Sunday
December 4, 2016

Posts by hannah

Total # Posts: 3,261

Chemistry
Write the equation for the dissolution of NH4NO3 in water. If 4.98 mol of NH4NO3 are dissolved, how many total moles of ions are produced?
January 26, 2016

math
the supplement of an angle is 20 degrees less than 3 times its complement. find the ratio of the supplement to the complement.
January 23, 2016

Social Studies
geariga please check
January 22, 2016

Social Studies
Which of the following state program areas consumes the largest part of the executive budget? (1 point) human services education *** natural resources transportation 2. Which state department is responsible for mental health-related issues and welfare? (1 point) human services...
January 22, 2016

Chemistry
Would there be any effect on the amount of precipitate in the experiment if tap water containing calcium ions is used instead of deionized water to dissolve the reactants. Assume that Na2CO3 is present in the excess.
January 18, 2016

Math
3) B 4) C i literally just finished this lesson lol
January 14, 2016

check my english pleaseee
1.)the storm *remains* a threat to the costal village a.)action verb b.)linking verb** c.)direct object d.)indirect object. 2.)which of these is a direct characterization of ted from " my brothers keeper " a.)im your kids brother five years younger than you are and ...
January 8, 2016

Maths
How do you factorise 2x^2 - x - 1
January 7, 2016

Math
please help!! which number is the solution of x/4=-5? a. 20 b. 1.25 c. -1.25 d. -20
January 5, 2016

math
where Amanda lives the sales tax is 7%. Amanda paid $35 in sales tax on a new stereo. what was the price of the stereo?
January 4, 2016

Math
are these answers correct. 1. c 2. a 3. d 4. b 5. d 6. b 7. b 8. c 9. d 10. b 11. c 12. d 13. a 14. d
January 4, 2016

Math
3(y+2) for y = 3 a. 21 b. 18 c. 15 d. 12 simplify 3+6y-2y+4 a. 4y+7 b. 8y+7 c. 6x-6 d. 9x-4 simplify 2(3x-2)+3x a. 9x-6 b. 6x-4 c. 6x-6 d. 9x-4 which number is the solution of x/4=-5? a. 20 b. 1.25 c. -1.25 d. -20 what is the solution to 12x=240? a. 20 b. 1.25 c. -1.25 d. -20 ...
January 4, 2016

Math
3(y+2) for y = 3
January 4, 2016

Math / Fractions
it's 8 because if you skip count by 2 or 4 you say "8"
January 2, 2016

Physics
Imagine a landing craft approaching the surface of the moon of a distant planet. If the engine provides an upward force (thrust) of 2890 N, the craft descends at constant speed; if the engine provides only 2200 N, the craft accelerates downward at 0.36 m/s2.
January 2, 2016

Math
To pass a course with a C grade, a student must have an average of 70 or greater. A students grades on three tests are 63, 76, 67. Find what score the student must get on the next test to get a C average or better
December 14, 2015

Math
Two ocean beaches are being affected by erosion. The table shows the width, in feet, of each beach at high tide measured where 1995 is represented by year 0. Western beach width Dunes beach Year number (in feet) width (in feet) 0 100 20 5 90 45 10 80 70 11 78 75 12 76 80 15 70...
December 10, 2015

Social Studies
oops sorry, the question is how would voters most likely react if political leaders raised taxes by 50% ?
November 24, 2015

Social Studies
A. they would not make any changes in their behavior. B. They would demand more public goods and services. C. They would stop voting in elections. D. They would not re-elect the leaders. i think A.
November 24, 2015

Social studies (check please!)
NVM i think its 1, check plzs
November 24, 2015

Social studies (check please!)
Which of these goods or services is paid for with federal taxes 1 community roads 2 military bases 3 public universities 3 police protection 3 Is correct
November 24, 2015

Social Studies
XYZ Gaming Inc. Wants to invest in some new goods to raise it's overall productivity. Which of these would be the best choice? Bigger desks for workers -- Faster Internet Service -- (Correct!) -- A new lunchroom -- Health training for employees --
November 24, 2015

Social Studys
ms sue
November 24, 2015

Science
The man lifted the 15 pound weight 2 feet above his head. How much work was done?
November 22, 2015

math
a bakery sells bagels for $0.85 each an muffins for $1.10 each the bakery hopes to earn $400 each day from these sales. Write an equation that represents the total amount the bakery would like to earn selling bagels and muffins each day. (sorry I have no idea how to do this...
November 19, 2015

physics
A 48-kg box is being pushed a distance of 7.5 m across the floor by a force Upper POverscript right-arrow EndScripts ⁢ whose magnitude is 185 N. The force Upper POverscript right-arrow EndScripts ⁢ is parallel to the displacement of the box. The coefficient of ...
November 18, 2015

Physics
Starting with an initial speed of 3.86 m/s at a height of 0.480 m, a 1.78-kg ball swings downward and strikes a 4.75-kg ball that is at rest, as the drawing shows. (a) Using the principle of conservation of mechanical energy, find the speed of the 1.78-kg ball just before ...
November 17, 2015

Physics
The moon is a satellite that orbits the earth at a radius of 3.85 × 108 m. The mass of the earth is 5.98 × 1024 kg. What is the orbital speed of the moon?
November 12, 2015

Science
How does the direction of the electric current, moving across a battery powered device, differ from the direction of travel in the AC current sent to homes and businesses
November 12, 2015

Science
Thank You
November 12, 2015

Science
Batteries are made of two metals with different electron affinities. What does the phrase “electron affinity” mean and how does this affinity affect the voltage of the battery
November 12, 2015

Physics
Two newly discovered planets follow circular orbits around a star in a distant part of the galaxy. The orbital speeds of the planets are determined to be 36.0 km/s and 50.6 km/s. The slower planet's orbital period is 7.78 years. (a) What is the mass of the star? (b) What ...
November 8, 2015

Physics
A "swing" ride at a carnival consists of chairs that are swung in a circle by 11.5 m cables attached to a vertical rotating pole, as the drawing shows. Suppose the total mass of a chair and its occupant is 204 kg. (a) Determine the tension in the cable attached to ...
November 8, 2015

Math
An art teacher has a box of pencils. 1/10 are green, 1/2 are blue, 1/4 are orange, and the remaining 45 are red. How many pencils are orange?
November 2, 2015

English
Please check my answers. Which of the following sentences is punctuated correctly ? On January 1, 2000, many people thought that the new millennium would bring the end of the world,but it didn't ******** On January 1 2000, many people thought that the new millennium would ...
October 28, 2015

Physics
A person is trying to judge whether a picture (mass = 2.37 kg) is properly positioned by temporarily pressing it against a wall. The pressing force is perpendicular to the wall. The coefficient of static friction between the picture and the wall is 0.760. What is the minimum ...
October 22, 2015

Physics
A rocket blasts off from rest and attains a speed of 53.8 m/s in 17.4 s. An astronaut has a mass of 67.2 kg. What is the astronaut's apparent weight during takeoff?
October 22, 2015

Physics- PLEASE HELP!!
Add together these vectors: V1= 60 Newtons at 45 degrees N of W; V2= 5Newtons at 30 degrees S of E Is it 62.25N@40.50 S of E??
October 21, 2015

Quick english check
Is 1 ponderous? Is 4 homogenous? Is 9 wary? Is 10 alloyed?
October 21, 2015

Quick physics check
Add together these vectors: V1= 60 Newtons at 45 degrees N of W; V2= 5Newtons at 30 degrees S of E Is it 62.25N@40.50 S of E??
October 21, 2015

Physics help
A plane flies 230 mph at 60 degrees north of west for 2.5 hours. Answer the following questions. A. How far did it travel total? B. How far west did it go? C. How far north did it go? D. How fast did it go west? I don't know how to do this problem :(
October 20, 2015

Statistics
The second question is 0.754 because of this equation: (10C5)= (0.5^5)(0.5)^5 = 0.246 P(E')= 1-P(E) = 1-0.246 = 0.754
October 19, 2015

Math
Translate two thirds of the sum of r and 9 plus the product of 8and s
October 12, 2015

College Algebra
The monthly cost in dollars from producing x units of an item is given by the cost function C(x)=2x^2-160x+18400. How many units will result in the minimum cost? I do not know how to start this problem. Thank you for your help!
October 12, 2015

Physics
A 45 kg girl is sitting on one end of a see-saw, 0.6 m away from the the pivot pt. How far away form the pivot pt must a 60 kg boy sit on the other side in order for the see saw o be balanced?
October 11, 2015

Physics
a uniform meter stick is at rotational equilibrium when 220 g is suspended at 5 com, 120 g is suspended at 90, and the support stand is placed at the 40 cm mark what is the mass of the meter stick?
October 11, 2015

HELP
M = 2497
October 9, 2015

Conversions?
1. 41.06 km 2. -30
October 9, 2015

Math
Change the function below into standard form (y = a cos[b(x-h)]+k) then give the vertical shift. y = (cos[2x-π])/3 is this right: y = 1/3 cos[2(x-π/2)]+1/3 vertical shift: 1/3 up
October 9, 2015

Social Studies
I got 8/8!! 1 is D
October 9, 2015

Social Studies
Okay so is 1. D?
October 9, 2015

Social Studies
Is 3. C and 6. A and 1. A?
October 9, 2015

Social Studies
1. What do colonialism and imperialism both require? A. one country giving money to another B. 2 countries sharing resources** C. 2 countries working together D. one country ruling another country 2. What did West Africans trade to North Africans in exchange for salt? A. ...
October 9, 2015

math (please)
There is a 60% that your math teacher will give a pop quiz tonight and, due to the fact that you have a soccer game, there is an 85% chance you will not be able to do your math homework. You decide that you will do the homework if the probability of there being a pop quiz and ...
October 8, 2015

Math
or 2 could be D?? and 1 could be C?? anyone?
October 8, 2015

Math (Please Help)
..
October 8, 2015

Math
There is a 60% that your math teacher will give a pop quiz tonight and, due to the fact that you have a soccer game, there is an 85% chance you will not be able to do your math homework. You decide that you will do the homework if the probability of there being a pop quiz and ...
October 8, 2015

Physics
As an aid in working this problem, consult Interactive Solution 3.62. A ferryboat is traveling in a direction 32.0 ° north of east with a speed of 5.38 m/s relative to the water. A passenger is walking with a velocity of 1.50 m/s due east relative to the boat. What is (a) ...
October 5, 2015

Physics
In a marathon race Chad is out in front, running due north at a speed of 3.98 m/s. John is 95 m behind him, running due north at a speed of 4.52 m/s. How long does it take for John to pass Chad?
October 5, 2015

Physics
An airplane with a speed of 82.2 m/s is climbing upward at an angle of 71.6 ° with respect to the horizontal. When the plane's altitude is 772 m, the pilot releases a package. (a) Calculate the distance along the ground, measured from a point directly beneath the point...
October 5, 2015

physics
A volleyball is spiked so that it has an initial velocity of 19.9 m/s directed downward at an angle of 55.8 ° below the horizontal. What is the horizontal component of the ball's velocity when the opposing player fields the ball?
October 5, 2015

Physics
A spider crawling across a table leaps onto a magazine blocking its path. The initial velocity of the spider is 0.890 m/s at an angle of 36.0° above the table, and it lands on the magazine 0.0660 s after leaving the table. Ignore air resistance. How thick is the magazine? ...
October 4, 2015

Physics
A horizontal rifle is fired at a bull's-eye. The muzzle speed of the bullet is 660 m/s. The gun is pointed directly at the center of the bull's-eye, but the bullet strikes the target 0.027 m below the center. What is the horizontal distance between the end of the rifle...
October 4, 2015

Physics
A mass hangs on the end of a massless rope. The pendulum is held horizontal and released from rest. When the mass reaches the bottom of its path it is moving at a speed v = 2.4 m/s and the tension in the rope is T = 15.5 N. A peg is placed 4/5 of the way down the pendulum’...
October 4, 2015

MS SUE PLEASE HELP LANGUAGE ARTS
I put C and i got it right YAYY
October 2, 2015

MS SUE PLEASE HELP LANGUAGE ARTS
:((
October 2, 2015

WRITEACHER??CAN YOU HELP
PLEASEE
October 2, 2015

MS SUE
MS SUE???
October 2, 2015

MS SUE PLEASE HELP LANGUAGE ARTS
I think it might be B
October 2, 2015

MS SUE PLEASE HELP LANGUAGE ARTS
another person had this same question but you did not answer and I'm confused
October 2, 2015

MS SUE PLEASE HELP LANGUAGE ARTS
Since “Harriet Tubman” is in the narrative essay genre, which of the following would be most suitable to add at the end of the piece? A. a summary of the obstacles Harriet endured B. a flashback to Harriet in her childhood C. a scene of Harriet as an elderly woman D...
October 2, 2015

Math- Please help
I'm in desperate need of help on how to do these 4 problems. Write the function g(x) with the indicated transformations. 1. f(x)=x; translated right 3 units 2. f(x)=x^2; vertical stretch by 5, translated down 3 units and reflected across the x-axis 3 f(x)=|x|; vertical ...
September 27, 2015

Math
bus A stops every 12 minuets Bus B stops every 9 minuets on the same circuit they stop at the same bus stop at 9:15 am when is the next time this will happen ??
September 27, 2015

Quick Algebra Help
write the sentence as an absolute value inequality. I have no clue how to do this! 1 a number less than 4 units from 0 2. a number is more than 11 units from 8 3. half a number is at least 2 units from 20
September 24, 2015

Quick Algebra Help
The rules for a book report say that the report should have 300 words with an absolute value deviation of at most 20 words. Write and solve an absolute value inequality that represents the acceptable number of words.Please help me!
September 24, 2015

Quick algebra help
What would this look like if a write a function g whose graph represents the indicated transformation of the graph of f? 1. f(x)= |x| translation of 5 units left and 2 units up 2. f(x)=x^2; reflection in the c axis and translation 8 units left
September 23, 2015

physics
A tourist being chased by an angry bear is running in a straight line toward his car at a speed of 6.27 m/s. The car is a distance d away. The bear is 32.1 m behind the tourist and running at 9.06 m/s. The tourist reaches the car safely. What is the maximum possible value for d?
September 20, 2015

Physics
Two stones are thrown simultaneously, one straight upward from the base of a cliff and the other straight downward from the top of the cliff. The height of the cliff is 6.34 m. The stones are thrown with the same speed of 9.35 m/s. Find the location (above the base of the ...
September 20, 2015

Math
What are the steps, though?
September 17, 2015

Physics 111
A boat is crossing a river. The velocity of the boat relative to the water is 4.0 m/s directed perpendicular to the river's current. The velocity of the current relative to the shore is 2.0 m/s. How long will it take for the boat to cross the river?
September 13, 2015

Physics
The gravitational force between two masses is 500N. What is the gravitational force if the masses are doubled and distance between them is likewise doubled? What formula/s should I use?
September 13, 2015

Physics
A motor cyclist travelling at 12m/s decelerates at 3m/s square a) how long does he take to come to a rest b) how far does he travel in coming to rest
September 10, 2015

AP Chemistry
Please show me how to do this step by step I would appreciate it We add excess Na2CrO4 solution to 42.0 mL of a solution of silver nitrate (AgNO3) to form insoluble solid Ag2CrO4. When it has been dried and weighed, the mass of Ag2CrO4 is found to be 0.520 grams. What is the ...
September 10, 2015

Chemistry
Excuse you DrBob222 first of all no one wasted your time secondly you didn't even explain it to me and lastly I don't think I reposted it and if i did it was a mistake. Good day.
September 9, 2015

Chemistry
nevermind I figured it out!
September 9, 2015

Chemistry
please show me step by step how to do this so i can figure out the rest We add excess Na2CrO4 solution to 42.0 mL of a solution of silver nitrate (AgNO3) to form insoluble solid Ag2CrO4. When it has been dried and weighed, the mass of Ag2CrO4 is found to be 0.520 grams. What ...
September 9, 2015

math
Please help. mr trocki is the groundskeeper for a vacation resort. he has programmed the sprinkler system to run at night in three different zones. The sprinklers turn on at midnight and run until 7am. the fist zone runs every 90 minutes, the second zone turns on every 40 ...
September 2, 2015

Math
mr trocki is the groundskeeper for a vacation resort. he has programmed the sprinkler system to run at night in three different zones. The sprinklers turn on at midnight and run until 7am. the fist zone runs every 90 minutes, the second zone turns on every 40 minutes, and the ...
September 2, 2015

Quick chemistry help
The primary purpose of the scientific method is to A. Solve problems B. Design experiments C. Make observations D. Publish theories Is it c?
August 31, 2015

Chemistry
an empty flask as a mass of 123.4 grams. When the flask is filled with water, the mass is 211.6 grams. If 10.0 grams of zinc (d=7.14 g/cm3) are added to the flask filled with water (and the sides of the flask are dried from the displaced water) what is the new mass of the flask?
August 27, 2015

physics
A speed skater moving across frictionless ice at 9.0 m/s hits a 5.3 m -wide patch of rough ice. She slows steadily, then continues on at 5.8 m/s. What is her acceleration on the rough ice? Express your answer using two significant figures.
August 26, 2015

Language Arts
party
August 18, 2015

Chemistry
Why may the absorbance of a filtrate be higher than it's theoretical concentration?
August 16, 2015

Physics
A stone is dropped into a well of depth 11 m. How long after that, the sound of the splash can be heard? Given speed of sound =343ms^-1
July 4, 2015

Physics
A stone is thrown upwards from the roof with a velocity 15ms^-1 at an angle 30degree to the horizontal. The height of the building is 40m.calculate the magnitude of the velocity of the stones before it strikes the ground.
July 4, 2015

Physics
A long jump athlete take off at 25 degree with the horizo and achieves a jumping distance of 9.12 m. (i) calculate the initial take-off speed (ii) calculate the maximum height of the jump.
July 4, 2015

Chemistry
Will addition of water to vinegar affect the determination of its concentration? Why?
July 3, 2015

Physics
Water flows out horizontalmy at the end of a pipe at a height of 52 cm from the floor.If the horizontal distance before it hits the floor is 100 cm,calculate the velocity of the water at the instant it leaves the pipes?
July 3, 2015

Science
Water flows out horizontalmy at the end of a pipe at a height of 52 cm from the floor.If the horizontal distance before it hits the floor is 100 cm,calculate the velocity of the water at the instant it leaves the pipes?
July 3, 2015

Pre-Algebra
PL?o<l
June 7, 2015

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>