Post a New Question

Posts by fred

Total # Posts: 379

physical science
an object has 2.0x 10^19 more electrons than protons. What is the net electric charge of this object in coulomb?

physical science
a cars radio draws 0.25 A of current in the autos 12 volt electrical system. How much power in watts does the radio use?

Physics
There is a rectangle of length 1.40 cm and width 6.10 cm in the xy-plane. If the electric field can be expressed by (100.[^(i)] +234 [^(k)]) N/C, what is the flux through the rectangle?

Science
Electric circuit with three cells each of emf 2v and negligible internal resistances are connected in series with an ammeter two resistors of resistance 2 and 6 and a key. 1. Draw a diagram for the above information 2.calculate the current in the circuit when the key is closed

Math
Paul is standing at the bottom of a hill that is 150 meters high. He measures the angle of the elevation of the top of the hill to be 32 degrees. If the slope of the hill is constant, how far will his walk to the top of the hill be

Math
A pair of pants costs twice as much as a shirt. The total cost of 1 1 pair of pants and 1 1 shirt is $18 $18 . If s represents the cost of 1 1 shirt, which equation could you use to find the cost of 1 1 shirt?

Math
The grade 5 class sold cheese for a fundraiser. What fraction of the orders did each of the four students take

Science
It takes a force of 22 N to push a 10 kg box horizontally with a constant velocity over concrete. What is the coefficient of kinetic friction between the box and the concrete? My guess is 10 kg/22 N = 0.4545 but I'm not sure if you have to take in account vertical forces ...

Finite Math Help Please!!!
Finite Math Help Please!!! Can someone help me ? I am confused about this Problem? Median Quartile 1 (Q1) Quartile 3 (Q3) for boxplot 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Data

Physics
The radial line is in line with the string on the diagram and is going out from the block. The angle is in between the radial line and the block.

Physics
A 0.630 kg wooden block is spun around on a wooden table. The wooden block is being spun around on a 2.00 m long massless wire. The wooden block has air being pushed out behind it causing a thrust force of 3.30 N. The air is being pushed out at 70.0° from the radial line ...

Math
A 2 digit even number is divided by 5. The quotient is a 1 digit even number. What are all the 2 digit numbers that fit this description ?

Physics
You are on a new planet and want to know the acceleration due to gravity. You take a ball and kick it at an angle of 26.0° at a speed of 21.0 m/s. If the ball is in the air for 7.30 s, what is the magnitude of the acceleration due to gravity?

Math
Write and solve a real- world problem that can be solved using the expression 3/4 divided by 1/6?

Physics
Sam and Terry find a 30.0 m deep wishing well and decide to make a wish. Terry throws a penny down the well at 3.00 m/s and Sam throws a penny up in the air at the same speed. If they threw them at the same time, how much time would there be between splashes?

math
in a grain bin 90' in diameter 130'tall how many bushel of grain at 1.2445 cubic feet per bushel will the bin hold?

Physical science
flammability is a material’s ability to burn in the presence of? A)hydrogen B)nitrogen C)oxygen D)carbon dioxide I think the answer is A am i right?

Government
which of the following is an example of the principle of checks and balances? A)President can veto an act of congress. B)Members of congress have the power to raise their own salaries C)Federal courts have the power to hear cases involving federal law D)President can appoint ...

Social Studies
I got a 100% on this 1 D 2.A 3 B 4 B 5 C 6 C 7 B 8 C 9 C 10 A

chemistry
?Fe(2+)+?NO3(-)+H(+)==》No+Fe(3+)+H2O What's the balanced equation?

Chemistry
A 25g piece of an unknown metal alloy at 150 degrees Celsius is dropped into an insulated container with 200 g of ice. Calculate the specific heat capacity of the metal, given that 9.0 g of ice melted. How would you work this out?

Spanish
Can someone who is good at Spanish (or fluent) please proofread these short stories I'm writing for my Spanish class? I am at a borderline grade right now, and if I can get a good grade on this assignment I can get pushed up to an "A". Thank you so much to ...

LA
2. Read the passage. What technique is the author using to develop point of view? "Though zoos are meant to be a joy to viewers and teach lessons about our earth, the zoo jails its inhabitants and passes on faulty knowledge." a. state a claim b. persuasive language c...

Language Arts, can anyone check?
OMG, plz?

Language Arts, can anyone check?
1. Which statement is shared by both "Zoos: Joys or Jails?" and "Why Do We Need Zoos?" a. clearly stated claim b. humorous introduction c. unsupported facts d. one-sided argument 23 Read the passage. What technique is the author using to develop point of ...

Math
Help Please. A wireless phone company offers two plans. In one plan, there is a monthly fee of $40 and a charge of $0.25 per minute. In the other plan, there is monthly fee of $25 and a charge of $0.40 per minute. For what number of minutes are the costs equal?

Calculus
Linear Approximation Function is y=x2 . Take three points, x=2, x=3, x=4. Approximate this function at these three points for a deviation Δx =0.1. Which of the three points does the approximation works best? Which point does it works worst?

ELA
This presentation should consist of 5 Gerund sentences (subject, subject complement, direct object, indirect object, and object of the preposition) 2 participles - (1 with an auxiliary verb and 1 as an adjective) 4 infinitives (subject, direct object, adjective, adverb) - with...

Math
Is this the answer to 3/4% of 75: 0.5625

Math
Oh sorry. That was my answer to my math problem: Name a fraction between 1/4 and 5/16. So was it right

Math
For this question 3/4% of 75 would I change 3/4 to a decimal and put it over 100?

Calculus
Which of the following integrals represents the volume of the solid formed by revolving the region bounded by y=x^3, y=1, and x=2 about the line y=10? a) pi*∫from (8-1) of (10-y)(2-y^(1/3))dy b) pi*∫ from (1-2) of (81-(10-x^3)^2)dx c)2pi*∫from (1-8) of y(2-y...

Math
A football is punted. Its height, H metres is given by the quadratic relation with equation: H = -5t2 + 21t, where t is the time in seconds after the punt. I tried to do this question on a test but I just ran out of time How is the easiest and quickest way to do this? ...

Physics
Beam supported by a rope that can rotate about a hinge. The beam is supported by a rope attached 1.00 meter from the end of the beam. The beam has a mass of 10.0 kg and is 6.00 meters long. The rope makes a 60degree angle. What is the tension in the rope? What is the magnitude...

Pre-calculus
A surveyor standing 62 meters from the base of a building measures the angle to the top of the building and finds it to be 38°. The surveyor then measures the angle to the top of the radio tower on the building and finds that it is 45°. How tall is the tadio tower?

algebra
sket the graph of each linear inequality y<-7/3x+4

Calculus - Rate of Change
Can someone explain how to solve this problem? Sand is being dumped on a conveyor belt onto a pile in such a way that the pile forms in the shape of a cone whose radius is always equal to its height. Assuming that the sand is being dumped at a rate of 10 cubic feet per minute...

Calculus
How do the constants 5, 4, and 12 in f(x) = 5x^2 - 4x + 12, affect the derivative? Thanks!

Computer Architecture/Assembly Question - Amdahl's
Can someone show me how to solve this problem? For a program that is 70% parallelizable, what will be the speedup relative to a uniprocessor from running it on a 4,8, and 16 way multiprocessor assuming perfect load balancing. Thanks!

Literacy 2
which of the following questions should you ask to help determine suitability of a source? A. why was the source not in a database B. Are there any images C. How many pages does the source have D. Who authored the source

English
Select the letter of the term that identifies the function of the phrase in parentheses in the following sentence: One goal is (to see potato-starch food boxes rather than Styrofoam ones). a. adjective e. object of a preposition b. adverb f. direct object c. subject g. ...

Algebra 2
a company plans to sell embroidered hats for $15. the company's financial planner estimates that the cost, y, of manufacturing the hats is a quadratic function with a y-intercept of 7,920 and a vertex of (150, 9,000). what is the minimum number of hats the company must ...

Calculus
Given h(x)=(6x^2+x)/x , find h'(0)

Calculus - Derivative
The curve is given by x^2+2r(sqrt(y))=xy What is dx/dy when r is constant?

college precalculus
thank you

college precalculus
find the sum of the infinite geometric series 1/3^6+1/3^8+1/3^10+1/3^12........ -100/9+10/3-1+3/10

Algebra 1
bla

basic programming principles
Select case marCode case “S” display “Single” case “D” display “Divorced” case “M” display “Married” case “W” display “Widowed” case else display ”Incorrect” endselect

math
For what values of k does the line y= x + k pass through the circle defined by x^2 + y^2 = 25 at: 2 points? 1 point? 0 points? I found the discriminant: 100- 4k^2 but i don't know how to find for each of the points

Calc
Find the linearization of f(x)=cos(x)-sin(2x) at x = 0.

Chemisty
5E6/2260=2.21g then converted 2.21g to 0.00221L 0.00221X958.4= 2.119064

Chemisty
I mean 958.4 kg/m3 from 100°C

Chemisty
water density is 0.9584 L from 100°C

Chemisty
So the mass H20 would be 5E6/2260 X 2260 = 5E6 grams?

Chemisty
Would I need to multiply this to get the mass? (2.26*10^6)(5*10^6)

Chemisty
How many litres of water at 100°C are vaporized by the addition of 5.00 MJ of heat

Math
I would disagree because each method is different but u do come up with the same answer.

matter and energy
so is the answer 316 joules?

matter and energy
thanks dr.bob

matter and energy
how much heat must be added to 5.0 g of solid lead at 30 degrees celcius to convert it to liquid lead at the melting point?

PhysicsI
A puddle holds 150 g of water. If 0.50 g of water evaporates from the surface, what is the approximate temperature change of the remaining water? (Lv = 540 cal/g)

PhysicsI
A windowpane is half a centimeter thick and has an area of 1.0 m2. The temperature difference between the inside and outside surfaces of the pane is 15° C. What is the rate of heat flow through this window? (Thermal conductivity for glass is 0.84 J/s×m×°C.)

Algebra
25% DECREASE

math
If 1/8" = 30' how many fractions of an inch is 24'

jacksonville
2NBr3+63NaOH--->N2+3NaBr+3hobr

PHYSICS(HELP)
I obtained: a) 0.86 atm b) 5503.4 Pa c) 7% But all are wrong and I don't know why!!! And I have only one submission more. Please help!!!

Physics Classical Mechanics Help ASAP
Thanks a lot!!!

Physics Classical Mechanics Help ASAP
Greco, thanks a lot!! I obtained this results for the problem above. a) 0.26 b) 54715.5 c) I am not sure

Physics Classical Mechanics Help ASAP
If you have a) you only need to rest from b) ..... but I am continue suffering with a) did you replace all the values without converting to other unid system???

Physics Classical Mechanics Help ASAP
Thanks a lot abc, and what about a) and b) I did it again and now I obtained a)0.83 atm b)3061.5 Pa But it's my last chance and I am not sure......

Physics Classical Mechanics Help ASAP
I obtained: a) 0.86 atm b) 5503.4 Pa c) 7% But all are wrong and I don't know why!!! And I have only one submission more. Please help!!!

Physics Classical Mechanics Help ASAP
Please help with this exercise, is the only one that I need......please.

calculus hw
so it should be 5/12+8/3=37/12?

calculus hw
What is the area bounded by y=x^2 and y=x^3-2x?

science
What can be inferred after performing the experiments in the Atomic Theory lab?

Chemistry
What molecular formula can you deduce from a mass spectrometry of 156 m/z. And how do you get that formula? Steps on how to get the formula is much appreciated! Thanks!

Mathjc
b(A+a)

Statistics
Which is true about a 99% confidence interval for a population proportion based on a given sample? I. We are 99% confident that the population proportion is in our interval. II. There is a 99% chance that our interval contains the sample proportion. III. The interval is wider ...

Math
Thanks so much #yolo

Math
How did you do it? :)

Math
How do I convert this decimal into a fraction? 3.083 (The last 3 is repeating by itself)

Chemistry
Thanks, but for the first one, I thought it'd be no reaction since they are both metals. Is it possible for Ca and Al to react with each other?

Chemistry
What kind of reaction is this (redox, precipitation, acid-base, or complex ion formation reaction)? 1. 3 Ca(s) + 2 Al^3+(aq) -> 3 Ca^2+(aq) + 2 Al(s) 2. LiHCO3(s) + heat -> Li2CO3(s) + CO2(g) + H2O(g) Complete the reaction: Ni(s) + 2 Na^+(aq) -> ?

quantum physics
all are struck with 8d you need 3a?

Chemistry
Need help with coming up with a extraction flow scheme for separating the compounds in this mixture: aniline, p-anisic acid, octanol, and NaCl Thanks!

MATH 117
What is the greatest common factor (HINT: It may help for you to show an example of how to find a greatest common factor)? How do you know when you have found the greatest one?

physics
An automatic dryer spins wet clothes at an angular speed of 4.4 rad/s. Starting from rest, the dryer reaches its operating speed with an average angular acceleration of 4.2 rad/s2. How long does it take the dryer to come up to speed?

math
the trip took 2 hours longer to cover the 160 miles than it took to come back. if the total time of the round trip was 6 hours, what was the rate going and what was the rate coming back?

Finance
A firm with 50% debt to equity ratio has a cost of equity capital of 15%, a cost of debt of 9% and a tax rate of 33%. The firm is considering a project costing 5,000 that will generate an annual cash flow of 1,000 for the next 8 years. What is the projects NPV?

Math Trig Find Quadrant I II III IV
Hello, i cant find out the values of x1,x2 can u help me please? sinx=2sinx+1 0=sinx+1 sinx=-1 <0 (III;IV) sinx=270* x1= ? x2= ?

Chemistry
what is the molarity of 28.9 g of cacl2 dissolved in water to make 0.78 l of solution

phy
A popular brand of pressure washer claims to deliver 330 litres per hour of water at a pressure of 80 bar, drawing 1400 W of electrical power in the process. Pressure washers of this type consist of an electric motor that drives a small compressor to pressurize water fed into ...

Physics
A van drive 17.5km north. Then it turns west and drives 9.1km. The van then drives 14.5km south. The entire trip takes 40 minutes. What is the average velocity of the truck? I know avg velocity is displacement/time elasped, but I can not figure out what the displacement it.......

Math
16

MATHS
$169.50

MATHS
PAT FAMILY HAS 7 MEMBERS. EACH MEMBER SPENDS $10.00 TO ENTER A CINEMA.THEY MET 3 FRIENDS AND BOUGHT LUNCH FOR EVERYONE AT 9.95 EACH.CALCULATE THEIR TOTAL BILL.

MATHS
thanks anyway

MATHS
ms.sue can you practice me in maths for s.e.a like give me sites to do test then you will correct when i post the answers

Reading
Is these answers correct? devoid intimidate jeopardize sneer implore introvert sibling vivacious infuriate smug 1-2. The people I love best can __ me the most. No one can make me as angry as my parents and __s can. 3-4. Please don't __ me to help you with your term paper. ...

math
A telephone pole is 55 feet tall. Jeri stands in the shadow of the pole. She is 66 inches tall, gut her shadow is 12 feet long. How far away from the telephone pole is she standing?

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. Next>>

Post a New Question