Post a New Question

Posts by emma

Total # Posts: 1,715

algebra
thank you!

algebra
number two and 3 the > < have a line underneath it.

algebra
what is 2n>14 What is n/5>11 - what is -3y<-18 - I need help on how to figure them out please!

algebra
6=(x+2)/3 plz help

algebra
never mind its positive 7

algebra
I need help solving this equation. -2x+4=2(4x-3)-3(-8+4x) I think the answer may be -7

Physics
You push a skateboard so that it rolls down the road at a speed of 1.30 m/s. You run after the skateboard at a speed of 4.00 m/s and while still behind the skateboard you jump off the ground at an angle of 33.0° above the horizontal hoping to land on the skateboard. How ...

math
how many pints OR quarters will it take to give water to 42 people?! thank you!!🔥(´▽`)

math
the value of the digit 3 in 3,200 is how many times as large as the value of the digit 3 in 4,300

Government
Can anyone in connections help me with unit 2 test?

Factor Riddles
I am a prime number less than 100. My digits add to 13. What number am I?

chemistry help
Which of the following is true of the solubility product constant? A. It is the product of the initial concentrations of the ions in a solution. B. It is an equilibrium constant. C. It is an equilibrium position. D. Its value changes in the presence of a common ion.

chemistry help
During a chemical reaction, if Q = K, what can be said about the reaction? A. The reaction still proceeds in both directions, but the net result is that the reactant and product concentrations do not change. B. The amount of product is always equal to the amount of reactant. C...

chemistry help
How does too little acid cause gastric distress? A. More than enough acid is present to digest proteins, resulting in inadequate digestion of proteins. B. The pH of the stomach becomes so high that proteins are not digested properly. C. The pH of the stomach becomes so low ...

chemistry
Which of the following statements is true of a solution at pH 7? A. Kw and Kb are equal. B. Kw and Ka are equal. C. Kw, Ka and Kb are equal. D. Ka and Kb are equal.

Biochm
Match the following properties to the following amino acids. For each amino acid, choose a unique property. Methionine,F,Aspartate,Q,Glycine,ARG A.achiral(Glycine) B.aromatic(F) C.sulfur containing(Methionine) D.Acidic(Aspartate) E.Basic(ARG) F.Polar (Q) Can you check my ...

chemistry
Which of the following is true about the results of a neutralization reaction? A. An acid and a base form water and salt. B. Water reacts with a base to form the hydroxide ion. C. Water reacts with an acid to form the hydronium ion. D. An acid and a base dissociate into their ...

chemistry
A precipitate of copper(II) hydroxide is formed in a reaction. What change will help to dissolve the copper(II) hydroxide? Cu^2+(aq) + 2OH^-(aq) Cu(OH)"subtext"2(s) A. Adding NaOH B. Adding HCl C. Removing CuCl2 D. Removing H2O is the answer for this d? removing H2O??

Biochm
The deprotonated form of the R group of cysteine. The ratio of protonated to deprotonated form depends on the pKa of the R group and the pH of the solution. => Select all the pH values at which the protonated form of the R group would predominate. 9.0 8.3 7.0 11.0 3.0 only ...

chemistry
Which of the following is true of the solubility product constant? A. It is the product of the initial concentrations of the ions in a solution. B. It is an equilibrium constant. C. It is an equilibrium position. D. Its value changes in the presence of a common ion.

chemistry
so it shifts to the right because Q < K correct?

chemistry
What happens to the following reaction at equilibrium if the pressure is decreased? 2H"subtext"2(g) + O"subtext"2(g) 2H"subtext"2O(g)

chemistry
Which statement describes a chemical reaction at equilibrium? A. The forward reaction happens slightly faster than the reverse reaction. B. The reaction has stopped because all reactants have been used up. C. The forward reaction happens at the same rate as the reverse ...

chemistry
Vinegar is a solution of acetic acid, a weak acid. How can you produce more acetate ions in the solution? CH 'subtext' 3 COOH(aq) H+(aq) + CH 'subtext' 3 COO^- (aq) A. Evaporate some of the water. B. Decrease the pressure. C. Increase the volume of the ...

pre calc
Give the coordinates of the circle's center and its radius. (x−1)^2 +(y+8)^2 =16 a. (-1,8); r=4 b. (1,-8); r=16 c. (1,-8); r=4 d. (-1,8); r=16 e. none of these

Math
6. George is a 35 Kg 8 yr old who is ordered to receive Ancef 1 Gram IV Q 8hrs. The SDR for Ancef is 50-100mg/Kg/day. Determine the SDR for George? 35 ( 50 ) - 35 ( 100 ) mg / day ; 1750 - 3500 mg/ day 6. Is George’s dose of Ancef within SDR? Pt recvs 3000mg or 3 Gm / day...

math
6. George is a 35 Kg 8 yr old who is ordered to receive Ancef 1 Gram IV Q 8hrs. The SDR for Ancef is 50-100mg/Kg/day. Determine the SDR for George? 35 ( 50 ) - 35 ( 100 ) mg / day ; 1750 - 3500 mg/ day 6. Is George’s dose of Ancef within SDR? Pt recvs 3000mg or 3 Gm / day...

chemistry help!!! please!!! DrBob222 I need you!!
i get d. is this correct?

chemistry help!!! please!!! DrBob222 I need you!!
How many atoms of carbon are needed to produce 0.45 mol Al? 3C + 2Al2O3 4Al + 3CO2 A. 2.6 × 1026 atoms B. 9.7 × 1024 atoms C. 3.0 × 1022 atoms D. 2.0 × 1023 atoms I'm really very stuck with this question. please help me!!!

chemistry help!!! please!!! DrBob222 I need you!!
The G value for formation of gaseous water at 298 K and 1 atm is -278 kJ/mol. What is the nature of the spontaneity of formation of gaseous water at these conditions? A. The reaction is sometimes spontaneous. B. The reaction is spontaneous. C. The reaction may or may not be ...

chemistry
How many atoms of carbon are needed to produce 0.45 mol Al? 3C + 2Al2O3 4Al + 3CO2 A. 2.6 × 1026 atoms B. 9.7 × 1024 atoms C. 3.0 × 1022 atoms D. 2.0 × 1023 atoms

Algebra
Plane A is flying at a rate of 560 mph and is traveling 1960 miles from Phoenix to Washington, D.C. Determine how long the flight will take. Which answer choice shows the correct equation and solution for the situation? a)The equation is 1960h=560. The trip will take 3.5 hours...

math
Phone company A charges $20 per month plus $.15 per minute used. Phone company B charges $35 per month plus $.10 per minute used. Write and solve an equation to find the number of minutes you must use to have the same cost for both phone palns

Algebra
The length of a rectangle is 5 in longer than it's width. If the perimeter of the rectangle is 50 in find it's area

Mathematics
A number is subtracted by 150. The result is the same as the number divided by 7. What is the number?

psychology
A researcher strongly believes that physicians tend to show female nurses less attention and respect than they show male nurses. She sets up an experimental study involving observations of health clinics in different conditions. In explaining the study to the physicians and ...

English
It's D

math
jdjdjjjdjfhfuejndn819883

social studies
Alright, I am going to update on my previous post. I took the test and all of "I got ya..."s answers are correct. All 18.

social studies
I've looked through most of "I got ya..."s answers and a lot of them are actually correct. I'm not saying all of them are right or wrong, but the ones I did look through were right.

computer
I think in the society we are in with free backup and $5 flash drives there is no reason people do not backup their critical data. What is your biggest concern about using backup at your house or the Cloud for backing up your files?’

Geography
What Country would you be in if you were at 20° and latitude and 80° E longitude?

Language Arts
Thank you.

Math
1. Simplify. 3x^2+ 5x-5x^2-4x+5-2 A.-8x^2-9x+3 B.2x^2+x+3 C.-2x^2-9x+3*** D.-2x^2+x+3 2. Add or Subtract.(8x – 2y) + (3x – 4y) A.11x+8y B.4x-y C.11x-6y*** D.5x+2y 3.(5x^2-4x-1)-(-4x^2-4) A.-9x^2-8x-1 B.9x^2-4x+3*** C.x^2-4x-3 D.9x^2+4x-3 4.The distance from Newtown ...

Math
Which best describes best describes your ability to graph inequality

Psychology
13.Within the cerebral cortex, the _______ area is found in the occipital lobe. A. visual B. association C. somatosensory D. main auditory 14.Dr. Lombard's research is focused on the capacity of the human mind to store and retrieve information. Her colleague, Dr. Fry, is a...

Psychology
9.By means of introspection, Dr. Marsh attempts to determine the components of things like perception, thinking, and consciousness. By contrast, Dr. Smyth wants to understand what the mind does in producing different kinds of behavior. We can reasonably assume that Dr. Marsh&#...

Psychology
5.Regarding the trichromatic theory of color vision, which statement is most accurate? A. The theory maintains that receptor cells are grouped in pairs, such as black-white. B. Specialized cells in the retina engage in a process called feature detection. C. Specialized cells ...

Psychology
3.If you adopt the _______ perspective, you'll reject an emphasis on what goes on in people's minds in favor of focusing on measurable behaviors that can be objectively measured. A. psychodynamic B. neuroscience C. cognitive D. behavioral 4.Agatha maintains that ...

Psychology
Thank You Larry Vandermark amd Reed.

Psychology
Thank You

Psychology
Dr. Jones is interested in how human behavior may be genetically inherited from remote ancestors, such as chimpanzees. Her field of interest is A. chemical psychobiology. B. evolutionary psychology. C. clinical neuropsychology. D. behavioral genetics. I chose D. Am I right ? ...

Psychology
Lorraine and Albert are discussing neurotransmitters, getting ready for an exam. Lorraine maintains that neuronal dendrites sort excitatory and inhibitory messages through a process of elimination dictated by reuptake activity. Albert, on the other hand, argues that inhibitory...

Language Arts
Fake name is right. I am mad at the people who are giving away FAKE answers. If you are reading this, please trust him/her. Thank you <3

History
Thank You

History
The United States cut off sales of oil to Japan after the ? A. Japanese attack on Dutch Indonesia. B. Japanese attack on Pearl Harbor. C. Japanese occupation of southern Indochina. D. Japanese occupation of Hong Kong. I think it is C. Am I right please check my answers

Language Arts, can anyone check?
Thanks person above!

HEALTH PLZ HELP
my answers and j got 15/15 (100%). I promis its the right answers I know what it's like to need help😊😊😊😊 1. B 2. C 3. False 4. B 5. B 6. C 7. C 8. B 9. C 10. C 11. C 12. B 13. D 14. D 15. A

HEALTH PLZ HELP
my answers and j got 15/15 (100%). 1. B 2. C 3. False 4. B 5. B 6. C 7. C 8. B 9. C 10. C 11. C 12. B 13. D 14. D 15. A

HEALTH PLZ HELP
Guys piggy is right! There has been debate on reed but all I know is I got 15/15. I was hesitant at first but it worked! So Piggy is right

Chemistry
What are the concentrations of acetic acid (pKa = 4.76) and acetate in a buffer solution of 0.15 M at pH 4.5? Please help me do this problem. I have no idea how to do it.

Math
Four digit decimal between 10 and 20 my tenths digit is twice my tens digit sum of my tenths and my ones digit equals my hundredth digit the sum of all my digits is 11

Maths
Find the coefficient of x^7y^4 in the binomial expansion of (1/4*x -16y)^11 so far i have 11Ck(1/4 x)^11-k (-16y)^k=11Ck*(1/4)^11-k *x^11-k *(-16)^k * y^k

maths
A library opens with a collection of 300 books. During the first week after the opening, an additional ten books are donated to the library’s collection. In each subsequent week, six more books are donated to the library’s collection than were donated in the previous...

Pre Algebra
Kelsey is right, I got 100% on the multiple choice! ur a lifesaver!!!

Maths
Solve z^5 =-1 with the solutions in polar form. I've solved the equation z^5 =1, which I have Letz=r(cosθ+isinθ). Also,1=cos0+isin0. Sotheequationis (r(cosθ+isinθ))5 =cos0+isin0. how would i go about it with the negative 1 though?

Science
The opening to the tracheal system (respiratory system) in insects is the spiracle. trachea. alveolus. bronchus. stomata.

Chemistry
A 21.7 mL sample of 0.18 M KOH solution required 26.3 mL of aqueous acetic acid solu- tion in a titration experiment. Calculate the molarity of the acetic acid solution.

Nazi related S.S
I didn't know the Jehovah's witnesses were the only group that could of escaped just by resigning their religion or join the army.

Nazi related S.S
and I will

Nazi related S.S
thank you soo much Im doing this for a research for the holocaust

Nazi related S.S
What would happen if one of the German soldiers would turn against Hitler? just need a site or an explanation please thanks,

HELP PHYSICS!! WORK
How much work is it to push a box (mass 190 kg) up an incline (angle 16 degrees with the horizontal) that is 8.3 meters long, if the coefficient of kinetic friction between the box and the incline is 0.6?

Chemistry
A ground state hydrogen atom absorbs a photon of light having a wavelength of 93.03 nm. It then gives off a photon having a wavelength of 1005 nm. What is the final state of the hydrogen atom? What is the equation to solve this?

English
Answer

Chemistry
What is the [H3O+] of a solution if its pH = 8.26?

His
4. The United States cut off sales of oil to Japan after the A. Japanese occupation of southern Indochina. B. Japanese occupation of Hong Kong. i chose B please can you check my answer

HISTORY
5. Regarding the Ottoman territories during the period immediately following World War I, which of the following statements is false? A. In 1919, Mustafa Kemal began organizing Turkish resistance. B. In 1921, Greek forces advanced almost to Ankara. C. Defying Allied pressure, ...

Language Arts
I am not wrong. Although if the test has different answers, then yes.

Language Arts
Trust me is wrong. I got 7/17. If your from Connections Academy, here. THIS IS 100%. I'M NOT LYING. 1. D 2. C 3. C 4. A 5. A 6. D 7. C 8. A 9. C 10. C 11. D 12. B 13. A 14. Do it yourself. 15. D 16. C 17. A 18. D This is 100%. I am not amused at how people give fake answers.

Calculus
Using a linear approximation or differentials, approximate:(26.98)^(3/4) thank you for your help!

Art
"thickgirl" is right. Thanks.

science
Can you be more specific with your question? It would clear things up :)

Science
1. B 2. A 3. C 4. A

Math
Nevermind I answered it

Math
A skydiver prepares to jump out of a plane. Explain how gravity and air resistance will affect the motion of the skydiver before and after he or she opens the parachute.

math
find the angle between u(-1,4) and V(3,-4)

math
using DeMoivre's theorem solve (-3,+3i)^4

Art
Thank you KillJoy :D

physics 12U
A driver parks his car on a hill but accidently leaves it in neutral. The car starts from rest and accelerates down the 45 m long hill. It take the car 12.3 seconds to reach the bottom of the hill. a) What is the final velocity of the car at the bottom of the hill? (ANS: 7.3 m...

Science Please Help!!!
The answer is D and I will be back later with all my answers hold on

Algebra
My question is: b-3= -4 A.) 7 B.) 1 C.)-1 D.)-7** I think it may be D.). I would just like someone to check my answer.

chemistry
when 130.4 mL of 0.459 mol/L silver nitrate solution is mixed with 85.23mL of 0.251 mol/L aluminum chloride solution, a precipitate of silver chloride forms. Find the mass of this Precipitate.

Chemistry
estimate the heat of vaporization of water if the vapor pressure is 17.54 torr at 20C and 149.4 torr at 60C. R=8.314 J/mole K. I can't remember how to set up the problem. Would someone be able to send me the formula? Thank you

Maths
The vector v has magnitude 17 and makes an angle of 105 with the positive x direction. Express v in terms of components, with i and j being unit vectors pointing in the positive x and y directions.

physical science
Umm, I think I know the answer, give me a second.

statistic in probability
Can you say word for word on what the question is so that I can help you answer it?

statistic in probability
Is the add 12 minutes long?

science
Well, which ever it is it's probably most likely 100m minus 35m or it's 100m plus 35m... (sorry that I can't help much)

science
Is it asking you for the distance from the starting point to where you ended up? (100m - 35m) Or is it asking you for the entire amount that you walked? (100m + 35m)

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>

Post a New Question