Saturday
July 26, 2014

Posts by bee


Total # Posts: 136

Physics
In a model yacht race on a river five identical yachts A,B,C,D,E are released at the same time from different points along the starting line. a)why should C win? b) as they approach the finishing line they all slow down. Why?

Chem
The solubility of Mn(OH)2 is 3.04 x 10^-4 gram per 100 ml of solution . A) write the balanced chem equation for Mn(OH)2 in aqueous solution B) calculate the molar solubility of Mn(OH)2 at 25 degrees celcius C) calculate the value of the solubility product constant, Ksp, for Mn...

Physics
A diver springs upward from a board that is 3.20 m above the water. At the instant she contacts the water her speed is 11.4 m/s and her body makes an angle of 68.7 ° with respect to the horizontal surface of the water. Determine her initial velocity, both (a) magnitude and...

chemistry
in a freezer, 150g of water at 0degrees celcius is placed in an ice cube tray. how much energy, in kilocalories, must be removed to form ice cubes at 0 degrees celsius

Math
Someone loaned me $20.00 in 1962 without quoting an interest rate. Using whatever the market interest rate was at that time, how much money would I owe in 2013 including principal and interest, straight and compounded.

algebra
explain how to work 1)(+4)+3

Calculus
Find the sum and difference functions f + g and f – g for the functions given. f(x) = 2x + 6 and g(x) = 2x - 6 f(x) = x^2 - x and g(x) = -3x + 1 f(x) = 3x^3 - 4 and g(x) = -x^2 + 3 State the domain and range for the sum and difference functions in #3. Find the product and...

chemistry
what is a titration, what is the type of reaction to find the volume of hydrochloric acid needed to react with 25 of potassium hydroxide solution

Chemistry
1.55 g of penatanol 250ml water Heat from 10 to 38 degrees Find hear of combustion

precal
when solving for all solutions how do I work out this problem: cos4(alpha)=cos2(alpha) and when verifying each identity how do I complete this problem: sin (alpha/2)=sec alpha -1/2sin (alpha/2)sec alpha

pre cal verifying identities
how do I verify?? sin(x)+cos3(x)=sin(x)-3cos(x)+4cos^(3)x

algebra
need help with logarithmns quiz algebra 2a unit 7 connections academy

Statistic
Submit your answers to the following questions using the ANOVA source table below. The table depicts a two-way ANOVA in which gender has two groups (male and female), marital status has three groups (married, single never married, divorced), and the means refer to happiness sc...

English
I'm writing an essay about sexist advertisements. When writing on such brands like Andrew Marc, Dolce & Gabbana, Geico (insurance), or Mustang (Ford car), do I italicize? Thanks!

Sociology
What is the difinition of public-private split? My textbook is not specific & can't seem to find it online. Thanks!

Sociology
The assignment is to observe everything. Like the behaviors of people, what they're doing, how they act. Thanks

Sociology
Observation Setting: What would be some ethical issues/problems when observing a public setting like a restaurant? Thanks

Sociology
What are the implications of a dual relationship? I don't need the answer, I just need to know what the question means by "implications". Like consequences??? Thanks

Statistics
create a report with the following: the mean score for each question, the mean score for the entire test, a graph that represents the scores for each question. Evaluate the test by using the information in your report and conducting qualitative item analysis and quantitative i...

algebra
5a/2x + 7/10

psycology
the meaans of travel within and between neurons is different because

english
i need help with finding doing and helping words in the sentences and i have to find the who and what

Communication
Inexperienced writers often try to skip the earlier stages of writing where you generate ideas and plan your paper. But when they do, they usually struggle composing their first draft. What advice would you give to a developing writer about brainstorming ideas and planning the...

Just really need some help
Acela’s aging parents own a house and a car. Acela is currently living in the house with her parents. Her brother and sister are married and live elsewhere. Why is it important for Acela’s parents to have wills? What are some possible consequences of not having wills?

just a question
Geraldo works full-time to take care of his family. His wife, Marina, stays home to take care of their two young children. What kind of insurance coverage should Geraldo and Marina have for their family? Explain why.

Just a question
How might writing summaries of key concepts and important information be useful in promoting effective learning and remembering?

grade 9 math
write 100 and 72 as products of two powers

geometry
Point B is midpoint of Lince AC. Given: AB=2x-1 BC=4x+2 AC=25 Find: AB and BC

Operations Management
Did you find an answer to this question? I'm definitely in the same 311 class and couldn't figure this out.

stastistics
Historically, 5 percent of a mail-order firm’s repeat charge-account customers have an incorrect current address in the firm’s computer database. (a) What is the probability that none of the next 12 repeat customers who call will have an incorrect address? (b) One cu...

Math
I am in 6th grade and have a math problem that I need help with. How can you use four rods that measure 2cm, 5cm, 7cm and 9cm to measure a length of 1cm?

Math
I am in 6th grade and have a math problem that I need help with. How can you use four rods that measure 2cm, 5cm, 7cm and 9cm to measure a length of 1cm?

Chemistry
A student actually used 0.847g sample of impure KHP and the endpoint was reached after 19.82 ml of sodium hydroxide solution was added, What is the percent KHP in the unknown to four significant figures.

Chemistry
A student actually used 0.847g sample of impure KHP and the endpoint was reached after 19.82 ml of sodium hydroxide solution was added, What is the percent KHP in the unknown to four significant figures.

Civics
14. Martin Luther King Jr.'s _____ speech championed equality and justice for all people, not just blacks. A."Birmingham Jail" B."I Have a Dream" C."Civil Disobedience" D. "Peace in America"

Civics
_____ States supported the _____ Plan, which called for a bicameral legislature in which States would be represented according to their population. A. Slave, Three-Fifths B. Larger, Virginia C. Northern, Connecticut D. Smaller, New Jersey

algebra
Solve. then graph ×+8>2 The solution set {×|×>blank}

chemistry
when 50 ml of an HNO3 solution is exactly neutralized by 150 ml of a 0.50 M solution of KOH, what s the concentration of HNO3

algebra
The area a of a triangle with base b and height h is given by A=1/2bh. Find the area when b=30m (meters) and h =30m What is the area?

math
Evaluate a) |-59|-|-93| b) |-45| +|33|

Spanish
Cada verano, las chicas _______ el sol. (There is a picture of two girls laying out at the beach tanning)

English
Question on citing, I know how to cite articles and web pages but how would I come about citing what people said in an open discussion? Or rather, I want to quote someone's response on a blog. Thanks!

Spanish
Respond negatively: ¿Podemos ir a la playa o nadar en la piscina? I wrote: No, no podemos ir a la playa o nadar en la piscina. But it's marking it wrong! ??

Math
What's the circumference of a circle with a diameter of 7. Using pie as 3.

Math
What would be the central angle of 25?

Biology
Which of the following is NOT found in the human central nervous system? A) hypothalamus B) forebrain (cerebrum) C) autonomic neurons D) medulla E) spinal cord

Biology
A baby born without the ability to produce immune system cells may survive for several months, even when exposed to potentially deadly diseases. How?

Biology
Can anyone help me find websites that can help me with Dehydration Synthesis/Hydrolysis? I haven't had any luck finding any. Thank you!

Health
lol what? Do you mean transmit it to each other?

Biology
Correction: The large intestine supports ___% of chemical digestion. a)0 b)75 c)50 d)25 e)40

Biology
The large intestine supports ___% of chemical digestion. A) 0 B) 75 C) 50

Statistics
With a known population mean of 100, and a known standard error of the mean of 7.5, what is the probability of selecting at random a sample whose mean is 110 or greater? I need help getting this started, thanks

Biology
The muscles of the heart are constructed out of: A) nucleotides B) complex carbohydrates C) cholesterol D) proteins Thank you.

Chemistry
In chemistry lab we did an experiment trying to find the empirical formula of an oxide and tin. The question is "suppose some of the oxide splattered out of the crucible. How would this affect your calculated ratio of the number of moles of oxygen to the number of moles o...

Biology
If there are 12 chromosomes in an animal cell in interphase of the cell cycle, what is the diploid number of chromosomes for this organism? A) 6 B) 24 C) 36 D) 12 E) 48

Biology
25. If there are 12 chromosomes in an animal cell in interphase of the cell cycle, what is the diploid number of chromosomes for this organism? A) 6 B) 24 C) 36 D) 12 E) 48

Biology
The ___ from photosynthesis is a reactant for glucose metabolism. A. H2O B. ATP C. lactic acid D. CO2 E. O2 Thanks.

Biology
Why is damage to skin or muscle usually easily repaired, but damage to the brain or nervous system is not? Thanks.

Statistics
Percentage of scores falling between a z-score of .54 and the mean. I can do the math, I just don't understand how to begin! Thank you.

Sociology
Use the functionalist, conflict, and interactionist perspectives to assess the effects of global TV programming on developing countries.

Biology
The tropical rain forests that are being cleared to grow crops for biofuels normally trap _____ carbon dioxide than the crops do. A. more B. less C. the same amount of Thank You.

Speech
True or False It is seldom necessary to write out quotations in full in a speaking outline.

Statistics
*One statement, sorry.

Statistics
Explain the meaning of the following three statements: "The self-confidence of that group of recruits is negatively correlated with their chances of getting through the course." Thanks

Biology
Covalent bonds between nucleotides in DNA are found between: A) a phosphate group and a nitrogenous base. B) a sugar and a nitrogenous base. C) nitrogenous bases. D) phosphate groups. E) a sugar and a phosphate group. Thank you.

Bio
Covalent bonds between nucleotides in DNA are found between: A) a phosphate group and a nitrogenous base. B) a sugar and a nitrogenous base. C) nitrogenous bases. D) phosphate groups. E) a sugar and a phosphate group.

Bio
The fiber in your diet is composed of: A) fat. B) cellulose. C) starch D) nucleic acid E) protein. Thanks!

Math
what percentage is 14 out of 60?

Math; Ellipses
Find the equation in expanded form of the ellipse with center at (4,-2), a=2, b=3. Thanks :]

History
We're learning about Roman Supremacy. What was the function of art and architecture in the Roman Empire? Thanks!

9th grade English
what is the poem a voice by pat mora about?

Algebra
thanks!!

Algebra
I have to find the domains of these functions and don't know how: f(x)=SQRT 2x-1 and f(x)=3/x+4 Help Please!

dynamics of catering
the answer is C!

psychology
what is something that some clinical psychologists can do, that experimental psychologists cannot do?

algebra
5/4-3i

math i need help please
substitute the numbers given... 7(7)-5(3) 49-15 34

Biology
In most biology experiments, the relationship between the independent and the dependent variable can best be described as cause and effect,” true or false? Explain.

Biology
D is correct F1 had all purple phenotypes and F2 had 3 to 1 ratio purple/ white

Science
What is the gradient of Clifty Creek 1300 & 1240 feet? _____ ft/mile

Math
A map has a ratio scale of 1:24,000, what is the ground distance in feet if the map distance is 3.5 inches? Is it 7,000 feet?

Math
A ratio scale is 1:10,000; this converts to a verbal scale of: 1 cm = _______ km

Math
Western hemisphere: A topographic quadrangle is a 30' series map (it covers 30' longitude and latitude). If the western longitude boundary is 120 degrees 02 feet 30 inches, what is the longitude of the eastern boundary?

Math
The northern latitude line on a map is 40 degrees 45' 30"; the southern latitude line is 40 degrees 37' 00". What distance in latitude is covered?

Math
Thank you.

Math
It doesn't specify. Can you tell me the answer to both?

Math
A topographic quadrangle is a 30' series map (it covers 30' longitude and latitude). If the western longitude boundary is 120 degrees 02 feet 30 inches, what is the longitude of the eastern boundary?

social studies
best is for you to go to the us immigration website.

math
Thanks.

math
A map has the scale 1 inch = 2 miles; what is the ratio scale?

English
all is correct, except for the first. I would pick A instead of B. I just bought CDs by Regina Spektor, John Legend, and Prince.

socalogy
Under the circumstances, what do you think the life expectacy rate is onreservations?

Socialogy
Some associate Indian Gaming is financial security for Native Americans.If this is the case, why is poverty experienced by Native Americans ad that experienced by other groups?

just questions
Why is poverty experienced by Native Americans and that experienced by other groups?

just a ?
What are some causes of residentail segregation, and are there any solutions?

dynamics of catering
ARE THESE RIGHT?

dynamics of catering
1.A 2.B 3.C 4.D 5.A 6.B 7.C 8.A 9.B 10.C 11.C 12.B 13.C 14.c 15.c 16.a 17.a 18.c 19.d 20.d

History
Do you mean voting rights??? 19th Amendment (1920) "WOMEN'S VOTING RIGHTS" "The right of citizens of the US to vote shall not be denied or abridged by the US or by any State on account of sex..."

4th grade
North America, South America, Europe, Asia, and Antartica. I'm a 4th grader too!

history
I was hoping someone could write me a little a bit about their specific memories related to the Vietnam War, to Civil Rights, to the growth of feminism, to the rise of a new conservative movement, to Watergate and Nixon’s resignation, etc during the sixties! thanks.

Pages: 1 | 2 | Next>>

Search
Members