Saturday
April 30, 2016

Posts by anonymous

Total # Posts: 95,921

Anti-Derivatives
A stone is dropped from the edge of a roof, and hits the ground with a velocity of −170 feet per second. Assume the acceleration due to gravity is -32 feet per second squared. How high (in feet) is the roof? I have found s which is 16^2 but I do not know what formula to ...
April 24, 2016

math
In a GP, the sum of the 3rd and 4th terms is -4 /3, and the sum of the 4th and 5th terms is -4 /9. Find the 6th term
April 24, 2016

chemistry
If 1 L HCl has a molarity of 0.10 M, what molar concentration of 1 L AgNO 3 is needed for HCl to completely react? How much product (moles and volume) will be formed? HCl(aq)+ AgNO3(aq) ->AgC(s)+HNO3(aq)
April 24, 2016

chemistry
If 1 L HCl has a molarity of 0.10 M, what molar concentration of 1 L AgNO 3 is needed for HCl to completely react? How much product (moles and volume) will be formed? HCl(aq)+ AgNO3(aq) ->AgC(s)+HNO3(aq)
April 24, 2016

chemistry
If 1 L HCl has a molarity of 0.10 M, what molar concentration of 1 L AgNO 3 is needed for HCl to completely react? How much product (moles and volume) will be formed? HCl(aq)+ AgNO3(aq) ->AgC(s)+HNO3(aq)
April 24, 2016

English
English is the language of opportunity why bother to teach indigenous languages?
April 24, 2016

Chemistry
One of the two possible rearrangements of the parent ion of 2-methyl-3-pentanol is more likely than the other. Which rearrangement is more likely, and explain why there is a difference?
April 23, 2016

math
Joe made 15 points in a basketball game, 3 points are given for a long shot, 2 points given for a field goal, and 1 point is given for a free throw. In how many ways can Joe score 15 points?
April 23, 2016

relative and absolute change
If you earn $1200 per month and you expect your earnings to increase by 10% per year, how much do you think you will be making per year in 5 years?
April 23, 2016

Absolute and relative change
The interest rate on a car loan has increased 50% over the last 10 years and is now 9%. What was the rate 10 years ago?
April 23, 2016

Math
The X intercept is the point at which Y = 0. Since there is no way (that I know of at least) to make 3^X equal to 0, there is no X intercept. The Y intercept is the point at which X is equal to 0. This is much easier to calculate, as you can just plug in 0 for x into the ...
April 23, 2016

Physics
The angle is relevant because only the horizontal component of the recoil is applied to the railroad car. Basically, you calculate the impulse delivered by firing (equal to the momentum of the shell), multiply it by the cosine of 40 degrees, to get the horizontal impulse ...
April 23, 2016

Law and ethics
You are in charge of General Hospital’s compliance program. As part of the Hospital’s orientation program, you provide an overview of the compliance program to new employees. Things to consider: The concept of compliance has been a feature of health care for decades...
April 23, 2016

Calculus!!
Consider the differential equation given by dy/dx = xy/2. A. Let y=f(x) be the particular solution to the given differential equation with the initial condition. Based on the slope field, how does the value of f(0.2) compare to f(0)? Justify your answer. B. Find the particular...
April 23, 2016

AP Calculus
Suppose that f has a continuous second derivative for all x, and that f(0)=1, f'(0)=2, and f''(0)=0. A. Does f have an inflection point at x=0? Explain your answer. B. Let g'(x) = (3x^2 + 2)f(x) + (x^3 + 2x + 5)f'(x). The point (0,5) is on the graph of g. ...
April 23, 2016

Calculus
Water is draining from a small cylindrical tank into a larger one below it. The small cylindrical tank has a radius of 4 feet and a height of 6 feet; the large cylindrical tank has a radius of 8 feet and a height of 16 feet. The small tank is initially full of water, and the ...
April 23, 2016

Calculus
Let M be the region under the graph of f(x) = 3/e^x from x=0 to x=5. A. Find the area of M. B. Find the value of c so that the line x=c divides the region M into two pieces with equal area. C. M is the base of a solid whose cross sections are semicircles whose diameter lies in...
April 23, 2016

Calculus
A race car is running practice laps in preparation for an upcoming race. To judge how the car is performing, the crew takes measurements of the car's speed S(t) (in miles per hour, or mph) every minute. The measurements are given in the table below. t (min) --- S(t) (mph 0...
April 23, 2016

AP Calculus
Consider a curve given implicitly by the equation (1+x)y^3 + (x^4)y - 85 = 0. A. Calculate dy/dx at a general point (x,y). B. Write the equation of the tangent line to the curve at the point (3,1). C. At (3,1), y(x) is defined implicitly as a function of x. Let g(x) be the ...
April 23, 2016

GEOMETRY HELP PLEASE
why is this in LaTex lol
April 23, 2016

chemistry lab
yeah sorry lol we made standards of solutions that were all diluted equally of 100 ppm, 10 ppm and 1 ppm solutions of Cl- and so we graphed that to get the cl- in a sample, which was the 9.8 ppm but that was in a diluted sample i guess? maybe it would be 50/100 dilution factor
April 23, 2016

chemistry lab
so i'm trying to finish my lab and im trying to solve for the concentration, and the lab handout says "remember all the cl- from the original sample ended up in 100 mL of solution" The concentration i solved for (from my graph) was 9.8 ppm Cl....how would i use a...
April 23, 2016

life orientation
Life,education and human dignity
April 23, 2016

life orientation
s ix suggestion on how to combat the human right violation
April 23, 2016

Life orientation
lol be specific
April 23, 2016

Calculus
If f(2) = 2.5 and f'(2) = -2.5, then f(2.5) is approximately: A. 2.5 B. -2.5 C. -2 D. 2 E. 1.25
April 23, 2016

life orientation
are individuals empowered and do they understand their human rights or when their rights/the rights of others are being violated.provide five reasons for your analysis and standpoint.
April 23, 2016

Geography
Mexico’s maquiladora program has been a central feature of the U.S./Mexico border. This border stretches nearly 2,000 miles, from the Pacific Ocean in California to the Gulf of Mexico in Texas. Four U.S. states (Arizona, California, New Mexico, and Texas) and six Mexican ...
April 23, 2016

Calculus
The rate of decay is proportional to the mass for radioactive material. For a certain radioactive isotope, this rate of decay is given by the differential equation dm/dt = -.022m, where m is the mass of the isotope in mg and t is the time in years. A. If m(0)=20, write a ...
April 23, 2016

Calculus
The equation dy/dx = -6x^2/y gives the slope at any point on the graph of f(x). The range of f(x) is [0, infinity] and f(1) = 2. A. Find the equation of the tangent line to f(x) at the point (1,2). B. Write the function f(x). C. Determine the domain of the function f(x).
April 23, 2016

Math
The one-dimensional displacement, s meters of a particle, after t seconds, is given by the function s=t(t-4)^2. (i) when does the particle have zero acceleration? (ii) where is the particle at this time and what is it doing?
April 23, 2016

Computer science
How do I count how many arrays there is - what do I add to the code? I have managed to create 2 buttons and the top button works and changes the fruits into alphabetical order but the second button doesn't work - please help! <!DOCTYPE html> <html> <body>...
April 23, 2016

life orientation
I dont kown anything about t His help me plz
April 23, 2016

AP Chemistry
The normal boiling point of methanol is 64.7°C. A solution containing a nonvolatile solute dissolved in methanol has a vapor pressure of 642.3 torr at 64.7°C. What is the mole fraction of methanol in this solution?
April 22, 2016

math
The following sample data are from a normal population: 10, 9, 12, 14, 13, 11, 6, 5. a. What is the point estimate of the population mean?
April 22, 2016

Math
The intrinsic rate of increase (r) for northern elephant seals about 0.15 (per annum). We will assume that population regulation is linearly density dependent. a. If the carrying capacity of elephant seals at a recently recolonized island is 1000 adult females and the initial ...
April 22, 2016

Calculus Help
Evaluate lim x-->25 5 - square root x / x - 25 I don't get how the answer is -1/10
April 22, 2016

Math
The following equation has denominators that contain variables. for this equation write the value or values of the variable that make a denominator zero. these are the restrictions on the variable. keeping the restrictions in mind, solve the equation. 2/11x plus 1/4 equals 81/...
April 22, 2016

stats
A simple random sample of 30 items resulted in a sample mean of 15. The population standard deviation is σ = 8. Round your answers to two decimal places. a. What is the standard error of the mean, σx? b. At 95% confidence, what is the margin of error?
April 22, 2016

Science
1. Which of the following is true about the electric charges on the objects below? A)The ball on the right has a positive charge and the ball on the left has a negative charge. B)The ball on the left has a positive charge and the ball on the right has a negative charge. C)The ...
April 22, 2016

Calculus I
Awsome...thnx
April 22, 2016

L.O
identify 3 human rights violation or discriminations
April 22, 2016

chemistry
Disilane gas undergoes combustion to form solid silicon dioxide and water
April 22, 2016

history
The cities of New York, Baltimore, and Philadelphia began to become wealthy in the late-1600s because of what economic activity?
April 22, 2016

life orientation
answer only
April 22, 2016

cal
dy/dx=5x^2/8y^2
April 22, 2016

Geometry
A circle has a radius of 3 an arc in this circle has a central angle of 20 degrees what is the length of the arc
April 22, 2016

Science
17g of AgNo3 is trated with 25g of HCl. what is the mass of AgCl formed and what is the limiting reagent
April 21, 2016

physics
The Question is How many 75kg people can the elevator safely accomodate?
April 21, 2016

math
Write a real-world problem that describes the model 1/4 x 1/4
April 21, 2016

Math
A fraction is greater than 1/8 and less 1/4 the sum of its digits is 19 what is the fraction
April 21, 2016

Math (Calculus)
The function f(x)=-2x^3+10.2x^2+202.275x+0.87 is increasing on the open interval (?,?). It is decreasing on the open interval (-oo,?) and the open interval (?,+oo) The function has a local maximum at ? I used derivative -6x^2+20.4x+202.275 and find the root but it doesn't ...
April 21, 2016

Math
Enola's recipe for cookied calls for 2 1/2 cups of flour. If she wants to make 3/4 a batch of cookies, how much flour should she use?
April 21, 2016

math
what is 6*8 in the distributive propty
April 21, 2016

Bio
Ohh but how does the scientific name being unique make D the correct answer?
April 21, 2016

Bio
I really thought it was A because C was my second option. Because it shouldn't be D because the scientific name doesn't clearly give the identity of an organism (for example Ursus maritimus doesn't give out the identity) But it can't be C now that I look at it ...
April 21, 2016

Bio
Ohh
April 21, 2016

Bio
I'm not really sure. Because I don't think it's D or B so is it C?
April 21, 2016

Bio
What is an advantage of using an organism's scientific name rather then its common name? A.The scientific name is always given in the native language B.The scientific name is based upon the organism's kingdom and phylum C.The scientific name does not depend on any ...
April 21, 2016

Bio
Which of the following provides the raw materials for the genetic variations that play an important role in natural selection? A.Mitosis B.homeostasis C.cell differentiation D.Mutations D
April 21, 2016

Bio
A chinook salmon fish in alaska can produce between 2000 to 17000 eggs in a single spawning. Which principle of natural selection does this observation support? A.Overproduction B.Inherited variation C.struggle to survive D.Differential reproduction A
April 21, 2016

Bio
Bryozoans are coral like sea nimals These organisms first appeared in the fossil record about 140 million years ago and remained relatively unchanged for 40 million years. Then they experienced a great diversification Which process does this illustrate A.graduallism B....
April 21, 2016

Bio
Industrialization in England produced black soot that covered many tree trunks and branches. At the same time, the number of light colored moths in this part of the country decreased Why? A. The soot killed only light colored B.the light colored became extinct C.The light ...
April 21, 2016

Bio
Evolutionary relationships can be established by examining molecules such as the protein hemoglobin. Which process is responsible for making protein molecules A. translation B.replication C.photosynthesis D.mitosis A?
April 21, 2016

Bio
Succession involves one community replacing another. What must be true of each community that appers? A. the population are adapted to their environment B. the populations get larger as the next community is established C.the populations contain very simple life forms D.the ...
April 21, 2016

Bio
All organisms within any ecosystem have something in common All organisms share... A.the components that make up their genetic code B.the same oganelles C.the same method of obtaining nutrients D.the ability to reproduce asexually A
April 21, 2016

Bio
Is it the last one
April 21, 2016

Bio
.biome habitat .species population. community population .ecosystem biome
April 21, 2016

Bio
The environment can be arranged into different levels of organization Which of the following shows a correct sequence that proceeds from a smaller level of organization to a larger level? D
April 21, 2016

Ecology
For low density sea otter populations in the North Pacific Ocean, the overall annual per capita birth rate (b) is about 0.7 and the death rate is about 0.5. Birth rate is not density-dependent but death rate is density-dependent, such that d’ = d+cN (where N = number of ...
April 21, 2016

English
Please check!😘
April 21, 2016

English
8.furtive 9 punitive 10 condone
April 21, 2016

English
4 feasible 5 gape 6 precedent 7fiscal
April 21, 2016

English
1. Faign 2. Contemplate 3.pathetic
April 21, 2016

English
Please help!
April 21, 2016

English
   Valerie took a (1)______ glance around her.When it seemed that no one was watching, she stuffed a blue shirt into the bottom of her purse and darted out of the women's department. She walked slowly around the shoe department for a while and then left the ...
April 21, 2016

English
I need help for final check: chapter 16
April 21, 2016

Math
What is the area 7cm by 4cm
April 21, 2016

Chemistry - Answer Check
Find the molarity given 1.5 Liters of solution containing 62.5 g MgO. - 1.03 M Mgo There are 0.32 Liters of a 2.5 M HF solution. How many moles and grams of hydrofluoric acid are there? - 0.8 mol and 16 grams
April 21, 2016

math 1
Factor the expression: 8p^2 + 56p + 98
April 21, 2016

life orientation grd 12

April 21, 2016

life orientation grd 12

April 21, 2016

math
do prentices first then exponent which you don't have then multiplication and division in order and finally your addition and subtraction left to right
April 21, 2016

math
its 715
April 21, 2016

math
first multiply 102*7=714 then do addition and subtraction 714+3+4-6=115
April 21, 2016

Precalculs
Use matrices to solve x+ +2y+3z=7 -x+2y-z -x+y-2z=-2 I've tried many way cant figure out
April 21, 2016

management
According to Fiedler, the extent to which the work of subordinates is clear so that they know what to do and how to do it is known as
April 21, 2016

math0
If you pick a gumball at random, put it back, and then pick another gumball at random, what is the probability of picking a blue gumball then picking a yellow gumball?
April 21, 2016

Statistics
A coffee-dispensing machine is supposed to deliver 12 ounces of liquid into a large paper cup, but the costumer believes that the actual amount is less. As a test he plans to obtain a sample of 30 cups of the dispensed liquid. The mean of his sample is 11.5 ounces. The machine...
April 21, 2016

wave optics
A double slit arrangement is illuminated first with red, then with blue light. a. which one has wider fringes? b. which one produces more fringes?
April 21, 2016

Math
When rounded to the nearest hundredth which number equals0.61
April 20, 2016

Us history
The reconstruction finance corporation aimed to
April 20, 2016

Math
If a seed is planted, it has a 60% chance of growing into a healthy plant. If 6 seeds are planted, what is the probability that exactly 4 don't grow?
April 20, 2016

Statistics
A test has a mean of 150 and a student performed 1 standard deviation above the mean. What score did the student have on the test?
April 20, 2016

Math
If a seed is planted, it has a 65% chance of growing into a healthy plant. If 11 seeds are planted, what is the probability that exactly 1 doesn't grow?
April 20, 2016

MATH
I had this question similar to this 3 days ago it said'Kayla had 5 red cups 1 yellow 3 green 2 blue what was the possibility of green out of 100 i said 50 because that is half more than red
April 20, 2016

Advanced Chemistry
he vapor pressures of several solutions of water-propanol(Ch3Ch2Ch2OH) were determined at various compositions, with thefollowing data collected at 45C: XH2O Vapor pressure (torr) 0 74.0 .15 77.3 .37 80.2 .54 81.6 .69 80.6 .83 78.2 1.00 71.9 a.) Are solutions of water and ...
April 20, 2016

Pre Algebra
Kelsey, your totally wrong I just failed. 1)d 2)b 3)a 4)a 5)b 6)a 7)c 8)a 9)c 10)d 11)c 12)d 13)a 14)a 15)b 16)c 17)b 18)d 19)a 20)d 21)a Trust me, you'll get 100% I just failed cause of Kelsey
April 20, 2016

Pre Algebra
Which polynomial does the model represent? –x³ + 2x² – 3x + 2 x² + x – 2 –x² – x + 2***** –x² + x – 2 Can someone please help me @Ms.Sue @Reed @WriteTeacher
April 20, 2016

Chem
How many moles of hydrogen gas would be needed to react with excess carbon dioxide to produce 76.6 moles of water vapor?
April 20, 2016

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>