Friday
August 26, 2016

Posts by anon

Total # Posts: 2,313

algebra
Simplify. 3 - 2(4 - 7) ÷ 9 i dont know what ta dooooo after i subtract 4 and 7 which is -3 then multiply 2 which is -6 then i don't know what to do afterwards, i know pemdas so -6 divided by 9 cannot be so please help on that. the integers from -3 to +3 can be used ...
August 27, 2015

Ms. Sue please
Please don't get mad, but I have no where else to turn to. This doesn't deal with school at all.. My eyes have gotten worse. I have to wait for my new glasses with a new prescription lens. What's your opinion? Do you think it Will help at all wearing my current ...
August 25, 2015

Calc
Describe the given set with a single equation or with a pair of equations. The set of points in space that lie 2 units from the point (0,0,1) and, at the same time, 2 units from the point (0,0,-1). I wrote distance equations for both set them equal to each other and got z=0. ...
August 25, 2015

English (3rd grade)
Thank you very much, Writeacher !
August 25, 2015

English (3rd grade)
Where can I read Berries, Berries, Berries ? Wasn't given the author from 3rd grader and her school is August Ahrens Elementary School. The book has a bear on the front cover and the bear is looking for berries for Spring. I have already searched the book on google and I ...
August 25, 2015

Science
For the string telephone, doesn't controlled variable mean the variable or variables that aren't changed ? So wouldn't that be stating that the string telephone is the one that isn't being changed, like to a different model ? tanks for the other controlled ...
August 23, 2015

Science
There can be several controlled variables. If an experiment is to be useful, only one variable at a time can be manipulated intentionally. All other variables must be controlled throughout all parts of the experiment. If more than one variable is altered, the results of an ...
August 23, 2015

Algebra
Sorry for late reply, I got $75 when I divided. I need to find the difference between what they paid for each uniform, which is $75, and what they got for return which is $40, so do I still need the variable ? tanks very much Ms. Sue
August 23, 2015

Algebra
Solve. Show your work. A high school athletic department bought 40 soccer uniforms at a cost of $3,000. After soccer season, they returned some of the uniforms but only received $40 per uniform. What was the difference between what they paid for each uniform and what they got ...
August 23, 2015

Mathematics
ok. thanks for the help.
August 21, 2015

Mathematics
that's the thing. they don't list any pairs.
August 21, 2015

Mathematics
the sum of all digits in each pair is 19 and the sum of the numbers in each pair is 100. I don't understand what the question is trying to ask? Is it to find that number, or?
August 21, 2015

Science
8 questions and 1 question in the end on my worksheet, but I have 8 questions on this site to ask so I don't have 9 questions
August 20, 2015

Science
I have 8 questions and 1 question in the end that I don't need help with. Identify possible variables in the following situations. What variables can affect the sprouting of a bean seed? I think (I didn't answer yet so I'll just go with what I think oh and these ...
August 20, 2015

Algebra
Thanks again Steve!
August 20, 2015

Algebra
I have 2 problems and 1 problem to check on. Write a mathematical expression to represent each situation. Then find the value of the expression to solve the problem. #1 A football team loses 4 yards on each of three plays. Then they complete a pass for 9 yards. What is the ...
August 20, 2015

Math
Haha thanks you guys!
August 19, 2015

Math
I have 5 problems. Write a mathematical expression to represent each situation. Then find the value of the expression to solve the problem. 1. You play a game where you score -6 points on the first turn and on each of the next 3 turns. What is your score after those 4 turns? ...
August 19, 2015

Math
Susan wants to use blue, yellow, green, and pink paint to decorate her house. She needs 3 times as much blue paint as yellow paint and 1/2 as much yellow paint as green paint. She needs 3 1/4 gallons of pink paint, which is 3/4 of a gallon more than the green paint she needs. ...
August 19, 2015

math, pls help ASAP
what is 2/5 of 25
August 15, 2015

math!!!!!!!!!!!!!
thank you for responding! but I mean as a number, like, 1 or 5 or 8
August 15, 2015

math!!!!!!!!!!!!!
what is 2/5 as a regular number
August 15, 2015

math pls help
What is the product of 58 and 34?
August 14, 2015

Math
In a science competition with ten problems, a student gets 5 points for a correct answer and loses 2 points for an incorrect answer. If Alice answered every problem and her score was 29, how many correct answers did she have?
August 12, 2015

Math
How do you find an eighth of an inch on a ruler ?
August 12, 2015

Geometry
Given the rectangle ABCD has a total area of 72. E is in the midpoint of BC and F is the midpoint of DC. What is the area of the inscribed triangle AEF?
August 12, 2015

math
I have two questions: The temperature changed from 7ºF at 6 P.M. to -5ºF at midnight. What was the difference between the high and low temperatures? What was the average change in temperature per hour? The difference between the temperatures is 12ºF because 7...
August 12, 2015

english
Thanks !
August 12, 2015

english
Are the words wear, lay, worn, black, passing, wood, and step connotative words ? Thanks
August 12, 2015

math or algebra
I have two questions The temperature changed from 7ºF at 6 P.M. to -5ºF at midnight. What was the difference between the high and low temperatures? What was the average change in temperature per hour? The difference between the temperatures is 12 because 7 - (-5) = 7...
August 12, 2015

Microeconomics
Total Variable Cost = (Number of Workers x Worker’s Daily Wage) + Other Variable Costs Total Costs = Total Variable Costs + Total Fixed Costs Total Revenue = Price * Quantity Average Variable Cost = Total Variable Cost / Units of Output per Day Average Total Cost = (Total...
August 8, 2015

science
your dumb. learn this yourself!!
August 4, 2015

math! VERY hard!
You need 3 pounds of fruit for a fruit salad. You already have 3/4 pound apples and 1/3 pound grapes. Drag fruit to the box that you can buy so you will have exactly the right amount with no extra. the choices are: 1/2 2/3 1/8 3/4 5/8 you can use those more than once to get to...
July 30, 2015

math
thank you! <3
July 30, 2015

math
1/5 of your art-supply money goes for brushes. If you also spend 1/2 of your money on paint, what fraction of your money will you have left?
July 30, 2015

math
I WILL BE REPOSTING THE QUESTION WITH THE CORRECTED MISTAKES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
July 30, 2015

math
1/2 (:
July 30, 2015

math
One-fifth of your art-supply money goes for brushes. If you also spend 12 of your money on paint, what fraction of your money will you have left?
July 30, 2015

Economics
kkk
July 28, 2015

Stats
A pizza parlor has 12 different toppings available for its pizzas, and 2 of these toppings are pepperoni and anchovies. If a customer picks 2 toppings at random, find the probability that neither topping is anchovies. Round your answer to four decimal places.
July 16, 2015

small business management
An Internet search for information about franchise businesses will not help you find out A. the number of hours you'll have to put in. B. start-up costs. C. the variety of franchise businesses available. D. support you'll receive from the parent corporation. I think ...
July 8, 2015

small business management
Gary and Wilma Johnson plan to open a bus tour business, taking people from their small city to historic sites along the East Coast. Tours will include bus fare, hotel accommodations, breakfast, and admission to the sites. What aspect of their research might they want to pay ...
July 8, 2015

small business management
Which one of the following may be the least valuable source of advice when you're researching the market for your new business? A. Online attorneys who offer 24/7 Web site service B. Other business owners with similar businesses C. Local attorneys who specialize in ...
July 8, 2015

experiment physics
ha! lab report eh?
June 30, 2015

6TH GRADE MATH
this is 6th grade ? holy crap, i got this for 7th grade btw an expression is an equation but with no equal sign just a heads up
June 24, 2015

chemistry
What volume of hydrogen gas at standard temperature and pressure can be collected from the electrolysis of water using a current of 100mA for a period of 3 hours? I know that the answer is 0.125 L but I don't know how to approach the problem. I multiplied 100*10^-3 by 3600...
June 10, 2015

MS. SUE?? MATH (8TH) CONNECTIONS
I have 3 questions. Multiply the polynomials. -2r(8r+5) a. -16r^2 + 5 b. -16r^2 + 10 c. -16r^2- 10r d. -16r^2 - 10 ^2a(a^2 + 4a) a. 2a^2 + 6a^2 b. 2a^3 + 8a^2 c. 2a + 6a d. 2a^3 + 6a^2 (3y)(3y-2) a. 9y^2 - 6 b. 9y^2 + 5y c. 9y^2 + 1 d. 9y^2 - 6y
June 9, 2015

Pre-Algebra
If y varies directly with x, find the constant of variation with x = 4 and y = -24 If y varies inversely with x, find the constant of variation with x=5 and y = 10 If y varies directly with x, and y = 35 when x = 5 , find x when y = -7 If y varies directly with x, and y = -12 ...
June 7, 2015

World History
Now the questions are pretty clear. I just don't know what to write for each of them. Can you help me?
June 7, 2015

World History
Draw Inferences What events influenced the growth of environmental movement in the United States? Why did the environmental movement attract many of the same people who had participated in other movements? Do you think the environmental movement has had a positive or negative ...
June 7, 2015

World History
What can we learn about the limited freedoms during the McCarthy era? I need to write 5 - 10 sentences. I don't understand the topic very well so could you help me understand? Is there anything that I can read that will help me with this essay question?
June 6, 2015

World History
Thanks so much! I understand much better now!
June 6, 2015

World History
I need help understanding the question, and its an essay question that is worth 5 points so how many sentences should I have?
June 6, 2015

World History
2.) During the Cold War, people were afraid of communists, both outside and inside the United States. The Red Scare and McCarthyism that grew out of these fears was damaging to the American way of life. During the McCarthy years, many of the freedoms guaranteed in the Bill of ...
June 6, 2015

World History
Now the question is much easier! Thank you!
June 6, 2015

World History
I need help understanding the question, and its an essay question that is worth 5 points so how many sentences should I have?
June 6, 2015

World History
1.) After September 2, 1949, both the United States and the Soviet Union had atomic weapons that they could use in a war against each other. In a paragraph, analyze how this fact shaped the progress of the Cold War and the relationship between the two countries. In your ...
June 6, 2015

language arts
which of the following passages from the novel supports the idea that the rules of the community are strictly followed? I think it is c
May 30, 2015

Algebra
What property can I use to simplify these expressions? 8 * 2 + 3 10 * 3 - 4 by properties I mean Associative, Commutative, Distributive etc.
May 28, 2015

Algebra
Explain how to use mental math to simplify the expression. a.) 8 * 3 * 2 b.) 8 * 2 + 3 c.) 5 + 8 + 3 d.) 10 * 3 -4 I have to explain the process. Example: Using the associative property of multiplication I can group 8*(3*2) so I get 8*6. Then I multiply 8*6 which is 48.
May 28, 2015

Algebra
State whether the equation is true, false, or an open sentence. Show your work. 3(2 + -8) = 3(-6 + 12) x + 5 = 22
May 28, 2015

Algebra
Explain how to use mental math to simplify the expression. a.) 8 * 3 * 2 b.) 8 * 2 + 3 c.) 5 + 8 + 3 d.) 10 * 3 -4 I have to include what properties (associative, distributive etc.) I used to simplify the problems.
May 28, 2015

Algebra
Together, Larry and Moe scored less than 25 points in the basketball game. If Larry scored 8 points, how many points P did Moe score? I need help finding the answer/understanding the question.
May 28, 2015

Algebra
What property is shown? 5 + (8 + 7) = (5 + 8) + 7 I think its the commutative property of addition but I'm not sure...
May 28, 2015

Algebra
On a shopping trip, your sister spends $50 for a pair of jeans, $12 for a pack of socks, and $215 on a pair of tennis shoes. Using the Associative Property of Addition, write the total amount spent on this trip in two different ways. I need help finding the answer.
May 28, 2015

Algebra
Imagine you owe someone $20. Represent this with an integer. My answer: -20 Imagine someone owes you $50. Represent this with an integer. My answer: 50 Are my answers correct?
May 28, 2015

Algebra
Use the order of operations to simplify SHOW ALL WORK 13+3*6/9-7 18-6/3+12*3 the "/" sign is a division symbol
May 28, 2015

Algebra
Mr. K wants to build a pen in his yard for his dog. He buys 1200 ft of fencing. He concludes that he can only build a rectangle with sides of 400ft and 200ft. Is he correct? If he is incorrect give a counter example. I need help finding the answer.
May 28, 2015

Algebra
10 13 total 35?
May 28, 2015

Algebra
A tower of blocks has 1 block in the top row, 4 blocks in the next row, 7 blocks in the next row, an so on. There are 5 rows in all. How many blocks are in the tower? I need help finding the answer.
May 28, 2015

Algebra
Thanks
May 28, 2015

Algebra
30 miles?
May 28, 2015

Algebra
Jed decided he needs to start exercising more. On Monday, he runs 2 miles. on Tuesday, he runs 4 miles. On Wedsnesday he runs six miles. He continues with this pattern each day for five days, Monday through Friday. How many total miles did he run in the first five days? I need...
May 28, 2015

L A/The Giver
So what did you get?
May 20, 2015

chemistry
In which case will the equilibrium constant (K) be less than 1 at 298 K? (a) DeltaH = 4.55 kJ/mol ,deltaS = 28.0 J/mol K (b) delta H = - 4.55 kJ/mol ,deltaS = 28.0 J/mol K (c)deltaH = 4.55 kJ/mol ,deltaS= - 28.0 J/mol K (d) both (a) and (b) I know the answer is c but I don'...
May 17, 2015

math
Multiply the following polynomials. 1. -2r(8r+5) A. -16r^2+5 B. -16r^2+10 C. -16r^2-10r D. -16r^2-10 2. 2a(a^2+4a) A. 2a^2+6a^2 B. 2a^3+8a^2 C. 2a+6a D. 2a^3+6a^2 3. (3y)(3y-2) A. 9y^2-6 B. 9y^2+5y C. 9y^2+1 D. 9y^2-6y 1.B 2.A 3.B
May 14, 2015

math
!😏
May 14, 2015

math
I so did not mean D I meant C!!!! Because they both mean 49. I forgot d was none of them.
May 14, 2015

math
D!!!! Thanks😜
May 14, 2015

math
Replace the___with<,>, or = to make a true statement. 7^4\7^2_______49 A. < B. > C. = D. None if the above A?
May 14, 2015

math
Thank you your awesome😊😊😊😊😊
May 14, 2015

math
2.c
May 14, 2015

math
Simplify each expression. 4^4\4^6 A. -16 B. 16 C. 1\16 D. -1\6 2. 5^0 A. 0 B. 5 C. 1 D. -5 1. C. 2. A
May 14, 2015

history! please help! :)
i can't understand the map. can you tell me which ones are in the andes?
May 13, 2015

history! please help! :)
1. Andean countries in South America include: *Ecuador and Bolivia *Peru and Chile *Ecuador and Columbia *Venezuela and Brazil I chose all except Peru and Chile. 2. Which of the following statements about the ancestry of most of the people of Central America is most accurate? ...
May 13, 2015

SCIENCE
1.D 2.D 3.C 4.C 5.A 6.B 7.A 8.C 9.C 10.A 11.C 12.A 13.A 14.A 15.C 16.B A 17.C 18.A 19.B 20.B 21.A B D 22.A
May 13, 2015

SCIENCE: CONNEXUS HELP!
Never put your from connexus I've been seeing that people who are from there they won't answer because your school would consider this cheating. Post under different name and just put what help you need like math, s.s.etc.
May 13, 2015

LA the giver chapters 1-2
just took the quiz and all of your answers are correct
May 13, 2015

Language arts
DM, you're not even supposed to give answers on this site. Just because someone won't give you answers doesn't make them "stupid", it just makes you seem lazy.
May 13, 2015

algebra
well if they posted the right graph it just start at (y0'x0) and end at (y6'x3) but i need help with this aswell if some can thanks
May 12, 2015

art
7 is actually d Everything else zeric the student was right thanks
May 12, 2015

Life Orientation
1. Having a xenophobic attitude about immigrants into your community might deter the immigrants which in turn would stop the influx of crime that tends to come when there is a mass immigration. 2. The xenophobia impacts on the community is a very bad sign that the community is...
May 12, 2015

Science
tru^
May 9, 2015

Calculus
Um sigh bc steve did d incorrectly :// it's supposed to be times -7.....
May 8, 2015

Math
Number 4 is D for this test..
May 8, 2015

chemistry
Calculate the concentrations of all ions after 50.0 mL of a 0.100 M AgNO3 solution is mixed with 100.0 mL of a 1.00 M Na2SO4 solution.For Ag2SO4 Ksp = 1.2 x 10-5 Do I first do MiVi=MfVf and then using the two concentrations I use ksp value? I'm just so confused.
April 29, 2015

Math
1. The towns population increased from 80,000 to 90,000 in ten years. What was the percent of increase? I didn't understand this one. 2. A $15 item on sale for $12 is marked down what percent? 20% 3. If Jenna buys and item for 40% off the regular price, will she pay more ...
April 27, 2015

math
I want to check my answers 1. The town population increased from 80,000 to 90,000 in ten years. What was The percent of increase? 2. A $15 item on sale for $12 is marked down what percent 3. If Jenna buys an item for 40% off the regular price will he pay more or less than half...
April 27, 2015

AP Calc B/C
It also says assume a constant rate of increase.
April 27, 2015

AP Calc B/C
If the rate of change of the population is proportional to the population and the population of a country doubled in 35 years, what is its yearly rate of increase? I don't remember how to do this at all, so I really don't know how to start the problem.
April 27, 2015

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>