Post a New Question

Posts by anon

Total # Posts: 2,802

Math
Suppose an individual makes an initial investment of $1100 in an account that earns 7.3%, compounded monthly, and makes additional contributions of $100 at the end of each month for a period of 12 years. After these 12 years, this individual wants to make withdrawals at the ...

Math
Suppose you are offered a job with a relatively low starting salary but with a $2000 raise for each of the next 9 years. How much more than your starting salary would you be making in the ninth year?

Math
A student has a savings account earning 6% simple interest. She must pay $1650 for first-semester tuition by September 1 and $1650 for second-semester tuition by January 1. How much must she earn in the summer (by September 1) in order to pay the first-semester bill on time ...

Math
(a) To buy a Treasury bill (T-bill) that matures to $10,000 in 12 months, you must pay $9700. What rate does this earn? (b) If the bank charges a fee of $20 to buy a T-bill, what is the actual interest rate you earn?

Calculus
Does the series converge? diverge? Use the Root test ((1/n)-(1/n^2))^n

MATH
Does the series converge or diverge? Use the Root test ((1/n)-(1/n^2))^n

math
Does the series converge or diverge? Use the Root test ((1/n)-(1/n^2))^n

math
Does the series converge? Explain please 1/(ln 2)^n from n=1 to infinity

Math
Does the series converge or diverge (-1)^n * 4n^3 _______________(fraction) n^4 + 1 from n=1 to infinity

math
does an=(-1)^n converge? Explain

MATH
Does the series converge or diverge? Use the comparison test. Thank you ((1/n)-(1/n^2))^n

MATH
Series converges? or diverges? Which test? explain? (n^10) * (3^n) ------------(fraction) (4^n) from n=1 to infinity

MATH
Sum? from n=3 to infinity ((2)/(n+1)-(2)/(n+3))

MATH
Series converges? or diverges? Which test? explain? (-1)^n * (4n^3) ------------(fraction) (n^4) + 1

Math
Is the following series convergent? explain ((2n)!)/((n!)(4^n))

MATH
Does the sequence converge? Work out a=-1^n

math
10th floor

MATH
Solve the integral using trig substitution (1/((x)(x^2+1)))dx

MATH
Integrate 1/(x(x^2+1)) dx using trig substitution

Math
Evaluate the integral using u substitution ((y^3)/((1-y^2)^2))dy

Calculus
A tank in the shape of a right circular cylinder is filled with water (62.5 lb/ft3). It has a height of 8 ft and a diameter of 10 ft. How much work is required to pump all the water to a spout that is 3 ft above the top of the tank?

calculus
A tank in the shape of a right circular cylinder is filled with water (62.5 lb/ft3). It has a height of 8 ft and a diameter of 10 ft. How much work is required to pump all the water to a spout that is 3 ft above the top of the tank?

calculus
A region is bounded by y=2x and y=4sqrt(x). Find the volume when rotated along 1)y=-1 2)the y axis

math
The region in the first quadrant bounded by the 𝑦-axis and the curve 𝑥 = 2𝑦2 − 𝑦3 (graph please) is revolved about the 𝑥-axis. Find the volume?

Calculus
A tank in the shape of a right circular cylinder is filled with water (62.5 lb/ft3). It has a height of 8 ft and a diameter of 10 ft. How much work is required to pump all the water to a spout that is 3 ft above the top of the tank?

Economics
hey writeacher, you will really get from me one day. You are acting over smart. I will smack you.

math
What is the height of a cylinder with a volume of 384π cubic inches and a radius of 8 inches? Round to the nearest tenth of an inch.

Physics
A guitar string is 108 cm long and has a mass of 2.90 g. From the bridge to the support post (L) is 70 cm, and the string is under a tension of 470 N. What is the frequency of the first overtone? Only 1 try left please help.

Physics
Two identical loudspeakers are some distance apart. A person stands 5.70 m from one speaker and 3.00 m from the other. What is the second lowest frequency at which constructive interference will occur at this point? The speed of sound in air is 343m/s. only 1 try left please ...

MATH HELP
A bus leaves a station at 10am and averages 60 mph. Another bus, traveling at 75 mph, leaves the same station 30 mins later following the same route. What time does the second bus catch up with the first bus? I don't know how to work this out at all!

Math
Make four 8s equal 8

Maths
At 3 pm ship A is 20 nautical miles south west of ship B. Assuming that the y- direction is north and the x-direction is east, the velocities of ships A and B can be expressed in knots in vector form as Va=(12,+5) Vb=(-8,-9) (i) Find the velocity of ship B relative to ship A

algebra
Two investments totaling $49,500 produce an annual income of $1770. One investment yields 2% per year, while the other yields 4% per year. How much is invested at each rate?

Physics
A water balloon launcher launches a balloon straight up at a flying kite. If the kite is hovering 75.0 meters off the ground, and the balloon hits it on its upward trajectory with a velocity of 12.2m/s, a) What was the launch velocity of the balloon

physics
A 5.0 m portion of wire carries a current of 8.0 A from east to west. It experiences a magnetic field of 6.0 × 10^–4 T running from north to south. What is the magnitude and direction of the magnetic force on the wire? 2.4 × 10^–2 N upward 2.4 × 10...

History
If you go to Connexus, these pages in your textbook should help. 1. pg 587, sections 'A Culture Forms'-'New Religions' 2. pg 601, section 'Conflicts in South Asia' 3. pg 598, section 'Population and the Environment' Hope this helps a little, and...

Chemistry
Consider the compounds 4-tert-butylcyclohexanol and 4-tert-butylcyclohexanone. Using silica gel plates, which of the two compounds will have the higher Rf value when ethyl acetate is the developing solvent? Which will have the higher Rf value when dichloromethane is the ...

Math
Which ordered pair is not a solution of y= -4x -9 A(-9,27) B(3,-21) C(-6,15) D(5,-28) I have no idea how to do this help please

Please check my answers for science!
the answers are: 1. B 2. C 3. B 4. A These are 100% right for science 8B Unit 1: Natural selection and adaptation Lesson 7: Evolution and biological classification (Connexus)

Math
Which is equivalent to this expression -4(-3x)+5(-7) A. -12x + 35 B. 12x - 35 C. -7x + 12 D. 7x - 12 Which is equivalent to the inequality shown below? X/2 </= -15 A. X >/= 7.5 B X </= 7.5 C X >/= -30 D X </= -30

Math
Write a variable on both sides that has infinite solutions.

CIVICS PLS HELP MS. SUE
Then my second choice would be C. if it isnt correct can you please explain to me?

CIVICS PLS HELP MS. SUE
ich of the following best illustrates the government's role in controlling financial institutions? A. The government directly influences the price of stocks in the stock market by taxing purchases of stock. B. The government limits the amount of loans that individuals can ...

math
@Mrs.Sue

math
Mrs.Sue please help

math
There are 9 candidates running for 3 seats on a committee. How many different election results are possible? A. 36 B. 84 C. 504 D. 56

Math
Anita can clean a typical pool in 8 hours. Chao can clean a typical pool in 6 hours. How long should it take Anita and Chao working together to clean a typical pool? I'd like to know how to work out this problem in order to find the answer.

math
The pressure P, of a gas varies inversely with its volume, V. Pressure is measured in units of Pa. Suppose that a particular amount of a gas is initially at a pressure of 84 Pa at a volume of 36 L. If the volume is expanded to 216 L, what will the new pressure be? I don't ...

Chemistry
A solution contains H2O2 in water. Complete decomposition of the H2O2 in 170 g of this solution yields 5.6 L of O2(g), measured at 0 oC and 101.325 kPa. What is the percentage by mass of H2O2 in this solution? Choose the closest answer. A 10% B 20% C 5.0% D 3.0% E 1.0%

Chemistry
Determine how many grams of Al must react with 2.5 M NaOH in order to produce 40 mL of hydrogen gas at 22°C and 1.02 bar

check english please.. romeo and juliet
Read this excerpt from the prologue to act II of Romeo and Juliet: CHORUS: Now old desire doth in his death-bed lie, And young affection gapes to be his heir; That fair for which love groan'd for and would die, With tender Juliet match'd, is now not fair. Now Romeo is ...

Walk Two Moons
Has anyone read the story walk two moons? If so, please help. where does Sal BEGIN to realize that her mother is really not returning? A) Lake Michigan B) Madison Wisconsin C) Pipestone Minnesota *** D) Sioux Falls, South Dakota please help, I've read the book and tryed ...

Pre Algebra
Is anyone from connexus academy who took the Unit 4 Lesson 7 Polynomials and Properties of Exponents Unit Test?? I need help on the first question...

calculus
Find the area of the region bounded by the graph of f(x)=x(x+3)(x+1) and the x-axis on the interval [-3,0]

history
Evaluate one viewpoint on each of the following in the Andes and the Pampas: the environment, globalization and the economic growth

Language Arts
and is the second question c?

Language Arts
the first one is b then right?

Language Arts
Under a spreading chestnut tree The village smithy stands; The smith, a mighty man is he, With large and sinewy hands; And the muscles of his brawny arms Are strong as iron bands. His hair is crisp, and black, and long, His face is like the tan; His brow is wet with honest ...

History
I'm looking for globalization in the Andes. I'm not looking for answers just maybe a link for help or something? thanks.

History
How does elevation impact ecosystems in South America A. Farmers can grow different crops at different elevations (this one?) B. Plants do not grow above the tree line C. Animals can't live in higher evelations D. Humans settle only in the lowest elevations

calculus 1
Set up the simplified integral and compute the volume created when the area bounded by y=.25x4, y=4, and the y=axis (Quadrant 1) is rotated around the line x=-2

Chemistry
5.88 moles of nitrogen and 16.2 moles of oxygen are mixed until the equilibrium is established, 11.28 moles of nitric oxide are formed calculate the value of equilibrium constant

Social Studies
Blop is correct, I got 100%

History
I got 100% on this quiz 1.d 2.a 3.b 4.a 5.d 6.c 7.d 8.d 9.b 10.a 11. A 12. - short answer 13. - short answer

Physics
Three dynamics carts have force sensors placed on top of them.(cart 1, with mass of 2.2 kg, has one sensor --> cart 2, with mass of 2.5 kg, has sensors two and then three --> cart 3, with mass of 1.8 kg, has sensors four then five). Each force sensor is tied to a string ...

MATH HELP ASAP
no

MATH HELP ASAP
For questions 1–4, find the slope of the following graphs. 1. a. 1/2 b. 2 c. 2 d. -1/2 2. a. 3/2 b. 1 c. -1 d. -3/2 3. a. 2/3 b. 3/2 c. 3 d. -2/3 4. a. 0 b. 1 c. -1 d. undefined For questions 5 and 6, find the slope of the line that goes through the following points. 5. x...

HELP MATH ASAP
For questions 1–4, find the slope of the following graphs. 1. (1 point) 2 –2 – 2. (1 point) 1 –1 – 3. (1 point) 3 – 4. (1 point) 0 1 –1 undefined For questions 5 and 6, find the slope of the line that goes through the following points. 5. (1 ...

MATH HELP ASAP
i don't know i need help

MATH HELP ASAP
identify the sequence as arithmetic, geometric, or neither. please explain answer 1.6,0.8, 0.4, 0.2,...

MATH HELP ASAP
algebraic

MATH HELP ASAP
use the expression to find the value of the 20th term. a. 24 b. 76 c. 80 d. 84

algebra
which algebraic expression represents the sequence shown 4,8,12,16,... a. 4n b. n + 4 c. 4n + 4 d. 4 ( n-1)

algebra help asap
what are the first 4 terms in the sequence represented by the expression 2n + 3? a. 2,5,8,11 b. 4,5,6,7 c. 5,7,9,11 d. 5,10,15,20

PLEASE HELP ASAP ALGEBRA
indentify the sequence as arithmetic, geometric, or neither. 3,4.5,6,7.5,... a. arithmetic b. geometric c. neither please help i don't know the answer

PLEASE HELP ASAP
a. 9 b. 11.5 c. 15 d. 19.5

PLEASE HELP ASAP
which values will be part of the sequence? 3,4.5,6,7.5,...

MATH HELP ASAP
identify the sequence as arithmetic, geometric, or neither 3, 4.5,6,7.5,...

PLEASE HELP ASAP ALGEBRA
A spinner is divided into 10 equal sections numbered from 0 to 10. you spin the spinner once. what is P ( divisible by 3)? a. 1/3 b. 1/2 c. 2/5 d. 3/10 my answer is d, is that correct?

PLEASE HELP ASAP
Im asking if that's correct

PLEASE HELP ASAP
1.Justin writes the letters I-L-L-I-N-O-I-S on cards and then places the card in a hat. What are the odds in favor of picking an I? a. 5:3 b. 3:5 c. 3:7 d. 1:2 my answer is b? 2. Justin writes the letters I-L-L-I-N-O-I-S on cards and then places the cards in a hat. What are ...

PLEASE HELP WITH ALGEBRA
Damon how did you find those answers though

PLEASE HELP WITH ALGEBRA
Please show me all the steps to solving the problem also you can use comment field to explain the work QUESTION: a box contains 95 pink rubber bands and 90 brown rubber bands. you select a rubber band at random from the box. find each probability. write the probability as a ...

Algebra PLEASE PLEASE HELP ASAP
what ? there are 3 different questions

Algebra PLEASE PLEASE HELP ASAP
1.Justin writes the letters I-L-L-I-N-O-I-S on cards and then places the card in a hat. What are the odds in favor of picking an I? a. 5:3 b. 3:5 c. 3:7 d. 1:2 my answer is b? 2. Justin writes the letters I-L-L-I-N-O-I-S on cards and then places the cards in a hat. What are ...

algebra PLEASE HELP ASAP
please show me the steps that you use to solve the problem. you can also use the comment field to explain the work. QUESTION: 1. what is the probability of selecting a red marble, replacing it, and then selecting a blue marble? show work 2. what is the probability of selecting...

algebra PLEASE HELP ASAP
john but for a) it comes out to be 0.5135135 and for b) it comes out to be 0.4864864 are you sure those are correct??

algebra PLEASE HELP ASAP
Please show me all the steps to solving the problem also you can use comment field to explain the work QUESTION: a box contains 95 pink rubber bands and 90 brown rubber bands. you select a rubber band at random from the box. find each probability. write the probability as a ...

math help me asap
whats 12! divide by (4!8!) i don't know the answer please help

algebra PLEASE HELP ASAP
on question 1 i meant to say the probability of a basketball player hitting a foul shot is 1/3.

algebra PLEASE HELP ASAP
1. the probability of a basketball player hitting a foul shot is 1/3. how many shots would you expect her to make in 90 attempts. a. 30 b. 60 c. 3 d. 45 my answer is b? 2. simplify 8P3. a. 42 b. 336 c. 40,432 d. 56 my answer is d? 3. how many ways can 4 students be chosen from...

algebra PLEASE HELP ASAP
1. A bag contains 9 green marbles and 11 white marbles. You select a marble at random. What are the odds in favor of you picking a green marble? a. 9:20 b. 2:9 c. 11:9 d.9:11 my answer is d? 2. A bag contains 5 green marbles, 8 red marbles, 11 orange marbles, 7 brown marbles, ...

Algebra PLEASE HELP ASAP
1.Justin writes the letters I-L-L-I-N-O-I-S on cards and then places the card in a hat. What are the odds in favor of picking an I? a. 5:3 b. 3:5 c. 3:7 d. 1:2 my answer is b? 2. Justin writes the letters I-L-L-I-N-O-I-S on cards and then places the cards in a hat. What are ...

algebra PLEASE HELP ASAP
Jennifer writes the letters M-O-N-T-A-N-A on cards and then places the cards in a hat. What is the probability of picking an M? a. 1/6 b. 1/7 c.6/1 d.7/1 my answer is b?

Algebra
The vertex of a parabola represented by f(x)=x^2-4x+3 has coordinates of (2,-1). Find the coordinates of the vertex of the parabola defined by g(x)=f(x-2). Explain how you arrived to your answer. My question: Would you move the parabola represented by f(x) 2 spaces to the ...

Language Arts
a c a b b 100% for lesson 8

Anatomy and Phys 1
I have a case study that I need to do and I need someone to help simplify it for me. I would greatly appreciate it and thanks in advance! Beginning with depolarization at the neuromuscular junction, describe the normal sequence of events which lead to muscle contraction and ...

algebra
A soccer ball is kicked toward the goal. The height of the ball is modeled by the function h(t) = −16t2 + 48t where t equals the time in seconds and h(t) represents the height of the ball at time t seconds. What is the axis of symmetry, and what does it represent? t = 1....

Geometry
Did you ever get the answers? I'm really struggling.

Language Arts, check!!!
Actually nvm I can confirm the other answers too. The answers B C A D are correct for the "unit 3 Lesson 13: Read: Kid Territory: Why Do We Need Zoos?"

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>

Post a New Question