Friday
March 24, 2017

Post a New Question

Posts by abby

Total # Posts: 1,125

History
Ok, thank you so much!!
October 10, 2015

History
Could someone please check my History questions? Any help will be greatly appreciated! My answers are under the question... 1) Which characteristic is most commonly associated with the westward expansion of the United States? A) Industrialism B) Mercantilism C) Individualism D...
October 10, 2015

math
Could someone please check my math questions? any help will be greatly appreciated! Questions~ 16. A car’s speed before a sudden stop can be estimated by the formula S = √(30gk) , where S = speed of the car in mph, g = drag factor, and k = length of skid mark in ...
October 9, 2015

history
Ok, thank you!! Could #10 be D? and #7 be A?
October 9, 2015

history
can someone check my history questions?? Please? Questions~ 1) Read the quotation below and answer the question that follows. “We are unanimously of opinion, that the law passed by the legislature of Maryland, imposing a tax on the Bank of the United States, is ...
October 9, 2015

Spanish
natural selection
October 9, 2015

math
Okay, thank you, soo much for your help!! and Yes sir/ma'am there was a typo! I really apologize! the question was supposed to be 20/2 – 3^2 – (-2)^2
October 9, 2015

math
Could someone please check my math questions? your help would be greatly appreciated!! Simplify #1 through 3. 1. 20/2 – 32 – (-2)2 a. -3 b. 5 c. 16 d. 24 2. 3(x – 5) – (x + 2) a. 2x – 13 b. 3x – 13 c. 2x – 3 d. 2x – 17 3. (¾) / (2...
October 9, 2015

math
Alright, thank you for your help!!
October 8, 2015

math
My answers~ 1.a 2.d 3.a 4.c 5.a 6.a 7.d 8.d 9.b 10.a 11.a 12.c I have 2 more questions I would like you to check, if you don't mind doing... 14.Between what two integers is √39 ? a. 3 and 4 b. 4 and 5 c. 5 and 6 d. 6 and 7 15. If the US Senate, with 140 members, ...
October 8, 2015

math
oh sorry, I forgot to add my answers... Could you check my answers?
October 8, 2015

math
can someone help me with these math question?? Please? I would appreciate any help! Simplify #1 through 3. 1. 20/2 – 3^2 – (-2)^2 a. -3 b. 5 c. 16 d. 24 2. 3(x – 5) – (x + 2) a. 2x – 13 b. 3x – 13 c. 2x – 3 d. 2x – 17 3. (¾) / (2/...
October 8, 2015

math
alma is 6 years older than her sister ana. four years ago, ana's age is more than half of alma's age. what are their present ages
October 8, 2015

math
Could someone help me solve this Absolute Equation? Please? I really can’t figure it out and I would really appreciate any help... Question~~ Evaluate the given expressions when a = 3, b = -3, c = 4, and d = -1 (a/c)|c| + b – d My answer~ (a/c)|c|+b-d (3/4)|4|+(-3...
October 5, 2015

Health
1. metabolism 2.fiber 3.protein
October 5, 2015

Chemistry
I got 750 g but I believe my set up is wrong
October 4, 2015

Chemistry
I figured it out already thanks
October 4, 2015

Chemistry
The answer I got is .1047 cal/ g c
October 4, 2015

Chemistry
I'm confused when it comes to the temperatures.... I don't get as to why you're here trying to call me stupid when I just need some help.
October 4, 2015

Chemistry
If 75.0 g of metal at 75.0 c is added to 135 g of water at 15 c the temp of water rises to 18.3 c what is the specific heat of the metal..? Can someone please help me plug the #s into the specific heat formula I'm very confused as to were to plug these #s in
October 4, 2015

math
figured*
October 3, 2015

math
I tried to but I couldn't figure out how... This is what I did figure out~ (a/c)|c|+b-d (3/4)|4|+(-3)-(-1) (3/4)=0.75 0.75|4|+(-3)-(-1) That's the only step I could figure out and I didn't want to ask you for more help because you already helped me so much and I ...
October 3, 2015

math
Could someone help me solve this Absolute Equation? Please? I would really appreciate any help... Question~~ Evaluate the given expressions when a = 3, b = -3, c = 4, and d = -1 (a/c)|c| + b – d
October 3, 2015

math
okay! Thank you so much!!
October 2, 2015

math
Could someone check these questions for me? Please? My answers are under the questions... Questions~ 1. Solve: | x | = 6 |6|=6 and |-6|=6 x must be 6 or -6 2. Solve: | x + 7 | = 12 (x+7)=12 and -(x+7)=12 x+7=12 and -x-7=12 x= 5 and -19=x The the solution is x = {–19, 5} 3...
October 2, 2015

history
However [political parties] may now and then answer popular ends, they are likely in the course of time and things, to become potent engines, by which cunning, ambitious, and unprincipled men will be enabled to subvert the power of the people and to usurp for themselves the ...
October 2, 2015

History
Thank you that make perfect sense
October 1, 2015

History
Is anyone available to help me? I need to create a metaphor to describe the structure of our federal government The example they provided is "The American Government is a tripod; without each post, it would collapse." I can't find anything that fits very well. ...
October 1, 2015

Statistics
The best strategy to solve it to find the probably of loosing every tie and subtracting that from all the possible combinations.
October 1, 2015

math
Thank you so much!!
October 1, 2015

math
could someone help me revise these Inequalities problems? my answers are under the question... For questions, #3 #4 and #5 my teacher said "equals as well?" For question #8 my teacher said "where's the inequality sign?" 3. Joe expects to spend at least...
October 1, 2015

English Lit
I meant complete sentence
October 1, 2015

English Lit
1. Which of these is a compound sentence? A. Although the weather is sometimes warm in early march. B. Forecasters predicted six more weeks of winter this year.*** C. The old saying " in like a lion, out like a lamb".
October 1, 2015

Algebra
Solve for p 3 (p + q) = p A. q = -2/3 = p*** B. q = -3/2 = p C. p = -2/3 = q D. p = -3/2 = q Solve for r d = rt A. r = dt*** B. r = t/d C. d/t D. r = d - t Find the width of a rectangle with a perimeter of 90 and a length of 15 A. 90 B. 15 C. 45*** D. 30
October 1, 2015

Chemistry
Suppose the density of 100.0 mL of some liquid was found to be .78 g/mL . What would be the specific gravity of 25.0 mL of the liquid?
September 30, 2015

math
Could someone please show me how to do these problems? or just show me how to do 1 or 2? I would really appreciate any help you could give... There are examples in my lesson but I don't understand them, here are the examples~~ EXAMPLE~ Solve 3(x – 2) + 4 > 2(2x &#...
September 30, 2015

Physics
LOL thought you was slick!!! i don't get it either. Sapling is so annoying
September 30, 2015

math
Could someone please show me how to do these problems? I would really appreciate any help you could give... There are examples in my lesson but I don't understand them, here are the examples~~ EXAMPLE~ Solve 3(x – 2) + 4 > 2(2x – 3). First I'll multiply ...
September 30, 2015

math
Can someone show me how to answer this question? Please? I would really appreciate any help you can give baseball statistics~~ “According to an Associated Press study, the average MLB salary will break the $4 million mark for the first time in 2015, continuing a trend ...
September 29, 2015

math
Can someone show me how to do these problems, please? I really need help... I just have to answer the questions and show how it was solved 1. Carlos spends at least 45 minutes each day on the Internet. Which inequality could be used to describe the amount of time, x, that ...
September 29, 2015

Physics Projectile Motion
An archer shoots an arrow at a 72.0 m distant target, the bull's-eye of which is at same height as the release height of the arrow. (a) At what angle must the arrow be released to hit the bull's-eye if its initial speed is 36.0 m/s? (Although neglected here, the ...
September 29, 2015

Physics Projectile Motion
A ball is kicked with an initial velocity of 21 m/s in the horizontal direction and 16 m/s in the vertical direction. (Assume the ball is kicked from the ground.) (a) At what speed does the ball hit the ground? (b) For how long does the ball remain in the air? (c) What maximum...
September 29, 2015

math
Can someone show me how to answer this question? Please? I would really appreciate any help you can give baseball statistics~~ “According to an Associated Press study, the average MLB salary will break the $4 million mark for the first time in 2015, continuing a trend ...
September 28, 2015

math
Can someone show me how to answer this question? Please? I would really appreciate any help you can give baseball statistics~~ “According to an Associated Press study, the average MLB salary will break the $4 million mark for the first time in 2015, continuing a trend ...
September 28, 2015

math
So all I have to do for #9 is say "multiply each side by t ---> d = rt"? I apologize if I'm taking too much of your time but I really appreciate your help
September 28, 2015

math
can someone show me how to figure these literal equation out? I did them before but my teacher said they were incorrect. Questions~~ Solve the following formula for the variable indicated 9. r = d/t, where r = rate, d = distance, and t = time for d ( I didn’t know how to ...
September 28, 2015

math
#9~ could you show me what you mean? please? #10~ I subtracted 10 from 3
September 28, 2015

math
can someone help me figure these literal equation out? I did them before but my teacher said they were incorrect. Questions~~ Solve the following formula for the variable indicated 9. r = d/t, where r = rate, d = distance, and t = time for d ( I didn’t know how to answer ...
September 28, 2015

Algebra
4x - 3/5 = 2/5 A. 1/5 B. 5/5*** C. 1/2 D. 1/4
September 25, 2015

math
can someone show me how to do these problems? Please? I really don't know how to answer them. I would really appreciate it... Solve the following formula for the variable indicated 9. r = d/t, where r = rate, d = distance, and t = time for d 10. 3x - y = 10 for y
September 24, 2015

math
can someone show me how to do these problems? Please? I really don't know how to answer them. I would really appreciate it... Solve the following formula for the variable indicated 9. r = d/t, where r = rate, d = distance, and t = time for d 10. 3x - y = 10 for y
September 24, 2015

History
can someone help me, please?? I answered it once but my teacher said I needed to revise it. Here is the Question~~ 4) Starting in New England and working your way south, describe how each region saw settlers coming for different reasons. Give at least two specific examples for...
September 24, 2015

Chemistry
Separation of a mixture Lab - SiO2, NaCl, NH4Cl So step #7 was: Carefully pour off (decant) the liquid into the second evaporation dish, Adding deionized water in small amounts to the first dish and to stir it, and pour the liquid again into the second dish. Repeating it. The ...
September 23, 2015

math
Ok! thank you so much! I really do appreciate your help!
September 23, 2015

math
Can someone check my math homework? I have to set up an equation... my math teacher said that I didn't show how I set up the equation. can someone show me how to do that please? My work is under the question. 7. Anne is seven years younger than her brother, Brandon. Anne ...
September 23, 2015

Health
the is an instrument used to preform a type of body fat evaluation? A. Tape measure B. Skinfold caliper*** C. Hydrostatic caliper
September 23, 2015

Health
Girth measurements are reliable method of measuring body composition? A. True B. False*** There are many different methods of measuring body fat however the results may vary and it is often hard to determine their accuracy? A. True B. False***
September 23, 2015

Algebra
x/4 = 12/6 A. x= 6 B. x= 12 C. x= 8*** D. x= 48
September 23, 2015

math
Can someone check my math homework? I have to set up an equation... my math teacher said that I didn't show how I set up the equation. can someone show me how to do that please? My work is under the question. 7. Anne is seven years younger than her brother, Brandon. Anne ...
September 22, 2015

History
ok I will, thank you very much
September 22, 2015

History
Can someone help me answer these questions? Please help me... I really can't figure out these ones. 1) The Puritans came to America seeking religious freedom England. They established colonies around the church. Give one example of how they sought to establish colonies ...
September 22, 2015

Algebra
Is(0,3) a solution to the equation y=x+3 A. Yes B. No*** Is (1,4) a solution to the equation y= -2x A. Yes*** B. No Look at the following points (4,0) (3,1) (6,3) (2,-4) Which are the solutions to y= x-4? Choose all the correct answers A.(6,3) B.(4,0)*** C.(3,-1) D.(2,-4)***
September 22, 2015

math
okay thank you very much!!
September 21, 2015

math
Could someone please check my work? I would really appreciate any help! here are the instructions ~~ Write an equation to represent these real-life situations in which the variable is on the left side of the equation with an operation and a number. Then solve the equation ...
September 21, 2015

math
Okay thank you! If i work the other ones out would you mind checking them for me?
September 18, 2015

math
Can someone help me with these questions?? I really can't figure it out. Please help me I really need it... I have to write an equation to represent these real-life situations in which the variable is on the left side of the equation with an operation and a number. Then ...
September 18, 2015

math
Alright! thank you so much! this really helps!
September 18, 2015

math
could someone check my work please? I have to solve for 'x' Questions ~ 1. 3x – 19 = -2 Add ‘19’ to each side of the equation ~ -19+19+3x= -2+19 Combine like terms~ -19+19=0 0+3x= -2+19 3x= -2+19 Combine like terms~ -2+19=17 3x=17 Divide each side by&#...
September 18, 2015

math
could someone check my work please? I have to solve for 'x' Questions ~ 1. 3x – 19 = -2 Add ‘19’ to each side of the equation ~ -19+19+3x= -2+19 Combine like terms~ -19+19=0 0+3x= -2+19 3x= -2+19 Combine like terms~ -2+19=17 3x=17 Divide each side by&#...
September 17, 2015

math
2. 4x - 12x = 62 + 4(11) Combine like terms ~ 4x+-12x=-8x -8x= 62+4(11) Multiply ~ 4*11 -8x=62+44 Combine like terms ~ 62+44=106 -8x=106 Divide each side by ‘-8’ X=-13.25 X= -13.25 3. x/8 + 7 = - 10 ?? I can't figure this out 4. 4(5x – 9) = -2(3x + 7) Add...
September 17, 2015

math
3x – 19 = -2 Add ‘19’ to each side of the equation ~ -19+19+3x= -2+19 Combine like terms~ -19+19=0 0+3x= -2+19 3x= -2+19 Combine like terms~ -2+19=17 3x=17 Divide each side by‘3’~ x=5.666666667 X = 5.666666667
September 17, 2015

math
Could someone help me solves these questions? And can you show me how you did it? I can't figure out how to do these ones... I would really appreciate any help. Questions~~ ~ 3x – 19 = -2 ~ 4x - 12x = 62 + 4(11) ~ x/8 + 7 = - 10 ~ 4(5x – 9) = -2(3x + 7) ~ ½...
September 17, 2015

World History
1. Which of the following lists of events is in chronological order. A. The Magna Carta, the ratification of the U.S Constitution , the American revolutionary war, romans create the 12 tables.*** B. Romans create the 12 tables, the American revolutionary war, Magna Carta, the ...
September 17, 2015

Math
Thank you! I really appreciate all your help!
September 16, 2015

Math
I can't figure out my last 3 problems please someone help me... I would really appreciate it if you could explain how to do it Questions- In each of the following situations, write the phrase as a mathematical expression. Combine like terms, if possible. 8. Bobby is 5 &...
September 16, 2015

math
Thank you soo much! This really helps!
September 16, 2015

math
can someone check my work please? 1. Seven times a number, added to the sum of the number and eight. 7*x+8 2. A number multiplied by -7 less 11 X*(-7)-11 3. A number multiplied by 9, added to -8 X*9+(-8) 4. 8.7 less than a number 8.7-x 5. The sum of a number and 12 decreased ...
September 16, 2015

History
LANDSAT images have changed cartography because A. The images allow scientists to track earths environment*** B. The images allow scientists to view entire mountain ranges C. The images allow scientists to view oceans D. None of the above
September 14, 2015

math
Can someone help me answer this question? It's combining like terms, my teacher said that the first term is right but the rest is wrong. Question~~ 2x^2y–5xy–7xy–8x^2y+9xy^2 –xy^2 My answer ~~ 2x^2+-8x^2 (2-8)x^2 -6x^2 y+y+y+y (1+1+1+1)y 4y -5x+-7x+9x+-...
September 14, 2015

Ed Tech
think
September 10, 2015

math
Ok thanks so much!!
September 10, 2015

math
Can someone help me answer this question? I need to Combine the like terms. My teacher said I got a portion incorrect. Question~~ – ½ a + ¾ b – (a – 8b) My answer~~ -1/2a+1a 1/2a 3/4b+8b (3/4+8)b 8 3/4b The answer is 1/2a+8 3/4
September 10, 2015

math
oh okay! Thank you sooo much!! I really appreciate your help!
September 10, 2015

math
Please help me Combine the Like Terms, I really need help. My teacher said to show at least one more step. Evaluate the following when a = 4 and b = -1. Question~~ 4a – 5b + 2a – b2 My answer~~ 4*(4)-5*(-1)+2*(4)-(-1)^2 = 28
September 10, 2015

math
Thank you so much for your help!!
September 4, 2015

math
let a = 2, b = -5, c = 7, and d = -4 Question ~ Evaluate b – a(cd + b) This was my answer ~~ Evaluate b – a(cd + b) (cd+b)=-33 (7)(-4)+(-5) (7)(-4)=-28 (-28)+(-5)=-33 (-5)-(2)((-33)) (2)((-33))=-6 (-5)-(-6)=1 Can someone help/show me how to answer this question? and ...
September 4, 2015

English
1. What fact best explains why it is significant that Angelou's narrative is set in 1940? A. In 1940 the united states was not yet involved in world war 2 B. In 1940 segregation of blacks and whites was still the norm *** C. In 1940 most high school students did not go on ...
September 4, 2015

History
Combining ideas to make something new is known as? A. Evaluation B. Synthesis C. Interpreting *** D. Analyzing
September 4, 2015

History
Is it C
September 4, 2015

History
Which set of words indicates that the author is demonstrating the cause and effect of events? A. So; because; therefore; as a result B. Above; behind; next to; below *** C. Help; problem; obstruction; difficulty D. Principal; central; fundamental; instrumental
September 4, 2015

English
Thank you
September 4, 2015

English
Similarly on the other hand and however are the signals that the author of a source is using which of the following structures. A. Sequencing B. Comparison and contrast *** C. Cause and effect D. Problem and solution
September 4, 2015

Algebra
20 years ago, dan is 16 more than twice the age of ken. the sum of their ages is 70. how old are they?
September 3, 2015

math
Thank you so much! Distributive property is what I thought it would be but I wasn't sure because the "a" wasn't in the parenthesis. I really appreciate your help!
September 3, 2015

math
So what I have to do is say which property justifies each step, this is what I put and my teacher said I got it wrong... could someone please help me? question~ 3. (6a + 2a) +8b = (6 + 2)a + 8b Answer~ Associative property of addition
September 3, 2015

Algebra
1. Which is an example of an algebraic expression? A. 4(3 +8) B. 18^2 C. 3 - a D. 21 . 4 *** 2. Which is an algebraic expression for 5 more than z? A. 5z B. z + 5 C. 5z + 5 *** D. 5 - z 3. Which word phrase can be used to represent the algebraic expression 4(21 + n)? A. 4 plus...
September 3, 2015

5th grade
87-14=70
September 2, 2015

Algebra
Which resource provides instructions and practice related to the content in the online textbook. A. TI - Nspire *** B. Sample work C. Power Algebra D. Teachlet tutorial
September 2, 2015

Algebra 1
1.B 2.A
September 1, 2015

Algebra 1
1.Which of the following situations best describes a student engaged in active learning. A. A student uses only one of the resources provided by the teacher*** B. A student skips parts of lessons that he or she finds difficult C. A student records questions to ask the teacher ...
September 1, 2015

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. Next>>

Post a New Question