Thursday
November 27, 2014

Posts by Stephanie


Total # Posts: 1,012

math
Hand stay that 546 can be represented by 53 tens and 16 ones. Us she correct? Explain.
September 24, 2012

math
What would be the simplest form of these numbers?:7/12,8/21,14/35
September 24, 2012

Math
what is 90 rounded to the greatest place?
September 20, 2012

Chemistry
That's already scientific notation!! You had your answer and you didn't even know it!!
September 16, 2012

Math
Light travels at 3.0x10^8 meters/seconds. A light-year is the distance light travels in one year. Given that there are 3.15x10^7 seconds in one year, how many meters are in a light year?
September 5, 2012

Math
Solve the equation for x. 30x+10x=40=16x+8
September 4, 2012

math
Use the associative property of multiplication to analyze the equation. (6X13)x8=zx(13x8) what is the value of z? a. 1 b. 6 c. 8 d. 13
August 24, 2012

math
A is the answer
August 24, 2012

math
Which equation demonstrates the commutative property of addition? a. 2x+y=y+2x b. 2x+y=2x+y c. 2x+y=2(x+y) d. 2x+y=y+(2+x)
August 24, 2012

math
The Great seto Bridge in Japan is 9,368 meters long. A bicyclist riding across the bridge can travel 500 meters in 1 minute. A person walking can travel 100 meters in 1 minute. How many minutes shorter is the bicycle trip than the walk?
August 15, 2012

health
D is correct
August 13, 2012

English
These answers are my answers, they might not be the correct answers though. Keep in mind...I might be wrong. 1.a 2.c 3.c 4.b 5.c 6.d 7.d 8.b 9.a 10.a 11.b 12.a 13.d 14.d
August 13, 2012

health
me too
August 11, 2012

math
Two trains heading toward each other are 400 miles apart. One train travels 15 miles per hour faster than the other train. If they arrive at the same station in 5 hours, how fast is each train traveling?
August 9, 2012

Science
Determine the pH of a .10M solution of KA, the potassium salt of HA. For HA, Ka=1.0x10^-5
August 8, 2012

Chemistry
Need help to identify 10 facts about the reaction that can be read in this equation: 2AgNO3 (aq) + PbBr2 (s) --> 2AgBr (s) + Pb(NO3) 2 (aq) I had already balanced the equation original was AgNO3 (aq) + PbBr2 (s) --> AgBr (s)+ Pb(NO3) 2 (aq)
August 1, 2012

PHI 103
U need to attempt to put the questions with ur answers on the forum and someone will verify if you are right. Do five questions with answers on each forum. No one is just gonna do your homework for you! U pay all that money to go to school, you gotta learn!
July 31, 2012

Biology
Questions for Exam 1 for Concepts in Biology 12 edition
July 19, 2012

Government
Which of the following is NOT a reason for holding congressional investigations? A) to focus public attention on an important issue B) to oversee the executive branch and its operations C) on executive order from the President D) to gather information i need help
July 19, 2012

Research and Writing
I am trying to write an internal memorandum and must analogize two cases first. I cannot get it straight in my head what the process it for making the analogy! HELP!!
July 14, 2012

Math
The Little Thrifty Market has a parking lot with dimensions 125 feet by 210 feet. How many square yards is that?
July 12, 2012

College Physics
A wheel of radius 0.398 m is mounted on a frictionless horizontal axis. The rotational inertia of the wheel about the axis is 0.0576 kg·m2. A massless cord wrapped around the wheel is attached to a 0.790 kg block that slides on a horizontal frictionless surface. If a ...
July 6, 2012

Physics
A 3.1 kg ball is tied to a string and swung in a horizontal circle at a speed of 7.2 m/s. the radius of the circle is 2.2 m. What angle does the string make with the horizontal? What is the tension in the string?
June 21, 2012

Calculus exam review, PLEASE HELP!!
thank you !!
June 21, 2012

Calculus exam review, PLEASE HELP!!
find the angle between these lines [x,y,z] = [3,4,1] + s[-1,5,-2] [x,y,z] = [8,5,-9] + t[2,3,-6]
June 21, 2012

Calculus exam review, PLEASE HELP!!
(y-(5π/3 - 3/2) = (1 - (3√3)/2)(x-5π/3) like that ? :(
June 21, 2012

Calculus exam review, PLEASE HELP!!
thank you so much steve! for b) (y-(5π/3 - 3/2) = (1 - 3√3/2)(x-5π/3) is the square root for the whole 3/2 or is it just root 3 OVER 2.
June 21, 2012

Calculus exam review, PLEASE HELP!!
for each function, determine the equation of the tangent line to the graph for the indicated value of the variable. a) y = 3cosx + 4sinx + 1 , when x = pie b) y = x - 3cosx , when x = (5pie)/3
June 21, 2012

Geometry
Ida plans to construct a square showing exact measurements of the sides. Which combination of tools would best help Ida construct the square?
June 17, 2012

History
Wow... I have seen many things answered by Sue.... she is a great help. Nobody expects anyone to remember every single thing, however, she only wants to help not just give the answer away. In life there wont be a sue hanging over your shoulder laying all of lifes answers in ...
June 6, 2012

Chemistry
Complete combustion of 7.00 g of a hydrocarbon produced 21.4 g of CO2 and 10.2 g of H2O. What is the empirical formula for the hydrocarbon?
June 6, 2012

statistics
Yes, when the sample size is larger than 30, you assume a normal distribution instead of using the student's t distribution.
June 5, 2012

science
What 2 things do plants need to grow and thrive?
May 29, 2012

reading
choose the most effective thesis sentence from the following: A) I learned a valuable lesson B) Life is full of valuable lessons. C) The saying " Honesty is the best policy" is a valuable life lesson. D) Valuable lessons are important in life
May 23, 2012

PHI 103
Grading Summary These are the automatically computed results of your exam. Grades for essay questions, and comments from your instructor, are in the "Details" section below. Date Taken: 8/17/2012 Time Spent: 25 min , 48 secs Points Received: 10 / 10 (100%) Question ...
May 15, 2012

social studies
After world War ll the world's two powerful nations were the United States and _____.
May 7, 2012

math
√x^5/√x^2 change to exponential notation, then simplify. assume it is positive.
May 3, 2012

math
What is the product of 6.28 x 0.095
May 3, 2012

math
Find the product 3/2 x 4/5 =
May 3, 2012

math
Write an algebraic expression. Tell what the variable represents. Callie paid money to the kennel to board her cat for 13 days.
May 2, 2012

World War 1
well i know that, obviously. but what other conflicts would it have caused??
May 2, 2012

World War 1
can someone describe the alliances germany had during World War 1?.. and what would happen if these alliances were broken?
May 2, 2012

Music
You should do Domino by Jessie Jay. It's an AWESOME song!!!
May 1, 2012

World War 1
wait tabby, what do u mean tell serbia to deal with its own problems. the germnas were never allies with them
April 29, 2012

World War 1
what are your other opinions about the alliances of germany? in german point of view?
April 29, 2012

World War 1
any other ideas of peace proposals?
April 29, 2012

World War 1
all i could think of is to break the alliance, tel russia if they attack austria hungary they will declare war on russia, n to just tell austria hungary to tell serbia to giv the land
April 29, 2012

World War 1
In the mind of germany, what could have been some possible peace proposals so world war 1 would not have occured?
April 29, 2012

History-world war 1
In the mind of germany, what could have been some possible peace proposals so world war 1 would not have occured?
April 29, 2012

capitalization
Should country be capitalized in the sentence: On Monday,September e, our country will celebrate Labor Day?
April 25, 2012

Language Arts
I can't figure out the answer to this question. Which book would not help you find information about the planet Mars. A. Visitors from Mars. B. a history of Mars. C. U.S. Robots on Mars. D. A Journty to Mars Aboard Spaceship Spirit. I think the answer is A. Visitors from ...
April 18, 2012

calculus
Evaluate the integral: 37/x^3-125
April 15, 2012

math
james said that it would cost him $6.55 per day to ski each of the five days if he bought a weekday pass. Why is his answer incorrect? type of ticket cost days used weekday $327.50 mon-fri
April 11, 2012

Accounting
The Ritz Manor is a popular seaside resort. A double room costs $220 for one night. To reserve a room, guests must pay one night’s stay in advance. On each floor of the hotel, Vendalite Company operates vending machines with energy bars, juices, and other snacks for ...
March 28, 2012

pharmacology
which is the least accurate system for measuring medicine?
March 25, 2012

social studies
How did the civil war affect the north? How did it affect the south?
March 22, 2012

social studies
The South was known as the__________. The North was known as the__________.
March 21, 2012

social studies
Who led each army in war? South_____________ North Winfield Scott
March 21, 2012

Chemistry
The solubility of a substance is 12.0 g per 100.0 g of water at 60 C. How many grams of the substance can crystallize from a saturated solution that contains 200.0 g of water at 60 C if the solution is cooled to 20 C?
March 18, 2012

physics
Planet X has the same mass as earth, but its radius is only half as big. How does the gravity on this planet compare with the gravity on our planet earth?
March 18, 2012

Pysics
:) gremlins inhabit my keyboard!
March 17, 2012

Pysics
Planet X has the same mass as earth, but its radius is only half as big. How does the gravity on this planet compare with the gravity on our planet earth?
March 17, 2012

Chemistry
i don't believe so. i've never done a problem like this and i'm not even sure where to start
March 16, 2012

Chemistry
What volume of 0.867 M solution is required to make 3.50 L of a solution with pH of 12.5?
March 16, 2012

Calc....
(-.379, .516)
March 13, 2012

social studies
I need help in evaluating 2nd grade social studies standards according to Arizona Academic standards.
March 11, 2012

math
Dara is trying to determine whether a figure is a polygon or not. Her teacher told her that figure is closed,but nothing about the shape of the figure. What else must Dara know to be sure if the figure is a polygon ?
March 2, 2012

Finance
Which of the following is true regarding financial instruments? A) Common stock typically cost less than Debt B) Stock has limited liability C) Common Stockholders have a senior claim over Debt Holders D) Debt holders have voting rights E) Common dividend payments are senior ...
February 25, 2012

Finance
When a company’s executives purchase securities of their company and disclose it to the public: A) It is considered illegal B) This strategy is considered a Flight to Quality C) The market does not react D) It is generally seen as a positive sign for the company E) It is ...
February 25, 2012

math
The answer is B.
February 25, 2012

Finance
I think the answer is D
February 25, 2012

Finance
Which of the following is true about hedge funds? A) They are heavily regulated B) Hedge fund investments are more liquid than mutual fund investments C) Most of the hedge fund managers receive very poor compensation D) The major portion of hedge fund's fees is based on ...
February 25, 2012

Finance
You want to buy a stock. There are man dealers you can buy it from, so you lok at their bid-ask spreads. hich dealer do you prefer? A) Dealer 5: 88-91 B) Dealer 1: 90-93 C) Dealer 3: 91-92 D) Dealer 4: 88-94 E) Dealer 2: 89-90
February 25, 2012

Business
Regarding the question I posted about performance if you agree or don't agree why?
February 24, 2012

Business
" performance can't be measured , so any effort to link pay with performance is a fantasy. Difeerence in performances are often caused by the system, which means the organization ends up rewarding the circumstances. It's the same thing as rewarding the weather ...
February 24, 2012

science
A piston pump containing 2 liters of nitrogen gas at 3000 psia (absolute) pressure empties its entire contents into a 10 liter pressure container. Before the transfer of gas the 10 liter container already contained nitrogen gas at 100 psia (absolute) pressure. Assuming ...
February 24, 2012

science
Thank you for your assistance! =)
February 24, 2012

science
A 70 liter tank containing an ideal gas at a pressure of 40 atmospheres is connected by a valve to a 30 liter tank of an ideal gas at 70 atmospheres. The valve is opened slowly and the gases in two tanks mix. Assuming the temperature throughout is constant, what is the final ...
February 24, 2012

Chemistry
How much HCO2H is obtained by reacting 3.0g of FeS, 1.60g H2S, and 1.60g CO2 if the reaction results in a 47.0% yield? I know that I need to the molar mass of each which FeS-3.2/87.9=0.036 H2S-1.6/34.1=0.047 CO2-1.6/44.0=0.363 I just don't know other step I have to go ...
February 20, 2012

Social studies
Name the tenants of a democratic society, or describe the belief system of democratic societies
February 19, 2012

Algebra 1
I need some help with Direct linear variation. I had tooken a test, and one of the questions on there said " Which equation represents a direct linear variation?" The answers were A ; y = 1/x B ; y = x + 2 C ; y = x squared D ; y = 1/2x . I choose B . But now it says...
February 15, 2012

5th grade math
you find it by multiplying the shape then add it by the sides or the edges to get your answer.
February 13, 2012

Math
z=2 Okay, well you need to isolate the variable, so I subtracted 1/4 from both sides. So I got (15/8)z=4-(1/4). Or (15/8)z=15/4 Then simply multiply both sides by (8/15) to get z alone. z=(15/4)(8/15) z=2
February 11, 2012

social studies
They offered $30 million for the mexican territories of california and new mexico
February 9, 2012

social studies
As a result of the mexican war, the united states a. gained mexican territory b. won $ million from mexico c. lost california to mexico d. let texas became part of mexico
February 9, 2012

math
For the given perimeter, find the length and width of the rectangle with the greatest area Use whole numbers only. 60yd 54cm
February 8, 2012

social studies
Name the battle fought after the War of 1812?
February 2, 2012

social studies
Which president was known as Old Hickory?
February 2, 2012

Chemistry
What neutral atom has the same number of electrons as Sc3+
February 1, 2012

Algebra I
-6.0 x 10^-5 just like the answer before this one :)
January 31, 2012

social studies
What did the United States gain from the War of 1812?
January 31, 2012

chemistry
what is the heaviest element with a single letter symbol?
January 31, 2012

social studies
In 1801 Washington, D.C., was located in the center of the country. Where is the center now?
January 30, 2012

math
Scott made a quadrilateral. Three of the angles of his quarilateral have a mesure of 112, 98, and 52. What is the measure of the fourth angle?
January 30, 2012

Chemistry
The most abundant cation in seawater is the sodium ion. The evaporation of seawater gives a mixture of ionic compounds containing sodium combined with chloride, sulfate, carbonate, bicarbonate, bromide, fluoride, and tetrahydroxybrate. [tetrahydroxyborate=B(OH)-4] Write the ...
January 27, 2012

social studies
What was the original purpose of the Constitutional Convention?
January 25, 2012

social studies
What role did the Bill of Rights play in convincing the states to ratify the Constitution?
January 25, 2012

social studies
What document settled the argument of how each state would be represented in our central government?
January 24, 2012

General Physics I
What is the spring constant of a 129N object the vibrates at a period of 4.98s?
January 24, 2012

math
Find the missing measurement 1 kg - blank ==400g
January 23, 2012

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Next>>

Search
Members