1st TV = 750 2nd TV = 750 * 0.55 = 412.50 3rd TV = 750 * 0.2 = 150 1.06(750 + 412.5 + 150) = $1,391.25
Correction -- one of your answers is right.
Ray/Balerie -- this time all of your answers are wrong.
About half your answers are wrong. Go back and study pronoun usage again.
This would be a lot easier to read if you had used standard capitalization and punctuation. Find The Distance Between Riverside And Milton If They Are 12 Cm Apart On A Map With A Scale Of 4 cm : 21 Km. 3 * 21 = ? Oak Grove And Salem Are 87 Mi From Each Other . How Far Apart Wo...
I suggest you start with 4 sheets of paper. Label each with the name of a different colonial section. Then, for each section, list its goals, governments, social structures, and religions.
How would you like us to help you with this assignment?
144/3 = $48 per room