Post a New Question

Posts by Megan

Total # Posts: 1,180

Math
How many 3 letter security codes can be made from the 4 letters A,B,C,D? For example , BAB, and ABB, are two such codes, and DAC is another. Explain

Language arts
Thanks Ms. Sue!

Language arts
Oh I know! C!

Language arts
It is B.

Language arts
If you have read this poem or taken this test can you please help me with it?? in "rose pogonias" which type of figurative language is found is line 6 and 7? A)symbol B)metophor C) personification D) simile

Math
In 1950 the annual per capita consumption of eggs was 495; that is, the average person ate 495 eggs per year. In 2004 the per capita consumption had dropped to 257. Fill in the blank with a fraction. (Round each annual per capita consumption to the nearest ten.) In 2004 the ...

Math
The music teacher would like to have the same number of girls and of boys in the chorus. She finds that 5/8 of the chorus are girls but that if she can get 10 more boys, the chorus will have the same number of boys as of girls. (a) How many students are in the chorus? (b) If ...

Technology
Can someone help me write a 5 paragraph essay on microsoft word and how we use it and stuff? if you could that would be amazing! thanks!!

Chemistry
A solution is prepared by pipetting 5.00 mL of 0.0983 molar HCl into a 100.0 mL graduated cylinder, and adding enough water to prepare 50.0 mL of solution. 1.The concentration of this solution is ____________M 2.The pH of this solution is ____________ Because HCl is a strong ...

Math
Have you ever been on an airplane and heard the pilot say that the plane would be a little late because it would be flying into a strong headwind or that even though the plane was taking off a bit late, you would be making up time because you would be flying with a tailwind? ...

Math
If you are flying to a city 400 miles away, what will be the difference in flight times between flying into a 40-mph headwind and flying with a 40-mph tailwind if the plane's maximum speed with no wind is 160 mph?

calculus
A bucket that weighs 4 lb and a rope of negligible weight are used to draw water from a well that is 70 ft deep. The bucket is filled with 44 lb of water and is pulled up at a rate of 2 ft/s, but water leaks out of a hole in the bucket at a rate of 0.2 lb/s. Find the work done...

calculus
A cable that weighs 6 lb/ft is used to lift 750 lb of coal up a mine shaft 500 ft deep. Find the work done. Show how to approximate the required work by a Riemann sum.

Science
No problem!! Glad that I chould help:)

Science
Sorry that I didnt post them sooner the quiz took me awhile

Science
Here are the answers to the quiz I promise on my life they are 100% correct 1.B 2.C 3.C 4.D 5.D 6.A 7.B 8.C 9.D 10.C

Science
Here are the answers if you areI will post the answer around 12 O clock

Science
I think I might be able to help but I have yo do yhe quiz first then I will post the real answer please trust me I am always 100% honest I hate when people lie

Science
Thanks Smashleyyy!!!!

Advanced Functions
the ferris wheel at an amusement park measures 16m in diameter. the wheel does 3 rotations every minute. the bottom of the wheel is 1m above the ground... a) determine the simplest equation that models Megan's height above that ground(h) over time (t). give 2 more ...

comsumer math
9. Your fixed expenses are $1,151.65/month. You saved 4 months' worth in an emergency fund, investing 25% in a savings account at a 3.3% APR and the rest in a 60­day CD at a 4.3% APR. How much total interest accrues over 60 days? (1 point) $ 10. What is the difference ...

english 101
thanks for help

english 101
if they knew that---the answer is knew bc the other side is have+pp am i right?

english 101
choose the best word? If they----that the weather was going to be so bad, they wouldn’t have gone to the beach. Were knowing/had known/known/knew my answer is known

english 101
sorry bc its passive voice, we use that like was/were+pp

english 101
thanks

english 101
select your answer? Jf Kennedy was a senator before he --- -- president in 1960. Has elected/was electing/was elected/elected my answer is was elected

Physics
When dots are placed on a page from a laser printer, they must be close enough so that you do not see the individual dots of ink. To do this, the separation of the dots must be less than Raleigh’s criterion. Take the pupil of the eye to be 2.9 mm and the distance from the...

math check answers
i mean four

math check answers
so is three right

math check answers
For questions 3 and 4, you will be answering by filling in the blank. Please be aware that your answer must include any commas or decimals in their proper places in order to be correct. The dollar signs have been provided. For example, if the answer is $1,860.78, then you will...

social studies
Here are the answers 1.A 2.D 3.A 4.C 5.C 6.C 7.A 8.C 9.C 10.D Trust me I just took the quiz

input output math
i need help with the input 4 and output 25, input 5 and output 32

MATH
WHAT IS 23.25 ROUNDED TO Im confused but I think it can stay the same or to 30

Science
To become more stable an atom that has two electrons in its outer energy level will gain two electrons A.) True B.) False That false correct?

Social Studies
Who thought that governments should be headed by philosopher-kings?

English
A house down the street and the duplex next door __________ for sale, but the prices __________ too expensive for most people to afford. A is; seem B. are; seems C. is; seems D. are; seem

Algebra
If a rectangular solid has a volume of x^3+2x^2+x, what could represent the lengths of the sides? don't have a clue how to start

PHYSICS
What is the magnitude of the instantaneous velocity (speed) of a freely falling object 13 s after it is released from a position of rest? Consider the acceleration of gravity to be 10 m/s2 .

Chemistry
Zn(s)+HCl(aq)--> ZnCl2(aq)+H2(g) net ionic??

Physics
A 500-kg disk-shaped nonrotating satellite gets hit by a 5-g piece of space debris moving at 1 km/s. If the debris buries itself near the satellite’s rim, how rapidly will the satellite rotate after the hit?

Literature Study
those arent correct. 10% F ^

Loan
In a loan database, there are 60 loans to clients with 18 years of business experience. Also, there are 23 loans made to clients with a High School education. In the database there are 68 loans to clients with 18 years of experience or who have a High School education. How ...

science
a muscle such as the heart muscle that does its job without thinking about it

College Algebra
Create a piecewise function of the following scenario where Upper D left-parenthesis t right-parenthesis is the total distance walked (in miles) as a function of time t (in minutes): “You begin a walk from your home at a fast pace of 3 miles per hour for 25 minutes. You ...

Health
Thanks @chance !!!!! I got 1000000% right

science
How many atoms of carbon are needed to produce 0.45 mol Al? 3C + 2Al2O3 4Al + 3CO2 A. 2.6 × 1026 atoms B. 9.7 × 1024 atoms C. 3.0 × 1022 atoms D. 2.0 × 1023 atoms

science
Which of the following is an example of heterogeneous catalysis? A. Ethylene and hydrogen gases are adsorbed onto the surface of a metal catalyst to accelerate the formation of ethane. B. An enzyme catalyzes a biochemical reaction that produces the alcohol and CO2 gas in beer...

science
How would the fraction of successful collisions change with an increase in reaction temperature? A. The fraction of successful collisions would decrease. B. The fraction of successful collisions would remain unchanged. C. The fraction of successful collisions would increase. D...

science
What order is the radioactive decay of carbon-14, an unstable isotope of carbon? A. Third order B. Second order C. Zero order D. First order

Math
How do you solve 4x + 3.0 = -4x + 2.6?

maths
approximate the solutions (to three decimal places) of the given equation in the interval square bracket 0, 2π) sin 2x + 1.5 cos x = 0

calculus
Find the exact value of the given expression. (tan17pi/12 - tan pi/4) / (1+tan 17pi/12 tan pi/4) can you help with this? i got the answer 1/ squareroot 3

math
so would that be tan (8x)?

calculus
I did but it isn't one of my answer options. The options are a. (squareroot 3 - 1) / 2 squareroot 2 b. (squareroot 3 + 1) / 2 squareroot 2 c. (- squareroot 3 + 1) / 2 squareroot 2 d. (- squareroot 3 - 1) / 2 squareroot 2

calculus
Find the exact value of the given expression using a sum or difference formula. sin 345° Can you help with this? I got 1/4 (squareroot 2 - square root 6)

calculus
is c the correct answer?

calculus
the months are a. march through september b. april through august c. march through august d. may through september e. april through august i think the answer is c

calculus
The monthly sales S (in hundreds of units) of baseball equipment for an Internet sporting goods site are approximated by S = 60.1 − 43.9 cos πt/ 6 where t is the time (in months), with t = 1 corresponding to January. Determine the months when sales exceed 7700 units...

math
Use a graphing utility to approximate the solutions (to three decimal places) of the given equation in the interval (-pi/2, pi/2) a. 1 b. –1 c. 1/2 d. 2 e. 0

math
Use a graphing utility to approximate the solutions (to three decimal places) of the given equation in the interval square bracket0, 2π) sin 2x + 1.5 cos x = 0 a. x = 1.624, 1.932, 5.776, 5.997 b. x = 1.055, 3.785, 4.652, 5.721 c. x = 1.101, 2.118, 3.982, 5.104 d. x = 1....

Chemistry
Given the following three electron configurations: 1s2 2s2 2p5 How many core electrons does this element have? A. 4 B. 5 C. 9 D. 2

Chemistry
Don't worry - I figured it out. It is Boron

Chemistry
Which of the following atoms would have the highest first ionization energy? A. Li B. Be C. Na D. Mg

Algebra
sue can shovel snow from her driveway in 60 minutes. Tom can do the same job in 35 minutes. how long would it take Sue and Tom to shovel the driveway if they work together?

Math
find a rational function that satisfies the given conditions vertical asymptotes x=-6,x=7 horizontal asymptotes y=10/9 x intercepts (6,0)

Chemistry
Calculate the pH of a buffered solution prepared from 0.25 mol KF and 0.75 HF after the addition of 0.05 mol of NaOH (assume a 1.0 L volume of solution) I get that i need to use two separate ice tables, but i don't really understand how to go about doing that?

social studies
I mean a

social studies
which of these is an example of entrepreneurs malia starts selling jewelry she made in an online store liam found a summer job walking dogs in his neighborhood pavel worked hard to learn how to speak a foreign language Ophelia took classes in painting and drawing at an art ...

social studies
d?

social studies
what is the most likely effect on a person's income if he or she has little education and few skills? A. the person's income will vary greatly. B. the person's will earn a high income. C. the person's income will decline over time. D. the person's will earn...

social studies
Which of these events would most likely lead to a rise in interest rates for home mortgages? The prices of homes for sale in a certain city rise by a great deal. Many new lenders begin offering home mortgages. Home sales increase greatly for several months in a row. The ...

social studies
thank you

social studies
1. c 2. b

social studies
1.when prices at a high rate, it is called? interest rate net export inflation taxes 2. which of these is not a purpose of money? store of value producers of resources unit of account medium of exchange

algebra PLEASE HELP ASAP
1.d 2.d 3.c 4.a

language arts
1. c. 3a. c

language arts
The passage is The Miracle Worker by William Gibson. Kate. Miss Annie. Annie. No. Kate (a pause). It’s a very special day. Annie (grimly). It will be, when I give in to that. [She tries to disengage HELEN’S hand; KATE lays hers on ANNIE’S.] Kate. Please. I’...

English
answers someone please!

Art
Peggie is right but number 10 is B :):):):):)

Physics
A dam 143 m above a hydroelectric generator holds 1.6 x 1015 L of water. If the generator is taken to be at a height of 0 m, how much potential energy is stored in the dam?

Math
The answer is not 3. This is how you do it: Vanilla Chocolate Cake Cones - Strawberry Pistachio Coffee Vanilla Chocolate Waffle Cones - Strawberry Pistachio Coffee Vanilla Chocolate Cups - Strawberry Pistachio Coffee This shows that there is 4 outcomes per cone/cups, therefore...

7th Grade Math
That is correct :)

Physics
A block of weight 3.8 N is launched up a 30 ∘ inclined plane of length 2.20 m by a spring with spring constant 2.40 kN/m and maximum compression 0.10 m . The coefficient of kinetic friction is 0.50. f so, how much kinetic energy does it have there; if not, how close to ...

Physics
A car moving at 37 km/h negotiates a 140 m -radius banked turn designed for 60 km/h . What coefficient of friction is needed to keep the car on the road?

Physics
You step into an elevator, and it accelerates to a downward speed of 8.2 m/s in 2.2 s . How does your apparent weight during this acceleration time compare with your actual weight?

algebra
A mortgage broker purchased two trust deeds for a total of $290,000. One trust deed earns 9% simple annual interest, and the second one earns 12% simple annual interest. If the total annual interest from the two trust deeds is $31,500, what was the purchase price of each ...

Chemistry
The equation for fermentation of glucose to alcohol and carbon dioxide is C6H12O6= 2C2H5OH + 2CO2 The enthalpy for the reaction is -67kj. Is the reaction endothermic or exothermic? Is the heat energy absorbed or released as the reaction occurs? I think its endothermic but im ...

MATH
1.) which order pair would be plotted y starting from the origin and moving 0.25 units left and then 3 units up?

math
thank you

math
help teacherwriter or ms.sue

math
Ms. Sue

math
sarah owns a small business there was a loss of 19 dollars on thursday and a loss of 12 dollars on friday on saturday there was a profit of 15 dollars find the total profit or loss of the four days A- $35 loss B- $ 19 profit C- $ 27 loss D- $ 57 loss my answer A is it right??

Physics
You throw a baseball at a 45∘ angle to the horizontal, aiming at a friend who's sitting in a tree a distance h above level ground. At the instant you throw your ball, your friend drops another ball. The two balls will collide, no matter what your ball's initial ...

Physics
An arrow fired horizontally at 45 m/s travels 26 m horizontally. From what height was it fired?

Physics
A flock of geese is attempting to migrate due south, but the wind is blowing from the west at 5.4 m/s . If the birds can fly at 7.9 m/s relative to the air, what direction should they head?

Physics
The position of an object as a function of time is r⃗ =(3.2t+ 1.8 t2)i^+(1.7t− 2.4 t2)j^m, where t is the time in seconds. Find the object’s magnitude of the acceleration. What is the direction of the acceleration?

Physics
An ice skater is gliding along at 2.1 m/s , when she undergoes an acceleration of magnitude 1.4 m/s2 for 3.0 s. After that she's moving at 6.3 m/s . Find the angle between her acceleration vector and her initial velocity vector.

Physics
You're an investigator for the National Transportation Safety Board, examining a subway accident in which a train going at 88 km/h collided with a slower train traveling in the same direction at 22 km/h . Your job is to determine the relative speed of the collision, to ...

Physics
You can run 8.0 m/s , 20% faster than your brother. How much head start should you give him in order to have a tie race over 90 m ?

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. Next>>

Post a New Question