Friday
October 24, 2014

Posts by Matt


Total # Posts: 1,882

questions
Grammar, spelling, and facts can someone tell me about that in south america????
May 1, 2014

Questions
can someone give me some facts about the environment in south america !?!?!?!?!?!
May 1, 2014

English check answer !
i think its C. Which of the following show the correct use of a colon? A. my tennis lesson begins exactly at 40:0 p.m. B. Dear: Ms.Hershel C.I have a doctor's appointment at 12:30 p.m.
May 1, 2014

Questions
Do you have anymore??
April 30, 2014

Questions
Can someone give me some reasons or a paragrah of why cuban and the U.S. goverments should encourage american tourism in cuba.
April 30, 2014

Questions
they didnt...but thanks
April 30, 2014

Questions
can someone tell me four recommendations that you can think of to help UNDP build a stronger Cuba. can you also explain each rocommendation you say so i can understand?
April 30, 2014

Questions
i have some questions about cuba that i was wondering about. does econmic growth in cuba need assistence?? does health in cuba need assistence? does forigen relations in cuba need assistence? does personal freedoms in cuba need assistence?
April 30, 2014

S.S
Can someone help me figuire out 4 recomendations to build a stronger cuba?
April 29, 2014

School Help
current conditions of health? and do they need UNDP Assistance ???
April 28, 2014

math question
If jack has a 63% as his grade.If he takes a test worth 9% and got 10/10 what would his grade be then?
April 28, 2014

English check answers !
no no no im sorry that was from another problem this is for this: 1 A? 2 A 3 B 4 C
April 24, 2014

English check answers !
1.B 2.C 3.C 4.A Read the following draft for a research paper on italian food. When you think of italian food,does your mouth always water for pizza or pasta? Actually,italian food includes a tremendous variety of dishers.These tasty morsels come from many different regions....
April 24, 2014

algebra
Can someone explain, showing steps, why this wouldn't have a solution? 12/(x^2+9) + 3/(x+3) = 2/(x-3) Thanks. :)
April 23, 2014

social studies (check answers)--Mrs.Sue
THanks and thanks again... 1.D 2.C 3.A Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of native ...
April 22, 2014

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Please check and Thanks so muchh. 1.A 2.B 3.C Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of ...
April 22, 2014

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Im a little rusty on these but please bare with me and check them thanks so much 1.B 2.B 3.C 4.A 5.D Wealth disparity in Brazil results mostly from A. unequal land distribution. B. insufficient arable land. C. lack of oil and mineral resources. D. emphasis on cash crop exports...
April 21, 2014

social studies (check answers)--Mrs.Sue
C. ??
April 21, 2014

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Injures or bites or stings
April 21, 2014

social studies (check answers)--Mrs.Sue
1.D---B 2.D---C Economic globalization has had what negative impact on the Andes and the Pampas? A. increase in food production B. diversification of economies C. overfishing and more land clearing D. more job creation Brazil is best known for the A. Andes Mountains. B. Pampas...
April 21, 2014

social studies (check answers)
1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican ...
April 21, 2014

social studies (check answers)
1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican ...
April 21, 2014

science
reference point i forgot where i learned this but for some weird reason its still in my head
April 17, 2014

social studies check answers
oh
April 17, 2014

social studies check answers
i meant it has to be D.
April 17, 2014

social studies check answers
3. has to D.
April 17, 2014

social studies check answers
can i have these 3 checked again please and thanks. 1.A 2.C 3.C Leftists rebels in Colombia would be most likely to A. redistribute land to the poor. B. support a military dictatorship. C. reinstitute minority control of resources. D. outlaw illegal drug trafficking. Vertical ...
April 17, 2014

social studies check answers
forget i said that its a waste of your time but thanks for the check
April 17, 2014

social studies check answers
Im not guessing i swear its just hard for me to understand it
April 17, 2014

social studies check answers
6.A 7.B 8.C 9.B 10.A 6.You want to emphasize the characteristics that unite the nations of Caribbean South America today. On which topic are you most likely to focus? A. cultural influences B. government leadership C. political insurgents D.free trade agreements 7.Leftists ...
April 17, 2014

social studies(updated answers)
this is the last time ill post for these 2 questions ill be moving on to the next social studies after this check 3.D 5.C 3.Which statement best describes the economics of Caribbean South America? A. Venezuela benefits from oil resources while other nations rely on cash crops...
April 16, 2014

social studies check answers
2.B 3.A 4.C 5.B 2.Caribbean South America has A. a predominantly tropical climate. B. varied climate zones due to coastal and highland areas. C. an arid climate in the north and a wet climate in the south. D. mountain climates determined by elevation. 3.Which statement best ...
April 16, 2014

social studies
i think its B. South america's ethnic diversity best reflects A. waves of european immigration in the past century. B. Recent influxes of asian and african immigrants . C. Internal migrations among indigenous peoples. D. Ancient migrations of people from asia and later ...
April 16, 2014

Language Art (Please Check)
Im actually confused on this one i think its C. or D. but ill go with D. which of the following would be most likely to cause a commotion? A.A baby sleeping in a stroller B.A library closing for the evening C.A public appearance by a celebrity D.A grandfather clock striking ...
April 10, 2014

Language Art (Please Check)
i think C. Which of these is true of both historical fiction and historical nonfiction? A.the setting is real B.the plot is imaginary C.The time period is true D.the characters are real
April 10, 2014

Language Art (Please Check)
i think its B. if not B. then C. We stayed at sybil house for several hours? Which of these is the verb of the sentence? A.we B.house C.stayed D.several
April 10, 2014

Language Art (Please Check)
i think its C. when does juan catch the bus for school? Which of the following correctly names the subject and the verb of the sentence? A.juan;catch B.when;catch C.juan,does catch D.when;does catch
April 10, 2014

Language Art (Please Check)
i pick B. and if not B. it has to be C.
April 10, 2014

Language Art (Please Check)
there _____ a ver long debate on the issue. Which of the following names the sentences subject and a verb that agrees with that subject? A.there;is B.there;was C.debate;was D.debate;were
April 10, 2014

Social Studies Question
does north america have acess to local and global markets
April 9, 2014

percent to decimals?
what is 15% changed to a decimal?
April 9, 2014

Social studies***help***
no it hasnt
April 9, 2014

Social studies***help***
Im not following i found a list of natural resources but it just says natural resources it says nothing about locations i think i might understand what you are saying.. are u saying that if i find a location i have to find the natural resource thats in that lcoation??
April 9, 2014

Social studies***help***
Review the maps of Mexico’s natural resources and population. List three locations for potential development. i need help with locations
April 9, 2014

Language Art (Please Check)
i pick D. which of the following contains a base word? A.empty B.family C.arcade D.cartoonish
April 9, 2014

Chemistry
This is for part 1. Mix 50.0 mL of 0.20 M sodium acetate with 10.0 mL of 1.0 M acetic acid and 40.0 mL deionized water.
April 8, 2014

Chemistry
Can someone please help me here? It's review for my test. Thanks! Calculate the expected pH of the buffer prepared in Part I of this lab. The Ka of acetic acid is 1.8 x 10-5 Calculate the expected pH when 10.0mL of 0.10M HCl is added to the buffer from question 3 Calculate...
April 8, 2014

new social studies
1.C 2.A 3.B 4.C 1.Which of the following most contributes to deforestation of the amazon rain forest? A. mining B. lumber miliing C. road construction D. tourism 2.Which of the following is an immediate negative effect of deforestation of the amazon rain forest? A. loss of ...
April 7, 2014

social studies check answers
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
April 5, 2014

social studies(updated answers)--
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
April 5, 2014

social studies check answers
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
April 5, 2014

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, ...
April 3, 2014

social studies check answers
Im not sure these are right.I Tryed my best :D. 1.A 2.B 3.C 4.A or B 5.B 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges &#...
April 3, 2014

chemistry
0.50 mol of Fe react with 0.60 mol of O2, how many moles of Fe2O3 will form?
April 2, 2014

Math (check answer)
i meant sometimes
April 2, 2014

Math (check answer)
1.never the difference of two positive integers is _____ negative. A.always B.sometimes C.never
April 2, 2014

science question?
can someone explain this to me? When the temperature is 68°F, the speed of sound in air is approximately 343 meters per second. Approximately how many kilometers does sound travel in five seconds?
April 2, 2014

Math (check answer)
2.B 2.The sum of two integers is ____ positive. A.always B.sometimes C.never
April 1, 2014

science(check answers)
was 2 wrong?? and i dont understand what your saying for these problems
March 31, 2014

science(check answers)
1.---please help 2.C 3.D 4.C 5.A 6.C 7.---please help 1.An advantage of using an electromagnet,shown on the crane in the image below,instead of a regular magnet to move cars in a junkyard is that an electromagnet can easily be turnd on and off. A.true B.false 2.Imagine two ...
March 31, 2014

science(check answers)
1.D 2.A 3.A 4.im not sure please help 5.false One light bulb in a string of lights goes out. This causes all of the other lights in the string to also go out. This is an example of a A. resistor. B. parallel circuit. C. closed circuit. D. series circuit. 2.When a switch is ...
March 31, 2014

algebra
A certain car's cooling system has an 8-qt capacity and is filled with a mixture that is 30% alcohol. How much of this mixture must be drained off and replaced with pure alcohol if the solution is to be 50% alcohol?
March 30, 2014

Math (check answer)
find [7] A.1/7 B.-7 C.7 D.0 i pick 7.
March 30, 2014

To Steve
Sorry here is completed question A bag contains 3 red marbles, 3 blue marbles and 3 yellow marbles. Which of the following methods of selecting 2 marbles will have the greater probability of choosing 2 red marbles? 1- Randomly choose a marble don't replace it then randomly...
March 29, 2014

probability
A bag contains 3 red marbles, 3 blue marbles and 3 yellow marbles. Which of the following methods of selecting 2 marbles will have the greater probability of choosing 2 red marbles?
March 29, 2014

math
A bag contains 3 red marbles, 3 blue marbles and 3 yellow marbles. Which of the following methods of selecting 2 marbles will have the greater probability of choosing 2 red marbles? Randomly choose a marble don't replace it then randomly choose another marble
March 29, 2014

Language Art (Please Check)
5.C 6.B 5.The origin of the words shut and out is Old English. During the 1800s, the two words were combined to take on the baseball meaning, a game in which one side does not score. What is the most likely meaning of the word shutout in the story The Shutout? A.to dismiss B....
March 28, 2014

science(check answers)
5.A 6.A 5.The origin of the words shut and out is Old English. During the 1800s, the two words were combined to take on the baseball meaning, a game in which one side does not score. What is the most likely meaning of the word shutout in the story The Shutout? A.to dismiss B....
March 28, 2014

Language Art (Please Check)
1.C 2.A 3.C 4.C 5.D 6.D 7.B 1.She was rivaling the mayor by A.sending money to him. B.voting for him. C.running against him. 2.In which of the following situations would you be most likely to be caught up in a commotion? A.a riot B.a math exam C.a school assembly 3.Which of ...
March 28, 2014

pre calculus
C(x) = 2.00 for 0 < x <= 1 2.00 + .20(10[x-1]) for 1 < x < 2 since there are 10 charging units per mile. The [x-1] is out there so you aren't charging for the first mile, and x=Overall miles. So [x-1]= miles going past the 1 mile.
March 27, 2014

physics
The small piston of a hydraulic lift has an area of 0.10 m2. A car weighing 2.0 x 104 N sits on a rack mounted on the large piston. The large piston has an area of 0.50 m2. How large a force must be applied to the small piston to support the car?
March 26, 2014

Social studies check answers ***damon***
thanks
March 26, 2014

Social studies check answers ***damon***
1.A 4.A 5.B 6.C 8.C 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the region’s coast. 4. ...
March 26, 2014

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
March 25, 2014

science question?
can someone explain to me?? can someone explain the economic impact of wind energy on an area
March 24, 2014

science question?
thanks
March 24, 2014

science question?
can someone explain this to me what does location has to do with wind energy availability
March 24, 2014

science
im stuck on this problem fill in the blank To solve the problem of a polluted stream a scientist traced where the pollution came from.She determines=d that the pollution was coming from many small sources.she worked on a plan to help reduce the pollution to the stream.This is ...
March 23, 2014

math
Round 75.36 to the nearest unit I think the answer is 75
March 23, 2014

Science**updated asnwers**
ok
March 21, 2014

Science**updated asnwers**
5.B 6.A 7.C 8.D 9.A 11.D 13.D 5. Which of the following types of pollution cannot be attributed to car and truck emissions? A. acid rain B. sedimentation C. ozone D. photochemical smog 6. Which of the following is a source of photochemical smog? A. fossil fuels B. wind energy ...
March 21, 2014

science(check answers)
thanks
March 21, 2014

science(check answers)
1.A 2.D 3.B 4.B 5.C 6.D 7.D 8.A 9.B 10.D 11.C 12.D 13.A 1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted. B. After a forest is clear-cut, desertification occurs. C. After a...
March 21, 2014

Social studies***help***
number 2. was wrong but i still got a good grade i guess :D
March 21, 2014

Social studies***help***
thanks
March 21, 2014

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
March 21, 2014

Chem Check Please!!!
A voltaic cell is constructed that uses the following reaction and operates at 298 K: 2 Al(s) + 3 Mn2+(aq) 2 Al3+(aq) + 3 Mn(s). What is the potential, E, of this cell when [Mn2+] = 0.10 M and [Al3+] = 1.5 M? Answer: The EMF of this cell under standard conditions is : +1.66 V...
March 20, 2014

Calculus Help STEVE
find y'' by implicit differentiation. 2x^3 + 3y^3 = 8 I got the first derivative as you but the problem was asking for second derivative by implicit diff. this is where i got confused. Thank you!!!
March 20, 2014

Language Art (Please Check)
8.C 8.Which of the following details supports the main idea that Pa worked hard to try to feed his family? A.Pa and I walked, because I was a big boy of eleven. B.Were prid near out of grub my father told her. C.He traveled twice as far each day as the wagon. D.He glanced at ...
March 20, 2014

Calculus Help
The question is asking for the second derivative by implicit diff. That's where I got confused. thank you so much!!!
March 20, 2014

Calculus Help
find y'' by implicit differentiation. 2x^3 + 3y^3 = 8
March 20, 2014

Calc Help :(((((
find y' and y'' y = ln(x+(square root of (9+x^2))
March 20, 2014

Language Art (Please Check)
1.C But mama told me never mind.She said i didnt need a bracelet to remember laurie,just as i didnt need anything to remember pap or our home in berkeley or all the people and things we loved and had left behind What is the main idea of this passage? A. When you lose something...
March 20, 2014

Language Art (Please Check)
i meant 1.C
March 20, 2014

Language Art (Please Check)
1.A 5.The word evacuate comes from the Latin root vac which means to empty. What word that contains this root means not occupied? A. vacuum B. vacation C. vacant D. evacuee
March 20, 2014

please check(Social studies)
1.B 2.C 1.A pet dog that was forsaken would most likely look A. aggressive B. dirty C .well-trained 2.A meal that is skimpy will likely leave a person feeling A. too full B. satisfied C. still hungry
March 20, 2014

Language Art (Please Check)
3.A 4.D 3.Which of the following sentences contains a verb that agrees with its subject? A. The memories of her friend stay with her. B. Friends of the family helps them. C. Some people from the neighborhood gives them extra food. D. Sacks of mail is waiting at the main gate. ...
March 20, 2014

Math (check answers)
which word or words correctly completes the sentence? A ________ Has five faces,vertices,and eight edges. A.triangular pyramid***i pick A.) B.cube C.pentagonal pyramid D.rectrangular pyramid
March 20, 2014

Math (check answers)
which three-dimensional figure has all triangular faces? A. triangular prism B. triangular pyramid***i pick B.*** C. rectangular pyramid D. cone
March 20, 2014

Math
suppose you have 2 dimes ad 3 quarters in a bag. You shake it so that 2 coins fall out. 1) What is the probability that both coins are quarters? 2) both coins are dimes? 3) both coins are the same? 4)you shake out one of each coin?
March 19, 2014

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Search
Members