Sunday
April 20, 2014

Posts by Maria


Total # Posts: 1,472

Math
Andy needs to pay off a loan of $18,000 in 5 years. Find the amortization payment he would need to make each semi-monthly pay period (twice a month)at 6% compounded bi-monthly, in order to pay off the loan.

managerial accounting
The break-even point in dollar sales for Rice Company is $480,000 and the company’s contribution margin ratio is 40 percent. If Rice Company desires a profit of $84,000, how much would sales have to total? Answer: Fixed cost $288,000 Variables cost $192,000 (0.4)= $76,800...

PreCal
Please Can Someone Help Me Solve For x Using Log Properties: log(base 3) x*(x-80)=4

PreCal
Solve Using Log Properties: 1/4 = 8^3x+5

Math
Write recursive equation: 1/3,3,27,81,243

math
If you pay $585 a month or $135 a week for 2 work days, then how much do you get paid per day?

math
you just did the problem

math
whoever answers me again It should be..... 1 3/8, 1 3/4, 2 1/8, __, 2 7/8

math
ill wit for more answers

math
thank you Steve :-)

math
PLEASE ANSWER!!!???!!!

math
anbody there

math
patterns with fractions write a rule for the sequence.then,find the unknown number how do you do this?ill give you an example...1/2, 2/3, 1, 1 1/6.it says,think:the pattern is increasing.add 1/6 to find the next term.here is a problem.... 1 3/8, 1 3/4, 2 1/8, 2 7/8 rule: I do...

PreCal
Solve The Inequality 0 < -9x/x-x^2

english
So, the correct answer is A

english
Select the sentence in which all pronouns are used correctly. A. I sat between him and her during the sales conference. B. Just between you and I, I am not impressed by our new manager. C. Be sure to divide all income from the suburban property between he and I. D. I hope she...

PHYSICS
thank you.

PHYSICS
A 5.00-kg box slides 7.00 m across the floor before coming to rest. What is the coefficient of kinetic friction between the floor and the box if the box had an initial speed of 3.00 m/s?

personal finance
Chloe has a $2,500 credit limit on her credit card and has charged $1,295.19 to her account. There is a 1.5% finance charge on the $1,295.19. How much must Chloe pay to clear her account?

Physics
Two dogs pull horizontally on ropes attached to a post; the angle between the ropes is 66.0∘. Dog A exerts a force of 278N , and dog B exerts a force of 324N . =Find the magnitude of the resultant force. =Find the angle the resultant force makes with the rope of dog A.

Math
x varies directly as y3 . If x is 32 when y is 2, find x when y is –3

Does not have an Agreement error
After the walk he developed some sharp chest pains and was helped with a nitroglycerin tablet.

chemistry
A 1.009g mixture of Na2SO4 (molar mass=142.04 g/mol) and Pb(NO3)2 (molar mass= 331.20 g/mol)? A)write th3 molecular form of the equation for the reaction. b)write the net ionic equation for the reaction.

tgtgjghggh
8

social studies
Please Mrs.Sue will you grade my answers.

social studies
1.c 2.a 3.d 4.b 5.b 6.a 7.c 8.d 9.a 10.d 11.d 12.b 13.a 14.c 15.b 16.a 17.a 18.c 19.b 20.a

math
Sally has 5 hershey bars she has to share the bars with 7 friends how much will each friend get?

Pennfoster
Today, government and corporate security officials are most worried about

Management
On an organization chart, span of control refers to the

Physics
4. A basketball is thrown from a height of 1.60(m), with an angle of 45o above the horizontal. (a) With what initial speed must the basketball be thrown so that it reaches the basket at the highest point of its trajectory? The basket is at a height of 3.05(m) above the ground....

Social Studies
Mrs. Sue are my answers correct 1.b 2.d 3.a 4.b 5.c

math 3
88

physics
thank you so much Damon!

physics
A remote-control vehicle moves forward with constant acceleration. During the first two seconds, it travels 55.0(cm), and during the following two seconds, another 77.0(cm) (a) Calculate the vehicle’s initial velocity and its acceleration. (b) What distance will it...

Physics
You're driving down the highway at 20m/s when you see a snowman you don't want to crush 35 m in front of you. Your reaction time before stepping on the brakes is 0.5s, and acceleration created by your brakes is 10 m/s^2 what was the distance travelled before coming to ...

social studies
Who invented the cotton quill

reading
Thank you for your cooperation

reading
Ms.Sue

reading
Ms.Sue

reading
Can you search the book

reading
I answered both of your questions Ms.Sue.Now can you please search it?

reading
#1-I disagree #2-i don't know that's what's need help with

reading
Well can you please try to search it :-(

reading
Well can you please try to search it :-(

reading
Well can you please try to search it :-(

reading
The is called Rachel Carson pioneers of ecolegy

reading
I disagree ms.sue And I need help

reading
Idk

reading
In the book Rachel Carson I'm suppose to agree or disagree about "a person can be a professional scientist or writer but rarely both".the chapter is 3 it says use details and examples from the chapter to support your decision and it's hard for me and I don...

math
I guess it's $48

Biochemistry
A buffer solution is prepared by mixing 2.50 mL of 2.00M sodium acetate with 3.30mL of 0.500M HCl and diluting the buffer with water to a final volume of 500.0mL. pK acetic acid: 4.76 what is ph of buffer? what is final concentration of buffer?

Math
Xyz rents a car for $45 and .25 per mile. Cloud rents a car for $35 and .30 per mile. How many miles would a driver need to drive before the cost of renting a car at xyz and cloud be the same

chemistry
A 0.25 kg length of aluminum wire is warmed 10.0°C by an electric current. How much heat was generated by the current?

spanish
4) ciclismo

spanish
3) equipo

language arts, plays
Thank you, Ms. Sue.

language arts, plays
On October 1, 1956, The Diary of Anne Frank opened simultaneously in seven cities in Germany. At the end of the play, the audience sat silently without applauding. Not long after the play’s opening, Germans began openly expressing remorse for the Holocaust. This was an im...

Science
Which of the following determines the type of biome classification that will be made for a particular reason? a. Climate* b. Size c. Mineral deposits d. Number of human settlements

Physics
A jetliner, traveling northward, is landing with a speed of 60 m/s. Once the jet touches down, it has 795 m of runway in which to reduce its speed to 5.6 m/s. Compute the average acceleration (magnitude and direction) of the plane during landing (take the positive direction to...

Calc
Let f(x)=sqrt(x) and g(x)=sin(x). Find f*g and determine where f*g is continuous on the interval (-4pi, 4pi)

Algebra 2..
Divide -2x^3+21x^2-20x-12 by (x-3) Please explain.

Algebra 2 help!
Divide -2x^3+21x^2-20x-12 by (x-3)

Algebra 2 help...
A half life of a certain radioactive is 36 days. An initial amount of the material has a mass of 487 kg. Write an exponential function that models the decay of this material. Find how much radioactive material remains after 5 days. Round your answer to the nearest thousandth.

Algebra 2 help!!!
Let f(x)=x^2+7 and g(x)= x+3/x. Find (g f)(-5) A.35/12 B.35/32 C.32/35 D.11/25

Algebra 2
Find the rational roots of x^4+3x^3+3x^2-3x-4=0. A.0,1 B.1,2 C.1,-1 D.-1,2

Dont get this question..
what are the zeros of the function? y=(x-3)(x+2)(x-2) a.-3,2,-2 b.-3,2,2 c.3,-2,2 d.3,2,2

Algebra help please!
Use the quadratic formula to solve the equation. -x^2+5x=3 a.5/2 +- sqrt13/2 b.-5/2 +- sqrt13/2 c.2/5 +- sqrt13/2 d.-2/5 +- sqrt13/2

Algebra 2 help!
the equation i posted is the equation i have to use.

Algebra 2 help!
Use the quadratic formula to solve the equation. -x^2+5x=11 a.5/2 +- sqrt13/2 b.-5/2 +- sqrt13/2 c.2/5 +- sqrt13/2 d.-2/5 +- sqrt13/2

Algebra 2
What value completes the square for the expression x^2-16x? a.-64 b.64 c.32 d.-32

Algebra 2
Which matrix represents the system of equations below? -10x-9y+13z=12 8x-7y-5z=15 5x+4y-6z=-12 a. -10,-9,13 8,-7,-5 5,4,-6 b.-10,-9,13 8,7,5 4,4,-6 c.-10,8,5 -9,-7,4 13,5,-6 d. 10,8,5 9,-7,4 13,5,-6

English
Yes I am talking about "O Captain, My Captain" I have not found anything yet

English
Identify all the descriptions Whitman uses to compare Lincoln to a ship’s captain. What kind of leader does the speaker consider Lincoln?

Astronomy
On the Autumnal Equinox, you see the Moon in the Waxing Crescent Phase at an angle of 45 degrees above the western horizon. What is the approximate local time? Can someone please explain how to obtain the answer? Thank you!

Chemistry
Write a balanced equation for an alpha particle from Gd-148

english
Thank you very much

english
Can someone check my work for me, please. 1.Yesterday he was very busy since he had been fixing the TV from noon. 2. He left for the day before I arrived. He had been waiting for me almost a week. To regret, I couldn't come earlier. 3. When Anna entered the living room, ev...

english, grammar
Use Past Simple and Past Perfect Continuous 1. Yesterday he was very busy since he was fixing the TV from noon. 2. He left for the day before I arrived. He waited for me almost a week. To regret, I couldn't come earlier. 3. When Anna entered the living room, everyone was l...

trig.
a person standing 100ft. from the base of the tree looks up to the top of the tree with an angle of elevation of 52. assuming that the persons eyes are 5ft above ground the ground how tall is the tree?

math
Determine the equation of g(x) that results from translating the function f(x) = x2 + 3 upward 14 units. which is the correct answrr: g(x) = (x + 17)2 g(x) = (x + 14)2 + 3 g(x) = x2 - 11 g(x) = x2 + 17

Math
Select the approximate values of x that are solutions to f(x) = 0, where f(x) = -2x2 + 2x + 6 answers available, which one is correct? {–1.30, 2.30} {-2, 2} {–1.00, –3.00} {–0.33, 0.33}

Math
Select the approximate values of x that are solutions to f(x) = 0, where f(x) = -9x2 + 3x + 5. which one is correct: {0.93, –0.60} {-9, 3} {–0.33, –0.56} {–1.80, 0.60}

Math
Select the approximate values of x that are solutions to f(x) = 0, where f(x) = -3x2 + 4x + 3. answers: {–1.00, 1.33} {-3, 4} {–1.33, –1.00} {–0.54, 1.87} Please advise

math
Select the x-coordinate of the vertex of the parabola defined by the function f(x) = -7x2 + 5x + 9. -7/5 9 5/14 -5/7

Math
consider the equations:f(x)=-6x-1 and g(x)=4x^2 Select the solution for (f+g)(x) A) -6x-1+4x^2 B) -24x^3 - 4X^2 C) -24x^2 - 1 D) -6X -1 - 24X^2 I think the answer is A. Please help

English
Jaycee______ himself yesterday when he ran into the goal post. A. Hurt B. Hurted

Math
This is for a second grader. He only works in WHOLE numbers still. I believe this was a mistake on the teachers' part. Should have been "one number is 3 more than the other", I think. Thank you for your help.

Math
My second grader brought home this math problem for which I can find no solution. The sum of two numbers is 21. One number is two more than the other. What are the two numbers?

Algebra
A manufacture sells watches for $31. The manufacture has a fixed cost of $6000 per month and variable cost of $15 per watch. How many watches must be sold to break even? Please show all work!

Statistics
Using a 0.05 level of significance, test the hypothesis that the probability of the NCAA Division I basketball champion being from the Pac 10 is 20%. Repeat the test for the hypothesis that the probability the champion is UCLA is 20%. What do these results say about testing w...

Genetics
Why are we using more dilute cultures for the killing curve while we are using the arg selection culture at full strength? 1. The reason that we are using a more dilute culture for the killing curve is because we want to know how UV light exposure at different time intervals e...

Math
solve: x-squarerootx-2=4 and write 1+4i over 1-i in the form a+bi

Spanish
Raquel y yo queremos alquilar videos. La respuesta seria: Leonardo quiere alguilar videos con nosotros o nosotras? I am confused with nosotros o nosotras. Please help me.

Spanish
Raquel y yo queremos alquilar videos. La respuesta seria: Leonardo quiere alguilar videos con nosotros o nosotras? I am confused with nosotros o nosotras. Please help me.

GCC
PREDICT THE REACTION MG(NO3)2(AQ)+NA(S)

chemistry
A typical bathtub can hold 106 gallons of water. Calculate the mass of natural gas that would need to be burned to heat the water for a tub of this size from 56 ◦F to 87 ◦F. Assume that the natural gas is pure methane (CH4) and that the products of combustion are c...

chemistry
a 100 W electric heater operates for 10 minutes to hear the gas in a cylinder. At the same time, the gas expands from 1 L to 14 L against a constant atmospheric pressure of 4.246 atm. What is the change in internal energy in Joules of the gas?

CHEMISTRY
a solution of sodium hydroxide is standardized against potassium hydrogen phthalate (KHP, formula weight 204.2 g/mol). From the following data, calculate the molarity of the NaOH solution: mass of KHP 1.404 g; buret reading before titration 0.13 mL; buret reading after titrati...

chemistry 101
We add excess Na2CrO4 solution to 42.0 mL of a solution of silver nitrate (AgNO3) to form insoluble solid Ag2CrO4. When it has been dried and weighed, the mass of Ag2CrO4 is found to be 0.590 grams. What is the molarity of the AgNO3 solution? Answer in units of M

chem 101
We add excess Na2CrO4 solution to 42.0 mL of a solution of silver nitrate (AgNO3) to form insoluble solid Ag2CrO4. When it has been dried and weighed, the mass of Ag2CrO4 is found to be 0.590 grams. What is the molarity of the AgNO3 solution? Answer in units of M

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Search
Members