Post a New Question

Posts by Macy

Total # Posts: 127

Biology
* what do organisms needs ? * how do organism secure what they needs ? * what are the attributes of life ?

Calculus
Ok! Thanks for your help :)

Calculus
Find the volume of the solid bounded below by the parabloid z = x^2 + y^2 and above by the plane 2x + z = 3

Math
I know in order to find the amount of the calling plans you have to set up a table and multiply until you get the same number but I posted this question because I have no absolute way to do it.

Math
A phone company offers two monthly plans. Plan A costs $11 plus an additional $0.18 for each minute of calls. Plan B costs $18 plus an additional $0.13 for each minute of calls. For what amount of calling for the two plans cost the same? What is the cost when the two plans ...

math
Eve swam 80 laps of a swimming pool in one hour. What was the pace for each lap?

math
Justine's typing speed is 36 wpm (words per minute). She finished a job in 5 hours. How long would the same job have taken her if she typed 48 wpm?

Chemistry
What would be the equation for NaOH + H2SO4 be? Would the porducts be H2O + NaHSo4 or H2O + Na2SO4? If it's the second one, which I think it is, where does that extra H go?

Anthropology
Why is the scientific method the most accurate way that humans have developed?

Math- Algebra
1/2(w-h)=hn+5p Please help me with this if possible :)

Algebra
(x+5)^2 -(x-5)^2= Simplify. Help please :)

Math
I need help with these few questions on my homework please :) 1. How much money would you need to pay to receive a payout annuity of $8,503.05 annually for 10 years, assuming your money earns 7.5% compounded annually? Assume that your payments increase annually by a 3% COLA. ...

Math
I need help with these few questions on my homework please :) 1. How much money would you need to pay to receive a payout annuity of $8,503.05 annually for 10 years, assuming your money earns 7.5% compounded annually? Assume that your payments increase annually by a 3% COLA. ...

Algebra
Simplify each expression. 1.) (b^ 1/6)^3 b^1/6 2.) (2x^-3)^2 (0.2x)^2 3.) (3^7)^2 (3^-4)^3

Physics
A parallel plate capacitor has a rectangular plates with length 5cm and width 3cm. They are separated by a distance 12m and hooked up to a 20V battery A.) what is the area of each plate in m^2 B.) assuming nothing else is present on the circuit what is the potential difference...

Physics
An infinite,insulating sheet has a surface charge density 3.14C/m^2 the height is 12km A.) find the surface area of the Gaussian surface B.) find the total charge C.) find the total electric flux D.) use Guass's law to find the electric field at a height h=12km above the ...

Physics
A long insulating wire has a uniform charge density 7nC/m and r=3m away from the wire A.) surface area of the side of the Gaussian surface B.) find total charge enclosed by the Gaussian surface C.) find total electric flux D.) use Guass's law to find the electric flux at r=3m

Statistics and Probability
I took a large sample of households in a city, and based on that, estimate the standard deviation of the income for all households in the city is $800. In order to make a desired conclusion about the income for all the households in the city, I want the sample mean for another...

Statistics
I took a large sample of households in a city, and based on that, estimate the standard deviation of the income for all households in the city is $800. In order to make a desired conclusion about the income for all the households in the city, I want the sample mean for another...

Statistics
A linear regression of price on square footage of homes for sale found the equation price = 30275 + 144*sqft. In this equation, the slope means A. a house with no square feet will cost $30,275. B. for every 144 square feet, average price goes up $30,275. C. for every square ...

Biology
The nucleus of an atom will NOT contain a)proton b)neutron c)electron could be multiple answers

Biology
The chemical reactivity of an atom is determined by the number of ___ present. a) proton b) neutron c) electron could be multiple answers.

Biology
A change in the number of ___ will change the mass of a given atom. a)proton b)neutron c)electron

Biology
If the number of ___ in an atom is changed, an ion will be produced. a)proton b)neutron c)electron Could be multiple answers

Biology
if the number of ____ in an atom is changed, it is no longer the same element. a)proton b)neutron c)electron I'm thinking it's A, what do you think? It could be multiple answers, too.

Physics
Find the work that should be done to increase the distance between two point charges with the charges of 5nC and -10nC by 5cm. The initial distance between the charges is 15cm.

Physics
Find the potential energy of a system often point charges. 7nC and 2nC separated by 0.03m

Physics
Suppose you have a 5nC charge T the origin and a 2nC charge at x=5m. Find the location on the x axis where the electric field is 0. (Find finite coordinate location)

Physics
Suppose you have a 3 C charge at (1,0) m and a -3 C charge at (-1,0) m. Find (a) the electric field at the point (0,3), and (b) the electric force on a charge of 3 nC placed at (0,3).

Statistics
A survey or college students collected information on several variables: distance from home, age, major, gender, and class. The variable major is A) neither categorical nor numerical B) categorical C) quantitative Please help :)

Statistics
When ordering vinyl replacement windows, the following variables are specified for each window. Which of these variables is quantitative? A) window style- double hung, casement, or awning B) window style- single pane or double pane C) area of the window opening in square inches

Statistics
An instructor asked students to name their favorite color. An appropriate graph to display the data is a... A) histogram B) pie chart C) time plot

Math
The value of a particular investment follows a pattern of exponential growth. You invested money in a money market account. The value of your investment t years after your initial investment is given by the exponential growth model a=2600e^.08t. How much was initially invested...

Math
2.7

Psychology
Individuals who naturally exhibit low levels of brain arousal and nervous system reactivity are more likely to: A. Score high in measures of agreeableness B. Score low in measures of agreeableness. C. Score low in measures of sensation seeking D. Score high in measures of ...

Psychology
The areas of the hemisphere involved in speech and language tend to be large in ____. The areas of the parietal lobe involved in visuospacial processing tend to be larger in ____ a) women, women b) men, men c) men, women d) women, men

Psych
The areas of the hemisphere involved in speech and language tend to be large in ____. The areas of the parietal lobe involved in visuospacial processing tend to be larger in ____ a) women, women b) men, men c) men, women d) women, men

Psychology
I think it's false.

Psychology
Because of differences in brain size, men tend to have slightly higher IQ scores than women TRUE OR FALSE

Psychology
So is it B?

Psychology
Sexual dimorphism's are a) observable physical differences within single gender (e.g. tall men vs short men.) b) observable physical differences between the genders (e.g differences in mens and women's brains) c) assumed differences in the capacities of the genders (e....

sci
I agree with Damon and Cheyenne the answer is D.

Statistics
Find the probability of winning the lottery Select the six winning numbers from 1 to 34. (in any order, no repeats) P(winning)= ?

Statistics and Probability
Winning the jackpot in a lottery requires that you select the correct three numbers between 1 and 51 and in a another separate drawing you must select the correct single number between 1 and 15. Find the probability of winning the jackpot- The probability of winning the ...

Probability
Must appoint 5 different members. There are 17 who are qualified. How many different ways can they be appointed?

Stats
In designing an experiment involving a treatments applied to 5 test subjects, researchers plan to use a simple random sample of 5 subjects from 28. How many different simple random samples are possible?

Statistics
Find the probability of winning a lottery with the following rule. Select the five winning numbers from 1,2...,23. (in any oder. No repeats) P(winning)= ?

Physical Science
Superfly, mass of only 1 gram, but capable of flying 840 million km/hr. meets a locomotive with a mass of 20,000 kg, traveling 40 km/hr. Who has the greater momentum? I know I need to convert mass to kg and covert momentum in Kg-Km/hr. I just don't know how. Please help.

Physical Science
Johnson ran the 100 meter dash in 9.79 seconds. Calculate Johnson's average speed, in meters/second.

science
What mass of water is required to dissolve 175 g of potassium nitrate to produce a 2.25 m solution?

Physics
You take a 10 N block and lift it 1 meter vertically from the floor and then place it back down on the floor. How much work do you do during this motion? W = F x d x cos(theta) So lifting it does work and the lowering it does negative work won't that cancel out to get OJ ...

Anthropology
thank you,

Anthropology
what does this statement mean : " the purpose of anthropology is to make the exotic familiar and the familiar exotic".

Algebra 1
The amount a spring will stretch S is proportional to the force (or weight) F attached to the spring . If a spring stretches 8.9 inches when 20 pounds are attached how far will it stretch when 70 pounds are attached? A:3.54 inches B:2.54 inches C:31.15 inches D:30.15 inches ...

physics
A man holds a 194-N ball in his hand, with the forearm horizontal (see the figure). He can support the ball in this position because of the flexor muscle force , which is applied perpendicular to the forearm. The forearm weighs 24.7 N and has a center of gravity as indicated. ...

Biology
Thanks!

Biology
Will you please check my answers? 1. Single-celled organisms that do not have a membrane-bound nucleus are called A. organelles. B. prokaryotes. C. Golgi bodies. D. eukaryotes. 2. In cells, a form of active transport is A. a sodium-potassium pump. B. osmosis. C. facilitated ...

grade 10 history
I have a SUPER HUGE project due called National History day and need lots of help with it, plz plz plz help!!!!!

Math
Will you please check my answers? 1. Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime, and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 6 1/2 hours of overtime, and 8 hours of holiday time. How much did she ...

Consumer Math
Will you please check my answers? 1. Mary Stevens earns $6 an hour at her job and is entitled to time-and-a-half for overtime, and double time on holidays. Last week she worked 40 hours of regular time, 6 1/2 hours of overtime, and 8 hours of holiday time. How much did she ...

Consumer Math
Ok

Consumer Math
Ok, thank you.

Consumer Math
Alright thank you.

Consumer Math
Okay

Consumer Math
Will you please check my answers? 1. Your employer has 600 business cards printed for you, and you give away 280 of them. To the nearest hundredth, what percent of the cards is left? A. 18.75% B. 53.33% C. 46.67% D. 21.43% 2. The LCD for the fractions 1/3, 3/4, 5/32, and 8/9 ...

Math
The base of a ladder leaning against a house is 30ft from the wall. if the ladder reaches 40ft high on the wall , how long is the ladder?

English
What is home school?

Ratios of Similar Figures
ok if you are from CAC the answers are 1.A 2.A 3.B 4.A 5.D 6.B 7.D 8.B 9.A 10.A

IMPERIALISM AND THE PROGRESSIVE ERA
_______ pioneered the field of corporate public relations. A. Henry Ford B. Ivy. L. Lee C. Samuel Gompers D. Margaret Robins

IMPERIALISM AND THE PROGRESSIVE ERA
_______ pioneered the field of corporate public relations. A. Henry Ford B. Ivy. L. Lee C. Samuel Gompers D. Margaret Robins

Calculus
thank you soo much!

Calculus
The line y=2x+b is tangent to the graph of y=x^1/2 at the point P=(a, a^1/2). Find P and determine b. I don't know what to do because they don't give you the x coordinate or anything to plug into the derivative. Help?

Info literacy
Which of the following sets of Dewey Decimal call numbers is in the correct order? A. 010.1 ABR, 004.15 KWA, 100.01 PRO, 100.1 BLU B. 004.15 KWA, 010.1 ABR, 100.01 PRO, 100.1 BLU C. 100.1 BLU, 010.1 ABR, 004.15 KWA, 100.01 PRO D. 100.01 PRO, 100.1 BLU, 010.1 ABR, 004.15 KWA

mc questions
Question # 1-What is the magnitude of the momentum of a particle of mass 2 kg with a speed of 5 m/s? a)2.5 kg m/s b)10 kg m/s c)3 kg m/s d)7 kg m/s Question # 2-If two objects with different masses collide and bounce off each other, the one with the greater mass? a)feels a ...

GEOMETRY
Angles X and Y are congruent. Imported Asset and Imported Asset . Find the degree measure of angle X.

algebra
Rectangular pyramid has a base area of x^2+3x-10/2x square centimeters and a height of x^2-3x/x^2-5x+6 centimeters. Wright a rational expression to describe the volume of the rectangular pyramid

algebra
Which has a larger perimeter ,a 20-inch by 32-inch rectangle or a 28-inch square

GLOBAL HISTORY
how did the black death lead to social disorder

Geometry
a. contrapositive

Living environment
so its 1

Living environment
A characteristic shared by both predators and parasites is that they 1. feed on decomposing plant material 2. capture and kill animals for food 3. live inside their hosts 4. attack a living food source the answer is 2 right

Science
This graph shows the changes in two populations of herbivores in a grassy field. In the y axis it says number of organisms in the x- axis it says Time In the graph A is decreasing , B is increasing, At first they were steady then slightly A decreased and B increased . A ...

Science(grade 9)
so its 1 competition

Science(grade 9)
when two different species live in the same area and use the limited resources, which of the following will occur? (1) competition (2) succession (3) parasitism (4) industrialization is it succession ?

Calculus
Let R be the square region bounded by y = 2, x = 2, and the x and y-axes. When R is rotated about the x-axis, what is the volume of the resulting solid? What is the volume of the solid generated by rotating R about the y-axis?

Calculus
Let R be the region bounded by the x-axis, x = 5 and the curve y = x. This region is rotated around the x-axis. Find the volume of the resulting solid. (Note: R is a triangular region. The resulting solid has a simple shape. You may ask me if you are highly unsure about what ...

Math
Need help with the below math please tell how you could use a number line to determine which of two numbers is greater.

Science
I need an Acrostic poem For speed... HELP

teacher aide
chilren familes and society

Math(just check it please easy)
the answer is j

Algebra
thats wrong the answer is C= 5/9(F - 32)

Social Studies(Thesis)
I read all about thesis and i made my thesis about child labor At what age is it appropriate for a child to have a job and a child should have a right to freedom. That is my thesis is it correct yes or no THANKS

math
gee thx for the math answer

Social Studies(child Labor)
thanks

Social Studies(child Labor)
i found this poltical cartoon why is this fat man eating kids i think because the fat man is just taking the kids rights and the fat man is making them work is this correct???

math
just add the numbers then divide by 3 your divideing by 3 because there is 3 sets of number its easy

Social Studies(child Labor)
thank you

Social Studies(child Labor)
yea i need to translate it to words

Social Studies(child Labor)
i need to translate it to words can you help please

Social Studies(child Labor)
i was seeing the poltical cartoon with the child labor exploiter and i need help interpet

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. Next>>

Post a New Question