Saturday
August 27, 2016

Posts by Kelsey

Total # Posts: 588

Math
The sum of two numbers is nine. Four times the smaller is equal to two times the larger.
June 22, 2016

Chemistry
I have the answer to this question but the book does not explain WHY this is a good buffer solution? It uses pH=pKa - log(base/acid) and shows 7.2=7.2 - log(1). I don't understand why they can only use pKa7.2 and ignore the pKa 12.7. You are instructed to prepare 100ml of ...
June 21, 2016

Chemistry
So I convert from H+ concentration to moles by just using the molecular weight of a proton? Also, that will eventually give me molarity mol/L but then how do I go from there to pH?
June 13, 2016

Chemistry
I have 25 million gallons of water at a pH of 6.5. I add 17.4 million gallons of 12.5% by wt sodium hypochlorite (NaClO) at a pH of 12.5 to this water. What will my pH of my final solution be? It's been about 5 years since I took chemistry and I just don't remember how...
June 13, 2016

Pre Algebra
Well sorry for any confusion. I took the test and then wrote down all the answers that had (1 pt) next to them, because those are the correct answers. Maybe the test switches the order around for different students? I don't know. Good luck to you all and I apologize for ...
April 20, 2016

Pre Algebra
If you do connexus and are on the unit 6 lesson 7 test: 1) c 2) d 3) b 4) d 5) b 6) a 7) c 8) d 9) c 10) d 11) c 12) b 13) c 14) c 15) d 16) a 17) b 18) c 19) a 20) a 21) c Trust me, these will get you 100% :)
April 20, 2016

interest
Perry has an opportunity to put $12,000 into an investment with an APR of 5.6% compounded annually. How long will it take his investment to double? (round to one decimal place)
April 10, 2016

Interest
Perry has an opportunity to put $12,000 into an investment with an APR of 5.6% compounded annually. Use the number of years you got as an answer in the previous to find out how much Perry’s balance would be at the end of that time. Round to one decimal place.
April 10, 2016

probability
A dog allergy test for people has a 90% accuracy rate. Only 1% of the population has an allergy to dogs (actually it is much smaller than that!). Assume a major pet food manufacturer purchases this test and administers it to 1,000 employees. ~~~~~~~~~~~(Test is +) (-) (Total) ...
March 27, 2016

probability
A dog allergy test for people has a 90% accuracy rate. Only 1% of the population has an allergy to dogs (actually it is much smaller than that!). Assume a major pet food manufacturer purchases this test and administers it to 1,000 employees. (Test is +) (-) (Total) Has Allergy...
March 27, 2016

probability
Betty has several of the standard six-sided dice that are common in many board games. If Betty rolls one of these dice, what is the probability that she rolls a three? use 3 decimal places.
March 27, 2016

math
east to greatest -11 -44 -49 49 -66
March 9, 2016

calculus
Prove that sin(π + θ) = (-sin2θ) / (2cosθ)
November 5, 2015

Chemistry
for each of the following reactions 3.00 moles of each reactant is present initially. Determine the limiting reactant and calculate the moles of product in parentheses that would form Fe2O3 +3H2=2Fe3H2O
October 28, 2015

Math
The time needed to complete a final examination in a particular college course is normally distributed with a mean of 83 minutes and a standard deviation of 13 minutes. Answer the following questions. What is the probability of completing the exam in one hour or less (to 4 ...
October 22, 2015

Econ
Suppose that the U.S. government decides to charge wine consumers a tax. Before the tax, 10 billion bottles of wine were sold every year at a price of $4 per bottle. After the tax, 4 billion bottles of wine are sold every year; consumers pay $7 per bottle (including the tax), ...
October 11, 2015

Physics
Explain how the electric potential energy of a particle can increase when moving from a region of high electric potential to a region of low electric potential energy.
September 12, 2015

Physics
Calculate the total entropy change hat occurs when 2kg of lead at 40 degrees celcius are placed in a very large quantity of water at 10degrees celcius. the specific heat of lead is 0.031 cal/g K).
September 10, 2015

Physics
For chlorine gas, the van der Waals constants are: a = 0.658 J·m3/mol2, and b = 5.62 × 10-5 m3/mol. A 3.0-L tank contains 10.0 moles of chlorine gas at a temperature of 625 K. What is the pressure in the container? A) 15.0 MPa B) 17.3 MPa C) 13.5 MPa D) 18.2 MPa E...
September 9, 2015

english
It is good
August 27, 2015

Algebra
38
August 18, 2015

Psychology
Help me create a mnemonic device to remember the Four Basic Units of Language: Phonemes, Morphemes, Syntax, and Semantics
March 31, 2015

Chemistry
Sulfuric acid can dissolve aluminum metal according to the following reaction. 2Al(s)+3H2SO4(aq)→Al2(SO4)3(aq)+3H2(g) Suppose you wanted to dissolve an aluminum block with a mass of 24.4g . What minimum amount of H2SO4 in grams would you need?
March 24, 2015

Educational Technology
Which of the following are Boolean operaters? A.) and, or, not B.) to, for, from C.) a, and, the D.) is, are not
March 21, 2015

Algebra
B.
March 18, 2015

chemistry
At a certain temperature, the equilibrium constant, K, for this reaction is 53.3. H2(g)+I2(g)->2HI(g) At this temperature, the reactants were placed in a container to react. If the partial pressures of H2 and I2 were each 0.300 bar initially, what is the partial pressure of...
March 12, 2015

chemistry
Initially, 0.600 mol of A is present in a 4.00-L solution. 2A[aq]->2B[aq]+C[aq] At equilibrium, 0.200 mol of C is present. Calculate K.
March 12, 2015

Chemistry
Complete combustion of propane (C3H8). How many grams of water are produced when 50 grams of propane are reacted with 101 liters of oxygen @STP? Please explain in deminsionsl analysis and how you type it in the calculator. Thanks c:
March 8, 2015

Health
Regular exercise stimulates ___ which keeps the skeletal system moving to assist digestion and excretion. A.)peristalsis B.)urea C.)digestion D.)villi
February 18, 2015

Finance
After deciding to buy a new car, you can either lease the car or purchase it on a 3-year loan. The car costs $32,000. The lease offer is for $450/month for 36 months, with only $99 due up front. If you buy the car with a 3-year loan, the APR is 7% with monthly compounding. You...
February 15, 2015

Finance
If the APR is 7% with monthly compounding, compute the quarterly rate
February 14, 2015

Finance
You have an investment with 10 semi-annual cash flows of $1000. The first payment is 6 months from today. If the EAR is 11% what is the present value of this investment?
February 14, 2015

Finance
Gene's Art Gallery is notoriously known as a slow-payer. The firm currently needs to borrow $27,500 and only one company will deal with them. The terms of the loan call for daily payments of $100. The first payment is due today. The interest rate is 21.9%, compounded daily...
February 14, 2015

Finance
You just acquired a mortgage in the amount of $249,000 at 6.75% interest, compounded monthly. Equal payments are to be made at the end of each month for 30 years. How much of the first loan payment is interest? (Assume each month is equal to 1/12 of a year)
February 14, 2015

Finance
You are planning to save for retirement over the next 15 years. To do this, you will invest $1,100 a month in a stock account and $500 a month in a bond account. The return on the stock account is expected to be 7%, and the bond account will pay 4%. When you retire, you will ...
February 14, 2015

~MATH~
im form connexus 2 thanks MI and Mr. Bacon
February 4, 2015

Science Help!
Calculate the density of PCl3 gas at 82.5*C and a pressure of 978torr.
November 12, 2014

math
jasmine bought 6 gallons of apple juice. after filling up 4 bottles of the same size with apple juice, she has 0.3 gallons of apple juice left. hhow many gallons of apple juice are in each container?
November 12, 2014

Science
To help me answer this question.
November 12, 2014

Science
describe how the triassic period was a transitional time. during the mesozoic era explain why the boundary between triassic and jurassic period is similar to the boundary between Permian and triassic periods
November 12, 2014

Pre Algebra
When adding the sqare root of 25 and negative 9, which type of number is the sum? Whole Number Irrational Number Integer Radical
November 6, 2014

Math
Arrange the following real numbers in order from greatest to least: 0.8, 0.8(repeating 8), 0.89(repeating 89), 0.889( repeating the second 8 and 9), and 0.88. I think I got it, but just want to make sure.
October 30, 2014

Chemistry
Solubility Rules!! Homework problem I desperately need help with Solutions used: 6M HCl, 6M NaOH, 6M NH3, 3M H2SO4 Mixed with: Cr(NO3)3, Fe(NO3)3, Bi(NO3)3, Mg(NO3)2, Pb(NO3)2 please help me and tell me which form precipitates and which
October 30, 2014

Math Help..!
A stock's price dropped from $63.28 per share to $27.45. What was the loss on a single share of the stock?
October 27, 2014

Math, Please Help!
Find the a/b form, where a and b are integers and b isn't equal to 0, for each of the following: A. 0.29 (29 repeating) B. 0.00029 (29 repeating)
October 27, 2014

Math
Identify the sequence as arithmetic. geometric, or neither.. explain your answer 1.6, 0.8, 0.4, 0.2....
May 23, 2014

HELP MATH !!
thanks
May 23, 2014

HELP MATH !!
can you show how you got the answer ?
May 23, 2014

HELP MATH !!
Melanie charges $4.50 per hour when she washes cars, plus $5.00 for supplies. Which function rule represents the amount y Melanie charges to wash cars for x hours? (1 point) a) y = 0.50x b) y = 4.50x + 5.00 c) y = 5.00x + 4.50 d) y = 9.50x The sale price of apples at a local ...
May 23, 2014

math
1. Mandy kept track of the trade-in value of a collector’s coin for several months through February of this year. She determined the line of best fit for the data was y = 4x + 12, where y is the trade-in value, in dollars, x months after February of this year. According ...
May 23, 2014

math
6. Kevin wants to calculate the value of the expression below. Which shows an equivalent way Kevin could write this expression? - 17 + 3 a) - (17 + 3) b) - (17 - 3) c) (- 3 + 17) d) ( - 3 - 17)
May 23, 2014

MATH HELP PLEASE!!
1. Mandy kept track of the trade-in value of a collector’s coin for several months through February of this year. She determined the line of best fit for the data was y = 4x + 12, where y is the trade-in value, in dollars, x months after February of this year. According ...
May 23, 2014

math
1. Cynthia used some of the ordered pairs from the set below to make a new set. {(4, –3), (–2, 5), (5, 4), (7, 2), (2, –7)} She wrote the domain of this set as {2, 4, 5}. Which ordered pairs from the original set did Cynthia use to make her new set? a)(–2, ...
May 23, 2014

math
1. Gina wrote this system of linear equations: 2x + y = 7 4x + 5y = 11 Which of the following shows the first four steps that Gina could have used to correctly solve this system for x? a) y = 7 – 2x 4x + 5(7 – 2x) = 11 4x + 25 – 10x = 11 25 – 6x = 11 b) y...
May 23, 2014

SCIENCE HELP !!
Choose one destination that is represented by a flag. Write a paragraph about the effects of climate change in that destination.
May 22, 2014

SCIENCE HELP !!
Suppose humans significantly increased their harvest of catfish, causing a decline in the catfish population. Predict what effect this would most likely have on the population of muskrats. Explain your reasoning.
May 22, 2014

SCIENCE HELP !!
Decades from now, people will still want to harvest food from the world’s oceans. Describe one action people can take now that will improve ocean fishing in the future.
May 22, 2014

SCIENCE HELP !!
1. Iron can form ions with different charges. Explain how this is possible. 2. Ions are often formed when two different elements interact with each other. Explain why this happens.
May 22, 2014

science help !!
1. Why is California’s high-speed rail such a groundbreaking effort? 2. Why will it take so long to complete the high-speed rail route?
May 21, 2014

language help !
1. c 2. d 3. c
May 20, 2014

language help !
Albert Einstein, a world-famous mathematician was born in Bavaria in 1879. He acquired Swiss nationality in 1901 and he began working at the Swiss patent office the next year. Einstein was however also publishing papers in physics. He became famous for his theories of ...
May 20, 2014

language help !
1.a 2.b 3.d
May 20, 2014

language help !
On February 12 1908 a difficult automobile race was in progress. Six cars left New York for Paris in a route that included the United States, Japan, Russia, Poland, Germany and part of France Met by blizzards and other dangers the racers nevertheless kept on. The German entry ...
May 20, 2014

language help !
1. B 2. A 3. C
May 20, 2014

language help !
In all of recent American history, there has been no worse river flooding than what occurred on the Mississippi River between late June and the middle of August in 1993. Record flooding affected communities from Minnesota to Missouri. Iowa and Illinois joined those states as ...
May 20, 2014

language help !
1. a 2. d 4. c
May 20, 2014

language help !
my answers 1. b 2. a 3. d 4. b
May 20, 2014

language help !
DAD: Where’s the water now? MOM: As high as the car’s wheels. DAD: We’d better go. MOM: We can’t. The car’s dead. DAD: What? MOM: The water is up to the engine; it won’t start. TINA: Oh, no! MARK: What can we do? DAD: I don’t know. (He looks ...
May 20, 2014

math help !
1. b 2. a
May 20, 2014

math help !
1. A rectangular prism has a width of 92 ft and a volume of 240 ft3. Find the volume of a similar prism with a width of 23 ft. Round to the nearest tenth, if necessary. a)3.8 ft3 b)60 ft3 c)15 ft3 d)10.4 ft3 2.A pyramid has a height of 5 in. and a surface area of 90 in2. Find ...
May 20, 2014

HELP PLEASE !!
1. b 2. a 3. d 4. b
May 20, 2014

HELP PLEASE !!
DAD: Where’s the water now? MOM: As high as the car’s wheels. DAD: We’d better go. MOM: We can’t. The car’s dead. DAD: What? MOM: The water is up to the engine; it won’t start. TINA: Oh, no! MARK: What can we do? DAD: I don’t know. (He looks ...
May 20, 2014

science help
Every individual, including young people, can make decisions to use resources wisely. Use the terms reduce, reuse, and recycle to explain how the students in the image can help minimize solid waste.
May 19, 2014

HELP I DON'T UNDERSTAND THIS QUESTION !
Earth's energy sources include both renewable and nonrenewable resources. Name at least three sources of energy that could be used in your house.Then describe the ideal energy source for generating most of your home's electricity and explain why you chose that source.
May 19, 2014

science help
1. a 2. c
May 19, 2014

science help
1.how do fossil fuels contribute to air pollution ? a) by releasing carbon dioxide into the air b) by recycling oxygen c) by reversing the greenhouse effect d) by releasing nitrogen into the air 2. How can human population growth affect ecosystems like rain forests a) human ...
May 19, 2014

science
1.d 2.b
May 19, 2014

science
1.How can using biomass fuel instead of gasoline in car engines help conserve natural resources ? A) it makes cars run faster b) it burns more fossil fuels c) it reduces the use of coal d) it uses a renewable source 2.Chemical runoff from fields oil spills and erosion is the ...
May 19, 2014

math help !
3. Which function rule would help you find the values in the table ? n 2 4 6 m -8 -16 -24 A) m = -2n B) m = n - 2 C) m = n - 4 D) m = -4n 2. Explain how to write a function rule from the table below. Then write a function rule. x 2 4 6 y 1 0 –1
May 18, 2014

math
Explain how to write a function rule from the table below. Then write a function rule. x 2 4 6 y 1 0 –1
May 18, 2014

math
the function rule C = 10n + 26 relates the number of people n who attend a small concert to the cost in dollars C of the concert. Make a table of the input/output pairs to show the cost if 27, 39, and 43 people attend.
May 18, 2014

science help
a slab of limestone that contains 3 fossils
May 18, 2014

science help
1.Why do the islands of Indonesia have many volcanoes and experience frequent earthquakes? A.The islands are located at the boundaries of tectonic plates. B.Many hotspots are found near the islands. C.Magma is less abundant under Earth’s crust near the islands. D.The ...
May 18, 2014

HELP PLEASE !!
What is global warming? What can people do to reduce global warming ?
May 18, 2014

HELP PLEASE !!
1.How does the glass of a greenhouse model the carbon dioxide and other gases in Earth’s atmosphere? a)The glass absorbs light and releases energy in the form of heat. b) The glass allows light in and traps much of the radiated heat. c) Plants in a greenhouse absorb ...
May 18, 2014

science
5. Which of the following causes clouds to form ? a) air cooling to its dew point b) water vapor condensing as it rises into cooler air c) air pressure rising above normal d) air pressure falling below normal 6. Which of these is least liekly to influence temperature ? a) ...
May 18, 2014

science
1. meteorologists notice a low pressure area developing over warm ocean water. which type of storm is likely to form? a)tornado b)hurricane c thunderstorm d)blizzard 2. which of the following is a way that some animal's bodies adapt to living in extremely cold climates ? a...
May 18, 2014

math
Find the slope on the line through (-9,-10) and (-2,-5). a) -5/-7 b) 7/5 c) 5/7 d) -7/-5
May 15, 2014

social studies
The mock wars which were held in Louisiana were directed by ______ and ______
May 11, 2014

chemistry
A 37.0 g mass of a metal was heated to 100°C and then plunged into 74 g of water at 24.0°C. The temperature of the resulting mixture became 28.0°C. (a) How many joules did the water absorb? (b) How many joules did the metal lose? (c) What is the heat capacity of ...
April 27, 2014

Science
If an astronaut could hop 40 cm high on Jupiter, how high could he or she jump on earth? On the moon? Please help me fast I have a bunch of questions over this and I have no idea what this even means
March 26, 2014

Physics
Assume that all of the mass of a bicycle wheel is concentrated at its rim. Such a wheel of mass 1.2 kg and radius 30 cm starts from rest at the top of a hill 100m long and inclined at 20 degrees to the horizontal. What will be the speed of the wheel at the bottom of the hill ...
March 25, 2014

College Physics
Thanks so much!
March 10, 2014

College Physics
PLEASE HELP. DUE TOMORROW A large box 4.5 m on a side has mass 90 kg. A force F is applied as shown, making an angle θ = 35 with respect to the vertical. How large must the force be to tip the box about the pivot point P? The force is being pulled downward with a 35 ...
March 10, 2014

Math-5th grade.HELP!
a 12 gallon tank is filled with water at the rate off 1/4 gallon in 5 seconds. At this rate, how long will it take to fill 5/6 of the tank? ?????
March 1, 2014

College Chemistry
The density of a 0.0122 M KMnO4 is 1.037 g/mL. Suppose 26.35 g of 0.0122 M KMnO4 are required to titrate 1.072 g of a household H2O2 solution. a)Calculate the mL of MnO4^- added to reach the endpoint. b)Calculate the moles of MnO4^- added to reach the endpoint. c)Calculate the...
February 25, 2014

Chemistry
If you use the lmax during the calibration plot (Beer's plot) and then change to some other wavelength for the measurement of the sample, how will this affect x? x is the moles of H20 in the equation
February 23, 2014

Chemistry
If your heating generates soot on the bottom of the crucible, what is the origin of the soot? How will this soot collection affect x? x is the mols of H20
February 23, 2014

Chemistry
If your heating generates soot on the bottom of the crucible, what is the origin of the soot? How will this soot collection affect x?
February 23, 2014

Chemistry
x is the unknown mols of H20
February 23, 2014

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. Next>>