Saturday
October 25, 2014

Posts by Jasmine


Total # Posts: 682

Principles of Accounting
Santa Fe Company purchased merchandise for resale from Mesa Company with an invoice price of $24,000 and credit terms of 3/10, n/60. Prepare entries that the buyer should record for the purchase
October 22, 2014

phi
“If you are born in the U.S. then you are a U.S. citizen. You were not born in the U.S. so you are not a U.S. citizen.” (Points : 1) Slippery Slope Denying the antecedent Post Hoc False Dichotomy No Fallacy
October 20, 2014

english
because keeshwas of 13 only bcz of he has seen 13 suns before his fathers death
October 11, 2014

Physics
A swordfish swims at 2.46km/h.How far has the fish traveled after 2050s?
October 8, 2014

math
mrs.mcdermott is giving 6 students 3 piecies of candy.how many piecies did she give to all students?
October 6, 2014

Philosphy
DuBois claims that this occurs when the stronger members in society do not protect the weaker members:
September 30, 2014

algebra
can you help me with the Lesson 9: Operations and Applications of Scientific Notation Connections Education 1205070 M/J PRE-ALG - T1 Unit 2: Rational Numbers test.What is the product of (5.1*10^3)*(3.2*10^3)? (please express your answer in scientific notation.)
September 25, 2014

algebra
graph shows the equation c = 10+ 3t, where c is the total cost of going to the carnival and t is the number of $3 tickets purchased?
September 16, 2014

chem
which nuclides would you expect to be stable? a) 48K b)79Br c)Argon-32
September 15, 2014

physics
A square conducting slab with 7 m sides carries a net charge of 89 mu or micro CC. what is the electric field?
September 14, 2014

statistics
Let E and F be two events for which the probability of atleast one of them occurs is 3/4. what is the probability that neither E nor F will occur.
September 11, 2014

chem
the volume of a certain bacterial cell is 1.39um^3. what is its volume in mm^3? what is the volume of exactly 1e4 cells in liters
September 8, 2014

C programming
I changed some things and now it is atleast coming out with a calculation but it is the wrong answer
September 7, 2014

C programming
#include <stdio.h> #include <math.h> int main (void) { //Local Declarations float angleX; // Angle inputed by the user float coshx; // hyperbolic cosine of angle x //Statements printf ("\nEnter angle in degrees:"); scanf ("%f", &angleX); //...
September 7, 2014

C programming
I am suppose to create a code that uses the pow function in math.h to calculate the hyperbolic cosine when the user inputs an angle x. the equation I have to use is cosh x= e^x + e^-x /2 can someone check my code. I am not sure what i am doing wrong. do I have to declare the ...
September 7, 2014

Algebra
thank you
September 2, 2014

Algebra
James has to buy juice for his class party. There are several brands of juice at the store, and each container is a different size and price. Write a formula that will help James find the price per milliliter for each brand. Let x= price of juice, y= number of milliliters in ...
September 2, 2014

Algebra 1
Victor needs to calculate the number of miles per gallon his car averages. His car's gas tanks holds 15 gallons of gas. Write an equation that will help him determine the average number of miles per gallon. Let's let x= number of miles traveled, and y= average miles ...
September 2, 2014

physics
(a) Find the charge on each sphere.
September 1, 2014

physics
Two identical small spherical conductors (point charges), separated by 0.6 m, carry a total charge of 200 mu or micro CC. They repel one another with a force of 120 N. (For the universal constant k use the value 8.99 times 109 N m2/C2.) I think i am suppose to use E=kQ/r^2 . ...
September 1, 2014

science
what does the T stand for?
August 31, 2014

science
A particle leaves the origin with a speed of 2.4 times 106 m/s at 38 degrees to the positive x axis. It moves in a uniform electric field directed along positive y axis. Find Ey such that the particle will cross the x axis at x = 1.5 cm if the particle is an electron.
August 31, 2014

math
the integral from -2 to 1 of 1/(x^2 +4x+13)
August 23, 2014

calc
d/dx of taninverse e^3x i know tan inverse is 1/1+x^2 but im not sure what to do with e^3x?
August 22, 2014

Philosphy
According to Cady Stanton, the least bad form of subjection of women is based in this
July 28, 2014

Philosphy
Hill claims that a fruitful way to think about the badness of destroying the environment is: To think about what kind of human would choose to destroy the earth. To appeal to theories about God and care for the earth. To examine people’s intuitions about whether it is ...
July 21, 2014

philosophy
What is not an example of a practice, according to MacIntyre’s account the military. Farming. Throwing a football. Education.
July 21, 2014

Philosphy
Which of the following does Peter Singer assert about the principle of equality
July 7, 2014

Math
There are 52 coins that consists of pennies, dimes, and quarters. Two stacks have the same number of coins and the third stack has twice as much. The coins equal to $5.98. How many pennies, dimes, and quarters are there? I already found out that two stacks have 13 coins and ...
June 1, 2014

math
What number can be removed from the following list of data so that the median will remain the same? 40, 28, 29, 32, 16, 40, 35 A. 28 B. 32 C. 35 D. 40
May 19, 2014

Help me trig.
solve the equation in the interval [0,2pi) tan (t/2)-sint=0
May 14, 2014

Trig
Find a parametric equation for the ellipse. Make sure that the graph of your parametric equation is a complete ellipse. 3x^2+4y^2=12
May 14, 2014

History -- PLEASE CHECK!
Ok, thank you.
May 13, 2014

History -- PLEASE CHECK!
I did read the article... Is it C then?
May 13, 2014

History -- PLEASE CHECK!
Is it D?
May 13, 2014

History -- PLEASE CHECK!
In the 1980s an alterative music form began developing in Washington State. This music, called grunge, combined elements of punk and heavy metal. Like most new bands, grunge bands started playing in small crowds and slowly became popular. Which of the following correctly ...
May 13, 2014

geomerty
jasmine
May 12, 2014

geomerty
Let A be between B and C. Use the segment addition postulate to solve for w. BA = 7w − 12 AC = 6w − 14
May 12, 2014

Science
Which of the following occurs during artificial selection, but not during natural selection? A. Selection pressures result in only certain traits from a population being passed on to offspring. B. Traits are passed to offspring through genes. C. Males and females mate and ...
May 7, 2014

Science--PLEASE CHECK!
Haha, thanks:D
May 7, 2014

Science--PLEASE CHECK!
Which of the following explains how natural selection leads to evolution? A. Conditions in the environment reduce competition for resources within a species. B. Helpful variations accumulate among surviving members of the species. C. Overproduction provides food for stronger ...
May 7, 2014

math help!!!
A linear function is a fun with points that lie on a line. You can write a linear function in the form f(x) = mx + b, or y = mx + b. Hope that helps! :D
May 7, 2014

math help!!!
Wait, do you still need help, or no?
May 7, 2014

math help!!!
Oh! I love these type of problems! Let me solve and try and help you understand. :-)
May 7, 2014

Science
Ms. Sue, are you able to help me?
May 5, 2014

Science
Which experimental approach would be most effective and easiest to clearly determine the evolutionary relationship between these two organisms? A. sequence the same gene in both species to compare their similarity. B. dissect specimens of both species to look for homologous ...
May 5, 2014

Math
Hi Reiny, Thank you for taking the time out of your day to help me! To answer your question, not sure. I just wrote out the question that was given to me with the answers I was considering.
April 23, 2014

Math
You draw five cards from a standard deck of 52 cards. P(heart) = 4/5 (fraction). What type of probability is illustrated and why? Theoretical; the result is based on the number of possible outcomes** Theoretical; the result is found by repeating an experiment Experimental; the...
April 23, 2014

Language Arts
Thank you! :D
April 16, 2014

Language Arts
I checked out the site! From what I'm understanding, I believe the answer is A. Is that correct?
April 16, 2014

Language Arts
Identify the correct statement. A) When a complex sentence begins with a dependent clause, put a comma after the clause. B) When a complex sentence begins with an independent clause, put a comma after the clause. C) In a compound sentence, put a comma after the coordinating ...
April 16, 2014

Maths please someone help me out!!!
3. The efficiency of an industrial pump decreases by a fixed percentage each year. The percentage decrease each year is with respect to the efficiency of the pump at the start of each year. Over each four year period, the efficiency decreases by 80%. Let us write e = f(t) so ...
April 3, 2014

Maths
Never mind I have solved the question
April 3, 2014

Maths
4. Calculate average speed of particle which position at time t is given by the function g(t) = t3, on the intervals (a) [2,3]; (b) [2,2.1]; (c) [2,2.0001]; (d) [2, 2 + h] , where h > 0 is arbitrary positive number. Find g′(2).
April 3, 2014

Maths
4. Calculate average speed of particle which position at time t is given by the function g(t) = t3, on the intervals (a) [2,3]; (b) [2,2.1]; (c) [2,2.0001]; (d) [2, 2 + h] , where h > 0 is arbitrary positive number. Find g′(2).
April 3, 2014

Algebra
Thank you very much Steve..
April 2, 2014

Algebra
Consider the function :[1,∞)→Rgivenbytheformulay=x3+2. (a) Show that though the function is increasing at an increasing rate, the change in x required to double the value of the function is not constant. (b) Make a table of values for constant changes in x, and ...
April 2, 2014

Maths algebra
The efficiency of an industrial pump decreases by a fixed percentage each year. The percentage decrease each year is with respect to the efficiency of the pump at the start of each year. Over each four year period, the efficiency decreases by 80%. Let us write e = f(t) so that...
April 2, 2014

calcules
A company wishes to run a utility cable from point A on the shore to an installation at point B on the island. The island is 6 miles from the shore. It please explain it for me step by step without link it to a similar question: costs $400 per mile to run the cable on land and...
March 25, 2014

Trigonometry
Find all solutions to the equation tan(theta)+sqrt3=0 Write your answer in terms of pi and us the or button as necessary.
March 25, 2014

Business Calcules
find a rectangular contains at least 231 cubic inches.the height of the box must be exactly 1/4th of the width of the box. the box is closed on all 6 sides. the surface area of the box minimized.?
March 23, 2014

Physical Science
The entropy of an isolated system always do what when natural processes occur?
March 17, 2014

Physical Science
The second law of thermodynamics forbids a heat engine to have thermal efficiency of what?
March 17, 2014

Physical Science
A sample of gas has its number of molecules halved, its Kelvin temperature doubled, and its volume halved. What is the new pressure, relative to the original pressure?
March 17, 2014

Physical Science
On a winter day the temperature drops from –5°C to –15°C overnight. If a pan sitting outside contains 0.49 kg of ice, how much heat is removed from the ice for this temperature change?
March 17, 2014

Physical Science
An ice tray with 175 g of water at 30°C is placed in a freezer at –9°C. How much energy must be removed from the water to lower its temperature to the freezing point?
March 17, 2014

Physical Science
If the volume and the number of molecules remain constant for a gas, a temperature increase causes the pressure to do what?
March 17, 2014

Physical Science
When 8 kcal of heat is added to 2.4 kg of a substance, its temperature increases 23 C°. What is the specific heat of the substance?
March 17, 2014

Molecular Bio
1 ml 10 ml 5 ml
February 13, 2014

PE -- Connexus
Ms. Sue, please help! :(
February 7, 2014

PE -- Connexus
Wanda is playing center for her floor hockey team and sees that her right wing teammate has control of the ball. In oder to best have her body position to score from a pass sent by her right win, Wanda should position her body a. Between the other team's goalie and their ...
February 7, 2014

geometry
An advertising blimps hovers over stadium at the altitude of 152 m.the pilot sites a tennis court at in 80 degree angle of depression. Find the ground distance in the straight line between the stadium and the tennis court. (note: in an exercise like this one, and answers ...
February 6, 2014

trig
An advertising blimps hovers over stadium at the altitude of 152 m.the pilot sites a tennis court at in 80 degree angle of depression. Find the ground distance in the straight line between the stadium and the tennis court. (note: in an exercise like this one, and answers ...
February 6, 2014

trig
An advertising blimps hovers over stadium at the altitude of 152 m.the pilot sites a tennis court at in 80 degree angle of depression. Find the ground distance in the straight line between the stadium and the tennis court. (note: in an exercise like this one, and answers ...
February 6, 2014

trig
A kite is flying at an angle of elevation of about 40 degrees. All 80 meters of string have been let out. Ignoring the sag in the string, find the height of the kite nearest ten meters.
February 5, 2014

trig
A kite is flying at an angle of elevation of about 40 degrees. All 80 meters of string have been let out. Ignoring the sag in the string, find the height of the kite nearest ten meters.
February 5, 2014

CIVICS!!!
Please help as soon as possible! Thank you!
January 20, 2014

CIVICS!!!
Brie's dad said that a state income tax would help the financial crisis by balancing the budget. Which would be the most effective way for Brie's dad to contribute his ideas to a plan for balancing the state budget? A. He should send a letter to each county’s ...
January 20, 2014

Science
1.Which type of eclipse would you expect to see if the moon passes directly between Earth and the sun? -a solar eclipse -a lunar eclipse -a total lunar eclipse -a penumbra 2.Which of the following statements about a lunar eclipse is true? -A lunar eclipse can occur when the ...
January 15, 2014

Math help :(
1. -7w 2. 3y + 3z 3. 2r 4. 7x + 12 5. 18 I just took that assignment yesterday lol...
December 18, 2013

language arts
I hope that helps! :)
December 18, 2013

language arts
Because it goes against a central principle of American democracy.
December 18, 2013

Help?
I am glad to have finally helped you Princess Anna! :D
December 18, 2013

Help?
2. C That is what I think from research online. What do you think it is? :)
December 18, 2013

Pre-Algebra HELP!!!
Ms. Sue, please help me... :'(
December 18, 2013

Pre-Algebra HELP!!!
Because it would be like this: 3y - 15 = 1. add 15 to both sides you then get 3y = 16 divided both sides by 3 and you get y = 5.33333 ect. thats not an answer, so am I solving it wrong?
December 18, 2013

Pre-Algebra HELP!!!
Oh, well when I solve the problem then, I get 5.33...
December 18, 2013

Pre-Algebra HELP!!!
Nope... its y-5 divided by 3 = 1
December 18, 2013

Pre-Algebra HELP!!!
y-5/3 = 1 A)-2 B)8 C)18 D)6
December 18, 2013

Science
Seems like you don't need to know anymore. Someone answered you on another "asking questions site". XD
December 18, 2013

Science Work
Sorry for repeating...
December 16, 2013

Science Work
1. C 2. C 3. A 4. D 5. A 6. A 7. D 8. C 9. C 10. D Submit these answers for this quiz and let me know how you did! :D
December 16, 2013

Science HELP!!!!
It's radio waves. I just found it in my book. It was hidden from my eyes. But thanks Anna and Elena! :) :D
December 10, 2013

Science HELP!!!!
Which waves have the longest wavelength and the lowest energy on the electromagnetic spectrum? 1. X-rays 2. infrared 3. radio waves 4. gamma rays
December 10, 2013

Music--HELP!!
Because you guys didn't help, I failed...hope your happy...
December 9, 2013

Music--HELP!!
PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!
December 9, 2013

Music--HELP!!
I still need that help...like fast!!! :'(
December 9, 2013

Music--HELP!!
1. What is the quality of the triad if the bottom third is minor and the top third is major? A) Major B) Minor C) Augmented D) Diminished 2. Which part of the triad is in the lowest voices? A) Root B) Third C) Fifth D) Seventh 3. In a major key, which quality is the triad ...
December 9, 2013

math
or 561/125 :)
December 9, 2013

math
4 and 61/125
December 9, 2013

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Next>>

Search
Members