Wednesday

June 29, 2016
Total # Posts: 11,873

**physics**

W=0.5M*V2^2-0.5M*V1^2 = 0.5M(V2^2-V1^2)= 450(9^2-36^2) = -546,750 J. mg*h = -546,750. 8820h = 546,750. h = 62. m. 2. W = 450(36^2-9^2) = -546,750 J. Note: The negative sign means the system is doing the work.
*July 12, 2015*

**Physics**

Ti*sin(180-65) + T2*sin65 = -Wp*sin270. 1.3*0.90631 + 1.3*90,631 = Wp. Wp = 2.36 N. = Wt. of picture.
*July 12, 2015*

**Physics**

1a. 1.3*Cos(180-65) = -T2*Cos65. -0.549 = -0.423T2. T2 = 1.30 N. The Tensions are equal because the angles are equal.
*July 12, 2015*

**Physics**

1. Are the two strings tied to the same point on the wall? 2. a = u*g = 0.45 * (-9.8)=-4.41 m/s^2. V^2 = Vo^2 + 2a*d. V = 0. Vo = 7.75 m/s. a = 4.41 m/s^2. Solve for d.
*July 12, 2015*

**Calculus**

Thank You very much, I understand it now
*July 12, 2015*

**Calculus**

y = g(x) = cos(x) Can someone show how to estimate g'(pi/2) using the limit definition of the derivative and different values of h. Thanks!
*July 12, 2015*

**physics**

Glad I could help.
*July 11, 2015*

**physics**

4a. Mass = 1*10^-6m^3 * 19,300kg/m^3 = 0.0193 Kg . 4b. Fb = 1*10^-6m^3 * 1000Kg/m^3 = 0.001 Kg. = 0.0098 N. 5. V = 0.25 * 0.5 * 1 = 0.125 m^3. a. Fb = 0.125m^3 * 1000Kg/m^3 = 125 kg. = 1225 N. b. M = 0.125m^3 * 8,600kg/m^3 = c. = Wb = M*g Newtons. 6. V*D = 13 N. V*810 = 13. ...
*July 11, 2015*

**physics**

Glad I could help.
*July 11, 2015*

**physics**

P = E*I = 120 * 5 = 600 Watts = 600 J/s. Energy = P*t = 600J/s * 55s = 33,000 J.
*July 11, 2015*

**MATH**

You did not give the y-intercept nor the point. So I am going to solve a problem with that INFO given. Given: Y-intercept = 4 or(0,4), and P2(2,6). Find the Eq. of the line. P1(0,4), P2(2,6). Slope = (y2-y1)/x2-x1) = (6-4)/(2-0) = 1. Y = mx + b. Y = x + 4.
*July 10, 2015*

**Mathematics**

From what I understood in the problem, the required is the total travel time of car X from town A to town B. In the 180minutes, I think that the "80minutes later" is already included so no need to add it up.
*July 9, 2015*

**Mathematics**

Let x = speed of car X y = speed of car Y L = distance of AB "meet 80minutes later" L = 80x + 80y (distance = velocity * time) The time for car X to reach town B is: tx = ty + 36 But, tx = L/x and ty = L/y Substitute, tx = ty + 36 [80(x+y)]/x = [80(x+y)]/y + 36 ...
*July 9, 2015*

**Mathematics**

A car X left town A for town B at the same time that another car Y left town B for town A, each travelling at constant speed. They met 80 minutes later and car X arrived at town B 36 minutes after car Y reached town A. How long did it take car X to reach town B?
*July 9, 2015*

**Physics**

Work = The change in kinetic energy: Work = KE2-KE1 = 0.5*M*V2^2 - 0.5*M*V1^2 = 31*5^2 - 31*2^2 = 651 J. Work = (Fe-30)*d = 651. (Fe-30)*25 = 651. 25Fe - 750 = 651. 25Fe = 1401. Fe = 56 N. = Force exerted.
*July 9, 2015*

**physics**

M*g = 95 * 9.8 = 931 N. = Wt. of load. Fp = 931*sin50 = 713.2 N. = Force parallel to the incline. Fn = 931*Cos50 = 598.4 N. = Normal = Force perpendicular to the incline. Fk = u*Fn = 0.10 * 598.4 = 59.84 N. = Force of kinetic friction. a. Work = Fk*d = 59.84 * 30 = 1795 N. b. ...
*July 9, 2015*

**Physics**

Correction: b. D1 + D2 = 30+300 = 330 m. 0.5*1.17*t^2 + 0.5*1.1*t^2 = 330. 0.585t^2 + 0.55t^2 = 330. 1.135t^2 = 330. t^2 = 290.75. t = 17.1 s.
*July 9, 2015*

**Physics**

D1 = Distance traveled by train on left. D2 = Distance traveled by train on right a. D1 + D2 = 30 m. 0.5a1*t^2 + 0.5a2*t^2 = 30 0.5*1.17*t^2 + 0.5*1.1*t^2 = 30 0.585t^2 + 0.55t^2 = 30. 1.135t^2 = 30. t^2 = 26.43 t = 5.14s. D1 = 0.5*a1*t^2. a1 = 1.17 m/s^2. t = 5.14 s. Solve ...
*July 9, 2015*

**Algebra**

F(x) = Y = -8x^2 +3x +7 = 0 Use Quadratic Formula: X = (-B +/- sqrt(B^2-4AC))/2A X = (-3 +/- sqrt(9+224))/-16 X = (-3 +- sqrt233)/-16. X = (-3 +- 15.26)/-16 = -0.767 and 1.14.
*July 8, 2015*

**Calculus**

Can someone provide a function that satisfies all of the following: • p(−1) = 3 and lim x→−1 p(x) = 2 • p(0) = 1 and p'(0) = 0 • lim x→1 p(x) = p(1) and p'(1) does not exist Thanks!
*July 8, 2015*

**ITT**

PE = 20J. at top of incline. PE = 10J. halfway down the incline. KE + PE = 20 KE + 10 = 20 KE = 10J. KE = 0.5M*V^2 = 10 M = 1kg. Solve for V.
*July 8, 2015*

**Math**

Diagram: Draw a rectangle with the vert. sides representing the ht. of the Metro Bldg.(h1).and hor. sides are the distance between bldgs.(45m). Draw a diagonal from lower left to upper right and notice that the alternate interior angles are equal(56o).Extend the vert. side on ...
*July 7, 2015*

**Physics**

M*g = 60 * 9.8 = 588 N. = Wt. of the person. Eq1: T1*Cos9.4 + T2*Cos35.3 = 0. T1*Cos9.4 = -T2*Cos35.3. T1 = -0.827T2. Eq2: T1*sin9.4 + T2*sin35.3 =-588[270o]. 0.1633T1 + 0.578T2 = 0 + 588 Replace T1 with -0.827T2: 0.1633*(-0.827T2) + 0.578T2 = 588 -0.135T2 + 0.578T2 = 588 0....
*July 7, 2015*

**physics 20**

See Related Questions: Tue, 2-7-12, 11:59 AM.
*July 6, 2015*

**Physics**

Yo = 15*sin30 = 7.5 m/s. = Ver. component of initial velocity. Y^2 = Yo^2 + 2g*h = 0. h = -Yo^2/2g = -(7.5)^2/-19.6 = 2.87 m. above the roof. V^2 = Vo^2 + 2g*(h+40) = 0 +19.6*42.87 = 840.25 V = 29 m/s.
*July 4, 2015*

**physics**

Glad I could help.
*July 3, 2015*

**physics**

1. Work = 0.5M*V^2 = 0.5*1500*20^2 = 300,000 J. 2. hp * 746W/hp = 1492 Watts=1492J/s. P = F*V = Mg * V = 1492 J/s. 200*9.8 * V = 1492 1960V = 1492 V = 0.76 m/s.
*July 3, 2015*

**Math**

There is no difference between the number of males or females who go to their primary care physician for an annual exam.
*July 3, 2015*

**Math**

2. P = Po*r*t/(1-(1+r)^-t) Po = 9500 - 800 = $8700. r = (9%/12)/100% = 0.0075 = Monthly % rate expressed as a decimal. P = (8700*0.0075*48)/(1-1.0075)^-48 = $10,392. P/t = 10,392/48 = $216.50/mo. 3. P = Po + I = Po + Po*r*t. P = 2419 + 2419*0.052*36 = $2796.36. P/t = 2796.36/...
*July 2, 2015*

**physics**

See Related Questions: Tue, 11-23-2010, 5:05 AM.
*June 29, 2015*

**Physics**

d1 = Vo*t1 + 0.5g*t1^2 = 59.7 m. 0 + 4.9t1^2 = 59.7. t1^2 = 12.18. t1 = 3.49 s. V1 = Vo + g*t1 = 0 + 9.8*3.49 = 34.2 m/s. V2^2 = V1^2 + 2a*d2 = 3.41^2 = 11.63. 34.2^2 - 3.2d2 = 11.63. -3.2d2 = 11.63-1169.64 = -1158. d2 = 362 m. d2 = V1*t2 + 0.5a*t2^2 = 362. 34.2*t2 - 0.80*t2^2...
*June 29, 2015*

**Amplifiers**

Beta = Ic/Ib = 10ma/1ma = 10.
*June 23, 2015*

**physics**

M*g = 45 * 9.8 = 441 N. = Wt. of trunk. Fn = 441 + F*sin33. Fs = u*Fn = 0.55(441+F*sin33) = 242.6 + 0.3F. (F-Fs) = M*a. (F-(242.6+0.3F) = M*0. F - 242.6 - 0.3 = 0 0.7F = 242.6. F = 347 N.
*June 23, 2015*

**physics**

M1*V1 + M2*V2 = M1*V3 + M2*V4 1100*22 + 2300*0 = 1100*(-11) + 2300*V4 24,200 = -12,100 + 2300V4 2300V4 = 36,300 V4 = +15.8 m/s = Velocity of the truck.
*June 19, 2015*

**physics**

Correct answer = 92%
*June 19, 2015*

**physics**

496/1127 = 0.44 = 44% sin A = 0.85/2.1. A = 23.9o. Fp = 1127*sin23.9 = 457 N. = Force parallel to the ramp. Fn = 1127*Cos23.9 = 1,030 N. = Force perpendicular to the ramp = Normal force. Eff. = Fp/Fap = 457/496 = 0.92 = 92%
*June 19, 2015*

**physics**

T1[26.5o] and T2[131.5o], CCW. T1*Cos26.5 + T2*Cos131.5 = 0 T1*Cos26.5 = -T2*Cos131.5 T1 = 0.74T2 T1*sin26.5 + T2*sin131.5 + 115*sin270 = 0. Replace T1 with 0.74T2: 0.74T2*sin26.5 + T2*sin131.5 + 115*sin270 = 0. 0.33T2 + 0.749T2 - 115 = 0 1.079T2 = 115. T2 = 106.6 N. T1 = ....
*June 17, 2015*

**Physics**

a. V^2 = Vo^2 + 2g*h = 0 h = -Vo^2/2g = -225/-19.6 = 11.5 m. b. V = Vo + g*Tr = 0. Tr = -Vo/g = -15/-9.8 = 1.53 s. = Rise time. 0.5g*Tf^2 = 11.5-5 = 6.5 m. 4.9Tf^2 = 6.5 Tf^2 = 1.33 Tf = 1.15 s. = Fall time. Tr+Tf = 1.53 + 1.15 = 2.68 s. To catch the ball.
*June 17, 2015*

**Physics**

d1 = 0.5a*T1^2 = 45 m. Solve for T1. 0.5*0.88*T1^2 = 45. T1^2 = 102.3 T1 = 10.11 s. to run the 1st 45 m. V = a*T1 = 0.88*10.11 = 8.9 m/s. d2 = V*T2 = 8.9 * T2 = 100-45 = 55 m. T2 = 55/8.9 = 6.18 s. To run the last 55 m. T = T1+T2 = 10.11 + 6.18 = 16.29 s. to run the race.
*June 17, 2015*

**Physics**

a = (Fap-Fk)/M = (25-10)/5 3 m/s^2. d = 0.5a*t^2.
*June 17, 2015*

**math help please**

Po = 575-25 = $550 = Amount of loan. I = Po*r*t = 550*0.15*2yrs = $165. P = Po + I = 550 + 165 = $715 = Total cost. P/t = 715/24mo. = $29.79/mo.
*June 17, 2015*

**science**

F = ma. a = F/m = -2500/1125 = -2.22 m/s^2.
*June 17, 2015*

**physics**

V^2 = Vo^2 + 2a*d = 0 10^2 + 2a*0.04 = 0 2a*0.04 = -100 a = -1250 m/s. Note: The negative sign means that the acceleration opposes the motion.
*June 17, 2015*

**secondary**

Do you mean: y+2x/4 = x/3 or (y+2x)/4 = x/3 y + 2x/4 = x/3 Multiply both sides by 12: 12y + 6x = 4x. 2x + 12y = 0. m = -A/B = -2/12 = -1/6. (y+2x)/4 = x/3. Multiply both sides by 12: 3y + 6x = 4x. 2x + 3y = 0 m = -A/B = -2/3.
*June 16, 2015*

**furthe math**

Parallel lines have equal slopes(gradients): m1 = m2 = -3.
*June 16, 2015*

**further mathematic**

Parallel lines have equal gradients(slopes); m1 = m2 = -3.
*June 16, 2015*

**Science**

M*g = 9.5 N. M*9.8 = 9.5 M = 0.969 kg. Wt. = M*g = 0.969 * 1.64 = 1.58 N.
*June 16, 2015*

**Maths**

Area = 364/16 = 22.75 m^2 Width = W meters. Length = W+3 meters. Area = (W+3) * W = 22.75 W^2 + 3W - 22.75 = 0 Use Quadratic Formula: W = 3.5 meters = Width.
*June 15, 2015*

**basic electronics**

R3 = R Ohms. R2 = 2R Ohms. R1 = 2R/3 Ohms. 1/R1 + 1/R2 + 1/R3 = 1/1000 1/(2R/3) + 1/2R + 1/R = 1/1000 3/2R + 1/2R + 1/R = 1/1000 3/2R + 1/2R + 2/2R = 1/1000. 6/2R = 1/1000. 3/R = 1/1000. R/3 = 1000. R = 3000 Ohms. R1 = 2R/3 = 6000/3 = 2000 Ohms. R2 = 2R = 2*3000 = 6000 Ohms. ...
*June 14, 2015*

**Physics**

15t = 5 t = 0.333h = 20 min. 11.6t = 5 t = 0.431h = 26 min. T = 26 - 20 = 6 min. waiting time.
*June 12, 2015*

**Physics**

Y^2 = Yo^2 + 2g*h = 0 Yo^2 - 19.6*0.0674 = 0 Yo^2 = 1.32 Yo = 1.15 m/s = Ver. component of initial velocity. Yo = Vo*sin50 = 1.15 Vo = 1.15/sin50 = 1.50 m/s = Initial velocity. Xo = Vo*Cos50 = 1.50*Cos50 = 0.964 m/s = Hor. component of initial velocity. Dx = Xo*T = 1.06 m. 0....
*June 12, 2015*

**Science**

1. F max = 20 + 20 = 40 N. @ 0o. 2. The velocity is zero and not changing; therefore, the acceleration is zero also. F = M*a = M*0 = 0.
*June 12, 2015*

**Science**

20 + 20 = 40 N. @ 0o. Answer = 0o.
*June 12, 2015*

**physics**

Correction: Vo = 49 m/s.
*June 11, 2015*

**physics**

First Stone: d = 0.5g*t^2 = 35 m. 4.9t^2 = 35 t^2 = 7.14 t = 2.67 s Second Stone: t = 2.67-2.0 = 0.67 s. to travel 35 m. d = Vo*t + 0.5g*t^2 d = Vo*0.67 + 4.9*0.67^2 = 35 Vo*0.67 = 35 - 2.2 = 32.8 Vo = 49 m
*June 11, 2015*

**science**

P = 10*Cos30 = 8.66 N. Q = 10*Cos(90-30) = 5 N.
*June 8, 2015*

**Math**

Cos x = -0.40 X = 113.6o
*June 7, 2015*

**physics**

Fr = ((Vs+Vt)/(Vs-Vd))*Fd Fr = ((343+42.6)/(343-0))*95300Hz = 107,136 Hz = Freq. reflected.
*June 5, 2015*

**Physics**

V^2 = Vo^2 + 2g*h = 1 10^2 - 19.6h = 1 -19.6h = -99 h = 5.05 m.
*June 2, 2015*

**physics**

M*g = 25kg * 9.8N/kg = 245 N. = Wt. of block. = Normal(Fn). Fap = 120 N. = Force applied. Fk = u*Fn = 0.34 * 245 = 83.3 N. a = (Fap-Fk)/M m/s^2.
*June 2, 2015*

**Digital Circuits**

b. Limit current.
*May 31, 2015*

**geometry**

(8,-1), (5,-2), (x,y) 5-8 = 1/3(x-8) -9 = x-8 X = -1 -2-(-1)) = 1/3(y-(-1)) -1 = 1/3(y+1) -3 = y+1 Y = -4
*May 31, 2015*

**geometry**

(8,-1), (5,-2), (x,y) x-5 = 1/3(x-8) 3x-15 = x-8 2x = 7 X = 3.5 y-(-2) = 1/3(y-(-1)) y+2 = 1/3(y+1) 3y+6 = y+1 2y = -5 Y = -2.5
*May 31, 2015*

**mechanics of dynamic**

55km/h * 2h = 110 km Head start. d1 = d2 110 + 55*t = 80t -25t = -110 t = 4.4 Hours.
*May 31, 2015*

**math**

Tan 45 = h/d1 h = d1*Tan45 Tan55 = h/(d1-40) h = (d1-40)*Tan55 h = d1*Tan45 = (d1-40)*Tan55 d1*1 = (d1-40)*Tan55 Divide both sides by Tan55: 0.7d1 = d1-40 0.3d1 = 40 d1 = 133.3 Ft. h = d1*Tan45 = 133.3 * 1 = 133.3 Ft.
*May 30, 2015*

**physics**

Tan A = Y/X = 35/-12 = -2.91667 A = -71.1o = 71.1o N. of W.
*May 30, 2015*

**college geometry**

Another Method: a. X = (3+5)/2 = 4 Y = (4+1)/2 = 2.5
*May 28, 2015*

**college geometry**

a. A(3,4), C(x,y), B(5,1). Points A and B are equidistance from C: x-3 = 5-x X = 4 y-4 = 1-y Y = 2 1/2 b. A(0,2), C(x,y), B(0,6). x-0 = 0-x X = 0 y-2 = 6-y Y = 4 c. Same procedure as a, and b. d. A(2a,0), C(x,y), B(0,2b). x-2a = 0-x 2x = 2a X = a y-0 = 2b-y 2y = 2b Y = b
*May 28, 2015*

**science**

F = M*a a = F/M = 52.2/3.47 = 15 m/s^2 V = Vo - a*t V = 0 Vo = 17.4 m/s a = 15 m/s^2 t = ?
*May 28, 2015*

**Trig/Geometry**

Tan 15 = h/d Tan 15 = 145/d d = 145/Tan 15 = 541.2 Ft. Or if the angle between the line of sight and the ver.(145Ft) is 15o, then Tan 15 = d/145 d = 145*Tan 15 = 38.85 Ft.
*May 28, 2015*

**physics eduction**

k = 50N/(25-20)cm = 10N/cm. Length = 20cm + 100N*1cm/10N = 30 cm.
*May 28, 2015*

**physics**

Fn = 8.7[125o] + 12.9[0o] X = 8.7*Cos125 + 12.9 = 7.91 N. Y = 8.7*sin125 = 7.13 N. Fn = sqrt(X^2+Y^2) = sqrt(7.91^2*7.13^2) = 10.65 N.
*May 28, 2015*

**Science**

Correct.
*May 27, 2015*

**physics**

a = F/M = 35/0.2 = 175 m/s^2 V = Vo + a*t = 0 + 175 * 0.018 = 3.15 m/s
*May 27, 2015*

**Algebra 1**

Eq1: Y = x^2 + 5x - 9 Eq2: Y = 2x + 1 ? In Eq1, replace Y with 2x + 1 2x + 1 = x^2 + 5x - 9 x^2 + 5x - 9 - 2x - 1 = 0 x^2 + 3x -10 = 0 -10 = -2*5. Sum = -2 + 5 = 3 = B. (x-2)(x+5) = 0 x-2 = 0 X = 2 Y = 5.(Substitute 2 for x in Eq1 or Eq2) x+5 = 0 X = -5 Y = -9(Substituted -5 ...
*May 25, 2015*

**Algebra**

Viruses = 30 * 9/3 * 2 = 180
*May 25, 2015*

**math**

P = Po(1+r)^n r = (0.06/4) = 0.015 = Quarterly % rate expressed as a decimal. n = 4Comp./yr. * 5yrs. = 20 Compounding periods. P = 8500(1.015)^20 = 11,448.27 I = = (P-Po)/T = (11448.27-8500)/5 = 589.65 = Int. per yr. APR = 589.65/8500 = 0.0694 = 6.94%
*May 22, 2015*

**physics**

Vo = 30mi/h = 30*5280Ft/3600s = 44 Ft/s V^2 = Vo^2 + 2g*h = 0 h = -Vo^2/2g + ho = -(44^2)/-64 + 160 = 190.25 Ft above gnd. V^2 = Vo^2 + 2g*h = 0 + 64*190.25 = 12,176 V = 110.3 Ft/s.
*May 21, 2015*

**physics**

D = -52 + 44[146.8o] + 25i D = -52 + -36.8 + 24.1i + 25i D = -88.8 + 49.1i, Q2.
*May 21, 2015*

**physics**

Density = M/V = 7.55kg/680m^3 = 0.0111kg/m^3 Note: The vol. of the water dispersed = The Vol. of the statue.
*May 21, 2015*

**math**

V = Vo + Vo*r*t V = 8000 + 8000*(0.10/360)*240 = $8,533.33
*May 20, 2015*

**physical science**

Fg = M*g = 675 N. M*9.8 = 675 M = 69 kg
*May 20, 2015*

**Physics**

Fp = Mg*sin A = Force parallel to the incline and acting downward. When the angle is increased, Fp increases which increases the acceleration: a = Fp/M. Friction is assumed to be negligible. The increase in acceleration results in an increase in velocity: V = a*t.
*May 19, 2015*

**physics**

Xo = 40*Cos60 = 20 mi/h.
*May 18, 2015*

**math**

An oil painting is worth $400. Its value increases by 7% each year(compounded annually) What is the value of the painting after 6 years? How would the graph change of the initial value of the oil painting was more than $400? Less than $400?
*May 18, 2015*

**math**

V = Vo(1+r)^6 Vo = 400 r = 0.07 V = ?
*May 18, 2015*

**science**

PE = M*g*h Joules M = 5kg g = 9.8 m/s^2 h = 100 m PE = ?
*May 18, 2015*

**physics**

Vbc = Vb + Vc = 6m/s[115o] Vb - 3 = 6*cos115 + 6*sin115 Vb - 3 = -2.54 + 5.44i Vb = 0.46 + 5.44i, Q1 Tan A = Y/X = 5.44/0.46 = 11.82609 A = 85.2o N. of E. = 4.8o W. of N. = Direction. Vb = Y/sin A = 5.44/sin 85.2 = 5.46 m/s.
*May 18, 2015*

**Physics**

F = -40 + 50[23o] X = -40 + 50*Cos23 = 6.02 N. Y = 50*sin23 = 19.5 N.
*May 18, 2015*

**physics**

M*g = 8 * 9.8 = 78.4 N. = Wt. of block. Fp = 78.4*sin40 = 50.4 N. = Force parallel to the incline. Fn = 78.4*cos40 = 60.1 N. = Normal force Fk = u*Fn = 0.35 * 60.1 = 21 N. = Force of friction. a = (Fp-Fk)/M = (50.4-21)/8 = 3.68 m/s^2 d = 0.5a*t^2 = 0.5*3.68*3^2 = 16.54 m.
*May 18, 2015*

**PHYSICS**

Vbw = 1km/15Min = 1km/0.25h = 4km/h = Velocity of boat with respect to the water. Vbw = Vb + Vw = 4i 5i + Vw = 4i Vw = -1i = 1km/h[-90o] = 1km/h Due South
*May 18, 2015*

**PHYSICS**

Vsw = Vs + Vw = 10 + 5i, Q1. Tan A = Vw/Vs = 5/10 = 0.500 A = 26.6o E. of N. Direction = 26.6o W. of N.
*May 18, 2015*

**math**

P = Po + Po*r*t P = 10000 + 10000*(0.1219/360)*60 P = 10000 + 203.17 = $10,203.17 On 60th day. I = (10,203.17-5000)*(0.1219/360)*60 = $105.71 For last 60 days. It = 203.17 + 105.71 = $308.88 = Total int. paid. I = 10000*(0.1219/360)*120 = $406.33 For 120 days. 406.33 - 308.88...
*May 16, 2015*

**algebra**

12x + 16y = 150
*May 14, 2015*

**math**

See Related Questions: Fri, 8-31-12, 1:49 AM.
*May 14, 2015*

**math**

See previous post: Thu, 5-14-15, 1:23 PM
*May 14, 2015*

**math**

1. 16t^3 - 50t^2 + 36t = 2t(8t^2 - 25t + 18) A*C = 8*18 = 144 = -9*(-16). Sum = -25 = B. 2t((8t^2-16t) - (9t-18)) 2t(8t(t-2) - 9(t-2)) = 2t(8t-9)(t-2) 4. y^2 + 12y + 35 35 = 7*5, Sum = 7 + 5 = 12 = B. (y+7)(y+5)
*May 14, 2015*

**math**

12N * 20N = 360 240N^2 - 360 = 0 2N^2 - 3 = 0 2N^2 = 3 N^2 = 1.5 N = 1.225 = 122.5% %Increase = 122.5% - 100% = 22.5% = The amount each dimension is increased. Length = 20 * 1.225 = 24.5 Ft. Width = 12 * 1.225 = 14.7 Ft. Area = 24.5 * 14.7 = 360.15 Ft^2.
*May 13, 2015*

**Math**

d = 15*cos58 = 7.95 m. = Distance from base of the wall. Cos A = d/L = 7.95/12.6 = 0.63086 A = 50.9o
*May 13, 2015*

**geometry**

a. (h,k) = (2,-3) b. r = sqrt 9 = 3 D = 2*r = 2 * 3 = 6
*May 13, 2015*