Sunday
February 26, 2017

Posts by Hello

Total # Posts: 225

Measurement Unit Test Unit 1 Lesson 13
Can someone post the answer that goes to connections academy please?
February 10, 2017

physics
Look at the graph below measuring the speed of a truck and answer the following 2 questions: a) If the graph represents speed, what is measured on the x and y axes? You need to specifically identify which axis is which. b) Based on what the y axis measures, explain the motion ...
January 30, 2017

Math
Anonymous do you know the answer key? Please tell us @Anonymous
January 27, 2017

Math
What are the answers
January 27, 2017

Spanish
1. How do you say "the good looking man" in Spanish? a. El hombre guapo b.la joven alta c.el hombre alto d.la mujer guapa
January 26, 2017

History
If you feel comfortable and ready take it. it is your choice
January 20, 2017

Social Studies
Caribbean South America has A) A predominantly arid climate B) Varied climate zones due to coastal and highland areas C) An arid climate in the north and a wet climate in the south D) Mountain climates determined by elevation**** Thanks for the help
January 20, 2017

math
Can someone post the answers to the test
January 9, 2017

Social studies
Is it A?
December 12, 2016

Social studies
Why did quakers and other religious leaders in the north oppose slavery? Answer options: A. They believed it was a sin for one person to own another person B.They had many african american followers C.They felt african americans should be fairly paid for their services D. They...
December 12, 2016

science
How is sun related to nuclear, electromagnetic, and heat energy?
November 8, 2016

Science
List the evidence for chemical reactions in the laboratory.
November 7, 2016

social studies
The answers are 1.B 2.C 3.A 4. B,C
October 5, 2016

Social Studies
Explain how the civic virtues of the ancient Romans inspired the founding fathers' vision of how citizens should conduct themselves in the United States? Anything helps, a website, something. Social studies isn't my strongest subject. Thanks!
October 2, 2016

algebra 1
you made two deposits to your bank account this month . One deposit was 17.92, and the second deposit was 15.33. Your balance at the end of the month is 72.31, and you made no withdrawals. Which expression shows your balance at the beginning of the month? a. $72.31+(17.92- 15....
September 3, 2016

algebra 1
please help
September 3, 2016

algebra 1
Which statement about the product is true? 7.56*6.7 ̅? a)the product is irrational b)the product is rational** c)the product is neither rational or irrational d)the nature of the product cannot be deterined
September 3, 2016

algebra 1
what is the value of xy over w if x=-3 y=4 and w=-6 2 -2 1over2 -1over2
September 3, 2016

algebra 1
you made two deposits to your bank account this month . One deposit was 17.92, and the second deposit was 15.33. Your balance at the end of the month is 72.31, and you made no withdrawals. Which expression shows your balance at the beginning of the month? a. $72.31+(17.92- 15....
September 3, 2016

Algebra
Simplify 1/(1/x+1/y)=6
August 23, 2016

Math
its one
May 15, 2016

English
one year ago 2. Read the following sentence from Betty Bonham Lies retelling of myth of Orpheus and Eurydice: "Orpheus's music was so compelling that even the ice-hard heart of Hades melted" What is the effect of the hyperbole in this quote? a.) It compares ...
May 15, 2016

United States History
1.) Which of the following describes an effect of the watergate scandal? a.) Amendments to the federal election campaign Act limited the amount of money in an individual could legally give to a presidential campaign b.) The Freedom of Information Act amendments failed to ...
May 5, 2016

English
1.) In "The Raven" which details of the setting contribute least to the poem's mysterious and despairing mood? a.) The room is dimly lit b.) The room is decorated with busts of ancient gods. c.) The story takes place on a "Midnight dreary" during a &...
April 11, 2016

English
1.) What does the following quote from “The cask of Amontillado “ reveal about the relationship between Montresor and his servants? "I had told them that I should not return until the morning and has given them explicit orders not to stir from the house. These ...
April 11, 2016

physics
I don't even know what is all of it. HAHAHA end yo' life now coz there's no answer on yo' question
April 4, 2016

english
from the passage we learn that these rare species are specifically located in the Okawvango Delta in the north of Botswana. They also disliked by farmers as they are very harmful and could physically injure them eventually these species are shot this is why these species are ...
March 26, 2016

english
grammar
March 23, 2016

english
"We chased her, flying like a hare" this suggest everyone feels her behaviour is abnormal as the whole village had to pursue for her and also simile has been used to make the girl seem like a wild animal being hunted. im british so can you coorect this in british ...
March 23, 2016

english
my topic is about racial stereotyping so one of the questions is why chose the topic about stereotyping? so what shall i say.....
March 23, 2016

Social Studies
Thank you
March 13, 2016

Social Studies
Which roles did most women feel during the medieval period? A.monks and nuns B.teachers and scholars C.writers and artist D.wives and mothers** Help Please I picked wives and mothers because women didn't have much rights back then.
March 13, 2016

Math help please
A statement Sn about the positive integers is given. Write statements S1, S2, and S3, and show that each of these statements is true. Sn:   2 is a factor of n2 + 7n Could you please show your work? I want to know how to solve.
March 7, 2016

Civics
Those links did not help
February 17, 2016

History of Arabia and Iraq
ms.sue im sorry but the anwsers are actually 1.A 2.C 3.A
February 9, 2016

Math, are they all right?
A B B D I can never figure out which one to trust but here are the anwsers for connexus I got 100 and I hope you do the same now check and make sure that they are the same questions but anyways bye
February 2, 2016

English
1.)Tthe author of "hip hop planet" uses the image of the candy box witha ribbor tied around it to describe the highest ways of dayton Ohio because a.) It shows the highways are an important part of the city b.) The character of Henry really likes candy. c.) It ...
January 21, 2016

languege
The poem is "I'm Nobody! Who are you? Are you – Nobody – too? Then there's a pair of us! Don't tell! they'd banish us – you know! How dreary – to be – Somebody! How public – like a Frog – To tell one's name – the...
January 15, 2016

Math
How do you find the nearest integer? ( for √ expressions?)
January 14, 2016

Social Studies
Jazmine is correct I just took the test
January 9, 2016

Language Art
the meaning is not to s u ck d i ck u little f a g
January 4, 2016

math
2 is correct 3 is correct as well good job :)
November 11, 2015

Biology
hahaha
October 17, 2015

health
Got 100% thx Lun
September 28, 2015

biology
Deez nuts
September 15, 2015

Math
345ytyty
August 5, 2015

math gr. 10
poop
June 25, 2015

Language Arts (The Giver)
What did you get on the quiz? What are the answers? Thanks so much!
May 28, 2015

Language Arts
Did you Finnish the test? @English
May 16, 2015

Math
For number one I think the answer should be 45 because Steve added 4 instead of subtracting 4!!!!
April 7, 2015

Language Arts
Yes that is correct! Thanks for the help
March 12, 2015

Language Arts
1. It shall flash through doing ages, 2.It shall light the distant years; 3.And eyes now dim with sorrow 4. Shall be brighter through their tears 5. It shall flush the mountain ranges, 6. And the valleys shall grow bright; 7. It shall battle the hills in radiance, 8. And crown...
March 12, 2015

L.A.
1. Which of the following sentences uses a predicate noun? A. When you leave, I will feel sad. B. My sister is their most valuable player. C. Their most valuable player is she. D. I will be saddened when you leave. 2. Which of the following sentences use a predicate adjective...
March 11, 2015

language arts
okay! The first one is 2 and 4! Are the other ones right? thanks so much
March 11, 2015

language arts
WEDNESDAY March 11, 2015 SCHOOL SUBJECTS Art Business Computers English Foreign Languages Health Home Economics Math Music Physical Education Science Social Studies GRADE LEVELS Preschool Kindergarten Elementary School 1st Grade 2nd Grade 3rd Grade 4th Grade 5th Grade 6th ...
March 11, 2015

art
realists reacted to the industrial revolution by creating what types of painting?
March 6, 2015

art
how might a cinematographer creat a believable scene in nature?
March 6, 2015

art
ok....
March 6, 2015

Language Arts
Hey can someone post a roughy draft they did of the critical review after this assessment?
February 5, 2015

Langarts
ok thank you Ms. Sue
January 28, 2015

Langarts
I think the answers are 1.B 2.A
January 28, 2015

Langarts "Yearnings"
"Yearnings" The slab of clay before me, lifeless and lacking ambition, refuses to be molded. "Shape your dreams!" The art teacher says. "Let your hands talk to your hearts!" Nothing- Just unshaped dreams, silent hands, and hardening clay on a ...
January 28, 2015

Language arts
@Ms.Sue I saw on jiskha you answered the same question with two different answers for the first question you answer on this set of questions, what answer would be the best answer? Thanks!
January 24, 2015

LA
Hi
January 23, 2015

Chemistry
Calculate the pH and pOH of a hydrochloric acid solution prepared by dissolving 30.50-kg of hydrogen chloride gas in 806-L of water at SATP.
January 12, 2015

Science~!
Pacman is right I got a %100 thx
December 10, 2014

language arts
b a b c got %100
December 7, 2014

Math
Anna Is correct Thanks very much I got 100% because of you Thanks!!!!!!!!!!!!
November 5, 2014

Math
lol
October 17, 2014

physics
pick a
September 30, 2014

physics
What is the moment of inertia of a triangular plate ABC of mass M and side BC=a about an axis passing through A and perpendicular to the plane of the plate.
September 24, 2014

Social Studies
Yep A is it
September 11, 2014

question
Do the teachers on here get paid to answer questions? Are they teachers in real life? How old are they?
August 5, 2014

Algebra with pizzazz
It says "why did the cow keep jumping over the barrel" it says pg 10
July 17, 2014

psychology
hello
July 6, 2014

Civics- Help PLEASE
Did anyone take it are these answers right?
May 20, 2014

S.S
Thanks I got 100% on my test.
March 3, 2014

computers
The Answers are A A B A. If you are a connexus student.
March 3, 2014

science
List and briefly outline the six different periods into which the Paleozoic era is divided. Can someone answer this part for me I am confused and I can't find it anywhere.
December 19, 2013

Social studies
and is 8 C
December 12, 2013

Social studies
so nine is D
December 12, 2013

Social studies
Are these correct cause if not I need help
December 12, 2013

Social studies
8.  Which of these best shows a conflict between U.S. political ideals and political reality? A. Americans believe in religious freedom, but most people in the United States are Christians. B. Americans believe in equality, but women usually make less money than men do. C...
December 12, 2013

chemistry
whats the answer
November 12, 2013

World History Honors
The first humans I suppose.... prehistory-3000 B.C.
August 28, 2013

World History Honors
Discuss early trade among different groups of people
August 28, 2013

Trignometry
Ok i ll do research on it. Thank you very much for your help.
July 1, 2013

Trignometry
Solve the equation. Express your answer in trigonometric form. x^5-11=0 I know the answer is: 11^1/5(cos α + i sin α) for α = 0°, 72°, 144°, 216°, 288°. But I don't know where to even start working on this problem.
July 1, 2013

chemistry
a solution is made by dissolving 117 g of nacl in 585 g of h2o. what is its molarity
June 12, 2013

Math Trig Find Quadrant I II III IV
In which quadrant is the terminal side of angle A? A = -5π/6 a. Quadrant III b. Quadrant I c. Quadrant II d. Quadrant IV
June 8, 2013

english.
thank you....
April 28, 2013

7th Grade Social Studies
Ms.Sue will you check my answers for this please? Thanks 1. D 2. C 3. A 4. C 5. C 6.C 7. D 8. A 9.C 10.A
March 27, 2013

math
Power companies typically bill customers based on the number of kilowatt-hours used during a single billing period. A kilowatt is a measure of how much power (energy) a customer is using, while a kilowatt-hour is one kilowatt of power being used for one hour. For constant ...
March 9, 2013

math
use the substitution to solve the system -5x+24=27 y=2x+11 x= y=
March 7, 2013

bio
Why do you suppose the subclavian vein and subclavian artery are positioned where they are related to one another?
February 25, 2013

science
how many seconds will it take a speedboat traveling at 70 km/h to cover a distance of 5km?
February 19, 2013

math need help
did you ever get the answers
January 15, 2013

Lang Arts
nevermind got it
January 15, 2013

Lang Arts
whats #2
January 15, 2013

calculus
A forest is burning in a valley. If the fire burns for h hours, the cost of the lost timber is 1000h dollars. They estimate that x firefighters can stop the fire in 3600/x hours. The cost for each firefighter is $20 (transportation)plus $25 per hour (salary/ food). A. Let C be...
January 4, 2013

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. Next>>