Sunday
July 24, 2016

Posts by Danielle

Total # Posts: 845

MATH
Rewrite equation w=exp(2y+8z-3x) as the product of three terms. note that writing exp(a) is the same as writing e^a
July 11, 2016

MATH
SIMPLIFY THE FOLLOWING EXPRESSION: Z=LOG(E^5Y) i MOVED THE EXPONENT TO THE FRONT: Z=5YLOGE IS THIS CORRECT?
July 11, 2016

MATH
REWRITE EQUATION W=EXP(2Y+8Z-3X) AS THE PRODUCT OF THREE TERMS
July 11, 2016

Math problem solving
At the hardware store , you buy hammers for $ 30 a dozen. And sell them for $ 3.50 each. What is the percent mark up for the hammers?
June 15, 2016

math
you deposit $200 in an account earning 3.5% simple interest. How long will it take for the balance of the account to $221?
May 25, 2016

Maths
Bob has 15 more cards than Alan. Colun gives Bib 25 cards. Bob now has 3 times as many as Alan. How nany has Alan got?
April 27, 2016

Math
did you ever get the answer.?
April 19, 2016

technology
You want to discard your old computer and want to securely erase the data from your hard drive. What can you use to do this and what is the process called?
April 19, 2016

science
if a force of 3000 N can move a crate at an acceleration of 4.0 M/S what is the mass of the crate
April 11, 2016

Physics
A crate is initially at rest and then slides down a long inclin that is 30 degrees above the horizontal. If the coefficient of kinetic friction is 0.40, the speed of the crate after 5s is ?
March 30, 2016

Health
The answer is C - 6-12 months.
March 16, 2016

Health
D, all of the above.
March 16, 2016

Physics
A pellet (20g) is launched horizontally off a cliff (20m high) from a spring-loaded gun. The spring has constant k= 1800 N/m and is compressed 0.10m before launch. How much energy is stored in the spring before launch? If all that energy is transferred to the pellet, how fast ...
February 23, 2016

Health
A is the answer.
February 19, 2016

Health
The answer is B, Less sensitive.
February 11, 2016

Health
The answer is B, Severely suppresses.
February 11, 2016

chemistry
Using the following equation 2C2H2 + 5O2 -> 4CO2 + 2H2O what volume of oxygen would be needed to react with 89.6L of C2H2 at a temp of 273 and a pressure of 101.3 kpa. I can't seem to figure out my first step. Using PV=NRT should I do initial and final conditions? I ...
February 3, 2016

Algebra
What is the slope of the line that passes through the pair of points (3,8) and (9,5)? A. -2 B. 2 C. 1/2 D. -1/2 What is the slope of the line that passes through the pair of points (-7/2, -3) and (-5, 5/2)? A. 6/22 B. -6/22 C. 22/6 D. -22/6 Write and equation in point-slope ...
January 12, 2016

algebra
the seventh term of a arithmetic sequence is 72 and the tenth term of the sequence is 90. if the sequence is defined by a formula f(n), then find f(2). How would you do this?
January 11, 2016

Science
Give two reasons why so little is known about organisms from the Precambrian time, even though it was the longest period and early earth's history?
January 8, 2016

math grade 1
1 bike = 2 wheels, one seat so 19 /2 =9.5 =9 wheels 4 bikes one tricycle = 3 wheels one seat 6 trikes
January 7, 2016

MATH
substitute 7 in x spot so 4 (7-4)=4(3)=12
January 7, 2016

Physics-Conservation of Momentum
3. A train loaded with steel, moving at 90km/h, collides head on with a stationary train of mass 6000kg. if the trains couple after collision and move forward with a velocity of 80km/h, find the mass of the train loaded with steel. My work so far: PTO=PTF mivi+m2v2=mvf mi (25m...
January 7, 2016

Physics
2. Saturn has a radius of about 9.0 earth radii, and a mass 95 times the Earth’s mass. Estimate the gravitational field on the surface of Saturn compared to that on the Earth. Show your work. Answer: g= GM/r² G= 6.67 * 10^-11 Nm²/kg² ME= 5.98 * 10^24 kg RE=...
December 10, 2015

Algebra!!
1. What is the slope of the line that passes through the points (-2, 5) and (1, 4)? A. -3 B. -2 C. -1/3 D. 1/3 2. A line has a slope -5/3. Through which two points could this line pass? A. (12, 13) and (17, 10) B. (16, 15) and (13, 10) C. (0, 7) and (3, 10) D. (11, 13) and (8...
November 30, 2015

Algebra
1. What is the slope of the line that passes through the points (-2, 5) and (1, 4)? A. -3 B. -2 C. -1/3 D. 1/3 2. A line has a slope -5/3. Through which two points could this line pass? A. (12, 13) and (17, 10) B. (16, 15) and (13, 10) C. (0, 7) and (3, 10) D. (11, 13) and (8...
November 29, 2015

Algebra
1. What are the next two terms of the following sequence? 1, 5, 9... A. 27, 211 B. 10,11 C.12,15 D.13,17 2. Which of the following are examples of arithmetic sequences? Choose all that apply. A. -2,2,6,10 B. 1,3,9,27 C. 5,10,20,40 D. 5,1,-3,-7 3. What is the common difference ...
November 19, 2015

geometry
Raul is laying a cement concrete walkway in his backyard. He decides to put a turn of 30° from the horizontal in the walkway to go around a tree and flowerbed. Once he gets past the tree, he wants to continue the walkway in the same direction as before. At what angle ...
November 17, 2015

Algebra
Tim's scores the first five times he plays a video game are listed below. 4,526 4,599 4,672 4,745 4,818 Tim's scores follow a pattern. Which expression can be used to determine his score after he played the video game n times. A.) 73n + 4,453 B.) 73(n + 4,453) C.) 4,...
November 16, 2015

Math
The answer would be 122 degrees Fahrenheit.
November 16, 2015

Language Arts
Which of the following correctly revises the the sentence so that it is entirely in active voice? A. It has been decided by the school at the regular teacher should not evaluate the class; instead, the assessment should be performed by a visiting scholar. B. The school has ...
November 15, 2015

Math
Shiela spent $120 on a coat. She spent 2/3 of her remaining money on a dress. She's left with 1/5 of her money. How much he money did she have to begin with?
November 8, 2015

algebra
the sum of 2 consecutive integers is at most the difference between nine times the smaller and 5 times 5 the larger
November 4, 2015

Health
The answer is D- 4 times a day.
November 3, 2015

Chemistry
Using the concentration of CH3COOH (0.8326M) and the equilibrium concentration of H3O+ (3.2x10-3), complete the reaction table for vinegar. Then calculate the acidity constant. Reaction table is given Ch3COOH + H2O --CH3COO- + H3O+ Initial. Change equilibrium
October 15, 2015

Algebra
A triangle has an area of 65ft. Its height is 3 ft more than its base. Find the measure of the base
October 14, 2015

math
is X cubed symmetric about the x-axis, Y axis, the origin, or none?
October 12, 2015

Health
In order to loose weight you have to ___? A. Burn less calories than you consume B. Burn more calories than you consume C.Eat more D.Eat less
September 30, 2015

statistics
suppose that from 8 students, we want to take a committee of students? How many committees of 3 can be selected? How many of 4?
September 20, 2015

Physics
You are asked to consult for the city's research hospital, where a group of doctors is investigating the bombardment of cancer tumors with high-energy ions. The ions are fired directly toward the center of the tumor at speeds of 5.6 ×106m/s. To cover the entire tumor...
September 13, 2015

Social Studies
How did the movement of people affect historical events?
August 10, 2015

english 3
which choice contains broad pronoun reference?
August 2, 2015

chemistry
HCOOH + CaCO3 will give what (what are the products)
July 31, 2015

English four
Identify the gerund phrase and identify the noun function of the gerund. Brett earn his income by repairing cars
July 29, 2015

How Children Learn
1. Which of the following is an essential ingredient of academic self-esteem? A. Individual assignments requiring problem solving (me) B. Acceptance by teachers and teacher aides C. Meeting deficiency and growth needs D. A school without grades 2. What kind of responses do ...
June 4, 2015

geometry and measurement
Lila wants to build a fence around her pool. The pool is 25 feet long by 15 feet wide. The fence is to be 10 feet from the edge of the pool. how many feet of fencing will she need?
May 5, 2015

Calc
The marginal cost of manufacturing x yards of a certain fabric is C′(x)=3−0.01x+0.000006x2 (in dollars per yard). Find the increase in cost if the production level is raised from 3500 to 8500 yards. Increase in cost =
April 28, 2015

chemistry
How many grams of oxygen gas must react to give 2.70g of ZnO? 2Zn(s)+O2(g)→2ZnO(s)
April 20, 2015

Physics
A stone is catapulted at time t = 0, with an initial velocity of magnitude 18.6 m/s and at an angle of 41.6° above the horizontal. What are the magnitudes of the (a) horizontal and (b) vertical components of its displacement from the catapult site at t = 1.06 s? Repeat for...
April 19, 2015

global history
is it that the studies will make him fluent and bold and self confident in speaking with everyone.
April 14, 2015

global history
can you help me answer it I am still a little confused
April 14, 2015

global history
They were expected to know several languages, understand philosophy and scientific teachings, appreciate literature and art, and further, to be deft sportsmen.
April 14, 2015

global history
is this okay so far, what should I add?
April 14, 2015

global history
the study of art leads to individual achievement and this leads to advances in math and sciences and this leads to more jobs
April 14, 2015

global history
The qualities of a "Renaissance man" reflected the political and social values of the Renaissance as these qualities were based upon a high regard for human worth and a realization of what individuals could achieve. is this correct?
April 14, 2015

global history
to what extent are studies in the arts important to the success of a renaissance man?
April 14, 2015

physics
A crane operator intends to lift a 300 kg piece of equipment using an upward force of 4000 N, will he be able to lift the equipment.
April 12, 2015

Integral
Calculate the integral of (1/(u^(5/4)))+5.5√u du
April 9, 2015

History
is this correct?
April 8, 2015

History
The qualities of a "Renaissance man" reflected the political and social values of the Renaissance as these qualities were based upon a high regard for human worth and a realization of what individuals could achieve.
April 8, 2015

algebra
16
April 5, 2015

Chemistry
56mL of a stock solution of hydrobromic acid, HBr, is added to 85mL of water, yielding a solution having a pH of 1.0. What was the molarity of the stock solution? I know Molarity = moles of solute/ liters of solution
March 31, 2015

Physics
Cart A has a mass of 10kg and is moving towards cart B at a speed of 15 m/s. If cart B is moving towards cart A with a speed of 5 m/s, what mass must Cart B have to stop both carts upon collision?
March 26, 2015

Calculus
A manufacture has been selling 1300 television sets a week at $420 each. A market survey indicates that for each $16 rebate offered to a buyer, the number of sets sold will increase by 160 per week. a) Find the price p(x) of each television as a function of x, where x is the ...
March 25, 2015

Calculus
A model for the food-price index (the price of a representative "basket" of foods) between 1984 and 1994 is given by the function I(t)=0.00009045t5+0.001438t4−0.06561t3+0.4598t2−.6270t+99.33 Where t is measured in years since midyear 1984, so 0≤t&#...
March 25, 2015

Calculus
The manager of a large apartment complex knows from experience that 80 units will be occupied if the rent is 460 dollars per month. A market survey suggests that, on the average, one additional unit will remain vacant for each 10 dollar increase in rent. Similarly, one ...
March 25, 2015

Health
A?
March 17, 2015

math
The outside diameter of a pipe is 5 and 7/32 inches. The walls of the pipe are 5/32 inches thick. find the inside diameter
March 12, 2015

math
20
March 12, 2015

math
You have 160 boxes of cookies. In each case you can pack 8 boxes of cookies. How many cases would be filled from these boxes of cookies? I'm not sure if i do 160*8 or what i believe its 20 instead of 1280
March 12, 2015

math
ok thanks
March 12, 2015

math
The temperature dropped from 6 Celsius to -5 Celsius. How many degrees did the temperature drop?
March 12, 2015

Child education
As Ms. Ramirez planned for her group time, she considered the best way to begin. Which one of the following would NOT be an effective way for her to begin group time? A. Asking individual children if they brought something to share B. Leading children in the finger play "...
March 3, 2015

Chemistry
Calculate the number of grams of propane (C3H8) consumed if 17.7 g of water is produced according to the reaction: C3H8(g)+5O2(g)=3CO2(g)+4H2O(g)
February 16, 2015

chemistry
A freezing point depression experiment was conducted using cyclohexane as the solvent. The freezing point of pure cyclohexane is 6.60°C and the freezing point depression constant is 20.00°C/m. The freezing point of a solution containing 0.135 g of an unknown ...
February 16, 2015

Math
A math teacher wishes to use groups of 5 and/or 7 students for a class assignment. When she tries to make assignments she notices that it cannot be done with the number of students in her class. However, if the number of students were any larger, the assignments could be made...
January 30, 2015

language arts
Multi-draft reading the meaning
January 27, 2015

math
how can you rename a mixed number to help you subtract
January 26, 2015

Social Studies
? I think it might be c but I ma not 100% sure
January 18, 2015

math
Jamal made a list of fractions and asked Will to find the fraction written in simplest form. Which fraction should Will choose? 1/8, 3/89, 9/18, 6/10?
January 13, 2015

english
In the following sentence identify the appositive or appositive phrase and the noun or pronoun renamed by the appositive. Mr. Murray, the Scoutmaster, likes to hike. Appositive: Noun or pronoun renamed:
January 12, 2015

math
what is 8/100, 3/5, 7/10 least to greatest
January 12, 2015

Geometry
The sides of a triangle have lengths of 9, 11, and 16 units. What is the perimeter of a similar triangle with its longest side 24 units in length?
January 8, 2015

Math
Ava, Keirra, and Victoria ate exactly 3/4 of their candy bars. Ava ate 3 pieces, Kierra ate 6 pieces and Victoria ate 9 pieces. How is this possible?
January 7, 2015

math
Tyler is thinking of a number that is divisible by 2 and 3. By which of the following numbers must Tyler's number also be divisible? 6? 8? 9? 12?
January 6, 2015

math
97
December 9, 2014

math
I am a number between 60 and a 100. My ones digit is 2 less than my tens digit. I am a prime number. What am I? Explain.
December 9, 2014

math
The factors of a number include 2, 3, 4, 6, 8, 12, 16, 32, and 48. Which could be the number?
December 9, 2014

math
Manny makes dinner using 1 box of pasta and 1 jar of sauce. If pasta is sold in pckages of 6 boxes and sauce is sold in packages of 3 jars, what is the least number of dinners that Manny can make without any supplies left over?
December 9, 2014

Child Development
What kind of teacher are you to say my answers are laughable?
December 8, 2014

Child Development
Please Check my answers 1. A type of communication that isn't only about the present and that promotes higher level thinking such as planning and reminiscing is called A. child-child conversation. B. chanting. C. early production. D. decontextualized talk. ANSWER: A 2. ...
December 8, 2014

Child Development
I corrected the other ones that were wrong can you please check them? Thank you:) 2) B 4) D 8) A 9) C 10) A 11) D
December 4, 2014

Child Development
Can you check these? 1a) The recording method that's most useful in discovering the causes or results of a child's behavior is A. rating scale.  B. time sampling. C. event sampling. D. checklist. ANSWER : B 2a) Which of the following can...
December 4, 2014

Child Development
2) C 4) D 8) A 9) C 10) A 11) D
December 4, 2014

Child Development
10) A?
December 4, 2014

Child Development
1) B 2) D 3) A 4) B 5) A 6) C 7) B 8) B 9) A 10) C 11) A 12) B
December 4, 2014

Child Development
Possibly
December 4, 2014

Child Development
1) The recording method that's most useful in discovering the causes or results of a child's behavior is A. rating scale. B. time sampling. C. event sampling. D. checklist. 2) One way a teacher can help a child stand up for her rights is A. making other ...
December 4, 2014

Health
A - Suboptimal.
December 2, 2014

Health
C is the answer.
December 2, 2014

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. Next>>