Post a New Question

Posts by Dalia

Total # Posts: 84

physics
A 22.0 kg box is sliding down on an incline set at (44) degrees up from horizontal. The coefficient of kinetic friction between the box and the incline is (.27). Find the acceleration of the box. Give your answer in m/s2 and with 3 significant figures.

physics
A crate with a mass of (111.5) kg is lifted by a crane. If the crate is accelerating upward at (2.7) m/s2, what is the tension in the cable? Give your answer in newtons (N) and with 3 significant figures.

physicalcs
A block having a mass of m=15 is suspended via two cables. The angles are as follows: a=19-degree, and b=26-degrees. a) write an expression for the sum of the forces in the x direction in terms of T1, T2, m, g, angle a and b. Use the specified coordinate system. b) write an ...

physics
A sign with a mass of (24) kg is hanging in two wires both making an angle of (52) degrees with the vertical. Find the tension in one of the wires. Give your answer in newtons (N) and with 3 significant figures.

physics
Four forces are acting on an object in static equilibrium: Force 1 has a magnitude of 46.0 N and is acting at an angle of (54) degrees above the positive x-axis. Force 2 has a magnitude of (42) N and is acting along the positive x-axis. Force 3 has a magnitude of 34.5 N and is...

physics
A water balloon is launched at a speed of 42 m/s and an angle of 36 degrees above the horizontal. The water balloon hits a tall building located 27 m from the launch pad. At what height above the ground level will the water balloon hit the building? Calculate the answer in ...

physics
A ball is thrown horizontally of a cliff. If the initial speed of the ball is 24.0 m/s and the cliff is 124.0 m high, how far from the base of the cliff will the ball land in the water below? Calculate the answer in meters (m) and rounded to three significant figures.

physics
A boat traveling at 116.5 m/s relative to the water aims to go straight across a river. If the river is 153 m wide and the current in the river is 3.50 m/s, how far downstream will the boat land on the other side of the river? Calculate the answer in meters (m) and rounded to ...

physics
A treasure map instructs you to walk 34 m south, 117 m east, followed by 64.5 m north, and finally 28.5 east. Determine the magnitude of your total displacement in m.

Middlesex
Write a quadratic equation whose roots are 3 and -6 and leading coefficient is 1. Please help

Math 222
How do I write the quadratic equation whose root are 3 and -6 and whose leading coefficient is 1

math
Preston can type 40 words per minute. If he types at that same rate, about how many words can Preston type in 30 minutes?

MS.SUE
thats my other 2 sisters we go to the same school in the same grade and how do u know our current location

social studies
who people

social studies
1.why must omar and his brothers work in the mines? A.they cannot attend school B.their mother cannot support them C.they have no other job prospects D.they do not know another trade

Social studies check answers ***damon***
can you atleast tell me if my answer is right gosh -_-

Social studies check answers ***damon***
1.B 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts

Social studies check answers ***damon***
oh so number 1. wasn't right?

Social studies check answers ***damon***
please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came to south america ...

please check(Social studies)
can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence ANSWER:It is your ideology which makes things good or bad?Good and bad will go along each other and can not be separated because nothing is absolute in this world.Unless you realize your self every body ...

S.S
can someone check this this is what i wrote It is your ideology which makes things good or bad?Good and bad will go along each other and can not be separated because nothing is absolute in this world.Unless you realize your self every body will remain interdependent.

S.S
can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence

S.S (DAMON)
can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence

S.S (DAMON)
whoops

S.S (DAMON)
darn....and was that the only wrong?

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.A 4.D 5.B 11. what country became an ally to cuba after castro took power? A. Sovient union B. panadma C. britain D. spain 12. Which event caused the U.S. to enforce an embargo on cuba? A. castro turned cuba communist B. castro banned all trade with the united states...

S.S (DAMON)
ok i have one more set

S.S (DAMON)
1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very common,so many creatures ...

Linear Algebra
damon can you go read my response on my question

S.S (DAMON)
ill hope lol and thanks im gonna post another set of questions and answers with 5 questions each

S.S (DAMON)
so my answer is correct for number 4??

S.S (DAMON)
so all are correct axcept 2?

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.D 4.B 5.B 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions most stable democracy? A...

S.S (DAMON)
ill put answers here i thought i put them 1.B 2.A 3.D 4.B 5.B

S.S (DAMON)
i told you my answers and when is after lunch?

S.S (DAMON)
please check these answer damon or anyone else 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions...

Check my social studies(PLEASE)
u were all correct its was a 8/10

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...

social studies(updated answers)
4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 4.A 5.C 5.Which of the following explains why workers...

social studies(updated answers)
4.B 5.A 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...

please check(Social studies)
4.C 5.B 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...

please check(Social studies)
1.A---->B 2.D---->A 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes hurricanes ...

Social studies***help***
please check my answers 1.A 2.D 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes ...

science help
What causes hurricanes to form in central america and the caribbean? A.trade winds B.extreme heat C.lack of cloud cover D.drought

Social studies***help***
please answer i need help which of the following is the greatest threat to the island's natural resources

Language Art (Please Check)
please check me Consider the characters Doc rabbit,Bruh fox,and tar baby.Which do you think is a real hero? A.Doc rabbit is a real hero because he is smart and knows how to get out of work B.toad is a real hero because he uses his brains to outwit a boastful opponent C.bruh ...

math(QUESTION)
100

math(QUESTION)
is the answer 75.21??

math(QUESTION)
Suzan has a 69 as her grade in a class. If she does a quiz worth 9% of her grade what will her grade be?

socialstudies
How has Mexico's culture been shaped by conflict among different people? Be sure to name the groups were involved in the conflict, describe the conflict, and explain how the conflict or cooperation shaped Mexico's culture.

social studies
can someone answer this please and thanks .How has Mexico's culture been shaped by conflict among different people? Be sure to name the groups were involved in the conflict, describe the conflict, and explain how the conflict or cooperation shaped Mexico's culture.

help
thanks but i thought of some ways also but i don't think there relavent to this

help
can anyone answer this...if you want me to try first i came up with the answer A. for the following question Which of the following best describes a way in which the United States has helped the Mexican economy to grow? A.allowing Mexican workers in the United States to send ...

please check(Social studies)
if this isnt right can someone find me a link where i can read more info about it. 17. Which of the following is the most valid reason for not digging up Aztec ruins in modern Mexico City? A.There are no Aztec ruins under Mexico City. B.Mexicans have very little interest in ...

please check(Social studies)
im not gonna get frustrated with this anymore because it wont help me but i read some info online and thought these new answers where related to the topic 16.Which aspect of Aztec culture benefitted the Spanish when they were conquering the Aztecs? A.The Aztecs made enemies of...

Social studies***help***
ok thanks

Social studies***help***
HI im Dalia and i just want my answers to be checked for the subject of Social studies.thanks again. 6.Which aspect of Aztec culture benefitted the Spanish when they were conquering the Aztecs? A.The Aztecs made enemies of the surrounding tribes who were more than happy to ...

physics
using the formula :P+rho*g*h + 1/2*rho*v^2=0 calculate: PA= -16518 PB = -7220 PB-PA=-7220-(-16518)=9298

microeconomics
a.in an auction, potential buyers compete for a good by submitting bids. adam compared ebay auctions in which the same good was sold. he founf that,on average, the larger the number of bidders, the higher the sales price. for example, in two auctions of identical ipods, the ...

microeconomics
a.in an auction, potential buyers compete for a good by submitting bids. adam compared ebay auctions in which the same good was sold. he founf that,on average, the larger the number of bidders, the higher the sales price. for example, in two auctions of identical ipods, the ...

Microeconomics
which of the following situations describes an equilibrium? which does not? if the situation does not describe an eqilibrium, what would an eqilibrium look like? a. many people regularly commute from the suburbs to downtown Pleasantville. due to traffic congestion, the trip ...

ECN (Micro)
because of the quality?

ECN (Micro)
because they have more varities/ subtitutes.

ECN (Micro)
sorry. d) convenience stores, which have higher prices than supermarkets, cater to busy people. and thank you

ECN (Micro)
opportunity cost is doing something for/ instead of something else. it's what you must give up on something to get something else instead.

ECN (Micro)
if you can explain how opportunity cost is used in each situation please.

ECN (Micro)
Use the concept of opportunity cost to explain the following. a. more people choose to get graduate degrees when the job market is poor. b. more people choose to do their own home repairs when the economy is slow and hourly wages are down. c. there are more parks in suburban ...

Calculus
Find the following limit if it exists, or explain why it does not exist: lim as x approaches -infinity of square root of (9x^6-x^2) divided by x^3+5

math
You are given that a function f is defined and continuous at every real number x except x=2. Also, f(x)=0 precisely for x=1 and 7. Finally, you know that f(-3)=4, f(1.5)=2, f(4)= -3, and f(10)=6. Solve the inequality f(x) > 0.

Math (Calc.)
1.Use the IVT to explain why the following is true. If f continuous on (a,b) and f(x) does not equal to zero for all x in the interval (a,b), then f(x) > for all x in the interval (a,b) or f(x) < 0 for all x in the interval (a,b). 2. You are given that a function f is ...

Science
Can a barge carry a heavier load without sinking in fresh water or salt water

Psycology
What does Framing means?

chemistry
because iodine has sublimation property so to not decrease its amount & has false result

us history
What is the Missouri Comprmise?

Math
y2-y1 5-1 4 1 _____= _________=_______=______ x2-x1 1/4-(-2) 1/4+2 9

4th grade Math
So 10 L= 10,000 ml

8th grade english
another e.x. a spoon full of desire

Chemistry
For chemistry I am supposed to convert 0.001 348 grams to milligrams. I know how to convert grams to milligrams, but I don't get what's with the 0.001. Does this mean it should be .348 grams to milligrams (multiplying by .001??) Thanks

205 ctr
Hasty generalizing

205 ctr
in what categorizing fallacies it is

205 ctr
in what categorizing fallacies it is

physics
As a science project, you drop a watermelon off the top of the Empire State Building, 320 m above the sidewalk. It so happens that Superman flies by at the instant you release the watermelon. Superman is headed straight down with a speed of 37.0m/s .

grammar
Langston h is a noun

Algebra I
2:30

  1. Pages:
  2. 1

Post a New Question