Saturday
January 31, 2015

Posts by Daisy


Total # Posts: 207

home economics
uses of a sleeve
March 1, 2012

Math
704,000oz= ______________ T
February 9, 2012

Mirobiology
give three situations where the negative staining procedure is used.
February 6, 2012

Physics
What is the acceleration of an 0.4m aluminum cube with a density of 2.72 in a beaker of methanol, which has a density of .791?
February 1, 2012

Cultural Diversity
Advocates of social skills building and role modeling would not be inclined to choose a Western style of play because Western play. a. has a people focus, not an object an object focus b. is impossible for many non-mainstream children to master c. lacks a rule-based ...
November 12, 2011

Cultural Diversity
Native Americans are ambivalent about intervention programs for children with disabilities becase they a. have a high tolerance for human imperfection b. have their own tribal healing ceremonies and rituals c. believe programs of that type result in greater stigmatization d. ...
November 12, 2011

Cultural Diversity
An Asian parent may not emulate the early childhood teacher's practice of praising her son for his accomplishments because a. praising the child might bring him bad-luck. b.The parent believes that absence of criticism is itself an appropriate form of praise. c.The child ...
October 30, 2011

Cultural Diversity
A cultural mismatch may result from labeling a child as hyperactive or behavior disordered if: A. a young black child does not receive frequent nourishment opportunities B. there is too little or too much structure imposed in the group. C. the program lacks planning for ...
October 23, 2011

Cultural Diversity
An early learning center that emphasizes"product" over "process" would A. threaten most mainstream children. B. be child-directed, reflecting self-selection of activities and materials. C. ignore the principles of developmentally appropriate practices. D. ...
October 23, 2011

Cultural Diversity
An Asin Parent may not emulate the early childhod teacher's practice of praising her son for his assomplishments because: A. Praising the child might bring him bad luck B. The parent believes that absence of criticism is itself an appropriate form of praise. C. the child ...
October 23, 2011

Early childhood literacy
"I eated it all up!"said Jimmy. Mrs. Newman, his teacher, should say. A. "Jimmy,say that again, but instead of saying "I eated it all up!"I ate it all up!' B. "What did you eat up?"
October 23, 2011

Language
i don't have any
September 29, 2011

Language
A naturalistic language-learning environment is
September 29, 2011

Language
A naturalistic language-learning environment
September 29, 2011

English check please help me out
It took many months of therapy to _____ my aunt after she lost her sight, but now she can get around her home and neighborhood on her own.
September 14, 2011

books
oh ok, thank you.
September 12, 2011

books
I dont really understand what the question is asking me to explain.
September 12, 2011

books
discuss the view that oedipus at colonus embodies a profound philosophy about the meaning of life and the mystery of death
September 12, 2011

Home school community
what is three issues related to role confusion that a teacher may feel communicate?
September 10, 2011

Social Studies
Who is most of the work on legislation in congress is done by?
July 28, 2011

English
Bloodhound is to scent as ______ is to vision
May 24, 2011

English
Bloodhound is to scent as ______ is to vision
May 24, 2011

history
what la governor use state money to pay for world's fair
May 18, 2011

World History
What was the fourteen points?
March 14, 2011

math
a circular track has a radius of 100ft. elena wants to run 2 miles. There are 5,280 ft in a mile. Can you find the circumference of a circle if you know the radius? explain your answer
March 1, 2011

math
plz help me quick
March 1, 2011

math
a percan pie 40 ft in diameter was baked in oklahoma,in 1989. What was the pie circumference ,rounded to the nearest foot? plz shoe work
March 1, 2011

math
a circular coin has radius of 8.2 what is the circumference rounded to the nearest tenth? please show work
March 1, 2011

Physics
um that tricky ask someone else
March 1, 2011

Exceptional children
special educational services for young children with disabilities
January 25, 2011

Mathematics
Since the beginning of satellite radio in 2001, the number of satellite radio subscribers has been growing very quickly. At the end of 2001, the total number of subscribers to XM Satellite radio was 27,733. By the end of 2005, the number of subscribers had grown to 5,932,957. ...
November 6, 2010

Math
explain how you could show five less than a number using an expression?
October 26, 2010

methods of researh
you are conducting research on sex differences in e-mail. Your hypothesis is that men use more declarative statements and women use more questions. What might be the advantage and disadvantages using the archival method in psychology and the method of research?
October 15, 2010

physics
dint get it can u give me all the steps with the answer to understand it plz
October 9, 2010

physics
A block is projected up a frictionless inclined plane with initial speed v0 = 8.42 m/s. The angle of incline is è = 58.4°. (a) How far up the plane does it go? (b) How long does it take to get there? (c) What is its speed when it gets back to the bottom?
October 9, 2010

physics
Let the mass of the block be 7.7 kg and the angle è be 25°. Find (a) the tension in the cord and (b) the normal force acting on the block. (c) If the cord is cut, find the magnitude of the block's acceleration.
October 9, 2010

physics
An electron with a speed of 1.3 × 107 m/s moves horizontally into a region where a constant vertical force of 4.4 × 10-16 N acts on it. The mass of the electron is 9.11 × 10-31 kg. Determine the vertical distance the electron is deflected during the time it ...
October 9, 2010

Health Care Reimbursement Methodologies
I took the test and these were the right answers 100% 1. A 11. B 2. B 12. C 3. A 13. A 4. A 14. C 5. D 15. A 6. B 16. A 7. C 17. A 8. A 18. C 9. C 19. A 10.A 20.B
September 24, 2010

Algebra
do not know
September 23, 2010

chem
what substance is oxidized in following reaction 4 HCl+MnO2 and Cl2+2H2O+MnCl2
September 20, 2010

Calculus
simplify 4xy^-2/((12x^-1/3)(y^-5))
August 22, 2010

childcare
I think the answer is spatial awareness
August 18, 2010

Algebra
I'm stuck on this probelem with radicals.. can someone help me? (Radical 7 +1)(3radical 7 +1)
August 15, 2010

Physics
A 26.0 g object moving to the right at 17.0 cm/s overtakes and collides elastically with a 10.0 g object moving in the same direction at 15.0 cm/s. Find the velocity of each object after the collision. a) 26.0 g object b) 10.0 g object
July 16, 2010

English
When submitting a final draft of a handwritten paper, which of the following choices is important to remember? A. The margins should be exactly even on left and right sides B. Write neatly and use black or blue ink C. Use a plain font, like Times New Roman D. Put the heading ...
July 8, 2010

English
To assure the Writing Process is complete, the author must A. revise B. project C. compile I would say it's A, right? Thanks for checking.
July 8, 2010

English
Which of the following is an example of a focused topic for a research paper? A. Which skateboard manufacturer makes the best boards? B. Why everyone likes skateboard. C. All about skateboards. I know that Choice C is just wrong I would say A as it seems to be the most focused...
July 8, 2010

Calculus
Find the derivative. y = ln(x^4 + 6x + 7) y '(x) =
June 21, 2010

Calculus
Use the General Power Rule or the Shifting and Scaling Rule to find the derivative of the function given below. y = e^(16 – 3x^2)
June 20, 2010

social studies
name one group of people that lived in new york before European explorers arrived.
May 12, 2010

college
how you got 20%
April 11, 2010

Math
What is e^x times e^x?
March 4, 2010

math
3/4 k-1/6=1/2
March 4, 2010

3rd grade book report
HOW to do a poster bookreport
March 1, 2010

Math
Solve by either graphing and then get an exact solution by using either substitution or elimination: x-3y=6 2x+y=2
February 14, 2010

Pre-Calculus
How do you factor x^3 - 64?
February 7, 2010

Calculus
How do you factor x^3 - 64?
February 7, 2010

math
$25,500,000,004
February 7, 2010

math mearsurement
My name's Daisy I'm wondering What is the glass of water including the glass?
February 4, 2010

math mearsurement
What is the mass of a glass of water including the glass?
February 4, 2010

algebra
true or false? A Aquarium which is 4ft x 5ft x 3ft high can hold 800 gallons of water. (assume that one cubic foot of space holds 7.5 gallons of water)
February 2, 2010

Geometry
I need help unscrambling these geometry vocabulary words senligtacirpalse pitprceenostel nyenagliltuiqitrea gemhetrohnie
January 31, 2010

algebra
I'm really confused on substitution. My teacher has a terrible accent and cannot understand what she says. i get the basics myself but i'm pretty confused on the following problems: 1) y= 3x - 8 y= 4-x 2) 2x + 7y = 3 x=1- 4y 3) x = 2y 4x + 2y = 15 Any help. I know i ...
January 25, 2010

chilcare
qualitative
January 8, 2010

Human Resources
Mission, explicit policy, and implicit policy are the elements of ethical climate. Which element do you think plays the greatest role in influencing employee behavior? Why do you feel it is the most important?
December 9, 2009

Poetry, Part 2
Dang ms. sue, you ruin everything.... you need to shut the beep up! seriously..
December 7, 2009

Ethics
How does the unique relationship between human service organizations and the populations they serve impact ethical decisions?
November 11, 2009

algebra
I need ergent help from someone online now!!!!!!
September 29, 2009

Math
18
September 15, 2009

Pre medical science
what are the working conditons of a pediatrician also advantages adn disadvantages
September 9, 2009

Social Work
Give why you intend pursuing each job
July 27, 2009

business
Why is the initial phase of the planning process referred to as “data gathering”? Please give me some hints!!!THANKS A LOT!!!!!!!!!!!
March 4, 2009

death on the ice novel
I would like to get help with the death on the ice novel for the summaries?
September 9, 2008

literature
yes, B is correct.
August 21, 2008

English writing
I am writing an essay on the topic Discuss some practical ways in which each of us can help to conserve natural resources. What is a good thesis for this topic?
June 30, 2008

Math
which one is the the bottem or the top number in exponents
April 23, 2008

Pre-Calculus
would the period then be 2pi because k equals 1?
April 6, 2008

Pre-Calculus
i figured out that the amplitude is 2 as for the period, I'm note sure
April 6, 2008

Pre-Calculus
Find the period and, where appropriate, the amplitude of the following function: y=2sin(x)
April 6, 2008

Pre-Calculus
it's the first one but do i just graph the function n look for it in my calculator or is there a mathematical way of finding it?
April 6, 2008

Pre-Calculus
State the amplitude of the following function: f(x)= 5 x sin(2x)
April 6, 2008

Pre-Calculus
how do u state the period of a function? for ex. f(x)=sin((1/2)x)
April 6, 2008

economics
differences between capital economy and communist economies
February 5, 2008

Pre-Cal
oh i get it now. Thanks Stu! you rock!
January 29, 2008

Pre-Cal
ok this is my problem. I'm having trouble visualizing the rectangle. I don't seem to understand how it could have an angle of 43.2 if one of the properties of a rectangle is that it has four 90 degree angles and if a diagonal is drawn then its angles r bistected ...
January 29, 2008

Pre-Cal
The diagonal and teh longer side of a rectangle make an angle of 43.2. If the longer side is 12.6cm, find the length of the shorter side.
January 29, 2008

pre-cal
A rectangle is 9.2m by 3.8m. What angle does its diagonal make with its longer side??
January 29, 2008

Calculus
Twins, Pierre and Francesca were each given 100 dollars on their 15th bday. they immediately put ther money into their individual money boxes. Each week throughout the next year they added a portion of their weekly pocket money. Puerre added 10 each week. Francesca added 50 ...
January 22, 2008

Calculus
Find the coefficient of the x^2 term in the expansion of (3x - (2/x^2))^8
January 22, 2008

Calculus
If A=125e^-kt and A=200 when t=3, find the value of k.
January 21, 2008

Calculus
write in the form of logA: log2 + log12 3log5 + 2log3 1/4log81 log36 - log12
January 21, 2008

Calculus
Simplify: a. (5x^2)^3 x (x/4)^2 x (8/25x^5) b. fifth root of a^3 x square root of a^5
January 21, 2008

algebra
b = number of boxes 2.75b = 475 b = 172.7 but since you can't sell a 7th of a anything therefore you would sell 173 boxes
January 21, 2008

Calculus
Find the constant term in the expansion of [x + (3/x squared)]^9 Find the coefficient of (x)^4(y)^9 in the expansion of (x + (2)(y)^3)^7
January 21, 2008

calculus
ok for the first one i got stuck at: n^2 + 4n - 69=0 now factoring doesn't work. what should i do?? second one i get stuck at -4608=6(-2^n - 1)
January 21, 2008

calculus
Find the sum of the series: 10 + 14 + 18 + 22 +...+138 and 6-12+24-48+96-...+1536
January 21, 2008

Tax
Anyone knows what's the tax rate in Minnesota? I don't know the name of the tax, but I meant the tax you got taken away from your check when you work. Income tax? I web site with various tax rates corresponding to different level of income earned would be nice. Thanks ...
December 27, 2007

Chemistry
One type of sunburn occurs on exposure to UV light wavelength in the vicinity of 325nm. How many photons are in 1.00 mJ burst of this radiation?
November 13, 2007

Science
Dunbar, South Africa identify at least two serious environmental problems, such as soil degradation, air or water pollution, pesticide misuse, overpopulation, wildlife extinction or threatened biodiversity, and deforestation, that impact this region. What seem to be the root ...
November 3, 2007

physics
a car traveling at 7.0 m/s accelerates uniformly at 2.5 m/s TO REACH A SPEED OF 12.0 M/S HOW LONG DOES IT TAKE FOR THIS ACCELERATION TO OCCUR?
September 26, 2007

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | Next>>

Members