Post a New Question

Posts by Brooklyn

Total # Posts: 177

History
Oops forgot(lol) 1. D 2.C 3.B 4.D 5.A 6.D 7.B 8.A 9.D 10.B 11.B

History
"We came by steerage on a steamship in a very dark place that smelt dreadfully. There were hundreds of other people packed in with us, men, women and children, and almost all of them were sick. It took us twelve days to cross the sea, and we thought we should die, but at ...

math
the sum of two numbers is 31 and their difference is 7 what are the two numbers?

Physics
A battery is used in an experiment and is connected by a 37.5 cm long gold wire with a diameter of 0.590 mm. If the battery has a voltage of 1.70 V and the resistivity of the wire is 2.4×10-8 ? m, what is the current in the wire?

Language arts
thank you !!!

Language arts
I am having trouble because I dnt get this question at all and I read the two storys like five times.

Language arts
Both Enersto from Barrion Boy and the boy in a days wait interact with adults. Ernesto interacts with Miss Ryan, while the sick boy interacts with his father.In a paragraph, compare and contrast how the boys interact with adults. Focus on how the boys think of adults how the ...

LA Help!
How does each boy relate to the adults in the stories

Math
Customers have two options when renting video games from a rental store. Plan A requires a $5 monthly fee and a $1 per video rental. Plan B requires $8 monthly fee and $0.75 per video rental. How many video rentals would be required each months for the plans to cost the same?

Physics
Two kittens are running toward each other, one is named Chloe and the other is named Luna. Chloe runs at a speed of 2.00 m/s and Luna runs at a speed of 1.20 m/s. If Chloe jumps at an angle of 37.0° while still running toward Luna, at what distance from Luna should Chloe ...

Physics
A BMX rider is coming up to a ramp that is set to 23.0° and the end point is 1.60 m above the ground. They travel up the ramp at a steady speed of 9.20 m/s. What speed will they have just before they hit the ground?

Physics
You are walking a dog when the dog sees a cat and runs away from you. You immediately run after the dog at 4.20 m/s. You jump at an angle of 28.0° to try and catch the dog. While you are in the air the dog is able to move an extra 1.57 m away from you. If you are able to ...

Physics
Christiano Ronaldo kicks a soccer ball with an initial velocity of 24.0 m/s at an angle of 25.0°. How far away does the ball land?

Physics
A dart is being thrown at a board that is 2.80 m away. When it hits the board it is 0.486 m below the point where it was aimed and it was thrown at 8.90 m/s. How long was the dart in the air?

Physics
You are thinking about taking gymnastics, so you go to the facility and get an idea of what to expect by looking out from the viewing room. The viewing room window is 1.50 m above the trampoline directly below, so it is perfect for viewing the the facility. Occasionally ...

Physics
acing cyclist is traveling at 15.3 km/h when she speeds up with a constant forward acceleration. After 5.00 s, her speed is 31.0 km/h. What is her acceleration? 3.14 km/h/s forward 4.90 km/h/s forward 23.2 km/h/s forward 27.0 km/h/s forward

Pre-algebra
9 less than k

Business
Thankyou!

Business
D?

Business
13.   Although she hates the work, Jessica has spent most weekends and the last three summers as a short-order cook; she has an associate's degree in paralegal studies; she loves to ride and spends every spare minute helping her uncle with his three horses. Now ...

Math
What is the primeter of the rectangle 1/2 + 1/2 + 1/3 + 1/3

alcoholic beverages
Thank you Mrs.Sue thank you Reed,the first one was B men and women...... and the second one was B 70 percent! ;)

alcoholic beverages
I would say B for the first one.

alcoholic beverages
The first one is not D for sure.

alcoholic beverages
In an area where wine is stored, the ideal humidity is  A. 80 percent. B. 70 percent. C. 50 percent. D. 95 percent.

alcoholic beverages
Which of the following statements about alcohol is correct?  A. Mixing different kinds of alcoholic beverages increases the rate of intoxication. B. Men and women metabolize alcohol at different rates. C. The higher the level of the enzyme dehydrogenate in the ...

business
A great business idea is  A. all you need to succeed. B. an idea that no one else has ever thought of. C. the beginning of a great business. D. something that comes along once in a lifetime. 

computer ( Ms.Sue help )
Ok

computer ( Ms.Sue help )
To reveal paragraph markers, such as spaces, hard returns, and tabs in your document, you should  A. click the General tab. B. click the Page Layout tab. C. right-click anywhere in the task bar and click the ¶ symbol. D. click the Show/Hide&...

math
Least to greatest 2/8, 11/4, 6/16

Science( please help)
  In a cathode ray tube, the number of electrons that reach the fluorescent screen is controlled by the  A. cathode. B. deflecting plate. C. anode. D. grid. ? The part of the atom that accounts for electricity is the  A. nucleus. B. electron. C.&...

math
14/22 X 3/9

Mechanics(Ms.Sue)
Thank you guys! :)

Mechanics(Ms.Sue)
 The main difference between speed and velocity involves     A. weight. B. gravity. C. distance. D. direction. D?

Mechanics(Ms.Sue)
In a practical machine, the power output is _______ the power input.       A. larger than B. multiplied by C. equal to D. smaller than  D?

Math
It's 2.13%

Geography (Ms.Sue ) Help
Sudan is omitted from inclusion in the sub-Saharan region because it      . A. contains most of the evidence of humanity's African origins. B. doesn't border the Sahara Desert. C. is linked to Egypt by the Nile. D. is politically ...

Geography (Ms.Sue ) Help
 Moving from coastal to interior regions of sub-Saharan Africa, we discover that the dominant physical-geographic feature is  A. many coastal inlets. B. mountainous terrain. C. ascending plateaus. D. lush rainforest. C?

Geography (Ms.Sue ) Help
Thankyou! :)

Geography (Ms.Sue ) Help
In the context of European colonization, Portugal controlled Mozambique and  A. Angola. B. Congo. C. Kenya. D. Madagascar. A?   

Geography (Ms.Sue ) Help
I was thinking of Afghanistan but wasn't quite sure. Thankyou.

Geography (Ms.Sue ) Help
Among the countries on the margins of the South Asian region, population growth is highest in  A. Nepal. B. Afghanistan. C. Sri Lanka. D. the Maldives. I am stuck on this question! Help please.

Geography (Ms.Sue ) Help
That's ok :)

Geography (Ms.Sue ) Help
My answer is D.

Geography (Ms.Sue ) Help
.   After the Iranian Revolution of 1979 brought the Ayatollah Khomeini to power, fundamentalist Islamic sharia law was infused into Iranian government policies. In reaction to this development, most  A. Muslim countries turned to terrorism to further ...

Organic Chemistry
Because alcohol protons are reasonably acidic and easily undergo exchange, it is important that the base be matched to the appropriate solvent. Explain why it would be virtually impossible to sort out the factors the size of the base or the stability of the alkenes formed if a...

physics
A dumbbell has a mass m on either end of a rod of length 2a. The center of the dumbbell is a distance r from the center of the Earth, and the dumbbell is aligned radially. If r≫a, the difference in the gravitational force exerted on the two masses by the Earth is ...

physics sound waves
It says that is still wrong

physics sound waves
A friend in another city tells you that she has two organ pipes of different lengths, one open at both ends, the other open at one end only. In addition, she has determined that the beat frequency caused by the second-lowest frequency of each pipe is equal to the beat ...

math
4.97

Geography (Ms.Sue ) Help
Which European colonial power took control of Malaya and built the port at Singapore?  A. Spain B. The United Kingdom C. Netherlands D. Portugal B?

Science
Elle is correct. I made a 5/5!

Physics
A small plane aims to fly directly east at 120. km/h, but a headwind is blowing 50. km/h at 22 degrees south of west, slowing the plane down. Find the plane's actual ground speed and direction.

Geography (Ms.Sue ) Help
Ms.Sue the answer was A.friction I was correct,thanks for the help anyways. God bless!

Geography (Ms.Sue ) Help
Than I'm totally lost!

Geography (Ms.Sue ) Help
Ohh

Geography (Ms.Sue ) Help
   The concept of the _______ of distance is illustrated by the fact that as cost increases with distance, interactions between people decrease.  A. friction B. relativity C. flexibility D. erosion I am thinking either A or D. But can't decide.

Math
i hate this website it really sucks it does not help at all.

Math (Ms.Sue)
Ohh B.441 sq.in.

Math (Ms.Sue)
What is the area of a square computer screen with 21-in. sides?    A. 42 sq. in. B. 441 sq. in. C. 220 sq. in. D. 84 sq. in. I am not so sure if I add all the numbers or multiply them? My sister told me to pick D but I don't know for sure.

Math (Ms.Sue)
16.   A round barbecue pit is 2 meters in diameter. What is the distance around the barbecue pit?       A. 18.84 meters B. 3.14 meters C. 6.28 meters D. 12. 56 meters C,am I correct?

Math (Ms.Sue)
  Sheri's freezer is 2 feet wide, 6 feet long, and 2 feet deep. What is the volume of her freezer?  A. 24 cubic feet B. 12 cubic feet C. 10 cubic feet D. 4 cubic feet Is depth the same as hight? I came up with A,am I correct?

Math (Ms.Sue)
Oh ok I figured it out,dont want to type out all my work, but the answer that I came up with is B, am I correct?

Math (Ms.Sue)
 Find the circumference of a circle whose area is 452.16 square meters. (Use 3.1416 as the value of π.)  A. 12 meters B. 75.3984 meters C. 24 meters D. 37.6992 meters I don't know what formula to use for this equation.

Buisness
18 is B. I took this test! ;)

Math (Ms.Sue)
10.   Solve this inequality: 8z + 3 – 2z < 51  A. z < 14 B. z < 9 C. z < 8 D. z < 5.4 8z + 3 - 2z < 51 6z + 3 - < 51 - 3 - 3 6z/6 < 48/6 z < 8 Am I correct?

Math (Ms.Sue)
Thank you for your help,I appreciate it! ☺

Math (Ms.Sue)
But I don't understand Bob Pursley's answer,I am confused on what he's trying to say if my answer is correct or wrong.

Math (Ms.Sue)
Here is my work for the Main Street Cinema. 1.356×2(two showings)=2.712 2.712×5(five $ for every seat)=$13.560

Math (Ms.Sue)
Ms.Sue can you please help me on these two questions?

Math (Ms.Sue)
 In a three-game baseball series, the Braves scored 5 runs in the first game, 4 runs in the second game, and 0 runs in the last game. The Giants scored 6 runs in the first game, 1 run in the second game, and 3 runs in the last game. How many more runs did the Giants score...

Math (Ms.Sue)
.   The Main Street Cinema holds 1,356 people. Last Saturday night, they were sold out for two showings of Super Alien 5. There was a special price of $5 for every seat for each showing. How much money did the theater take in that night?  A. $10,888 B. $13,...

Math (Ms.Sue)
Ms.Sue can you explain this problem for me please.

Math
What is the cube of 8?     A. 512 B. 24 C. 64 D. 2 C?

Ecology (Ms.Sue)
Which of the following factors will have a greater impact on a population as the density of that population increases?  A. Climate B. Natural disaster C. Predation D. Weather My best choice would be C.Predation

Ecology (Ms.Sue)
.   If the birthrate is 10 per 1,000 and the death rate is 10 per 1,000, then the growth rate is    A. 10% B. 20%. C. 0%. D.100%. My best choice would be C.0%.

Ecology
Thanks Ms.Sue your site helped a lot.

Ecology
But how do you know?

Ecology
The nitrogen utilized by most plants is derived from  A. decayed organic matter. B. nitrogen gas. C. soil. D. the atmosphere. ?

Biology ( Ms.Sue help)
I apologize.

Biology ( Ms.Sue help)
Ok thank you Ms.Sue and again sorry for asking you the same thing over and over again.

Biology ( Ms.Sue help)
Ms.Sue I am sorry for not understanding you but I read your post and I still don't understand what the answer is. All I was asking for was a yes or no answer to my question.   Autosomes are _______ chromosomes.  A. abnormal B. homologous C. haploid...

Biology ( Ms.Sue help)
Sorry to bother you but am I correct for the answer homologous?

Biology ( Ms.Sue help)
I did do research but found nothing compared to my question.

Biology ( Ms.Sue help)
The site you sent me I can't open it. So your saying that B is right and D is wrong?

Biology ( Ms.Sue help)
   Autosomes are _______ chromosomes.  A. abnormal B. homologous C. haploid D. nonsex My guesses would be either B or D.

Biology ( Ms.Sue help)
My sister said D, but I still wasn't sure.

Biology ( Ms.Sue help)
 A parent with type AB blood could not produce a child with type  A. AB. B. A. C. B. D. O. I am stuck!

Biology
  How does mitosis in plant cells differ from that in animal cells?      A. Plant cells lack centrosomes.">A. Plant cells lack centrosomes.B. Plant cells lack spindle fibers.">B. Plant cells lack spindle fibers.C. ...

Biology ( Ms.Sue help)
Thank you so much!

Biology ( Ms.Sue help)
Which one of the following is a trans fatty acid found in most snack foods?  A. Stearic acid B. Carboxyl acid C. Oleic acid D. Elaidic acid I've been trying to find this answer all day and I have no idea.

Biology
20.   Which of these is the smallest structure?  A. Dipeptide B. Polypeptide C. Protein D. Amino acid

Biology
Are nucleus and nuclei the same thing?

Biology ( Ms.Sue help)
Thanks

Biology ( Ms.Sue help)
Which one of the following reactions occurs in the cristae of the mitochondria?    A. The prep reaction   B. Glycolysis   C. The electron transport chain   D. The citric acid cycle   B?

Biology
  Which one of the following reactions occurs in the cristae of the mitochondria?   A. The prep reaction  B. Glycolysis  C. The electron transport chain  D. The citric acid cycle  B? 

Biology
.   Which one of the following reactions occurs in the cristae of the mitochondria?  A. The prep reaction B. Glycolysis C. The electron transport chain D. The citric acid cycle B?

Biology
   All of the rabbits, deer, and several bird species found within a field are considered to be part of a/an  A. population. B. ecosystem. C. biosphere. D. community. D?

ELA
  You are least likely to feel that an Internet source is reliable if the information is posted       A. on the U.S. Department of Labor Web site. B. on the Web site of your local police department. C. from a university ...

ELA
  If you've located three books on a topic you're researching for an essay, the first thing you should do on appraising any of these books is       A. scan the book from front to back. B. study the table of contents. C. ...

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. Next>>

Post a New Question