Friday
December 9, 2016

Posts by Bella

Total # Posts: 739

history
i asked this earlier...please help How did England's preoccupation with its civil war affect the colonies? a. they were forced to support the king b. the were left alone c. they developed ties with France d. they started to produce manufactured goods i think its C but i&#...
February 22, 2009

history
Why did the institution of slavery develop in Africa? a. Africa had too many people b. Slaves were valued as goods to be sold and traded c. European traders introduced slavery to West Africa d. Africa had an excess of land and a shortage of labor i know its not A . its either ...
February 22, 2009

physics
ok thnx i'll try it
February 22, 2009

physics
please show me a simple formula to solve this find the final equilibirum temperature when 10.0 g of milk at 10.0degC is added to 1.60 * 10^2 g of coffee with a temperature of 90.0degC. assume the specific heats of coffee and milk are the same as for water (Cp,w=4.19J/g*degC), ...
February 22, 2009

physics
a bullet with a mass of 6.00 g is fired through a 1.25 kg block of wood on a frictionless surface. the initial speed of the bullet is 896 m/s, and the speed of the bullet after it exits the block is 435 m/s. at what speed does the block move after the bullet passes through it...
February 21, 2009

history
is it also the answer to this question?
February 21, 2009

history
so that's the answer
February 21, 2009

history
what is dry farming?
February 21, 2009

history
which of the following contributed to the cattle ranching boom? technical advances falling crop prices expansion of the railroads dry farming soo confused...!
February 21, 2009

history
While Europeans regarded land as property, Native Americans a. used land as a bargaining tool b. willed their private lands to other members of their clan c. bought and sold land in exchange for shells and precious metals d. believed that land could not be owned, traded, or ...
February 21, 2009

physics
Friction converts kinetic energy to a. mechanical energy b. potential energy c. nonmechanical energy d. total energy i don't think its B,..
February 21, 2009

physics
ok, i was just wondering since that was one of my choices thanks
February 21, 2009

physics
what would it mean if i say the momentum is conserved?
February 21, 2009

physics
A 20 kg shopping cart moving at a velocity of 0.5 m/s collides with a store wall and stops. The momentum of the shopping cart decreases?
February 21, 2009

history
so A: own property and make wills
February 21, 2009

history
As a result of the early women's movement, women began to a. own property and make wills b. join religious revivals c. vote in local elections d. graduate from college B...?
February 21, 2009

history
The phrase "Life, Liberty, and the Pursuit of Happiness," as found in the Declaration of Independence, refers to a. complaints against the king b. a manifesto for living c. a justification for capitalism d. specific inalienable rights D
February 21, 2009

physics
i'm still a little confused
February 21, 2009

physics
how do i solve for this..? please write out the equation for me to understand..:) an elevator weighing 2.00 * 10^5 N is supported by a steel cable. what is the tension in the cable when the elevator is accelerated upward at a rate of 3.00 m/s^2? (g=9.81 m/s^2) thanks a lot!
February 21, 2009

history
Jackson defended the spoils system by claiming that it prevented a. partisan politics b. control of government by the rich c. minority rule d. an imbalance of power B
February 21, 2009

history
The goal of the Lecompton constitution was to a. establish slavery in Kansas b. abolish slavery in all territories c. abolish slavery in Kansas d. uphold the Missouri Compromise A?
February 21, 2009

history
i think B
February 21, 2009

history
One effect of the passage of the Alien and Sedition Act was a. return to monarchy b. increased tensions between Federalists and Jeffersonian Republicans c. another American Revolution d. weaker federal government i know that Alien and Sedition Acts diminished the right of ...
February 21, 2009

physics
so friction
February 21, 2009

physics
there are 3 parts to my question. i need help on the last part. 1.a. A child rides a bike in a circular path with a radius of 2.0 m. The tangential speed of the bike is 2.0 m/s. The combined mass of the bike and the child is 43 kg. What is the magnitude of the bike's ...
February 21, 2009

History
not sure how did England's preoccupation with its civil war affect the colonies? they were forced to support the king they were left alone they developed ties to France they started to produce manufactured goods ?
February 21, 2009

physics
When a car makes a sharp left turn, what causes the passengers to move toward the right side of the car? is it inertia??
February 21, 2009

History
"He has excited domestic insurrections amongst us, and has endeavored to bring on the inhabitants of our frontiers the merciless Indian Savages, whose known rule of warfare, is an undistinguished destruction...) 'merciless, indian savages' doesnt sound like they&#...
February 20, 2009

History
because in the declaration it talks about African Americans and Native Americans in a very negative way...so it is obviously only talking about white men :)
February 20, 2009

Physics
or is it because he/she has less mass on the moon..?
February 20, 2009

Physics
why does an astronaut weigh less on the moon than on Earth? is it because the gravitational field strength is less on the moon's surface than on Earth's surface
February 20, 2009

physics
which do you think would be the best pick for me
February 20, 2009

physics
can someone please help me with this question quick... Which of the following equations expresses Newton's law of universal gravitation? a. Fc=MVt^2/r b. Fg=M1M2/r c. g=Gme/r^2 d. Fg=Gmme/r^2 i really need help..thanks:-)
February 20, 2009

Languages
do you need any more?
February 20, 2009

Languages
for example.. this is one also spoken in China: Cantonese [Chinese] (China) Mhai
February 20, 2009

Languages
there are a variety of different languages spoken in China and Japan , that is why you can't name just one
February 20, 2009

Languages
i like this one: Wolof (West Africa) Deedeet
February 20, 2009

Languages
here's one more: Macedonian (Macedonia) Ne
February 20, 2009

Languages
thats not nice. one of my answer is the same as Valeria's
February 20, 2009

Languages
english--no:)
February 20, 2009

Languages
nahi--this is in Urdu no-spanish
February 20, 2009

Physics
okay thanks a lot for the help!!!
February 20, 2009

Physics
i'm having trouble with this Which of the following statements about floating objects is correct? a. the object's density is greater than the density of the fluid on which it floats b. the object's density is equal to the density of the fluid on which it floats c. ...
February 20, 2009

Physics
okay, thanks!
February 20, 2009

Physics
how do you tell if two vectors vertical components are equal?
February 20, 2009

Physics
There are six books in a stack, and each book weighs 5 N. The coefficient of static friction between the books is 0.2. With what horizontal force must one push to start sliding the top 5 books off the bottom one. my answer is 3N but i don't think that's right. does ...
February 20, 2009

History
The United State's most valuable export in the early 1800s was a. cotton b. slaves c. tobacco d. grain A
February 20, 2009

history
Which of the following led to a nomadic way of life on the Great Plains? a. drastic climate changes B. the coming of the horse and buffalo c. the influx of white settlers d. war among Native American groups B
February 20, 2009

History
show how immigration has helped to shape America and describe some of the barriers immigrants have faced in their struggle for equality please help me with this question
February 20, 2009

Math
i think a bar graph would be a good thing to use in this type of problem...im not sure though
February 20, 2009

History
first i thought it was C. but then my book said that it was illegal to buy all the other productions...and i found D in my book i just wanted to double check
February 20, 2009

History
that post was from Bella not Anonymous
February 20, 2009

History
How did Andrew Carnegie gain control of the steel industry? a. by giving away his money b. by becoming a partner of Edwin Drake c. by buying all the other steel mills D. by practicing vertical consolidation D
February 20, 2009

History
i found it in my book "While Britain struggled with its heavy debts and taxes, its colonies in America were prospering. With British citizens so burdened, Grenville asked, why shouldn't these colonists begin to pay some of the costs of their own government and defense...
February 20, 2009

History
sorry, i'm trying....my questions are from everything I've read so far..so its hard to find it in the book A?
February 20, 2009

History
The British government decided to tax the American colonies a. to pay off war debts b. to teach the colonists a lesson c. to increase the standard of living in Britain d. to finance westward expansion C
February 20, 2009

History
thanks
February 20, 2009

History
Union victories at Vicksburg and Port Hudson a. offset the loss at Gettysburg b. cut the Confederacy in two c. ensured that Richmond would fall d. left the North at its lowest point B
February 20, 2009

History
D...?
February 20, 2009

History
i cant find it in my text A was just a guess,
February 20, 2009

History
Why did the institution of slavery develop in Africa? a. Africa had too many people b. Slaves were valued as goods to be sold and traded c. European traders introduced slavery to West Africa d. Africa had an excess of land and a shortage of labor A
February 20, 2009

History
i'm stuck between A and C
February 20, 2009

History
is this correct Under the Articles of Confederation, the national government was a. strong and unified b. headed by a king c. a loose alliance of states d. divided into three branches i know its not D, ...maybe A?
February 20, 2009

History
thanks a lot, this really helps
February 20, 2009

History
my question is this: Discuss the several plans for reconstruction and explain one success and one failure of reconstruction i don't know about the first part. but here's what i think about the successes and failures one success: Republicans carried out their two main ...
February 20, 2009

Literature
i'm going to ask my teacher what her definition of "hero" then decide. thanks alot for your answers
February 19, 2009

Literature
what is an example of modern day hero? because my work asks me to compare modern heroes with Huck and Jim from Huck Finn. I need to tell if modern heroes will give up their lives and freedoms for friendship, loyalty and other important things...the answer for me is yes but i ...
February 19, 2009

Poem/Planet on theTable
so which of these tones would it be: detached, cynical, philosophical, playful, solemn, ironic, or passionate
February 18, 2009

Poem/Planet on theTable
does anyone know the meaning of this poem by wallace Stevens or what tone he uses in this poem. thanks for any help
February 18, 2009

Poem/Planet on The Table
i 've already lookeed at all of those ...they don't help me understand the poem :(
February 18, 2009

Poem/Daybreak in Alabama
In Hughe's Poem whichof the following things is not something the composer says he is going to put into his music? a. tall trees b. swamp mist c. the smell of red clay after rain d. the scent of pine needles B to what does Hughes compare the color of people's faces? a...
February 17, 2009

Lit/poems
so for Daybreak in Alabama which of the above tones could i say:passionate? that is the closest to hopeful right?
February 17, 2009

Lit/poems
Daybreak in Alabama The Planet on the Table What tone is used by each poet in these poemes--detached, cynical, philosophical, playful, solemn, ironic, or passionate? What language in the poems helps you determine the author's tone? Write 2 paragraphs in which you answer ...
February 17, 2009

Lit/Poem/The Planet on the Table
The subject of Steven's poem is the a. writing of poetry b. solar system c. speaker's disillusionment d. richenss of language A?
February 17, 2009

Lit/Poem/Daybreak in Alabama
In Hughes's poem, to what could "daybreak in Alabama" refer? a. a beautiful sunset b. westward migration c. a natural disaster d. change for the better i think its A or D
February 17, 2009

U.S.History
please check my answer for this question What problems in the North led to reform movements of the early 1800s? Poverty, alcoholism, illiteracy, overcrowded housing, poor health care, abuse of women, and declining moral values were growing pains that first occured in the urban...
February 16, 2009

Literature
thnk:D
February 16, 2009

Literature
i need help thinking of Criterion for my evaluative essay..i'm writing on a piece of literature..i need to write what criteria i'm going to use to evaluate the work.. i really need help with this..i need to come up with atleast 4 criterions and i'm stuck please ...
February 16, 2009

physics
thanks:D
February 16, 2009

fashion/homec
can i get some good sites that demonstrate how to apply makeup correctly any help is appreciated:)
February 10, 2009

Literature
"The Girl Who Wouldn't Talk" the narrator's attitude in this story when she begins to antagonize the quiet girl is that the quiet girl a. is deliberately trying to make the narrator mad b. needs a companion to talk to c. is not very intelligent d. is weak and...
February 5, 2009

Literature
i've read the story "Everything Stuck To Him" and in the beggining there is a couple and the girl wants to know about when she was a kid. the boy tells her a whole story about when she was a baby and what went on between her parents. my question says which phrase...
February 5, 2009

Literature
thank you Writeacher
February 5, 2009

Literature
i have to write an evaluative essay on a work of literature. i have chosen Hiroshima; The Noiseless Flash. in this essay i will write my own statement about the value of a work of literature ( ? ) and then provide reasons why your evalutation is correct and evidence to suport ...
February 5, 2009

Literature
i think the first one could also be B
February 5, 2009

Literature
please check these The subject of the "Game" can BEST be described as a. survival of the fittest b. the dehumanization of individuals c. the profound childishness of adults d. the need for discipline in the armed forces I Chose C Which of the following details in &...
February 5, 2009

Literature
please check this question for me What are the two essential elements of satire? a. realism and naturalism b. hostility and ignorance c. wit and an object of scorn d. comedy and tragedy i think its C
February 5, 2009

social studies
How many online newspapers are listed for Florida?
February 4, 2009

Thank you!
You both really helped!
January 14, 2009

Another Algebra (urgent!)
Find A if the graph of the equation Ax + 3y = 5 is parallel to the graph of 5x - 2y = 4 I tried to solve the problem, but I couldn't really get a good answer. Thanks!
January 14, 2009

Thanks!
I understand it now.
January 14, 2009

Algebra (urgent!)
A line has the equation x = my + b for some real nonzero constants m and b. a. In terms of m and/or b, what is the x-intercept of this line? b. In terms of m and/pr b, what is the slope of this line? I have no idea how to solve this, so please walk me through to the answer. ...
January 14, 2009

I don't quite understand
Could you try to explain it a little more?
January 14, 2009

Algebra (urgent!)
Let P be (-3,7) and Q be (5,-12) Find the point T on line segment PQ such that PT/TQ = 1/3 How would I go about solving this problem? Thank you so much!
January 14, 2009

Psy
Thank you very much
January 11, 2009

Psy
Explain Jane Loevinger's stages of ego development. Include manifestations that might appear during each stage. My answer:(But I need more help of finishing the question) Jane Loevinger’s ego development theory proposes that individuals advancement through a series of...
January 11, 2009

algebra
The ratio of adults to children at a holiday concert is expected to be 5 to 2. If 490 peole attend, approximately how many will be children? How many will be adults? Thank you! Last problem and cant figure it out!
January 8, 2009

literature
1.)B 2.)B 3.)B 4.)B 5.D 6.C 7.A 8.B 9.C 10.C 11.D 12.C 13.A 14.A 15.D 16.A 17.C 18.D 19.C 20.A
December 9, 2008

Algebra 1A
write 4 megahertz in standard form
November 30, 2008

5th grade math
What is 3,256 divided by 4? What is 99,999 divided by 3? I need these answers in an hour! Please help!
November 24, 2008

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. Next>>