Monday
April 27, 2015

Posts by Bella


Total # Posts: 594

Physics
There are six books in a stack, and each book weighs 5 N. The coefficient of static friction between the books is 0.2. With what horizontal force must one push to start sliding the top 5 books off the bottom one. my answer is 3N but i don't think thats right. does anyone ...
February 20, 2009

History
The United State's most valuable export in the early 1800s was a. cotton b. slaves c. tobacco d. grain A
February 20, 2009

history
Which of the following led to a nomadic way of life on the Great Plains? a. drastic climate changes B. the coming of the horse and buffalo c. the influx of white settlers d. war among Native American groups B
February 20, 2009

History
show how immigration has helped to shape America and describe some of the barriers immigrants have faced in their struggle for equality please help me with this question
February 20, 2009

Math
i think a bar graph would be a good thing to use in this type of problem...im not sure though
February 20, 2009

History
first i thought it was C. but then my book said that it was illegal to buy all the other productions...and i found D in my book i just wanted to double check
February 20, 2009

History
that post was from Bella not Anonymous
February 20, 2009

History
How did Andrew Carnegie gain control of the steel industry? a. by giving away his money b. by becoming a partner of Edwin Drake c. by buying all the other steel mills D. by practicing vertical consolidation D
February 20, 2009

History
i found it in my book "While Britain struggled with its heavy debts and taxes, its colonies in America were prospering. With British citizens so burdened, Grenville asked, why shouldn't these colonists begin to pay some of the costs of their own government and defense...
February 20, 2009

History
sorry, i'm trying....my questions are from everything I've read so far..so its hard to find it in the book A?
February 20, 2009

History
The British government decided to tax the American colonies a. to pay off war debts b. to teach the colonists a lesson c. to increase the standard of living in Britain d. to finance westward expansion C
February 20, 2009

History
thanks
February 20, 2009

History
Union victories at Vicksburg and Port Hudson a. offset the loss at Gettysburg b. cut the Confederacy in two c. ensured that Richmond would fall d. left the North at its lowest point B
February 20, 2009

History
D...?
February 20, 2009

History
i cant find it in my text A was just a guess,
February 20, 2009

History
Why did the institution of slavery develop in Africa? a. Africa had too many people b. Slaves were valued as goods to be sold and traded c. European traders introduced slavery to West Africa d. Africa had an excess of land and a shortage of labor A
February 20, 2009

History
i'm stuck between A and C
February 20, 2009

History
is this correct Under the Articles of Confederation, the national government was a. strong and unified b. headed by a king c. a loose alliance of states d. divided into three branches i know its not D, ...maybe A?
February 20, 2009

History
thanks a lot, this really helps
February 20, 2009

History
my question is this: Discuss the several plans for reconstruction and explain one success and one failure of reconstruction i don't know about the first part. but here's what i think about the successes and failures one success: Republicans carried out their two main ...
February 20, 2009

Literature
i'm going to ask my teacher what her definition of "hero" then decide. thanks alot for your answers
February 19, 2009

Literature
what is an example of modern day hero? because my work asks me to compare modern heroes with Huck and Jim from Huck Finn. I need to tell if modern heroes will give up their lives and freedoms for friendship, loyalty and other important things...the answer for me is yes but i ...
February 19, 2009

Poem/Planet on theTable
so which of these tones would it be: detached, cynical, philosophical, playful, solemn, ironic, or passionate
February 18, 2009

Poem/Planet on theTable
does anyone know the meaning of this poem by wallace Stevens or what tone he uses in this poem. thanks for any help
February 18, 2009

Poem/Planet on The Table
i 've already lookeed at all of those ...they dont help me understand the poem :(
February 18, 2009

Poem/Daybreak in Alabama
In Hughe's Poem whichof the following things is not something the composer says he is going to put into his music? a. tall trees b. swamp mist c. the smell of red clay after rain d. the scent of pine needles B to what does Hughes compare the color of people's faces? a...
February 17, 2009

Lit/poems
so for Daybreak in Alabama which of the above tones could i say:passionate? that is the closest to hopeful right?
February 17, 2009

Lit/poems
Daybreak in Alabama The Planet on the Table What tone is used by each poet in these poemes--detached, cynical, philosophical, playful, solemn, ironic, or passionate? What language in the poems helps you determine the author's tone? Write 2 paragraphs in which you answer ...
February 17, 2009

Lit/Poem/The Planet on the Table
The subject of Steven's poem is the a. writing of poetry b. solar system c. speaker's disillusionment d. richenss of language A?
February 17, 2009

Lit/Poem/Daybreak in Alabama
In Hughes's poem, to what could "daybreak in Alabama" refer? a. a beautiful sunset b. westward migration c. a natural disaster d. change for the better i think its A or D
February 17, 2009

U.S.History
please check my answer for this question What problems in the North led to reform movements of the early 1800s? Poverty, alcoholism, illiteracy, overcrowded housing, poor health care, abuse of women, and declining moral values were growing pains that first occured in the urban...
February 16, 2009

Literature
thnk:D
February 16, 2009

Literature
i need help thinking of Criterion for my evaluative essay..i'm writing on a piece of literature..i need to write what criteria i'm going to use to evaluate the work.. i really need help with this..i need to come up with atleast 4 criterions and i'm stuck please ...
February 16, 2009

physics
thanks:D
February 16, 2009

fashion/homec
can i get some good sites that demonstrate how to apply makeup correctly any help is appreciated:)
February 10, 2009

Literature
"The Girl Who Wouldn't Talk" the narrator's attitude in this story when she begins to antagonize the quiet girl is that the quiet girl a. is deliberately trying to make the narrator mad b. needs a companion to talk to c. is not very intelligent d. is weak and...
February 5, 2009

Literature
i've read the story "Everything Stuck To Him" and in the beggining there is a couple and the girl wants to know about when she was a kid. the boy tells her a whole story about when she was a baby and what went on between her parents. my question says which phrase...
February 5, 2009

Literature
thank you Writeacher
February 5, 2009

Literature
i have to write an evaluative essay on a work of literature. i have chosen Hiroshima; The Noiseless Flash. in this essay i will write my own statement about the value of a work of literature ( ? ) and then provide reasons why your evalutation is correct adn evidence to suport ...
February 5, 2009

Literature
i think the first one could also be B
February 5, 2009

Literature
please check these The subject of the "Game" can BEST be described as a. survival of the fittest b. the dehumanization of individuals c. the profound childishness of adults d. the need for discipline in the armed forces I Chose C Which of the following details in &...
February 5, 2009

Literature
please check this question for me What are the two essential elements of satire? a. realism and naturalism b. hostility and ignorance c. wit and an object of scorn d. comedy and tragedy i think its C
February 5, 2009

social studies
How many online newspapers are listed for Florida?
February 4, 2009

Thank you!
You both really helped!
January 14, 2009

Another Algebra (urgent!)
Find A if the graph of the equation Ax + 3y = 5 is parallel to the graph of 5x - 2y = 4 I tried to solve the problem, but I couldn't really get a good answer. Thanks!
January 14, 2009

Thanks!
I understand it now.
January 14, 2009

Algebra (urgent!)
A line has the equation x = my + b for some real nonzero constants m and b. a. In terms of m and/or b, what is the x-intercept of this line? b. In terms of m and/pr b, what is the slope of this line? I have no idea how to solve this, so please walk me through to the answer. ...
January 14, 2009

I don't quite understand
Could you try to explain it a little more?
January 14, 2009

Algebra (urgent!)
Let P be (-3,7) and Q be (5,-12) Find the point T on line segment PQ such that PT/TQ = 1/3 How would I go about solving this problem? Thank you so much!
January 14, 2009

Psy
Thank you very much
January 11, 2009

Psy
Explain Jane Loevinger's stages of ego development. Include manifestations that might appear during each stage. My answer:(But I need more help of finishing the question) Jane Loevinger’s ego development theory proposes that individuals advancement through a series of...
January 11, 2009

algebra
The ratio of adults to children at a holiday concert is expected to be 5 to 2. If 490 peole attend, approximately how many will be children? How many will be adults? Thank you! Last problem and cant figure it out!
January 8, 2009

literature
1.)B 2.)B 3.)B 4.)B 5.D 6.C 7.A 8.B 9.C 10.C 11.D 12.C 13.A 14.A 15.D 16.A 17.C 18.D 19.C 20.A
December 9, 2008

Algebra 1A
write 4 megahertz in standard form
November 30, 2008

5th grade math
What is 3,256 divided by 4? What is 99,999 divided by 3? I need these answers in an hour! Please help!
November 24, 2008

5th grade math
can anyone solve this problem for me? 2cm 72mm + 69 mm =_________
November 18, 2008

Accounting 101
How much?
November 1, 2008

Accounting 101
Could you tell me how much you charge for help on Accounting homework? Thanks bella
November 1, 2008

math riddle ALGEBRA WITH PIZZAZZ
What did the Spanish Farmer say to his chicken?
September 14, 2008

proverb
you've made your decision and now you must accept the consequences
May 28, 2008

proverb
you've made your bed now you must lie in it
May 28, 2008

English
just find a topic you know a lot about and use it
May 26, 2008

Oral Presentations
i'm the same as u but i did my speech by just relaxing and pretending im facing a bunch of dolls or something i really like
May 25, 2008

URGENT MATHS
just keep on trying
February 1, 2008

english
how can i link the book "The Reader" by Bernhard Sclink to "The Lovely Bones" by Alice Sebold? it seems like they have nothingggg in common...
January 16, 2008

science
regarding hte term nucleus using hte follwoing words size ?? density ?? charge - I put positive location - I put the core of the atom Rutherford ??
November 2, 2007

mrs sue
the text says based on an unreasoanble determination of facts in evidence by jury
October 27, 2007

history
in all cases of criminal proseuction, the accused shall have the right to a speedy trial. What does the consitution say about the location of the trial.
October 27, 2007

to mrs sue
un reasonable
October 27, 2007

history
The decision of a jury shall be final excpet for: is this correct 1. unrx determination of facts in evidence 2. unrx application of est fed law determined by supreme ct
October 27, 2007

history
I searched under the sites you sent me thanks- but i cant find this one - what does constituion say about location of trial.
October 27, 2007

history
what is teh difference between a true bill nad no bill
October 27, 2007

history
how many persons are on a grand jury?
October 27, 2007

history
Is this correct: job of grand jury - to provide an unbiased decision if there is enough eveidence to hold the person over for trial.
October 27, 2007

history
I have been searching for over an hour - please help what is the difference between capital crime and an infamous crime
October 27, 2007

spanish PLEASE HELP
Replace the direct object with a direct object pronoun. Question: Van a estudiar el espanol esta noche? My answer: Nosotros yo los entiendo Points taken off for putting in word nosotros - I do not understand why.
October 24, 2007

science
what must be changed temperature or heat energy during condensation I think it is heat energy
October 22, 2007

science
Phase changes of water 1. is enrgy required for each phase change 2. Can both liguid water and steam exist at 100c
October 22, 2007

science
can anyone give me the steps for making a cake - and if they are physical or chemical
October 10, 2007

science desperate
can anyone help me with a recipe that gives the steps chemical or phyiscal for making a cookie.
October 10, 2007

science desperate
can anyone help me with a recipe that gives the steps chemical or phyiscal for making a cookie.
October 10, 2007

science
How could you show that adding salt in water resulted ina physical change?
October 10, 2007

Physics
9746
October 7, 2007

science
in a solution can amounts of different components vary? like in a heterogenous mixture
October 6, 2007

science
is this a chemical or physical change 1. a glowing splint placed in a test tube causes a loud pop 2. food coloring is added to cake icing to make it pink
October 6, 2007

science
is this correct statement After undergoing a chemical reaction substances no longer exist in their original form? If not explain. I think it is correct but then i think this might be the definition for a chemical change ( not reaction )
October 6, 2007

science
is this statement correct a chemical proprty and physical property both describe characteristics of a substance? if not explain
October 6, 2007

scince thanks
is a chemical reaction and chemical change the same if not what is the difference?
October 6, 2007

14 line 10 syllable poem
can you put an example of a poem so i can visualize it please
October 2, 2007

Math(Geometry)
number 15 is money faces look for $20, & $50
August 22, 2007

geography
when was the amazon rainforest world heritage listed? http://www.google.com/search?q=amazon+rainforest+world+heritage&rls=com.microsoft:en-us:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SUNA =)
May 28, 2007

English
In The Great Gatsby, I have been assigned a study guide and some of the questions are very hard. One is "Why is the catalog of Gatsby's guests included?" These sites should be of some help. http://www.sparknotes.com/lit/gatsby/ http://www.antistudy.com/...
January 3, 2007

Physics
When blocking in football, why does a defending lineman often attempt to get his body under that of his opponent and push upward? What effect does this have on the friction force between the opposing lineman's feet and the ground? it reduces the friction which makes the ...
November 24, 2006

4th grade math?? help!!
madson ha
November 16, 2006

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6

Members