Saturday
December 20, 2014

Posts by Bee


Total # Posts: 137

Physics
In a model yacht race on a river five identical yachts A,B,C,D,E are released at the same time from different points along the starting line. a)why should C win? b) as they approach the finishing line they all slow down. Why?
June 9, 2014

Chem
The solubility of Mn(OH)2 is 3.04 x 10^-4 gram per 100 ml of solution . A) write the balanced chem equation for Mn(OH)2 in aqueous solution B) calculate the molar solubility of Mn(OH)2 at 25 degrees celcius C) calculate the value of the solubility product constant, Ksp, for Mn...
April 1, 2014

Chemistry
28.055
February 2, 2014

Physics
A diver springs upward from a board that is 3.20 m above the water. At the instant she contacts the water her speed is 11.4 m/s and her body makes an angle of 68.7 ° with respect to the horizontal surface of the water. Determine her initial velocity, both (a) magnitude and...
January 27, 2014

chemistry
in a freezer, 150g of water at 0degrees celcius is placed in an ice cube tray. how much energy, in kilocalories, must be removed to form ice cubes at 0 degrees celsius
January 23, 2014

Math
Someone loaned me $20.00 in 1962 without quoting an interest rate. Using whatever the market interest rate was at that time, how much money would I owe in 2013 including principal and interest, straight and compounded.
December 22, 2013

algebra
explain how to work 1)(+4)+3
September 26, 2013

Calculus
Find the sum and difference functions f + g and f – g for the functions given. f(x) = 2x + 6 and g(x) = 2x - 6 f(x) = x^2 - x and g(x) = -3x + 1 f(x) = 3x^3 - 4 and g(x) = -x^2 + 3 State the domain and range for the sum and difference functions in #3. Find the product and...
September 2, 2013

chemistry
what is a titration, what is the type of reaction to find the volume of hydrochloric acid needed to react with 25 of potassium hydroxide solution
May 4, 2013

Chemistry
1.55 g of penatanol 250ml water Heat from 10 to 38 degrees Find hear of combustion
March 9, 2013

precal
when solving for all solutions how do I work out this problem: cos4(alpha)=cos2(alpha) and when verifying each identity how do I complete this problem: sin (alpha/2)=sec alpha -1/2sin (alpha/2)sec alpha
December 3, 2012

pre cal verifying identities
how do I verify?? sin(x)+cos3(x)=sin(x)-3cos(x)+4cos^(3)x
December 3, 2012

algebra
need help with logarithmns quiz algebra 2a unit 7 connections academy
October 7, 2012

Statistic
Submit your answers to the following questions using the ANOVA source table below. The table depicts a two-way ANOVA in which gender has two groups (male and female), marital status has three groups (married, single never married, divorced), and the means refer to happiness ...
September 29, 2012

English
I'm writing an essay about sexist advertisements. When writing on such brands like Andrew Marc, Dolce & Gabbana, Geico (insurance), or Mustang (Ford car), do I italicize? Thanks!
August 29, 2012

Sociology
What is the difinition of public-private split? My textbook is not specific & can't seem to find it online. Thanks!
August 23, 2012

Sociology
The assignment is to observe everything. Like the behaviors of people, what they're doing, how they act. Thanks
July 25, 2012

Sociology
Observation Setting: What would be some ethical issues/problems when observing a public setting like a restaurant? Thanks
July 25, 2012

Sociology
What are the implications of a dual relationship? I don't need the answer, I just need to know what the question means by "implications". Like consequences??? Thanks
July 18, 2012

Statistics
create a report with the following: the mean score for each question, the mean score for the entire test, a graph that represents the scores for each question. Evaluate the test by using the information in your report and conducting qualitative item analysis and quantitative ...
April 9, 2012

algebra
5a/2x + 7/10
March 16, 2012

psycology
the meaans of travel within and between neurons is different because
February 27, 2012

english
i need help with finding doing and helping words in the sentences and i have to find the who and what
January 11, 2012

Communication
Inexperienced writers often try to skip the earlier stages of writing where you generate ideas and plan your paper. But when they do, they usually struggle composing their first draft. What advice would you give to a developing writer about brainstorming ideas and planning the...
January 6, 2012

Just really need some help
Acela’s aging parents own a house and a car. Acela is currently living in the house with her parents. Her brother and sister are married and live elsewhere. Why is it important for Acela’s parents to have wills? What are some possible consequences of not having wills?
October 26, 2011

just a question
Geraldo works full-time to take care of his family. His wife, Marina, stays home to take care of their two young children. What kind of insurance coverage should Geraldo and Marina have for their family? Explain why.
October 26, 2011

Just a question
How might writing summaries of key concepts and important information be useful in promoting effective learning and remembering?
October 23, 2011

grade 9 math
write 100 and 72 as products of two powers
October 13, 2011

geometry
Point B is midpoint of Lince AC. Given: AB=2x-1 BC=4x+2 AC=25 Find: AB and BC
October 2, 2011

Operations Management
Did you find an answer to this question? I'm definitely in the same 311 class and couldn't figure this out.
September 13, 2011

stastistics
Historically, 5 percent of a mail-order firm’s repeat charge-account customers have an incorrect current address in the firm’s computer database. (a) What is the probability that none of the next 12 repeat customers who call will have an incorrect address? (b) One ...
September 5, 2011

Math
I am in 6th grade and have a math problem that I need help with. How can you use four rods that measure 2cm, 5cm, 7cm and 9cm to measure a length of 1cm?
August 31, 2011

Math
I am in 6th grade and have a math problem that I need help with. How can you use four rods that measure 2cm, 5cm, 7cm and 9cm to measure a length of 1cm?
August 30, 2011

Chemistry
A student actually used 0.847g sample of impure KHP and the endpoint was reached after 19.82 ml of sodium hydroxide solution was added, What is the percent KHP in the unknown to four significant figures.
August 1, 2011

Chemistry
A student actually used 0.847g sample of impure KHP and the endpoint was reached after 19.82 ml of sodium hydroxide solution was added, What is the percent KHP in the unknown to four significant figures.
July 31, 2011

Civics
14. Martin Luther King Jr.'s _____ speech championed equality and justice for all people, not just blacks. A."Birmingham Jail" B."I Have a Dream" C."Civil Disobedience" D. "Peace in America"
July 12, 2011

Civics
_____ States supported the _____ Plan, which called for a bicameral legislature in which States would be represented according to their population. A. Slave, Three-Fifths B. Larger, Virginia C. Northern, Connecticut D. Smaller, New Jersey
July 6, 2011

algebra
Solve. then graph ×+8>2 The solution set {×|×>blank}
May 20, 2011

chemistry
when 50 ml of an HNO3 solution is exactly neutralized by 150 ml of a 0.50 M solution of KOH, what s the concentration of HNO3
May 17, 2011

algebra
The area a of a triangle with base b and height h is given by A=1/2bh. Find the area when b=30m (meters) and h =30m What is the area?
May 3, 2011

math
Evaluate a) |-59|-|-93| b) |-45| +|33|
April 26, 2011

Spanish
Cada verano, las chicas _______ el sol. (There is a picture of two girls laying out at the beach tanning)
March 29, 2011

English
Question on citing, I know how to cite articles and web pages but how would I come about citing what people said in an open discussion? Or rather, I want to quote someone's response on a blog. Thanks!
March 14, 2011

Spanish
Respond negatively: ¿Podemos ir a la playa o nadar en la piscina? I wrote: No, no podemos ir a la playa o nadar en la piscina. But it's marking it wrong! ??
February 4, 2011

Math
What's the circumference of a circle with a diameter of 7. Using pie as 3.
December 14, 2010

Math
What would be the central angle of 25?
December 14, 2010

Biology
Which of the following is NOT found in the human central nervous system? A) hypothalamus B) forebrain (cerebrum) C) autonomic neurons D) medulla E) spinal cord
December 13, 2010

Biology
A baby born without the ability to produce immune system cells may survive for several months, even when exposed to potentially deadly diseases. How?
November 30, 2010

Biology
Can anyone help me find websites that can help me with Dehydration Synthesis/Hydrolysis? I haven't had any luck finding any. Thank you!
November 26, 2010

Health
lol what? Do you mean transmit it to each other?
November 12, 2010

Biology
Correction: The large intestine supports ___% of chemical digestion. a)0 b)75 c)50 d)25 e)40
November 8, 2010

Biology
The large intestine supports ___% of chemical digestion. A) 0 B) 75 C) 50
November 8, 2010

Statistics
With a known population mean of 100, and a known standard error of the mean of 7.5, what is the probability of selecting at random a sample whose mean is 110 or greater? I need help getting this started, thanks
November 8, 2010

Biology
The muscles of the heart are constructed out of: A) nucleotides B) complex carbohydrates C) cholesterol D) proteins Thank you.
November 5, 2010

Chemistry
In chemistry lab we did an experiment trying to find the empirical formula of an oxide and tin. The question is "suppose some of the oxide splattered out of the crucible. How would this affect your calculated ratio of the number of moles of oxygen to the number of moles ...
November 3, 2010

Biology
If there are 12 chromosomes in an animal cell in interphase of the cell cycle, what is the diploid number of chromosomes for this organism? A) 6 B) 24 C) 36 D) 12 E) 48
October 17, 2010

Biology
25. If there are 12 chromosomes in an animal cell in interphase of the cell cycle, what is the diploid number of chromosomes for this organism? A) 6 B) 24 C) 36 D) 12 E) 48
October 17, 2010

Biology
The ___ from photosynthesis is a reactant for glucose metabolism. A. H2O B. ATP C. lactic acid D. CO2 E. O2 Thanks.
October 14, 2010

Biology
Why is damage to skin or muscle usually easily repaired, but damage to the brain or nervous system is not? Thanks.
October 7, 2010

Statistics
Percentage of scores falling between a z-score of .54 and the mean. I can do the math, I just don't understand how to begin! Thank you.
October 4, 2010

Sociology
Use the functionalist, conflict, and interactionist perspectives to assess the effects of global TV programming on developing countries.
October 1, 2010

Biology
The tropical rain forests that are being cleared to grow crops for biofuels normally trap _____ carbon dioxide than the crops do. A. more B. less C. the same amount of Thank You.
September 28, 2010

Speech
True or False It is seldom necessary to write out quotations in full in a speaking outline.
September 23, 2010

Statistics
*One statement, sorry.
September 22, 2010

Statistics
Explain the meaning of the following three statements: "The self-confidence of that group of recruits is negatively correlated with their chances of getting through the course." Thanks
September 22, 2010

Biology
Covalent bonds between nucleotides in DNA are found between: A) a phosphate group and a nitrogenous base. B) a sugar and a nitrogenous base. C) nitrogenous bases. D) phosphate groups. E) a sugar and a phosphate group. Thank you.
September 20, 2010

Bio
Covalent bonds between nucleotides in DNA are found between: A) a phosphate group and a nitrogenous base. B) a sugar and a nitrogenous base. C) nitrogenous bases. D) phosphate groups. E) a sugar and a phosphate group.
September 20, 2010

Bio
The fiber in your diet is composed of: A) fat. B) cellulose. C) starch D) nucleic acid E) protein. Thanks!
September 20, 2010

Math
what percentage is 14 out of 60?
September 16, 2010

Math; Ellipses
Find the equation in expanded form of the ellipse with center at (4,-2), a=2, b=3. Thanks :]
May 19, 2010

History
We're learning about Roman Supremacy. What was the function of art and architecture in the Roman Empire? Thanks!
April 15, 2010

9th grade English
what is the poem a voice by pat mora about?
April 7, 2010

Algebra
thanks!!
April 7, 2010

Algebra
I have to find the domains of these functions and don't know how: f(x)=SQRT 2x-1 and f(x)=3/x+4 Help Please!
April 7, 2010

dynamics of catering
the answer is C!
March 13, 2010

psychology
what is something that some clinical psychologists can do, that experimental psychologists cannot do?
January 26, 2010

algebra
5/4-3i
January 25, 2010

math i need help please
substitute the numbers given... 7(7)-5(3) 49-15 34
January 25, 2010

Biology
In most biology experiments, the relationship between the independent and the dependent variable can best be described as cause and effect,” true or false? Explain.
January 12, 2010

Biology
D is correct F1 had all purple phenotypes and F2 had 3 to 1 ratio purple/ white
January 10, 2010

Science
What is the gradient of Clifty Creek 1300 & 1240 feet? _____ ft/mile
December 3, 2009

Math
A map has a ratio scale of 1:24,000, what is the ground distance in feet if the map distance is 3.5 inches? Is it 7,000 feet?
October 21, 2009

Math
A ratio scale is 1:10,000; this converts to a verbal scale of: 1 cm = _______ km
October 21, 2009

Math
Western hemisphere: A topographic quadrangle is a 30' series map (it covers 30' longitude and latitude). If the western longitude boundary is 120 degrees 02 feet 30 inches, what is the longitude of the eastern boundary?
October 21, 2009

Math
The northern latitude line on a map is 40 degrees 45' 30"; the southern latitude line is 40 degrees 37' 00". What distance in latitude is covered?
October 21, 2009

Math
Thank you.
October 21, 2009

Math
It doesn't specify. Can you tell me the answer to both?
October 21, 2009

Math
A topographic quadrangle is a 30' series map (it covers 30' longitude and latitude). If the western longitude boundary is 120 degrees 02 feet 30 inches, what is the longitude of the eastern boundary?
October 21, 2009

social studies
best is for you to go to the us immigration website.
October 21, 2009

math
Thanks.
October 21, 2009

math
A map has the scale 1 inch = 2 miles; what is the ratio scale?
October 21, 2009

English
all is correct, except for the first. I would pick A instead of B. I just bought CDs by Regina Spektor, John Legend, and Prince.
October 21, 2009

socalogy
Under the circumstances, what do you think the life expectacy rate is onreservations?
October 18, 2009

Socialogy
Some associate Indian Gaming is financial security for Native Americans.If this is the case, why is poverty experienced by Native Americans ad that experienced by other groups?
October 13, 2009

just questions
Why is poverty experienced by Native Americans and that experienced by other groups?
October 13, 2009

just a ?
What are some causes of residentail segregation, and are there any solutions?
October 2, 2009

dynamics of catering
ARE THESE RIGHT?
September 29, 2009

dynamics of catering
1.A 2.B 3.C 4.D 5.A 6.B 7.C 8.A 9.B 10.C 11.C 12.B 13.C 14.c 15.c 16.a 17.a 18.c 19.d 20.d
September 29, 2009

History
Do you mean voting rights??? 19th Amendment (1920) "WOMEN'S VOTING RIGHTS" "The right of citizens of the US to vote shall not be denied or abridged by the US or by any State on account of sex..."
September 19, 2009

4th grade
North America, South America, Europe, Asia, and Antartica. I'm a 4th grader too!
August 25, 2009

Pages: 1 | 2 | Next>>

Search
Members