Wednesday
October 1, 2014

Posts by AspiringTeacherandMotherofFour


Total # Posts: 37

Physics question bout falling
There is a website you can go to call physics dot com. The answer should be there for you. I think the answer is A according to what I read on that website I posted. Take a look at it and see what you think? The object has no interference when falling so it would seem logical ...
September 29, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
My test score was a 95. I got all of them right except for number 20 which I did not know. :D
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
Ok I do see where you are right. My apologies. I just read it. The groups are running together....I have been working on this all day.
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
That is something that is in my text however it stated that it was one of the main concerns.
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
This is the reason why I put C for my answer on number 2. One of the biggest concerns of these organizations is the problem of low wages for early childhood educators
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
Here are my answers thus far....Number 20 has not been answered. 1.b 2.c 3.b 4.d 5.a 6.b 7.c 8.b 9.a 10.c 11.b 12.b 13.c 14.a 15.d 16.c 17.b 18.c 19.b 20.? 1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games C. ...
September 28, 2010

vocab.
He actually remembered that the toy was in the vicinity of the curio cabinet!
September 28, 2010

vocab.
He had immense collections of Tibetan and Chinese curios and knew the price of them as well as any professional dealer.
September 28, 2010

chemistry
yes
September 28, 2010

Spanish
Spanish Verb: asistir English Translation: to attend
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
16. When planning activities for an after-school day care program, the teacher aide should provide A. drill and thinking activities that carry over from the school curriculum. B. activities that are highly structured and demanding. C. a choice of activities that foster ...
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
I still did not find anything concrete. I even google searched it and did not find anything. :(
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
11. The most common early childhood program in the United States is A. the eclectic model. C. DISTAR. B. the Montessori model. D. the Froebelian model. I have no idea. There is really only a few sentences that would lead me to believe that the Froebelian model would be the ...
September 28, 2010

math geometry
ares is 384 I think
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
Also children at a certain age can't discuss their differences. I am meaning as in Pre-K and sometimes Kindergarten. So I figured the answer would be "A".
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
I do agree Ms. Sue but the text does not offer that as an answer. I will go back over my text to make sure though.
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
I believe so also. The text gave the example of a student hitting another one in order to get a toy phone. So the Aide reinforced a positive way to get what the student wanted instead of using negative words. I do this often with my four children...sometimes it works...however...
September 28, 2010

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
8. When resolving conflicts between students in an after-school program, the teacher aide should A. give attention to the aggressor first. B. let children discuss their differences with each other. C. never use a “time-out” corner. D. separate and isolate the ...
September 28, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
This is what my text says and I can give the reference for what is considered an exceptional child. We discriminate when we treat people unfairly or unequally, on the basis of race, sex, or exceptionality. (Exceptional people are different in some way, meaning that they may be...
September 27, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
1. Suppose Mr. Smith holds so much prejudice against a student that it causes him to treat that student unjustly or unfairly. Mr. Smith is demonstrating A. stereotyping. C. handicappism. B. discrimination. D. racism. 2. If one child displays discriminatory behavior toward ...
September 27, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
18. To welcome a new Asian student into your classroom, it would be appropriate to A. greet him or her warmly with a hug. B. have the student introduce himself or herself to the class. C. have classmates greet the new student by saying “welcomeâ€&#...
September 27, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
Thank you both. I am going to finish up this test tonight...and will like to get some feedback on my answers. I can not thank you both enough. This is so important to me.
September 27, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
14. As a teacher aide in a multicultural classroom, you should realize that A. your teacher is the best resource for information on diversity-related information. B. it’s up to you to help improve children’s attitudes today, so we can have a better world tomorrow. C...
September 27, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
Ok that you for clarifying that for me Ms. Sue. I am trying so hard to keep my grade point average high in order to be successful in my goal of becoming an Aide. I am finding that the answers however, are becoming a little more difficult to find. :D Well, I should say, they ...
September 26, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
This is what my text says: One of the computer-related duties of an ESL aide may be to become familiar with the language arts software programs available in the school’s computer lab.
September 26, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
13. In an ESL classroom, teacher aides should prepare themselves to A. learn or become familiar with appropriate language-related software programs. B. handle all disciplinary measures that arise on behalf of the teacher. C. counsel parents regarding their childâ€&#...
September 26, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
This is what my text says: Activities such as having students welcome a non-English-speaking student into the class, dressing up in ethnic garb, or celebrating a variety of ethnic holidays all are good ideas for demonstrating similarities and differences. Books, bulletin ...
September 25, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
12. The best way for a school to demonstrate multicultural awareness is to A. host special “ethnic” or “diversity” student assemblies. B. include multicultural content in as many subject areas as possible—in mathematics, science, etc. C. celebrate ...
September 25, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
I just found the answer. It is "B". There are times that a teacher may ask for a translator to meet with students parents.
September 25, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
11. As a teacher aide in an ESL classroom, it’s within your responsibilities to A. meet with parents one-on-one to discuss their child’s progress. B. provide language translation for the teacher when requested. C. determine when an ESL student is ready to be ...
September 25, 2010

data management
What exactly is the question
September 25, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
I also think using items in classrooms from other countries would be an awesome tool. However, I don't know how many people would be able to have such items. That is why I felt that the possibility of ordering from a catalog could pose as being rather beneficial.
September 25, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
Thank you. In reality I think that they both go hand in hand but I do know that there is only one correct answer.
September 25, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
8. In general, the best type of multicultural classroom materials are those that A. demonstrate stereotypes of other biased behaviors. B. can be used in a wide variety of ways. C. are unusual or unique items from foreign countries. D. are ordered from specialized multicultural...
September 25, 2010

Teachers Aide/Language and other Barriers
7. Besides learning to speak and read English, another goal of an ESL program is to A. prepare immigrant students for U.S. citizenship. B. help immigrant students “graduate” from bilingual classes to English-only ones. C. reduce the use by immigrants of their native ...
September 25, 2010

Teachers Aide/Technology in the Classroom
Which of the following scenarios most likely describes the future of technology in education? A. School personnel will become convinced that computers are a passing fad. B. More interactive multimedia programs will become available. C. Drill and practice will be the usual ...
September 23, 2010

EARLY CHILDHOOD EDUCATION & AFTER-SCHOOL DAY CARE
Well all of my answers were right except for 20...lol oh well I am happy with a 95
June 28, 2010

Pages: 1

Search
Members