Thursday
May 28, 2015

Posts by Anonymous


Total # Posts: 81,809

ECE
If you ask a young child to give you a red ball and he brings a blue one, the child does NOT possess the word red in his: A. productive vocabulary. B. receptive vocabulary. C. oral vocabulary. D. growing vocabulary
March 10, 2015

early childhood
A child’s oral vocabulary is closely related to:
March 10, 2015

math
The numbers 7, 8, 9, and 11 are written on separate pieces of paper and put into a hat. Two pieces of paper are drawn at the same time and the product of the numbers is recorded. Find the sample space.
March 9, 2015

Writing
She forcefully _______ her view that something needs to be done to reduce crime in the city in front of city council. A. asserted B. snarled C. murmured D. commented
March 9, 2015

precalc
find the rational expression R whose numerator and denominator have degree 2 and leading coefficients of 1 such that (x^2 + 3x-10)/(x^2 -8x+15) * R = (x-2)/(x-3)
March 9, 2015

chemistry
if a student mixes 250 grams of Na2O with 300 grams of H2O how many grams of NaOH ?
March 9, 2015

algebra
a community theater group finds that their funding is cut by 12%each year .this year they receive 10,000 in funding from grants and donors
March 9, 2015

Chemistry
In photography, unexposed silver bromide is removed from film by soaking the film in a solution of sodium thiosulfate, Na2S2O3. Silver ion forms a soluble complex with thiosulfate ion, S2O32-, that has the formula Ag(S2O3)23-, and formation of the complex causes the AgBr in ...
March 9, 2015

Art last question for today.
Are you serious that it's b?!
March 9, 2015

Art last question for today.
I think C, you?
March 9, 2015

Art last question for today.
Thanks so much in advance, this means a lot :)
March 9, 2015

Art last question for today.
Was it C Ann?
March 9, 2015

preCal help please
rationalized the denominator of the expression5 sqrt -3 sqrt5 /sqrt5 - sqrt3
March 9, 2015

math
ygfgv
March 9, 2015

Math, Help
sqrt5-sqrt3/sqrt5+sqrt3
March 9, 2015

Math Please Help
35.
March 9, 2015

Math Please Help
In a recent survey of middle school students about pizza toppings, it was found that 25 students like pepperoni pizza, 31 like banana peppers pizza, and 5 likes both pepperoni and banana peppers on their pizza. if 66 students were surveyed, how many students do not like banana...
March 9, 2015

math
yes. correct. 3 times 3 is the radius squared.. Then multiply 9 and pi
March 9, 2015

Math
in a recent survey of middle school students about pizza toppings, it was found that 25 students like pepperoni pizza, 31 like banana peppers pizza, and 5 likes both pepperoni and banana peppers on their pizza. if 66 students were surveyed, how many students do not like banana...
March 9, 2015

sci207: dependence of man on the environment
Which statement is true regarding nuclear energy
March 9, 2015

Geological Science
What is Groundwater Mining? Explain giving an example of ground water mining in the United States.
March 9, 2015

Social Studies
nope
March 9, 2015

Social Studies
idk
March 9, 2015

Social Studies
Can someone help me answer this question??? Predict how the outlawing of slavery would have affected the South’s economy.
March 9, 2015

literature
What's the poetic significance of the figures of speech in "the pulley"?
March 9, 2015

Art
It was posted today ;)
March 9, 2015

Art
They are all right, did this. Please I beg you to help me with my post in case you know the answer, there is a bit of controversy on it. Its called 'english please help:)' thanks so much
March 9, 2015

Art
Was it D??? Thanks so much, this means a lot :)
March 9, 2015

English Help Please
Yep most definetely C. I researched it. Please help me with my post called L.A. from yesterday about what was described literally in the poem. Please, it would help sooo much
March 9, 2015

English Help Please
Anne accuses Peter of being insufferable,or A. unfriendly B. depressing C. unbearable D. hurtful Is the answer C?
March 9, 2015

English Help Please
This was my question you answered somebody else posted the other question and used anoymous too. Thank you write teacher for helping me.
March 9, 2015

English Help Please
I answered your other quedtion, i already made my own posr, but i wanted to make sure. Please help me, i will try to help you :'(
March 9, 2015

English Help Please
Please make your own post as my question did not get answered.
March 9, 2015

English Help Please
I will look for your answer to help :)
March 9, 2015

English Help Please
Hi can you please help me with my post, it is LA and it was posted yesterday. It was about what was described literally in the poem given. Please I beg you :(
March 9, 2015

English Help Please
An example of dramatic irony in The Diary of Anne Frank,Act I is when A. Peter easily removes his Star of David but Anne has difficulty removing it because it is a symbol of her Jewish heritage. B. Anne states she will go to Paris or be a famous dancer and the audience knows ...
March 9, 2015

math
the order of the pole of sin(z)/((z-3)^4 * (z^2 + 3)^2) at z=3.
March 9, 2015

Art
Number one is D, I have taken the test
March 9, 2015

Art
Was #1 D and #2 C??? This helps a lot thanks :)
March 9, 2015

English Help Please
would it be C?
March 9, 2015

English Help Please
Which line of dialogue by Mr. Dussel in The Diary of Anne Frank, Act I shows a growing conflict between him and Anne? A. "I always get along very well with children." B. "I'm not at my best this morning." C. "I spend half my night shushing her.&...
March 9, 2015

English Help Please
Which line of dialogue by Anne in The Diary of Anne Frank, Act I reveals that Anne is struggling to find herself? A. "I knew it was the last night in my own bed, and yet I slept soundly." B. "I'll take the room in the afternoons." C."You are the ...
March 9, 2015

English Help Please
Second Read: The Diary of Anne Frank, Act I Peter. I used to see you...sometimes... Anne. You did? Peter...In the schoolyard. You were always in the middle of a bunch of kids. Anne. Why didn't you ever come over? Peter. I'm sort of a lone wolf. What can you infer from ...
March 9, 2015

math/econs
determine the first derivative of:Y=3+10X+5X2
March 9, 2015

economics
4) From October 1994 to march 1995, the price of cotton increased from $0.65 to over $1 per pound, the highest level since civil war. According to business week, ‘supplies have dwindled because of poor crops in china, india, and Pakistan. At the same time, consumers, ...
March 9, 2015

Economics
What is the law of demand and dimishing marginal approach
March 9, 2015

Math
What factors does X3-X have for all X
March 9, 2015

physics
A boy throws a ball straight up into the air so that it leaves his hand at 11 m/s. If the ball has mass 0.15 kg and the boy's arm moved through 1.5 m as he threw the ball, then what average force did he exert on the ball?
March 8, 2015

L.A. Help Please :)
You always go above and beyond to help me, and so many others; thank you so much Ms. Sue! You are truly amazing! I will be sure to keep this in mind, thank you so much :0)
March 8, 2015

L.A. Help Please :)
Ms. Sue, I don't know what I'd do without you, thank you soo much! I was confused if it was A or C, but I'm glad I went with A :) Thanks again, and I hope you have a great rest of your day! ;)
March 8, 2015

L.A. Help Please :)
Which of the following sentences uses a predicate adjective. A. The rain looked shiny under the streetlight. B. Rachel will be our instructor this year. C. The snow looked like glitter on the ground. D. This year, our instructor will be she. Is the answer A?
March 8, 2015

Math
The cost (in thousands of dollars) of the production of scooters can be representedby x^2 - 10x + 27, where x is the number of scooters produced. What is the minimum number of scooters that can be produced for $6 thousand?
March 8, 2015

Social studies
Which act was the intolerable act most like was it the stamp act?
March 8, 2015

math
I want a good grade
March 8, 2015

math
can someone give me the answers to the math lesson 17 measurement unit test? please.
March 8, 2015

English
Do I need the second comma in this sentence? I said I was puzzled by the dream, but in reality, I believe that dreams mean nothing.
March 8, 2015

Social studies
What group believed president Lincoln's reconstruction plan was to easy? A. Democrats B. Freedman C. U.S Senate D. Radical Republicans
March 8, 2015

life orientation
explain clearly how intrapersonal conflict can be addressed through the following strategies engaging in physical exercises,counselling and self-talk.
March 8, 2015

chemistry
PbS
March 8, 2015

life orientation
how intrapersonal conflict can be addressed through the following stra tegies engaging,counselling and self-talk.
March 8, 2015

life orientation
to what extent can intrapersonalconflict affect job perfomance when employed.
March 8, 2015

life orientation
to what extent can intrapersonal conflict affect communication in relationships
March 8, 2015

Physics
A 24.5-kg child is standing on the outer edge of a merry-go-round which has moment of inertia 989 kg • m2 and radius 2.40 m. The entire system is initially rotating at 0.180 rev/s. Find the angular velocity if the child moves to a final position 1.10 m from the center of ...
March 8, 2015

Math
Mike and Lani stand 21.2 meters apart. From Mike’s position, the angle of elevation to the top of the Eiffel Tower is 40°. From Lani’s position, the angle of elevation to the top of the Eiffel Tower is 38.5°. How many meters high is the Eiffel Tower? Round to...
March 8, 2015

Finance
ftfh
March 8, 2015

Algebra 2
2x^3 - 250 = 0
March 8, 2015

chemistry
Oh.. I figured it out. So you should do stoichiometry in ratios, very accurately, by solving for the one unknown in the end. Then just multiply found ratios by 110 and find Kp from the equilibrium pressures.
March 8, 2015

chemistry
A mixture of 3.00 volumes of H2 and 1.00 volume of N2 reacts at 344 C to form ammonia. The equilibrium mixture at 110.0 atm contains 47.00 % NH3 by volume. Calculate Kp for the reaction, assuming that the gases behave ideally.
March 8, 2015

math
Nine over four minus two
March 8, 2015

L.o
to address human rights and xenophobia
March 8, 2015

heat transfer
colder
March 8, 2015

math
Facters of 4y+8y+16
March 8, 2015

math
Facters of 4y+8y+16
March 8, 2015

math
Facters of 4y+8y+16
March 8, 2015

Physics
Your parents have just bought you a new Canon digital camera. You wish to show your friends a picture of it, but you have no other cameras in the house. So you decide to stand 1.5 m in front of a flat mirror. For what distance should you focus your camera lens?
March 7, 2015

Math
Mike and Lani stand 21.2 meters apart. From Mike’s position, the angle of elevation to the top of the Eiffel Tower is 40°. From Lani’s position, the angle of elevation to the top of the Eiffel Tower is 38.5°. How many meters high is the Eiffel Tower? Round to...
March 7, 2015

Science
When the energy of a light wave is transferred to a particle and causes it to vibrate and generate heat the energy of the light wave is A. Absorbed B. Reflected C. Refracted D. Transmitted Is the answer A? Thank you
March 7, 2015

Math
I know someone has posted this question before but didn't get an answer so sorry for the post. The box-and-whisker plots show data for the test scores of four groups of students in the same class. Which plot represents data with the greatest range of scores? A. The lowest ...
March 7, 2015

math word problem
A high school student created a remote control car that can travel 66 feet in 6 seconds. Express as a unit rate A. 11 feet/sec B. 66feet/sec C. 11sec/feet D. 6 feet/sec
March 7, 2015

Matrix
If A=(aij) and B=(bij) are arbitrary square matrices of order 2, show that |AB|=|A||B|? I don't understand how to start this question. What is the question even asking?
March 7, 2015

math word problem
Martha earns $8.76 per hour at her job. Last week, she worked for 32.5 hours. On average, if Martha worked 5 days last week, how much did she earn each day?
March 7, 2015

Force
Lever is 15 feet long rock is 150 lbs folcrum is 12 feet from the rick how much force is exerted
March 7, 2015

Maths literacy,life science,physical science,consu
what career I can follow with this subjects?
March 7, 2015

english
yesterday I had homework. Um.. so, question is: what is the difference between the english language British with english language USA? ya, I really don't know what's the difference?
March 7, 2015

algebra
Price=.20T+baseamount
March 7, 2015

Math
Two parallel resistors have resistances R1 and R2. If the total resistance is R, then 1/R = 1/R1 + 1/R2. R1 is increasing at 0.04 ohm/sec,and R2 is decreasing at 0.03 ohm/sec. How fast is the total resistance changing at the moment that R1 is 3 ohms and R2 is 4 ohms?
March 7, 2015

Algebra
What is point-slope form?
March 7, 2015

Math
Find the first five terms: a sub 1 = 4 and a sub n = 0.5a sub (n - 1) + 1 Are they 3, 2.5, 2.25, 2.125, and 2.0625?
March 7, 2015

physics
A rigid tank having a volume of 0.100 m3 contains helium gas at 155 atm. How many balloons can be inflated by opening the valve at the top of the tank? Each filled balloon is a sphere 0.300 m in diameter at an absolute pressure of 1.15 atm. (Remember that the tank cannot be ...
March 7, 2015

Art 7
1.c 2.b 3.d 4.a 5.b 6.b 7.d 8.a 9.b 10.d these are the correct answers
March 6, 2015

math
The sum of two numbers is 300 and the two numbers have a ratio of 20:10. Find the larger number.
March 6, 2015

Math Help!
The box-and-whisker plots show data for the test scores of four groups of students in the same class. Which plot represents data with the greatest range or scores? A. The lowest value is numberd 30, the lower quartile is numberd at 40, the median is numberd at 55, the upper ...
March 6, 2015

physics
a 10-kg block on a perfectly smooth horizontal table is connected by a horizontal string to a 63-kg block that is hanging over the edge of the table. What is the magnitude of the acceleration of the 10-kg block when the other block is gently released?
March 6, 2015

what does this mean???
or how about... clearly illustrated using fotor: instead of jars illustrate appliance being unplugged the choice made: "unplug" types of energy conserved: energy saving; light approximate amount of energy conserved: even when their not being used they use about 75 or...
March 6, 2015

what does this mean???
i was thinking about jars, and ways that you could recycle jars and the amount of energy used to make and create them, so why not just recycle them. does this answer the requirements or should i use a different approach
March 6, 2015

what does this mean???
Students must make a choice concerning their daily practices that will reduce the amount of energy that is consumed in their practice. This must be clearly illustrated using fotor, including the choice made, types of energy conserved, approximate amount of energy conserved, ...
March 6, 2015

MaTH
the school's track team ran the 220 relay in 7 minutes 46 seconds at their first track meet. The next meet, their time was 42 seconds shorter. At the next, their improvement was twice as great. What was their total running time at the last met?
March 6, 2015

government
Why does the Constitution describe the executive and legislative branches in more detail than the judicial branch?
March 6, 2015

Pre-calc/trig
nvm i think i got this one
March 6, 2015

Pre-calc/trig
i think its a or b Which scenario describes periodic behavior? A pendulum swinging back and forth A ball bouncing up and down on the ground The takeoff and landing of a jet plane The path a dolphin swims in the ocean
March 6, 2015

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 15
  4. 16
  5. 17
  6. 18
  7. 19
  8. 20
  9. 21
  10. 22
  11. 23
  12. 24
  13. 25
  14. 26
  15. 27
  16. 28
  17. 29
  18. Next>>

Members