Sunday
August 2, 2015

Posts by Anonymous


Total # Posts: 83,043

L.A. The Governess :)
Reed, no worries, Andrew helped me.. thank you so much for all you do :) Thank you so much Andrew! :D I helped you with your science:)
April 23, 2015

L.A. The Governess :)
Thank you Reed! Here is the excerpt. Does my answer still make sense? Thank you again :)
April 23, 2015

For those who haven't read The Governess
For those of you whom haven't read it, here is the excerpt for this question: Julia. As you wish ma'am. [She curtsies and starts to go again.] Mistress. Julia! [Julia stops.] Is it possible to be so spineless? Why don't you protest? Why don't you speak up? Why ...
April 23, 2015

L.A. The Governess :)
The literature is The Governess by Neil Simon. What do you learn from these stage directions in The Governess? [The faintest trace of a smile her lips] A. Julia is suddenly very happy. B. Julia knows something Mistress doesn't know. C. Julia has made an important decision...
April 23, 2015

Science
Omg, thank you soo much!!! Sorry I had to bribe you, heh :) Here, as I promised: 1 A 2 A 3 D 4 C 5 B 6 A 7 C 8 B 9 C 10 B 11 C 12 D 13 D 14 True 15 True 16 False 17 False If you need help with essays, no problem, I will be here :) These are the answers I put and got a 100% :) ...
April 23, 2015

Science
What do you learn from these stage directions in The Governess? [The faintest trace of a smile her lips] A. Julia is suddenly very happy. B. Julia knows something Mistress doesn't know. C. Julia has made an important decision. D. Julia is thinking about someone she loves. ...
April 23, 2015

Science
I have checked you Language Arts, and I have the 100% answers to these questions. If you help me on my question I will help. It is called "L.A. The Governess :)" and was posted today. I will help you as soon as you help me, and I guarantee you a 100 on these ...
April 23, 2015

social studies
what conclusions can you make based on Riel's speech?
April 23, 2015

Math
Yes Reiny is 100% right, I mixed up the values :)
April 22, 2015

Math
You are going 2 to the right (positive), and 7 up (positive again). Where did you get the negative sign???
April 22, 2015

Math
Its me again, I strongly believe C :)
April 22, 2015

Math
I will help if you please help me with my art. I in no way meant to offend you :(
April 22, 2015

Math
Points W(-5,3), X(-1,6), and Y(5, -2) are three vertices of a rectangle. Determine the coordinates of the fourth vertex.
April 22, 2015

Art please help me :)
The lesson we had said elegance and simplicity. The question says the throne is contrasting to the french chairs that are extravagant...doesn't extavagance show power? I in no way meant to offend you in any way by copying your question, i was just seeking help... im very ...
April 22, 2015

Art please help me :)
Pictures: Pair of Armchairs by unknown artist Digital image courtesy of the Getty's open content program. I couldn't find this picture in google. Picture 2: Ceremonial Chair(The Elgin Throne) by unknown artist it was the first picture in google. The detailed French ...
April 22, 2015

Art please help me :)
Was the other one D? :( I never meant to offend you, I was unsure:'(
April 22, 2015

Art please help me :)
Heh
April 22, 2015

Art please help me :)
Thank you sooo much Ms.Sue :)
April 22, 2015

Art please help me :)
Picture: Contemporary Retro Molded Black Accent Plastic Dining Armchair with Wood Eiffel Legs its the first picture in google. This wooden and plastic chair design by Ray and Charles Eames communicates a a sense of which artistic charateristic? A. Balance B. Rhythm C. Color D...
April 22, 2015

Math
Determine the value of y so that the line segment with endpoints P(3, y) and Q(-3, -1) is parallel to the line segment with endpoints R(-4, 9) and S(5,6).
April 22, 2015

Math
A line segment has endpoints C(-3,-6) and D(-6,-4). Point P is such that PC is perpendicular to CD. Determine the coordinates of P if P is on the x-axis.
April 22, 2015

Math
There are 2 points on the graph V(4,12) U(a,0) The line has a slope of 2. What is the value of a?
April 22, 2015

Problem solving
Two numbers that have a sum of 7869 and a difference of 1879
April 22, 2015

Art
I agree with Writeacher, was it A? This means a lot :)
April 22, 2015

Art
Saw lesson and agree 100% :) Were the other ones right? Please go back amd tell us if you got the others right, and what it was if not...it means a lot. I already put what i think the others were under their individual post :)
April 22, 2015

linear algebra urgent
^ btw that matrix has 4 values in it.
April 22, 2015

linear algebra urgent
For the orthogonal matrix A = 1/sqrt(2) -1/sqrt(2) -1/(sqrt(2)) -1/sqrt(2) verify that (Ax,Ay)=(x,y) for any vectors x and y in R2. Can someone please explain this
April 22, 2015

Art
I saw the lesson and it hints at D... was it D??? Thank you so much, it means a lot to me :)
April 22, 2015

Math
all divisors must have the same list of primes, with powers the same or less. (b) does not work, since the dividend does not include a 5. so, what is your answer?
April 22, 2015

If you answer these questions I will pass this cla
so what? you still won't know what you're doing...
April 22, 2015

pols210 d001 win test answer
answer to quiz in pols210 d001 win
April 22, 2015

Math
They all look good to me.
April 22, 2015

math
C looks good to me
April 22, 2015

math
1. 5*3^n A.5,15,45,135 B.15,30,45,60 C.15,45,135,405<----- D.0,15,45,135
April 22, 2015

Geometry
The measure of the consecutive sides of an isosceles trapezoid are in the ratio 8:5:2:5 the perimeter of the trapezoid is 140 inches if it's height is 20 inches find the area of the trapezoid
April 22, 2015

Math
Determine whether, for any set A, it is true that P(A) = P(U) − P(A). If it is true prove it, if it is not, give a counterexample.
April 22, 2015

Social Studies
Please help Ms. Sue!!! The following, "People want to ensure that Puerto Ricans always identify with the spanish language and culture." Provides support for which of the following statuses for the country of Puerto Rico? a. Separate Nation b. U.S. Commonwealth** c. U...
April 22, 2015

check 1 easy question
My answer is D
April 22, 2015

check 1 easy question
Which word is most similar to the word intuition? refinement principles reasoning insight <----
April 22, 2015

Calculus
F(x)=Integral of (-12sinx/cos^2x) dx+c F(0)=4. Find C
April 22, 2015

math
i have no idea. i just need the answer
April 22, 2015

Statistics
The daily sales of a retail store are normally distributed with a standard deviation of $500. If the probability that sales will be less than $10,000 in any one day is 40%, what are the mean daily sales?
April 22, 2015

Statistics
What is the lowest z-value for the highest 2% of observations on the standard normal distribution?
April 22, 2015

math
a road crew must clear a hill that is 110.0 feet tall so that a new road can be built, they are to clear 11 1/2 feet of the hill each day, find the equation in slope intercept on the line that represent to height
April 22, 2015

Algebra IMPORTANT
2k+ 5k+1 + 10k+2 are three successive terms of a geometric sequence find the value(s) of k
April 21, 2015

Math
Use mean median or mode to predict how many strokes need to complete a golf ball
April 21, 2015

chemistry
pH=6.5
April 21, 2015

chemistry
One way to raise the pH of an acidic lake (and restore aquatic life) is to add limestone (CaCO3). How many grams of CaCO3 are needed to neutralize 1.2kL of the acidic water from the lake if the acid is sulfuric acid? H2SO4(aq)+CaCO3(s)→CO2(g)+H2O(l)+CaSO4(aq)
April 21, 2015

Bio
If a person’s liver makes 1000 mg/hour of urea during an average day, what would the concentration of urea be, in mg/mL, for a person making 1.0 L of urine during a particular day? What would it be for a person making 1.5 L of urine during a particular day?
April 21, 2015

Math
A car measures 20 feet. What is the length of a model car if the scale factor is 1:64 inches? I can't show my work because i don't even understand any of it!
April 21, 2015

Chemistry
What is the volume of 2.0 moles of an ideal gas at 290 K and 2.8 atm?
April 21, 2015

Social Studies
Then i think its D
April 21, 2015

business
8. Student Betty says that physical distribution includes both transportation and storage. Student Bob says that exchange includes both buying and selling. Which student is correct? A. Bob only B. Neither C. Both D. Betty only
April 21, 2015

business
21. _______ ratios measure the degree to which a firm relies on borrowed funds in its operations. A. Retail earning B. Wholesale earning C. Earnings per share D. Leverage (debt)
April 21, 2015

business
28. The North American Free Trade Agreement (NAFTA) can be expected to A. increase trade restrictions among the member nations. B. result in political unification of the member countries. C. increase the number of low-wage jobs in the U.S. D. vastly increase trade among the ...
April 21, 2015

intoduction to business
35. Union workers at an auto parts plant go out on strike. In response, management closes the plant. This tactic is a A. cooling-off period. B. secondary boycott. C. lockout. D. strikebreaker.
April 21, 2015

calc
the i and 3 are separate as well
April 21, 2015

calc
yes. so i 3 (1+i) (-i)
April 21, 2015

calc
Find the inverse of each of the following matrices, if possible [i 3 1+i -i]
April 21, 2015

Religon
This year academically for me has been tough. But, I know that by myself I can do nothing, but with God I can accomplish everything. I'm happy to say the semester is almost over and through God's strength alone I have been able to get through my classes :) I know that ...
April 21, 2015

Life orientation
Describe the human right violation(Xenophobia) that is taking place in your community
April 21, 2015

math
Factorise the following 1) a^3 - b^3 - a - b 2) a^2 - b^2 + 10a - 2b + 24
April 21, 2015

math
xiao
April 21, 2015

Chemistry
a student carefully measures the melting point of a solid material. she measures the range to be 81.2 - 83.7 degree. assuming she has done the measurement correctly. what can she conclude about the sample, and why
April 21, 2015

Chemistry
You are given potassium carbonate solid and potassium sulfate. Both are white solids. How would you separate potassium carbonate and potassium sulfate?
April 20, 2015

Science
In what ways are electric generators and motors similar? In what ways are they different?
April 20, 2015

Chemistry
I sincerely apologize. Here's the reaction: 2C(s) + O2(g)→2CO(g)
April 20, 2015

Chemistry
Can someone answer this question? The enthalpy of combustion of solid carbon to form carbon dioxide is -393.7 kJ/mol carbon, and the enthalpy of combustion of carbon monoxide to form carbon dioxide is -283.3 kj/mol CO. Use these data to calculate ∆H for the reaction. ...
April 20, 2015

4th Math
sam cut a pie into equal slices. there are only 3 slices left. the angle measure for the 3 slices is 72 degrees. How many slices did sam cut the pie into? 360
April 20, 2015

Calculus
A fence 4 feet tall runs parallel to a tall building at a distance of 2 feet from the building. What is the length of the shortest ladder that will reach from the ground over the fence to the wall of the building?
April 20, 2015

HELP
a car wheel turning at 0.5 is brought to rest by the brakes in exactly two revolutions. what is the angular acceleration of the wheel?
April 20, 2015

san jac
a sample of nitrogen gas contain 5.0mol in a volume of 3.5L calculate the new volume of the container if the pressure and temperature are kept constant but the number of moles of nitrogen is change to 2.5 mol
April 20, 2015

HELP please
a car wheel turning at 0.5 is brought to rest by the brakes in exactly two revolutions. what is the angular acceleration of the wheel?
April 20, 2015

math
Determine the number of divisors of the integer 4312440.
April 20, 2015

PHYSICS
a 0.30-m radius automobile tire rotates how many rad after starting from rest and accelerating at a constant 2.0 rad/s^2 over a 3.54-s interval
April 20, 2015

Science
@Mrs.Sue
April 20, 2015

Science
The diagram below shows a process in Earth's crust. Which of the following statements best describes the process in the diagram. A Converging plates from Mountains B Converging plates from Volcanoes C Diverging plates form Mountains D Diverging plates form a rift valley I ...
April 20, 2015

Biology
what is an adaptive radiation
April 20, 2015

science 8th (::
So what one is it
April 20, 2015

business calculations
0.2
April 20, 2015

business calculations
albino rats used to study the hormonal regulation of a metabolic pathway are injected with a drug that inhibits body synthesis of protein. usually, 4 out of 20 rats die from the drug before the experiment is over. this time round, 10 animals are treated with the drug. what is...
April 20, 2015

Calculus check and help
Let f and g be the functions given by f(x)=1+sin(2x) and g(x)=e^(x/2). Let R be the shaded region in the first quadrant enclosed by the graphs of f and g. A. Find the the area of R. B. Find the value of z so that x=z cuts the solid R into two parts with equal area. C. Find the...
April 19, 2015

Calculus
Let f and g be the functions given by f(x)=1+sin(2x) and g(x)=e^(x/2). Let R be the shaded region in the first quadrant enclosed by the graphs of f and g. A. The region R is the base of a solid. For this solid, the cross sections, perpendicular to the spx-axis, are rectangles ...
April 19, 2015

Physics
(Image included with problem) 9.186E-1 moles of an ideal diatomic gas undergoes a transition from a to c along the diagonal path in the figure. The temperature of the gas at point a is 1310 K. During the transition, what is the change in internal energy of the gas? How much ...
April 19, 2015

Physics
A heat engine carries 2.60 mol of an ideal monatomic gas around the cycle shown in the figure. Process 1-2 takes place at constant volume and takes the gas from 300 K to 600 K, process 2-3 is adiabatic and takes the gas from 600 K to 455 K, and process 3-1 takes place at a ...
April 19, 2015

Chemistry
Copper has a specific heat of 0.387 J/g·°C. How much energy is required to raise the temperature of 215 g of copper from 47.0°C to 164.0°C?
April 19, 2015

Calculus
Sorry. I'm really confused though.
April 19, 2015

Calculus
Let f and g be the functions given by f(x)=1+sin(2x) and g(x)=e^(x/2). Let R be the shaded region in the first quadrant enclosed by the graphs of f and g. A. Find the volume of the solid generated when R is revolved around the line y=pi. B. Fine the volume of the solid ...
April 19, 2015

Pre-Calculus
I get ã145 but the answer according to the answer key is 9ã2
April 19, 2015

chem
The solubility of air in water is approximately 2.1x10^-3 M at 20 C and 1 atm. What is the constant for air.?
April 19, 2015

Calculus
For C i for 1.348 u^3. Is that right?
April 19, 2015

Calculus
Let f and g be the functions given by f(x)=1+sin(2x) and g(x)=e^(x/2). Let R be the shaded region in the first quadrant enclosed by the graphs of f and g. A. Find the the area of R. B. Find the value of z so that x=z cuts the solid R into two parts with equal area. C. Find the...
April 19, 2015

sam
integral from 1 to x of (5/(t^3 +3))dt
April 19, 2015

algebra
Suppose a car that sells for $40,000 depreciates 10% per year. How many years would it take for the car to have a value less than $25,000
April 19, 2015

MAth
How many inches are in 75% of 20 yards?
April 19, 2015

calculate the area of plane figures
y=x^2 y=8-x^2 NEED HELP
April 19, 2015

math
ibrahim has a bag containing five red balls,six yellow balls and four white balls , the ball is pick at random from the bag.find the probability that: (a))red or white ball ? (b) yellow or red ball ? (c) not red
April 19, 2015

Error Analysis
What can you do to reduce global warming in Thailand? Global warming is major problem affecting the world. Now, the world needs help from every human being. As a people, we can reduce global warming by following ideas. First, we can reduce global warming in Thailand by reduce ...
April 19, 2015

algebra
Describe how you know if an inequality is an “and” or an “or” problem. (use -3 < x+5 < 8). Also, how do you know if an absolute value question is an “and” or an “or” problem?
April 18, 2015

Physics
At what time after being ejected in the boulder moving at 20m/s upward if a large boulder is ejected from volcano with initial
April 18, 2015

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 11
  4. 12
  5. 13
  6. 14
  7. 15
  8. 16
  9. 17
  10. 18
  11. 19
  12. 20
  13. 21
  14. 22
  15. 23
  16. 24
  17. 25
  18. Next>>

Members