Wednesday
May 27, 2015

Posts by Anonymous


Total # Posts: 81,780

Math, Psychology
Can anyone tell me what should be the answer to this question? What term is being described: Choose from these answers: (A)Central Limit Theorem (B)Normal distribution (C)Standard Error (D)Z-score (E)Transformation rules 1) If you keep taking more and more samples, the average...
April 24, 2015

MATH
I did not understand that answer. Ms. Sue
April 24, 2015

MATH
Can anyone help me with this question.? What term is being described? Choose from these answers: (A)Central Limit Theorem (B)Normal distribution (C)Standard Error (D)Z-score (E)Transformation rules 1 If you keep taking more and more samples, the average of the samples' ...
April 24, 2015

Math
Whats for the part 2? bobpursley
April 24, 2015

Math
Can anyone help me with this question.? What term is being described? Choose from these answers: (A)Central Limit Theorem (B)Normal distribution (C)Standard Error (D)Z-score (E)Transformation rules 1 If you keep taking more and more samples, the average of the samples' ...
April 24, 2015

MATH
Can anyone help me with this question.? What term is being described? Choose from these answers: (A)Central Limit Theorem (B)Normal distribution (C)Standard Error (D)Z-score (E)Transformation rules
April 24, 2015

Math
Thanks. Damon.
April 24, 2015

Math
Can anyone help me with this question. What's the best answer? Choose from these answers: [(A):variance] [(B):standard deviation] [(C):sample mean] [(D):s-squared] [(E):unbiased estimate] 1.subtract the mean of all the scores from each score, then square that number and ...
April 24, 2015

French
I would like to double check my fill in the blank answers. Merci! 26. Le film que nous ___(1)___ vu hier ___(2)___ sans aucun intérêt. Je me suis ___(3)___ pendant la ___(4)___. Nous ___(5)___ nous ___(6)___ même pas du titre du film. ___(7)___ ne ___(8)___...
April 24, 2015

French
I would like to double check my fill in the blank answers. Si j’avais ___(1)___ le choix, j’___(2)___préféré aller au ___(3)___plutôt qu’à ce concert. Je regrette d’être ___(4)___. Je n’aime vraiment pas ce ___(5...
April 24, 2015

Psychology
Thanks
April 24, 2015

Psychology
Because the U.S. Census Bureau takes statistics of the population?
April 24, 2015

Psychology
Can u explain why 2 is B?
April 24, 2015

Psychology
2 is B
April 24, 2015

Psychology
Is it Histogram ? Ms. Sue
April 24, 2015

Psychology
Not really . Ms. Sue
April 24, 2015

Psychology
what should be the second answer? Ms. Sue
April 24, 2015

Psychology
Choose from these answers: [(A):histogram] [(B):population] [(C):parameter] [(D):statistic] [(E):random sample] 1. A ________ provides a numerical description of a sample. 2.The number of people in the U.S. as measured by the U.S.Census is a _______. For the first one i think ...
April 24, 2015

Math
Oh wait, sorry. 3 is not even an answer choice.
April 24, 2015

Math
I don't get how it's 0 Ms. Sue. Would we do 9 + 8 = 17, then do 20 - 17 = 3?
April 24, 2015

Math
After polling a class of 20 music students by a show of hands, you find that 8 students play the guitar and 9 students play the piano. Given that information, what is the minimum number of students in this music class who play both the guitar and the piano? F. 0 G. 1 H. 8 J. 9...
April 24, 2015

Science
I think the answer is D.
April 24, 2015

Science
A gardener plants several flowering plants of the same species and notices that about 10% of the plants produce larger flowers than the others. He keeps track of the distribution of flower sizes over several years as shown in the table below. What explains these observations? ...
April 24, 2015

physics
A 13 ohm, 35 ohm, and 2k ohmresistor are connected in a series circuit with a 190 V battery. What is the equivalent resistance of the circuit?
April 24, 2015

mathematics
The length of two sides of an acute tritriangle are 8 inches and 10 inches. Which of the following could be the length of the third side?
April 24, 2015

Physics
A bowling ball (solid sphere of mass = 7.27 kg and radius = 12.7 cm) is rolling on level ground at a constant angular speed of 55 rad/s. What is the total kinetic energy of the ball?
April 23, 2015

Pschology 202
True or False? occupational achievement is a newer phenomenon for women than for men? True False
April 23, 2015

French
Could you please assist me with double checking my answers? Thank you! 1. C'est la suite de places disposées sur une même ligne. - le violoncelle - l’orchestre - le rang - le rideau I picked: l'orchestre 2. S'il fait chaud . . . - Nous irons la &...
April 23, 2015

French
I would like to double check my work on a few questions: 1. Nous voulions sortir mais ________ la neige tomber, nous avons décidé de rester chez nous. Answer: voyant 2. J'attends ________ de ma meilleure amie. Nous allons au concert ce soir. un coup de t&...
April 23, 2015

Physics
A remote control model airplane connected to a string is flown in a circle with a radius of 0.348 m about a fixed axis with an angular velocity of +1.47 rad/s. The plane’s throttle is increased, so that it acquires an angular acceleration of 2.18 rad/s2. After 0.490 s ...
April 23, 2015

science
Hopefully someone else can help you with this. sorry!
April 23, 2015

science
For your second one. I think, No. Viable electric cars, I think are probably many years in the future..
April 23, 2015

science
are there answer choices?
April 23, 2015

math
Looks like you have your geometry down ok. Now for that spelling . . .
April 23, 2015

math
We know it's not a square or rectangle Which one do you think a trapezoid rhombus, or parallelogram ? well it says that the sides are equal in length, so it has to be more than likely a rhombus Rhombus is the quadrilateral their looking for, I'm pretty sure
April 23, 2015

math
Square..
April 23, 2015

Math
2 is also correct
April 23, 2015

Math
isn't 1 permutations? Sometimes it's hard to tell. I would think it is, but you could be right 4 is correct
April 23, 2015

math
A my diver jumped from an airplane. He used his watch to time the length of his jump. His height above the ground can be modelled by h= -5(t-4)^2+2500, where h is his height above the ground in meters and t is time in seconds from when he started his timer. a) how long did the...
April 23, 2015

Spanish
en cuanto = as soon as en caso de que = in case, in the event that luego que = then that después = after Buena suerte!!
April 23, 2015

stats
go to hell, i'm stuck too
April 23, 2015

stats
If the effect size of a hypothesized phenomenon is .8, then how many subjects are needed to achieve .5 power? alpha = .05; two-tailed
April 23, 2015

statistics
if alpha increases will beta increase or decrease? or are they not related?
April 23, 2015

Physics
A gun converts 200J of stored energy into kinetic energy of the 0.02kg bullet. What is the speed of the bullet as it leaves the gun? If the gun is fired straight up how high will the bullet go?
April 23, 2015

Physics - typo
oops. That's -10.73, not 10/73
April 23, 2015

Physics
a = (Vf-Vi)/t = -26.82m/s / 2.5s = -10/73 m/s^2 Now recall F=ma
April 23, 2015

Physics
A car can stop from60mph in 2.5 sec. If the car has a weight of 3225 lbs what force acts on the car?
April 23, 2015

statistics
THE ANSWER IS .15 USE BINOMIAL
April 23, 2015

statistics
THE ANSWER IS .15 USE BINOMIAL
April 23, 2015

math
Diagonalize the given matrix and find an orthogonal matrix P such that P−1AP is diagonal -2 3 3 3 -2 3 3 3 -2
April 23, 2015

Algebra
The graph of the linear equation y=mx+b has an x-intercept of 6. What is the x-intercept of the graph of the linear equation y=3mx+b?
April 23, 2015

English
Abby, no one here has read this play, or seen it. This is at least the fourth time we've been asked, but no student will tell us who wrote it so we COULD reed it. There are several plays and screenplays based on Chekov's story.
April 23, 2015

nutrition
a person can achieve optimum daily nutrition by
April 23, 2015

health
thank you
April 23, 2015

health
true or false. by taking safety precautions, individuals can remove some of the opportunity for crimes to occur true am i right
April 23, 2015

L.A. The Governess :)
Reed, no worries, Andrew helped me.. thank you so much for all you do :) Thank you so much Andrew! :D I helped you with your science:)
April 23, 2015

L.A. The Governess :)
Thank you Reed! Here is the excerpt. Does my answer still make sense? Thank you again :)
April 23, 2015

For those who haven't read The Governess
For those of you whom haven't read it, here is the excerpt for this question: Julia. As you wish ma'am. [She curtsies and starts to go again.] Mistress. Julia! [Julia stops.] Is it possible to be so spineless? Why don't you protest? Why don't you speak up? Why ...
April 23, 2015

L.A. The Governess :)
The literature is The Governess by Neil Simon. What do you learn from these stage directions in The Governess? [The faintest trace of a smile her lips] A. Julia is suddenly very happy. B. Julia knows something Mistress doesn't know. C. Julia has made an important decision...
April 23, 2015

Science
Omg, thank you soo much!!! Sorry I had to bribe you, heh :) Here, as I promised: 1 A 2 A 3 D 4 C 5 B 6 A 7 C 8 B 9 C 10 B 11 C 12 D 13 D 14 True 15 True 16 False 17 False If you need help with essays, no problem, I will be here :) These are the answers I put and got a 100% :) ...
April 23, 2015

Science
What do you learn from these stage directions in The Governess? [The faintest trace of a smile her lips] A. Julia is suddenly very happy. B. Julia knows something Mistress doesn't know. C. Julia has made an important decision. D. Julia is thinking about someone she loves. ...
April 23, 2015

Science
I have checked you Language Arts, and I have the 100% answers to these questions. If you help me on my question I will help. It is called "L.A. The Governess :)" and was posted today. I will help you as soon as you help me, and I guarantee you a 100 on these ...
April 23, 2015

social studies
what conclusions can you make based on Riel's speech?
April 23, 2015

Math
Yes Reiny is 100% right, I mixed up the values :)
April 22, 2015

Math
You are going 2 to the right (positive), and 7 up (positive again). Where did you get the negative sign???
April 22, 2015

Math
Its me again, I strongly believe C :)
April 22, 2015

Math
I will help if you please help me with my art. I in no way meant to offend you :(
April 22, 2015

Math
Points W(-5,3), X(-1,6), and Y(5, -2) are three vertices of a rectangle. Determine the coordinates of the fourth vertex.
April 22, 2015

Art please help me :)
The lesson we had said elegance and simplicity. The question says the throne is contrasting to the french chairs that are extravagant...doesn't extavagance show power? I in no way meant to offend you in any way by copying your question, i was just seeking help... im very ...
April 22, 2015

Art please help me :)
Pictures: Pair of Armchairs by unknown artist Digital image courtesy of the Getty's open content program. I couldn't find this picture in google. Picture 2: Ceremonial Chair(The Elgin Throne) by unknown artist it was the first picture in google. The detailed French ...
April 22, 2015

Art please help me :)
Was the other one D? :( I never meant to offend you, I was unsure:'(
April 22, 2015

Art please help me :)
Heh
April 22, 2015

Art please help me :)
Thank you sooo much Ms.Sue :)
April 22, 2015

Art please help me :)
Picture: Contemporary Retro Molded Black Accent Plastic Dining Armchair with Wood Eiffel Legs its the first picture in google. This wooden and plastic chair design by Ray and Charles Eames communicates a a sense of which artistic charateristic? A. Balance B. Rhythm C. Color D...
April 22, 2015

Math
Determine the value of y so that the line segment with endpoints P(3, y) and Q(-3, -1) is parallel to the line segment with endpoints R(-4, 9) and S(5,6).
April 22, 2015

Math
A line segment has endpoints C(-3,-6) and D(-6,-4). Point P is such that PC is perpendicular to CD. Determine the coordinates of P if P is on the x-axis.
April 22, 2015

Math
There are 2 points on the graph V(4,12) U(a,0) The line has a slope of 2. What is the value of a?
April 22, 2015

Problem solving
Two numbers that have a sum of 7869 and a difference of 1879
April 22, 2015

Art
I agree with Writeacher, was it A? This means a lot :)
April 22, 2015

Art
Saw lesson and agree 100% :) Were the other ones right? Please go back amd tell us if you got the others right, and what it was if not...it means a lot. I already put what i think the others were under their individual post :)
April 22, 2015

linear algebra urgent
^ btw that matrix has 4 values in it.
April 22, 2015

linear algebra urgent
For the orthogonal matrix A = 1/sqrt(2) -1/sqrt(2) -1/(sqrt(2)) -1/sqrt(2) verify that (Ax,Ay)=(x,y) for any vectors x and y in R2. Can someone please explain this
April 22, 2015

Art
I saw the lesson and it hints at D... was it D??? Thank you so much, it means a lot to me :)
April 22, 2015

Math
all divisors must have the same list of primes, with powers the same or less. (b) does not work, since the dividend does not include a 5. so, what is your answer?
April 22, 2015

If you answer these questions I will pass this cla
so what? you still won't know what you're doing...
April 22, 2015

pols210 d001 win test answer
answer to quiz in pols210 d001 win
April 22, 2015

Math
They all look good to me.
April 22, 2015

math
C looks good to me
April 22, 2015

math
1. 5*3^n A.5,15,45,135 B.15,30,45,60 C.15,45,135,405<----- D.0,15,45,135
April 22, 2015

Geometry
The measure of the consecutive sides of an isosceles trapezoid are in the ratio 8:5:2:5 the perimeter of the trapezoid is 140 inches if it's height is 20 inches find the area of the trapezoid
April 22, 2015

Math
Determine whether, for any set A, it is true that P(A) = P(U) − P(A). If it is true prove it, if it is not, give a counterexample.
April 22, 2015

Social Studies
Please help Ms. Sue!!! The following, "People want to ensure that Puerto Ricans always identify with the spanish language and culture." Provides support for which of the following statuses for the country of Puerto Rico? a. Separate Nation b. U.S. Commonwealth** c. U...
April 22, 2015

check 1 easy question
My answer is D
April 22, 2015

check 1 easy question
Which word is most similar to the word intuition? refinement principles reasoning insight <----
April 22, 2015

Calculus
F(x)=Integral of (-12sinx/cos^2x) dx+c F(0)=4. Find C
April 22, 2015

math
i have no idea. i just need the answer
April 22, 2015

Statistics
The daily sales of a retail store are normally distributed with a standard deviation of $500. If the probability that sales will be less than $10,000 in any one day is 40%, what are the mean daily sales?
April 22, 2015

Statistics
What is the lowest z-value for the highest 2% of observations on the standard normal distribution?
April 22, 2015

math
a road crew must clear a hill that is 110.0 feet tall so that a new road can be built, they are to clear 11 1/2 feet of the hill each day, find the equation in slope intercept on the line that represent to height
April 22, 2015

Algebra IMPORTANT
2k+ 5k+1 + 10k+2 are three successive terms of a geometric sequence find the value(s) of k
April 21, 2015

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. Next>>

Members