Sunday
April 26, 2015

Posts by Anonymous


Total # Posts: 80,601

Calculus
Find limit as x approaches 0 [7x/(sqrt(x+4)-2)]
April 26, 2015

Chemistry 2
Does the reaction P4(s, white) + 5 O2(g) P4O10(s) occur spontaneously at 298 K and standard state conditions? Calculate the value of capital delta S°univ. Honestly do not know where to start.
April 26, 2015

Kinetic energy
steel ball of mass 0.310 kg is fastened to a cord that is 86.0 cm long and fixed at the far end. The ball is then released when the cord is horizontal, as shown in the figure. At the bottom of its path, the ball strikes a 3.10 kg steel block initially at rest on a ...
April 26, 2015

Calculus
Find the area bounded by y=x^2-4x+3 and y=x+4 to the newrest integer.
April 26, 2015

STATISTICS
ok
April 25, 2015

Physics
In an empty rubber raft the pressure is approximately constant. You push on a large air pump that pushes 1.0 L(1.0× 10^−3m3) of air into the raft. You exert a 17N force while pushing the pump handle 3.0×10^−2m . Determine the work done on the gas. If ...
April 25, 2015

Calculus
Negative infinity? Or 27/2?
April 25, 2015

Calculus
Given f(x)=x^2-27x-28, find the largest integer in shich f is decreasing.
April 25, 2015

Chemistry 2
For the gaseous reaction of carbon monoxide and chlorine to form phosgene, (COCl2), calculate each of the following. (a) Calculate S° at 298 K I got -136.76 J/K using delta S = sum of delta S of products minus sum of delta S of reactants which is the right answer. But I ...
April 25, 2015

math
^ that should make sense . its a 3X3 matrix multiplied by a 3X1 matrix of x1,x2,x3
April 25, 2015

math
Can someone please explain this problem Find the general solution to the linear system of differential equations. x'1 x'2 x'3 = −4 −4 5 0 −4 4 0 4 2 x1 x2 x3
April 25, 2015

science
Yay! Thanks!
April 25, 2015

science
3,4&13. Thanks!! Plus I put this *** next to my answers!
April 25, 2015

science
someone plzzzzzzzzzzz help!!!!!!!!!!!
April 25, 2015

science
Can some one plz check this? It has been an hour!
April 25, 2015

science
1.Which of the following could be true of two different species that have a competitive relationship in the same ecosystem? A.One species preys on the other. B.The relationship is mutually beneficial. C.They share the same niche. D.One species benefits, while the other is ...
April 25, 2015

government LSN
what is the difference between urban sprawl and smart growth?? i don't really understand the definitions online and local government agency that decides how a piece of land is developed is zoning board right??
April 25, 2015

government LSN
smart growth does a better job at protecting the environment right
April 25, 2015

government LSN
what is the difference between urban sprawl and smart growth??
April 25, 2015

government LSN
name of local government agency that decides how a piece of land will be developed is it zoning board??
April 25, 2015

government LSN
also why do politicians need to regularly view public opinion polls
April 25, 2015

government LSN
thank you
April 25, 2015

government LSN
how do politicians and interest groups use the media to persuade Americans
April 25, 2015

government
what do candidates do in an electoral campaign
April 25, 2015

government
why do candidates need this item??
April 25, 2015

Science-Physics
Velocity = gravity x time velocity = 4.3 m/s gravity (constant) = 9.8 m/s/s 4.3 = 9.8 x time 4.3 / 9.8 = 9.8 x time / 9.8 4.3 / 9.8 = time .439 = time
April 25, 2015

Physics
The temperature of a 1 m long aluminum rod is 20° C. If the temperature is increased to 70° C, what is the length of the rod? The coefficient of linear expansion for aluminum is 16 * 10^-6 /(degrees)C Please help I can not get this.
April 25, 2015

phyiscs
Consider a hypothetical situation, where your friend suggests leaving the refrigerator door open to help cool the house on a hot summer day. Discuss what will happen to the temperature of the room. Will it decrease, increase, or stay the same and why
April 25, 2015

Economics
17. The current price for a good is $20, and 100 units are demanded at that price. The price elasticity of demand for the good is -1. When the price of the good drops by 10% to $18, consumer surplus: Increases or decreases by $__?
April 25, 2015

Physics
A car drives at a speed of 28m/s along a road parallel to a railroad track. A train traveling at 15m/s sounds a horn that vibrates at 300 Hz. If the train and car are moving toward each other, what frequency of sound is heard by a person in the car? If the train and car are ...
April 25, 2015

Math
1. cos theta = 0.2 for 270 degrees <= theta <= 360 degrees. Ans: 78.5 degs? 2. sin theta = 0.95 for -90 degrees <= theta <= 90 degrees. Ans: 71.8 degs?
April 25, 2015

Physics
Determine the first three standing wave frequencies of a 25.0-cm-long open pipe. Assume the speed of sound in air is 340 m/s. Do the same for a 25.0-cm-long closed pipe.
April 24, 2015

Physics
360 W
April 24, 2015

Physics
You are training for a marathon. While training, you lose energy by evaporation at a rate of 360. How much water mass do you lose while running for 3.0 h?
April 24, 2015

Math
. If Kerry fills the tank with 10 in. of water, how much water is in the tank? How much of the tank is empty?
April 24, 2015

Psychology
HELP !!! Which statistics concept is described? Choose from these answers: [(A):statistical test] [(B):Null Hypothesis] [(C):alpha] [(D):one-tailed test] [(E):two-tailed test] [(F):Type I error] [(G):Type II error] [(H):the statistic Z] 1)When a hypothesis is that two groups ...
April 24, 2015

MATH
HELP !!! Which statistics concept is described? Choose from these answers: [(A):statistical test] [(B):Null Hypothesis] [(C):alpha] [(D):one-tailed test] [(E):two-tailed test] [(F):Type I error] [(G):Type II error] [(H):the statistic Z] 1)When a hypothesis is that two groups ...
April 24, 2015

Math, Psychology
Thank You. Ms. Sue
April 24, 2015

Math, Psychology
Part 1 should be Central Limit Theorem? Ms. Sue
April 24, 2015

Math, Psychology
Can anyone tell me what should be the answer to this question? What term is being described: Choose from these answers: (A)Central Limit Theorem (B)Normal distribution (C)Standard Error (D)Z-score (E)Transformation rules 1) If you keep taking more and more samples, the average...
April 24, 2015

MATH
I did not understand that answer. Ms. Sue
April 24, 2015

MATH
Can anyone help me with this question.? What term is being described? Choose from these answers: (A)Central Limit Theorem (B)Normal distribution (C)Standard Error (D)Z-score (E)Transformation rules 1 If you keep taking more and more samples, the average of the samples' ...
April 24, 2015

Math
Whats for the part 2? bobpursley
April 24, 2015

Math
Can anyone help me with this question.? What term is being described? Choose from these answers: (A)Central Limit Theorem (B)Normal distribution (C)Standard Error (D)Z-score (E)Transformation rules 1 If you keep taking more and more samples, the average of the samples' ...
April 24, 2015

MATH
Can anyone help me with this question.? What term is being described? Choose from these answers: (A)Central Limit Theorem (B)Normal distribution (C)Standard Error (D)Z-score (E)Transformation rules
April 24, 2015

Math
Thanks. Damon.
April 24, 2015

Math
Can anyone help me with this question. What's the best answer? Choose from these answers: [(A):variance] [(B):standard deviation] [(C):sample mean] [(D):s-squared] [(E):unbiased estimate] 1.subtract the mean of all the scores from each score, then square that number and ...
April 24, 2015

French
I would like to double check my fill in the blank answers. Merci! 26. Le film que nous ___(1)___ vu hier ___(2)___ sans aucun intérêt. Je me suis ___(3)___ pendant la ___(4)___. Nous ___(5)___ nous ___(6)___ même pas du titre du film. ___(7)___ ne ___(8)___...
April 24, 2015

French
I would like to double check my fill in the blank answers. Si j’avais ___(1)___ le choix, j’___(2)___préféré aller au ___(3)___plutôt qu’à ce concert. Je regrette d’être ___(4)___. Je n’aime vraiment pas ce ___(5...
April 24, 2015

Psychology
Thanks
April 24, 2015

Psychology
Because the U.S. Census Bureau takes statistics of the population?
April 24, 2015

Psychology
Can u explain why 2 is B?
April 24, 2015

Psychology
2 is B
April 24, 2015

Psychology
Is it Histogram ? Ms. Sue
April 24, 2015

Psychology
Not really . Ms. Sue
April 24, 2015

Psychology
what should be the second answer? Ms. Sue
April 24, 2015

Psychology
Choose from these answers: [(A):histogram] [(B):population] [(C):parameter] [(D):statistic] [(E):random sample] 1. A ________ provides a numerical description of a sample. 2.The number of people in the U.S. as measured by the U.S.Census is a _______. For the first one i think ...
April 24, 2015

Math
Oh wait, sorry. 3 is not even an answer choice.
April 24, 2015

Math
I don't get how it's 0 Ms. Sue. Would we do 9 + 8 = 17, then do 20 - 17 = 3?
April 24, 2015

Math
After polling a class of 20 music students by a show of hands, you find that 8 students play the guitar and 9 students play the piano. Given that information, what is the minimum number of students in this music class who play both the guitar and the piano? F. 0 G. 1 H. 8 J. 9...
April 24, 2015

Science
I think the answer is D.
April 24, 2015

Science
A gardener plants several flowering plants of the same species and notices that about 10% of the plants produce larger flowers than the others. He keeps track of the distribution of flower sizes over several years as shown in the table below. What explains these observations? ...
April 24, 2015

physics
A 13 ohm, 35 ohm, and 2k ohmresistor are connected in a series circuit with a 190 V battery. What is the equivalent resistance of the circuit?
April 24, 2015

mathematics
The length of two sides of an acute tritriangle are 8 inches and 10 inches. Which of the following could be the length of the third side?
April 24, 2015

Physics
A bowling ball (solid sphere of mass = 7.27 kg and radius = 12.7 cm) is rolling on level ground at a constant angular speed of 55 rad/s. What is the total kinetic energy of the ball?
April 23, 2015

Pschology 202
True or False? occupational achievement is a newer phenomenon for women than for men? True False
April 23, 2015

French
Could you please assist me with double checking my answers? Thank you! 1. C'est la suite de places disposées sur une même ligne. - le violoncelle - l’orchestre - le rang - le rideau I picked: l'orchestre 2. S'il fait chaud . . . - Nous irons la &...
April 23, 2015

French
I would like to double check my work on a few questions: 1. Nous voulions sortir mais ________ la neige tomber, nous avons décidé de rester chez nous. Answer: voyant 2. J'attends ________ de ma meilleure amie. Nous allons au concert ce soir. un coup de t&...
April 23, 2015

Physics
A remote control model airplane connected to a string is flown in a circle with a radius of 0.348 m about a fixed axis with an angular velocity of +1.47 rad/s. The plane’s throttle is increased, so that it acquires an angular acceleration of 2.18 rad/s2. After 0.490 s ...
April 23, 2015

science
Hopefully someone else can help you with this. sorry!
April 23, 2015

science
For your second one. I think, No. Viable electric cars, I think are probably many years in the future..
April 23, 2015

science
are there answer choices?
April 23, 2015

math
Looks like you have your geometry down ok. Now for that spelling . . .
April 23, 2015

math
We know it's not a square or rectangle Which one do you think a trapezoid rhombus, or parallelogram ? well it says that the sides are equal in length, so it has to be more than likely a rhombus Rhombus is the quadrilateral their looking for, I'm pretty sure
April 23, 2015

math
Square..
April 23, 2015

Math
2 is also correct
April 23, 2015

Math
isn't 1 permutations? Sometimes it's hard to tell. I would think it is, but you could be right 4 is correct
April 23, 2015

math
A my diver jumped from an airplane. He used his watch to time the length of his jump. His height above the ground can be modelled by h= -5(t-4)^2+2500, where h is his height above the ground in meters and t is time in seconds from when he started his timer. a) how long did the...
April 23, 2015

Spanish
en cuanto = as soon as en caso de que = in case, in the event that luego que = then that después = after Buena suerte!!
April 23, 2015

stats
go to hell, i'm stuck too
April 23, 2015

stats
If the effect size of a hypothesized phenomenon is .8, then how many subjects are needed to achieve .5 power? alpha = .05; two-tailed
April 23, 2015

statistics
if alpha increases will beta increase or decrease? or are they not related?
April 23, 2015

Physics
A gun converts 200J of stored energy into kinetic energy of the 0.02kg bullet. What is the speed of the bullet as it leaves the gun? If the gun is fired straight up how high will the bullet go?
April 23, 2015

Physics - typo
oops. That's -10.73, not 10/73
April 23, 2015

Physics
a = (Vf-Vi)/t = -26.82m/s / 2.5s = -10/73 m/s^2 Now recall F=ma
April 23, 2015

Physics
A car can stop from60mph in 2.5 sec. If the car has a weight of 3225 lbs what force acts on the car?
April 23, 2015

statistics
THE ANSWER IS .15 USE BINOMIAL
April 23, 2015

statistics
THE ANSWER IS .15 USE BINOMIAL
April 23, 2015

math
Diagonalize the given matrix and find an orthogonal matrix P such that P−1AP is diagonal -2 3 3 3 -2 3 3 3 -2
April 23, 2015

Algebra
The graph of the linear equation y=mx+b has an x-intercept of 6. What is the x-intercept of the graph of the linear equation y=3mx+b?
April 23, 2015

English
Abby, no one here has read this play, or seen it. This is at least the fourth time we've been asked, but no student will tell us who wrote it so we COULD reed it. There are several plays and screenplays based on Chekov's story.
April 23, 2015

nutrition
a person can achieve optimum daily nutrition by
April 23, 2015

health
thank you
April 23, 2015

health
true or false. by taking safety precautions, individuals can remove some of the opportunity for crimes to occur true am i right
April 23, 2015

L.A. The Governess :)
Reed, no worries, Andrew helped me.. thank you so much for all you do :) Thank you so much Andrew! :D I helped you with your science:)
April 23, 2015

L.A. The Governess :)
Thank you Reed! Here is the excerpt. Does my answer still make sense? Thank you again :)
April 23, 2015

For those who haven't read The Governess
For those of you whom haven't read it, here is the excerpt for this question: Julia. As you wish ma'am. [She curtsies and starts to go again.] Mistress. Julia! [Julia stops.] Is it possible to be so spineless? Why don't you protest? Why don't you speak up? Why ...
April 23, 2015

L.A. The Governess :)
The literature is The Governess by Neil Simon. What do you learn from these stage directions in The Governess? [The faintest trace of a smile her lips] A. Julia is suddenly very happy. B. Julia knows something Mistress doesn't know. C. Julia has made an important decision...
April 23, 2015

Science
Omg, thank you soo much!!! Sorry I had to bribe you, heh :) Here, as I promised: 1 A 2 A 3 D 4 C 5 B 6 A 7 C 8 B 9 C 10 B 11 C 12 D 13 D 14 True 15 True 16 False 17 False If you need help with essays, no problem, I will be here :) These are the answers I put and got a 100% :) ...
April 23, 2015

Science
What do you learn from these stage directions in The Governess? [The faintest trace of a smile her lips] A. Julia is suddenly very happy. B. Julia knows something Mistress doesn't know. C. Julia has made an important decision. D. Julia is thinking about someone she loves. ...
April 23, 2015

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. Next>>

Members