Monday
February 8, 2016

Posts by ANONYMOUS

Total # Posts: 91,348

Chemistry
find molar mass for each and do preform stoich.
December 1, 2015

Pre Calc
Verify the identity: sin x/tan x + cos x/cot x = sin x + cos x
December 1, 2015

chemistry
make 100ml of 0.50mol/L CuSO4 by diluting part of the 0.100 mol/L
December 1, 2015

Physics
A soccer player kicks the ball toward a goal that is 28.0 m in front of him. The ball leaves his foot at a speed of 19.5 m/s and an angle of 30.6° above the ground. Find the speed of the ball when the goalie catches it in front of the net. (Note: The answer is not 19.5 m/s...
December 1, 2015

Language arts
I just took the test I got a 11/16 from using nobody's answers. Here are all the correct answers. 1.B 2.D 3.B 4.C 5.B 6.C 7.A 8.A 9.A 10.D 11.B 12.A 13.A 14.A 15.B 16.B 17. Essay
December 1, 2015

Physics
1) can the position-time graph for the motion of an object be a horizontal line?explain - so its yes? 2) can the positon-time graph bea vertical line, explain -so its yes
December 1, 2015

Physics
1) can the position-time graph for the motion of an object be a horizontal line?explain - so its yes? 2) can the positon-time graph bea vertical line, explain -so its yes
December 1, 2015

Physics
1) can the position-time graph for the motion of an object be a horizontal line?explain -yes 2) can the positon-time graph bea vertical line, explain -no
December 1, 2015

Physics
The position time-graph for the motion of a certain particle is a smooth curve, like a parabola.At a given instant of time the tangent line to t he position-time graph has a negative slope. is the instantaneous velocity of the particle at this time positive, negative, or zero?...
December 1, 2015

Algebra 1- Please help whenever you get the chance
m = slope m = ( y2 - y1 ) / ( x2 - x1 ) 2. x1 = 7 y1 = 2 x2 = 9 y2 = 6 m = ( y2 - y1 ) / ( x2 - x1 ) = ( 6 - 2 ) / ( 9 - 7 ) = 4 / 2 = 2 Answer d 3. x1 = 3 y1 = - 4 x2 = 6 y2 = - 9 m = ( y2 - y1 ) / ( x2 - x1 ) = [ - 9 - ( - 4 ) ] / ( 6 - 3 ) = ( - 9 + 4 ) / 3 = - 5 / 3 Answer b
December 1, 2015

Physics
1) an objects position-time graph is a straight line with a positive slope. is the velocity of this object positive,negative or zero. negative 2) an objects position-time graph is a straight line with a negative slope. is the velocity of this object positive,negative or zero...
December 1, 2015

Chemistry
The population ratio between two energy levels separated by 1.4 ✕ 10−22 J is 0.69. What is the temperature of the system?
December 1, 2015

algebra
Mia jogs 3 kilometers in 20 minutes. There are about 0.6 miles in a kilometer. What is Mia’s approximate speed in miles per minute?
December 1, 2015

algebra
Find the circumference and the area of a circle with diameter 5cm . Use the value 3.14 for π , and do not round your answers. Be sure to include the correct units in your answers.
December 1, 2015

Chemistry
The population ratio between two energy levels separated by 1.4 ✕ 10−22 J is 0.69. What is the temperature of the system?
December 1, 2015

Algebra 1
All you have to do is plug in the value for x in each of those equation and see if you get the correct y value according to your table. For example, y=3.5x y=3.5(8)=28
December 1, 2015

Algebra 1
1) C 2) A
December 1, 2015

math
7/10 of an hour to mow 2/5 of an acre. This means in 42 minutes he mowed 2/5 of an acre because 7/10 * 60minutes = 42 minutes This implies that he mows 1/5 of an acre in 21 minutes. Use this knowledge to find your answer
December 1, 2015

maths
3*5*⅝?
December 1, 2015

Math
500 meuters
December 1, 2015

Math
The distance from Jason's house to school is 0.5 kilometer. What is the distance in meters?
December 1, 2015

Math
just try this IAS question 📝 How do u write "1December 2015" in 5 letters without using numbers ?? (Any genius 😎) answer please 😏
December 1, 2015

math
A company has a policy of retiring company cars; this policy looks at number of miles driven, purpose of trips, style of car and other features. The distribution of the number of months in service for the fleet of cars is bell-shaped and has a mean of 55 months and a standard ...
November 30, 2015

math
The physical plant at the main campus of a large state university recieves daily requests to replace florecent lightbulbs. The distribution of the number of daily requests is bell-shaped and has a mean of 58 and a standard deviation of 11. Using the Empirical Rule rule, what ...
November 30, 2015

math
A company has a policy of retiring company cars; this policy looks at number of miles driven, purpose of trips, style of car and other features. The distribution of the number of months in service for the fleet of cars is bell-shaped and has a mean of 64 months and a standard ...
November 30, 2015

math
The physical plant at the main campus of a large state university recieves daily requests to replace florecent lightbulbs. The distribution of the number of daily requests is bell-shaped and has a mean of 42 and a standard deviation of 9. Using the 68-95-99.7 rule, what is the...
November 30, 2015

Trigonometry
An aerial 20 meter tail is to be supported by 2 guy wires each 70 meter from its base.How long will each guy wire be?
November 30, 2015

Trigonometry
In a right triangle normal is 40cm,hypotenuse is 44.Find the value of base?
November 30, 2015

Math
j,j,
November 30, 2015

Math
Shelly and Michelle are making a quilt. They have a piece of fabric that measures 48 inches by 168 inches. All pieces must be square with none left over . What is the side length of the largest square that can be cut?
November 30, 2015

math
I'm building a new fence around my yard. The length is 20 ft. The width is 18 ft long. How much fence will I need to enclose the entire space?
November 30, 2015

dps dhanbad
distance = 8m = 8x100 = 800cm speed = 42/5 cm/s so, time taken = distance/speed = 800 x 42/5 = 6720 second = 6720/60 minute = 112 minute = 112/60 hour = 1 hour 52 minute
November 30, 2015

chemistry
i did 100j/.39x150.0g=1.7c use sig fig so its 2 then you subtract from the H2O the temp. change
November 30, 2015

PreCalculas
The nth term of a a geometric sequence is given by a_n=27(0.1)^n-1 . Write the first five terms of this sequence. Can i get some help
November 30, 2015

English
is it "the smell of fried pork made me faint." And compound sentence?
November 30, 2015

English
Help correct my work? Which of the following sentences from The Forbidden Fruit does not contain an example of hyperbole? "The ban provoked hot dreams and icy abstinence." "The smell of fried pork made me faint." "I would loiter for hours in front of ...
November 30, 2015

chemistry
calculatat400 would you expect the reaction to be more or less product oriented that at 350c?explain
November 30, 2015

Math
1.The nth term of a geometric sequence is given by a_n=1/4(4)^n-1 . Write the first five terms of this sequence. 2.The nth term of a a geometric sequence is given by a_n=27(0.1)^n-1 . Write the first five terms of this sequence.
November 30, 2015

Chemistry
Are the following True or False? If false, explain why. (I put what I think the answers are below each question) 1) Iron metal will reduce Fe3+ to Fe2+ (False because Fe3+ is more stable than Fe2+?) 2) Copper metal will dissolve in nitric acid, liberating NO gas (True) 3) ...
November 30, 2015

Geography
So like for jobs even though I don't have one would I put like jobs I would want to do?
November 30, 2015

Geography
Okay, thanks!
November 30, 2015

Geography
Which one should I do?
November 30, 2015

Geography
Oh that's what I thought but then my teacher gave an example during class and he made it sound like as if it was our own personal beliefs and way of living and not our culture. For example he would be like "What are your own beliefs and way of living? Where do you ...
November 30, 2015

Geography
What is it mean when it says "Your task is to create a digitl product, that helps explain your personal culture. Use the following : Appearance, Beliefs, Communication, Dates, Entertainment, Food, Government, Housing, Information, Jobs, Kind of Environment, Lifestyles, ...
November 30, 2015

Health ( ANSWER ASAP)
I'm from connexus :)
November 30, 2015

Math
27 x 23
November 30, 2015

Math
Hi I have to add and express each sum in simplest form can you please help me
November 30, 2015

PreCalculas help
Suppose you sign a contract for an annual salary of $50,000 with a guaranteed raise of 5% each year. 1.Write your salary for the next n years as a geometric sequence in explicit form. 2.What will your salary be in year 5? 3.How much will you have earned in total salary by the ...
November 30, 2015

math
A map distance of 5 inches represents 200 miles of actual distance. Suppose the distance between two cities on the map is 7 inches. What is the actual distance between the two cities? Write the rule you used to find the actual distance.
November 30, 2015

PLEASE HELP (Civics)
Thank you, Ms. Sue!
November 30, 2015

PLEASE HELP (Civics)
Special purpose districts are agencies that accept tasks from the national government neighborhood groups without government local governments designed to meet a specific need *** regions created only for running state elections
November 30, 2015

French
Are these sentences grammatically correct? 1. C'est là tout de suite sur ton devant. 2. Allez tout droit dans la Rue des Écoles vers le musée.
November 30, 2015

geometry
A right triangle has one leg with a length of 48 and a hypotenuse with a length of 80. What is the length of the other leg?
November 30, 2015

Algebra
i think is b but i am not sure
November 30, 2015

Social Studies
D B C D C C C D B B
November 30, 2015

Social Studies
Thanks I needed it too
November 30, 2015

Science 7
Which of the following describes the genotype and phenotype of parents whose child will definitely have a recessive trait?
November 29, 2015

Math
the desks in a classroom can be set up in rows of 2,4, or 10 with no desks leftover. what is the least number of desks that could be in the classroom.
November 29, 2015

FRAGMENTS AND RUN-ONS
9. Fragment
November 29, 2015

science
Endocytosis and exocytosis are examples of active transport. They require energy for transport.
November 29, 2015

Physics
A boat moving at 9.5 km/hr relative to the water is crossing a river 3.9 km wide in which the current is flowing at 4.9 km/hr. At what angle upstream should the boat head to reach a point on the other shore directly opposite the starting point? (Assume 0 degrees is straight ...
November 29, 2015

math
If I drove 416 miles per hour at a an average speed of52 and I left at1:00 when should I arrive ?
November 29, 2015

Chemistry
Which solution will have the lowest pH? a. 0.10 M HClO2, pKa = 1.96 b. 0.10 M HCN, pKa = 9.21 c. 0.10 M HF, pKa = 3.19 d. 0.10 M HClO, pKa = 7.538 e. 0.00010 M HCl Does the lower the pka stronger the acid, means the lower the ph, so the answer is A?
November 29, 2015

algebra
v=5y^3+31y^2+6y
November 29, 2015

Chemistry
PV=nRT n=PV/RT Pressure (0.955atm), Volume (3.04L), R constant (0.082), Temperature (273 + 220 = 493 K). n = 2.9032/40.426 = 0.071815 moles
November 29, 2015

Intermediate Algebra
Which of the following ordered pairs is a solution to the system: 6x - 2y = 2 9x - 3y = 1
November 29, 2015

Chemistry
The population ratio between two energy levels separated by 1.4 ✕ 10−22 J is 0.69. What is the temperature of the system?
November 29, 2015

Math
100 mL = 0.1 L Just do the math using this conversion factor
November 28, 2015

ap world history
Idk the answer
November 28, 2015

Government
What parts of the Bill of Rights are not selectively incorporated?
November 28, 2015

Geography
Edsa revolution? What was it?
November 28, 2015

ap world history
you are awfully not nice
November 28, 2015

ap world history
cant find answerrrrr
November 28, 2015

ap world history
What impact did the Islamic military have upon the POLITICAL, RELIGIOUS, and/or SOCIAL development of India?
November 28, 2015

Geometry
A boy flying a kite lets out 60ft of string. If the angle of elevation to the kite is 17°, how high above the ground is the kite
November 28, 2015

Government
What court cases have selectively incorporated the Bill of Rights?
November 28, 2015

Government
Explain the types of nonprotected speech
November 28, 2015

Chemistry
The population ratio between two energy levels separated by 1.4 ✕ 10−22 J is 0.69. What is the temperature of the system?
November 28, 2015

Geography
4-E I mean
November 28, 2015

Geography
I'm confused on 1 now because I did research and Ms. Sue said B is correct as I thought earlier.
November 28, 2015

Geography
4-C? 8-E?
November 28, 2015

Geography
1. Cuban illegal immigrants who actually make it to the USA will be....... A. Arrested and Deported B. Allowed to stay C. Sent to Puerto Rico D. Sent to Mexico E. Sent to Guantanamo Bay to be screened E? 2. All of the following are considered forms of cyclic movement, except...
November 28, 2015

Geography
Oh you told me it was wrong earlier
November 28, 2015

Geography
It says wet foot dry foot policy
November 28, 2015

Geography
Oops. Didn't mean B. Was it E
November 28, 2015

Geography
1. Cuban illegal immigrants who actually make it to the USA will be....... A. Arrested and Deported B. Allowed to stay C. Sent to Puerto Rico D. Sent to Mexico E. Sent to Guantanamo Bay to be screened B?
November 28, 2015

Government
What is an example of the privileges and immunities clause.
November 28, 2015

Geography
20. Immigration laws include quotas and selective immigration. True False True?
November 28, 2015

writing
NVM GAHH I DIDN'T THINK IT WAS THAT MUCH TO ASK
November 28, 2015

writing
I'm not writing you a paragraph, sorry. If you show me what you've written so far I could help you revise it.
November 28, 2015

Spanish lll
Voy a describir la noche más memorable de mi vida, de un Día de las Brujas. Yo 1.(Estar/tener) (tenía) nueve anos y me vestí de pirata. 2.(Estar/Haber) (estaba) muy orgullosa de mi disfraz. 3.(Haber/Hacer) (Había) seis niños en nuestro...
November 28, 2015

writing
u know how to do it
November 28, 2015

Geography
20. Immigration laws include quotas and selective immigration. True False True?
November 28, 2015

Geography
Nvm true
November 28, 2015

Geography
18. National migration flows can also be thought of as internal migration flows. True False I think it's false?
November 28, 2015

Geography
10. John has recently moved from Sweden to the USA. Every month, he sends $1,000 back home to Sweden to help his family. What is this called? A. Donation B. Remittance C. Reverse Remittance D. Charity E. None of the Above B?
November 28, 2015

Geography
9. What country has historically housed many of Afghanistan's refugees? A. Pakistan B. Iran C. England D. USA E. France A?
November 28, 2015

Geography
8. What happened in the 1990's in Rwanda between the Hutu and Tutsi tribes A. Migration B. Cultural Diffusion C. Genocide D. Celebrations E. Acculturation Not sure about this one but this is what it says "The dreadful conflict that engulfed the former Yugoslavia ...
November 28, 2015

Geography
the victims of Hurricane Katrina that evacuated Louisiana and Mississippi were known as...... A. Refugees B. Internally Displaced Persons C. International Migrants D. Guest Workers E. Step Migrants B?
November 28, 2015

Geography
6. The oil-producing areas of Nigeria have attracted migrants for years. What are they known as? A. Islands of Development B. Slums C. Favelas D. Urban Villas E. Migration Centers A?
November 28, 2015

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14
  11. 15
  12. 16
  13. 17
  14. 18
  15. 19
  16. 20
  17. 21
  18. Next>>