Post a New Question

Posts by ANON

Total # Posts: 2,767

algebra
9 to 12. 9+12=21 21/2=10.5

Chemistry
If 4.5 moles of elemental carbon react, what volume of carbon dioxide will be produced at STP?

Langague Arts 8th Grade
anyone know the answers for this?

Langague Arts 8th Grade
What did you get for your answers?

Calculus
a balloon rises straight up to 5 ft/sec. and a crying child who lost the balloon is standing 40 ft away. how fast does the balloon move away from the child when it is 30 ft above the ground?

History
WHAT ARE THE ANSWERS TO THE ONES I GOT WRONG I DON'T GET THEM AT ALL

anon
<script>alert('hey')</script>

Math
find the distance between point A(5,3) and point B (1,0) on a graph using the Pythagorean Theorem.

Math
a line has a slope of 6 and a y-intercept of –10. which is the equation in slope intercept form

Math
Solve the system of two equations 2y=8 and 15y=2x-4

math
overnight the low temperature dropped to -6 degrees Fahrenheit. If the high temperature during the day was 11 degrees Fahrenheit, what was the difference between the high and low temperatures? Please help, thank you so much!

Math
the conductor looked at his pocket watch to see what time the train would be leaving. it read 8:37 pm. if it takes the polar express 3 hours and 15 minutes to get to the north pole, what time will it be when it arrives?

Algebra 1
1,0

Science
Can an egg or sperm be formed through mitosis?

L.A help please
Thanks Ms. Sue! :)

Social Studies help
^^ @Pacman is correct

science
14. False

Chemistry
Thank you. You're the best the best the best.

Chemistry
2HCl+Pb(NO3)2---> PbCl2 (s)+2HNO3 Can you please tell why this is not an acid base reaction?

Chemistry
How do you know that a given reaction is not an acid base reaction? (apart from the fact that it should have an acid and a base and it should be a double displacement reaction)? I mean I know acids have protons (H+) and bases have hydroxides (OH-) but there are so many other ...

Chemistry
I have got the answer but can you explain me which formula you used after calculating q in part 1?

Chemistry
2C2H6+702---->4CO2+6H20 DELTAH= -3120.6 kJ/mol What mass of ethane must be combusted in order to heat 366 g of water from 25 degree celcius to 100 degree celcius? Assume the heat transfer is 100% efficient. a)44.1 g b) .903g c) 3.61g d) 2.21 g Should I approach this problem...

AP Calc BC
Solve the differential equation y'= radical(x)/(-3y) i made y' dy/dx and moved the y's to one side and the x's to the other, and ended up with y^2=(-4/9)x^3/2 + c, but i'm not sure if that's write, and is that the form i'm supposed to leave it in?

AP Calc B/C
The base of a solid is the region enclosed by y=x^3 and the x-axis on the interval [0,4]. Cross sections perpendicular to the x-axis are semicircles with diameter in the plain of the base. Write an integral that represents the volume of the solid. I drew a picture, but I ...

Langue Art
They are all right. 100%!

Chemistry
Got it. Thank you so much

Chemistry
Consider the thermal decomposition of potassium chlorate. 2 KClO3 (s)-----> 2 KCl (s) + 3 O2 (g) A mixture containing KCl and KClO3 weighing 1.80 g was heated producing 1.40 x 102 mL of O2 gas at STP. What percent of the original mixture was KClO3? Is this how I should ...

chemistry
Is the total pressure 1 atm because the questions says STP?

chemistry
I used PV=nRT for both the gases but I am not getting the right answer. Please help

chemistry
Suppose 100 mL of NO at STP is mixed with 400 mL of O2 at STP. 2 NO (g) + O2 (g)---> 2 NO2 (g) After the reaction goes to completion, what is the partial pressure of NO2 in the resulting mixture of gases at STP? I know the relation between pressure and volume is P1V1=P2V2, ...

chemistry
In the context of chemistry and the periodic table , periodicity refers to trends or recurring variations in element properties with increasing atomic number . Periodicity is caused by regular and predictable variations in element atomic structure .

math
what are two fractions both not positive who has a product of 5/8

Math
You have an ear infection and are told to take a 200 mg tablet of ampicillin (a common antibiotic) four times a day (every six hours). It is known that at the end of six hours, about 5% of the drug is still in the body. What quantity of the drug is in the body right after the ...

chemistry
Calculate the amount of heat required to heat a 4.0kg gold bar from 20∘C to 61∘C. Specific heat capacity of gold is 0.128 J/g∘C. How do we figure this out?

English
B C B B

please help (algebra)
What is the error and correction in finding the difference? 3/4 - 9/2 = 3 - 9/4 - 2 = (-6/2) = -3

Math
I mean $10.00 for every oil change

Math
jody gets paid $200.00 per week, plus $100.00 for every oil change she completes. write the equation that shoes the relationship between the number of oil changes and her weekly income. then write the slope of the line that represents the relationship

language arts
The answer is D

Calculus
Find critical points for y'=2/3x^3-4x

language arts
The answer is C

Chemistry
estimate Delta H for the following reaction C2H4 (g)+3O2(g)→2 CO2(g)+2 H2O(g) So we have (4) C-H bonds and (1) C=C bond or (H = 4*414 + 615= 2271) For oxygen, (3) O=O bonds or (H = 3*502=1506) 2CO2 is (2) O=C=O (H=730*4=2920) 2H2O is (2) H-O-H or (H=4*464=1856) Delta H...

chemistry
6. Ligands approaching in a square planar pattern cause some orbitals to be raised in energy. How many orbitals are on the highest energy level? a. A) 1 b. B) 2 c. C) 3 d. D) 4 e. E) 5

chemistry
Conductivity experiments indicate that tetraamminedichloropalladium (IV) chloride is composed of 3 moles of ions per mole of compound. When silver nitrate solution is added to a solution of the palladium compound, 2 moles of silver chloride per mole of compound are ...

Chemistry
Consider the following data. DeltaHf (Na2O (s))=-414kJ/mol Delta H sublimation(Na)=109 kJ/mol I.E. (Na)=495 kJ/mol Bond Energy (O2) = 495 kJ/mol E.A. (O) = -141 kJ/mol E.A. (O -) = 878 kJ/mol Use this information to calculate the lattice energy of Na2O (s). So, we have the ...

chemistry
Consider the reaction: 2H2S(g)⇌2H2(g)+S2(g) An equilibrium mixture of this reaction at a certain temperature was found to have [H2S]= 0.542M , [H2]= 2.64×10−2M , and [S2]= 7.54×10−3M . What is the value of the equilibrium constant at this ...

chemistry
Write an equilibrium expression for each chemical equation involving one or more solid or liquid reactants or products. HCHO2(aq)+H2O(l)⇌H3O+(aq)+CHO−2(aq) Use A for [HCHO2], B for [H2O], C for [H3O+], D for [CHO−2].

CHEMISTRY
A solution with a pH of 7 has a [OH1-] of? 0M or 7M???????????????????

chemistry
7M??

chemistry
A solution with a pH of 7 has a [OH1-] of? 1 x 10-7 M?? Is that correct

Physics
The engine of an automobile develops 176 hp when rotating at a speed of 1340 rpm. What torque (in foot-pounds) does it deliver? I tried using some kinematic equations, but that didn't work at all. Then I tried doing something where I would take an integral, but then I don...

Science Help!!!!
-sophia its not help when you just ask what the answer is

Math
How to check 4=-2(4.5p+25) so the answers both check out and equal each other?

Calculus
Find dy/dx if x^2+y^2=2xy A. x/(x-y) B. (y+x)/(y-x) C. 1 D. -x/y E. None of these

AP calc
. If f(x) = {x^2+3x-1, x<=2 and -3bx+3, x<2 , find the value of b in order for f to be continuous

AP Calculus
Find f'(x): f(x)=(x^2-3x)/x^2 A. 2x-3/x^2 B. 2x-3/2x C. 1-(3/x) D. 3/x^2 E. None of these I get confused on the simplifying part.

Math
Which of the expressions is not equivalent to 1/25? A. 5^3×5^-5 B. 5^-1×5^-1 C. 5^-3×5 D. 5^-2×5^4

AP Calculus
Find limit as x approaches 1 5/(x-1)^2 A. 0 B. Negative infinity C. 5/4 D. Infinity E. None of these

Calculus
If f(x)=x^2+1 and g(x)=2x-1, find d/dx[f'(g(x))] at x=1 A. 2 B. 6 C. 4 D. 0 E. None of these

Calculus
Which of the following describes the graph of y=|2x+6|? A. Only continuous B. Only differentiable C. Both A and B D. Not continuous, not differentiable E. Constant

science
please anyone helppppppppp

science
explain how mutations in dna affect the traits of an individual

Math
7b - 2 = 1b + 10

Language Arts
ms sue could you please get off this site if i agree is all you are going to say

Science
lol

chemistry
The National Institute of Science and Technology (NIST) kinetics database lists the rate constant, k, of a particular gaseous reaction as 8.56× 10–10 cm3·molecule–1·s –1 at 298 K. convert to units of M-1 s-1. convert rate constant to units of...

Math!
2/3 × 3/5

art
Yes, the correct answer is A.

Math
Check for 2/3(k+8)=52

Math
-6(m+1)=24

chemistry
I figured it out! Thank you so much, I really do appreciate it.

chemistry
An ethylene glycol solution contains 18.2g of ethylene glycol (C2H6O2) in 85.4mL of water. Calculate the freezing point and boiling point of the solution. (Assume a density of 1.00 g/mL for water.)

chemistry
So would it be Delta T = i*Kf(0 degrees C)*1.40 Delta T/Kf *1.40v= i?

chemistry
Benzene is a carcinogenic (cancer-causing) compound. A benzene-contaminated water sample contains 3.1×10−5% benzene by mass. What volume of the water in liters contains 225mg of benzene? (Assume that the density of the solution is 1.0 g/mL.)

SpanishiA
1.estoy 2.están 3.está 4.butterflies

statistics
70% of 8 students would be 5.6, so estimate either 5 or 6

calc
Is the gradient of a function basically like the slope field. Also what is a conservative vector field. I know the definition but I'm having trouble visualizing it Thanks

Math 6th
Andy ran a 5-kilometer race in 40 minutes. If Andy maintains that same place, how many kilometers did Andy run In 1 hour?

math
x=32

Social Studies HELP!!
What can we infer from "they ought to get the sane treatment as Mr. Carlisle? What did Mr. Carlisle do? What was his treatment?

chemistry
A gas mixture is composed of 4.3 grams of hydrogen (density at STP = 0.089 g/L) and 2.9 grams of helium (density at STP = 0.179 g/L). What is the percentage (v/v) helium in the mixture? If v/v = Volume of gas/total volume how would we find the volume of both of the gases?

chemistry
Would the answer be .25596? 8.1/100= .081 .081*3.16= .25596

chemistry
How many liters of CO2 gas are contained in a 3.16 liters of a gas mixture which is 8.1% (v/v) CO2? They never gave us the formula or a process to figure this out in class. Will you please help?

Physics
How fast is an object traveling after 3seconds if its terminal velocity is about 35 m/s.?

Physics
What is the horizontal component of the force of an object sloped at a 45° angle. pulling with a force of 110N.

Math
The number of meters decreased by 25.6 is 84.3 meters.

Math HELP!
Please help me write an equation for these two: Ten fewer than the number of band instruments is 47 instruments. The number of meters decreased by 25.6 is 84.3 meters

physics
An unidentified flying object is cruising 30.0° north of east at a speed of 2132 km/h. How fast is it moving to the north?

P.E
ms sue it Is AAA

math
Is lun right???

Social Studies
What did Samuel Adams and Paul Revere do in the Boston Massacre?

Math
a lab has two bacterial cultures. culture a contains 8×10^4 bacteria and culture B contains 4 × 10^6 bacteria. How do the two cultures compare in size?

Math
Choose a number. Multiply by 2. Add 6 to the product. Divide by 2. Then subtract 3. What is the answer? Repeat this process using two different numbers.

physics
A 2.7 kg object falls from a tower. It experiences 2.3 N of air resistance. What is the acceleration?

algebra
would multiplying 3 negative integers always equal a positive integer?

math
what about 3 negatives? would the product always be positive?

math
is a negative times a negative ALWAYS positive? or can it be negative as well?

please help! algebra
find the next two numbers in the pattern: -12, 60, -300, 1500

History
1.A 2.C 3.D 4.C 5.B 6.B 7.D 8.C 9.B 10.C These are the correct answers.i got a 100 with these

Math
X/4 + 7 = 3

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. 13
  13. 14
  14. 15
  15. 16
  16. 17
  17. 18
  18. Next>>

Post a New Question