Post a New Question

Posts by ANON

Total # Posts: 2,819

Algebra
What property can I use to simplify these expressions? 8 * 2 + 3 10 * 3 - 4 by properties I mean Associative, Commutative, Distributive etc.

Algebra
Explain how to use mental math to simplify the expression. a.) 8 * 3 * 2 b.) 8 * 2 + 3 c.) 5 + 8 + 3 d.) 10 * 3 -4 I have to explain the process. Example: Using the associative property of multiplication I can group 8*(3*2) so I get 8*6. Then I multiply 8*6 which is 48.

Algebra
State whether the equation is true, false, or an open sentence. Show your work. 3(2 + -8) = 3(-6 + 12) x + 5 = 22

Algebra
Explain how to use mental math to simplify the expression. a.) 8 * 3 * 2 b.) 8 * 2 + 3 c.) 5 + 8 + 3 d.) 10 * 3 -4 I have to include what properties (associative, distributive etc.) I used to simplify the problems.

Algebra
Together, Larry and Moe scored less than 25 points in the basketball game. If Larry scored 8 points, how many points P did Moe score? I need help finding the answer/understanding the question.

Algebra
What property is shown? 5 + (8 + 7) = (5 + 8) + 7 I think its the commutative property of addition but I'm not sure...

Algebra
On a shopping trip, your sister spends $50 for a pair of jeans, $12 for a pack of socks, and $215 on a pair of tennis shoes. Using the Associative Property of Addition, write the total amount spent on this trip in two different ways. I need help finding the answer.

Algebra
Imagine you owe someone $20. Represent this with an integer. My answer: -20 Imagine someone owes you $50. Represent this with an integer. My answer: 50 Are my answers correct?

Algebra
Use the order of operations to simplify SHOW ALL WORK 13+3*6/9-7 18-6/3+12*3 the "/" sign is a division symbol

Algebra
Mr. K wants to build a pen in his yard for his dog. He buys 1200 ft of fencing. He concludes that he can only build a rectangle with sides of 400ft and 200ft. Is he correct? If he is incorrect give a counter example. I need help finding the answer.

Algebra
10 13 total 35?

Algebra
A tower of blocks has 1 block in the top row, 4 blocks in the next row, 7 blocks in the next row, an so on. There are 5 rows in all. How many blocks are in the tower? I need help finding the answer.

Algebra
Thanks

Algebra
30 miles?

Algebra
Jed decided he needs to start exercising more. On Monday, he runs 2 miles. on Tuesday, he runs 4 miles. On Wedsnesday he runs six miles. He continues with this pattern each day for five days, Monday through Friday. How many total miles did he run in the first five days? I need...

L A/The Giver
So what did you get?

chemistry
In which case will the equilibrium constant (K) be less than 1 at 298 K? (a) DeltaH = 4.55 kJ/mol ,deltaS = 28.0 J/mol K (b) delta H = - 4.55 kJ/mol ,deltaS = 28.0 J/mol K (c)deltaH = 4.55 kJ/mol ,deltaS= - 28.0 J/mol K (d) both (a) and (b) I know the answer is c but I don'...

Science
sorry for the grammar and capitalization but i just dont feel like worrying about that rn.

Science
i know this is late but i was looking this up because im taking the same test. Mrs. Bastin, respectfully, they were helping him/her. They gave the person some possible resources so they could take that information to help her (i'm just going to assume that the person that ...

math
Multiply the following polynomials. 1. -2r(8r+5) A. -16r^2+5 B. -16r^2+10 C. -16r^2-10r D. -16r^2-10 2. 2a(a^2+4a) A. 2a^2+6a^2 B. 2a^3+8a^2 C. 2a+6a D. 2a^3+6a^2 3. (3y)(3y-2) A. 9y^2-6 B. 9y^2+5y C. 9y^2+1 D. 9y^2-6y 1.B 2.A 3.B

math
!😏

math
I so did not mean D I meant C!!!! Because they both mean 49. I forgot d was none of them.

math
D!!!! Thanks😜

math
Replace the___with<,>, or = to make a true statement. 7^4\7^2_______49 A. < B. > C. = D. None if the above A?

math
Thank you your awesome😊😊😊😊😊

math
2.c

math
Simplify each expression. 4^4\4^6 A. -16 B. 16 C. 1\16 D. -1\6 2. 5^0 A. 0 B. 5 C. 1 D. -5 1. C. 2. A

history! please help! :)
i can't understand the map. can you tell me which ones are in the andes?

history! please help! :)
1. Andean countries in South America include: *Ecuador and Bolivia *Peru and Chile *Ecuador and Columbia *Venezuela and Brazil I chose all except Peru and Chile. 2. Which of the following statements about the ancestry of most of the people of Central America is most accurate? ...

LA the giver chapters 1-2
just took the quiz and all of your answers are correct

Language arts
DM, you're not even supposed to give answers on this site. Just because someone won't give you answers doesn't make them "stupid", it just makes you seem lazy.

algebra
well if they posted the right graph it just start at (y0'x0) and end at (y6'x3) but i need help with this aswell if some can thanks

art
7 is actually d Everything else zeric the student was right thanks

Life Orientation
1. Having a xenophobic attitude about immigrants into your community might deter the immigrants which in turn would stop the influx of crime that tends to come when there is a mass immigration. 2. The xenophobia impacts on the community is a very bad sign that the community is...

Science
tru^

Calculus
Um sigh bc steve did d incorrectly :// it's supposed to be times -7.....

Math
Number 4 is D for this test..

English, pls help ASAP!!
those are all incorrect :/ it's: A D B C

chemistry
Calculate the concentrations of all ions after 50.0 mL of a 0.100 M AgNO3 solution is mixed with 100.0 mL of a 1.00 M Na2SO4 solution.For Ag2SO4 Ksp = 1.2 x 10-5 Do I first do MiVi=MfVf and then using the two concentrations I use ksp value? I'm just so confused.

Math
1. The towns population increased from 80,000 to 90,000 in ten years. What was the percent of increase? I didn't understand this one. 2. A $15 item on sale for $12 is marked down what percent? 20% 3. If Jenna buys and item for 40% off the regular price, will she pay more ...

math
I want to check my answers 1. The town population increased from 80,000 to 90,000 in ten years. What was The percent of increase? 2. A $15 item on sale for $12 is marked down what percent 3. If Jenna buys an item for 40% off the regular price will he pay more or less than half...

AP Calc B/C
It also says assume a constant rate of increase.

AP Calc B/C
If the rate of change of the population is proportional to the population and the population of a country doubled in 35 years, what is its yearly rate of increase? I don't remember how to do this at all, so I really don't know how to start the problem.

LA
hope i can help is wrong to i got thirteen right

English?
tea bag maybe

Math
I'm sorry, I retook it and Amy is right. I'm sorry Amy.

Math
Amy is not right.... I got a 6/8

Math
Thanks.

Math
1.You roll a number cube numbered one to six 12 times. P(5) = two over three. What type of probability is illustrated and why? (1 point) experimental; the result is based on the number of possible outcomes experimental; the result is found by repeating an experiment ...

Math - Probability
A spinner is divided into 11 equal sections numbered from 0 to 10. You spin the spinner once. What is P(even)? a. 3/5 b. 1/2 c. 5/11 d. 6/11

Art
A D B if you goto connections academy

chemistry
How many milliliters of a 0.250 M acetic acid solution must be added to 50.0 mL of a 0.750 M NaOH solution to produce a buffer solution with pH = 4.500 ? The pH is given by which we can calculate the concentration of [H+] How do we approach the problem from there?

Math
Is it 81?

Math
18

Math
Is it 81?

Math
A fence surrounds a square plot of land. The area is 324 yd 2. Find the length of each side. Use the Systematic Guess and Check method. What I already know: It is a square shape. And all squares have equal sides.

Social Studies
1. ) At the height of Topa Inca's rule, how many people lived in the Incan Empire? a. ) 100,000 b. ) 2 million c. ) 12 million d. ) 200 million 2. ) Like many modern-day countries, Incan nobles conducted a ____ so that people could be taxed. a. ) competition b. ) research ...

Science
which of the following would have the greatest force? •an object with low mass accelerating slowly •an object with low mass accelerating quickly •an object with high mass accelerating quickly •an object with high mass accelerating slowly (and yes i go to to...

Math
Take a four digit number (abcd) and repeat it to make an eight digit number (abcdabcd). This eight-digit number always has at least three different prime factors, unless you start with a certain four-digit number. Which number is it?

angles
Abc is 71. and dbc is 45. then what is abd

History
1. C 2. A 3. C 4. B 5. A 6. A 7. A 8. A 9. B 10. C 11. C 12. A 13. C 14. D 15. C 16. B 17. D 18. D 19. B 20. Write about how they split up over icons 21. He thought the word of god and respect for parents 22. Loyalty and faith

Pre Algebra Probability
^ O_O WOW

Language Arts
ladykiller killer is right

Art
Yeah, cotton

Art
Yes, the answer is C.

Math
Help, Divide 50 by half, and add 20. I do not understand.

chemistry
You find the Ka of your unknown acid is 6.3x10 -5 . If you are being asked to make a buffer at pH 4.00, what is the appropriate ratio of A- to HA to be combined in your flask?

chemistry
You measure the pH of a 0.50 M unknown acid solution using a pH meter and it is found to be 1.74. What is Ka for the acid? I know ph=-log{H+} Where do I go from here?

science help
1. A 2. D 3. D 4. B just took the test 100%

science
What is the momentum of a two-particle sys- tem composed of a 1300 kg car moving east at 60 m/s and a second 1500 kg car moving west at 95 m/s? Let east be the positive direction. Answer in units of kg · m/s.

Math
3.8?

Math
3. A rectangular prism has a width of 92 ft and a volume of 240 ft3. Find the volume of a similar prism with a width of 23 ft. Round to the nearest tenth, if necessary. (1 point) 3.8 ft3 60 ft3 15 ft3 10.4 ft3 Please help me work this out! I'm not sure how to do this

us history
It is B

Math
what was the answer?

History
Vaguely

History
Henry Clay: What did they say about their hopes for the future of the United States? How did they work to help change the United States? How did they react to key events happening in the United States? Were there any key events in each person’s life that shaped their ...

chem
. Antimony pentachloride decomposes according to the following equation. SbCl5 (g) → SbCl3 (g) + Cl2 (g) Suppose that 10.0 g of antimony pentachloride is placed in a 5.00 L container and allowed to establish equilibrium. Calculate the concentration of all species at ...

Math
Oh sorry I forgot to put the key and the formatting kind've screwed up let me fix that. Doctor 1 Doctor 2 | 3 | 5 9 2 0 | 2 | 0 0 2 3 6 8 7 5 | 1 | 3 7 9 7 3 2 1 1| 0 | 2 2 3 9 Key = 5|1 = 15 1|3 = 13 E.G 5|1|3 (15, 13)

Math
the back-to-back stem-and-leaf plot below shows the ages of patients seen by two doctors in a family clinic one day. what is the difference between the age of the oldest patient seen by doctor 1 and the age of the oldest patient seen by doctor 2. AGE OF DOCTORS PATIENTS Doctor...

Algebra
1.A right triangle has leg of b of length 7 and a hypotenuse of length 11. What is a length of the other leg, a? Round to the nearest tenth if necessary. (1 point) A. 2.0 B. 8.5 C. 13.0 D. 9.6 2. Find the length of a line segment CD with endpoint C at (-3,1) and endpoint D at...

maths
Let's say the Purse is a variable like P P + P + 18.20 = 98 2P = 79.80 (Divide that into two) = 39.90 Answer: P = 39.90

1
Robert lol you are so right

chemistry
thank you

chemistry
An aqueous solution contains 64g of ethanol( C2H5OH) in 122 grams of solution. The mole fraction of ethanol is:

Math
Don't answer this anymore.... I got it

Math
Find the 10th term of a nonconstant arithmetic sequence whose 1st term is 3 with the 1st, 4th, and 13th term forming a geometric sequence. I've tried doing it differently everytime, but I always come to a dead end..

algebra2
(x-5)^1/3=2 then you raise 2 to the 3rd power add 5 and voila...x=13

algebra2
X=13

CHEMISTRY HELPPPP!!!!!!!!!
Consider the decomposition of NH3 (g). 2 NH3 (g) → N2 (g) + 3 H2 (g) The reaction is catalyzed on a surface of either tungsten or osmium. The activation energies for the catalyzed and uncatalyzed reactions are given below. W Ea = 163 kJ/mol Os Ea = 197 kJ/mol No catalyst...

Health
1. D 2. B 3. D 4. False 5. D

Statistics
Shopping Outlet A shopping outlet estimates the probability distribution of the number of stores shoppers actually enter as shown in the table below. x 0 1 2 3 4 p(x) 0.05 0.35 0.25 0.20 0.15 What is the probability that shoppers are just window shopping and not entering any ...

Chemistry
D=PM/RT Pressure= 1 atm R= constant value (Use google) T= 273K For M.M of xenon use periodic table

Chemistry
PV=nRT T=PV/nR

chemistry
PV=nRT Convert grams into moles.(1/32+12) Temperature must be in Kelvin (273K) Pressure must be in atm. And R is a constant value (Google it) so V=nRT/P

Chemistry
P=nRT/V

Chemistry
A student mixes 5.0 mL of 0.00200 M Fe(NO3)3 with 5.0 mL 0.00200 KSCN. She finds that the concentration of FeSCN2+ in the equilibrium mixture is 0.000125 M. Follow these steps to determine the corresponding experimental value of Kc for the reaction of Fe3+ and SCN– to ...

Please Check My Math Answers. Thanks!
its all right. just read the questions and dont go off the numbers.

arabic!!!
3. مَا .......... ياَ أَخِي ؟ إِسْمِي سَالِم ‌أ. إِسْمُكِ ‌&#...

career
kers. They like accomplishing their work step-by-step and are good record keepers. a. conventional* b. enterprising c. social d. realistic

P.E.
About 80% of infections disease is spread by hand contact. True* False

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. Next>>

Post a New Question