Tuesday
September 23, 2014

Posts by :)


Total # Posts: 154

Algebra! Plz help~!
Oh and there is this to- A school orders 800 calculators from a manufacturer. If the probability of a calculator being defective is 1.8%, predict how many calculators are likely to be defective. Round your answer to the nearest whole number. Teesha is in French club. There are...
May 21, 2014

Algebra! Plz help~!
You have the numbers 1-25 written on slips of paper. If you choose a slip at random, what is the probability that you will select a number that is divisible by 5? You have the numbers 1-24 written on slips of paper. If you choose a slip at random, what is the probability that ...
May 21, 2014

Statistics
zero is the answer
May 14, 2014

Math
Small painting has area of 400^2... Length is 4 more than 2 times width... Find the dimensions
April 13, 2014

Math>
i also have a few more i need help on
February 6, 2014

alg1
State the slope and the y-intercept for the graph of the equation. y=2x+3
February 6, 2014

Check essay? thankies :)
Thankies!!!!!!!!
February 6, 2014

Check essay? please? i really need advice
PLEASE
February 6, 2014

Check essay? thankies :)
Rock Climbing Rock Climbing can be a tough sport, indoors or outdoors, but it can also be fun and adventurous. If you do not have the proper knowledge of clothing, equipment and techniques, then maybe rock climbing isn’t for you. Rock climbing can be joyful, but for it to...
February 6, 2014

asap science
Thankies Bob!!
February 6, 2014

asap science
what direction does buoyancy act in? all directions, up? etc.
February 6, 2014

Science asap thankies :)
thankies mathguru!! :)
February 6, 2014

Science asap thankies :)
If an object sinks in a fluid, the buoyant force is ____ the weight of the object.
February 6, 2014

Math :)
100 sqcm
February 6, 2014

Reporting
oops forgot the choices :) investigative reporter?
February 6, 2014

Reporting
D?
February 6, 2014

Reporting
What t6ype of reporting does this example display, thankies! :) An undercover reporter becomes a sweatshop worker to report the working conditions of this industry.
February 6, 2014

History
Chapultepec was a heroic victory for Mexican forces against American troops who sought to capture Mexico City. true?
February 6, 2014

Check essay? thankies :)
As informal as I want, but I do not want to add information that I am not sure of, and state something wrong
February 5, 2014

Check essay? thankies :)
Rock Climbing Rock Climbing can be a tough sport, indoors or outdoors, but it can also be fun and adventurous. If you do not have the proper knowledge of clothing, equipment and techniques, then maybe rock climbing isn’t for you. Rock climbing can be joyful, but for it to...
February 5, 2014

Art
red+blue
February 5, 2014

criminal justice
Choices?
February 5, 2014

criminal justice
My mom took Criminal Justice a few years ago, we think it is D, also with all the online stuff and naive people it is getting easier and easier, and more common for identities being stolen.
February 5, 2014

History
Thanks Ms. Sue
February 5, 2014

History
A?
February 5, 2014

History
How did the belief in Manifest Destiny contribute to the westward expansion of the United States? a.Americans believed expansion would offer new economic opportunities. b.Americans believed they could learn important values from other cultures. c.The United States government ...
February 5, 2014

Science
Archimedes' principle states that the buoyant force on an object is equal to the density of the fluid it displaces. true?
February 5, 2014

Science
Density is given in ____. a.Pa/cm3 b.N/m2 c.g/s2 d.g/cm3 I cant rremember, c?
February 5, 2014

math
The bottom of a ladder is placed 4 feet away from a house and it reaches a height of 16 feet on the side of the house. What is the slope of the ladder?
February 4, 2014

math
where do the negatives go on the x/y axis of grid?
February 4, 2014

Business 101
THIS IS WHAT I GOT... CAN SOMEONE CHECK?1. A 2. D 3. C 4. A 5. D 6. C 7. A 8. D 9. C 10.A 11.B 12.B 13.D 14.A 15.D 16.C or D 17.C 18.B 19.D 20.C 21.B 22.A 23.C 24.B 25.A
November 17, 2013

Can someone please help me with this history!!!!!!
Google it
November 3, 2013

math
If 4x^3-6x^2+1=(x-2)Q(x)+ax-3 for all values of x ,where Q(x) is a polynomial in x ,find (i)the value of constant a (ii)Q(x)
April 8, 2013

maths
Given the identity x^4-2x^3+ax^2-2=x(x-1)(x+1)Q(x)+4x^2+bx+c , where Q(x)is a polynomial, (i)state the degree of Q(x) (ii)find the values of a,b and c ,and hence state the remainder when x^4-2x^3+ax^2-2 is divided by x^3-x .
April 8, 2013

ON SCIENCE!!
23 i think
April 3, 2013

Trigonometry
use a unit circle
April 3, 2013

Social Studies
In forming thier goverment,how many executives did rome decide to have? Please reply and thanks in return :)
December 12, 2012

chemistry
Im not getting the correct thing
October 21, 2012

chemistry
If the heat of combustion for a specific compound is -1310.0 kJ/mol and its molar mass is 75.45 g/mol, how many grams of this compound must you burn to release 708.60 kJ of heat?
October 21, 2012

Science
umm it will be ionized because electrons have a bit of both sum positive and some negative and so kind of like neutrally ionized but i am not sure so like about 52%
October 9, 2012

Math
Ms. Sue or Steve can explain more.
October 6, 2012

Math
because 7 ran both times.
October 6, 2012

physics
A football is thrown directly toward a receiver with an initial speed of 15.8 m/s at an angle of 17° above the horizontal. At that instant, the receiver is 18 m from the quarterback. In what direction and with what constant speed should the receiver run to catch ...
October 1, 2012

6th grade math
thanks
September 14, 2012

6th grade math
the first word in the question is identify not entify
September 14, 2012

6th grade math
entify if the problem shown below is an example of the commutative, associate or distributive property. Explain your answer. (2 + a) + 7 = 2 + (a + 7) thanks
September 14, 2012

Algebra..
help? Give the slope and y-intercept of the given line and then graph it. 8. 2x-3y=6 9. y=-2x 10. y=3 11. x+2=0
September 14, 2012

math
Thanks!
September 14, 2012

math
Francis ate 2/3 of a large pizza. Janette ate 1/4 of the same pizza. How much pizza did Francis and Janette eat in all?
September 14, 2012

Math
my answers 1. a 2. c 3. d 4. b
September 13, 2012

Math
1. What is the product of (5.1 x 10^3) x (3.2 x 10^3)? a. 16.32 x 10^6 b. 1.632 x 10^7 c. 16.32 x 10^9 d. 1.632 x 101^0 2. What is the product of (7.28 x 10^-2) x (9.1 x 10^-2)? a. 6.6248 x 10^-3 b. 66.248 x 10^-4 c. 6.6248 x 10^4 d. 66.248 x 10^-3 3. What is the quotient of (...
September 13, 2012

Lang. Arts
no b
September 13, 2012

math help
1. Which of the following is greater than 4.3 x 10^9 a. 2.1 x 10^9 b. 3.2 x 10^9 c. 5.3 x 10^9 d. 7.4 x 10^8 2. Which of the following is less than 6.5 x 10^-5 a. 1.4 x 10^-3 b. 2.5 x 10^-4 c. 7.8 x 10^-5 d. 4.6 x 10^-6 3. According to the 2010 census, the population of ...
September 12, 2012

math help
1. Which of the following is greater than 4.3 x 10^9 a. 2.1 x 10^9 b. 3.2 x 10^9 c. 5.3 x 10^9 d. 7.4 x 10^8 2. Which of the following is less than 6.5 x 10^-5 a. 1.4 x 10^-3 b. 2.5 x 10^-4 c. 7.8 x 10^-5 d. 4.6 x 10^-6 3. According to the 2010 census, the population of ...
September 12, 2012

20
Cool!
September 12, 2012

20
What language is that?
September 12, 2012

English
thank you so much
September 12, 2012

English
2. d 3. a c. c
September 12, 2012

English
On number two the word was suppose to be sauntered
September 12, 2012

English
2. Read the following words: sautnterd, walked, danced What is the best way to group these words on a classification chart to help you understand their meanings? a. They all end in -ed b. They are all in the past tense c. They are all verbs d. They are all ways in which people...
September 12, 2012

English 11
In “Sinners in the Hands of an Angry God,” Edwards establishes various conclusions and then applies those conclusions to his congregation. What strategy does Edwards use to make the application of his conclusions seem very personal and relevant to his audience? (1 ...
August 13, 2012

English 11
Identify whether the underline pronoun is personal, intensive, or reflexive in questions 1–3. 1. In the early 1840s, adventurous settlers readied themselves for the overland trip to the West. (1 point) personal intensive reflexive 2. Life in the Oregon country held new ...
August 13, 2012

math
There are 2 cases: the 6 is rolled either on the 6 or 8 sided die. Therefore, we have ((1/6)(7/8))+((5/6)(1/8))=1/4.
July 26, 2012

Physics
A motorist traveling with a constant speed of 15m/s passes a school-crossing corner, where the speed limit is 10m/s. Just as the motorist passes, a police officer on a motorcycle at the corner starts off in pursuit with constant acceleration of 3m/s^2. (a)How much time elapses...
June 29, 2012

Physics
A motorist traveling with a constant speed of 15m/s passes a school-crossing corner, where the speed limit is 10m/s. Just as the motorist passes, a police officer on a motorcycle at the corner starts off in pursuit with constant acceleration of 3m/s^2. (a)How much time elapses...
June 29, 2012

Physics
Thank you. I got now the answer. :)
June 22, 2012

Physics
A jogger runs 145m. in a direction 20.0 degrees east of north (displacement of vector A) and then 105m. in a direction 35.0 degrees south of east (displacement of vector B). Using components, determine the magnitude and direction of the resultant vector C for these two ...
June 22, 2012

math
(-(4 to the 6)) divided by (-(4 to the 3)) = 64
May 30, 2012

pre algebra help
Well what info do you have? You have the height and volume. What formula does those fit into? V = (1/3) (pi) (r^2) (h) AKA Volume = 1/3 pi r squared multiplied by height SO. Plug in your numbers, 92.4 = 1/3 (pi) (r^2) 10 Now you want diameter, so r x 2 works as well since ...
May 30, 2012

Introduction to Psychology
short-term memory loss. :D
May 30, 2012

Related rates
i'm sorry, this is about optimization problems.
May 20, 2012

Related rates
A piece of wire 10 feet long is cut into two pieces. One piece is bent into the shape of a circle and the other into the shape of the square. How should the wire be cut so that the combined area of the two figures is as small as possible?
May 20, 2012

related rates
After blast-off, a space shuttle climbs vertically and a radar-tracking dish, located 1000 meters from the launch pad, follows the shuttle. How fast is the radar dish revolving 10 sec after blast-off if at that time the velocity of the shuttle is 100 m/sec and the shuttle is ...
May 20, 2012

calculus
thanks a lot!
May 20, 2012

calculus
Find the dimensions of a rectangle with perimeter 100m. whose area is as large as possible.
May 20, 2012

calculus
thanks guys!
May 20, 2012

calculus
i hope i got it right. The two numbers are 10 and 10?
May 20, 2012

calculus
Find two positive numbers whose product is 100 and whose sum is a minimum.
May 20, 2012

calculus
limit of ln(sin x) as x approaches pi to the left
May 20, 2012

calculus
The sum of two positive numbers is 100. Let one of the numbers be x and express the product P of the two numbers as a function of x.
May 20, 2012

calculus
thank you so much. :)
May 20, 2012

calculus
A rectangle has a perimeter of 10 meters. Express the area A of the rectangle as function of the width x.
May 20, 2012

relaited rates
thank you. :) you really did a big help. Godbless
May 15, 2012

relaited rates
uhm, just one more thing. Isn't it 5/144π ? :)
May 15, 2012

relaited rates
thank you so much! :)
May 15, 2012

relaited rates
A spherical balloon is being inflated so that its volume is increasing at the rate of 5 cubic meter per minute.At what rate is the radius increasing when the radius is 6 meters?
May 15, 2012

Related rates
thank you so much. :) you really help me a lot. Godbless!
May 14, 2012

Related rates
I'm very thankful for being kind to me. Last one thing, 8 meters is the height of the conical pile. Does it also mean that it is the same as the height of the sand?
May 14, 2012

Related rates
Thank you for answering my question. I just can't understand how it come up to the equation 10=2Π(64)dr/dt. I will be very thankful if you elaborate. :)
May 14, 2012

Related rates
Sand is being dropped at the rate of 10 cubic meter per minute onto a conical pile. If the height of the pile is always twice the base radius, at what rate is the height increasing when the pile is 8 meters high?
May 14, 2012

english 11
DBDBD. Just took the same quiz.
March 9, 2012

6th Grade History
i think your right with that answer
March 5, 2012

Trigonometry
Find the angle of elevation of the sun when a tree that is 10 yd tall cast a shadow 14 yds long
March 5, 2012

Trigonometry
A lookout spots a fire from a 36 meter tower the angel of depression from the tower to the fire is 21 degrees . To the nearest meter how far is the fire from the base of the tower
March 5, 2012

Trigonometry
an airplane over the pacific sights an atoll at a 11 degrees angel angle of depression. if the plane is 410 m above water how many kilometers is it from a point 410 m above the atoll
March 5, 2012

Trigonometry
a 30 feet ladder resting against a building makes a 60 angle with the ground . find the Height from the ground at which the ladder touches the building to the nearest foot
March 5, 2012

Trigonometry
Liola drives 13 km up a hill that is at a grade of 10 Degrees what horizontal distance to the nearest tenth of kilometer has she covered
March 5, 2012

Trigonometry
A side 2.8m long makes an angle of 25 degrees with the ground how high is the top of the slide above the ground .
March 5, 2012

gemotry
On a sunny day object A has a shadow of length 3 meters and a meter stick has a shadow 1.5 meters while object b has a shadow of length 6 meters how tall is object A AND B
March 5, 2012

geometry
Marc is visiting washington dc he wants to know the height of the washington monument the length of the monument shadow is 111 feet long at the same time that marcs shadow is 1 foot long Marc is 5 feet tall using this data find the height of the monument
March 5, 2012

Pages: 1 | 2 | Next>>

Search
Members