Tuesday
August 4, 2015

Homework Help: Health: Social Health

Recent Homework Questions About Social Health

educational technology
Which of the following sentences best describes the Progressive Era? (1 point) It was a period in which many social reforms occurred. It was a period of unchecked abuses by big business. It was a period of civil war and the end of slavery. It was a period of westward expansion...
Sunday, March 30, 2014 by norna

educational technology
Which of the following sentences best describes the Progressive Era? (1 point) It was a period in which many social reforms occurred. It was a period of unchecked abuses by big business. It was a period of civil war and the end of slavery. It was a period of westward ...
Sunday, March 30, 2014 by norna

educational technology
2. Which of the following statements about the women’s suffrage movement is most accurate? (1 point) Women received the vote with little effort or opposition. Suffragists’ main strategy was the use of political cartoons. The women’s suffrage movement occurred in...
Sunday, March 30, 2014 by norna

health
Below are descriptions about the programs that are designed to help prevent suicide. Which statement is true? A. CBT because it teaches the skills needed to deal better with upsetting situations. B. DBT, sometimes called collaborative care management, uses a team approach. C. ...
Saturday, March 29, 2014 by mix_lks

Health
What causes depression? A. Genetic issues B. Biochemical issues C. There is no known cause D. Environmental issues
Saturday, March 29, 2014 by mix_lks

Social Studies
Identify two problems resulting from urban sprawl in the western region of the United States. If these problems are not solved, what will the outcome likely be? Pls i really need help D:
Saturday, March 29, 2014 by George

Criminal law
1. _________ refer to the notion that basic guarantees exist and that all people possess them simply by virtue of being human. Natural rights Hypothetical imperatives Moral duties is it A 2. Much of the reasoning in the social sciences is __________, which involves making ...
Friday, March 28, 2014 by Amy

ENG 1511
SOCIAL MEDIA HAVE MADE OUR LIVES EASIER. WRITE AN ESSAY IN WHICH YOU AGREE OR DISAGREE
Friday, March 28, 2014 by cindoh

health
Cosmetic surgery is more likely to lead to disappointment if a person is ________. A. Seeking surgery with the hope of influencing a change in oneself B. Seeking surgery with the hope of influencing a change in someone else C. Seeking surgery with the hope of influencing a ...
Thursday, March 27, 2014 by Adam

Social Studies
Hai I was wondering if you could check my answer? It doesn't really talk about this in my text book, and it doesn't really help if I look it up online. Q: Founded by the Mormons, which city was originally called Deseret? A. San Diego B. Provo C. Santa Fe D. Salt Lake ...
Thursday, March 27, 2014 by Sebby-Chan

8th Grade U.S History
Document F Andrew Jackson, Proclamation to the people of South Carolina, December 10, 1832 I consider that the power of one state to annul a law of the United States is not consistent with the survival of the Union. Nullification is forbidden by the Constitution; it violates ...
Thursday, March 27, 2014 by Cassidy

health
The one area you can't control to reduce your chances of stroke, heart disease, or diabetes is
Thursday, March 27, 2014 by Anonymous

Social Studies
The excerpt below is Article 6 of the "Declaration of the Rights of Man," the document that founded the French Republic on August 26, 1789. Use this excerpt below to answer the following question: Law is the expression of the general will. Every citizen has a right ...
Thursday, March 27, 2014 by Anonymous

social study
what are the ways of solving enviromental problems in your communities?
Thursday, March 27, 2014 by bala

social studies (check plz)
Which statement best describes the government of Canada? The monarch of Britain has total control over Canada. The Canadian parliament is ruled by the United States. Canada has complete power over its own government(MY ANSWER) The prime minister is the monarch of Canada.
Thursday, March 27, 2014 by luna

social studies
What are the other special benefits that senators and representatives receive beyond salaries?
Wednesday, March 26, 2014 by annoymous

Health
Dr.Margo Maine suggests that people exercise for the three F's which include.
Wednesday, March 26, 2014 by Anonymous

social studies
The political strategy in which the Republicans and Populists joined together was known as___________ movement.
Wednesday, March 26, 2014 by victoria

Health and Physical
6. Winston’s baseball team had the bases loaded in the last inning when his friend Freddie watched three straight pitches go by without swinging and was called out on strikes to end the game. How can Winston demonstrate responsible behavior in this situation? Ask the ...
Wednesday, March 26, 2014 by Cindy

English/Social Studies
I'm writing an essay and need help coming up with economic reasons to to be against Caps on Punitive Damages. Google is not turning up what I need. I need how will implementing this program be bad economically?
Wednesday, March 26, 2014 by S

health
Mothers who abuse cocaine during pregnancy are often ________. A. Prematurely delivered B. Have low birth weights C. Smaller head circumferences D. All of the above
Wednesday, March 26, 2014 by Ole Girl

Health and Physical
1. Melody enjoys playing team sports, such as baseball and soccer. Which organization would provide her the best opportunity to participate in these activities? Parks and recreation center********* Private school A local gym A faith based organization 2. Abner participates on ...
Wednesday, March 26, 2014 by Cindy

health
people living with HIV can have a longer and healthier life by ____
Wednesday, March 26, 2014 by Ole Girl

social studies
The political strategy in which the Republicans and Populists joined together was known as___________ movement.
Wednesday, March 26, 2014 by victoria

social studies
During world war I, where in Louisiana was a large military camp establish? a) Baton Rouge b) Crowley c) Pineville d) Vidalia
Wednesday, March 26, 2014 by victoria

Social studies check answers ***damon***
1.A 4.A 5.B 6.C 8.C 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the region’s coast. 4. ...
Wednesday, March 26, 2014 by matt

U.S History - Pls check my answer!!!
Document C Andrew Jackson’s Message to Congress, Dec 7, 1829 The condition and destiny of the Indian tribes within the limits of some of our states have become objects of much interest and importance. By persuasion and force they have been made to retire from river to ...
Tuesday, March 25, 2014 by Cassidy

education
Teacher observations are vital to the promotion and maintenance of children's health status because: A. they provide a baseline of typical behavior and appearance of each child. B. teachers have primary responsibility for children's health care while they are attending...
Tuesday, March 25, 2014 by nate

Literature/Social Studies (Ms. Sue!)
The New Frontier" by John F. Kennedy. 1. What ideas does Kennedy express by quoting William Brandford? A: By quoting William Bradford, Kennedy expresses the idea that, despite great difficulties, man can overcome anything through their will and determination. 2. What ...
Tuesday, March 25, 2014 by Anonymous

Literature/Social Studies
"The New Frontier" by John F. Kennedy. 1. What ideas does Kennedy express by quoting William Brandford? A: ? 2. What reasons does Kennedy offer for going to the moon? A: Kennedy offers reasons such as the task of going to the moon being difficult, the goal serving to...
Tuesday, March 25, 2014 by Anonymous

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
Tuesday, March 25, 2014 by matt

health
What is the best way to lose weight and keep the weight off?
Tuesday, March 25, 2014 by Daquan

8th grade U.S History
Document B: Daniel Webster’s argument regarding a national bank, 1833 The argument regarding the national bank starts with the question: Does Congress have the right to charter a 'National Bank'? and can a State Legislature be forced to house a federal institution...
Tuesday, March 25, 2014 by Cassidy

HEALTH
Words and Definitions that go along with the std chlamydia?
Tuesday, March 25, 2014 by Anonymous

Health
A swimmer would like to improve his time in the 100 yard freestyle race. After talking to his coach, he intends to focus on one critical element at the beginning of the race. This swimmer will try to improve his 100 yard freestyle time by improving his (1 point) Power of the ...
Monday, March 24, 2014 by Gabby

Social Studies :)
2. The only Native Americans who successfully stayed on their land were the (1 point) Seminole. *** Sauk. Cherokee. Fox. 3. What act did the United States government pass in order to be able to move Native Americans off their land into Indian Territory? (1 point) Native ...
Monday, March 24, 2014 by Gabby

social studies
According to Tardiff and Brizee, an essay that makes a claim supported by evidence is classified as an _______ essay. A. expository B. analytical C. argumentative D. explanatory My answer is A
Monday, March 24, 2014 by phia

social studies
In a biography, all of the following would be a primary source except for which one? A. A telegram sent to the subject by a friend B. An essay written about the subject by a former colleague C. The personal testimony of the subject’s widow, gathered in an interview D. The...
Monday, March 24, 2014 by phia

social studies
The most important test of a paraphrase is A. how well it captures the essence of the original source using your own words. B. the number of synonyms found in the paraphrase. C. the extent to which your words parallel the words in the original source. D. the extent to which ...
Monday, March 24, 2014 by phia

social studies
In harvesting sources, an excellent way both to narrow down a topic and discover a likely working thesis is to explore _______ the topic. A. different attitudes about B. radical ideas about C. classic literature on D. different perspectives on My answer is D
Monday, March 24, 2014 by phia

social studies
Alice and Andrew are discussing thesis development. Alice argues that a topic becomes a thesis if we want to write about the topic. Andrew, on the other hand, maintains that a topic is not a thesis but that a thesis is the foundation of a topic. Who is correct? A. Alice is ...
Monday, March 24, 2014 by phia

U.S History DBQ - need help to check my answer!!!
Document A: Andrew Jackson’s Bank Veto Message to Congress, July 10, 1832 Of the twenty-five directors of this bank, five are chosen by the government and twenty by the citizen stockholders. … It is easy to conceive that great evils to our country and its ...
Monday, March 24, 2014 by Cassidy

social studies
Which statement is most clearly subjective? A. In my view, the data support the professor’s assertions. B. My common sense tells me that money is the root of all evil. C. Wars are fought over ideas, land, and resources. D. It has been suggested that Nero suffered from ...
Sunday, March 23, 2014 by phia

Social Studies
What is a quota system?
Sunday, March 23, 2014 by annonymous

social studies
Which statement is most likely to be supported by objective data? A. In infancy, the color blue is associated with boys, and pink is associated with girls. B. When in doubt, punt; when certain, go for the goal on the fourth down. C. In my view, the author’s assumptions ...
Sunday, March 23, 2014 by phia

social studies
With respect to the principles of academic freedom, which statement is most accurate? A. Truth precedes beauty. B. Every lie contains a hidden truth. C. Ultimate truth is ever illusive. D. Truth is an abstract noun. My answer is D.
Sunday, March 23, 2014 by phia

social studies
With respect to dealing with abstract concepts, which statement is most accurate? A. Emotions have no place in any kind of academic essay. B. An essay dealing with abstract concepts can appeal to intellectual curiosity. C. An essay dealing with abstract concepts should reveal ...
Sunday, March 23, 2014 by phia

Chemistry for health science
Considering the neutralization reaction when nitric acid reacts with solid iron(II)carbonate. What is the minimum volume of 2.00 M HNO3 necessary to react completely with 1.06 kg of solid iron(II) carbonate, FeCO3 ?
Sunday, March 23, 2014 by Anonymous

scholarship essay excerpt
can someone edit this. It has to be short because my entire essay has to fit onto one sheet of paper. Sophomore year served as difficult as Freshman year,as my father’s disintegrating health following my mother’s death neglected to provide me a grace period after the...
Sunday, March 23, 2014 by christine

social studies
"terracotta was a significant part of bengal ancient time"-explaion
Sunday, March 23, 2014 by reya

Social Studies
What is affirmative action?
Friday, March 21, 2014 by annonymous

scholarship essay edit
can someone edit this? Throughout my life’s journey, I have come to attain two true passions - the first one being English studies. Since the very dawn of childhood, I have been known to bleed the calligraphic content of Gary Soto's brilliant poetry and breathe the ...
Friday, March 21, 2014 by christine

Health
a boy notices a special needs student sitting by himself during recess. How can he get the student involved in a meaningful way? a- coach one of the teams b- be the all time referee c- the game be modified to allow for 2 goalies d- the game be played by regular rules so the ...
Friday, March 21, 2014 by Stephen

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
Friday, March 21, 2014 by matt

social studies
1. What was Teotihuacan ?? 2.How was Aztec society organized ?? 3.Why and how did the Aztecs sacrifice to the sun god ??
Thursday, March 20, 2014 by Iqbal

Statistics
1. A sports researcher gave a standard written test of eating habits to 12 randomly selected professionals, four each from baseball, football, and basketball. The results were as follows: Eating Habits Scores Baseball Players Football Players Basketball Players 34 27 35 18 28 ...
Thursday, March 20, 2014 by Kimberly

Payroll Accounting
Julie Whiteweiler made $930 this week. Only social security (fully taxable) and federal income taxes attach to her pay. Whiteweiler contributes $100 each week to her company's 401(k) plan and has $25 put into her health savings account (nonqualified) each week. Her ...
Thursday, March 20, 2014 by Shirley

please check(Social studies)
1.B 2.C 1.A pet dog that was forsaken would most likely look A. aggressive B. dirty C .well-trained 2.A meal that is skimpy will likely leave a person feeling A. too full B. satisfied C. still hungry
Thursday, March 20, 2014 by matt

Social Studies
What are some travel attractions in El Salvador? What are some famous celebrities from El Salvador?
Wednesday, March 19, 2014 by Celest

Health
There are ________ of muscles that are responsible for chewing movements or mastication.
Wednesday, March 19, 2014 by Jackson

matg
Kay is trying to decide between two job offers. The compensation package for job A includes 80% of the cost of a $300-per-month health insurance plan, 90% of the cost of a $40-per-month life insurance plan, a salary of $65,000 per year, and a 5% match on 401(k) contributions. ...
Tuesday, March 18, 2014 by y

social studies
1.D 2.B 4.C 1. the monumental cities of the incas demonstrated their A. extensive trade networks B. high level of organization C. interest in astronomy D. dependence on farming. 2. How does jose de san martin contribute to the formation of nations in the region? A. he became ...
Tuesday, March 18, 2014 by matt

health
Drinking in moderation or not drinking at all will typically lead to? A. Weight gain B. Heart disease C. Weight loss D. High blood pressure
Tuesday, March 18, 2014 by brittany

human resources
ABC science, concerned about higher and higher health care costs has decided to implement the following changes in their employment relationships with ABC employees: 1. Employees must stop using tobacco products and the company will immediately prohibit on site use of tobacco ...
Monday, March 17, 2014 by studious

Government
What is the name for any country that provides extensive social services at little or no direct cost to consumers? A. a welfare state B. a socialist state C. a communist state D. a collective state
Monday, March 17, 2014 by mollz

social studies
1.why must omar and his brothers work in the mines? A.they cannot attend school B.their mother cannot support them C.they have no other job prospects D.they do not know another trade
Monday, March 17, 2014 by dalia

Social studies***help***
what makes mining in cerro rico mountain so hard? A.distance from the city of potosi B.isolation from other workers C.dangerous working conditions and low pay D.lack of job security i pick B.
Monday, March 17, 2014 by Anonymous

Social studies***help***
2.what makes mining in cerro rico mountain so hard? A.distance from the city of potosi B.isolation from other workers C.dangerous working conditions and low pay D.lack of job security my answer is D.
Monday, March 17, 2014 by Anonymous

Social studies***help***
what makes mining in cerro rico mountain so hard? A.distance from the city of potosi B.isolation from other workers C.dangerous working conditions and low pay D.lack of job security
Monday, March 17, 2014 by Anonymous

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
6.C 6.How did European rule in South America change the people of the continent? A. European missionaries introduced religion. B. European colonists brought diseases that killed millions of natives. C. European conquistadors incited conflict on the continent. D. European ...
Monday, March 17, 2014 by Kayla

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 by Kayla

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 by Kayla

health(MS.SUE)
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm ...
Sunday, March 16, 2014 by Kayla

health
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm ...
Sunday, March 16, 2014 by Kayla

stat
A physician routinely makes physical examinations of children. She is concerned that a three-year-old girl has a height of only 87.8 cm. Heights of three-year-old girls have a mean of 97.5 cm and a standard deviation of 6.9 cm (based on data from the National Health and ...
Saturday, March 15, 2014 by melissa

Social Studies 8
Which of the following was NOT a reason why there was less industrial development I the South than in the North? a. because of the rockiness of southern land made it difficult to develop railroads. b. because there was a lack of capital in the South. c. because agricultural ...
Saturday, March 15, 2014 by Mstv

Phi
The social contract approach to political theory
Friday, March 14, 2014 by Dale

history
"Such is the Old Town of Manchester, and on re-reading my description, I am forced to admit that instead of being exaggerated, it is far from black enough to convey a true impression of the filth, ruin, and uninhabitableness, the defiance of all considerations of ...
Friday, March 14, 2014 by maya

Social studies
Four major candidates ran in the 1824 election, all under the "Democratic-Republican" name. One of the candidates, Andrew Jackson, was already famous. In the 1780s, he earned the right to practice law and served in various offices of the state government, including ...
Friday, March 14, 2014 by Jessie

social studies(updated answers)
2.B 3.C 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 by bonn

social studies(updated answers)
2.C 3.D 4.A 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 by bonn

please check(Social studies)
1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 1. Which circumstance had the most direct impact on european colonization of caribbean south america A. The slave trade in africa B. the fur trade in europe C. piracy in the caribbean sea D. rumors of gold in EL Dorado 2. How did global trade most ...
Friday, March 14, 2014 by bonn

math
Solve the following problem using 6.2%, up to $106,800, for social security tax and 1.45%, no wage limit, for Medicare tax. Kristy Dunaway has biweekly gross earnings of $1,750. What are her total social security and Medicare tax withholdings for a whole year?
Friday, March 14, 2014 by Anonymous

math
Compute Mike's estimated tax payment for the fourth quarter. He is self-employed and he expects to earn $20,640 this year. His estimated income tax rate is 18%. For self-employed persons, social security tax is 12.4% of wages up to $106,800, and Medicare tax is 2.9% of all...
Friday, March 14, 2014 by Anonymous

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. cordilleras C. deserts D. plains 3. which ...
Thursday, March 13, 2014 by matt

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. ...
Thursday, March 13, 2014 by matt

Social studies check answers ***damon***
1.B 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts
Thursday, March 13, 2014 by dalia

Social Studies
I need to write a letter ( at least one paragragh) about applying for a job for Congress assistant. I must explain why Help
Thursday, March 13, 2014 by Me

Social studies check answers ***damon***
please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came to south america ...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

please check(Social studies)
can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence ANSWER:It is your ideology which makes things good or bad?Good and bad will go along each other and can not be separated because nothing is absolute in this world.Unless you realize your self every body ...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

Financing
A person is considering buying the stock of two home health companies that are similar in all respects except for the proportion of earnings paid out as dividends. Both companies are expected to earn $6 per share in the coming year, but Company D (for dividends) is expected to...
Thursday, March 13, 2014 by Anonymous

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 by sabrina

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 by matt

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1.B 2.C 3.B 4.B 5.C and D 1.How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 by Stacey

Social Studies
Why did The Aquarius lose its funding from the NOAA?
Wednesday, March 12, 2014 by Abbey

social studies(updated answers)
4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 4.A 5.C 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 by dalia

social studies(updated answers)
4.B 5.A 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 by dalia

please check(Social studies)
4.C 5.B 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 by dalia

health
An example of a depression screening tool includes the ? A. Patient health Questionnaire B. Center for Epidemiologic Studies Depression scale C. Geriatric Depression Scale D. All od the above
Wednesday, March 12, 2014 by melvin

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 13
  4. 14
  5. 15
  6. 16
  7. 17
  8. 18
  9. 19
  10. 20
  11. 21
  12. 22
  13. 23
  14. 24
  15. 25
  16. 26
  17. 27
  18. Next>>

Homework Help: Health

Members