Thursday
September 3, 2015

Homework Help: Health: Medicines

Recent Homework Questions About Medicine

health part 2
________ is a medicine used to fight HIV infection
Wednesday, September 2, 2015 by hasi

English
PLEASE HELP!! I NEED TO TURN IT IN AS SOON AS POSSIBLE!! THANK YOU!! Question 1: Day: Monday To: Nominees From: Your Principal Concerning: Rules of Election 1. Everyone running for office must prepare a 3-minute speech that will be recorded for presentation to the entire ...
Sunday, August 16, 2015 by Lauren

Calculus
The following rational function describes concentration in blood of a certain medicine taken once depending on time, find: A) the horizontal or oblique asymptote B) the vertical asymptote, if any C) describe their meanings f(x)=x/x^2-100
Friday, August 14, 2015 by Wendy

medicine
thanks so much damo, i owe you a big one you smart !@#$%^&
Wednesday, August 12, 2015 by fin

chemistry
Epsom salts, a strong laxative used in veterinary medicine, is a hydrate, which means that a certain number of water molecules are included in the solid structure. The formula for Epsom salts can be written as MgSO4 · x H2O, where x indicates the number of moles of H2O ...
Thursday, July 23, 2015 by Tutakumbo

Math
When doctors prescribe medicine, they must consider how much the drug’s effectiveness will decrease as time passes. If each hour a drug is 20% less effective as the previous hour, at some point the patient will not be receiving enough medicine and must be given another ...
Tuesday, July 14, 2015 by Daniela

Algebra
9. When doctors prescribe medicine, they must consider how much the drug’s effectiveness will decrease as time passes. If each hour a drug is 20% less effective as the previous hour, at some point the patient will not be receiving enough medicine and must be given ...
Monday, July 13, 2015 by Daniela

pre-calculus
Steve, The following rational function describes concentration in blood of a certain medicine taken once depending on time, find: A. the horizontal asymptote B. the vertical asymptote C. describe their possible meaning ( I only need help with C). f(x)=x/x^2-100 Sharon
Saturday, June 20, 2015 by Sharon

pre-calculus
The following rational function describes concentration in blood of a certain medicine taken once depending on time, find: A. the horizontal asymptote B. the vertical asymptote C. describe their possible meaning ( I only need help with C
Saturday, June 20, 2015 by Sharon

calculus
The following rational function describes concentration in blood of a certain medicine taken once depending on time, find: A.the horizontal asymptote(s) B.the vertical asymptote(s) C. describe their possible meanings Horizontal asymptote is y=-100 vertical asymptotes are x=-10...
Wednesday, June 17, 2015 by Sharon

english please help
This label appears on a bottle of medicine. Which of the following is the logical conclusion based on the information provided? A. This medication must not be taken when one is tired. B. Alcohol will counteract the effects of this mediation C. Caution should be used when ...
Tuesday, June 9, 2015 by wedi

english please help
This label appears on a bottle of medicine. Which of the following is the logical conclusion based on the information provided? A. This medication must not be taken when one is tired. B. Alcohol will counteract the effects of this mediation C. Caution should be used when ...
Tuesday, June 9, 2015 by wedi

Chemistry check my answers
Please check my answers For each of the 7 reactions in this experiment, write a balanced equation and classify it as a synthesis, decomposition, single replacemnt, neutralization, or double replacement reaction. Reaction 1 1)Adjust a burner flae to high heat 2)using crucible ...
Monday, May 25, 2015 by Kim

English
The doctor wrote the prescription for cough medicine ....... Speed Illegibly Not right Inept Illegibly is correct
Tuesday, May 19, 2015 by Linda

English, pls help
Pls help "About Russell" 27. During "the greatest kickball game ever," Russell (1 point) scores the winning point. leaves with the ball. causes his team to lose. starts an argument, ending the game. 28. When Rita beats Russell at chess, she is amazed that ...
Tuesday, April 28, 2015 by Anny

english
traditional healers should be allowed to practise and prescribe medicine in hospitals and clinics
Tuesday, April 28, 2015 by sakhile

English, pls help asap
Pls help "About Russell" 27. During "the greatest kickball game ever," Russell (1 point) scores the winning point. leaves with the ball. causes his team to lose. starts an argument, ending the game. 28. When Rita beats Russell at chess, she is amazed that ...
Tuesday, April 28, 2015 by Anny

socialstudies
1.What incentive did Spanish explorers have for settling the Caribbean islands? a)spices and silks b)faster trade routes c)land for plantations*** d)abundant sources of furs 2.which of the following was a positive effect on the industrial revolution? a)cities became ...
Monday, April 13, 2015 by #ASAP

legal aspects of health information
Dr. Pearson has recently been hired into the Central City Internal Medicine Group as its fifth physician. He has recently completed his residency and is eager to enter private practice. Dr.Pearson is introduced to Meredith and Dawn, two members of the billing staff for the ...
Saturday, April 11, 2015 by sandy

Writing Skills, Part 3
6. You have found an article in the Readers' Guide that you want to locate. What information would be least important in finding it? A. Subject heading B. Volume and page numbers C. Author's name D. Title of the article Student Answer: B Answer: Incorrect Reference: 7...
Sunday, April 5, 2015 by yes help me I'm an idiot

HealthP.2
________ is a medicine used to fight HIV infection. A. Protease Inhibitors B. Fusion Inhibitors C. Reverse Transcriptase Inhibitors D. All of the above I truly dont know this. Please help!!!!!!
Thursday, March 26, 2015 by Dalton Please Help

History Check Please Reed
Before the Civil War most cattle were not (1 point) on the open range. on South Texas ranches.* slaughtered for their hides. shipped to cities in the northeast. 6. After the Civil War, (1 point) many plantations were divided into smaller farms.* plantations increased in size. ...
Saturday, March 21, 2015 by SmartyPants

History Check Please (No Rude Comments)
Before the Civil War most cattle were not (1 point) on the open range. on South Texas ranches.* slaughtered for their hides. shipped to cities in the northeast. 6. After the Civil War, (1 point) many plantations were divided into smaller farms.* plantations increased in size. ...
Friday, March 20, 2015 by SmartyPants

ethic and social responsibility
With which of these statements would Hippocrates agree? (Points : 1) all the above Doctors have a duty to care for others’ children as if they were their own. A doctor has a duty to teach people the art of medicine if they are interested. A doctor ought not give women ...
Monday, March 16, 2015 by Rafael

Statistics - Can anybody help me?
A Particular pain relieving medicine has a decay rate of 24% an hour. A patient was given a dose of the medicine 5 hours ago and there is currently 74mg of the medicine in the patients bloodstream. Q: What was the Origional dose of the medicine? ________ milligrams. Q How long...
Friday, March 13, 2015 by Cindy

Statistics
A Particular pain relieving medicine has a decay rate of 24% an hour. A patient was given a dose of the medicine 5 hours ago and there is currently 74mg of the medicine in the patients bloodstream. Q: What was the Origional dose of the medicine? ________ milligrams. Q How long...
Friday, March 13, 2015 by Cindy

English *Answers Check*
What is acupuncture? 1 Acupuncture is one of the oldest, most commonly used medical procedures in the world. Originating in China more than 2,000 years ago, acupuncture began to become better known in the United States in 1971, when New York Times reporter James Reston wrote ...
Wednesday, March 4, 2015 by Gia

algebra II
The following rational function describes concentration in blood of a certain medicine taken once depending on time, find a. the horizontal or oblique asymptote(s), if any, b. the vertical asymptote(s), if any, c. describe their possible meanings. f(x)=4/x+2
Tuesday, March 3, 2015 by Kristen

physic
Question Part Points Submissions Used A hypodermic syringe contains a medicine with the density of water (figure below). The barrel of the syringe has a cross-sectional area of 2.88 10-5 m2. In the absence of a force on the plunger, the pressure everywhere is 1.00 atm. A ...
Tuesday, March 3, 2015 by sam

Physical Education
Which would be a harmful side effect of a cold medicine? A. you have chills throughout the night B. your nagging cough goes away C. your runny nose has dried up D.you break out in itchy hives I think it could be either A or D
Wednesday, February 25, 2015 by Ashlynn

Socials
A few days ago I posted a question about an immigration diary during the great migration period(I will link it in a comment below) in which Ms Sue and Reed replied with some tips- thank you. I am starting to write some of the diary and I still have a few questions that I have ...
Tuesday, February 24, 2015 by Lily

General Chemistry HELP!
Research and describe one current application of the knowledge of the atom. This application can be in any field of your choice. This means the field can be scientific, such as medicine, or nonscientific, such as entertainment. The purpose of this assignment is to learn the ...
Saturday, February 21, 2015 by John

Socials
Note: My questions are below mostly in brackets and at the very end! I have to do an immigration diary assignment and I am to portray a young 12 year old girl(any English name suggestions?) from a city in England(what is a realistic city during that time?) who is migrating to ...
Friday, February 20, 2015 by Lily

English
Words: curtail devastate Disgress Incentive Incorporate Indispensable Intermittent Rigor Squander Succumb (1,2)Duane feels he ____(e)d too many years in inactivity, so now he welcomes the _______s of an exercise program. (3,4) The company decided to ______the construction of ...
Sunday, February 8, 2015 by Celine

statistics
Suppose we want to estimate the average number of purchases in a given hour in a local convenience store. Using this example describe in your own words how you would go about determining this average through: A.) Drawing a random sample: Drawing a random sample would be the ...
Sunday, February 8, 2015 by slomo

english
What Asthma Is 2 We know that family history contributes to susceptibility, but in most cases we don’t know what causes asthma to develop, and we don’t know how to cure asthma. You can control your asthma by knowing the warning signs of an attack, avoiding things ...
Thursday, January 29, 2015 by Robb4301

College Algebra
A pharmacist wants to mix two solutions to obtain 100 cc of a solution that has an 8% concentration of a certain medicine. If one solution has a 10% concentration of the medicine and the second has a 5% concentration, how much od each of these solutions should she mix? I am ...
Wednesday, January 7, 2015 by Math H of the medcater

Applied Chemistry Project Help!!!
Research and describe one current application of the knowledge of the atom. This application can be in any field of your choice. This means the field can be scientific, such as medicine, or nonscientific, such as entertainment. The purpose of this assignment is to learn the ...
Tuesday, December 30, 2014 by Maria

algebra
The doctor want to know the effect of reducing blood pressure for a new medicine, chose 28 hypertensive patients to divide two groups randomly, one group as trial, another as control. the trial use the new medicine, the control use the standard medicine. measured the Diastolic...
Thursday, December 25, 2014 by alfateh

Science
When magnesium oxide (MgO) and water (H20)react, they produce magnesium hydroxide Mg(OH)2. Magnesium hydroxide is a medicine used to treat an upset stomach. The equation for this chemical change is shown below: MgO + H20 --> Mg(OH)2 if 40.00 grams of magnesium oxide and 18....
Thursday, December 11, 2014 by Bobby

Language Arts 8A
It is difficult to escape the influence of television. If you fit the statistical averages, by the age of 20 you will have been exposed to at least 20,000 hours of television. You can add 10,000 hours for each decade you have lived after the age of 20. The only things ...
Wednesday, November 19, 2014 by Lilly.b

English
Here is another poem that uses personification to help define the theme. Answer the questions that follow using all you know about poetic devices. The heart asks pleasure first, And then, excuse from pain; And then, those little anodynes (a medicine that relieves pain) That ...
Tuesday, November 18, 2014 by Ella

8TH GRADE LANGUAHE ARTS
It is difficult to escape the influence of television. If you fit the statistical averages, by the age of 20 you will have been exposed to at least 20,000 hours of television. You can add 10,000 hours for each decade you have lived after the age of 20. The only things ...
Tuesday, November 18, 2014 by Yvonne

Language Arts; Trouble with television
It is difficult to escape the influence of television. If you fit the statistical averages, by the age of 20 you will have been exposed to at least 20,000 hours of television. You can add 10,000 hours for each decade you have lived after the age of 20. The only things ...
Monday, November 17, 2014 by Yvonne

history essay please help!
How does the growth of the world's population today compare with its growth 100 years ago? Explain why the changes have taken place. My essay: Today's world population growth compared to the population growth 100 years ago is a big, big difference. The population has ...
Friday, November 14, 2014 by andrew

8th grade English; Trouble with Television
The Trouble with Television Robert MacNeil It is difficult to escape the influence of television. If you fit the statistical averages, by the age of 20 you will have been exposed to at least 20,000 hours of television. You can add 10,000 hours for each decade you have lived ...
Thursday, November 13, 2014 by Yvonne

Math
Marti works Monday through Saturday, so she has a day off once every 7 days. She needs to give her dog some medicine every 5 days. How often does she give her dog medicine on her day off?
Tuesday, November 11, 2014 by Angel

reading
his king had two hundred wives, but none of them had borne a son to him. His subjects, seeing that he was becoming an old man, begged him to marry one of the spider's daughters, as they always had plenty of children. But when the king saw the spider's daughter he did ...
Thursday, November 6, 2014 by 2phoneeeeee

english
The Trouble with Television by Robert Mac Neil It is difficult to escape the influence of television. If you fit the statistical averages, by the age of 20 you will have been exposed to at least 20,000 hours of television. You can add 10,000 hours for each decade you have ...
Monday, November 3, 2014 by Yvonne

I need help asap
The Trouble with Television by Robert Mac Neil It is difficult to escape the influence of television. If you fit the statistical averages, by the age of 20 you will have been exposed to at least 20,000 hours of television. You can add 10,000 hours for each decade you have ...
Monday, November 3, 2014 by Yvonne

english help repost
The Trouble with Television by Robert Mac Neil It is difficult to escape the influence of television. If you fit the statistical averages, by the age of 20 you will have been exposed to at least 20,000 hours of television. You can add 10,000 hours for each decade you have ...
Monday, November 3, 2014 by Maria

Language Arts
The Trouble with Television by Robert Mac Neil It is difficult to escape the influence of television. If you fit the statistical averages, by the age of 20 you will have been exposed to at least 20,000 hours of television. You can add 10,000 hours for each decade you have ...
Monday, November 3, 2014 by Yvonne

8th grade language arts
The Trouble with Television by Robert Mac Neil It is difficult to escape the influence of television. If you fit the statistical averages, by the age of 20 you will have been exposed to at least 20,000 hours of television. You can add 10,000 hours for each decade you have ...
Sunday, November 2, 2014 by Yvonne

Spanish
Hola Sra ¡Feliz Halloween! Do my answers look right? Part I ¿Ingestión o intoxicación? Traduzca la conversación siguiente al español utilizando los tiempos compuestos como apropriado. Es importante usar el tono formal (Ud.) ya que una ...
Friday, October 31, 2014 by Anna

Health
Is it possible under any type of medical examination(ex. Gastroscope ) to find out if someone has been on diet medicine? Why?
Sunday, October 26, 2014 by Elizabeth

Health
Is it possible under any type of medication (ex. Gastroscope ) to find out if someone has been on diet medicine? Why?
Sunday, October 26, 2014 by Elizabeth

World History (Ms. Sue)
I'm only guessing. I don't have much of an idea. What fears do we have today that prevent or inhibit exploration or research? What technological advance would be required to overcome those fears? A: Fears of failure, disease, and losing resources are that which prevent...
Tuesday, October 21, 2014 by Victoria

Biochemistry
All biological enzymes function best at particular pH values. In the normal human stomach, the pH of 2.0-3.0 provides the environment required for the proper functioning of the digestive enzymes found there. 1. How would adding a basic medicine effect the pH of the stomach? 2....
Wednesday, October 8, 2014 by Olivia

Statistics
In a sophisticated medicine research center, two scales are used for repeated weighing of the same item. If the true weight of a compound is 2 grams [g], the first scale produces readings X that have a mean 2.0 g and standard deviation 0.03 g. The second scale’s readings ...
Wednesday, October 8, 2014 by Ashley

Chemistry
2. The half-life of a radioactive element is important when considering its application in medicine. For example, iodine-131 is often used in the imaging of the thyroid. The reason is that iodine is readily absorbed by the thyroid gland. Another reason is the short half-life ...
Sunday, September 28, 2014 by Mickey

Veterinarian assisted
1. In the __________, an animal patient's hair is clipped and its skin is scrubbed to prepare for surgery.  A. hospital ward  B. surgical suite  C. treatment area  D. grooming area  2. Supervision of the treatment area is usually the responsibility...
Friday, September 12, 2014 by Jessica

chemistry
medicine you would find in your house?
Tuesday, September 2, 2014 by reina

probability/Geometry
of the 400 doctors attending a conference 240 practice family medicine and 130 were from countries outside the US.1/3 of the family medicine practitioners were not from the US. Whats the probability that a doctor practice family medicine or is from the US? not form the US? ...
Thursday, August 28, 2014 by Polly

Health Part 2
People living with HIV can have a longer and healthier life by ________. A. Joining a support group B. Taking their medicines C. Learning as much as possible about HIV and available treatments D. All of the above I'm guessing D? What percentage of all infertile American ...
Sunday, August 17, 2014 by Scarlett

fitness
1.The leading cause of death between ages 25 and 44 is A. heart disease. B. malignant neoplasms (cancer). C. unintentional injury. D. chronic low-respiratory disease. 2.Nearly _______ percent of the United States population dies from heart disease, cancer, and stroke. A. 20 B...
Saturday, August 16, 2014 by patience

sociology
explain The impact of preventive medicine and public health
Sunday, August 10, 2014 by kay

Legal aspects of health Information management
Case Discussion Dr. Pearson has recently been hired into the Central City Internal Medicine Group as its fifth physician. He has recently completed his residency and is eager to enter private practice. Dr. Pearson is introduced to Meredith and Dawn, two members of the billing ...
Wednesday, July 23, 2014 by angela

Math
How do I measure the circumference of a circle without the given radius/diameter? How do I measure the actual distance between Grande Prairie and Medicine Hat? Map Scale: 1:18,300,000
Thursday, July 17, 2014 by Lexi

VOCAB
1. hearth is to heat as a. lamp is to light b. sink is to kitchen c. door is to lock d. bed is to blanket ans. a 2. Basket weaving is to handicraft as a. profession is to medicine b. carpentry is to trade c. skill is to talent d. hobby is to stamp collecting ans b 3. laugh is ...
Tuesday, July 15, 2014 by need help

english
hey you! i have to wirte a letter to a prof of mine .. she is a grammar teacher, so that it would be great when there are no mistakes in the mail.. can somebody look it up? Dear Ms... It looks at the moment that I am not able to come to the course at 23. June, because of I ...
Saturday, June 14, 2014 by Cindy

physics
Determine the final velocity of a medicine ball that is dropped from a height of 7.00 meters. (assume air resistance is negligible) I don't understand how to solve this with only change in x. I imagine I am supposed to assume initial velocity is 0 m/s, but, even if that is...
Thursday, June 5, 2014 by Brooke

Health insurance
the patient received preventive medicine services. the physician's fee is $150. the patient's copayment is $10 (0f the $75 fee schedule) ...the payer reimburses the physician 80% of the $75
Friday, May 30, 2014 by bernnadette

business
Describe the possible barriers to entry and exit for: (2) physician wanting to establish a solo practice office in internal medicine, (b) a company offering a health club facility in the same building where employers work, and (c) a tertiary hospital developing a coronary ...
Tuesday, May 20, 2014 by holeil

English
Traditional healers should be allowed to practice and prescribe medicine in hospital and clinics
Sunday, May 18, 2014 by princess

English
Prepared speech about this topic Traditional healer should be allowed to practise and prescribe medicine in hospital and clinic. I don't have any working because i hv never done any prepared speech and i don't understand this topic well.
Sunday, May 18, 2014 by Asanda

Physics
A rescue team has to use a specially designed sling-shot to supply emergency medicine to a stranded hiker. The hiker's altitude above the ground is 320m and his horizontal distance from the launch site is 410m. The launching angle of the initial velocity is 68 degrees from...
Thursday, May 15, 2014 by Becky

Calc
A patient receives a 3 ml dose of medicine. The amount, y, of medicine in the body decreases at a rate of 15% per hour (dy/dt=-.15y). When the medicine in the patient is down to 1 ml, the nurse administers a second 3 ml dose and plans to give the patient a third dose when the ...
Sunday, May 11, 2014 by Anon

Science (Human Population Growth)
How have advances in medicine and technology affected population growth?
Friday, May 9, 2014 by Becky

english
traditional healers should be allowed to practise and prescribe medicine in hospitals and clinics
Monday, May 5, 2014 by mpho

speech
Give me a persuasive speech on the topic that says that "traditional healers should be allowed to practise and prescribe medicine in hospital and clinics."
Saturday, May 3, 2014 by Zethembiso

statistics
A researcher is testing the effect of a new cold and flu medication on mental alertness. A sample of n=9 college students is obtained and each student is given the normal dose of the medicine. Thirty minutes later, each students performance is measured on a video game that ...
Tuesday, April 29, 2014 by ed

B.A,H,S ENGLISH
traditional healers should be allowed to practise and prescribe medicine in hospitals and clinics
Tuesday, April 8, 2014 by Ayanda

Help ASAP Statistic
. A new medical test provides a false positive result for Hepatitis 2% of the time. That is, a perfectly healthy subject being tested for Hepatitis will test as being infected 2% of the time. In research, the test is given to 30 healthy (not having Hepatitis) subjects. Let X ...
Wednesday, April 2, 2014 by helen

HIM
Case Discussion Dr. Pearson has recently been hired into the Central City Internal Medicine Group as its fifth physician. He has recently completed his residency and is eager to enter private practice. Dr. Pearson is introduced to Meredith and Dawn, two members of the billing ...
Saturday, March 29, 2014 by abed

language of medicine medical billing and coding
How does the musculoskeletal system change from birth to adulthood and what are the steps that the system goes through from childhood to adulthood to reach 206 bones?
Friday, March 21, 2014 by Jessica

health(MS.SUE)
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm ...
Sunday, March 16, 2014 by Kayla

health
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm ...
Sunday, March 16, 2014 by Kayla

Algebra 1
A nurse needs to set up the proper dosing for medicine. The boy weighs 44 lbs and needs to get 5mg/ kg. How many mg of medicine should he get per day. Hint- You need two ratios: 2.2 lbs per Kg and 5mg per Kg Think about what goes on top and the bottom to cancel out. Please ...
Thursday, March 6, 2014 by Miss Miranda

English III
Neat People vs. Sloppy People By Suzanne Britt I’ve finally figured out the difference between neat people and sloppy people. The distinction is, as always, moral. Neat people are lazier and meaner than sloppy people. Sloppy people, you see, are not really sloppy. Their ...
Wednesday, March 5, 2014 by TyVaughn

Chemistry
three separate questions 1. An empty graduated cylinder weighs 82.450 g. When filled to 50.0 mL, with an unknown liquid it weighs 110.810 g. What is the density of the unknown liquid? 2. It is valuable to know that 1 milliliter (mL) equals 1 cubic centimeter (cm^3) or cc.). ...
Tuesday, February 11, 2014 by Lisa

Science
Associate each item in the table with at least one field of science and one area of technology/engineering. Choose from the terms given at the bottom. Automobile aspirin shirt computer pesticide satellite robot atomic bomb vaccination can of soup polyester wrapper skyscraper ...
Tuesday, February 11, 2014 by Roma

chemistry
where can I use Group I and II anions in the field of medicine especially as a medtech student?
Sunday, February 9, 2014 by el

Science
Why is biodiversity ecologically valuable? a- it provides humans with food and shelter b- it is reliable source of revenue c- it establishes the foundation for food chains and food webs d- it provides raw materials fore clothing and medicine my answer is C
Saturday, February 8, 2014 by Steve

Health
the patient received preventive medicine services. the physician's fee is $150. the patient's copayment is $10 (0f the $75 fee schedule). the payer reimburses the physician 80% of the $75 fee schedule.
Wednesday, January 29, 2014 by Tisha

CCA 8th Language arts
Which of the following is an example of a commotion? -a group of shoppers in an uproar about a popular item that was advertised but not available -a group of napping toddlers at a daycare -a group of students quietly reading in the library 2.Read the following passage from &...
Wednesday, January 15, 2014 by mtv

Science
Can someone check if these are right: Tell the reaction rate 1.)Question: one antacid tablet is placed in a glass of cold water, while another table is placed in a glass of hot water. Answer: increasing TEMPERATURE 2.) Question: a mixture of baking powder, flour, sugar, and ...
Wednesday, January 15, 2014 by Please

SCIENCE HELP PLEASE PLEASE
Post a New Question Current Questions Homework Help: Science. NEED HELP PLEASE Posted by Kalie on Tuesday, January 14, 2014 at 11:04pm. Can someone check if these are right: Tell the reaction rate 1.)Question: one antacid tablet is placed in a glass of cold water, while ...
Wednesday, January 15, 2014 by Please

Science. NEED HELP PLEASE
Can someone check if these are right: Tell the reaction rate 1.)Question: one antacid tablet is placed in a glass of cold water, while another table is placed in a glass of hot water. Answer:TEMPERATURE 2.) Question: a mixture of baking powder, flour, sugar, and eggs is placed...
Tuesday, January 14, 2014 by Kalie

Science
Can someone check if these are right: Tell the reaction rate 1.)Question: one antacid tablet is placed in a glass of cold water, while another table is placed in a glass of hot water. Answer:TEMPERATURE 2.) Question: a mixture of baking powder, flour, sugar, and eggs is placed...
Tuesday, January 14, 2014 by Kalie

Physical Science HELP
Can someone check if these are right: Tell reaction rate 1.) one antacid tablet is placed in a glass of cold water, while another table is placed in a glass of hot water. TEMPERATURE? 2.) a mixture of baking powder, flour, sugar, and eggs is placed in the oven. TEMPERATURE? 3...
Tuesday, January 14, 2014 by Julie

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. Next>>

Homework Help: Health

Members