Saturday
April 19, 2014

Homework Help: Health: Human Life Cycle

Recent Homework Questions About the Human Life Cycle

Post a New Question | Current Questions

Physics
The femur of a human leg (mass 10 kg, length 0.9 m) is in traction, as shown in the figure below. The center of gravity of the leg is one-third of the distance from the pelvis to the bottom of the foot. Two objects, with masses m1 and m2, are hung using pulleys to provide ...
Monday, July 15, 2013 at 12:43pm

life orientation
i need the answers please help
Monday, July 15, 2013 at 10:18am

english
no i haven't in my life ever taken care of a neighbor's baby.
Monday, July 15, 2013 at 8:31am

Life orientations
i don't know
Sunday, July 14, 2013 at 4:58pm

Life orientation
Which life style disease/behavior?
Sunday, July 14, 2013 at 1:52pm

Life orientation
http://www.medicinenet.com/cancer_causes​/article.htm
Sunday, July 14, 2013 at 1:51pm

Life orientation
Which life style disease/behavior ?
Sunday, July 14, 2013 at 1:49pm

Life orientation
Describe the life style disease/behavior and explain 5 factors that contribute to the lack of physical fitness and proper nutrition in the adolescent
Sunday, July 14, 2013 at 1:48pm

Life orientation
Describe the life style /behavior and explain 5 factors that contribute to the disease cancer
Sunday, July 14, 2013 at 1:45pm

Life orientation
Describe the life style disease/behavior and explain 5 factors that contribute to the lack of physical fitness and proper nutrition in the adolescent
Sunday, July 14, 2013 at 1:31pm

Life orientation
Which problem?
Sunday, July 14, 2013 at 1:16pm

life orientation
http://www.google.com/webhp?source=searc​h_app#q=substance+abuse+impact+on+the+co​mmunity&revid=1882682457&sa=X&ei=AdziUb2​AI4jYywGWhYCoBg&ved=0CKQBENUCKAU&bav=on.​2,or.r_qf.&bvm=bv.48705608,d.aWc&fp=df08​14c73f983712&biw=711&bih=453
Sunday, July 14, 2013 at 1:14pm

LIFE ORIENTATION.
i rly think dat de heavy rainfall causes by global warming will bring an affect on de marine lyf and terrestrial lyf in some specific wayz.
Sunday, July 14, 2013 at 10:48am

life orientation
substance abuse in 10-15 lines critically discss 5 ways in which the human or environmental problem impacts on the community.
Sunday, July 14, 2013 at 6:58am

Life orientation
In 10-15 lines discuss 5 ways in which the human or environmental problem impacts on the community.
Sunday, July 14, 2013 at 6:10am

Life orientation
what is the practise of high-risk sexual behaviour amongst adolescents?
Sunday, July 14, 2013 at 3:32am

Biology
Will you please check my answers? 1. Single-celled organisms that do not have a membrane-bound nucleus are called A. organelles. B. prokaryotes. C. Golgi bodies. D. eukaryotes. 2. In cells, a form of active transport is A. a sodium-potassium pump. B. osmosis. C. facilitated ...
Friday, July 12, 2013 at 6:40pm

Calculus
since the half-life is 5730 years, the amount left after t years is a = (1/2)^(t/5730) If 81% is lost, that leaves a = 0.19, then just solve for t. Since 1/8 < .19 < 1/4, the answer should be between 2 and 3 half-lives.
Friday, July 12, 2013 at 3:04pm

Calculus
The growth rate of Escherichia coli, a common bacterium found in the human intestine, is proportional to its size. Under ideal laboratory conditions, when this bacterium is grown in a nutrient broth medium, the number of cells in a culture doubles approximately every 20 min. (...
Friday, July 12, 2013 at 3:01pm

Calculus
Skeletal remains had lost 81% of the C-14 they originally contained. Determine the approximate age of the bones. (Assume the half life of carbon-14 is 5730 years. Round your answer to the nearest whole number.) yr
Friday, July 12, 2013 at 3:00pm

life orientation
Please see the Related Questions below.
Friday, July 12, 2013 at 11:38am

Computers C++ (2)
You obviously have a computer. Just do a web search for "c++ toupper" and you can find documentation online. If you are studying C++, you must surely have some kind of course materials. These days there is a huge wealth of documentation online. Make us of it and life...
Friday, July 12, 2013 at 11:21am

life orientation
provide 5(or more) ways in which you critically discuss how cancer impact on the teenagers
Friday, July 12, 2013 at 7:34am

Geography
Which of the following were the main proponents of NAFTA? A. Labor unions B. Environmentalists C. Human rights groups D. Large corporations
Thursday, July 11, 2013 at 3:11pm

life orientation
Which factor?
Thursday, July 11, 2013 at 1:07pm

life orientation
identifie 5 ways in which the environment /human factor impact on the community
Thursday, July 11, 2013 at 12:31pm

English; Help/Check.
Okay.. I believe I fixed it now. Leprechauns and Fairy's; Leprechauns are fairy-like mischievous creatures in Irish folklore. They are in a form of a old man. Leprechauns have been reported to be no bigger then a small child or no bigger then a finger. If they are spotted ...
Wednesday, July 10, 2013 at 6:01pm

English; Help/Check.
Leprechauns and Fairy's; Leprechauns are fairy-like mischievous creatures in Irish folklore. They are in a form of a old man. Leprechauns have been reported to be no bigger then a small child or no bigger then a finger. If they are spotted by human they are granted three ...
Wednesday, July 10, 2013 at 4:57pm

English; Help/Check.
Leprechauns and Fairy's; Leprechauns are fairy-like mischievous creatures in Irish folklore. They are in a form of a old man. Leprechauns have been reported to be no bigger then a small child or no bigger then a finger. If they are spotted by human they are granted three ...
Wednesday, July 10, 2013 at 3:12pm

maths
Cheater on brilliant.
Tuesday, July 9, 2013 at 6:48pm

english
What is the author referring to in this reading passage? Thus early had that one guest,--the only guest who is certain, at one time or another, to find his way into every human dwelling, --thus early had _______ stepped across the threshold of the House of the Seven Gables!
Sunday, July 7, 2013 at 10:57pm

Psychology
I would like for someone to confirm that my choice of answers for these three questions are correct. If there is a incorrect answer out of the three questions that I chose please advise me to the right choice. Thank you! 1). Dr. Casey is evaluating a psychological test. In the...
Sunday, July 7, 2013 at 11:57am

Chemistry help
Average human blood serum contains 18 mg of K+ Calculate: a) the molar concentration for each of these species; use 1.00 g/mL for the density of serum. I have worked as of this (18 mg K+/100 mL)(1mL/1g)(1 mmol/39.10mg)(1g/1000mg). But it seems that some units are not cancelled...
Sunday, July 7, 2013 at 11:23am

Health care
1. Wrongful death statutes create a right to collect damages for A. loss to the patient's estate of future earnings. B. loss to familial quality of life. C. punitive damages D. pain and suffering of the patient. My answer A 2. Elizabeth says duty of care is the obligation ...
Friday, July 5, 2013 at 11:10pm

English
1.The psychology of children coping with sexual abuse 2.Adolescents who commit suicide 3.Self-inflicted pain as a response to grief/abuse Throughout the years, many young women have always struggled for freedom to deal with the problems they have. Such difficulties, including ...
Friday, July 5, 2013 at 8:27pm

COM200: Interpersonal Communication
All concepts concerning the “self” are important factors when relating them to interpersonal communication. Self-concept, self-image, and self-esteem have the ability to affect the way a person communicates with another individual. There are certain tendencies, ...
Friday, July 5, 2013 at 8:18pm

English
In Adventures of Huckleberry Finn, Jim and Huck both decide that their relationships with their friends and loved ones are more important than their freedom, lives, and in Huck's case, his soul. Do you think modern heroes can make the same kinds of choices? In one ...
Friday, July 5, 2013 at 6:44pm

Life orientation
natural disaster
Friday, July 5, 2013 at 10:50am

Life orientation
flood
Friday, July 5, 2013 at 10:47am

Health
How can I answer this question: Is my life balanced? Thanks :)
Wednesday, July 3, 2013 at 1:39pm

Human Resources
Creating a Budget Various budget approaches play an important role in resource allocation in human service organizations. You are the executive director for a local government workforce agency that focuses on providing career- and work-related skills. The Department of ...
Sunday, June 30, 2013 at 9:16pm

Accounting Theory
Instructions: The Company has one asset. The asset has a three-year life and two possible payoffs each year: 1) $750 with a probability of 40%, and 2) $100 with a probability of 60%. The company depreciates assets using the straight-line method. Assume the states between years...
Sunday, June 30, 2013 at 12:29am

business
Can you check my answers??? 11. Nearly a week before Hurricane Katrina reached New Orleans, Wal-Mart began moving trucks and supplies into position, as specified in the company's ________ plan. A. contingency B. operational C. tactical D. strategic 12. The country Artesia ...
Saturday, June 29, 2013 at 1:25pm

business
Can anyone help with these questions??? 11. Nearly a week before Hurricane Katrina reached New Orleans, Wal-Mart began moving trucks and supplies into position, as specified in the company's ________ plan. A. contingency B. operational C. tactical D. strategic 12. The ...
Saturday, June 29, 2013 at 10:42am

Chemistry
Dinitrogen pentoxide, N2O5, decomposes by first-order kinetics with a rate constant of 0.15 s-1 at 353 K. (a) What is the half-life (in seconds) for the decomposition of N2O5 at 353 K? (b) If [N2O5]0 = 0.0579 mol·L-1, what will be the concentration of N2O5 after 4.0 s...
Friday, June 28, 2013 at 9:00pm

Chemistry
The problem GIVES you the half life. Use that and the equation I provided above to determine k.
Friday, June 28, 2013 at 8:08pm

Chemistry
Ethane, C2H6, forms ·CH3 radicals at 700.°C in a first-order reaction, for which k = 1.98 h-1. (a) What is the half-life for the reaction? (b) Calculate the time needed for the amount of ethane to fall from 1.00 10-3 mol to 2.48 10-4 mol in a 500. mL reaction vessel...
Friday, June 28, 2013 at 4:42pm

Chemistry
Dinitrogen pentoxide, N2O5, decomposes by first-order kinetics with a rate constant of 0.15 s-1 at 353 K. (a) What is the half-life (in seconds) for the decomposition of N2O5 at 353 K? (b) If [N2O5]0 = 0.0579 mol·L-1, what will be the concentration of N2O5 after 4.0 s...
Friday, June 28, 2013 at 4:39pm

Chemistry
The half-life for the second-order reaction of a substance A is 58.2 s when A0 = 0.63 mol L-1 Calculate the time needed for the concentration of A to decrease to the following values. (a) one-third of its original value (b) one-sixth of its original value (c) one-seventh of ...
Friday, June 28, 2013 at 4:30pm

Writing
This is the SAT essay practice. I wrote this in 25 minutes. Please give me feedback and make corrections. Grade me based on a scale of 1-6 ( 1 being poor and 6 being superior). "Only those who dare to fail greatly can ever achieve greatly." - Robert Francis Kennedy ...
Friday, June 28, 2013 at 1:03am

PHI 208
Explain why you think these questions would be the type to reveal the computer to be a computer? Why would these responses have to be given by a human being? (If you don't think there are such questions, explain how the three questions you chose would fail to determine ...
Wednesday, June 26, 2013 at 11:39pm

Psychology
Several things need to be considered. How strongly do they hold these values? Are their "stated religious beliefs" internalized? In other words, are they their own values or are they just repeating what they have been taught? Do they believe that one taboo behavior ...
Tuesday, June 25, 2013 at 4:19pm

psychology
Ethical standards in human research allow researchers to balance interests in acquiring new information with concern about: a. public approval b. Dignity and human welfare c. Making money from experiments d. Applied science e. Getting academic recognition
Tuesday, June 25, 2013 at 3:19pm

Life orientation
yes
Monday, June 24, 2013 at 4:29am

ECONOMICS/ACCOUNTING/BUSINESS
PLS HELP, BEEN STUCK FOREVER ON TWO QUESTIONS, THIS IS ONE : There are usually no costs for the first 3 years, but thereafter maintenance is re- quired for restriping, weed control, light replacement, shoulder repairs, etc. For one section of a particular highway, these costs ...
Monday, June 24, 2013 at 2:22am

physics
A 73kg human sprinter can accelerate from rest to 12m/s in 2.7s . During the same interval, a 27kg greyhound can accelerate from rest to 19m/s .
Sunday, June 23, 2013 at 4:11pm

English
Thank you very much. I just have one more question. I've written a paragraph on Wordsworth's life using the past. At the end I included the following sentence: The power of his imagination enabled him to communicate his knowledge, so that he becomes (not became) a ...
Sunday, June 23, 2013 at 3:20pm

English
1) Briefly repeat the content of your history dissertation in English. I'd make this a command instead of a question. 2) What is the first part of the poem "The Waste Land" devoted to? What does the phrase unreal city allude to? OK 3) What kind of society is ...
Sunday, June 23, 2013 at 2:27pm

math
This is an exponential function of the form y=ae^x Substituting x,y values (20,45)into the equation, 20=160*e^(45k) take logs on both sides and solve for k k=-(1/45)ln(8) =-0.04621 So the mathematical model becomes: y(t)=y0*e^(-0.04621t) t=time in hours y0=initial mass y(t)=...
Sunday, June 23, 2013 at 1:30pm

math
A researchr assistant made 160mg of a radioactive, and found that there was only 20mg left after 45hours. a) What is the half-life of this substance? b) Write a function to represent the amount of substance left after x hours c) If the researcher kew he needed 100mg of the ...
Sunday, June 23, 2013 at 12:30pm

English
I urgently need someone from Jiskha to check if these questions are grammatically correct. Thank you very much in advance. 1) Can you briefly repeat the content of your history dissertation in English? 2) What is the first part of the poem "The Waste Land" devoted to...
Sunday, June 23, 2013 at 5:38am

world geography
1. When Australia became the federated Commonwealth of Australia in 1901, Sydney and Melbourne competed to be the capital city. A compromise was reached and _______ became the federal capital in 1928. A. Canberra B. Brisbane C. Adelaide D. Sydney 2. According to the World ...
Saturday, June 22, 2013 at 5:37pm

world geography
1. Medinas capture the unique historical character and social patterns of cities in North Africa and Southwest Asia. Labyrinths of winding alleys and many kinds of souks are typical features. What are souks? A. Ethnic quarters B. Commercial areas C. Sacred sites D. Bordellos 2...
Friday, June 21, 2013 at 10:47pm

Law and Ethics
1. An insured patient pays a flat fee for certain services. The amount that the patient must pay is the . A. deductible B. copayment C. formulary D. coinsurance My answer B 2. Ravi and Juli are discussing the National Practitioner Dta Bank. Ravi says that undesirable licensure...
Friday, June 21, 2013 at 9:37pm

Life Orientation
Name two institution/community organizations that are involved in supporting or giving redress to these water pollution.explain how these organizations are involved in providing a safe and healthy environment.(suggestion:find out about NGO's or other organization in your ...
Friday, June 21, 2013 at 5:08am

life orientation
What do you think? We will be happy to citique your thinking.
Friday, June 21, 2013 at 4:56am

life orientation
Provide recommendations on how to address the topic (water pollution or HIV/AIDS)
Friday, June 21, 2013 at 4:50am

life orientation
And what are your thoughts?
Friday, June 21, 2013 at 4:34am

life orientation
Provide five ways in which you critically discuss how life style /behaviour disease impact on the teenage
Friday, June 21, 2013 at 3:08am

Chemistry H
60.0 grams of Th-210 with a half life of 50,000 years is allowed to decay for 250,000 years. How much of the original quantity remains? In addition, Th-210 decays via beta emission. Write the equation for its transmutation.
Thursday, June 20, 2013 at 9:38pm

Life orientation
AIR POLLUTION.
Thursday, June 20, 2013 at 5:35pm

social and environmental issues life orientation
AIR POLLUTION.
Thursday, June 20, 2013 at 5:33pm

LIFE ORIENTATION
See the Related Questions below.
Thursday, June 20, 2013 at 4:48pm

LIFE ORIENTATION.
See the Related Questions below.
Thursday, June 20, 2013 at 4:47pm

LIFE ORIENTATION
alcoholism
Thursday, June 20, 2013 at 4:43pm

LIFE ORIENTATION
PROVIDE RECOMMENDAYIONS ON HOW TO ADDRESS THE TOPIC THAT YOU IDENTIFIED IN THE PREVIOUS QUESTION? NAME TWO COMMUNITY ORGANIZATIONS THAT ARE INVOLVED IN SUPPORTING OR GIVING REDRESS TO THESE FACTORS ?EXPLAIN HOW THESECOMMUNITY ORGANIZATIONS ARE INVOLVED IN REDRESSING THESE ISSUES?
Thursday, June 20, 2013 at 2:49pm

LIFE ORIENTATION.
IDENTIFY ONE ENVIRONMENT OR HUMAN FACTOR THAT CAUSES ILL HEALTH OR ACCIDENTS OR DISASTERS WITHIN YOUR COMMUNITY OR ANY OTHER COMMUNITY WITHIN SOUTH AFRICA? IN 10 TO15 LINES CRITICALLY DISCUSS 5 WAYS IN WHICH THE HUMAN OR ENVIRONMENTAL PROBLEM IMPACTS ON THE COMMUNITY.PROVIDE ...
Thursday, June 20, 2013 at 2:32pm

LIFE ORIENTATION
IDENTIFY ONE ENVIRONMENTAL OR HUMAN FACTOR THAT CAUSES ILL HEALTH OR ACCIDENTS OR DISASTERS WITHIN YOUR COMMUNITY OR ANYOTHER COMMUNITY WITHIN SOUTH AFRICA?
Thursday, June 20, 2013 at 2:09pm

math
WageWeb is a service of HRPDI and provides compensation information on more than 170 benchmark positions in human resources. The October 2003 posting indicated that labor relation managers earn a mean annual salary of $88,000. Assume that annual salaries are normally ...
Thursday, June 20, 2013 at 10:10am

Math check and help
WageWeb is a service of HRPDI and provides compensation information on more than 170 benchmark positions in human resources. The October 2003 posting indicated that labor relation managers earn a mean annual salary of $88,000. Assume that annual salaries are normally ...
Wednesday, June 19, 2013 at 11:12pm

Psychology
Some children require a "carrot on a stick" to get them to clean their room, behave well in public places, or make good grades. This suggests that: A. the incentive approach pulls the child toward the goal. B. the drive-reduction approach guides the child to re-...
Wednesday, June 19, 2013 at 7:05pm

Psychology
If motivation consists only of drive-reduction, what is the perfect state of a human being? A. Competitive, hard driving B. Not hungry, thirsty, no pain, absence of fear, basically a coach potato C. Constant change, always re-establishing homeostasis D. Gradual movement from ...
Wednesday, June 19, 2013 at 7:04pm

Psychology
Sexual arousal in human beings is different from that of animals. It is clear that human sexual arousal can occur: A. only as the result of specific hormone changes. B. only during female ovulation. C. frequently in males, but seldom in females. D. as the result of many ...
Wednesday, June 19, 2013 at 7:03pm

English
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Human_A​nimal_(TV_series) http://www.squidoo.com/humananimal http://humanorigins.si.edu/human-charact​eristics http://www.gurusoftware.com/GuruNet/Pers​onal/Factors.htm
Wednesday, June 19, 2013 at 6:34pm

statistics
A human resources manager wants to determine a confidence interval estimate for the mean test score for the next office-skills test to be given to a group of job applicants. In the past, the test scores have been normally distributed with a mean of 74.2 and a standard ...
Wednesday, June 19, 2013 at 5:12pm

Algebra
Oops. Make that (1/2)^(t/n) = .54 and solve for t looks like it should be just under 1 half-life
Wednesday, June 19, 2013 at 4:36pm

Algebra
If the half-life is n years, then solve for n: (1/2)^n = .54
Wednesday, June 19, 2013 at 3:29pm

Algebra
just solve for t: e^(-.087t) = .25 t = 16.00 days Alternatively, if you express the function as a power of 1/2, then since 1/2 = e^(ln 1/2) = e^(-ln2) (1/2)^x = e^(-x/ln2) = e^(-x/.693) e^(-.087t) = (1/2)^(.125t) = (1/2)^(t/8) So, the half-life is 8 days 25% left means 2 half-...
Wednesday, June 19, 2013 at 3:28pm

PSYCHOLOGY IN SOCIAL LIFE
Right
Wednesday, June 19, 2013 at 1:55pm

life orientation
Plz hlp us wth the environmental problem impacts on the community.
Wednesday, June 19, 2013 at 1:43pm

life orientation
Plz hlp us wth the environmental problem impacts on the community.
Wednesday, June 19, 2013 at 1:39pm

PSYCHOLOGY IN SOCIAL LIFE
Here are my answers that I just answer and I don’t know if they’re right. 2. A 3. B 4. C 6. A 7. B 9. D 10. D 12. B 14. A 15. A
Wednesday, June 19, 2013 at 1:11pm

PSYCHOLOGY IN SOCIAL LIFE
Could someone be so kind to let me know the correct answers for these questions? These are the only few that I got wrong and I want to make sure I got the right answers. 2. Which statement is most accurate about group behavior? A. People tend to perform well-practiced skills ...
Wednesday, June 19, 2013 at 1:01pm

PSYCHOLOGY IN SOCIAL LIFE
http://drdavespsychologypage.intuitwebsi​tes.com/Stress__A_Type_Personality.pdf
Wednesday, June 19, 2013 at 12:30pm

PSYCHOLOGY IN SOCIAL LIFE
D is not the right answer. I would say A is the correct answer.
Wednesday, June 19, 2013 at 12:02pm

PSYCHOLOGY IN SOCIAL LIFE
What does your book say?
Wednesday, June 19, 2013 at 11:54am

PSYCHOLOGY IN SOCIAL LIFE
In terms of the general adaptation syndrome, the body prepares for a long, drawn-out battle during the ______ stage. A. resistance B. fight-or-flight C. alarm D. exhaustion MY ANSWER: C THIS IS ALSO WRONG. IT IS NOT C
Wednesday, June 19, 2013 at 11:53am

PSYCHOLOGY IN SOCIAL LIFE
If you read your book, you can fix it. Since you posted a bunch of these questions last night, it looks like you're answer grazing.
Wednesday, June 19, 2013 at 11:53am

PSYCHOLOGY IN SOCIAL LIFE
5. Evaluation apprehension is related to social facilitation in the same way that _________ is related to the Ringlemann effect. A. social loafing B. proximity C. effort loss D. diffusion MY ANSWER: D THAT IS WRONG, FIX IT
Wednesday, June 19, 2013 at 11:52am

biology
recall: human chromosome is represented as XX for females and XY for males. for hemophilic people, h is assigned next to the X chromosome (note, hemophilia is carried or present only on the X chromosome). Ok..the father of the woman (the mother of the boy) has hemophilia so ...
Wednesday, June 19, 2013 at 9:19am

Pages: <<Prev | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Health

Search
Members