Thursday
December 18, 2014

Homework Help: Health: Environment Safety

Recent Homework Questions About Environment Safety

Post a New Question | Current Questions

P.E
The way in which your emotions affect your physical and overall health is part of? A. setting goals B. heredity C. the mind-body connection. D. your cultural environment. I think its c
Monday, September 8, 2014 at 2:35pm

LIFE ORINTANTION
identify the harmful environment issues and give examples
Monday, September 1, 2014 at 12:49am

US History
1.In what ways did groups of natives change the environment they lived in? Use at least 3 examples of tribes in North America. 2. What social, political and economic structures did native tribes set up to help them be successful?
Sunday, August 31, 2014 at 3:20pm

child development part 2
When preparing an environment for school - aged children, the caregiver should ensure that the
Friday, August 29, 2014 at 4:19pm

Psycology
Sara is 30 years old and came from a two-parent, low-income household in an urban environment. She has reached a turning point at which she has begun to appreciate her current bidirectional life stage in conjunction with heredity and the circumstances of her environment. Sara ...
Monday, August 25, 2014 at 3:56pm

CHECK PLEASE
I think its B only Which statements are true about the agricultural revolution? Choose all answers that are correct. A. It occurred at different times in different places over many years. B. It changed people's lives because they now had nearly complete control over their ...
Friday, August 22, 2014 at 1:04pm

phi 208 ethical and moral reasoning
Hill uses this technique in the middle of the article to examine ideas about the human’s place within nature: (Points : 1) He presents specific factual examples that demonstrate harm to the environment. He presents a fictional example of a perfect island. He asks the ...
Thursday, August 21, 2014 at 5:35pm

Biology
Reptiles do not live in the Arctic; however, some birds do, even though they evolved from reptiles. In your own words, offer an explanation for this fact. Include information on the metabolic differences between the two groups' bodies, as well as what effect their ...
Monday, August 18, 2014 at 12:46pm

Please check (history-5 Questions)
Please check these and thanks :D 1.A 2.D 3.A 4.(help because i couldnt get it) 5.B ----------------------------------------​-------------------------- 1.What signifies the period known as history? A. There are written records. B. It is a much longer period than ...
Monday, August 18, 2014 at 10:31am

History
Check this please~?~?~ 1. C,A,D 1.Which are correct definitions for history? Choose all answers that are correct. A.the study of human adaptation to the environment B.the story of how the world has changed and how it has not changed much at all C.a retelling of what people did...
Monday, August 11, 2014 at 6:36pm

Ethics
1. Hill claims that a fruitful way to think about the badness of destroying the environment is? To think about what kind of human would choose to destroy the earth. To appeal to theories about God and care for the earth. To examine people’s intuitions about whether it is ...
Friday, August 8, 2014 at 12:39pm

Human Resources
3. Design a Pilot Test. Following are descriptions of three situations in which a test has been developed. Read each situation and then design a pilot test. Answer the following questions about the pilot test: a. Who will take the test? b. What information will you gather, and...
Tuesday, August 5, 2014 at 12:19am

penn foster paralegal
i need help with the following i need the info to be for OHIO LAWS Participants Sally Bright asked her husband, John, to move out temporarily due to marital difficulties. After a brief separation, Sally filed for divorce and received temporary custody of their 14-year-old ...
Monday, August 4, 2014 at 10:23am

Technology & Society/Ecology
The central problems mentioned in the case study concerning the Love Canal include all of the following EXCEPT that: A. developers and the school board knew about the chemical dump, but proceeded anyway. B. individual citizens are powerless to make a difference in situations ...
Friday, July 25, 2014 at 9:16pm

Science/Biology/Physics
1. Giraffes have long necks that allow them to reach more food sources in their habitat. The long neck trait is an example of A. selection. B. adaptation. C. radiation. D. homology. 2. Which of the following is the most common kind of chemical bond in biological molecules? A. ...
Wednesday, July 23, 2014 at 6:54pm

Philosphy
Hill claims that a fruitful way to think about the badness of destroying the environment is: To think about what kind of human would choose to destroy the earth. To appeal to theories about God and care for the earth. To examine people’s intuitions about whether it is ...
Monday, July 21, 2014 at 1:45pm

Public Organization Management
Can someone read over my case paperI cannot add a file so i just copied and pasted it...I did not add my references at the end either or the tables since they wont show up right here just need to see if this makes sense and flows and my in paper citations are correct. ...
Monday, July 14, 2014 at 10:03am

Science
Which of the following procedures is an appropriate negative control for testing the hypothesis that air contains bread mold spores? A. Seal slices of bread in a container to minimize air contact. B. Place slices of bread in a refrigerated environment. C. Add ingredients to ...
Sunday, July 13, 2014 at 11:36am

biology
You have discovered a new species of yeast and you would like to determine the pathway that this organism uses to synthesize the amino acid tryptophan. This yeast species can take up tryptophan, or synthesize it on its own if tryptophan is not present in the environment. ...
Friday, July 11, 2014 at 3:16pm

creating enviornment
which of the following behaviors might be resolved by changing the environment? a. two children fighting over a toy fire engine. b. children wandering rather than participating in activities during center time. c. children climbing on furniture d. all of the above
Sunday, June 29, 2014 at 10:33pm

creating environment for learning
which of the following behaviors might be resolved by changing the environment? a. two children fighting over a toy fire engine. b. children wandering rather than participating in activities during center time. c. children climbing on furniture d. all of the above
Sunday, June 29, 2014 at 10:17pm

psychology
Which one of the following statements about intelligence is the most accurate a. Iq is a valid measurement, and environmental factors do not change mental ability b. Intelligence is mostlygenetic has the most variability between groups and is reliable regardless of the ...
Saturday, June 21, 2014 at 6:43pm

science (CHECK plz)
How did Lamarck and Darwin differ in their thinking about species? A. Darwin thought that organisms could induce their own changes, while Lamarck thought that change could only be induced by an organism's environment. B. Darwin thought that change could occur in individual...
Friday, June 13, 2014 at 11:48am

*health* one question pls help asap!!!!!
5. Barrett works with a local gardening club to improve gardens in his community. Which dimension of health drove his decision? A. environmental B. spiritual C. social D. emotional i dunno whether its A or C!!! it would be A if its pointing to the environment (flower) case, ...
Monday, June 2, 2014 at 6:30pm

Science
1. Which of the following is the most effective way to preserve biodiversity? A) Captive breeding B) Habitat destruction C) Habitat preservation<---- D) Habitat fragmentation 2. A county commissioner wants to reduce the amount of waste sent to the local landfill. Which of ...
Thursday, May 29, 2014 at 4:10pm

English III HELP ME PLEASE
Please tell me which ones are wrong and the corrections The War of the Worlds by H. G. Wells [1898] But who shall dwell in these worlds if they be inhabited? Are we or they Lords of the World? And how are all things made for man?- KEPLER (quoted in The Anatomy of Melancholy) ...
Tuesday, May 27, 2014 at 4:40pm

English III
The War of the Worlds by H. G. Wells [1898] But who shall dwell in these worlds if they be inhabited? Are we or they Lords of the World? And how are all things made for man?- KEPLER (quoted in The Anatomy of Melancholy) BOOK ONE: THE COMING OF THE MARTIANS CHAPTER ONE: THE EVE...
Tuesday, May 27, 2014 at 3:20pm

English III
The War of the Worlds by H. G. Wells [1898] But who shall dwell in these worlds if they be inhabited? Are we or they Lords of the World? And how are all things made for man?- KEPLER (quoted in The Anatomy of Melancholy) BOOK ONE: THE COMING OF THE MARTIANS CHAPTER ONE: THE EVE...
Tuesday, May 27, 2014 at 10:22am

7th grade science
Energy & Environment Which of the following desribes an example of land reclamation? A)after an are is mined for copper ,the soil is replaced and new plants are planted. B)after a forest is clear-cut ,desertifications occur. C)after a forest is clear-cut,it is mined for copper...
Tuesday, May 27, 2014 at 8:46am

science (check plz)
3.A nonnative species of animal is introduced into A healthy ecosystem.In its new environment, this species has no predators, although it preys on several native animals in the ecosystem.Make a prediction about the biodiversity and health of this ecosystem in the future. A....
Monday, May 26, 2014 at 6:13pm

science (check!)
4. Use of which of the following does not contribute carbon dioxide to the environment? refrigerator charcoal grill computer bicycle*** --------------- 5. Why does buying food that is grown in your local area help prevent loss of biodiversity? Local plants and animals are less...
Monday, May 26, 2014 at 4:16pm

geography
PLzz anyone know these 1. What approach to development did the Brundtland Commission propose? (1 point) a. high density development b. sustainable development c. slow growth development d. high impact development 2. A person who adapts an anthropocentric view (1 point) a. ...
Thursday, May 22, 2014 at 5:38pm

HIS204
Question 1.1. The Depression reached its most devastating point in the months between FDR’s victory and when he entered the White House. However, he proclaimed that there was only one thing that the American people needed to be fearful of. Which of the following was it...
Wednesday, May 21, 2014 at 7:15pm

Science Check Answers?
Which of the following best summarizes the function of the respiratory system? A. to transport oxygen to cells and wastes away from cells. B. to protect the organs in the chest cavity C. to move oxygen from the air into the body and carbon dioxide from the body into the air D...
Wednesday, May 21, 2014 at 3:16pm

economics
Looking for examples on the four production factors within a service environment
Tuesday, May 20, 2014 at 6:22am

Human resources
Management literature generally assumes that supervisors should conduct job analyses because they are in the best position to know what their subordinates do. Does your supervisor really know what you do? What is it about his or her management style that helps your supervisor ...
Monday, May 19, 2014 at 12:17am

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted. B. After a forest is clear-cut, desertification occurs. C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper. D. After ...
Friday, May 16, 2014 at 3:03pm

ADMINISTRATIVE LAW
You have just been appointed as the new court administrator for a medium-sized court system with approximately 75 employees and 5 full-time courts. This is a new position for the courts. In the past, each individual court has primarily managed itself, except for the employee ...
Wednesday, May 14, 2014 at 6:30pm

Social Studies
How have humans impacted the physical environment in Early America?
Tuesday, May 13, 2014 at 11:32pm

Plz, Ms.Sue/anyone check my answers?
1. Which of the following best explains why it is necessary for the body to eliminate waste? to allow the body to maintain a certain size to keep the body’s internal environment in balance to make room for nutrients coming in *** to reduce unpleasant odors 2. What happens...
Tuesday, May 13, 2014 at 11:44am

Science-Ms.Sue
How did Lamarck and Darwin differ in their thinking about species? A. Darwin thought that organisms could induce their own changes, while Lamarck thought that change could only be induced by an organism's environment. B. Darwin thought that change could occur in individual...
Monday, May 12, 2014 at 9:57pm

Intro to computers
Which type of updates should be installed in a test environment before being installed in a live enterprise environment.? A. Updates for Wkndows XP B. Recommend Updates C. Service Packs D. Security updates
Monday, May 12, 2014 at 9:47pm

Science help please
1. Name the components of the respiratory system in the order incoming air would encounter them during breathing. trachea, pharynx, larynx, alveoli, bronchi bronchi, larynx, alveoli, trachea, pharynx larynx, trachea, bronchi, pharynx, alveoli pharynx, larynx, trachea, bronchi...
Saturday, May 10, 2014 at 11:18pm

environment
Oil spills and leaks in the Pacific Ocean have harmed marine organisms and the environment. Which kind of environmental issue is illustrated by this example?
Wednesday, May 7, 2014 at 12:52pm

Science--PLEASE CHECK!
Which of the following explains how natural selection leads to evolution? A. Conditions in the environment reduce competition for resources within a species. B. Helpful variations accumulate among surviving members of the species. C. Overproduction provides food for stronger ...
Wednesday, May 7, 2014 at 9:10am

Fitness And Nurition
Greetings! I did my homework, but I don't know if my answers are right or not. I wanted to know if you can help. My answers will be with a * beside it. 1. Which one of the following choices is a mental symptom of distress? A. Memory loss B. High self-esteem C. ...
Friday, May 2, 2014 at 5:54pm

Science
Hello. I need help with science questions. Could you please check these answers for me? Thank you very much! 1. Which of the following traits is acquired A. the number of petals that grow in a plant's flowers B. the wing shape of a wild bird C. the ability of some gorillas...
Thursday, May 1, 2014 at 1:32pm

Questions
can someone give me some facts about the environment in south america !?!?!?!?!?!
Thursday, May 1, 2014 at 11:56am

science
How does using coal to generate electricity A. using more coal reduces the amount of pollution from using oil <--------------- B. using improves the quality of nearby water C. using coal, instead of wood from trees, helps improve the environment D. using coal releases ...
Tuesday, April 29, 2014 at 5:27pm

Chemistry
Prior to their phaseout in the 1980s, chemicals containing lead were commonly added to gasoline as anti-knocking agents. A 3.279 g sample of one such additive containing only lead, carbon, and hydrogen was burned in an oxygen rich environment. The products of the combustion ...
Sunday, April 27, 2014 at 4:35pm

Chemistry
Prior to their phaseout in the 1980s, chemicals containing lead were commonly added to gasoline as anti-knocking agents. A 3.279 g sample of one such additive containing only lead, carbon, and hydrogen was burned in an oxygen rich environment. The products of the combustion ...
Thursday, April 24, 2014 at 3:41pm

physics
ssume all temperatures to be exact. A 0.240-kg coffee cup at 27∘C is filled with 0.200kg of brewed coffee at 96∘C. The cup and the coffee come to thermal equilibrium at 84∘C. Part A If no heat is lost to the environment, what is the specific heat of the cup ...
Wednesday, April 23, 2014 at 8:45pm

physics
if an ideal gas expands rapidly doing work 450 j of work on its environment, how much heat flowed into or out of it
Tuesday, April 22, 2014 at 4:57pm

Chemistry
Prior to their phaseout in the 1980s, chemicals containing lead were commonly added to gasoline as anti-knocking agents. A 3.279 g sample of one such additive containing only lead, carbon, and hydrogen was burned in an oxygen rich environment. The products of the combustion ...
Monday, April 21, 2014 at 9:02pm

chemistry urgent
NH4NO3(s)+H2O(l)→NH4NO3(aq) ΔH = +25.7 kJ. What is the final temperature in a squeezed cold pack that contains 45.5g of NH4NO3 dissolved in 125 mL of water? Assume a specific heat of 4.18J/(g⋅∘C) for the solution, an initial temperature of 29.0∘C, ...
Sunday, April 20, 2014 at 11:49pm

English Help Please!!! Check!!
Concision Rewrite the sentences using concision techniques (replacing phrases with words, combining sentences, etc.) discussed in class to simply these wordy sentences. 1. Critics cannot avoid employing complex and abstract technical terms if they are to successfully analyze ...
Sunday, April 20, 2014 at 11:27pm

Probability
Consider a fire alarm that senses the environment constantly to figure out if there is smoke in the air and hence to conclude whether there is a fire or not. Consider a simple model for this phenomenon. Let Θ be the unknown true state of the environment: Θ=1 means ...
Sunday, April 20, 2014 at 3:43pm

Math
An experiment involving learning in animals requires placing white mice and rabbits into separate, controlled environments, environment I and environment II. The maximum amount of time available in environment I is 500 minutes, and the maximum amour of time available in ...
Saturday, April 19, 2014 at 7:45pm

Math
An experiment involving learning in animals requires placing white mice and rabbits into separate, controlled environments, environment I and environment II. The maximum amount of time available in environment I is 500 minutes, and the maximum amour of time available in ...
Thursday, April 17, 2014 at 10:48pm

English: tragedy
Paraphrase this line by line: I don't understand this.. In tragedy, man is a paradox in a paradoxical existence. Fallible and vulnerable in his mortal finity, he is yet capable of transcendent greatness. Freely exercising his will (a passive hero is pathetic rather than ...
Tuesday, April 15, 2014 at 8:53pm

Psy
What effect does the environment have on intellectual differences in humans?  
Tuesday, April 15, 2014 at 5:21am

Biology
Hi, I have several questions that I am not sure or do not know their answers. Lecturer gave the key words but I think there are some questions that do not have any answer among those key words. Please tell me whether the answer are correct or not. And tell If you have better ...
Sunday, April 13, 2014 at 10:54am

Science help!?
. If a kestrel eats a mouse that eats grass, the kestrel is a (1 point)producer. second-level consumer. first-level consumer. decomposer. 2. Which of the following best explains why a species of lizard is able to live in the desert but not in tundra regions? (1 point)High ...
Friday, April 11, 2014 at 4:53pm

English
To protect the environment, what do you have to do? 1. I'd better use less water. 2. I'd better take the stairs instead of the elevator. 3. I'd better ride my bike to school. 4. I'd better use less electricity. 5. I'd better not use paper cups or plates. 6...
Tuesday, April 8, 2014 at 9:44pm

science
Using your knowledge of physiology, genes and evolution, discuss organism adaptations to the environment using clear and specific examples.
Tuesday, April 8, 2014 at 4:59pm

science
discuss organism adaptations to the environment using clear and specific examples.
Tuesday, April 8, 2014 at 12:50pm

PHI 208 Week 3 Reading Quiz
Question 1. 1. It is unfair to criticize the profit-making purpose of business because: (Points : 1) it is in the nature of corporations and in the definition for their existence to form as a means to organize human effort more efficiently in order to maximize profits. as Adam...
Sunday, April 6, 2014 at 8:21pm

Science/Biology
Please check my answers: 1. Which of the following correctly states the relationship between monkeys and humans? A. Humans and monkeys evolved from apes. B. Humans evolved from monkeys. C. Humans and monkeys evolved from the same ancestor, which is now extinct. D. Humans ...
Friday, April 4, 2014 at 4:40pm

3 science questions
7. Which of the following is used to make biomass fuel? B. plants and animal waste C. coal <----- 11. Solar, wind, nuclear, and hydroelectric energy sources are similar in which of the following ways? A. They are all nonrenewable energy sources <---- C. They are all ...
Saturday, March 29, 2014 at 1:58pm

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted <----- B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. ...
Friday, March 28, 2014 at 3:42pm

English
After watching a documentary about the environment on TV, I decided to start my own project,"Project Green Kid." Today was my first day as a Green Kid...... ---------------------------------- Do we have to use "a Green Kid"? What about "a green kid&...
Thursday, March 27, 2014 at 1:05am

English
I can stand that much to help the environment. --------------------------- What is the part of speech of 'that much' in the sentence? English - Writeacher, Tuesday, March 25, 2014 at 7:53am The sentence doesn't make sense. What does "can stand" mean here...
Thursday, March 27, 2014 at 12:38am

English
I can stand that much to help the environment. --------------------------- What is the part of speech of 'that much' in the sentence?
Tuesday, March 25, 2014 at 1:25am

Science
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. After an ...
Sunday, March 23, 2014 at 3:06pm

Biology
oil spills and leaks in the pacific ocean have harmed marine organisms and the environment. which kind of environmental issue is illustrated by this example? a) Resource Use b) Pollution c) Population Growth d) Biodiversity
Friday, March 21, 2014 at 2:46pm

Science**updated asnwers**
5.B 6.A 7.C 8.D 9.A 11.D 13.D 5. Which of the following types of pollution cannot be attributed to car and truck emissions? A. acid rain B. sedimentation C. ozone D. photochemical smog 6. Which of the following is a source of photochemical smog? A. fossil fuels B. wind energy ...
Friday, March 21, 2014 at 12:15pm

science(check answers)
1.A 2.D 3.B 4.B 5.C 6.D 7.D 8.A 9.B 10.D 11.C 12.D 13.A 1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted. B. After a forest is clear-cut, desertification occurs. C. After a...
Friday, March 21, 2014 at 11:10am

Science
5. Which of the following types of pollution cannot be attributed to car and truck emissions? A. acid rain B. sedimentation C. ozone D. photochemical smog 6. Which of the following is a source of photochemical smog? A. fossil fuels B. wind energy C. biomass fuels D. nuclear ...
Thursday, March 20, 2014 at 3:01pm

English
1. It is noisy outside. 2. It is too noisy and we can hardly hear each other. 3. It is too noisy for the man to sleep. 4. There must be a fight going on outside. It is way too noisy. 5. Anything doing? Why is it so noisy? 6. It is too ugly and too noisy. 7. It was noisy with ...
Thursday, March 20, 2014 at 3:58am

Help pleasssseee!!!
1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted B. After a forest is clear-cut, desertification occurs C. After a forest is clear-cut, it is mined for copper D. After an ...
Wednesday, March 19, 2014 at 3:07pm

human resources
ABC science, concerned about higher and higher health care costs has decided to implement the following changes in their employment relationships with ABC employees: 1. Employees must stop using tobacco products and the company will immediately prohibit on site use of tobacco ...
Monday, March 17, 2014 at 10:21pm

Education
I need to identify categories of learner characteristic that relate to diversity in the learning environment. describe the implications for learning associated with those characteristics? I have came up with : Prior Knowledge and Learning Styles. I have to create a concept map...
Saturday, March 15, 2014 at 3:36pm

S.S (DAMON)
1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very common,so many creatures ...
Thursday, March 13, 2014 at 2:09pm

SocialS..
Hello everyone i only have one question today that im curious about. Thanks Which industry provides the most benefits for the environment? A.Cattle ranching B.ecotourism C.tourism D.large-scale farming
Wednesday, March 12, 2014 at 4:43pm

social studies(updated answers)
4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 4.A 5.C 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:52pm

social studies(updated answers)
4.B 5.A 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:11pm

please check(Social studies)
4.C 5.B 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 at 2:55pm

PEOPLE, SCIENCE, AND THE ENVIRONMENT
. If all life ceased on Earth, how quickly would the atmosphere become like that of Venus and Mars? Explain.
Wednesday, March 12, 2014 at 1:34pm

science(check answers)
1.True 2.A 3.B 4.C 5.C 6.B 7.C 8.D 1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees ...
Tuesday, March 11, 2014 at 11:36pm

science(check answers)
1. A 2. C 3. A 4. D 1. Coal, oil, and natural gas are inexpensive sources of fuel which do not cause pollution when used. A. true B. false 2. One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many places C. it is a ...
Tuesday, March 11, 2014 at 10:44pm

Heat Transfer
A hollow tube having an inside diameter of 2.5 cm and a wall thickness of 0.4 mm is exposed to an environment at h=100 W/m2¨¬C and T¡Ä =40¨¬C. What heat generation rate in the tube will produce a maximum tube temperature of 250¨¬C for k =24 W...
Tuesday, March 11, 2014 at 2:01pm

English
I'm writing a personal essay for an internship. Is everything in this essay clarified? Where can I expand? I don't know about you but I like living. And in order for me (and those who proceed me) to live a nice, long and happy life, we have to do something about the ...
Tuesday, March 11, 2014 at 3:52am

World Geography
Imagine you are an elected official with the responsibility of drafting legislation designed to protect our environment. What items will you include in your bill? Who will be responsible for the bill's implementation? Its enforcement? Your response should be 200 words in ...
Thursday, March 6, 2014 at 10:29pm

Ethics
The goal of Q-sort assessment is: Answer a. To create a comprehensive taxonomy of human attributes. b. To bring out an individual's repressed thoughts and feelings. c. To compare individuals with each other along a given dimension. d. To examine the unique pattern of ...
Thursday, March 6, 2014 at 12:41am

Ethics
The goal of Q-sort assessment is: Answer a. To create a comprehensive taxonomy of human attributes. b. To bring out an individual's repressed thoughts and feelings. c. To compare individuals with each other along a given dimension. d. To examine the unique pattern of ...
Wednesday, March 5, 2014 at 4:52pm

LEARNING
All of the following are characteristics of an effective study environment EXCEPT:
Wednesday, March 5, 2014 at 4:19pm

Heat Transfer
A hollow tube having an inside diameter of 2.5 cm and a wall thickness of 0.4 mm is exposed to an environment at h=100 W/m2¨¬C and T¡Ä =40¨¬C. What heat generation rate in the tube will produce a maximum tube temperature of 250¨¬C for k =24 W...
Tuesday, March 4, 2014 at 1:36pm

Science
Why are generators not allowed in Niagara Falls? I am assuming that it has something to do with environment but I can't find the exact answer anywhere ?
Saturday, March 1, 2014 at 12:26pm

Living Environment
Generally speaking,What is the female reproductive cycle??
Friday, February 28, 2014 at 10:33pm

Biology
Organisms that assemble their own organic molecules from water and elements that they absorb from their environment are which of the following? Is this detritivore or decomposer? I am confused by these two. thanks
Thursday, February 27, 2014 at 7:37pm

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Health

Search
Members