Wednesday
August 20, 2014

Homework Help: Health: Environment Safety

Recent Homework Questions About Environment Safety

Post a New Question | Current Questions

Life Span Development
Someone tells you that she has analyzed your genetic background and environmental experiences and concluded that environment definitely has had little influence on your intelligence. What would you say about this analysis?
Sunday, January 9, 2011 at 3:13pm

BIology
Reptiles have some specific adaptations that make them well suited to their environment. In your own words, discuss some of these adaptations by answering the following questions. Each answer should be constructed in one or two well-developed paragraphs. a. What is the ...
Saturday, January 8, 2011 at 5:33pm

environment
how might the environmental impact of electricity generation from coal be reduced?
Saturday, January 8, 2011 at 12:48pm

Science
Imagine an environment that is very dry and receives a lot of sunlight. Water is found deep below the soil. Which of the four groups of plants could survive in this environment? Explain your answer.
Thursday, January 6, 2011 at 5:37pm

Diversity
Young children are more likely to demonstrate early literacy skills when a. they are read to on a regular basis. b. they watch tv for over an hour c. they see their parents reading or watching tv d. they play video games on computer i chose "c" they see their parents...
Thursday, December 30, 2010 at 12:56pm

English
Do you happen to know where I can find the audio to George Orwell's novel 1984? (the adiobook would also do). Here are the last sentences of the day. 1)A characteristic of the Gothic novel in Shelley's Frankenstein is the presence of grotesque elements as it appears in...
Wednesday, December 29, 2010 at 4:44pm

diversity
If a child say "i be sick yestiddy wif a cole" a qualified teacher wil conclude that the boy a is using black english dialect b. comes from a poverty levelhome environment c. requires special education assistance d. cannot speak standard american dialect i chose &...
Wednesday, December 29, 2010 at 2:18pm

English
Thank you for your corrections! Here are some other sentences on the same theme. 1)In chapter 5 Frankenstein is describedasa monster with thin, black lips, dull (and) watery eyes and a sallow skin which contrast with its pearly white teeth and shiny, black hair. 2) The first ...
Wednesday, December 29, 2010 at 1:09pm

English
I forgot to include these sentences. I really hope you can have a look at them, too. 1)Frankenstein is composed of parts of dead bodies (of parts selected from corpses) 2)You forgot to introduce the element of fear when presenting the gothic fatures of "Frankenstein"...
Tuesday, December 28, 2010 at 4:34pm

Science (Energy)
Ok i have done 2 experiments (See below) the question i need help with is i need to explain the difference for the two combustions and i just dont know, please help me and thankyou for your help. The Combustion Of Marshmallows Aim To investigate how much energy is transferred ...
Friday, December 17, 2010 at 8:19am

Science(Help NOW, Pls)
organisms in which domain live in every environment? pls help, im stuck on this one. :S
Wednesday, December 15, 2010 at 9:24pm

Please check answers/ childcare
hello i need someone to check these for me? 6) alcohol,drugs,radiation,and pollutants that affect a child development are called a.teratogens b.toxic inhibitors c.tranferal agents. d.phenylanines 10) monstrates an inability to leap over a barrier, his teacher checks to see if ...
Sunday, December 12, 2010 at 11:47am

child care
hello i need someone to check these for me? 6) alcohol,drugs,radiation,and pollutants that affect a child development are called a.teratogens b.toxic inhibitors c.tranferal agents. d.phenylanines 10) monstrates an inability to leap over a barrier, his teacher checks to see if ...
Sunday, December 12, 2010 at 9:24am

businness
Regional Integration for and Against Articles • Felix, a U.S. technology company has recently developed a revolutionary wireless phone. The product offers exciting new features along with all of the features of current products, but at a fraction of the manufacturing ...
Sunday, December 12, 2010 at 5:01am

soc 120
1. The average height of members of the high scho etball team is six feet, three inches. Jerry is on the high school basketball team, so Jerry must be taller than six feet. The argument above is flawed because it confuses (Points : 1) Jerry with other members of the team the ...
Sunday, December 12, 2010 at 1:48am

Childcare Manegment /please chech answers
hello i need someone to check these for me? 6) alcohol,drugs,radiation,and pollutants that affect a child development are called a.teratogens b.toxic inhibitors c.tranferal agents. d.phenylanines 10) monstrates an inability to leap over a barrier, his teacher checks to see if ...
Saturday, December 11, 2010 at 2:49pm

can you please check my answers
1) A strategy for health promotion among infants toddlers and young children focuses on educational programs physical fitness activities and a. family planning b.tobacco,alcohol, and drug use. c.Nutrition. d.mental health & menta disorders. 2)The main goal of effective health...
Saturday, December 11, 2010 at 12:06pm

Biology
Angiosperms (flowering plants) are the largest phylum in the plant kingdom (Angiospermophyta is also called Anthophyta or Magnoliophyta). These plants have true roots, stems, leaves, and flowers. The roots grow into the soil to anchor the plant in place and take up water and ...
Friday, December 10, 2010 at 8:27am

health
What is the role of administrative agencies in the current health care environment?
Wednesday, December 8, 2010 at 4:12pm

education
Professional Growth Statement: ________________________________________​________________________________________​__________ ________________________________________​________________________________________​____________________________________. Timeline...
Friday, December 3, 2010 at 1:53pm

Business
Is it possible for companies both to maximize financial value for shareholders and to act irresponsibly in the communities in which they operate, to treat their employees, customers, and suppliers well, and to engage in activities that are good for the environment? In your ...
Friday, December 3, 2010 at 12:07am

grade 9 GEOGRAPHY
I am doing a project on the mixedwood plains. I have written this question before but I just want to know if I am on the right track. I need to to find suggestions on how the sensitive tourist can minimize their impact on the local environment and community? Would these ...
Tuesday, November 30, 2010 at 5:38pm

grade 9 GEOGRAPHY
I posted a question earlier about the sensitive tourist I am a little confused on what the question is asking exactly. "Sensitve tourist" suggestions so that visitors can minimize their impact on the local environment and community. My paper is on the Mixedwood ...
Monday, November 29, 2010 at 7:03pm

grade nine geography
I need to have "Sensitvie Tourist" suggestions so that visitors can minimize their impact and local environment and community on the Mixedwood Plains. Thanks
Monday, November 29, 2010 at 6:26pm

Chemistry
in an endothermic reaction 1.energy is a product and the temperature of the surrounding environment increases 2.energy is a product and the temperature of the surrounding environment decreases 3.energy is a rectant and the temperature of the surrounding environment increases 4...
Sunday, November 28, 2010 at 11:12pm

us 101
What tips for creating a study environment may be most effective for you? What might you do to make that study environment real for yourself?
Sunday, November 28, 2010 at 5:14pm

Microeconomincs
Find an article that deals with business impact on the environment. and i want to know what does business impact on the environment mean?
Sunday, November 28, 2010 at 2:48pm

Pen Foster Child Care
Can you look over these to see if they are right? 1. The first step to planning a child care center is to A. develop your program philosophy. B. determine the nature of the need for child care facilities in your community. C. establish goals for the children, parents, staff, ...
Sunday, November 28, 2010 at 1:43pm

English
Thank you very much for your corrections. Can you help me check these ones, too? 1)The poet had to show other people the truth of real emotions. To manage this task (to achieve this goal?), the poet had to use imagination, purifying (?) human emotions and describing (?) the ...
Saturday, November 27, 2010 at 2:56pm

English
Can you pleae tell me which alternatives are possible? Thank you very much. 1, They believed a person (better: the individual) should be free from external rules. 2.The Romanics exalted the individual as the centre of life and art.This led to the view of society as an evil and...
Saturday, November 27, 2010 at 8:49am

english
Please correct my sentence english is not my native language and I don't feel comfortable to turn in. Also my Summary and Anecdote. Thank u very much! (Anecdote) She lives in land that almost has the same climate in the desert. Starvation is not something new to her as she...
Monday, November 22, 2010 at 11:42pm

English
I forgot to include the followig sentences. I really hope you can have a look at them, too. 1) The crew is trapped for many days. Victor is confined to a desolate place when he is trying to carry out his experiment. Actually, he restricts (?) himself inside his laboratory. 2) ...
Monday, November 22, 2010 at 10:46am

English
Can you please check this paragraph on Frankenstein and the tradition of the Gothic novel. Thank you very much. 1)Gothic novels reached their popularity at the end of 18th century. The adjective “Gothic” was first used in architecture and then applied to literature ...
Monday, November 22, 2010 at 10:12am

environment chem
how many moles of ozone does the atmosphere hold?
Sunday, November 21, 2010 at 10:30pm

Statistics
Evolutionary theories often emphasize that humans have adapted to their physical environment. One such theory hypothesizes that people should spontaneously follow a 24-hour cycle of sleeping and waking¡ªeven if they are not exposed to the usual pattern of sunlight. ...
Saturday, November 20, 2010 at 7:19pm

Statistics
Evolutionary theories often emphasize that humans have adapted to their physical environment. One such theory hypothesizes that people should spontaneously follow a 24-hour cycle of sleeping and waking¡ªeven if they are not exposed to the usual pattern of sunlight. ...
Saturday, November 20, 2010 at 7:00pm

GEOGRAPHY (URGENT!!!)
I NEED HELP!!! this is urgent!!! Human-Environmental Interactions: how did the people in Khartoum modify the environment? how is the people in khartoum being influence by the physical landscape/environment? sorry my grammar sucks i have other questions but i really extremely ...
Thursday, November 18, 2010 at 7:50pm

English
A: What do you think of planting trees? 1. I think it is good for health. 2. I think we can live in better places because of the trees. 3. I think we need to plant more trees to live a healthy life. 4. I think we should try our best to preserve the earth as they do. 5. I think...
Thursday, November 18, 2010 at 4:09am

Geography
i'm researching on Kyoto, Japan i need some help on a couple of questions Humans modify the environment Human depend on the environment please help and thank you
Wednesday, November 17, 2010 at 10:26pm

social studies
i need to find some info on kyoto how have people adapted to this environment? has the physical landscape/environment influenced human life in this place? how have humans modified this environment from its natural state can you send me the links where you found the answers plz...
Tuesday, November 16, 2010 at 7:55pm

Math
Using Netwon Law of Cool, the graph of T(t)=S+(T subscript --S)e^kt approaches a horizontal asymptote.What does the asymtote describe? a) intial temperature of the heated object b) temperature of the surrounding environment c) the difference in the temparture of the heated ...
Tuesday, November 16, 2010 at 7:38am

PSY/202
The issue that discusses whether development is more a function of biology or more a function of the environment is the ______________ controversy.
Sunday, November 14, 2010 at 8:24pm

Human Resources
1. How would you go about developing a performance management system for an organization consisting primarily of professionals (knowledge workers) who work primarily with concepts and ideas, such as analysts and software developers, rather than production workers who work in ...
Sunday, November 14, 2010 at 3:10pm

Physics
5) An insulated Thermos contains 190 cm3 of hot coffee at 79.0°C. You put in a 11.0 g ice cube at its melting point to cool the coffee. By how many degrees (in Celsius) has your coffee cooled once the ice has melted and equilibrium is reached? Treat the coffee as though it...
Sunday, November 14, 2010 at 3:21am

CPa
A company makes an investment of $150,000 with a useful life of 10 years and expects to use this investment to generate $300,000 in sales with $280,000 in incremental operating costs. If the company operates in an environment with a 30% tax rate, what are the expected after-...
Thursday, November 11, 2010 at 8:21pm

Biology
Where would you find Calcium Carbonate in a Safari environment?
Thursday, November 11, 2010 at 4:56pm

Accounting
Apply the Theory of Constraints to a working environment. Explain why organizations don’t have unlimited resources (space, inventory, product line, etc). Explain why there are always limits to what organizations can do.
Thursday, November 11, 2010 at 11:50am

chemistry
How much boiling water would you need in order to raise the bath to body temperature (about 37\rm {}^\circ C)? Assume that no heat is transferred to the surrounding environment.
Wednesday, November 10, 2010 at 7:41pm

biology (multiple choice!)
Evolutionary adaptations that help diverse animals exchange matter with the environment include a. gastrovascular activity, two-layered body, and torpedo shape. b. large volume, long tubular body, and wings. c. complex internal structures, small size, and large surface area. d...
Wednesday, November 10, 2010 at 12:48pm

English
Can someone please proofread my essay on snitching and help fix any grammar error to make it flow better. Did I correctly use the word liabilities? Snitching is the cause of a lot of problems that go on in the work environment today. A snitch is “a person who reports ...
Tuesday, November 9, 2010 at 10:19pm

International Business
Lunch and Learn PowerPoint Presentation MUST BE ORIGINAL, PROPER IN TEXT CITATIONS, PROPER REFERENCE PAGE, APA FORMAT AND MEET ALL GUIDELINES BELOW, PLEASE.... •Consider the following scenario: You have been asked by the director of your department to put together a Lunch...
Tuesday, November 9, 2010 at 8:38pm

english
Write five grammatically correct sentences about the role of time management in an academic environment, in which you correctly use a different verb tense
Monday, November 8, 2010 at 9:44pm

english
Please correct my english! Hello everybody! I'm not an english speaker, but currently study english at school. Our homework is to write an english dissertation. But before it, we should give the teacher the detailed plan. It's noted, so I will be very thankfull if ...
Monday, November 8, 2010 at 8:09am

World History
How did people modify to their environment in the Mohenjo-Daro?
Sunday, November 7, 2010 at 8:01pm

english
Please correct my essy. 1) please tell me what to change/add. 2)please check my thesis/summary. 4)Is my intorduction good, cammos, sentenc structures. Thanks for the time u took to look at my essay. One of the most controversial issue in America is illegal immigrates. Due to ...
Friday, November 5, 2010 at 6:43pm

AED/200
Write a 200-300 word response to the following: You've been presented with a variety of educational philosophies. You should be beginning to formulate your philosophy of education. What instructional philosophies will you incorporate into your classroom environment? Will ...
Friday, November 5, 2010 at 1:55am

Chemistry
How much boiling water would you need in order to raise the bath to body temperature (about 37)? Assume that no heat is transferred to the surrounding environment. Imagine that your water heater has broken, but you want to take a bath. You fill your bathtub with 25kg of room-...
Thursday, November 4, 2010 at 8:35pm

Chemistry
How much boiling water would you need in order to raise the bath to body temperature (about 37)? Assume that no heat is transferred to the surrounding environment. Imagine that your water heater has broken, but you want to take a bath. You fill your bathtub with 25 of room-...
Thursday, November 4, 2010 at 4:06pm

grammar
need help editing and grammar for this journal Journal # 4 David Renaldo Monday, November 1st 2013 These past few weeks have been chaotic for me. I started to believe that my parents were starting to give me the independence which I think I deserve. Now I think they are trying...
Thursday, November 4, 2010 at 1:54am

Business Management
The Environmental Protection Agency administers environmental standards in the U.S. EPA repersents the what, and of what organizations? A.local communities; task environment B.finiancial institutions; internal environment C.government regulators;task environment D.political-...
Wednesday, November 3, 2010 at 11:44pm

psychology
An example of ______________ would be if you argue that most behaviors are a product of your environment and your friend argues that behaviors are a result of heredity
Monday, November 1, 2010 at 4:30pm

business
You have recently been hired as a new manager hired into a failing division in a company. The product line is outdated and losing market share, inter-departmental communication is adversarial, and competition for corporate funding is fierce. How are you, a new individual, ...
Monday, November 1, 2010 at 1:17am

business
How may you use the study techniques recommended for your personality type and strongest intelligences to function best in a distance-learning environment?
Sunday, October 31, 2010 at 10:22pm

english
Thanks for help and websites. Here is what I've written about the building fence so far. please tell me if I'm on the right path. I'm for building the fence and tell me if i need to correct my sentence. Thanks! Due to borders being unsafeguarded, illegal Aliens ...
Sunday, October 31, 2010 at 9:42pm

legal and ethical environment of business
What is the legal distinction between selling a product and licensing it?
Sunday, October 31, 2010 at 6:44pm

psychology
One way to explain why gene frequencies change is that individuals with traits that are adaptive in an environment will stay alive to reproduce. Over generations their genes will become more common. This process describes: evolution. natural selection. sociobiology. ...
Sunday, October 31, 2010 at 4:41pm

psychology
Psychologists are interested in people's behavior and their mental processes. Psychologists believe that: behavior is impacted by environment, but not by a person's physical state. behavior is affected by a person's mental and physical state, but rarely by his or ...
Thursday, October 28, 2010 at 8:28pm

health Ed
please please pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaase help! What are the societal influences (economic, education and government policy) that can contribute to a supportive family environment? (Focus on families with adolescents)
Thursday, October 28, 2010 at 5:31am

adult education
IS IT POSSIBLE FOR COMPANIES BOTH TO MAXIMIZE FINANCIAL VALUE FOR SHAREHOLDERS AND TO ACT IRRESPONSIBLY IN THE COMMUNITIES IN WHICH THEY OPERATE,TO TREAT THEIR EMPLOYEES,CUSTOMERS,AND SUPPLIES WELL, AND TO ENGAGE IN ACTIVITIES THAT ARE GOOD FOR THE ENVIRONMENT?
Tuesday, October 26, 2010 at 5:21pm

MGT415
Describe the conditions necessary to create a HPT environment.
Monday, October 25, 2010 at 11:03pm

English
Can you check my paraphrase of the poem "Daffodils" by W. Wordsworth, please? Thank you very much. 1)This poem recounts (deals with, talks about?) the experience of a walk Wordsworth went for with his sister Dorothy near their home in the Lake District. 2)The poem is...
Monday, October 25, 2010 at 10:07am

Chemistry
5. The elements are related by properties in groups.- F? 7. In Earth's environment, hydrogen is a metal.- T? Thanks -MC
Sunday, October 24, 2010 at 1:50pm

social studies
In the hostile environment form of sexual harassment, the harassed person: does not get a fair hearing for the complaint. suffers from a job loss for having filed a complaint. suffers from a job loss for refusing to grant sexual favors. may not necessarily suffer a job loss.
Friday, October 22, 2010 at 9:20pm

College Chemistry- Hess's Law
Nitrogen oxides undergo many interesting reactions in the environment and in industry. Given the following information, calculate H for the overall equation: 2 NO2(g) + 1/2 O2(g) = N2O5(s). 2 NO(g) + 3/2 O2(g) = N2O5(s), H = -223.7 kJ NO(g) + 1/2 O2(g) = NO2(g), H = -57.1 kJ
Friday, October 22, 2010 at 8:43pm

English Literature
I'm having trouble understanding how I am supposed to identify the theme of creating art. Should I be looking at the environment the author is trying to create or should I be looking in a different direction?
Wednesday, October 20, 2010 at 8:20pm

social studies
What is an example of Human-Environment Interaction in Vatican City?
Wednesday, October 20, 2010 at 7:41pm

9th gradesocial studies
i have a project on changing area under forest and its impact on environment and i am not getting any information on it can you help me
Monday, October 18, 2010 at 5:56am

Business
Communist Prison Camp In such prisons the total regimen, consisting of physical privation, prolonged interrogation total isolation from former relationships and sources of information, detailed regimentation of all daily activities, and deliberate humiliation and degradation, ...
Friday, October 15, 2010 at 9:58pm

physics
If 250 moles of gas are compressed to 0.75 of an original volume at a constant temperature or 295 K, how much heat must have gone into the environment? Answer a. 176 kJ. b. 205 kJ. c. 112 kJ. d. 122 kJ.
Friday, October 15, 2010 at 5:48pm

social studies
what is the human-environment interaction in arctic? movements in the Arctic? human habitats in the Arctic? civilizations & ppl influenced?
Thursday, October 14, 2010 at 7:39pm

science
if a city was to improve the natural environment of a park what is the best thing to do
Thursday, October 14, 2010 at 4:47pm

english
For my assignment I have to find an advertisement, analyze it, and write my interpretation of it. I've done this, but I'm coming out short on words for the assignment. And I feel like there's nothing else that I can mention. I'm supposed to write 500 words and ...
Tuesday, October 12, 2010 at 8:25pm

world history
1. How would you explain the similarity between Christian idea to share for the well being of the community and Rousseau’s general will/ environment shapes peoples behavior? and 2. How did ancient Greek philosophers and French philosophers ideas of the 18th century lead ...
Monday, October 11, 2010 at 5:03pm

English
Would someone look over my paragraph and let me know if and where I need to make improvements In Garrett Hardin's "Lifeboat Ethics", the paragraph that touched me the most is "Overloading The Environment". Hardin talks about India and how the population...
Saturday, October 9, 2010 at 10:11pm

geo
what kind of depositional environment is shale formed in? i think its deep waters but i also need to know about how warm the water is and if its clear or dark ect. I cant find any info on this :(
Friday, October 8, 2010 at 4:47am

operating system
Using the XP shell command line, how do I alter a specific environment variable without losing the original value. Please give example. Thanks
Monday, October 4, 2010 at 4:33pm

Psychology
Hi SRJ Please can you review my essay, I would appreciate any critisms In 1935 Allport claimed that “the concept of attitude is probably the most distinctive and indispensable concept in contemporary American social psychology”. (Allport, 1935) Attitudes are a major ...
Monday, October 4, 2010 at 2:31am

Geography
Western civilization is characterized by the beliefs that the individual is in control of their environment and is responsible to improve it for themselves and family. Where do these beliefs come from?
Friday, October 1, 2010 at 4:25pm

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
Here are my answers thus far....Number 20 has not been answered. 1.b 2.c 3.b 4.d 5.a 6.b 7.c 8.b 9.a 10.c 11.b 12.b 13.c 14.a 15.d 16.c 17.b 18.c 19.b 20.? 1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games C. ...
Tuesday, September 28, 2010 at 9:17pm

computer programming
Robot Game Consider a robot moving in an environment consisting of 5x5 cells. The robot can either be rotated or moved forward for a certain distance. The environment in which the robot moves is bounded by walls - so if you try to move the robot out of the area it will stop at...
Tuesday, September 28, 2010 at 12:03am

political science
discuss the political environment leading to the court's decision in Marbury v Madison (1803). How did Chief Justice john marshall secure the power of judical review?
Monday, September 27, 2010 at 9:47pm

Ecology
The experiment of Clausen, Keck and Hiesey discussed in lecture and illustrated in Fig. 4.4 of the textbook would be an example of a: a. common garden experiment b. reciprocal transplant experiment c. both of the above d. neither of the above Their experiment showed that the ...
Monday, September 27, 2010 at 6:24pm

social studies
1)a region is an area that has... a)one or more common features b)no ppl livin in it c)few physical features d)set physical boundaries 2)the physical and human characteristics that define an area are its... a)landscape b)location c)region d)science 3)which of the five themes ...
Thursday, September 23, 2010 at 9:16pm

The Young Child and the Environment
When a child not only throws a ball farther than she had previously, but also changes the way the throws the ball, the change is called A. Cumulative B. Multifactoral C. Quantitative D. Qualitative
Thursday, September 23, 2010 at 4:17pm

science
An organism's ability to maintain homeostasis is important to it's survival. Explain why an organism that lives on land has more complex mechanisms to maintain a stable internal environment than organims that live in water.
Tuesday, September 21, 2010 at 7:21pm

geography (grade 6)
PLEASE HELP!! i posted the question yesterday, they were unable to help me !please help me ! what is the recent environment issue that affected a canadian business that sellls its products internationally.
Monday, September 20, 2010 at 6:57pm

environment
what is a recent environmental issue that has directly affected a Canadian business that sells its product internationally please help me!!
Monday, September 20, 2010 at 4:22am

ecology
What qualities make a great living environment for the isopod ?
Sunday, September 19, 2010 at 12:09am

statistics
14. Evolutionary theories often emphasize that humans have adapted to their physical environment. One such theory hypothesizes that people should spontaneously follow a 24-hour cycle of sleeping and waking—even if they are not exposed to the usual pattern of sunlight. To ...
Saturday, September 18, 2010 at 10:20pm

Human Resource Management
Managing the internal and external environment of the human resource, assessing work and work outcomes, acquiring human resources and compensating human resources – which area do you think contributes the most to helping the firm gain a competitive advantage? Which area ...
Saturday, September 11, 2010 at 2:37pm

Pages: <<Prev | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Health

Search
Members