Monday
July 28, 2014

Homework Help: Health: Choice Making

Recent Homework Questions About Healthy Choice Making

Post a New Question | Current Questions

Finance
John has a chocie to make between two investment opportunities. investment 1, would bear a interest of 12.5% over a period of 5 years but is taxable. investment 2 would bear an interest of 8% over the same period but is tax exempt. If john 's taxable rate is 12% which ...
Wednesday, December 1, 2010 at 12:44pm

Chemistry multiple choice
During today’s experiment we will produce hydrogen gas (H2) using zinc metal (Zn(s)) and hydrochloric acid (HCl). Which is a balanced net ionic equation illustrating this process? A. Zn (s) + 2 HCl (aq) --> Zn2+ (aq) + H2 (g) + 2 Cl- (aq) B. Zn (s) + 2 H+ (aq) --> ...
Wednesday, December 1, 2010 at 10:28am

microeconomics
Consider two firms X and Y produce identically tasting cold drinks. In order to increase the demand for its cold drink, firm X increases its advertisement outlay. However the advertising doesn’t increase its demand in the long run. Explain why this must be the case. use ...
Tuesday, November 30, 2010 at 5:39pm

algebra 2 multiple choice HELP
find f(a), if f(t) = 2t2(squared)-t-2 A. 2(a+t)2(squared)-2t+1-2 B. 2(t+a)2(squared)-2(t+a)-2 C. 2a2(squared)-a-2 D. 4a2(squared)-2a-2 I put (squared) because the two in front of it means it's being squared... please help. thanks!
Tuesday, November 30, 2010 at 1:04pm

algebra
Evaluate (a-y)2(squared) +2y3(cubed), if a =2 and y=-3 A. -29 B. 43 C. 79 D. -53 I got answer choice A, am I correct?
Monday, November 29, 2010 at 2:08pm

Algebra 2
Find the value of: 5+8×2÷4-11. A. -23/4 B. -11/2 C. -3 D. -2 I chose answer choice D, am I correct?
Monday, November 29, 2010 at 2:05pm

algebra 1
hi. i'm confused so please help. thanks. 9 - x/6 = 7(x+1)/13 multiple choice a. 6 b. 13 c. 11 d. 12 thank you again.
Sunday, November 28, 2010 at 8:49pm

US History
1. The legislative agenda of Carter Administration during its first two years: A. was successful B. was criticized by many cabinet members for not attempting to introduce enough important legislation. C. was criticized by Congressional leaders for attempting to pass too much ...
Wednesday, November 24, 2010 at 9:34am

English
Can you please check if the following sentences summarising part of the film Frankenstein are possible? 1) Though the town is affected by cholera Victor decides not to abandon his work. 2) His work comes even before his beloved Elizabeth, who tries to dissuade him from staying...
Monday, November 22, 2010 at 6:47pm

finances
Calculate the future value of the following: o $5,000 compounded annually at 6% for 5 years o $5,000 compounded semiannually at 6% for 5 years o $5,000 compounded quarterly at 6% for 5 years o $5,000 compounded annually at 6% for 6 year What conclusions can be drawn about the ...
Monday, November 22, 2010 at 11:31am

College Algebra
find the average weight in pounds of a type of bird of your choice. Use the rational exponent equation L = 2.43 * W^0.3326 to estimate the wingspan L in feet of the bird that weighs W pounds (Rockswold, 2006). Include in your post the type of bird and the average weight and ...
Monday, November 22, 2010 at 8:58am

algebra
a salesperson who must decide between two monthly income options: Option A: Salary of $1642 per month, plus 8% of monthly sales or Option B: Salary of $1900 per month, plus 6.5% of monthly sales For what amount of monthly sales is Option A the better choice for Mike than ...
Monday, November 22, 2010 at 1:16am

L.A
1.The long-distance swimmer had a sense of ____________. A.Engaging B.Perseverance C.Potential D.Rendition ( Would the correct choice be perseverance?) Thanks
Sunday, November 21, 2010 at 8:50pm

English
I'd just like to know which would be the most suitable pronoun to be used in the following sentence. 1) The choice of this narrator can have the following functions. First, that of bringing the reader close to the feelings of the narrator. 2) Second, it (?) contributes to ...
Sunday, November 21, 2010 at 6:19pm

English
Thank you very much for your corrections. Here are some more sentences for you to check. 1)The narrator is the voice who tells the story and from whose point of view the story is told. 2)He may be internal to the story, that is, a character in the story, either the protagonist...
Sunday, November 21, 2010 at 5:20pm

US history
1. During Nixon's first term, it could be said that: A. the nation was completely at peace again. B. he was more successful in foreign policy than with domestic policy. C. he was generally more successful with domestic policy than with foreign policy. D. there was little ...
Sunday, November 21, 2010 at 12:57pm

US history multiple choice
1. The staff of President Nixon: A. demonstrated how much the government had grown in the previous fifty years. B. was not as large as it should have been, but it allowed Nixon to exert as much control over each person as possible. C. was generally a group who were not ...
Saturday, November 20, 2010 at 9:44pm

Composition and Communication I
write a one paragraph analysis of about 150 words, in which you do the following: oIdentify which of the two selected paragraphs was more effective, focusing on the writing elements rather than the opinions presented. oAnalyze why one paragraph was more effective than the ...
Saturday, November 20, 2010 at 9:09pm

US history multiple choice
1. Lydon Johnson's ultimate reaction to public opinion regarding the Vietnam War was to: A. run on his growing popularity. B. not seek reelection because he was so popular. C. admit an error and lower the number of troops in Vietnam. D. not seek reelection because the war ...
Saturday, November 20, 2010 at 5:02pm

US History multiple choice
1. Kennedy's record on civil rights: A. did not exist. B. was completely revolutionary. C. produced mixed results. D. was accepted by Congress. I think it's C but I'm not 100% sure.
Friday, November 19, 2010 at 10:10pm

US history multiple choice
1. The US foreign policy of the Kennedy Administration: A. tried to prevent the spread of communism by military intervention and peaceful means as well. B. threatened to use the military often, but did little else. C. generally gave in when the Soviets threatened militarily. D...
Friday, November 19, 2010 at 9:22pm

US history multiple choice
When Kennedy was elected president, many were: A. fearful because he had not won a majority of the popular vote. B. pleased because of his clear experience. C. fearful because he had appointed such controversial people to the cabinet. D. pleased because of sound cabinet ...
Friday, November 19, 2010 at 8:36pm

english
I think that paragraph 3 is more effective than paragraph 1 because it is structured in a better manner and has better rhythm than paragraph1. It also has better structures sentences than paragraph 1. For example in paragraph 1 sentences like, ‘My Aunt Martha went to a ...
Thursday, November 18, 2010 at 10:10pm

English English plz
please check my work. "Paradise lost" is a very interesting and religious story. The write make a point to describe the unfaithfulness of angles and fall of human from the heaven. The basic theme of the poem is man‘s first disobediently to God. “Of man'...
Thursday, November 18, 2010 at 4:51pm

C programming
Help would be grately apreciated on this problem thank you! Backgound The employees can be any one of the two types: 1) Full-Time Salaried (FTS) and 2) Part-Time Hourly (PTH). Currently, there are totally 1050 FTS employees and 274 PTH employees in a company. The company plans...
Thursday, November 18, 2010 at 2:15pm

English Help
Please check grammatical errors. "Paradise lost" is a very interesting and religious story. The write make a point to describe the unfaithfulness of angles and fall of human from the heaven. The basic theme of the poem is man‘s first disobediently to God. “...
Thursday, November 18, 2010 at 2:12pm

Computers C
Backgound The employees can be any one of the two types: 1) Full-Time Salaried (FTS) and 2) Part-Time Hourly (PTH). Currently, there are totally 1050 FTS employees and 274 PTH employees in a company. The company plans to add up to 50 new employees FTS employees are paid in a ...
Thursday, November 18, 2010 at 2:09pm

Psychology/Essay question
Dissent and altruism are a matter of personal conviction, but situation factors are involved also. Analyze five situational factors that are involved when a person decides to "rock the boat" and choose conscience over conformity. I do not understand what it is that I...
Thursday, November 18, 2010 at 11:12am

eng
i need to know if i underlined the correct topic sentence. if not can you see the topic with in the two paragraphs? 1. When purchasing a car, it can cost more than what it is worth because of not developing the money to buy it. Financing a car to purchase it can cost highly in...
Wednesday, November 17, 2010 at 12:00pm

english
i need to know if my sentences and grammar are clear, and if i have the correct topic sentence for each paragraph correct. 1. If something will cost more than what it is worth because, you do not have the money to buy it is you can purchase it by financing it. Purchasing ...
Wednesday, November 17, 2010 at 6:15am

Maths
Multiple-choice questions in a test are graded by adding 2 marks for each correct response and subtracting 1 mark for each incorrect response (including no response). Rory and Jenny answered all the multiple-choice questions, with Rory scoring 27 and Jenny scoring 42. Rory ...
Wednesday, November 17, 2010 at 12:32am

ENGLISH
I need to know if MY SENTENCES focus on one key point, The topic sentence relates to the paragraph as a whole, The content is comprehensive, accurate, and effective, Major points are stated clearly; are supported by specific details, examples, or analysis; and are organized ...
Tuesday, November 16, 2010 at 12:20pm

english
Erica P. com/155interest rates • In a total of 200 words, write two paragraphs with about how interest rates affect our purchasing decisions. • Identify the topic sentence in each by underlining it. I need to know if I underlined all of the topic sententeces, They ...
Tuesday, November 16, 2010 at 9:14am

Com170
Analyze why one paragraph was more effective than the other. In my analysis, compare the sentence structure, word choice, punctuation, variety, and the rhythm of both paragraphs. Most consumers understand that a good credit score is vital to one's financial security and ...
Monday, November 15, 2010 at 11:56am

Physics
A series of waves traveling at 200 m/sec are being generated by a 100 Hz source. A point at the very top of the crest of a certain wave is ____ meters from a corresponding point 3 crests away. a. 0 b. 1.5 c 2.7 d 4 e 6 f 12 g 16 h 30,000 I have no clue what the equation would ...
Sunday, November 14, 2010 at 12:15pm

math
N=x-y-z Where x,y,z are variable representation of some digit (0 to 9) Alok is like to maximize N while Bhanu Is like to minimize it towards this end ,Alok chooses a single digit number and bhanu substitute this for a variable of her choice (x,y or z)also chooses the next ...
Saturday, November 13, 2010 at 12:06pm

To Linda >> Microeconomics
Linda, I've deleted your 15 multiple choice questions because you did not tell us what your answers are. If you repost your questions and your answers, someone may be able to check them for you. Jiskha tutors do not do homework or tests.
Friday, November 12, 2010 at 10:21pm

HISTORY
WHICH WOULD BE THE BEST CHOICE The U.S. Congress is 1 the only democratically elected legislature in the world. 2 prohibited from passing laws that might conflict with state laws. 3 required to reapportion every year. 4 nonpartisan. 5 bicameral. i CAN NOT FIND THE RIGHT ANSWER
Thursday, November 11, 2010 at 7:33pm

biology (multiple choice!)
Evolutionary adaptations that help diverse animals exchange matter with the environment include a. gastrovascular activity, two-layered body, and torpedo shape. b. large volume, long tubular body, and wings. c. complex internal structures, small size, and large surface area. d...
Wednesday, November 10, 2010 at 12:48pm

English
heres another the last part. Classify as Simple, compound, complex or compound complex. complex-13) The burden of proof should be reversed; that is, no one should be allowed to release any substance into the air until it is proved harmless. compound-14) This principle is used ...
Tuesday, November 9, 2010 at 3:50pm

statistics
Richard has been given a 5-question multiple-choice quiz in his history class. Each question has three answers, of which only one is correct. Since Richard has not attended the class recently, he doesn't know any of the answers. The success occurs if Richard answers a ...
Tuesday, November 9, 2010 at 1:00pm

com156
The Dark Knight was the most popular film of 2008. [Stating it was the most popular film of 2008 is a big statement that needs supporting documentation. Also be sure to indent the first line of each paragraph] Unlike most popular summer movies it was also considered to be a ...
Tuesday, November 9, 2010 at 10:46am

english
The Dark Knight was the most popular film of 2008. [Stating it was the most popular film of 2008 is a big statement that needs supporting documentation. Also be sure to indent the first line of each paragraph] Unlike most popular summer movies it was also considered to be a ...
Tuesday, November 9, 2010 at 2:15am

adult education
Write two paragraphs explaining the changes that you would make to revise the paper. The minimum word count for these two paragraphs is 400 words.The Dark Knight was the most popular film of 2008. [Stating it was the most popular film of 2008 is a big statement that needs ...
Tuesday, November 9, 2010 at 2:13am

math
N=9+x+y-z Where x,y,z are variable representation of some digit (0 to 9) Alok is like to maximize N while Bhanu Is like to minimize it towards this end ,Alok chooses a single digit number and bhanu substitute this for a variable of her choice (x,y or z)also chooses the next ...
Monday, November 8, 2010 at 7:20am

Business Communications
Which is an effective strategy for ending an informative letter to a new client? (Points: 5) Stress that the reader is welcome to call you anytime if more information is needed. Refer to your company's future relationship with the reader's organization. Mention your ...
Friday, November 5, 2010 at 6:04pm

English
I forgot to include these sentences. I really hope you can look at them, too. 1)I’ve never played any digital games on my cell phone but I could. I can’t surf the net at school but we use a drawing programme called Autocad during our design and technology classes. 2)...
Thursday, November 4, 2010 at 6:38pm

Government
1. George W. Bush has called for an expansion in the role of __ in administering federal social programs a. colleges and universities b. big business c. state gov't d. federal bureaucrats e. religious organizations 2. Polling data suggest Americans __ the administration of...
Tuesday, November 2, 2010 at 7:31pm

English
Can you please let me know if the following exercises are correct? In particular, can you help me formulate the questions more clearly? 1)Write the following dates in letter form. (Example: May 5th 1984 ...) 2) Write down questions for the underlined information. (or to the ...
Tuesday, November 2, 2010 at 6:09pm

History
You do not need to gain approval for your role. Choose the one you want and start working on the assignment Write a 700- to 1,050-word paper, written from the perspective of your chosen role, that addresses how each of the following factors may affect your character: Based on ...
Saturday, October 30, 2010 at 11:21pm

Science
I am trying to built a cross section of a beam. I need a strong light wood, that would give the best efficiency. A force of 1500lb is going to be applied on it. So i have to make sure it wont break. What is the best choice of wood beam, and also what kind of beam is better, a ...
Thursday, October 28, 2010 at 7:06pm

English
Dear teachers ... please read this paragraph .i know it if full of error but plz help me. I particularly liked Erasmus view that people should not care if other humans hiss at them as long as they applaud themselves. I love the idea that it is a good to praise yourself when no...
Thursday, October 28, 2010 at 12:47pm

College Critical Reading
If someone could please let me know if these multiple choice questions are right? I believe they are but I want to make sure! Thanks for the help in advance! 1. Critical readers watch television by deciding that their primary purpose for choosing shows is based on? a.) which ...
Tuesday, October 26, 2010 at 10:44am

social studies
In an attempt to make a sound vocational choice, Jared studies the Occupational Outlook Handbook. He is practicing the strategy referred to as: seeking professional help. finding occupational facts. getting firsthand experience. matching your career to your lifestyle.
Monday, October 25, 2010 at 8:56pm

Science (Chemisty)
Scientists in 1962 became very excited when they were able to create xenon tetrafluoride. Why was this an unusual feat? Why was fluorine a good choice to try to react with xenon?
Monday, October 25, 2010 at 8:23pm

Science (Chemisty)
In an old "Star Trek" episode, Captain Kirk and Spock come across a life form called the Horta made mostly of silicon compounds. Based on silicon's place in the periodic table, do you think silicon compounds are a reasonable choice for an alien life form? Why or ...
Monday, October 25, 2010 at 8:17pm

Biology (multiple choice!)
What’s one advantage to being eukaryotic rather than prokaryotic? What’s one advantage to being prokaryotic rather than eukaryotic?
Monday, October 25, 2010 at 3:47pm

Biology (multiple choice!)
I'm studying for a test and can't find the answers for the following questions...please help! What clade of bacteria produce oxygen via photosynthesis? What is a synapomorphy for domain Bacteria? In a symbiotic relationship between organisms of significantly different ...
Monday, October 25, 2010 at 1:38pm

Stats
A test has 15 true or false questions and 10 multiple choice questions (each with 4 choices). All questions are weighted equally. Jack has not studied at all for the test and randomly guesses. 1. What is the probability that Jack gets 96% on the test? a. 0.000000001 b. 0....
Saturday, October 23, 2010 at 8:30pm

calculus
Explain and show how you would estimate 0.5 x 4.62 . Then justify why this is a good choice for arriving at the correct answer.
Thursday, October 21, 2010 at 10:48pm

english
I have to write a eulogy for Juliet. And every sentence have 10 sylables can you check my work please. Juliet was good,young,and full of love she was born a short 13 years ago. she was always polite,never talked back, she was in love too much with Romeo. And to be with him she...
Thursday, October 21, 2010 at 9:13pm

English
Would someone edit my essay so far please. So far, I only have the introduction, the first paragraph and the conclusion. I am arguing for school uniform. "You know, if we had a uniform policy, it would make things better in this school." (Mitchell). Said by President...
Thursday, October 21, 2010 at 12:22pm

Psychology ; the mind at work
1. If you look at a photograph for a short time and then look away from it, your trace memory of the image will A. generally fade away in about a second. B. typically form a lasting memory. C. generally last about as long as the time you looked at the photo. D. typically be ...
Thursday, October 21, 2010 at 2:54am

satistics
A test is composed of six multiple choice questions where each question has 4 choices. If the answer choices for each question are equally likely, find the probability of answering more than 4 questions correctly.
Wednesday, October 20, 2010 at 10:44am

ORIENTATION MAKEUP
A. essay questions. B. suggested activities. C. practical exercises. D. multiple-choice questions.
Sunday, October 17, 2010 at 9:27pm

Manageral Economics (Economyst Only Please)
Bridget has a limited income and consumes only wine and cheese; her current consumption choice is four bottles of wine and 10 pounds of cheese. The price of wine is $ 10 per bottle, and the price of cheese is $ 4 per pound. The last bottle of wine added 50 units to Bridget&#...
Saturday, October 16, 2010 at 11:07am

economics
Bridget has a limited income and consumes only wine and cheese; her current consumption choice is four bottles of wine and 10 pounds of cheese. The price of wine is $ 10 per bottle, and the price of cheese is $ 4 per pound. The last bottle of wine added 50 units to Bridget&#...
Saturday, October 16, 2010 at 10:37am

maths
In a test there were 25 multiple-choice questions. They were marked as follows: 2 marks for each correct answer 0 marks for a non-attempt -1 mark for an incorrect answer. Sarah attempted 4 5 of the questions and received 22 marks. How many questions did she answer correctly?
Friday, October 15, 2010 at 12:38am

Substitution and Income Effects
Managers are very interested in how a consumer makes a choice among alternatives. In this exercise, we ask you to consider the amount of money you spend purchasing gasoline to operate your automobile for a month and any alternatives available to you assuming your net income ...
Thursday, October 14, 2010 at 8:47pm

marketing
A manufacturer of a new product for whitening teeth would like to investigate the effects of package design and label information on consumer’s perceptions of the product and their intentions to buy it. Would you advise the manufacturer to use qualitative or quantitative ...
Tuesday, October 12, 2010 at 6:05pm

Algebra-Please check
Please check- sqrt of 2x + 15 = x Answers: -5.3 -3.5 -3 5 I think according to my calculations it would be 5, correct? sqrt root of 7-x = 3-solve for x Answers: -2 2 4 -4 My choice would be 2 Is that correct- I squared both sides and came out with 7-x = 9 and then x = 2 Thank ...
Tuesday, October 12, 2010 at 11:12am

maths
In a test there were 25 multiple-choice questions. They were marked as follows: 2 marks for each correct answer 0 marks for a non-attempt 1 mark for an incorrect answer. Sarah attempted 4 5 of the questions and received 22 marks. How many questions did she answer correctly?
Tuesday, October 12, 2010 at 4:03am

English
Need help with my story. Please check if my Anecdote is story or merely a report,second paragraph anazlyze the anecdote, explaining how illustrates the thesis. How can I make my essay 1000 words long? Thank you. sorry its kind a long questions. My quote is "Be good and ...
Monday, October 11, 2010 at 5:12pm

Economics
The Largo Publishing House uses 400 printers and 200 printing presses to produce books. A printer's wage rate is $20, and a printing press costs $5,000. The last printer added 20 books to total output, while the last press added 1,000 books to total output. Is the ...
Monday, October 11, 2010 at 2:27pm

college
organic chemistry lab and why is water the first choice for recrystallization when all factors are equal?
Monday, October 11, 2010 at 12:08am

organic chem
organic chemistry lab and why is water the first choice for recrystallization when all factors are equal?
Monday, October 11, 2010 at 12:06am

English 2
'Use the resources of the internet to find out about one African kingdom of your choice. Focus on the period from about A.D. 300 to A.D. 1600. After you've decided on a kingdom to research, write about the history, religion, art, music, daily life, economics, the ...
Sunday, October 10, 2010 at 9:26pm

English
I forgot to include the following sentences. I really hope you can have a look at them, too. 1)The message on the golden casket says that the person who chooses it will have what many men want. The silver one says that he will have as much as he deserves. Finally, the lead one...
Sunday, October 10, 2010 at 12:36pm

English Ms. Sue
I would like to know how I could write this in my own words. I wondering if you could help me out because I don't know what to put. Thank you and enjoy the rest of your weekend. Style is known for being the literary element that makes language memorable. Style is basically...
Saturday, October 9, 2010 at 7:09pm

Statistics
A multiple choice test consists of 60 questions. Each question has 4 possible answers of which one is correct. If all answers are random guesses, estimate the probability of getting at least 20% correct? Trouble with deciding p, n, q, and P (X)
Friday, October 8, 2010 at 10:48pm

Earth Science
Where in the Atlantic Ocean would you expect surface water to sink and initiate a subsurface flow. List the reason(s) for your choice(s).
Friday, October 8, 2010 at 2:49pm

Finance
6. Your aunt offers you a choice of $60,000 in 40 years or $850 today. If money is discounted at 11 percent, which should you choose?
Friday, October 8, 2010 at 11:57am

biology
names and defines the levels of organization that an ecologist studies identifies the level that you would choose to study if you were an ecologist; 3) describes the method or methods you would use to study this level; and 4) gives a reason for your choice of method or methods
Wednesday, October 6, 2010 at 5:43pm

Writing Sentences and Paragraphs
Background You’ve applied for a specific job in your field of study. The Human Resources Department arranges an interview and tells you to bring with you a polished piece of writing for them to evaluate your writing skills. The paragraph must describe one particular ...
Wednesday, October 6, 2010 at 9:50am

MATH
A sphere has five times the volume of a right cone that has a radius of 4.6 cm and a height of 7.7 cm. Determine the radius of the sphere to the tenth of a centimetre. This question is multiple choice and these were the options: A. 2.2cm B. 3.4cm C. 5.9cm D. 9.3cm I was sure ...
Tuesday, October 5, 2010 at 7:54pm

Chemistry Help
I have tried usingg the molecular formula, formulas in the text book but my answers dosent match any of the multiple choice answers, can someone help? For each of the reactions shown, calculate the mass (in grams) of the product formed when 10.7 g of the underlined reactant ...
Tuesday, October 5, 2010 at 12:29am

Biology (multiple choice!)
In a symbiotic relationship between organisms of significantly different sizes, the larger organism is called the ___________, and the smaller organism is called the ___________________.
Monday, October 4, 2010 at 2:03pm

Biology (multiple choice!)
Which metabolic category best describes Bacteria that act as decomposers? A) Chemoautotrophy B) Chemoheterotrophy C) Photoautotrophy D) Photoheterotrophy E) All of these categories apply equally well to Bacterial decomposers.
Monday, October 4, 2010 at 1:34pm

business writing
Background You’ve applied for a specific job in your field of study. The Human Resources Department arranges an interview and tells you to bring with you a polished piece of writing for them to evaluate your writing skills. The paragraph must describe one particular ...
Monday, October 4, 2010 at 12:53pm

accounting
What are the different methods used to calculated depreciation? How does a company decide which method they should utilize? How does their choice affect the financial statements?
Friday, October 1, 2010 at 6:16pm

STATISTICS
Who is the king of the late night TV? An internet survey estimates that, when given a choice between David Letterman and Jay Leno, 52% of the population prefers to watch Jay Leno. Suppose that you randomly select three late night TV watchers and ask them which of the two talk ...
Wednesday, September 29, 2010 at 9:50pm

Statistics
A certain company makes 12-volt car batteries. After many years of product testing, the company knows that the average life of a battery is normally distributed, with a mean of 45 months and a standard deviation of 7 months. If the company does not want to make refunds for ...
Wednesday, September 29, 2010 at 12:45am

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
Here are my answers thus far....Number 20 has not been answered. 1.b 2.c 3.b 4.d 5.a 6.b 7.c 8.b 9.a 10.c 11.b 12.b 13.c 14.a 15.d 16.c 17.b 18.c 19.b 20.? 1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games C. ...
Tuesday, September 28, 2010 at 9:17pm

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
16. When planning activities for an after-school day care program, the teacher aide should provide A. drill and thinking activities that carry over from the school curriculum. B. activities that are highly structured and demanding. C. a choice of activities that foster ...
Tuesday, September 28, 2010 at 6:14pm

political science
discuss the major components of strategic, or rational choice, decision making
Monday, September 27, 2010 at 10:42pm

english
Is this sentence correct? To truly help a patient, I should allow them decide their own choice by letting them hear different life stories.
Sunday, September 26, 2010 at 11:09pm

History of Health Care Reimbursement System
I included the answers below but i don't know if my answers are correct please send me your opinions. thanks 1.By creating a committee on social welfare, the American Association of Labor Legislation helped to A. Decrease public hospital costs. B. Implement fee schedules. ...
Friday, September 24, 2010 at 4:22pm

words
Which type of file integration is the best choice when you wish to simultaneously update information in several Office files? A. Embedding C. Merging B. Linking D. File sharing
Friday, September 24, 2010 at 3:57pm

AED 201
Post an informed statement from a parent's point of view that is meant to persuade voters to support your position. School choice will create greater stratification and segregation among public schools.
Thursday, September 23, 2010 at 9:52am

biology (multiple choice!)
The death by bubonic plague of about 1/3 of Europe's population during the fourteenth century is a good example of: A. Abiotic factors limiting population size B. A density dependent effect C. A time lag D. A density-independent effect E. Carrying capacity
Wednesday, September 22, 2010 at 1:47pm

Pages: <<Prev | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Health

Search
Members