Sunday
August 2, 2015

Homework Help: Health

Branches of Health

Recent Health Questions

human resources
ABC science, concerned about higher and higher health care costs has decided to implement the following changes in their employment relationships with ABC employees: 1. Employees must stop using tobacco products and the company will immediately prohibit on site use of tobacco ...
Monday, March 17, 2014 by studious

health(MS.SUE)
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm ...
Sunday, March 16, 2014 by Kayla

health
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm ...
Sunday, March 16, 2014 by Kayla

stat
A physician routinely makes physical examinations of children. She is concerned that a three-year-old girl has a height of only 87.8 cm. Heights of three-year-old girls have a mean of 97.5 cm and a standard deviation of 6.9 cm (based on data from the National Health and ...
Saturday, March 15, 2014 by melissa

history
"Such is the Old Town of Manchester, and on re-reading my description, I am forced to admit that instead of being exaggerated, it is far from black enough to convey a true impression of the filth, ruin, and uninhabitableness, the defiance of all considerations of ...
Friday, March 14, 2014 by maya

Financing
A person is considering buying the stock of two home health companies that are similar in all respects except for the proportion of earnings paid out as dividends. Both companies are expected to earn $6 per share in the coming year, but Company D (for dividends) is expected to...
Thursday, March 13, 2014 by Anonymous

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 by sabrina

health
An example of a depression screening tool includes the ? A. Patient health Questionnaire B. Center for Epidemiologic Studies Depression scale C. Geriatric Depression Scale D. All od the above
Wednesday, March 12, 2014 by melvin

Health (STD's)
I need a few words that I can put in my crossword puzzle that go along with Chlamydia... Can anyone help?
Wednesday, March 12, 2014 by cody

health care
I have to do a debate on breaking bad news medically. I have the con side to it. Can you recommend some sites
Tuesday, March 11, 2014 by Vicky

English
I'm writing a personal essay for an internship. Is everything in this essay clarified? Where can I expand? I don't know about you but I like living. And in order for me (and those who proceed me) to live a nice, long and happy life, we have to do something about the ...
Tuesday, March 11, 2014 by Tierra

Health part 2
The walls of veins have the same three layers as the ________. A. Arteries B. Capillaries C. Tissue D. Soma
Monday, March 10, 2014 by Briana Faith

Health & P.E. pls check my answers!!!!!
hi, can someone pls check my answers asap!!??? 1.Select the community activity that is a healthy choice to promote fitness for all ages A.annual 5K fun run for charity*** B.annual state fair C.monthly movie in the park D.monthly laser light show at the planetarium 2.Reginald ...
Monday, March 10, 2014 by TTR+S<3

psychology
A researcher strongly believes that physicians tend to show female nurses less attention and respect than they show male nurses. She sets up an experimental study involving observations of health clinics in different conditions. In explaining the study to the physicians and ...
Monday, March 10, 2014 by sonbeach

health
How can communities and government help promote physical activity initiatives? A. Raise taxes B. Lower taxes C. Eliminate sidewalks D. Create walking trails
Wednesday, March 5, 2014 by lexii

health
What is premature death? A. Dying before one’s self-projected age of death B. Dying at the average age of death for a specific population group C. Dying after the average age of death for a specific population group D. Dying earlier than the average age of death for a ...
Wednesday, March 5, 2014 by lexii

Health Ethics
I have to write a 2 page cited paper on the pros and cons of confidentiality in the medical profession. I am having a hard time starting. Can you recommend websites on this topic
Wednesday, March 5, 2014 by Gabby

health
People who regularly engage in at least moderate intensity aerobic activity have a significantly lower risk of developing ________ than do inactive people. A. Type 2 diabetes B. Lung cancer C. Hip fractures D. Breast cancer
Tuesday, March 4, 2014 by Anonymous

health
whos on here for ashworth.?
Monday, March 3, 2014 by hailey

health
Which one of the following items should be included in a personal contract? A. A sample contract from another person B. The stage of change when you finish C. The time of day you begin your plan D. The opinion of related specialists and experts
Monday, March 3, 2014 by xd

health
Posture, ________, is maintained as a result of muscle contraction.
Monday, March 3, 2014 by Anonymous

PLS HELP NUTRITION
IRON DEFICIENCY ANEMIA PLEASE GIVE ME SOME IDEAS:) I HAVE MANY LINKS ALREADY Identify a government policy or health information that would have resulted from research of this condition or been developed to prevent this condition. How effective are the marketing messages/public...
Sunday, March 2, 2014 by Deepa

Food and Nutrition
IRON DEFICIENCY ANEMIA PLEASE GIVE ME SOME IDEAS:) I HAVE MANY LINKS ALREADY Identify a government policy or health information that would have resulted from research of this condition or been developed to prevent this condition. How effective are the marketing messages/public...
Sunday, March 2, 2014 by Deepa

Food and Nutrition
IRON DEFICIENCy ANEMIA: a)Identify factors that have contributed to the condition (social; geography; etc.) b) Describe factors (including diet and nutritional needs) that aid in the prevention and/or treatment/management of the health condition and explain how.
Sunday, March 2, 2014 by Deepa

English
Which of the following is an example of an internal conflict answers are, Joel sees a friend cheat on a test and must decide whether or not to tell, Sophie takes a carpenter course and the male instructors is rude and unhelpful, Kyle rescue an abused horse and struggle to ...
Saturday, March 1, 2014 by snow

english
28. Which of the following is an example of an internal conflict? (1 point) A)Joel sees a friend cheat on a test and must decide whether or not to tell. B)Sophie takes a carpentry course, and the male instructor is rude and unhelpful. C)Kylie rescues an abused horse and ...
Thursday, February 27, 2014 by anonymous

health
What are the reasons for the rapid emergence of AIDS as a worldwide epidemic?
Wednesday, February 26, 2014 by Anonymous

health
Where in the world have there been polio outbreaks in the last year?
Wednesday, February 26, 2014 by Anonymous

health
Where in the US have there been measles outbreaks in the last year or two? What was the source of the outbreak?
Wednesday, February 26, 2014 by Anonymous

health
Where in the US is rabies endemic in animals? Have there been any cases of human rabies in the last year or two?
Wednesday, February 26, 2014 by Anonymous

Health
As mixed-doubles teammates in tennis, Kara and Tran are trying to devise their best strategy against an opponent that has two excellent servers but his physical fitness level is not as good as Kara and Trans. How can Kara and Tran use their superior cardiovascular endurance to...
Tuesday, February 25, 2014 by Ben

Health
Explain how homelessness is a health-related social issue.
Monday, February 24, 2014 by Brian

help me with this language arts.
Multiple Choice Vocabulary 1. Another word for buoyed is (1 point) tired. bothered. lifted. 2. If someone is an optimist, he is generally (1 point) happy. distant. outgoing. disappointed. 3. Something that is nutritious is (1 point) hard to find. good for you. bad for you. ...
Sunday, February 23, 2014 by josh

health care law and ethics
I have to wtite a 2 page paper regarding the pros and cons of confidentiality. I am having a hard time find websites to help. Can you recommend any
Thursday, February 20, 2014 by Gabby

Personal Dimensions of Education
Which is the correct form of the verb provided to correctly complete the sentence. A high percentage of student population in the College of Health and Behavioral Sciences _____ planning to obtain an internship in the hospital while completing their degree. 1)is 2)are
Sunday, February 16, 2014 by ACE

Health/Writing
So I'm writing a story about a guy who gets brain tumor because of a car accident. I know it may be a stupid question, but how can someone retrieve tumor in such a situation? Or where can radiation, enough to give cancer, be found. Maybe a place or a truck or something ...
Saturday, February 15, 2014 by Ella

Health
10. Which of the following sentences should not be used in "I" messages? (Choose 2) A) You make me feel humiliated when you criticize me. B)It's hard for me to think clearly when you are singing. C)I would like us to leave on time in the future. D)I do not like ...
Saturday, February 15, 2014 by Ryan

Ethics
1. Those things that we hold to be worthwhile and worth pursuing, such as freedom, happiness, and health, can be thought of as: A. virtues. B. values. C. vices. D. obligations. is it B 2. Which of the following would NOT be an example of a moral value? A. Happiness B. ...
Friday, February 14, 2014 by Any

Health
While taking medications, people with HIV______
Thursday, February 13, 2014 by ttcook

Language Arts
These Questions Are Relating To the Story "In Praise of Companion Animals" 14. Which of the following statements from the editorial uses reason to persuade the reader? A. First of all, a pet is good for your health. B. They give love without reservation. C. It needs ...
Thursday, February 13, 2014 by Najeeba

Physical Education
I have to da a 10 page paper on Integration of health and physical education in curriculum. I need help finding 10 journal articles that are peer-reviewed, current trends and political background. Help please???
Wednesday, February 12, 2014 by LaTarial Williams

math
Last spring Steve joined a health club. The club charges a one-time enrollment fee of $150.00 plus a $25.00 monthly fee. Which of the following best represents the rate of change in this situation?
Tuesday, February 11, 2014 by casey

Health
Some examples of diseases/illnesses caused by bacteria?
Tuesday, February 11, 2014 by Anonymous

mental health
what treatment options are used to assist patients with anxiety disorders?
Monday, February 10, 2014 by ttcook

Research Project: Anatomy & Physiology 1
Could someone read this paper and tells me if this is good or do I need to change some stuff: Introduction: ALS is distinguish by insistent collapse of both upper motor neurons (UMN) and lower motor neurons (LMN) leading to progressive muscular paralysis and death usually ...
Friday, February 7, 2014 by Diana

Health/PE
I am completing a project for PE/Health and I am stuck. Can you help me? The problem is below: Choose any eight that stretch different parts of your body. Be sure to balance your body by stretching opposite body parts. For example, if you stretch your chest, stretch your back ...
Wednesday, February 5, 2014 by Elina

math
Ali and her friend handed out nutrition pamphlets at the health fair. they were given 560 pamphlets and they handed out 35% of them. How many pamphlets were left at the end of the health fair?
Tuesday, February 4, 2014 by mon

Statistics
As part of studying the relationship between mental and physical health, you obtain the following heart rates: 73 72 67 74 78 84 79 71 76 76 79 81 75 80 78 76 78 In terms of differences in heart rates, interpret these data using the following: (a) the range, (b) the variance, ...
Sunday, February 2, 2014 by Tonya

Health
what would be the best resource to learn more bout martial arts. a- phone book b- dance studio c- local bait shop d- public golf course my answer is a
Sunday, February 2, 2014 by Steve

English
Write the possessive form of the noun in parentheses. 1/ (Estelle) dentist looked at her teeth. Answer: Estelle's 2/ The (dentist) nurse helped him. Answer: dentist's 3/ Her ( mother) car was parked outside. Answer: mother's 4/ her (brother) appointment was next . ...
Sunday, February 2, 2014 by Nawaf

Statistics
As part of studying the relationship between mental and physical health, you obtain the following heart rates: 73 72 67 74 78 84 79 71 76 76 79 81 75 80 78 76 78
Sunday, February 2, 2014 by Sammie

American Government
A recent trend in addressing problems such as public health and youth violence has been
Saturday, February 1, 2014 by Harriett

SS
What is the main advantage of using money instead of bartering? A. Many more people today use money than bartering to get goods and services. B. Not all countries use the same types of money in their economies. C. Money comes in many different values to pay for goods and ...
Friday, January 31, 2014 by Anonymous

health
Do you think that the HIPAA has been effective?
Thursday, January 30, 2014 by susan

CERT IV in allied health
Make one suggestin to change workpractice in allied health facility How would you encourage team members to have positive attitude to the change you are suggesting?
Thursday, January 30, 2014 by Amanda

Health - CHECK MY ANSWERS PLEASE
Chris wants to know his BMI. He is five feet, six inches tall and weighs 130 pounds. What is Chris's BMI? Answer choices: 1. 18 2. 21 3. 28 4. 30 **MY ANSWER** Is it: 2. 21?
Thursday, January 30, 2014 by Elina

Health
The coach noticed that Caleb really started to kick the soccer ball with great amount of power after the kicking drills. Caleb adjusted the power of his soccer kick by increasing the speed of his kicking leg prior to and upon contact with the ball starting his kick from a two ...
Thursday, January 30, 2014 by Ben

Health
the patient received preventive medicine services. the physician's fee is $150. the patient's copayment is $10 (0f the $75 fee schedule). the payer reimburses the physician 80% of the $75 fee schedule.
Wednesday, January 29, 2014 by Tisha

Health
Devon and Hunter have been going to the local skateboard park for several weeks and learning new tricks on their skateboards. Some of the older skaters at the park have been giving them tips to be successful. To increase the amount of time Devon stays on the skateboard, he ...
Tuesday, January 28, 2014 by Jenna

Health
1 Select the skill-related component which is defined as the ability to perform a combination of movements with different parts of your body? A-Balance B-coordination*** C-power D-speed Please help! ASAP!
Tuesday, January 28, 2014 by Jenna

HEALTH SCIENCES
. Who or what determines the information to be included in an incident report? A. Department of Health and Human Services B. Health care facility C. HIPAA D. JCAHO
Tuesday, January 28, 2014 by RKIR

Health
If you have tiny white bumps on your lips, probably caused by frequent lip biting, how can you treat it? Please help
Monday, January 27, 2014 by Jacob

health
the national weigth control registry found that those wno maintain aweigth loss reported improvememt in what
Saturday, January 25, 2014 by john

English
Write this in your own words. what is Pollution? Pollution is the introduction of contaminants into the natural environment that cause adverse change.[1] Pollution can take the form of chemical substances or energy, such as noise, heat or light. Pollutants, the components of ...
Wednesday, January 22, 2014 by Tommy

Early childhood education
What is one possible factor that may make a child vulnerable to stigma? a.being the same religion as the majority of the class. b. having brothers and sisters who were stigmatized c. getting a B on a spelling test d. having a health condition
Wednesday, January 22, 2014 by li

Social
Crimes are committed because... -mental issues -for protection -financial difficulties -revenge -attention seeking as for this people receive punishments for each of these reasons for committing crimes write down a solution this is what i got for: -mental health issue-make ...
Tuesday, January 21, 2014 by Anonymous

health
why should you quit/drink less or limit the amount of alcohol that you keep at home?
Monday, January 20, 2014 by Anonymous

health
how can you save time when preparing healthy meals?
Monday, January 20, 2014 by Anonymous

Social
Crimes are committed because... -mental issues -for protection -financial difficulties -revenge -attention seeking as for this people receive punishments for each of these reasons for committing crimes write down a solution this is what i got for: -mental health issue-make ...
Monday, January 20, 2014 by Anonymous

Social
Crimes are committed because... -mental issues -for protection -financial difficulties -revenge -attention seeking as for this people receive punishments for each of these reasons for committing crimes write down a solution this is what i got for: -mental health issue-make ...
Monday, January 20, 2014 by Anonymous

English
Circle the main idea and underline the controlling idea in each of the following topic sentences. 1. Exercising three times a week is the only way to maintain good physical health. 2. Sexism and racism are still rampant in today’s workplace. 3. Raising the legal driving ...
Saturday, January 18, 2014 by suliat

Health
Do doctors prescribe steroids to help people recover from injuries?
Saturday, January 18, 2014 by Anonymous

Health-Ms. Sue
Coach Downey had his team practice bunting while working on basic fundamentals. Nearly all of the bunts were reaching the fielders so quickly that the base runners were easily thrown out before they could advance. Coach Downey emphasized better bunting fundamentals by having ...
Friday, January 17, 2014 by Anonymous

Health
Harvey has his heart set on making the state finals for his track team in the 100 yard dash. Although Harvey knows there are many factors to improving his time and becoming an elite sprinter, one skill is paramount to his success. This skill is used at the very beginning of ...
Friday, January 17, 2014 by Anonymous

Health
Harvey has his heart set on making the state finals for his track team in the 100 yard dash. Although Harvey knows there are many factors to improving his time and becoming an elite sprinter, one skill is paramount to his success. This skill is used at the very beginning of ...
Friday, January 17, 2014 by Anonymous

Science - 7th grade
Is radiation damaging to the health of humans? If so, in what way/ways? My answer is: Yes, radiation though helpful in treating certain diseases is damaging to the health of human beings in many ways one of which being that it mutates our DNA and is unhealthy. It can also make...
Thursday, January 16, 2014 by Sara

Healthcare
Suggest an organizational strategy that you think would be effective for a health care organization. Recommend a key HIT tactic that would support the implementation of the strategy selected. Justify your response. •Analyze the role of a CEO or CIO in a health care ...
Wednesday, January 15, 2014 by Eddie

Health
Ok so if im a female, and i look at females in a way i should look at males and dont pay any attention to males? am i gay?
Tuesday, January 14, 2014 by Anonymous

Health and Physicsl Education
Harvey has his heart set on making the state finals for his track team in the 100 yard dash. Although Harvey knows there are many factors to improving his time and becoming an elite sprinter, one skill is paramount to his success. This skill is used at the very beginning of ...
Monday, January 13, 2014 by Athia Rivera

HEALTH
People who are taking medication to stop smoking should stick with it for at least ________. A. 2 weeks B. 6 weeks C. 12 weeks D. 20 weeks
Friday, January 10, 2014 by asdfjkl;

science(check ansers)
1.which of the following could be true of two different species that have a competive relationship in the same ecosystem? A.one species preys on the other B .the relationship is mutually beneficial. C.They share the same niche D.one species benefits, while the other is neither...
Friday, January 10, 2014 by Matt

science(CHECK ANSWERS)
hi,can someone check my science work...and please label like this 1.right 2.wrong thank you 1.which of the following could be true of two different species that have a competive relationship in the same ecosystem? A.one species preys on the other B .the relationship is ...
Friday, January 10, 2014 by Matt

health
What three processes does food undergo in the digestive system?
Friday, January 10, 2014 by m

physical education
Tomas struggled to bend over and tie his shoes the other day. He also noticed that the waist band was a lot tighter on his favorite pair of jeans. Tomas may be experiencing an inadequate level of which health-related fitness area? A.body mass index B.power C.muscular strength ...
Thursday, January 9, 2014 by Eugene

health care administration
Why is uniform benchmark measurement a challenge to healthcare
Wednesday, January 8, 2014 by mary

Health
Pulmonary circulation transports oxygen-poor blood from the right ventricle to the ________, where blood picks up a new blood supply. A. Heart B. Lungs C. Brain D. Extremities I said A but it was wrong. I want to say B
Wednesday, January 8, 2014 by jessica

health
Neurons carry out the functions of the nervous system by conducting ________. A. Nerve stimulation B. Nerve tissue development C. Nerve impulses D. All of the above I wanna say C, but I want to make sure I am right.
Wednesday, January 8, 2014 by jessica

Health (Ms. Sue)
Compare the steps you should follow when helping a choking adult with those you should follow when helping a choking infant.
Tuesday, January 7, 2014 by Victoria

Health (Ms. Sue)
Make a list of things in your home that may be considered poisons ans where they are located. What can be done to keep these items from small children? Check you responses with information you obtain from the poison control center. A: 1. Pine-Sol (located beneath the kitchen ...
Tuesday, January 7, 2014 by Victoria

Health (Ms. Sue)
List three things you should do to protect yourself while operating a small, open vehicle that you would not have to do while driving a car. Explain.
Tuesday, January 7, 2014 by Victoria

Health (Ms. Sue)
Compare the steps you should follow when helping a choking adult with those you should follow when helping a choking infant.
Tuesday, January 7, 2014 by Victoria

Health (Ms. Sue)
Discuss at least four things you can do to contribute to HIV and AIDS education and prevention. A: There are several actions you can take to contribute to HIV and AIDS education and prevention. Such actions include: 1. encouraging those who are sexually active to use condoms: ...
Tuesday, January 7, 2014 by Victoria

Health (Ms. Sue)
Discuss at least four things you can do to contribute to HIV and AIDS education and prevention.
Tuesday, January 7, 2014 by Victoria

Health
What are some examples of medical benefits?
Tuesday, January 7, 2014 by Anonymous

health
Research two hospital explain how the hospital rate according to JCAHO standards?
Monday, January 6, 2014 by tisha h

Health (Ms. Sue)
Discuss at least four things you can do to contribute to HIV and AIDS education and prevention.
Monday, January 6, 2014 by Anonymous

Health (Ms. Sue)
List and describe three unsafe driver behaviors. A: Three unsafe driver behaviors are speeding, aggressiveness, and impaired driving. These behaviors are hazardous for their own, individual reasons. Exceeding the speed limit, or speeding, for example, is dangerous because the ...
Monday, January 6, 2014 by Anonymous

Health (Ms. Sue)
After school, your friend asks you to give him a lift home on your bike. What would you tell your friend? Why? A: I would tell him that I couldn’t because there would be no room for him to sit upon the bicycle. However, I would also tell him that I wouldn’t because, ...
Monday, January 6, 2014 by Anonymous

Health (Ms. Sue)--Have I answered correctly?
Have I answered this question correctly? Describe the proper hand signals to use when riding a bike. A: Although bicycles are becoming more advanced and include highly sophisticated gadgets and gears, they still aren’t equipped with turning signals and brake lights like ...
Monday, January 6, 2014 by Anonymous

Health (Ms. Sue)
Describe what you would do if you saw a co-worker committing serious safety violations at work. A: If I saw a co-worker committing serious safety violations at work, there are several actions I would take. First, I would advise this co-worker to not commit these serious safety...
Monday, January 6, 2014 by Anonymous

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>

Members