Tuesday
September 23, 2014

Homework Help: Health

Branches of Health

Recent Health Questions

Post a New Question | Current Questions

social studies (check answers)--Mrs.Sue
THanks and thanks again... 1.D 2.C 3.A Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of native ...
Tuesday, April 22, 2014 at 12:21pm

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Please check and Thanks so muchh. 1.A 2.B 3.C Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of ...
Tuesday, April 22, 2014 at 9:23am

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Im a little rusty on these but please bare with me and check them thanks so much 1.B 2.B 3.C 4.A 5.D Wealth disparity in Brazil results mostly from A. unequal land distribution. B. insufficient arable land. C. lack of oil and mineral resources. D. emphasis on cash crop exports...
Monday, April 21, 2014 at 10:46pm

English Help Please!!! Check!!
Concision Rewrite the sentences using concision techniques (replacing phrases with words, combining sentences, etc.) discussed in class to simply these wordy sentences. 1. Critics cannot avoid employing complex and abstract technical terms if they are to successfully analyze ...
Sunday, April 20, 2014 at 11:27pm

health
Which symptoms are more common in depressed children and adolescents than in adults with depression? A. Fears of separation B. Reluctance to meet people C. General aches and pains D. All of the above
Saturday, April 19, 2014 at 6:28pm

health
What is major depressive disorder? A. A disorder that is enabling and helps a person function normally B. A disorder characterized by symptoms that interferes with a person’s ability to work, sleep, study, eat, and enjoy once-pleasurable activities C. A disorder ...
Saturday, April 19, 2014 at 6:21pm

health
I have not seen any question to answer
Friday, April 18, 2014 at 2:49am

Health
The ________the concentration of HIV in semen or genital fluids, the more likely it is that HIV will be transmitted to a sex partner. A. Lower B. Weaker C. Higher D. All of the above
Thursday, April 17, 2014 at 7:57pm

Health
________ is the most frequently reported bacterial sexually transmitted disease in the United States. A. Chlamydia B. Syphilis C. Herpes D. Gonorrhea
Thursday, April 17, 2014 at 7:48pm

Language Arts
Which of the following statements from the editorial shows bias? A. Studies have shown the health-related benefits of pets. B. That animal depends on you. C. Thus, all pet owners are caring people. D. Everyone-yes, everyone-should have a pet. I'm really confused on this ...
Thursday, April 17, 2014 at 11:13am

statistics
The Good Mental Health Insurance Company has determined the number of new clients a psychologist gets per month and their respective probabilities, as shown in the table below: Number of New Clients Probability 0 0.05 1 0.10 2 0.15 3 0.35 4 0.20 5 0.10 6 0.05 The probability ...
Wednesday, April 16, 2014 at 8:49am

Accounting
During the week ended May 15, 2013, Scott Fairchild worked 40 hours. His regular hourly rate is $31. Assume that his earnings are subject to social security tax at a rate of 6.20 percent and Medicare tax at a rate of 1.45 percent. He also has deductions of $48 for federal ...
Tuesday, April 15, 2014 at 9:55pm

statistics
The Good Mental Health Insurance Company has determined the number of new clients a psychologist gets per month and their respective probabilities, as shown in the table below: Number of New Clients Probability 0 0.05 1 0.10 2 0.15 3 0.35 4 0.20 5 0.10 6 0.05 The probability ...
Tuesday, April 15, 2014 at 4:39pm

Health
What are some ways to adjust your exercise and nutritional plan due to age, pregnancy, and physical capabilities?
Tuesday, April 15, 2014 at 11:11am

Health
Potential health risks you may develop if you do not implement the nutrition and exercise plan
Tuesday, April 15, 2014 at 10:31am

HELP!
Next year (sophomore year) I'm taking the following courses: Honors Algebra II/Trig Spanish III Health AP Biology Honors English AP World History Is AP Bio and world history hard? or no it's not just the exam. Please tell me because this is my first year taking AP.
Monday, April 14, 2014 at 8:00pm

Health
What are four nutritional an physical exercise goals?
Monday, April 14, 2014 at 5:37pm

health
factors that help maintain a healthy weight
Monday, April 14, 2014 at 12:59pm

Health Physics
1. Two blocks of mass 0.1 kg and 0.2 kg approach each other on a frictionless surface at velocities of 0.4 and 1 m/s respectively. If the blocks collide and remain together, calculate their joint velocity after the collision. 2. A cyclotron produces a 100-μA beam...
Sunday, April 13, 2014 at 11:18am

Health
What type of health hazard could occur by wearing jewelry while preping food?
Saturday, April 12, 2014 at 10:46am

World History
1. In 1964, a loose union of Palestine refugees led to the formation of the Palestine Liberation Organization (PLO) under Yasir Arafat. What was the aim of the PLO? A. Driving Israel from East Jerusalem B. Establishing a Pan-Arab League C. Evicting Israel from Palestine D. ...
Friday, April 11, 2014 at 4:56pm

health
A person should not drink at all if he or she is: A. 21 and over B. Jobless C. Breastfeeding D. None of the above I got D
Friday, April 11, 2014 at 10:31am

health
Signs of a sleep disorder include? A. Trouble staying awake during the day B. Pauses in breathing during sleep C. Both A and B D. Coughing and sneezing
Friday, April 11, 2014 at 10:19am

health
What is the Affordable Care Act? A. A program that allows people who are at higher risk for chronic diseases to gain free memberships to gyms and fitness facilities. B. A program that allows people who are at lower risk for chronic diseases to gain free memberships to gyms and...
Friday, April 11, 2014 at 9:33am

domestic violence
why might it be necessary to remove a possible suspect right away from the scene and hold them involuntarily for evaluation at a mental health facility?
Friday, April 11, 2014 at 8:12am

Health
How many bones is in an adult body???
Wednesday, April 9, 2014 at 6:09pm

health service management
Do you feel that benchmarking decreases creativity? Explain your answer.
Wednesday, April 9, 2014 at 5:44pm

fitness and health
which one of the following choices is the best option for a vegan snack?
Wednesday, April 9, 2014 at 2:12pm

health
________ a synthetic opiate that blocks the effects of heroin and eliminates withdrawal symptoms, has a proven record of success for people addicted to heroin
Tuesday, April 8, 2014 at 3:54pm

health
Skeletal muscles have an abundant supply of ________.
Tuesday, April 8, 2014 at 10:53am

Vocabulary
1 many doctors believe that when sick people become (heartrending, despondent) over their health, it is more difficult for them to recover Ans ( despondent) 2 After receiving his paper marked with a big red D in his teacher's handwriting, the student sulked (despondently, ...
Monday, April 7, 2014 at 8:19pm

Math 11
I am really stuck at these 4 questions. Pls help: a) Two spheres of the same density have a ratio of 9 to 16 inches in surface area, If the small sphere weighs 15 kg what does the sphere weighs. Answer to the nearest 10th of KG. b) The ratio of the volume of two cubes is 216 ...
Monday, April 7, 2014 at 4:19pm

healthcare
Write a 700-1500 word paper that discussed the problems with health care among Latinos
Monday, April 7, 2014 at 1:34pm

reading
1. list three example of verbal irony and explain how each contribute to the suspense and sinister tone of the narrative *Verbal Irony - Fortanato toasts "to the buried that repose around us" *, “My dear Fortunato, you are luckily met.” However, he ...
Saturday, April 5, 2014 at 2:53pm

Statistics
The National Center for Health Statistics reported that of every 894 deaths in recent years, 25 resulted from an automobile accident, 185 from cancer and 309 from heart disease. What is the probability that a particular death is due to an automobile accident? 25/309 or 0.081 ...
Friday, April 4, 2014 at 6:20pm

health
Anabolic steroids promote growth of skeletal muscle and the development of male sexual characteristics in ________. A. Males only B. Females only C. Both males and females D. Children only
Friday, April 4, 2014 at 2:09pm

Health
Which would produce a greater number of Calories- a pound of lean meat or a pound of butter? Why is it so?
Thursday, April 3, 2014 at 2:28pm

physical science
what is the importance of ozone in the stratosphere for your health?what will happen to us when ozone depletion becomes more serious?
Thursday, April 3, 2014 at 5:22am

health
________ is the most frequently reported bacterial sexually transmitted disease in the United States. A. Chlamydia B. Syphilis C. Herpes D. Gonorrhea It's not C.
Wednesday, April 2, 2014 at 8:38pm

health
Women with bacterial vaginosis may have ________. A. Burning during urination B. No obvious symptoms C. Abnormal vaginal discharge with an unpleasant odor D. Both A and C It's not C
Wednesday, April 2, 2014 at 8:37pm

health
In the United States, the highest reported rates of infection of gonorrhea are among sexually active ________. A. Teenagers B. Young Adults C. African Americans D. All of the above It's not B, i get it and was wrong. Please help
Wednesday, April 2, 2014 at 8:36pm

health
Which of the following accurately debunks the nutrition myth? Answer Are Grapefruit can help you lose weight A diet will help you lose 10pounds in 3days Eating a snack will cause you to gain weight Vitamins are important supplements while exercising Thank You
Monday, March 31, 2014 at 1:42pm

health
Thirty minutes of physical activity a day can improve your family and can help to bring you closer together Answer Are True False Thank You
Sunday, March 30, 2014 at 9:13pm

health
If you do not experience some pain from your workout you are probably wasting your time Answer Are Myth Fact Thank You
Sunday, March 30, 2014 at 12:59pm

health
About how many teenagers are in and out alcoholics Answer Are One million Two million Three million Half a million Thanks
Sunday, March 30, 2014 at 9:13am

health care
what is determinants of respiration?
Sunday, March 30, 2014 at 5:52am

health
Below are descriptions about the programs that are designed to help prevent suicide. Which statement is true? A. CBT because it teaches the skills needed to deal better with upsetting situations. B. DBT, sometimes called collaborative care management, uses a team approach. C. ...
Saturday, March 29, 2014 at 9:53pm

Health
What causes depression? A. Genetic issues B. Biochemical issues C. There is no known cause D. Environmental issues
Saturday, March 29, 2014 at 8:57pm

health
Cosmetic surgery is more likely to lead to disappointment if a person is ________. A. Seeking surgery with the hope of influencing a change in oneself B. Seeking surgery with the hope of influencing a change in someone else C. Seeking surgery with the hope of influencing a ...
Thursday, March 27, 2014 at 9:56pm

health
The one area you can't control to reduce your chances of stroke, heart disease, or diabetes is
Thursday, March 27, 2014 at 1:41pm

Health
Dr.Margo Maine suggests that people exercise for the three F's which include.
Wednesday, March 26, 2014 at 5:12pm

Health and Physical
6. Winston’s baseball team had the bases loaded in the last inning when his friend Freddie watched three straight pitches go by without swinging and was called out on strikes to end the game. How can Winston demonstrate responsible behavior in this situation? Ask the ...
Wednesday, March 26, 2014 at 3:00pm

health
Mothers who abuse cocaine during pregnancy are often ________. A. Prematurely delivered B. Have low birth weights C. Smaller head circumferences D. All of the above
Wednesday, March 26, 2014 at 2:26pm

Health and Physical
1. Melody enjoys playing team sports, such as baseball and soccer. Which organization would provide her the best opportunity to participate in these activities? Parks and recreation center********* Private school A local gym A faith based organization 2. Abner participates on ...
Wednesday, March 26, 2014 at 1:44pm

health
people living with HIV can have a longer and healthier life by ____
Wednesday, March 26, 2014 at 1:09pm

education
Teacher observations are vital to the promotion and maintenance of children's health status because: A. they provide a baseline of typical behavior and appearance of each child. B. teachers have primary responsibility for children's health care while they are attending...
Tuesday, March 25, 2014 at 5:20pm

health
What is the best way to lose weight and keep the weight off?
Tuesday, March 25, 2014 at 10:25am

HEALTH
Words and Definitions that go along with the std chlamydia?
Tuesday, March 25, 2014 at 9:48am

Health
A swimmer would like to improve his time in the 100 yard freestyle race. After talking to his coach, he intends to focus on one critical element at the beginning of the race. This swimmer will try to improve his 100 yard freestyle time by improving his (1 point) Power of the ...
Monday, March 24, 2014 at 5:52pm

Chemistry for health science
Considering the neutralization reaction when nitric acid reacts with solid iron(II)carbonate. What is the minimum volume of 2.00 M HNO3 necessary to react completely with 1.06 kg of solid iron(II) carbonate, FeCO3 ?
Sunday, March 23, 2014 at 1:33pm

scholarship essay excerpt
can someone edit this. It has to be short because my entire essay has to fit onto one sheet of paper. Sophomore year served as difficult as Freshman year,as my father’s disintegrating health following my mother’s death neglected to provide me a grace period after the...
Sunday, March 23, 2014 at 12:55pm

scholarship essay edit
can someone edit this? Throughout my life’s journey, I have come to attain two true passions - the first one being English studies. Since the very dawn of childhood, I have been known to bleed the calligraphic content of Gary Soto's brilliant poetry and breathe the ...
Friday, March 21, 2014 at 1:23pm

Health
a boy notices a special needs student sitting by himself during recess. How can he get the student involved in a meaningful way? a- coach one of the teams b- be the all time referee c- the game be modified to allow for 2 goalies d- the game be played by regular rules so the ...
Friday, March 21, 2014 at 11:01am

Statistics
1. A sports researcher gave a standard written test of eating habits to 12 randomly selected professionals, four each from baseball, football, and basketball. The results were as follows: Eating Habits Scores Baseball Players Football Players Basketball Players 34 27 35 18 28 ...
Thursday, March 20, 2014 at 4:20pm

Payroll Accounting
Julie Whiteweiler made $930 this week. Only social security (fully taxable) and federal income taxes attach to her pay. Whiteweiler contributes $100 each week to her company's 401(k) plan and has $25 put into her health savings account (nonqualified) each week. Her ...
Thursday, March 20, 2014 at 2:45pm

Health
There are ________ of muscles that are responsible for chewing movements or mastication.
Wednesday, March 19, 2014 at 11:11am

matg
Kay is trying to decide between two job offers. The compensation package for job A includes 80% of the cost of a $300-per-month health insurance plan, 90% of the cost of a $40-per-month life insurance plan, a salary of $65,000 per year, and a 5% match on 401(k) contributions. ...
Tuesday, March 18, 2014 at 3:08pm

health
Drinking in moderation or not drinking at all will typically lead to? A. Weight gain B. Heart disease C. Weight loss D. High blood pressure
Tuesday, March 18, 2014 at 12:18pm

human resources
ABC science, concerned about higher and higher health care costs has decided to implement the following changes in their employment relationships with ABC employees: 1. Employees must stop using tobacco products and the company will immediately prohibit on site use of tobacco ...
Monday, March 17, 2014 at 10:21pm

health(MS.SUE)
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm ...
Sunday, March 16, 2014 at 7:07pm

health
1.D 2.A 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B 8.A 9.D 10.D 11.B 12.A 1. Joey lifts a heavy backpack off the ground.as he lifts the backpack,he keeps his legs straight and uses his biceps and back muscles to lift.in your analysis of joeys's form,you conclude he needs to use his A. arm ...
Sunday, March 16, 2014 at 6:16pm

stat
A physician routinely makes physical examinations of children. She is concerned that a three-year-old girl has a height of only 87.8 cm. Heights of three-year-old girls have a mean of 97.5 cm and a standard deviation of 6.9 cm (based on data from the National Health and ...
Saturday, March 15, 2014 at 3:24pm

history
"Such is the Old Town of Manchester, and on re-reading my description, I am forced to admit that instead of being exaggerated, it is far from black enough to convey a true impression of the filth, ruin, and uninhabitableness, the defiance of all considerations of ...
Friday, March 14, 2014 at 2:19pm

Financing
A person is considering buying the stock of two home health companies that are similar in all respects except for the proportion of earnings paid out as dividends. Both companies are expected to earn $6 per share in the coming year, but Company D (for dividends) is expected to...
Thursday, March 13, 2014 at 1:03pm

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 at 9:39am

health
An example of a depression screening tool includes the ? A. Patient health Questionnaire B. Center for Epidemiologic Studies Depression scale C. Geriatric Depression Scale D. All od the above
Wednesday, March 12, 2014 at 2:29pm

Health (STD's)
I need a few words that I can put in my crossword puzzle that go along with Chlamydia... Can anyone help?
Wednesday, March 12, 2014 at 9:55am

health care
I have to do a debate on breaking bad news medically. I have the con side to it. Can you recommend some sites
Tuesday, March 11, 2014 at 9:34am

English
I'm writing a personal essay for an internship. Is everything in this essay clarified? Where can I expand? I don't know about you but I like living. And in order for me (and those who proceed me) to live a nice, long and happy life, we have to do something about the ...
Tuesday, March 11, 2014 at 3:52am

Health part 2
The walls of veins have the same three layers as the ________. A. Arteries B. Capillaries C. Tissue D. Soma
Monday, March 10, 2014 at 1:32pm

Health & P.E. pls check my answers!!!!!
hi, can someone pls check my answers asap!!??? 1.Select the community activity that is a healthy choice to promote fitness for all ages A.annual 5K fun run for charity*** B.annual state fair C.monthly movie in the park D.monthly laser light show at the planetarium 2.Reginald ...
Monday, March 10, 2014 at 1:18pm

psychology
A researcher strongly believes that physicians tend to show female nurses less attention and respect than they show male nurses. She sets up an experimental study involving observations of health clinics in different conditions. In explaining the study to the physicians and ...
Monday, March 10, 2014 at 1:12pm

health
How can communities and government help promote physical activity initiatives? A. Raise taxes B. Lower taxes C. Eliminate sidewalks D. Create walking trails
Wednesday, March 5, 2014 at 5:08pm

health
What is premature death? A. Dying before one’s self-projected age of death B. Dying at the average age of death for a specific population group C. Dying after the average age of death for a specific population group D. Dying earlier than the average age of death for a ...
Wednesday, March 5, 2014 at 5:01pm

Health Ethics
I have to write a 2 page cited paper on the pros and cons of confidentiality in the medical profession. I am having a hard time starting. Can you recommend websites on this topic
Wednesday, March 5, 2014 at 11:11am

health
People who regularly engage in at least moderate intensity aerobic activity have a significantly lower risk of developing ________ than do inactive people. A. Type 2 diabetes B. Lung cancer C. Hip fractures D. Breast cancer
Tuesday, March 4, 2014 at 7:27pm

health
whos on here for ashworth.?
Monday, March 3, 2014 at 3:14pm

health
Which one of the following items should be included in a personal contract? A. A sample contract from another person B. The stage of change when you finish C. The time of day you begin your plan D. The opinion of related specialists and experts
Monday, March 3, 2014 at 1:20pm

health
Posture, ________, is maintained as a result of muscle contraction.
Monday, March 3, 2014 at 11:00am

PLS HELP NUTRITION
IRON DEFICIENCY ANEMIA PLEASE GIVE ME SOME IDEAS:) I HAVE MANY LINKS ALREADY Identify a government policy or health information that would have resulted from research of this condition or been developed to prevent this condition. How effective are the marketing messages/public...
Sunday, March 2, 2014 at 5:29pm

Food and Nutrition
IRON DEFICIENCY ANEMIA PLEASE GIVE ME SOME IDEAS:) I HAVE MANY LINKS ALREADY Identify a government policy or health information that would have resulted from research of this condition or been developed to prevent this condition. How effective are the marketing messages/public...
Sunday, March 2, 2014 at 3:10pm

Food and Nutrition
IRON DEFICIENCy ANEMIA: a)Identify factors that have contributed to the condition (social; geography; etc.) b) Describe factors (including diet and nutritional needs) that aid in the prevention and/or treatment/management of the health condition and explain how.
Sunday, March 2, 2014 at 2:34pm

English
Which of the following is an example of an internal conflict answers are, Joel sees a friend cheat on a test and must decide whether or not to tell, Sophie takes a carpenter course and the male instructors is rude and unhelpful, Kyle rescue an abused horse and struggle to ...
Saturday, March 1, 2014 at 12:00pm

english
28. Which of the following is an example of an internal conflict? (1 point) A)Joel sees a friend cheat on a test and must decide whether or not to tell. B)Sophie takes a carpentry course, and the male instructor is rude and unhelpful. C)Kylie rescues an abused horse and ...
Thursday, February 27, 2014 at 6:34pm

health
What are the reasons for the rapid emergence of AIDS as a worldwide epidemic?
Wednesday, February 26, 2014 at 12:27pm

health
Where in the world have there been polio outbreaks in the last year?
Wednesday, February 26, 2014 at 12:20pm

health
Where in the US have there been measles outbreaks in the last year or two? What was the source of the outbreak?
Wednesday, February 26, 2014 at 12:19pm

health
Where in the US is rabies endemic in animals? Have there been any cases of human rabies in the last year or two?
Wednesday, February 26, 2014 at 12:19pm

Health
As mixed-doubles teammates in tennis, Kara and Tran are trying to devise their best strategy against an opponent that has two excellent servers but his physical fitness level is not as good as Kara and Trans. How can Kara and Tran use their superior cardiovascular endurance to...
Tuesday, February 25, 2014 at 9:21am

Health
Explain how homelessness is a health-related social issue.
Monday, February 24, 2014 at 9:20pm

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Search
Members