Thursday
June 30, 2016

Homework Help: Foreign Languages: Spanish

Recent Homework Questions About Spanish

Spanish 2
Fill in the blank with the correct form of the present perfect. You do not need capital letters or accents for this. 1.) Los chicos_____hecho la tarea. 2.) Maria ____ ____ (limpiar) 3.) Usted ha ____(ver) la pelicula? 4.) Yo he ____(comer) los tacos. 5.) Nosotros _____leido el...
Thursday, May 1, 2014 by Lanie

Spanish 1
How do you respond to these spanish questions? ¿Como se llaman tus padres? ¿De donde son? ¿Donde trabajan? ¿Cuantos hermanos tienes?¿Como se llaman?Donde estudian o trabajan? Cuantos primos tienes?Cuales son los apellidos de ellos?¿...
Wednesday, April 30, 2014 by Sarah

Spanish
Sra. are my answers correct? Thank you! Part I ¿Subjuntivo, indicativo o infinitivo? Choose the correct verb form to complete each sentence. 1. Tengo miedo de que mi novio _____. A. mienta B. miente C. mentir B. miente 2. ¡Qué lástima que ese hombre ...
Wednesday, April 30, 2014 by Anna

Language arts plz help
1. The poet uses all of the following in "Annabel Lee" except (1 point)alliteration. simile. repetition. rhyme. 2. Which of the following best shows that the speaker is still deeply in love with Annabel Lee? (1 point)The speaker explains that he and Annabel Lee were...
Tuesday, April 29, 2014 by gabe

Spanish
Sra, Are my answers correct? Thank you. Complete the following sentences using the subjunctive 1. Dudamos que ellos… Dudamos que ellos vengan a la fiesta. 2. Es imposible que ella... Es imposible que ella llegue aquí a tiempo. 3. Es importante que tú... Es ...
Friday, April 25, 2014 by Anna

SOCIAL STUDIES HELP PLEASE?! c:
1) ___________ make up the majority of the population in Guatemala. Spaniards Incas Mexicans Native Americans 2. One challenge that makes it hard for the Mayas to retain their land is that they are more likely to think of themselves as ______ than _______. Maya, Guatemalan. ...
Friday, April 25, 2014 by X3 ISayRawr

Social Studies
Can somebody please check my answers? Thank you :) 1. Which is a key factor that affects the climate of mountainous Latin America? a. snow b. El Niño c. elevation ** d. sea breezes 2. Which statement best describes the economies of Central America? a. Central America&#...
Thursday, April 24, 2014 by Nicole

social studies (check answers)
1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican ...
Monday, April 21, 2014 by matt

social studies (check answers)
1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican ...
Monday, April 21, 2014 by matt

Spanish
Sra. can you please correct my answers? I am so grateful for your help! Part I Answer the questions using the "PRESENT PROGRESSIVE." 1. ¿Qué estáis estudiando ahora? Estoy estudiando español ahora 2. ¿Con quiénes están...
Thursday, April 17, 2014 by Anna

social studies check answers
2.B 3.A 4.C 5.B 2.Caribbean South America has A. a predominantly tropical climate. B. varied climate zones due to coastal and highland areas. C. an arid climate in the north and a wet climate in the south. D. mountain climates determined by elevation. 3.Which statement best ...
Wednesday, April 16, 2014 by matt

HELP!
Next year (sophomore year) I'm taking the following courses: Honors Algebra II/Trig Spanish III Health AP Biology Honors English AP World History Is AP Bio and world history hard? or no it's not just the exam. Please tell me because this is my first year taking AP.
Monday, April 14, 2014 by Erika

World Civilization
1. In 1789, the National Assembly revoked the privileges of the aristocracy. This occurred in reaction to A. a peasant uprising. B. Louis XVI's withdrawal of troops from Paris. C. discontent among the poor people of Paris. D. the storming of the Bastille 2. What was ...
Friday, April 11, 2014 by Rebecca

Spanish
Are my answers correct? Parte I: Conteste las preguntas en frases completas en español 1. ¿Qué significan las palabras te y té? Te es un pronombre, mientras que el té es una bebida. 2. ¿Prefiere Ud. usar el tiempo futuro o IR A + ...
Thursday, April 10, 2014 by Anna

spanish
Write the object pronouns that would correctly complete each sentence. Lupe muestra la revista a nosotros. Lupe________ ________muestra.
Thursday, April 10, 2014 by Anonymous

spanish
Using the subject “usted” and the verb in the imperative, tell your instructor three things she or he must do. Then tell your instructor two things she or he must not do. You will be graded on accuracy and pronunciation. Provide your sentences in Spanish.
Monday, April 7, 2014 by Kimberly

spanish
Usted debe corregir las pruebas. Usted tiene que darme más tiempo. Usted debe ir con nosotros. Usted no debe mascar chicle. Usted no tiene porqué hacerlo, que lo hagan ellos.
Monday, April 7, 2014 by Kimberly

Spanish- Sin a or a
I have to chose whether or not the sentence needs preposition a or no a (sin a) 1) ¿Conoces__ alguien que organice fiestas de aniversario? 2)Busco__ alguien que me ayude a organizar la mía. 3)Necesito __ un grupo musical que sea bueno. 4) Lo siento, no conozco__ ...
Thursday, April 3, 2014 by Tina

Spanish
This is online homework that I have done but I am having trouble with 3, 5, 6, 7, and 8. For 3 i put l, for 5 d, for 6 b and for 8 i. But they were in correct. 1) (blank) esta todo bien y esperamos que 2) (blank) tambien lo este. 3) (blank) lo pensemos y lo conversemos, tu ...
Thursday, April 3, 2014 by Tina

spanish
if someone could help me conjugate these words correctly id really appreciate it!(sorry, I was unable to put accentos) 1. ?Habra alguien que me (comprender)? 2. Querian que tu (ir) a la biblioteca. 3. Tomas fue a la carcel porque (robar)a alguien. 4. Era imposible que tu el (...
Wednesday, April 2, 2014 by devon

Spanish 101
Choose the logical word or words to complete each sentence. 1. A mis hermanos y a mí nos____ aprender verbos nuevos. 1 encanta 2 encantamos 3 encanto 4 encantan I chose answer 2 ecantamos 2. A mi papá ____ molestan los niños traviesos. 1 los 2 me 3 se 4 le...
Wednesday, April 2, 2014 by Ashley

Spanish
Are my answers correct? I had the most trouble with the accents in part II. Thank you. Part I Llene los espacios en blanco con la forma correcta del verbo en la forma del presente progresivo utilizando el verbo ESTAR con el gerundio. 1. Sé que vosotras no _____ ...
Wednesday, April 2, 2014 by Anna

Spanish Help please
I'd just like to know if I have these correct or not. 1. Los actores usan ______ para aprender su papel. A. un guión B. un director C. una escena D. unos efectos especiales I said C 2. Te gusta muho actuar, ¿verdad? ¡Claro que sí! Quisiera hacer ...
Tuesday, April 1, 2014 by Eri Uchi

Spanish Help
1. ¿Qué te pasó en ;a sala de emergencia? Me _____ una inyección. A. quemaron B. tomaron C. cayeron D. pusieron I said B 2. ¿Qué te pasó en el hospital cuando te rompiste la muñeca? Primero me sacaron ____ y luego me ...
Tuesday, April 1, 2014 by Eri Uchi

Spanish Help please
1. ¿Qué te pasó en ;a sala de emergencia? Me _____ una inyección. A. quemaron B. tomaron C. cayeron D. pusieron I said B 2. ¿Qué te pasó en el hospital cuando te rompiste la muñeca? Primero me sacaron ____ y luego me ...
Tuesday, April 1, 2014 by Eri Uchi

Spanish
Am I correct? I. Conteste las preguntas utilizando mandatos formales. Trate de usar pronombres cuando posible. 1. ¿Es necesario apuntar la dirección? No, lo me no apunte la dirección. 2. ¿Debo sacar el plano de la ciudad? Saquelo. 3. ¿Es ...
Friday, March 28, 2014 by Anna

Social studies check answers ***damon***
1.A 4.A 5.B 6.C 8.C 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the region’s coast. 4. ...
Wednesday, March 26, 2014 by matt

Spanish 2
Re-write the following sentences in correct Spanish and use direct and indirect object pronouns. 1.) We need to wash the car for you. 2.) We used to wash the car. 3.) Mom makes pizza. 4.) Mom makes pizza for me. 5.) I want to see a movie.(una película) 6.) Mom wants to ...
Tuesday, March 25, 2014 by Alexis

spanish - HELP!
Fill in the blank with the correct direct object pronoun, based on the word in parentheses that best complete this sentence Tu ____ buscas. (nosotros) I need help with this!
Tuesday, March 25, 2014 by Abby!

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
Tuesday, March 25, 2014 by matt

Basic Spanish
My grandson need tutoring in basic Spanish to improve translate from Spanish to English in writing assignments, &grammar . Do you have review , similar to Khanacademy ? He needs tutoring to improve basic Spanish , has no tutoring in his school. Thank you
Sunday, March 23, 2014 by Michael

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
Friday, March 21, 2014 by matt

College Math
In a group of 200 high school students, 36 are taking biology, 52 are taking Spanish, and 126 are taking neither biology nor Spanish. If one of these 200 students is to be chosen at random, what is the probability that the student chosen is taking biology but not Spanish?
Wednesday, March 19, 2014 by Ed

social studies
1.D 2.B 4.C 1. the monumental cities of the incas demonstrated their A. extensive trade networks B. high level of organization C. interest in astronomy D. dependence on farming. 2. How does jose de san martin contribute to the formation of nations in the region? A. he became ...
Tuesday, March 18, 2014 by matt

grammar
In The Space Before Each of the Following items, place a C if the capitalization is correct, a zero (0) if it is incorrect. Then insert capitals where should be, and draw a line through capitals that should be small letters. 1.the Rocky Mountains i got C 2.my spanish course i ...
Tuesday, March 18, 2014 by Ryan

Spanish help
1. ¿Se divirtieron Uds. En la fiesta de fin de año? Sí, pero comimos demasiado. La madre de Pablo nos ______ mucha comida. A. sirve B. saludó C. besó D. sirvió I said D 2. Carla, el tocacintas mío no funciona. ¿Puedo usar...
Saturday, March 15, 2014 by Eri Uchi

spanish
Who forced napoleon bonaparte to abandon plans for an American empire ?
Friday, March 14, 2014 by sketch

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 by matt

Spanish Help please
1. ¿Sabes quién ganó el partido de fútbol? Sé que _______. A. soportaron B. empataron C. prestaron D. fueron I said B 2. ¿Cómo te _______ cuando eras pequeño? Muy mal. Siempre me peleaba con mi hermana menor. A. llorabas ...
Wednesday, March 12, 2014 by Eri Uchi

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 by Please help!

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 by Please help!

Spanish Help
1. En nuestra escuela, muchos estudiantes quieren ser miembros del ________. A. consejo estudiantil B. orquesta C. piano D. contributor I said A 2. ¿En qué actividades extracurricular participas tú? ________ todos los martes. A. Tocas en la banda B. ...
Tuesday, March 11, 2014 by Eri Uchi

Spanish Help please
1. Aquí están las diapositivas. ¿Dónde está el _______________? A. sacapuntas B. sujetapapeles C. bufet de ensaladas D. proyector I said D 2. ¿Traes los papeles de la oficina? Sí. Aquí ______ tienes. A. las B. los C. lo D...
Tuesday, March 11, 2014 by Eri Uchi

Spanish 2
Fill in the blank with the correct imperfect form of the verb. Include accent marks when needed. 1.) Mis amigos______la playa. (ir) 2.) Mama______la casa. (limpiar) 3.) Mi hermano y yo____la leche.(beber) 4.) Yo_____la cena. (preparar) 5.) ¿Tú_____los libros? (...
Thursday, March 6, 2014 by Bri

Spanish
Complete the question with the correct form of the interrogative word ¿ * día es hoy? Hoy es miércoles 14 de junio
Wednesday, March 5, 2014 by Kamie

spanish 2
Fill in the blank with the correct imperfect form of the verb. Include accent marks when needed. 1.) Mis amigos______la playa. (ir) 2.) Mama______la casa. (limpiar) 3.) Mi hermano y yo____la leche.(beber) 4.) Yo_____la cena. (preparar) 5.) ¿Tú_____los libros? (...
Wednesday, March 5, 2014 by Bri

please check(Social studies)
im not gonna get frustrated with this anymore because it wont help me but i read some info online and thought these new answers where related to the topic 16.Which aspect of Aztec culture benefitted the Spanish when they were conquering the Aztecs? A.The Aztecs made enemies of...
Tuesday, March 4, 2014 by dalia

Social studies***help***
HI im Dalia and i just want my answers to be checked for the subject of Social studies.thanks again. 6.Which aspect of Aztec culture benefitted the Spanish when they were conquering the Aztecs? A.The Aztecs made enemies of the surrounding tribes who were more than happy to ...
Tuesday, March 4, 2014 by dalia

please check(Social studies)
): 12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. (I pick A.) B. introducing new political principles to Mexico. C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial ...
Tuesday, March 4, 2014 by bonn

Mrs.Sue i have the CORRECT ANSWERS !
12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. (I pick A.) B. introducing new political principles to Mexico. C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial revolution...
Monday, March 3, 2014 by bonn

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. B. introducing new political principles to Mexico. (I pick B.) C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial revolution...
Monday, March 3, 2014 by bonn

please check(Social studies)
honestly i just wanna finish this ive been on it for almost 2 weeks now because im to scared to submit please check these answers anyone please dont leave me hanging. 11. Which cause most motivated the push for Mexican independence from Spain? A. trade with the United States B...
Monday, March 3, 2014 by bonn

Spanish
¿Cómo quieres que sean / funcionen los medios de comunicación? I just wanted to know what this sentence translates to Muchas gracias
Monday, March 3, 2014 by Tina

AMERICAN HISTORY
IN WHICH OF THE FOLLOWING COLONIAL WARS DID THE AMERICAN COLONIST CAPTURE THE FORT AT LOUISBOURG AND BEGIN TO CRAVED DOMINATION OVER THE ENTIRE WESTERN REGION THAT INCLUDES THE OHIO VALLEY A.QUEEN ANNES WAR B.KINGS GEORGES WAR C.KING WILLIAMS WAR D.WAR OF SPANISH SECESSION
Sunday, March 2, 2014 by MARY

U.S. History
by the 1890s how did cubans view spanish rule
Sunday, March 2, 2014 by anonymous

Math:Probability
The probability of having homework over the weekend in math is 0.9,history is 0.6, and Spanish is 0.75. 1. What is the probability of having exactly one class that gives homework? Is this a nCx problem? I got an illogical answer: 10.54=1054% THIS IS NOT RIGHT!!!!!!! 2. What is...
Friday, February 28, 2014 by Anonymous

Social Studies
#1. Who was the backwoodsman who lost his life at the Alamo? a.) Sam Houston b.) Davy Crockett ****** c.) John Tyler d.) Stephen F. Austin #2. What policies contributed to tensions between Texas and Mexico? a.) The Mexican government limited immigration to Texas, thus leaving ...
Friday, February 28, 2014 by Mindy

social studies(updated answers)
mrs.sue i never got to put my updated answers from when you said they were wrong so here they are please check them. 5.Mexico City was built by the A.Olmecs, when they began to grow maize. B.Maya, after they conquered the Valley of Mexico. C.Spanish, on the ruins of the Aztec ...
Tuesday, February 25, 2014 by bonn

Spanish
I am not taking a Spanish class, but I am reading a story with Spanish words in it. There is only one word and one two word phrase. The following are those. 1. abuelito 2. Está muerto Please help me with the following, I do not know what they mean. Also, these words are...
Sunday, February 23, 2014 by Brady

Spanish
write four different questions in spanish for the following sentence. 1. La profesora Gutierrez ensena contabilidad. 2. Ustedes necesitan hablar con el profesor de economia. 3. carlos busca el libro de arte. 4. Mariana canta en el coro de la universidad.
Sunday, February 23, 2014 by Amy

Spanish
Fill in the blanks with questions based on the cues. Remember to use correct capitalization and punctuation. can someone please check my homework 1. ¿? / no / estudiar / tú / en la biblioteca / hoy / por qué A. ¿ Por qué tú no ...
Sunday, February 23, 2014 by Amy

socialstudies(CHECK ANSWERS)
5. Mexico City was built by the A.Olmecs, when they began to grow maize. B.Maya, after they conquered the Valley of Mexico. C.Spanish, on the ruins of the Aztec capital. (I PICK THIS) D.Mexican government, after Mexico gained independence. 8. Which region of Mexico is best for...
Wednesday, February 19, 2014 by clydia

socialstudies(CHECK ANSWERS)
ANOTHER UPDATE FOR MY RECENT QUESTIONS I UPDATED ANSWERS....please check them 5. Mexico City was built by the A.Olmecs, when they began to grow maize. B.Maya, after they conquered the Valley of Mexico. C.Spanish, on the ruins of the Aztec capital. (I PICK THIS) D.Mexican ...
Wednesday, February 19, 2014 by clydia

socialstudies(CHECK ANSWERS)
please check my updated asnwers thanks !! 5. Mexico City was built by the A.Olmecs, when they began to grow maize. B.Maya, after they conquered the Valley of Mexico.(I PICK THIS) C.Spanish, on the ruins of the Aztec capital. D.Mexican government, after Mexico gained ...
Wednesday, February 19, 2014 by clydia

socialstudies(CHECK ANSWERS)
please check these answers ive been stuck on this stupid test for a whole week !!! 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula.(I PICK THIS) 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a ...
Wednesday, February 19, 2014 by clydia

social studies
please answer these im in desperate need for help...ive been stuck on it for hours. 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula. 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a drier climate ...
Wednesday, February 19, 2014 by clydia

spanish
?Le gusta tocar la guitarra a la maestra?
Tuesday, February 18, 2014 by Ella

ss --- pls check my work!!!
help pls asap!!! Who was the backwoodsman who lost his life at the Alamo? (1 point) Sam Houston Davy Crockett*** John Tyler Stephen F. Austin 2. What policies contributed to tensions between Texas and Mexico? (1 point) The Mexican government limited immigration to Texas and ...
Tuesday, February 18, 2014 by TTR+S<3

Spanish (Please check)
1. in which region of Spain is the city Segovia located? a. Northern Spain b. Central Spain c. Southern Spain ** 2. What important cultural center in Madrid is home to one of the worlds finest collections of European are from the twelfth to nineteenth century? a. The Prado ** ...
Tuesday, February 18, 2014 by #1Student

history
With the growth of Spanish colonies in the New World, _______ and _______ merchants became important players in the Atlantic slave trade. i was thinking chinese and british, but also portugese. i am very confused... please help
Monday, February 17, 2014 by Victoria

Ms. Sue - German Help
Ms. Sue if I post a few questions that I need checked for German can you turn them over to a German tutor like you used to do for Spanish?? Thank you in advance...
Wednesday, February 12, 2014 by Cassie

Spanish
I have to answer some questions after reading a short story. I do not understand the question so can someone translate for me? A que plaza llego? Que habit? Como era?
Wednesday, February 12, 2014 by Tina

Spanish 2 Help
Re-write as a Spanish Command: 1.) Read! 2.) Don't read! Thank you!!! <3
Wednesday, February 12, 2014 by Sherri

socialstudies(CHECK ANSWERS)
please answer these im in desperate need for help...ive been stuck on it for hours. 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula. 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a drier climate ...
Wednesday, February 12, 2014 by bonn

Spanish 2
Re-write as a Spanish Command, include a direct object pronoun when possible. 1.) Read the book! 2.) Don't read the book! 3.) Clean the house! Thank you!! <3
Tuesday, February 11, 2014 by Lanie

Spanish
Is this correct? Complete the paragraph with the correct present-tense form of the most logical verb from the list below. Each verb will be used no more than once, and don’t forget the reflexive pronouns when appropriate. acostarse bañarse deletrear divertirse ...
Monday, February 10, 2014 by Eric

History
As a result of the publications of Bartolomé de Las Casas: A. Amerindian rights were recognized and respected. B. the encomienda system was established. C. Amerindians became more maltreated than before. D. the Spanish government was more attentive to the needs of the ...
Thursday, February 6, 2014 by Any

Spanish Composition
I have already submitted a composition for proofreading but no one has responded. So I'll repost it just in case it wasn't flagged. Me gusta pasar al tiempo con mis amigos porque son muy interesantes. Sus nombres son Clarissa, Caitlin, Jennifer, Victoria y son todos de...
Thursday, February 6, 2014 by Tina

spanish
celoso/a compartir deprimido/a discutir inmaduro/a mal odiar separarse tener celos María y Pedro se conocieron la semana pasada. Se llevan muy bien. María es muy simpática y Pedro es muy gracioso. Pedro coquetea mucho con María. Creo que se quieren ...
Wednesday, February 5, 2014 by Tina

Spanish
I need to do a 300 word composition on my interpersonal relationships. I wanted to know id someone could proofread it for me after I finish
Tuesday, February 4, 2014 by Tina

History8
During the battle of San Jacinto, Texans fought for their independence from Mexico. true? Stephen Austin, son of Mosses Austin brought settlers to Texas. The settlers can be characterized by all of the following except a.300 families settled in Texas b.The built large ...
Monday, February 3, 2014 by ilikezackalot

Spanish
I have to a write a song using all of the irregular preterite verb forms of hacer, tener, estar, and poder. I know what each of the verbs mean but I am having trouble coming up with ideas for the song. Help?
Sunday, February 2, 2014 by Anonymous

spanish
I need hep unscrambling these words can anyone help? 1)GJAUDRO 2)ARBCUE 3)EUPQIO 4)MCLICISO 5)PEASRA 6)NEIST
Friday, January 31, 2014 by Jack

Spanish
¿ ganas de comer? Sí, tengo ganas de ir a un restaurante chino. Please fill in the blank at the beginning.
Friday, January 31, 2014 by Alise

Spanish
Write forms of tener que to tell what the following people have to do. Yo presentarte a mis amigos. ¡Ellos conocerte! Can someone help me with the first 2 to get started?
Thursday, January 30, 2014 by Kamie

history help plzzzzzz
1. What was the Trail of Tears? (1 point) the nickname given to Manifest Destiny by many Native Americans the battlefield where thousands of Cherokees were killed defending their home territory the path walked by Native Americans as they were forced to relocate to Indian ...
Wednesday, January 29, 2014 by josh

Spanish
Are these correct? Answer the following questions using the present progressive. Be sure to answer with the same verb that is used in each question. 1. Creo que Xavier (1) _____ (2) __________ en la casa de sus padres mientras asiste a la Universidad. (vivir) Creo que Xavier (...
Wednesday, January 29, 2014 by Eric

socialstudies(CHECK ANSWERS)
1. What marked the beginning of agriculture in the Americas? A. Native people began raising goats. B. The hoe was invented. C. Native people began growing maize.(I PICK THIS) D. The Spanish arrived. 2. Aztec aqueducts were an important accomplishment because they A. prevented ...
Monday, January 27, 2014 by zoey

socialstudies
can anyone please answer these 5 before i scratch my brain out.i did the rest but these i couldnt get What marked the beginning of agriculture in the Americas ? A.Native people began raising goats. B.The hoe was invented. C.Native people began growing maize. D.The Spanish ...
Monday, January 27, 2014 by zoey

Spanish
Are these correct? Thank you for helping Finish the following sentences including at least one possessive adjective (mi[s], tu[s], su[s], nuestro[s] or nuestra[s]) in your answer. Ejemplo: La profesora que tiene mi amiga es antipática, pero "mis profesores son fant...
Friday, January 24, 2014 by Eric

Social studies
How is imperialism and the Spanish America war related?
Friday, January 24, 2014 by Samantha

Spanish 2
Hi, I posted a question on the Foreign Languages section and I posted the answers I got but it doesn't show it went through. So I'll post it here! :) Fill in the blank with the correct form of the preterite verb given. 1.)Yo______el tenis. (practicar) 2.)Elena y ...
Thursday, January 23, 2014 by Fiona Coye

foreign language (Spanish 2)
Fill in the blank with the correct form of the preterite verb given. 1.)Yo______el tenis. (practicar) 2.)Elena y yo_____amigos. (ser) 3.)Ayer, mi hermano____ ____. (ducharse) 4.)Yo____la pelicula Thor. (ver) 5.)Mis amigos____mucho dinero. (tener)
Thursday, January 23, 2014 by Fiona Coye

Spanish
Are these correct? I. Rewrite each sentence by replacing the direct object in quotation marks with a direct object pronoun [me, te, lo, la, nos, los, las]. Ejemplo: No conozco "al jefe del departamento." --> No lo conozco. 1. Esa compañía vende "...
Thursday, January 23, 2014 by Eric

soicalstudies(CHECK ANSWERS) 10Qs
please check them ! 1. The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors. D.settling along the coasts where they could fish.(I PICK THIS) 2. Why did ...
Thursday, January 23, 2014 by Matt

American History
In the 1840s, the Spanish recruited _______ laborers to work on plantations in Cuba. A. Chinese B. Vietnamese C. Japanese D. Indonesian
Tuesday, January 21, 2014 by Victoria

american history
Through what spanish settlement did Zebulon Pike travel?
Sunday, January 19, 2014 by jynessa

new mexico histoy
1. Why does New Mexico have a varied climate? (1 point) It stretches along a long coastline. Part of its border lies along Mexico. Its physicalfeatures divide the land into different regions. Its land is mostly flat so weather moves quickly. 2. Which New Mexican geographic ...
Friday, January 17, 2014 by fluffy

Spanish
Can somebody help with my Spanish review? Combina lógicamente las palabras de vocabulario de las dos columnas. a. la caza b. el boxeo c. penalizar d. el/la jinete e. la cancha f. transnochar g. el campamento h. los naipes 1. el arco y la flecha (A) 2. la tienda de campa...
Friday, January 17, 2014 by Anon

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>

Homework Help: Foreign Languages