Saturday
April 19, 2014

Homework Help: Foreign Languages: Spanish

Recent Homework Questions About Spanish

Post a New Question | Current Questions

Spanish Literature
I sent this to our Spanish expert, SraJMcGin.
Saturday, July 27, 2013 at 6:23pm

Spanish Literature
Can somebody please let me know whether or not this is written correctly in Spanish and if not then please make the corrections? Específicas de “No oyes lardar los perros” Ignacio, el hijo y su padre tuvieron una relación fría, triste y distante...
Saturday, July 27, 2013 at 6:22pm

Spanish Literature
Please let me know whether or not this is written correctly in Spanish as follows: Específicas de “El Hijo El padre y el hijo tienen una relación buena. El padre era una persona de cuidado, de apoya y confianza en relación con su hijo. Ambos, les ...
Saturday, July 27, 2013 at 6:19pm

Spain History
Which side would you support in the Spanish Civil War and Why?
Tuesday, July 23, 2013 at 12:18pm

social studies
my answer has ( ) around it With respect to the eighteenth century, the concept of the "middle ground" is helpful in A. understanding the attitudes of Indians living between the Appalachians and the Mississippi. B. explaining the attitudes and preferences of the ...
Tuesday, July 16, 2013 at 12:19am

american history
Under the _______ system, Spanish conquistadors were rewarded with local villages and control over the local labor force
Monday, July 15, 2013 at 5:29pm

Geography
The _______ were responsible for the forced migration of more people from Africa than any other colonial power. A. British B. Dutch C. Portuguese D. Spanish
Thursday, July 11, 2013 at 1:49pm

Social Studies
Traditionally, the Muslims/Moors did practice religious tolerance. Within the last few years, though, a few extreme Muslims have made headlines throughout the world for religious intolerance and terrorism. Consider that Christians consider themselves peace-loving. Yet how many...
Wednesday, July 10, 2013 at 8:21pm

Spanish
Here's something else that is down below: Step 1
Make sure your number lock key is on. Most computers have a little light that lights up to signify the num. lock is on. Step 2
While the number lock key is on, hold down the Alt. key and type the code that ...
Tuesday, July 9, 2013 at 10:51pm

Spanish
To install the Spanish Keyboard on Windows XP, click first on "Start" and then open the "Control Panel." – Once there click on "Regional and Language Options" (If you are in an older version of windows, click on "Keyboard" in the &...
Tuesday, July 9, 2013 at 10:38pm

Spanish
I have a pc and windows
Tuesday, July 9, 2013 at 9:33pm

Spanish
In order to show you how to make accent marks, we need to know 2 things: 1) do you have a PC of a Mac and 2) do you have Windows or not? #4 It is to 2 of us so it must be plural = D (a mí y a Raúl) #15 presento (verbal ending missing) B - I have known him for ...
Tuesday, July 9, 2013 at 9:01pm

Spanish
I'll send this to SraJMcGin.
Tuesday, July 9, 2013 at 8:30pm

Spanish
Sorry for the backwards accents I just got a new keyboard, so I don't know how to do the spanish accents yet. I hope a got more right this time 1. Camarero, ¿me trae ________? Quiero pedir un postre. A. El mantel B. el menú C. la servilleta D. la merienda I ...
Tuesday, July 9, 2013 at 8:29pm

Spanish
1. Estan = esta mañana... 6. Ramón 7. C = abuela is the subject, not yo 13. This is an example of más or menos ...que = A 15. A = the best. These are the "or" comparatives = menor (less/younger), mayor (older/greater), peor (worst/worse) & mejor...
Sunday, July 7, 2013 at 8:21pm

Spanish
I'll send this to Sra -- but I hope you have a higher percentage correct than you did on your last post.
Sunday, July 7, 2013 at 6:36pm

Spanish
1. Generalmente el autobus llega a las tres, pero estan mañana llegó a las tres y diez. ¿Por qué llegó _____? A. temprano B. tarde C. anoche D. esta noche I said B 2. Necesito comprar unos libros en español. Vamos _________ . A. a la ...
Sunday, July 7, 2013 at 6:32pm

Spanish
#4 Concentrate on "I don't feel well" so the answer is A #5 I don't have much money; I'm not buying anything = B #7 will still need a "personal A" so the answer is D (no one) #8 Do you see Edward? Wo is the young lady with whom HE is talking? = ...
Sunday, July 7, 2013 at 5:33pm

Spanish
I'll send this to our Spanish expert, SraJMcGin.
Sunday, July 7, 2013 at 5:00pm

Spanish
1) Mi padre le compró a mi madre algo ________: una pulsera muy bonita con su nombre. A. encantada B. fascinante C. divertida D. personal I said D 2) Muchos _____ fueron al baile. A. trajes B. aretes C. invitados D. initaciones I said C 3) Pienso llevar _______ al baile...
Sunday, July 7, 2013 at 4:53pm

Social Studies
Who were the Visigoths and what was their most important contribution to Spanish culture
Friday, July 5, 2013 at 9:46pm

Spanish
What is the context for each of these words? If the person being described is feminine, the o endings would change to a.
Friday, July 5, 2013 at 11:53am

Spanish - help required
help required.
Friday, July 5, 2013 at 11:43am

spanish
comere un sandwich
Friday, July 5, 2013 at 8:58am

spanish
¿Qué comerás esta noche, Pepe? Comerá pizza. Comere un sandwich. Comerás espagetis. Comeré lo que prepara mamá.
Thursday, July 4, 2013 at 11:01pm

Spain
Scroll about half way down this web page. http://www.spainthenandnow.com/spanish-h​istory/visigoths-in-spain/default_154.as​px
Thursday, July 4, 2013 at 9:11pm

Spain
Who were the Visigoths and what was their most important contribution to Spanish culture?
Thursday, July 4, 2013 at 9:06pm

Spanish Help
P.S. I have flagged this response, so I can come back later to see if you have any questions. Sra
Saturday, June 29, 2013 at 8:40pm

Spanish Help
Your first error in #2 is something we have gone over before. You are to answer a question. First of all, note that the verb is PLURAL so the answer must also be PLURAL. 1. Translate = Do you ALL prefer... 2. Answer FIRST in English = We all prefer 3. Now put that into Spanish...
Saturday, June 29, 2013 at 11:57am

Spanish Help
I'll send this to our Spanish expert, SraJMcGin.
Friday, June 28, 2013 at 7:48pm

Spanish Help
1. Sí, sus padres ________ ; Ramón no debe ir a la escuela. A. está enfermo B. tienen razón C. son amables D. viven cerca de aquí I said B 2. ¿Prefieren Uds. una casa pequeña o una casa grande? _______ una casa grande. A. ...
Friday, June 28, 2013 at 7:45pm

american history
Which of the following was the primary interest of the British goverment in approving James Oglethorpe's Georgia colony? A. developing new lands for rice production B.Thwarting spanish claims in the area south of carolina C. Providing an asylum for British debtors D. ...
Wednesday, June 26, 2013 at 2:48pm

Spanish 1
Good question! And, YES, any adjectives, like A, C, D would have to be the same number (plural) and gender (feminine) BUT in this case, because the answer is B, that will not change, since it is a NOUN. Anything = singular or plural, feminine or masculine would STILL be A ...
Thursday, June 20, 2013 at 11:31am

Spanish 1
Hi! thank you very much, but I was wondering would the answer for 1 be different if the answer was masculine instead of feminine. I always seemed to struggle with the two.
Wednesday, June 19, 2013 at 10:57pm

Spanish 1
Only mentioning those you missed and those with errors. missed = 1. las fábricas = feminine, plural = B #6. Te presentO = typo = D #11. accents on invité & reunión = A. This is the difference between SABER = to know a fact or information and CONOCER = to ...
Wednesday, June 19, 2013 at 8:53pm

Spanish 1
I'll send this to SraJMcGin, our Spanish expert.
Wednesday, June 19, 2013 at 4:41pm

Spanish 1
1) ¿Crees que las fábricas son _____ para el medio ambiente? A. puras B. una amenaza C. contaminadas D. buenos I said D 2) El tigre es uno de los animales que está en ____ de extinción. A. un árbol B. un zoológico C. peligro D. una ...
Wednesday, June 19, 2013 at 4:34pm

Spanish 1
I won't waste time going over the ones you did correctly. Many miss #3 and #11, so for that reason, I'll give you the best way to tackle them. 1) first look at the Spanish question, remembering that you are to ANSWER the question. 2) translate it into English. 3) ...
Tuesday, June 18, 2013 at 8:28pm

Spanish 1
I'll send this to our Spanish expert, SraJMcGin.
Tuesday, June 18, 2013 at 6:05pm

Spanish 1
1)Hay que ______ agua, ¿verdad? A. conserva B. conservar C. conservé D. conservo I said B. 2) Quiero dormir. Por favor, _____ la luz. A. apagamos B. apago C. apagué D. apaga I said B. 3) ¿Dicen Uds. La verdad? Sí, siempre la __________. A. ...
Tuesday, June 18, 2013 at 5:51pm

Spanish
0
Saturday, June 15, 2013 at 12:15pm

spanish
terminar
Thursday, June 13, 2013 at 8:27pm

spanish
OK. This is Day 3 and I am deleting this post from my email. Sra
Thursday, June 13, 2013 at 5:58pm

spanish
terminar http://www.spanishdict.com/translate/to%​2520finish
Wednesday, June 12, 2013 at 9:38pm

spanish
to finish?
Wednesday, June 12, 2013 at 9:34pm

spanish
This is a HELP Website and not a DO it for you! I am still awaiting YOUR answers. Sra
Wednesday, June 12, 2013 at 12:15pm

spanish
A question usually begins with an interrogative (question) word: who - quién (quiénes), what - qué, how - cómo, where - dónde, when - cuándo. 1. ¿Quiénes vienen a tu casa para escuchar música? Luke y Renato vienen ...
Tuesday, June 11, 2013 at 7:15pm

spanish
I'll send this to our Spanish expert, SraJMcGin.
Tuesday, June 11, 2013 at 7:02pm

spanish
luke y renato / venir / a tu casa / para escuchar música nosotros / poder / almorzar / con lori y roberto thad y lorenzo / preferir / salir / con sus amigos berta y amanda / querer / almorzar / en el parque can someone help i am lost i have to put these words in to ...
Tuesday, June 11, 2013 at 6:36pm

spanish
http://minecraft.bhslaughter.com/wiki/in​dex.php/Yaocuicatl http://www.metal-archives.com/bands/Yaoc​uicatl/3540345411
Sunday, June 9, 2013 at 9:24pm

spanish
Que es Yaocuicatl?
Sunday, June 9, 2013 at 9:17pm

math
250 people on a plane; 120 speak english;150 speak spanish; 30 speak neither. what probability speak English and Spanish ?
Tuesday, June 4, 2013 at 7:26pm

Spanish
Possessives: 1. the adjectival form has 2: the short form and the long form. Short form: Es tu libro. 2. Long form: El libro es tuyo. 3. For clarification, you might see the prepositional phrase: Es tu libro de ti. 4. The emphatic form is the pronoun with the article, EXCEPT ...
Monday, June 3, 2013 at 10:16am

Spanish
Just where are YOUR answers? I do not provide the answers but help you with what you have done. Is there a model to explain the form you are required to use? GUESSING, and I do not like doing that, you must be working with "possessives" such as: 1. Este sombrero es ...
Sunday, June 2, 2013 at 9:56pm

Spanish
I'll send this to our Spanish expert, SraJMcGin.
Sunday, June 2, 2013 at 8:27pm

Spanish
Tu amigo insiste en preguntarte de quiénes son las cosas. Tú le contestas de forma muy enfática. 1.¿De quién es este sombrero? / tú 2.¿De quiénes son estos cinturones? / Tomás y Ricardo 3.¿De quiénes ...
Sunday, June 2, 2013 at 8:24pm

spanish II
Has anyone taken Spanish 2 in summer school from apex? What was it like?
Sunday, June 2, 2013 at 2:29pm

Spanish
La palabra escondida es unscramble these letters sneauodsyma
Tuesday, May 28, 2013 at 4:19pm

Spanish
OOps. I rarely take time to proofread but #6 should be bebí, #7 menú and 17. comió (typos! Sorry.) Sra
Monday, May 27, 2013 at 3:00am

Spanish
This accent Què is a French accent and you need Qué = going this way. 2. café & sólo (accents) 3. qué 6. beb´ˆ...bebió 7. Sé, men´¨ 9. qué 10. "with what 11. Sí = plural question requires ...
Monday, May 27, 2013 at 2:58am

Spanish Help
The accent going this way ` is a French accent. You need the accent going this way Qué... 1. D may be a possibility but a better answer is C de la noche 2. Sí (proper accent)... 2, 3, 4 = all correct except in #4 for único, médico and A is probably ...
Monday, May 27, 2013 at 2:41am

Spanish
1-B 2-A 3-D 4-C 5-D 6-D 7-A 8-B 9-C 10-B 11-C 12-D 13-B 14-C 15-B 16-D 17-C 18-could be D 19-A 20-B
Sunday, May 26, 2013 at 7:29pm

Spanish
Thank you this was a lot of help. I usually have a problem with verbs and masculine/ feminine its always thrown me.
Sunday, May 26, 2013 at 7:05pm

Spanish
Please use the same name for your posts. I'll send this to Sra.
Sunday, May 26, 2013 at 6:59pm

Spanish
1)No tengo tiempo para arreglar mi cuarto. Voy a poner la ropa _____ de la cama. Nadie puede verla. A. encima B. debajo C. delante D.al lado I said B 2) He probado el cafè sòlo _______; no me gusto. A. una vez B. siempre C. nunca D. casi nunca I said A 3) ¿...
Sunday, May 26, 2013 at 6:56pm

Spanish Help
I'll send this to SraJMcGin.
Sunday, May 26, 2013 at 6:41pm

Spanish Help
Hi! I'm unsure about these questions. I answered them, but I'm not 100 % sure about my anwers. 1) ¿Què hora es? Son las once _______. A. por el dìa B. de la tarde C. de la noche D. en media hora I said D 2) ¿Puedes sacar libros de la ...
Sunday, May 26, 2013 at 6:39pm

Spanish
For you, Eri, I will check them all and that is because you have tried them all! #1 - 3 = perfecto #4 = “papa” with no accent means “potato” and capitalized, it means “Pope.” So “papá” is Dad, etc. #5 = Here is a false friend in ...
Sunday, May 26, 2013 at 1:25am

Spanish
I'll send this to our Spanish expert, Sra JMcGin.
Saturday, May 25, 2013 at 7:43pm

Spanish
1. Vamos ______ para comprar comestibles. A. a la tienda de regalos B. al almacèn C. a la cocina D. al supermercado I said D 2. Para ______ una tarjeta postal, necesito poner ______. A. sacar / un sello B. poner / mi nombre C. enviar / un sello D. llevar / algo I said C...
Saturday, May 25, 2013 at 7:35pm

Spanish
This is an awful lot to check. Please indicate 10 or less that you're really unsure about and post them. Then someone will check those for you.
Saturday, May 25, 2013 at 7:14pm

Spanish
1. Vamos ______ para comprar comestibles. A. a la tienda de regalos B. al almacèn C. a la cocina D. al supermercado I said D 2. Para ______ una tarjeta postal, necesito poner ______. A. sacar / un sello B. poner / mi nombre C. enviar / un sello D. llevar / algo I said C...
Saturday, May 25, 2013 at 7:11pm

American History
Following the Spanish -American War. and espeacially in regard to American occupation of the philippines, most anti-imperialists argued that... A. The occupation would lead to unhealthy racial-mixing. B. Because all war was immoral, the fruits of war were tainted. C.installing...
Wednesday, May 22, 2013 at 6:16pm

spanish
There are 2 positions with gerunds (-ndo) and infinitives. You may either put the pronouns (direct, indirect, reflexive) in front of the conjugated verb OR attached to the -ndo + an accent mark or infinitive. You do not get BOTH choices; only ONE of the 2. Example: Ellos ...
Tuesday, May 21, 2013 at 10:42pm

One S.S. Question
3. Which of the following does not describe the city of San Juan? (1 point) a combination of old Spanish style buildings and modern skyscrapers luxurious waterfront hotels that draw many tourists steep mountains and rolling hills, scattered with small farms of mangos and ...
Tuesday, May 21, 2013 at 5:22pm

One S.S. Question
Ooops I did that wrong. 3. Which of the following does not describe the city of San Juan? (1 point) a combination of old Spanish style buildings and modern skyscrapers luxurious waterfront hotels that draw many tourists steep mountains and rolling hills, scattered with small ...
Tuesday, May 21, 2013 at 5:19pm

One S.S. Question
3. Which of the following does not describe the city of San Juan? (1 point) a combination of old Spanish style buildings and modern skyscrapers luxurious waterfront hotels that draw many tourists steep mountains and rolling hills, scattered with small farms of mangos and ...
Tuesday, May 21, 2013 at 5:18pm

spanish
I'll send this to our Spanish expert, SraJMcGin.
Tuesday, May 21, 2013 at 4:39pm

spanish
how do I change the position of a reflective pronouns so that the clause keeps its senses.? Example: Ellos vienen a despedirse esta noche.
Tuesday, May 21, 2013 at 4:36pm

spanish
Me llamo Sra Sue.
Monday, May 20, 2013 at 12:30pm

spanish
como te llamas
Monday, May 20, 2013 at 12:06pm

Spanish
Sorry that they were not ALL with "hace + que" so here are the other answers. 2. A 3. question should have "jugar al tenis" but the answer IS C 4. A 5. D 6. B 7. A 8. Not B but D. Look CLOSELY at the question because the verb is PLURAL. That means that the ...
Sunday, May 19, 2013 at 5:50pm

Spanish
I"m not sure what you are doing here. I must always see the instructions before I see the items. Number 1 says this so far: 1. Have you been swimming in the ocean for a month? For 2 months. A. How long is it? B. How long is it that C. For a month. D. At what time? Do you ...
Sunday, May 19, 2013 at 5:13pm

Spanish
I'll send this to SraJMcGin.
Sunday, May 19, 2013 at 4:40pm

Spanish
1) ¿ Hace un mes nadas en el mar? Hace dos meses. A. Cuánto tiempo hace B. Cuánto tiempo hace que C. Hace un mes D. A qué hora I said C 2) Hace tres horas ______ el piano. Me duelen mucho los dedos. A. que toco B. yo toco C. qué toco D. me ...
Sunday, May 19, 2013 at 4:36pm

Spanish
1. the subject in this one is NOT "abuelos" but "apartamento" which is singular & masculine = B. Su 2. this is a plural subject = Evangelina & tú = ustedes = 3rd person plural = A. Prefieren 3. OK 4. A says that I am dirty! Intead, you are referring ...
Saturday, May 18, 2013 at 6:22pm

Spanish
I'll send this to our Spanish expert, SraJMcGin.
Saturday, May 18, 2013 at 4:39pm

Spanish
1) Mis abuelos viven en Manhattan. ______ apartamento es grande y bonito. A. Sus B. Su C. Nuestros D. Nuestro I said A 2) Para la comida, ¿ _______ Evangelina y tú el pescado o el bistec? A. prefieren B. prefiero C. prefieres D. prefiere I said D 3) _______ despu...
Saturday, May 18, 2013 at 4:32pm

english
Negative Concord - Means that there must be more than one negative word in a sentences - Can be found in some languages like French, Spanish or Russian -> French: Je na vais nulle part. I’m not going nowhere -> I’m not going anywhere -> Spanish: No he visto ...
Wednesday, May 15, 2013 at 5:42pm

better?
I*m a good girl :) Is it good this way? - Means that there must be more than one negative word in a sentences - Can be find in some languages like French, Spanish or Russian -> French: Je na vais nulle part. I’m not going nowhere -> I’m not going anywhere ->...
Wednesday, May 15, 2013 at 5:14pm

english
Hey, can naybody please look wheter I wirte it all right? Thanks :) Negative Concord - Means that there must be more then one negative word in a sentences - Can be find in some languages like French, Spanish or Russian -> French: Je na vais nulle part. I’m not going ...
Wednesday, May 15, 2013 at 4:18pm

english
As it sailed south, Lord Nelson's great ship, Victory, met the Spanish fleet near Trafalgar. 12. The simple subject of the sentence is A. Lord Nelson. B. ship. C. fleet. D. south. I think best answer is B?
Wednesday, May 15, 2013 at 1:43pm

spanish 1
gaston subio a los autitos chocadores pero primero teníamos almuerzo y caminó allí
Tuesday, May 14, 2013 at 8:32pm

spanish 1
this is what it means "Gaston rose to the bumper cars but first...." (finish off myself) we had lunch and walked over there
Tuesday, May 14, 2013 at 7:38pm

spanish 1
gaston subio a los autitos chocadores pero primero __________
Tuesday, May 14, 2013 at 6:59pm

spanish 1
gaston subio a los autitos chocadores pero primero __________ Tabien en el zoologico
Tuesday, May 14, 2013 at 6:58pm

Spanish
1-6 are perfect. #7 = look at the first word "ojos" which is plural, so the only answer is A. #8 & #9 = perfect #10. el suéter is masculine/singular so the answer is "lo" = D #11 = perfecto #12 = this is the use of the pretérito (Compré...
Sunday, May 12, 2013 at 10:36am

Spanish
1. Mi padre no es bajo. Es ______. A. alto B. feo C. paciente D. gemelo I said A. 2. Me gustan los perros grandes. No me gustan los perros __________. A. jóvenes B. menores C. canosos D. pequeños I said D. 3. Mis hermanos son gemelos. _______ A. son hijos ú...
Saturday, May 11, 2013 at 8:40pm

Spanish
Then make sure it is singular = cuate T hat is a Mexican word meaning either twin or pal. Sra
Friday, May 10, 2013 at 1:14pm

Spanish
Thank you...we are learning cartas right now that's why I used it and she also wanted us to use cuates for friend - thank you for your help.
Friday, May 10, 2013 at 11:05am

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Foreign Languages

Search
Members