Tuesday
July 29, 2014

Homework Help: Foreign Languages: Spanish

Recent Homework Questions About Spanish

Post a New Question | Current Questions

Spanish
The instructions are to choose the best answer for the statements. I'd like to know if I answered correctly or if I should change my answer. 1. Esta mochila es demasiado pesada. ¿Está muy lejos el ________? A. fósforo B. palito C. valle D. campamento I...
Thursday, July 17, 2014 at 5:06pm

Spanish help
1. ¡Qué sabrosa está la paella! Le voy a pedir _______ a mi amiga. A. la mostaza B. la receta C. el cocinero D. la masa I said B 2. Tengo que llevar un plato a la fiesta de Marta, pero no sé cocinar muy bien. ¿Qué debo hacer? Sugiero ...
Wednesday, July 16, 2014 at 7:52pm

spanish
Each of the Spanish sentences below is incorrect in either grammar or meaning. Rewrite each sentence correctly. 1. El rey que canta está tocando el tambor. The king that used to sing is playing the drum. 2. Él y ella está tomando jugo. He and she are ...
Tuesday, July 15, 2014 at 12:45pm

Spanish
The instructions are to choose the best answer for the statements. I'd like to know if I answered correctly or if I should change my answer. 1. Perdone, señor. ¿Puede decirme dónde puedo cambiar cheques de viajero? Ud. Puede cambiarlos en _________. A...
Monday, July 14, 2014 at 11:21pm

Spanish help
The instructions are to choose the best answer for the statements. I'd like to know if I answered correctly or if I should change my answer. 1. ¿A qué se dedica tu padre? Es ______ de computadoras. A. mecánico B. obrero C. escritor D. técnico I ...
Sunday, July 13, 2014 at 11:56pm

Spanish
Hey, i just wanted to know if i got the questions right? Thanks Choose the sentence in which the verb, shown in quotation marks, is grammatically correct. A. El principe no "está" en casa. ➭B. ¿Dónde "es" Maria? C. Ella "est...
Monday, July 7, 2014 at 10:43pm

Spanish
Our spanish class has been given a 1-minute speech to write up over the holidays, but our teacher hasn't provided us with any extra material we can use. I was wondering if you could give me sentence starters etc. to help me work on it. Here is the scenario: (my chosen ...
Monday, July 7, 2014 at 9:41pm

american history
Under the _______ system, Spanish conquistadores were rewarded with local villages and control over the local labor force.
Monday, July 7, 2014 at 4:58pm

Spanish
Discuss your opinions and ideas about three different popular political issues. Include how you think things should be and what you wish certain people would do about it. Articulate your ideas on paper (one-page, typed) using the subjunctive.
Sunday, July 6, 2014 at 1:57pm

Cattle ranching
Who introduced the skills of cattle ranching to the Americas? J. The Spanish K. The English L. The French M. The Dutch My answer- M
Thursday, July 3, 2014 at 5:10pm

spanish
How do you ask..."have you been studying your driver's manual?" in Spanish
Tuesday, July 1, 2014 at 2:57pm

Psychology
Which of the following statements best describes proactive interference? A. Having majored in French history in the 1960's, Ken finds it difficult to grasp new discoveries about Marie Antoinette B. While learning Italian, Lucy realizes she is losing her ability to speak ...
Monday, June 23, 2014 at 5:53pm

spanish
Are my answers correct? Use el adverbio TAN o una forma del adjetivo TANTO para formar frases de comparación en cada instante. 10. China es un país con mucha gente (1.300.000.000 personas). Aunque es más grande, Los Estados Unidos sólo tiene 280.000...
Saturday, June 21, 2014 at 8:07pm

Spanish
Usa ORACIONES COMPLETAS para completar estas actividades. (9) 1. ¿Tiene buena pinta? Escriba un párrafo de 4-5 oraciones para describir la foto encima de esta pregunta. Use una variedad de vocabulario y verbos. (5) Answer 2. ¿Te gusta la idea de comer ...
Saturday, June 21, 2014 at 6:06pm

Spanish
I'm suppose to translate the English sentences into Spanish sentences. Have i done the grammar,meaning, and spelling right? 1.) El rey que usado canta está jugando el tambor. The king that used to sing is playing the drum. 2.) Él y ella está bebiendo ...
Friday, June 20, 2014 at 9:21pm

Spanish Preterite/Imperfect Sentences
Hello, I have more sentences that I need proofread... Thanks in advance! 1 Nací en Singapur hace dieciséis años. 2 Yo vivía en un apartamento alto. 3 Cuando era niña, me gustaba visitar la biblioteca grande en mi camino a casa desde la ...
Thursday, June 12, 2014 at 8:35pm

Spanish Grammar
I need help with my grammar -- could someone proofread these sentences? 1. Cuando me despierto, me acuesto en mi cama durante cinco minutos. 2. Después de cinco minutos, me levanto de la cama. 3. Entonces, voy al baño y me ducho. 4. Salgo de la ducha y me seco. 5...
Wednesday, June 11, 2014 at 9:28pm

Spanish
I'm doing my work but i don't get these three questions at all. Could you explain them as well? ★Which part of this sentence is not correct? Esta muchacha tan bonito es alta. A. Esta B. bonito ✔C. muchacha ★Choose the correct verb for tastes in the ...
Wednesday, June 4, 2014 at 11:08am

Civic
Country A has always focused on producing cotton. Country B is a producer of coffee, grain, and textiles. Based only on this information, which statement is true about these two countries? (1 point) Country A exports more than Country B. Country A has a more diversified ...
Monday, June 2, 2014 at 3:06pm

American History
Following the Spanish-American War, and especially in regard to American occupation of the Philippines, most anti-imperialists argued that A. the occupation would lead to unhealthy racial mixing. B. installing tyranny abroad would encourage tyranny at home. C. cheap, imported...
Sunday, June 1, 2014 at 1:18pm

Spanish
Sra. do my answers look correct? Part I Los mandatos en contexto. Escoge el mandato apropiado. Pon atención al contexto para determinar si es un mandato formal o informal. 1. Sé que Ud. tiene hambre pero, ¡no _______________! A. lo come B. lo coma C. c&...
Thursday, May 29, 2014 at 7:38pm

Spanish / Language
Carlos lives in Segovia in an apartment on the bottom floor of a beautiful old building. What do you call this floor in Spanish? Be sure and use the article, "el" or "la" with it. (1 point) Fill-in-the-Blank 2. Roberto lives two floors above Carlos. What ...
Saturday, May 24, 2014 at 6:58pm

Spanish
Hi, I would like some tips on what to say when you're talking to a friend about what you're packing & need to buy to go on a trip. This is a conversational piece where it is required that we speak out of context as well (talking about the weekend, activities planned in...
Friday, May 23, 2014 at 10:29pm

Spanish
Hola Sra. Do these look ok? Part I ¿Conoces esta foto? 1. Es una vista del interior de la Mezquita de Córdoba. Tomando en cuenta la información en las secciones de Cultura en contexto (semanas 2 y 11) y los textos culturales Sevilla monumental y La ...
Wednesday, May 21, 2014 at 7:36pm

Help Mrs.Sue LA
Courage to Speak “Any volunteers?” Ms. Chavez scanned the class. Ming slouched farther down in her seat. “Come on now, you’ll all have to interview someone sometime this year. No one wants to go first? Okay, I’ll just have to choose someone.” I am...
Wednesday, May 21, 2014 at 10:51am

Spanish
Spanish Help Me Plz!!^__^ _________ 1. La Marcha _________ 2. La Cruz de Guía _________ 3. La Bulla _________ 4. Los Nazarenos _________ 5. El Paso del Cristo _________ 6. Los Penitentes _________ 7. El Paso Palio a. crowds of people b. the members of the fraternity, ...
Wednesday, May 21, 2014 at 8:50am

Spanish 2
Can someone help me with these two? Thanks! :) Directions: Re-write the sentences in Spanish. The sentences are in all tenses. 1.) Include a direct or indirect object pronoun in the re-write: He used to buy books for the students. 2.) We have eaten breakfast. My answers: 1.)...
Tuesday, May 20, 2014 at 8:14am

language arts check
In the sentence "How could anyone get Elbures out of that orchestra of sound?" what does the orchestra refer to? ------------ a musical group played at Immigration the Spanish pronunciation of Alvarez the name Elbures the American pronunciation of Alvarez***
Monday, May 19, 2014 at 8:58pm

Social Studies
1. In a typical rural village in Mexico, you might expect to find that most people living on farms get their food by a. growing their own. b. buying what they need at large supermarkets. c. buying what they need at small supermarkets. d. gathering nuts and wild berries. 2. ...
Monday, May 19, 2014 at 2:53pm

Spanish 2
Re-write the sentences in Spanish. Are my answers correct? Thanks! :) 1.) I used to eat. 2.) Clean!! 3.) You (informal) have seen the movie. 4.) I practiced yesterday. 5.) When I was young, I played soccer. My answers: 1.)Yo solía comer. 2.)Limpio! 3.)Usted ha visto la ...
Monday, May 19, 2014 at 10:05am

Spanish (Please help me)
This is my assignment: Imagine you are babysitting your little brother. Write a total of 5 Spanish sentences using tú commands telling your little brother what to do. Write 3 sentences using regular verbs. Write 2 sentences using irregular verbs. You can use the ...
Friday, May 16, 2014 at 2:39pm

Spanish
This is my assignment: Imagine you are babysitting your little brother. Write a total of 5 Spanish sentences using tú commands telling your little brother what to do. Write 3 sentences using regular verbs. Write 2 sentences using irregular verbs. You can use the ...
Friday, May 16, 2014 at 12:42pm

Spanish
Sra do theses look correct? Part I ¿Por o Para? Complete each statement correctly by choosing either POR or PARA. 1. Sacar buenas notas en esta clase es muy importante _____ mí. para 2. El drama Spy Kids fue escrito _____ Robert Rodríguez. por 3. Estuvimos...
Thursday, May 15, 2014 at 5:51pm

social studies
1) ___________ make up the majority of the population in Guatemala. Spaniards Incas Mexicans Native Americans 2. One challenge that makes it hard for the Mayas to retain their land is that they are more likely to think of themselves as ______ than _______. Maya, Guatemalan. ...
Monday, May 12, 2014 at 2:55pm

SS
1) ___________ make up the majority of the population in Guatemala. Spaniards Incas Mexicans Native Americans 2. One challenge that makes it hard for the Mayas to retain their land is that they are more likely to think of themselves as ______ than _______. Maya, Guatemalan. ...
Monday, May 12, 2014 at 2:32pm

History PLEASE HELP!!!
1.   Which is a key factor that affects the climate of mountainous Latin America?  (2 points) • snow • El Niño • elevation • sea breezes 2.   Which statement best describes the economies of Central America?  (2 ...
Friday, May 9, 2014 at 4:19pm

Spanish
Sra. will you please check my answers? Thank you so much! 1. Rewrite the following text in the imperfect indicative. Una vez al mes, mi hermana Sonia y sus amigos van al teatro. Son cinco compañeras de colegio que se llevan muy bien. María va todos los mié...
Thursday, May 8, 2014 at 6:43pm

Socail Studies
8. Which of the following statements about the ancestry of most of the people of Central America is most accurate? (2 points) People in Central America are of African ancestry. People in Central America are of mestizo ancestry. People in Central America are of Spanish ancestry...
Wednesday, May 7, 2014 at 2:24am

why
What is liboche unscrambled in spanish?
Tuesday, May 6, 2014 at 4:43pm

Spanish Proofreading
I haven't been able to meet with my Spanish professor to go over my short composition (it basically had to be a past narration using only the preterite and imperfect). If any Spanish speakers wouldn't mind reading it and letting me know what I need to correct that ...
Sunday, May 4, 2014 at 5:09pm

Spanish Proofreading
I haven't been able to meet with my Spanish professor to go over my short composition (it basically had to be a past narration using only the preterite and imperfect). If any Spanish speakers wouldn't mind reading it and letting me know what I need to correct that ...
Sunday, May 4, 2014 at 3:46pm

spanish
I haven't had a chance to meet with my Spanish professor about my composition and I need to turn it in soon. It's basically just a short past narration (15 sentences) using only the preterite and imperfect. If someone could read through it and let me know what things I...
Saturday, May 3, 2014 at 11:07pm

Spanish
En este momento, mis hermanos __________ el sol y mi madre ____________ un libro. Question 14 options: a. está tomando, está leyendo b. están tomando, está durmiendo c. estamos tomando, estás leyendo d. están tomando, está ...
Saturday, May 3, 2014 at 3:06pm

Spanish
Mi amigo Pedro ____ al fútbol todos los sábados y los domingos nosotros _____ en nuestro restaurante favorito. Question 11 options: jugamos, almuerza juegan, almuerzan juegas, almorzamos juega, almorzamos is it D 2. Los miércoles mi novia ______ gimnasio ...
Saturday, May 3, 2014 at 2:54pm

Spanish
1. ___ hermanas son ____. Question 7 options: Su, bonitas Sus, bonita Tu, bonitas Sus, bonitas is it C 2. Por las tardes, mis padres siempre _____ en el jardín (garden). Mi abuela está en su cuarto (room) porque ______ descansar mucho. Question 8 options: comemos...
Saturday, May 3, 2014 at 2:43pm

Spanish
1. Los sábados nosotras no estudiamos. Maribel _____ salsa y yo _____ opera. Question 4 options: baila, canto bailas, canto bailan, canto bailamos, cantamos is it A 2. Erica: "¡Hola! ¿Cómo se llama usted?" Carolina: "_________ Erica. &...
Saturday, May 3, 2014 at 2:32pm

Spanish 2
Fill in the blank with the correct form of the present perfect. You do not need capital letters or accents for this. 1.) Los chicos_____hecho la tarea. 2.) Maria ____ ____ (limpiar) 3.) Usted ha ____(ver) la pelicula? 4.) Yo he ____(comer) los tacos. 5.) Nosotros _____leido el...
Thursday, May 1, 2014 at 9:10pm

Spanish 1
How do you respond to these spanish questions? ¿Como se llaman tus padres? ¿De donde son? ¿Donde trabajan? ¿Cuantos hermanos tienes?¿Como se llaman?Donde estudian o trabajan? Cuantos primos tienes?Cuales son los apellidos de ellos?¿...
Wednesday, April 30, 2014 at 10:12pm

Spanish
Sra. are my answers correct? Thank you! Part I ¿Subjuntivo, indicativo o infinitivo? Choose the correct verb form to complete each sentence. 1. Tengo miedo de que mi novio _____. A. mienta B. miente C. mentir B. miente 2. ¡Qué lástima que ese hombre ...
Wednesday, April 30, 2014 at 8:28pm

Language arts plz help
1. The poet uses all of the following in "Annabel Lee" except (1 point)alliteration. simile. repetition. rhyme. 2. Which of the following best shows that the speaker is still deeply in love with Annabel Lee? (1 point)The speaker explains that he and Annabel Lee were...
Tuesday, April 29, 2014 at 3:19pm

Spanish
Sra, Are my answers correct? Thank you. Complete the following sentences using the subjunctive 1. Dudamos que ellos… Dudamos que ellos vengan a la fiesta. 2. Es imposible que ella... Es imposible que ella llegue aquí a tiempo. 3. Es importante que tú... Es ...
Friday, April 25, 2014 at 9:57pm

SOCIAL STUDIES HELP PLEASE?! c:
1) ___________ make up the majority of the population in Guatemala. Spaniards Incas Mexicans Native Americans 2. One challenge that makes it hard for the Mayas to retain their land is that they are more likely to think of themselves as ______ than _______. Maya, Guatemalan. ...
Friday, April 25, 2014 at 12:47pm

Social Studies
Can somebody please check my answers? Thank you :) 1. Which is a key factor that affects the climate of mountainous Latin America? a. snow b. El Niño c. elevation ** d. sea breezes 2. Which statement best describes the economies of Central America? a. Central America&#...
Thursday, April 24, 2014 at 12:33pm

social studies (check answers)
1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican ...
Monday, April 21, 2014 at 4:31pm

social studies (check answers)
1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican ...
Monday, April 21, 2014 at 1:22pm

Spanish
Sra. can you please correct my answers? I am so grateful for your help! Part I Answer the questions using the "PRESENT PROGRESSIVE." 1. ¿Qué estáis estudiando ahora? Estoy estudiando español ahora 2. ¿Con quiénes están...
Thursday, April 17, 2014 at 11:18pm

social studies check answers
2.B 3.A 4.C 5.B 2.Caribbean South America has A. a predominantly tropical climate. B. varied climate zones due to coastal and highland areas. C. an arid climate in the north and a wet climate in the south. D. mountain climates determined by elevation. 3.Which statement best ...
Wednesday, April 16, 2014 at 11:54am

HELP!
Next year (sophomore year) I'm taking the following courses: Honors Algebra II/Trig Spanish III Health AP Biology Honors English AP World History Is AP Bio and world history hard? or no it's not just the exam. Please tell me because this is my first year taking AP.
Monday, April 14, 2014 at 8:00pm

World Civilization
1. In 1789, the National Assembly revoked the privileges of the aristocracy. This occurred in reaction to A. a peasant uprising. B. Louis XVI's withdrawal of troops from Paris. C. discontent among the poor people of Paris. D. the storming of the Bastille 2. What was ...
Friday, April 11, 2014 at 5:14pm

Spanish
Are my answers correct? Parte I: Conteste las preguntas en frases completas en español 1. ¿Qué significan las palabras te y té? Te es un pronombre, mientras que el té es una bebida. 2. ¿Prefiere Ud. usar el tiempo futuro o IR A + ...
Thursday, April 10, 2014 at 4:58pm

spanish
Write the object pronouns that would correctly complete each sentence. Lupe muestra la revista a nosotros. Lupe________ ________muestra.
Thursday, April 10, 2014 at 12:49pm

spanish
Using the subject “usted” and the verb in the imperative, tell your instructor three things she or he must do. Then tell your instructor two things she or he must not do. You will be graded on accuracy and pronunciation. Provide your sentences in Spanish.
Monday, April 7, 2014 at 12:51pm

spanish
Usted debe corregir las pruebas. Usted tiene que darme más tiempo. Usted debe ir con nosotros. Usted no debe mascar chicle. Usted no tiene porqué hacerlo, que lo hagan ellos.
Monday, April 7, 2014 at 12:48pm

Spanish- Sin a or a
I have to chose whether or not the sentence needs preposition a or no a (sin a) 1) ¿Conoces__ alguien que organice fiestas de aniversario? 2)Busco__ alguien que me ayude a organizar la mía. 3)Necesito __ un grupo musical que sea bueno. 4) Lo siento, no conozco__ ...
Thursday, April 3, 2014 at 1:58pm

Spanish
This is online homework that I have done but I am having trouble with 3, 5, 6, 7, and 8. For 3 i put l, for 5 d, for 6 b and for 8 i. But they were in correct. 1) (blank) esta todo bien y esperamos que 2) (blank) tambien lo este. 3) (blank) lo pensemos y lo conversemos, tu ...
Thursday, April 3, 2014 at 1:30pm

spanish
if someone could help me conjugate these words correctly id really appreciate it!(sorry, I was unable to put accentos) 1. ?Habra alguien que me (comprender)? 2. Querian que tu (ir) a la biblioteca. 3. Tomas fue a la carcel porque (robar)a alguien. 4. Era imposible que tu el (...
Wednesday, April 2, 2014 at 10:12pm

Spanish 101
Choose the logical word or words to complete each sentence. 1. A mis hermanos y a mí nos____ aprender verbos nuevos. 1 encanta 2 encantamos 3 encanto 4 encantan I chose answer 2 ecantamos 2. A mi papá ____ molestan los niños traviesos. 1 los 2 me 3 se 4 le...
Wednesday, April 2, 2014 at 7:52pm

Spanish
Are my answers correct? I had the most trouble with the accents in part II. Thank you. Part I Llene los espacios en blanco con la forma correcta del verbo en la forma del presente progresivo utilizando el verbo ESTAR con el gerundio. 1. Sé que vosotras no _____ ...
Wednesday, April 2, 2014 at 5:00pm

Spanish Help please
I'd just like to know if I have these correct or not. 1. Los actores usan ______ para aprender su papel. A. un guión B. un director C. una escena D. unos efectos especiales I said C 2. Te gusta muho actuar, ¿verdad? ¡Claro que sí! Quisiera hacer ...
Tuesday, April 1, 2014 at 8:49pm

Spanish Help
1. ¿Qué te pasó en ;a sala de emergencia? Me _____ una inyección. A. quemaron B. tomaron C. cayeron D. pusieron I said B 2. ¿Qué te pasó en el hospital cuando te rompiste la muñeca? Primero me sacaron ____ y luego me ...
Tuesday, April 1, 2014 at 4:21pm

Spanish Help please
1. ¿Qué te pasó en ;a sala de emergencia? Me _____ una inyección. A. quemaron B. tomaron C. cayeron D. pusieron I said B 2. ¿Qué te pasó en el hospital cuando te rompiste la muñeca? Primero me sacaron ____ y luego me ...
Tuesday, April 1, 2014 at 12:13am

Spanish
Am I correct? I. Conteste las preguntas utilizando mandatos formales. Trate de usar pronombres cuando posible. 1. ¿Es necesario apuntar la dirección? No, lo me no apunte la dirección. 2. ¿Debo sacar el plano de la ciudad? Saquelo. 3. ¿Es ...
Friday, March 28, 2014 at 7:32pm

Social studies check answers ***damon***
1.A 4.A 5.B 6.C 8.C 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the region’s coast. 4. ...
Wednesday, March 26, 2014 at 11:06am

Spanish 2
Re-write the following sentences in correct Spanish and use direct and indirect object pronouns. 1.) We need to wash the car for you. 2.) We used to wash the car. 3.) Mom makes pizza. 4.) Mom makes pizza for me. 5.) I want to see a movie.(una película) 6.) Mom wants to ...
Tuesday, March 25, 2014 at 7:43pm

spanish - HELP!
Fill in the blank with the correct direct object pronoun, based on the word in parentheses that best complete this sentence Tu ____ buscas. (nosotros) I need help with this!
Tuesday, March 25, 2014 at 2:52pm

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:38pm

Basic Spanish
My grandson need tutoring in basic Spanish to improve translate from Spanish to English in writing assignments, &grammar . Do you have review , similar to Khanacademy ? He needs tutoring to improve basic Spanish , has no tutoring in his school. Thank you
Sunday, March 23, 2014 at 8:46am

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
Friday, March 21, 2014 at 10:29am

College Math
In a group of 200 high school students, 36 are taking biology, 52 are taking Spanish, and 126 are taking neither biology nor Spanish. If one of these 200 students is to be chosen at random, what is the probability that the student chosen is taking biology but not Spanish?
Wednesday, March 19, 2014 at 2:49pm

social studies
1.D 2.B 4.C 1. the monumental cities of the incas demonstrated their A. extensive trade networks B. high level of organization C. interest in astronomy D. dependence on farming. 2. How does jose de san martin contribute to the formation of nations in the region? A. he became ...
Tuesday, March 18, 2014 at 2:50pm

grammar
In The Space Before Each of the Following items, place a C if the capitalization is correct, a zero (0) if it is incorrect. Then insert capitals where should be, and draw a line through capitals that should be small letters. 1.the Rocky Mountains i got C 2.my spanish course i ...
Tuesday, March 18, 2014 at 2:46pm

Spanish help
1. ¿Se divirtieron Uds. En la fiesta de fin de año? Sí, pero comimos demasiado. La madre de Pablo nos ______ mucha comida. A. sirve B. saludó C. besó D. sirvió I said D 2. Carla, el tocacintas mío no funciona. ¿Puedo usar...
Saturday, March 15, 2014 at 2:40am

spanish
Who forced napoleon bonaparte to abandon plans for an American empire ?
Friday, March 14, 2014 at 11:02pm

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 at 11:20am

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 at 10:18pm

Spanish Help please
1. ¿Sabes quién ganó el partido de fútbol? Sé que _______. A. soportaron B. empataron C. prestaron D. fueron I said B 2. ¿Cómo te _______ cuando eras pequeño? Muy mal. Siempre me peleaba con mi hermana menor. A. llorabas ...
Wednesday, March 12, 2014 at 7:31pm

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:50pm

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:48pm

Spanish Help
1. En nuestra escuela, muchos estudiantes quieren ser miembros del ________. A. consejo estudiantil B. orquesta C. piano D. contributor I said A 2. ¿En qué actividades extracurricular participas tú? ________ todos los martes. A. Tocas en la banda B. ...
Tuesday, March 11, 2014 at 4:15pm

Spanish Help please
1. Aquí están las diapositivas. ¿Dónde está el _______________? A. sacapuntas B. sujetapapeles C. bufet de ensaladas D. proyector I said D 2. ¿Traes los papeles de la oficina? Sí. Aquí ______ tienes. A. las B. los C. lo D...
Tuesday, March 11, 2014 at 12:01am

Spanish 2
Fill in the blank with the correct imperfect form of the verb. Include accent marks when needed. 1.) Mis amigos______la playa. (ir) 2.) Mama______la casa. (limpiar) 3.) Mi hermano y yo____la leche.(beber) 4.) Yo_____la cena. (preparar) 5.) ¿Tú_____los libros? (...
Thursday, March 6, 2014 at 7:51am

Spanish
Complete the question with the correct form of the interrogative word ¿ * día es hoy? Hoy es miércoles 14 de junio
Wednesday, March 5, 2014 at 6:00pm

spanish 2
Fill in the blank with the correct imperfect form of the verb. Include accent marks when needed. 1.) Mis amigos______la playa. (ir) 2.) Mama______la casa. (limpiar) 3.) Mi hermano y yo____la leche.(beber) 4.) Yo_____la cena. (preparar) 5.) ¿Tú_____los libros? (...
Wednesday, March 5, 2014 at 11:57am

please check(Social studies)
im not gonna get frustrated with this anymore because it wont help me but i read some info online and thought these new answers where related to the topic 16.Which aspect of Aztec culture benefitted the Spanish when they were conquering the Aztecs? A.The Aztecs made enemies of...
Tuesday, March 4, 2014 at 12:19pm

Social studies***help***
HI im Dalia and i just want my answers to be checked for the subject of Social studies.thanks again. 6.Which aspect of Aztec culture benefitted the Spanish when they were conquering the Aztecs? A.The Aztecs made enemies of the surrounding tribes who were more than happy to ...
Tuesday, March 4, 2014 at 11:44am

please check(Social studies)
): 12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. (I pick A.) B. introducing new political principles to Mexico. C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial ...
Tuesday, March 4, 2014 at 10:18am

Mrs.Sue i have the CORRECT ANSWERS !
12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. (I pick A.) B. introducing new political principles to Mexico. C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial revolution...
Monday, March 3, 2014 at 9:18pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. B. introducing new political principles to Mexico. (I pick B.) C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial revolution...
Monday, March 3, 2014 at 8:36pm

please check(Social studies)
honestly i just wanna finish this ive been on it for almost 2 weeks now because im to scared to submit please check these answers anyone please dont leave me hanging. 11. Which cause most motivated the push for Mexican independence from Spain? A. trade with the United States B...
Monday, March 3, 2014 at 8:23pm

Spanish
¿Cómo quieres que sean / funcionen los medios de comunicación? I just wanted to know what this sentence translates to Muchas gracias
Monday, March 3, 2014 at 5:20pm

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Foreign Languages

Search
Members