Thursday
April 24, 2014

Homework Help: Foreign Languages: Other Languages

Recent Homework Questions About Other Languages

Post a New Question | Current Questions

English
Thank you very much for your help. I forgot to include the following sentences. 1) Shakespeare doesn’t give importance to stage directions between acts. In the English theatre there was no curtain fall between the acts 2) As a rule, a Shakespearean play was over when all ...
Thursday, October 7, 2010 at 3:58pm

language arts
First write one noun of each type below.then write as sentence using the nouns. underline all the nouns in your sentence. common and concrete________________________________​__________________________. proper and concrete___________________. please help me because i cant...
Wednesday, October 6, 2010 at 6:24pm

Social Studies
Whatever may have been the extent of psychological knowledge at the time of Plessey vs Ferguson, this finding of the Kansas court is amply supported by modern authority. Any language in Plessey vs Ferguson contrary to the finding is rejected. We concluded that in the field of ...
Tuesday, October 5, 2010 at 11:12pm

daily oral language (DOL)
My answer was: We will see a play called "Cinderella" on Tuesday. My teacher says there is a comma after called. I say if there is a comma there, then doesn't one need to be after Cinderella also?
Tuesday, October 5, 2010 at 2:13pm

english
Please correct the following sentence for a daily oral language question: we will see a play called cinderella on tuesday I do not agree with how it was graded.
Tuesday, October 5, 2010 at 1:49pm

English
Please help with my narrative essay, running sentence, incorrect sentence context etc.My teacher asked me to give my paper to native English speakers to correct more and my friends did not take my paper too seriously. Your help is appreciated! When I was Africa my mind and ...
Monday, October 4, 2010 at 3:39pm

MATH SETS AND COUNTING
There are a total of 103 foreign language students in a high school where they offer only Spanish, French, and German. You are given the following details for this semester: 44 take Spanish. 44 take French. 42 take German. 7 take Spanish and French but not German. 5 take ...
Monday, October 4, 2010 at 10:57am

Psychology
Hi SRJ Please can you review my essay, I would appreciate any critisms In 1935 Allport claimed that “the concept of attitude is probably the most distinctive and indispensable concept in contemporary American social psychology”. (Allport, 1935) Attitudes are a major ...
Monday, October 4, 2010 at 2:31am

college bus. law
Hello, I need help writing my short essay. Instructions: IRAC stands for Issue, Rule, Application and Conclusion. When properly answering a legal essay, the writer should clearly identify the legal ISSUE in the fact pattern given. The proper RULE of LAW should then be APPLIED ...
Sunday, October 3, 2010 at 6:36pm

English language learned
How can data from various sources relating to the learners' progress be used as a tool to drive the standards-based instruction?
Friday, October 1, 2010 at 6:20pm

Language Arts
four definitions of the word nice that you would use in a paragraph to develop this topic sentence: "The word nice is surprisingly ambiguous"
Friday, October 1, 2010 at 1:28pm

Business Communication
1. Good writing costs companies money and these costs increase significantly if the communication is ineffective. Which of the following pairs would NOT be two additional costs to the company if written communication is poor? Paper and wasted time Postage and legal problems ...
Thursday, September 30, 2010 at 1:21pm

Language Arts
What are the appositives in this sentence:Football, a game loved by millions of people, is becoming even more popular.
Wednesday, September 29, 2010 at 9:22pm

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
Here are my answers thus far....Number 20 has not been answered. 1.b 2.c 3.b 4.d 5.a 6.b 7.c 8.b 9.a 10.c 11.b 12.b 13.c 14.a 15.d 16.c 17.b 18.c 19.b 20.? 1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games C. ...
Tuesday, September 28, 2010 at 9:17pm

Teachers Aide/Language and other Barriers
1. Suppose Mr. Smith holds so much prejudice against a student that it causes him to treat that student unjustly or unfairly. Mr. Smith is demonstrating A. stereotyping. C. handicappism. B. discrimination. D. racism. 2. If one child displays discriminatory behavior toward ...
Monday, September 27, 2010 at 10:11pm

Teachers Aide/Language and other Barriers
18. To welcome a new Asian student into your classroom, it would be appropriate to A. greet him or her warmly with a hug. B. have the student introduce himself or herself to the class. C. have classmates greet the new student by saying “welcomeâ€...
Monday, September 27, 2010 at 9:57pm

Teachers Aide/Language and other Barriers
14. As a teacher aide in a multicultural classroom, you should realize that A. your teacher is the best resource for information on diversity-related information. B. it’s up to you to help improve children’s attitudes today, so we can have a better world tomorrow. C...
Monday, September 27, 2010 at 7:02pm

Teachers Aide/Language and other Barriers
13. In an ESL classroom, teacher aides should prepare themselves to A. learn or become familiar with appropriate language-related software programs. B. handle all disciplinary measures that arise on behalf of the teacher. C. counsel parents regarding their childâ€&#...
Sunday, September 26, 2010 at 10:15am

Teachers Aide/Language and other Barriers
12. The best way for a school to demonstrate multicultural awareness is to A. host special “ethnic” or “diversity” student assemblies. B. include multicultural content in as many subject areas as possible—in mathematics, science, etc. C. celebrate ...
Saturday, September 25, 2010 at 11:52pm

Teachers Aide/Language and other Barriers
11. As a teacher aide in an ESL classroom, it’s within your responsibilities to A. meet with parents one-on-one to discuss their child’s progress. B. provide language translation for the teacher when requested. C. determine when an ESL student is ready to be ...
Saturday, September 25, 2010 at 11:39pm

Teachers Aide/Language and other Barriers
8. In general, the best type of multicultural classroom materials are those that A. demonstrate stereotypes of other biased behaviors. B. can be used in a wide variety of ways. C. are unusual or unique items from foreign countries. D. are ordered from specialized multicultural...
Saturday, September 25, 2010 at 11:14pm

Teachers Aide/Language and other Barriers
7. Besides learning to speak and read English, another goal of an ESL program is to A. prepare immigrant students for U.S. citizenship. B. help immigrant students “graduate” from bilingual classes to English-only ones. C. reduce the use by immigrants of their native ...
Saturday, September 25, 2010 at 10:54pm

English
Hi I have to write an essay that is due on Monday. However, English not being my second language I am having a hard time starting this essay. I don't know where to begin, what information to included ect. Please help me with essay and give me an ideas. Your help is ...
Friday, September 24, 2010 at 5:55pm

Language arts
I don't know how to write a summary. How do you write a summary?
Friday, September 24, 2010 at 5:22pm

Foreign Language School
Where are Foreign Language Schools ?
Friday, September 24, 2010 at 10:30am

english
Give 5 similaralities between spoken language and text/instant messaging
Thursday, September 23, 2010 at 5:21pm

art
I need help to create a 2 page informative newspaper advertisement for 2 exhibits. The first one I chose is from early Chinese civilization it is called Scholar of the eastern fence by Liang King. The other is from early Japanese civilization and is the illustration to the ...
Wednesday, September 22, 2010 at 11:34am

Critical Reading
If someone could please point me in the right direction on these questions? Please. And thanks in advance! 1.One of the reasons a critical reader would not reject the logic and validity of an argument is when the writer has extensive use of connotation. True or False? I ...
Wednesday, September 22, 2010 at 9:26am

Language arts
What are some facts about edgar allen p's story Never bet the Devil your head?
Tuesday, September 21, 2010 at 9:36pm

Language Arts
My daughter is writing a paper on her 3 favorite things about fall. She has chosen Halloween, Volleyball and Football. She is having a hard time with the introduction of it. Any ideas?
Monday, September 20, 2010 at 9:15pm

language
what is the difference between the -s at the tropics and the -s at the end of needs
Monday, September 20, 2010 at 11:19am

Assembly Language
Hello, i am new at assembly language and i just got started with this stuff. I have this assignment which doesn't make any sense to me. Can someone please help? I am using Kip Irvine's, Assembly Language for x86 Processors, 6th edition. These are the instructions to ...
Sunday, September 19, 2010 at 11:21pm

Business
After more than 10 years of proposals, revisions, and re-revisions, the National Conference of Commissioners on Uniform State Laws (NCCUSL) at long last voted to adopt the Uniform Computer Information Transactions Act (UCITA) on July 29. Like its better known cousin, the ...
Sunday, September 19, 2010 at 4:40pm

computer science (Assembly language)
Hello, i am new at assembly language and i just got started with this stuff. I have this assignment which doesn't make any sense to me. Can someone please help? I am using Kip Irvine's, Assembly Language for x86 Processors, 6th edition. These are the instructions to ...
Sunday, September 19, 2010 at 3:21pm

AP Language and Composition
I am writing a paper on the book The Great Gatsby by F. Scott Fitzgerald and my thesis is "In the Great Gatsby, F. Scott Fitzgerald shows us that material obsession often leads to the decay of ones soul." Does anyone know anywhere i can find sources relating to the ...
Thursday, September 16, 2010 at 12:04pm

Language Art
Would "Philosophy" be a good synonym for "thinking"? Thanks
Wednesday, September 15, 2010 at 8:07pm

Language Arts
I'm writing an essay on the topic " Contributing to the community" and I was wondering what you guy think if I start my first sentence like this. Everyone in their life had made some world-shattering contributions to the community.These significant additions help...
Wednesday, September 15, 2010 at 4:35pm

geography
Match the region to its description. 1. climate _defined by agreements between nations creating free trade zones 2. cultural _defined by average precipitation and temperature 3. economic _defined by factors including language, religion, or customs 4. physical _defined by their...
Tuesday, September 14, 2010 at 3:03am

Language Arts
What are 5 general elements or characteristics of the tall tale John Henry?
Monday, September 13, 2010 at 10:27pm

US History
Need help with this-- Should English be declared the official language of the US? List three effects that you believe such a law would have. Then write one paragraph explaining your position. I think it should be declared the official language, but I'm not sure what ...
Monday, September 13, 2010 at 3:58pm

computers
· Write a 200- to 350-word paper that describes the distinctions of data and information and briefly explains the process a computer uses to convert data into information. o Consider the following: Computers use a completely different language than people, yet they ...
Monday, September 13, 2010 at 9:49am

Language Arts
Compare the Poem "If I can stop one heart from breaking" by Emily Dickenson to "Thank you M'am" by Langston Hughes. What connections do you see between the short story and the poem?
Sunday, September 12, 2010 at 7:51pm

language arts
unsramble the letter bssmyale i need an answer now plz
Sunday, September 12, 2010 at 2:24pm

To: Mystery Chicken
You'll find this article interesting -- re your essay. http://www.cnn.com/2010/OPINION/09/10/cl​ark.islamic.center.language/index.html?e​ref=mrss_igoogle_cnn
Friday, September 10, 2010 at 9:36pm

Language Arts
I need the complete predicate in this sentence? Ida B. Wells was born into slavery in 1862 in Holly Springs, Mississippi.
Thursday, September 9, 2010 at 9:44pm

literary
Hi, I don't seem to understand Stephen King's "Why we crave horror movies" Give three examples of figurative language (in this case, a metapor) King uses. For each, explain what two things are being compared and state why you think this is an effective ...
Thursday, September 9, 2010 at 9:35pm

english
Hey, I have to wright a SA on what I want to learn in English language arts this year. It's a full page SA and I'm in 7th grade. Please help me, Ive ben working on it bacicaly ever since I got home. I need help, PLEASE!!!
Wednesday, September 8, 2010 at 10:32pm

Language
He studied to show himself approved to God. What part of speech is approved?
Tuesday, September 7, 2010 at 8:07pm

College English
I submitted this yesterday and Ms. Sue thought I did well (except 7,11) but I still managed to get 4 wrong - and my mind is a mess trying to figure out where I went wrong! Please help - my mid is coming! >> represents my chosen answer. 1. Having studied small engine ...
Tuesday, September 7, 2010 at 3:20am

English lit.
Discuss history of the english language referring to major language families, branches,periods,changes, etc
Monday, September 6, 2010 at 5:53pm

College English
I have been pouring over this all day and would appreciate if someone could look this over for me with some good news... am I getting it? Gracias! >> represents my chosen answer. 1. Having studied small engine repair in night school, fixing the lawn mower was easy. ...
Monday, September 6, 2010 at 12:22pm

Language
Write the missing letters of each given verb. The meaning of the verb is given to help you identify the missing letters. 1.c_ _ _ _ e. To make a noise like a hen 2.p_ _ _ _ _ d. To imagine 3.h_ _e. To walk
Monday, September 6, 2010 at 7:45am

Daily Language Review
there family has went to yellowstone national park This is the sentence that I have to correct and I keep getting it wrong. I need help.
Friday, September 3, 2010 at 7:10pm

english/check
My answers 1.Altruistic 2. Mercenary 3. Assailed 4. Appease 5.syndrome 6. Taint 7.Arbitrary 8.allusion 9.Euphemism 10.Banal 1-2 _ people tend to place the public welfare above their own self-interest. In contrast,_ people will exploit anyone for a profit they will even sell ...
Wednesday, September 1, 2010 at 9:14pm

english
My answers 1) Assail 2)Banal 3)mercenary 4)allusion 5)Taint 6) appease 7)Arbitrary 8)syndrome 9)altruistic 10)euphemism 1-2 _ people tend to place the public welfare above their own self-interest. In contrast,_ people will exploit anyone for a profit they will even sell ...
Wednesday, September 1, 2010 at 4:43pm

Biology
The left hemisphere of the brain contains regions that are: A) associated with negative emotions, such as fear and sadness B) active when language is processed C) associated with the tendency to withdraw from others D) active during the creation of art and music I chose B
Tuesday, August 31, 2010 at 11:19pm

Language Arts
Find one error. Window comes from one word that means "wind" and another that means "eye' We buy windows to keep an eye on the wind. We also use them to keep heat in when it's cold out side.
Tuesday, August 31, 2010 at 4:44pm

LANGUAGE A
I have to write an editorial and I am thinking of using the word covetous for the title. is this an okay title? "Covetous Desire for Power" or can you suggest any other title i can use that relates to the need of having power
Friday, August 27, 2010 at 11:15pm

language
I am trying to do a report on the following and can't find any sites that contain info to make report. Looking for various types of humans that have lived on earth since time began. thanks for any help
Thursday, August 26, 2010 at 8:25pm

language fundemtal
nouns? happy child
Thursday, August 26, 2010 at 7:31pm

language arts
The rules require that each contestant make his or her own kite. What is the simple subject word?
Wednesday, August 25, 2010 at 2:14am

Language Arts
Does anyone know a word that mean the same as " a computer's user"? I try googling and all I got was "Hacker".Thanks
Tuesday, August 24, 2010 at 9:08pm

Language Arts
Use the fallowing sentences and use vivid verbs and adjective to rewrite the sentences. The sentences that I'm having problem with is : I play video game. Could anyone give me idea on how to improve that sentences? Thanks
Tuesday, August 24, 2010 at 8:45pm

english
What is the figurative language for this phrase? " I want a lodge that is round like the sun and the path of the stars. I want a lodge that is like the good things that have no end."
Monday, August 23, 2010 at 8:59pm

psychology
Parents can help their children acquire language by: a) reading and talking with them b) correcting every grammatical mistake c)placing them in front of a computer d) eating foods rich in vitamin A Am confused between b and c but i am leaning more towards c
Monday, August 23, 2010 at 8:01pm

Psychology
Basic arthmetic is not an easy task for Jeanne. In fact, she has to work hard at understanding mathematical concepts. She finds it hard to believe that basic math skills are: A) present in all species B) A natural inclination, because they relate to language C) Present in all ...
Monday, August 23, 2010 at 7:57pm

english
01.Which area of Phonetics deals with manner and place of articulation of sounds? a Acoustic b Morphology c Articulatory d Auditory 02.Select the statement that is incorrect. a Phonology deals with the individual sounds of the language, word and sentence stress, intonation ...
Friday, August 20, 2010 at 4:52am

english
01.Which area of Phonetics deals with manner and place of articulation of sounds? None Acoustic Morphology Articulatory Auditory 02.Select the statement that is incorrect. None Phonology deals with the individual sounds of the language, word and sentence stress, intonation ...
Friday, August 20, 2010 at 4:37am

English help
it is second paragraph. I want to tell you English is my second language.I try my best to do it in right way . After the death of Enkidu .He asks him self does this mean I have to die too? This thinking changes his direction. It is not doubt to say that Enkidu‘s death ...
Thursday, August 19, 2010 at 11:58am

language arts
Why have historians recreated Plimoth Plantation in Massachusetts?
Monday, August 16, 2010 at 3:55pm

civics
what language is used to describe the roll of the senate in supreme court nominations
Monday, August 9, 2010 at 4:10pm

child
Rank the perspectives of language development in order of importance. Explain why you feel your first choice is the most important.
Monday, July 26, 2010 at 10:31pm

Language Arts
When I'm using 'grade' in a sentence, would it be capitalized? I.e. Jorge is in Grade 9? PS I'm Canadian, so maybe no US grammar rules?
Monday, July 26, 2010 at 5:12pm

speech english
what will continue to make Othello worthy of critical study? through a critical evaluation and reflection of othello, analysing the construction, content and language of the text??? theres has to be readings suchs as poost modernist, modernist, femist or post colonial ...
Friday, July 23, 2010 at 7:09am

math/everything
do you know any website that can help me with all this 1.Language Arts, Writing, in two parts. •Part 1: Organization, Sentence Structure, Usage, and Mechanics •Part 2: Essay 2.Language Arts, Reading •Poetry •Drama and •Fiction •Non-fiction •...
Thursday, July 22, 2010 at 8:48am

Eth 125
Click on the box in front of your selected answer. There is only one correct response per question. Week 5 Quiz Name: Click on the box in front of your selected answer. There is only one correct response per question. When completed, save, and post and post as an attachment in...
Wednesday, July 21, 2010 at 9:57pm

medical language
summarize the functions of the muscles.
Wednesday, July 14, 2010 at 12:06am

medical language
summarize how the processes of muscular movement, bone growth, and nerve transmission are interrelated.
Tuesday, July 13, 2010 at 7:42pm

medical language
summarize the processes of nerve transmission
Tuesday, July 13, 2010 at 7:40pm

medical language
describe the process of bone growth.
Tuesday, July 13, 2010 at 7:36pm

AED
CheckPoint: Legal and Ethical Issues Confronting the Education of English Language Learners  Consider that in recent years several states have abandoned bilingual education, but advocacy groups have argued that something must be done to help English Language Learners ...
Tuesday, July 13, 2010 at 5:19pm

medical language
i have to do a powerpoint presentation of 10 to 12 slides that summarizes the processes of muscular movement, bone growth, and nerve transmission. Each process should be outlined in 2-4 slides. Include detailed speaker's notes that describe each process and explain how ...
Tuesday, July 13, 2010 at 4:14pm

Algebra
Need help plz. Don't really get this "reversing the digits" What is this really called in math language? Prob:Find the product of 32 and 46. Now reverse the digits and find the product of 23 an 64. The products are the same. Does this happen with any pair of two ...
Wednesday, July 7, 2010 at 2:01am

PHL 251
describe the role of critical thinking and language/language diversity in persuasion.
Tuesday, July 6, 2010 at 7:24pm

Ecosystems
how weathering releases phospahte from rock? i really don't know, any sites i could go on to to get the answer? no wikipedia, or hard ones. english aint my language so hard words i wont be able to understand.
Monday, July 5, 2010 at 8:20pm

medical language
what are the interrelations of blood clotting, immune response, allergic reaction and hormone release.
Friday, July 2, 2010 at 6:45pm

Websites for Third Grade
Can you give me some websites to study for 3rd grade is these areas? Social Studies,English Language Arts, Math,Science
Thursday, July 1, 2010 at 6:12pm

socail studies
For children who are learning English as a second language. context-embedded activities enhance?
Thursday, July 1, 2010 at 3:20pm

EARLY CHILDHOOD EDUCATION & AFTER-SCHOOL DAY CARE
1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games B. Noncompetitive, physical games C. Individual, quiet games D. Educational reading and writing games 2. One of the primary concerns of child advocacy groups ...
Monday, June 28, 2010 at 8:29am

AED 204
Can anyone help me answer this question. I need it to be 200 to 300 words. Riley Behler, a third-grade teacher at the Martin Luther King Elementary School, has been asked to see the principal, Erin Wilkerson, after the students leave. Dr. Wilkerson explains that the school is ...
Sunday, June 27, 2010 at 6:46pm

AED 204
Can anyone help me answer this question. I need it to be 200 to 300 words. Riley Behler, a third-grade teacher at the Martin Luther King Elementary School, has been asked to see the principal, Erin Wilkerson, after the students leave. Dr. Wilkerson explains that the school is ...
Sunday, June 27, 2010 at 1:17am

Gender
How does the English language that is spoken in the US accomplish that men are portrayed as independent and serious, and are defined and described by activities and accomplishments?
Friday, June 25, 2010 at 2:32pm

Gender Studies
Men are portrayed as independent and serious, and are defined and described by activities and accomplishments." How does the English language that is spoken in the US accomplish this?
Friday, June 25, 2010 at 8:33am

Communication and Gender Studies
How does the English language that is spoken in the US accomplish how we portray men as serious? How do we describe them by their activities and accomplishments, particularly compared to language about women? What are the sorts of nicknames that we have for men, or the sort of...
Thursday, June 24, 2010 at 11:51pm

AED 204
Can anyone help me answer this question. I need it to be 200 to 300 words. Riley Behler, a third-grade teacher at the Martin Luther King Elementary School, has been asked to see the principal, Erin Wilkerson, after the students leave. Dr. Wilkerson explains that the school is ...
Thursday, June 24, 2010 at 3:43am

Algebra
Prada Sport 02LS Gloss Black 02LS 1AB1A1 £132.30 My equation is as follow: S=C(1+r/100)^5. This is to determine the inflated cost S, in five years, of an item, good and service, where C is the current price of that item in that country currency and where the inflation ...
Wednesday, June 23, 2010 at 3:38pm

Communication and Gender Studies
How does the language we use, including the actual words that we have to name and describe things build our stereotypes?
Monday, June 21, 2010 at 1:27pm

Communication and Gender Studies
What are some male stereotypes and the role language had in shaping these stereotypes?
Saturday, June 19, 2010 at 10:16am

Elective Child Daycare Management
1. Which one of the following statements uses language best to present a clear picture of a child's behavior? A. Leslie ran to the door, greeting his mother with open arms. B. Carolyn carried her books to the table. C. Marshall handed the truck to Jacob. D. Beryl chose a ...
Friday, June 18, 2010 at 4:26pm

windows xp and vista
Please can someone check my answers to these questions for me. 1. when saving a document or drawing, you determine the destination folder in which the file will be saved by a. making a selection in the save in:box b. choosing a folder from the destination drop-down menu c. ...
Wednesday, June 9, 2010 at 10:38am

Pages: <<Prev | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Foreign Languages

Search
Members