Thursday
February 11, 2016

Homework Help: Foreign Languages: Latin

Recent Homework Questions About Latin

Social Studies (Check)
1. Explain the goals of the Alliance for Progress. A: The goals of the Alliance for Progress were to aid Latin American governments and to create a "free and prosperous Latin America" that would be less likely to support Communist-inspired revolutions. 2. How did ...
Tuesday, February 9, 2016 by Victoria

History
The substitution of traditional imports by increasing domestic industrial production in Latin America began to fail in the 1960s because: A. they often lacked sufficient labor to allow them to compete with foreign manufacturers. B. Japan refused to buy any goods from countries...
Tuesday, February 2, 2016 by angela

World history/ Latin America
Check my answers please?? i have a star by my answer. 1. The policy by which strong nations extend their control and influence over weaker territories is called? Socialism Imperialism Populism 2. This theory justified the use of racial, national and cultural superiority that ...
Sunday, January 17, 2016 by charlie

Latin
Silvās clārās īnsulae magnae spectātis. Uses of silva clārās īnsulae and magnae
Wednesday, January 6, 2016 by Sliqinobsa

World Geography
The world region which currently accounts for the largest share of global population is: a. Africa b. Latin America c. Europe d. Asia Is c the correct answer
Thursday, December 24, 2015 by Tonya

History [Check?]
Which of the following was not one of the reforms that Ataturk advocated? a.adopt the Latin alphabet <--- b.strictly observe Muslim laws To consolidate his power in Italy, Benito Mussolini did all of the following except __________. a.He used militarism to rally his ...
Monday, December 21, 2015 by Kayla

Language arts
The Latin root opt means "best". What is the meaning of the word optimize in the following sentence? The designers tried to optimize the boat's performance. (A)Make as beautiful as possible (B)Make as expensive as possible (C)Make as fast as possible (D)Make as ...
Friday, December 18, 2015 by StingRay2020

Language Arts
1. Which sentence contains an opinion? (1 point) Thomas Jefferson supported American independence from Great Britain. He was a lawyer in his home state of Virginia. Jefferson authored the Declaration of Independence, the most important document in history.•• He ...
Friday, December 11, 2015 by Alex

Language arts
Passage A Avalanches are caused by a variety of conditions. When the temperature is cold and snow falls, the snow sticks to the ground. However, when the air temperature changes, the snow may slide away in pieces or slabs. Basically, an avalanche happens when the gravity of ...
Tuesday, December 1, 2015 by Lang art help!

Latin
I need help with this assignment. My answers are included but don't feel confident. Can you help? Directions: Conjugate the following verbs in the tense given in Latin and English 1. gero, gerere, gessi, gestus – to wear (present) answer: gero I wear 2. disco, discere...
Thursday, November 26, 2015 by Jessie

Language Arts
Read the definition. Then match it to the correct plot element. the high point, or turning point, in the action of the plot (1 point) • rising action • climax • falling action • resolution ** 1 Chris and Taylor have been neighbors for years. During the ...
Wednesday, November 18, 2015 by Eva Jane

Language Art
1.)Knowing that the Latin root -equi- means "equal," choose the best meaning for the word equilateral as it is used in the sentence below. The box appears to be square, but I would have to measure its sides to prove that it is equilateral. A. equally distributed B. ...
Tuesday, November 17, 2015 by YRN DJ

History
Can someone please check my answer? Thank you for any help you can give! 1) During the colonial period, the economic development of the South was most directly dependent on the labor of: a. Factory workers b. Enslaved Africans c. Wheat farmers d. Irish immigrants My Answer~ b ...
Saturday, November 7, 2015 by Abby

Spanish
which of the following is main difference between history classes in the U.S and Mexico? A.in latin america history classes do not include region-specific topics B.in los estados unidos history classes do not include region-specific topic. C.in mexico, the curriculum only ...
Friday, November 6, 2015 by Kaai97

help please english
1.   Read the definition. Then match it to the correct plot element. the high point, or turning point, in the action of the plot  (1 point) • rising action • climax • falling action • resolution 1    Chris and Taylor ...
Tuesday, November 3, 2015 by abdel1233

History
4) The Roosevelt Corollary says: A) That Europe could no longer expand and colonize North America. B) That America would support Latin American countries economically. C) That America could intervene in Latin American countries to prevent further European involvement. D) ...
Thursday, October 29, 2015 by Abby

History
1) As a result of the Spanish American War, the US gained control of what country? A ) Cuba B) Puerto Rico. C) Spain D) Hawaii My Answer ~B 2) "Yellow Journalism" during the late 19th century was marked by A) Sensational headlines B) Exaggeration C) Not relying on ...
Thursday, October 29, 2015 by Abby

Language Arts
2. In which of the following sentences does the boldfaced word contain the Latin root -lum-? A.The bear tucked into his cave for a long winter's (slumber). B.Hannah's face was (luminous) with the soft morning light. *** C.The (plumber) peered into the dark drainpipe. D...
Wednesday, October 28, 2015 by Shalee ^~^

Geography
What are the Latin American countries? I want to make sure I didn't label too many or missing any of the countries on my paper Mexico, Guatemala, Belize, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Ecuador, Colombia, Veneziela, Guyana, Suriname, French GUiana, ...
Tuesday, October 27, 2015 by Geo

math
Bass: The bass in Clear Lake have weights that are normally distributed with a mean of 2.3 pounds and a standard deviation of 0.6 pounds. (a) If you catch one random bass from Clear Lake, find the probability that it weighs less than 1 pound? Round your answer to 4 decimal ...
Monday, October 26, 2015 by robin

History
How many Latin American countries are there
Thursday, October 22, 2015 by Anonymous

U.S. History
1. Why do you think Latin American nations resented American influence in the region? A: Latin Americans resented the growing American influence in the region because they did not want the United States, a foreign country, to interfere with their affairs and govern them. 2. ...
Tuesday, October 13, 2015 by Victoria

U.S. History
1. Explain why Secretary of State James G. Blaine convened the Pan-American conference in 1889. A: James Blaine convened the Pan-American conference because he wanted to create a customs union between Latin America and the United States. A customs union would require American ...
Tuesday, October 13, 2015 by Victoria

U.S. History (Check)
1. What was the purpose of the Open Door policy? A: The purpose of the Open Door policy was to allow each foreign nation in China to trade freely in the other nations' spheres of influence. 2. What were the arguments for and against establishing an American Empire? A: The ...
Tuesday, October 13, 2015 by Victoria

U.S. History (Answer Check)
1. What was the purpose of the Open Door policy? A: The purpose of the Open Door policy was to allow each foreign nation in China to trade freely in the other nations' spheres of influence. 2. What were the arguments for and against establishing an American Empire? A: The ...
Tuesday, October 13, 2015 by Victoria

Latin
I'm having a hard time figuring out what Au means
Saturday, September 26, 2015 by jasmina

Latin
Quid est Quintus?
Tuesday, September 15, 2015 by Lt

vocabulary
A will be sent to all our representatives in Latin America advising them how to handle the problem
Wednesday, September 9, 2015 by br

history
Use the excerpt to answer the following question: "And so as it were at the same moment the master's command is given and the disciple's work is completed, the two things being speedily accomplished together in the swiftness of the fear of God by those who are ...
Monday, September 7, 2015 by oscar

language arts
2. In which of the following sentences does the boldfaced word contain the Latin root -lum-? A.The bear tucked into his cave for a long winter's (slumber). B.Hannah's face was (luminous) with the soft morning light. *** C.The (plumber) peered into the dark drainpipe. ...
Wednesday, August 26, 2015 by Anonymous

English
1. United Nations, 310, 314, 362 charter of, 311 Declaration of, 309 United States, 225, 238, 275, 289 in Big Four, 322, 325-7 in League of Nations, 299 Lend-Lease policy of, 307 Neutrality of, 305 as United Nations sponsor, 313 Universal Declaration of Human Rights, 316 “...
Sunday, August 16, 2015 by BARNETTA

Reading
1. United Nations, 310, 314, 362 charter of, 311 Declaration of, 309 United States, 225, 238, 275, 289 in Big Four, 322, 325-7 in League of Nations, 299 Lend-Lease policy of, 307 Neutrality of, 305 as United Nations sponsor, 313 Universal Declaration of Human Rights, 316 “...
Sunday, August 16, 2015 by BARNETTA

plz help!!! english
Write a paragraph that answers the questions below. Include at least two supporting details or examples. In “The Literature of the Americas,” Kimberly Koza writes: “By discovering the literature of our neighbors, we may also learn about ourselves.” Keeping...
Friday, August 14, 2015 by ray

MWS
In recent times, Latin American countries have tried to improve their economies by forming these. Need help
Saturday, June 13, 2015 by Alex

Social Studies
What has the biggest effect on the climate of mountainous Latin America? Need help A.S.A.P
Thursday, June 11, 2015 by Alexia

History
Which was not a reason for U.S. intervention in Latin America during the Cold War era? Allende's rise in Chile Sandinista control of Nicaragua Argentina's invasion of the Falkland Islands civil war in El Salvador
Wednesday, June 10, 2015 by Sara

Social Studies
Rain forests are important because they contribute to the world's supply of soil. oxygen. food. harbors. 2. The capital of Brazil was moved from the coast to the interior because the government wished to develop the interior by attracting people to it. provide services to...
Saturday, May 30, 2015 by H2015

Math I need help ASAP!
1. which of the following is true of a random sample? a. it is the only way to sample a population. b. each member of the sample is a volunteer. c. it is always the easiest way to sample a population. d. each member of the population has an equal chance of being selected. 2. ...
Wednesday, May 27, 2015 by Carolina

english
can i get a quiz check Question 1.1. Choose the sentence that is punctuated correctly. (Points : 1) =====-> Many people are afraid of bold futuristic inventions Why did you spend all your money on expensive trendy clothes that you'll only wear a month or so? Oh, no, Mom...
Wednesday, May 27, 2015 by jacob

Strategies for the independent learner
1.When you approach a text, you should A. survey it, using the technique called SQ3R. B. dive right in at the first page and read the assigned section. C. skip over words you don’t know. D. read only the boldface type. 7.You might want to review as you exercise because A...
Wednesday, May 20, 2015 by Max

Strategies for the independent learner
1.When you approach a text, you should A. survey it, using the technique called SQ3R. B. dive right in at the first page and read the assigned section. C. skip over words you don’t know. D. read only the boldface type. 2.The proctored exams for your degree courses are A. ...
Wednesday, May 20, 2015 by Max

Social Studies
Extended Response 1. How are the cultures in South America like the cultures in Mexico? How are they different? 2. How might the cultures of Latin America be different if the Spanish and Portuguese had never arrived? What kind of culture do you think would dominate the region ...
Thursday, May 14, 2015 by Jay

English
The word propse has been borrowed from the latin /propustius/ meaning "set forth". In which sentence is the word /propose/ used correctly? -I will propose a new budget next week***** -When you set up a propose, be certain it is correct. -The seller accepted the ...
Thursday, May 14, 2015 by Elliot

L.A
The word propose has been borrowed from the Latin propositus meaning, "set forth" in which sentence is the word propose used correctly A. he felt that propose would do more harm than good B. when you set up a propose, be certain it is correct. C. the seller accepted ...
Tuesday, May 5, 2015 by anne

latin culture
pilsen is a large hispanic community in chicago whose residents are mostly mexican american. true or false
Saturday, April 25, 2015 by Meredith Grey

Social Studies
1. Which is a key factor that affects the climate of mountainous Latin America? (2 points) • snow • El Niño • elevation • sea breezes 2. Which statement best describes the economies of Central America? (2 points) • Central America's economy ...
Wednesday, April 22, 2015 by Nathan

history
17. Under Franklin Roosevelt's Good Neighbor policy, A. the collective security among the nations of the Western Hemisphere declined. B. American commerce with Latin America increased, but only slightly. C. the Platt Amendment was rescinded. D. Cordell Hull favored ...
Wednesday, April 22, 2015 by Brianna

Strategies for the Independent Learner
When you approach a text, you should A. survey it, using the technique called SQ3R. B. dive right in at the first page and read the assigned section. C. skip over words you don’t know. D. read only the boldface type. 2. The proctored exams for your degree courses are A. ...
Thursday, April 16, 2015 by Jessica

History
I am having a hard time with this question and where to look for the answer. How might the cultures of Latin America be different if the spanish and portugese never arrived? Also what kind of culture do you think would dominate today?thanks
Wednesday, April 15, 2015 by sierra

Latin I
“Arms and the man I sing”—With these words Virgil began his poem about the origins of the Rome. The “wars” were not only the famous Trojan War, but also the wars in Italy; “the hero” is Aeneas, who traveled from Troy to a new town, New Troy, ...
Saturday, April 11, 2015 by Jen

Latin
1. the second paragraph begins with the sentence " Offsetting his strength was a noticeable lack of intelligence or wisdom ". Use evidence from the text to support this claim. I NEED HELP
Wednesday, April 1, 2015 by Megan

math
I need help with this please it is urgent! : ok so 1 what are accomplishments of the Incas? 2 what did not contribute to the Spanish victory over the Aztecs. 3 the first European colonies to win independence4 in the Americas was, 4 two leaders that contuted to the independent ...
Monday, March 23, 2015 by lexi

social studies
1.which of the following do historians not consider a legacy of the Byzantine Empire? a)Justinians code: an organazation of roman laws*** b)Eastern orthadox church: a combination of Eastern culture and christianity c)cyrillic alphabet: a combination of greek and latin letters...
Saturday, March 21, 2015 by HOMEWORK

Social Studies
Which of the following do historians not consider a legacy of the Byzantine Empire? a.Justinian’s Code: an organization of Roman laws b.Eastern Orthodox church: a combination of Eastern culture and Christianity c.Cyrillic alphabet: a combination of Greek and Latin letters...
Sunday, March 8, 2015 by Help Me

History
1. In 1840 the population of chicago was only 4,470. by 1990 the city's population was 1, 698,575 which factor best explains the population change A- the constructuion of railroads connecting northeastern cities and Midwestern farms B- the reduction in immigration quotas ...
Friday, February 13, 2015 by Amanda

Latin I
Primo (at first), natura ab viris adorabatur. Antequam (afterwards), viri et feminae deos et deas laudabant. Tum (Then) animas naturae laudabant. Animae naturae timebantur. Viri rogabant: De quo luna (moon) venit (comes)? De quo sol (sun) venit (comes)? Quid est causa fulminis...
Tuesday, February 10, 2015 by Jen

Latin I
1. Estne in Campania? a. where is Campania? b. he is in Campania, isn't he? c. he is not in Campania, is he? d. Is he in Campania? 2. Vesuviusne populum terruit? a. did vesuvius frighten the people? b. Vesuvius did not frighten the people, did it? c. Vesuvius did frighten ...
Monday, February 9, 2015 by Jen

Latin I
1. Puellae ab pueris spectantur. The girls were watched by the boys. 2. Statua clara ab filiabus amabatur. The famous statue was loved by the daughters. 3. Villae magnae ab agricolis bonis aedificabuntur. The large farmhouses were built by good farmers. 4. Grain will be ...
Thursday, February 5, 2015 by Laina

Social Studies
1.Mark the statement if it is a reason that Rome was a good site for a city. A. Rome was located on a large river.** B. Rome was built on seven hills, which offered natural protection from invaders. C. Rome had an ideal seaport.** D. The climate of Rome was good for growing a ...
Thursday, January 29, 2015 by Anonymous

Quick english help
Please check each of my answers from these short stories in "The House On Mango Street". Please correct me if I'm wrong! "Meme Ortiz" 2. What does the fact that Meme and his dog both have two names reveal about the neighborhood? A. People are ...
Sunday, January 25, 2015 by Anonymous

Quick english help
Please check each of my answers from these short stories in "The House On Mango Street". Please correct me if I'm wrong! "Laughter" 1. Which of the following best characterizes the relationship between eaperanza and Nenny in this story? A. Esperanza ...
Sunday, January 25, 2015 by Anonymous

history
Under Franklin Roosevelt's Good Neighbor policy, A. Cordell Hull favored continued military interventions in Latin America. B. the collective security among the nations of the Western Hemisphere declined. C. American commerce with Latin America increased, but only ...
Wednesday, December 24, 2014 by kay

Geography
What are some of the ways that individual citizens of Latin America are working to improve their economic situtaion?
Wednesday, December 10, 2014 by Elizabeth

rela
does it still affect Latin America life, or is visible today?? my research was on Jean Fleury
Saturday, December 6, 2014 by Reina Bonilla

Science
How can I create a story of how my " constellation is formed? '' My teacher gave me this assignment. I have to create my own " Name" constellation, in this case its petasus because according to the chart I placed the dots down and it formed a hat. In ...
Tuesday, December 2, 2014 by Thi.

American History
1. Reagan embraced the idea that through tax incentives the private sector would shift its resources from tax shelters to productive investment. This theory is referred to as A. supply-and-demand economics. B. neofederalism. C. deficit economics. D. supply-side economics. 2. ...
Monday, December 1, 2014 by Anonymous

marketing
The types of companies compete in the global marketplace: (1) international firms, (2) multinational firms, and (3) transnational firms. All three employ people in different countries, and many have administrative, marketing, and manufacturing operations (often called ...
Sunday, November 30, 2014 by nafees

Latin
1.Hodie viis ad Europam ambulamus. 2. Romanas terras pugnis non occupabunt! 3.Carro et equo ex provinciis cibum portabamus. 4.Romani deos templis, sacrificiis et statuis laudabant. 5.Servus in arena gladio pugnabit. I think it is.. 1.Today we walk on the streets to Europe. 2....
Wednesday, November 12, 2014 by Niyiha

Latin I
I need help with this! (I know we're not supposed to post homework. I will post what i think it is in a min) Sum servus quod* Romani meam (my) patriam occupabant. In proeliis cum Romanis non pugnabam. Mea patria erat Graecia*, et nunc mea familia in Graecia habitat. Mox ...
Tuesday, November 11, 2014 by Tory

World History Answer Check (Ms. Sue)
1. What were some of the difficulties faced by the new Latin American republics? A: Some of the difficulties faced by the new Latin American republics were the domination of society by the landed elites and persistent inequality. Large estates remained a way of life in Latin ...
Wednesday, October 29, 2014 by Victoria

for Tory - Latin
dabo = future -- it should be "I will give..." Sorry I didn't catch that sooner.
Friday, October 24, 2014 by Writeacher

Latin I
I need help translating these. Poetae pecuniam dabo. Reginae fabulam nuntiabamus. Vias provinciarum aedificas. Praedam patriae occupabant. Regina fabulam poetae laudabit. Agricolae terram Italiae laborabant. Fama, fortuna, et pecunia nautam vocant. Nauta puellae pecuniam dat. ...
Friday, October 24, 2014 by Tory

Latin I
6. Select the best translation for "nuntiabant". (5 points) a. They do report b. They are reporting. c. They report. d. They kept reporting. I think it's D.
Thursday, October 23, 2014 by Layna

Microeconomics
10. Bob must ship his belongings worth 1,000 to England from Latin America. The prob- ability that a ship sinks and he loses the entire value of his shipment is 0.1. Assume that if one ship sinks it does not affect the probability that the second ship sinks. He has the option ...
Monday, October 20, 2014 by Laurie

Language Arts
In which sentences does the boldfaced word contain the Latin root -lum-? A. The bear tucked into his cave for a long winter's (slumber). B. Hannah's face was (luminous) with the soft morning light. C. The (plumber) peered into the dark drainpipe. D. Harry felt (clumsy...
Tuesday, October 14, 2014 by Anonymous

CHECK PLEASE
Please check my answers...the ones with ----then a answer choice (is my answer) 1. Find the best word to complete the sentence. My brother clung ___ to his belief that Alfred Hitchcock was the greatest film director of all time. (Points : 1) coherently ineptly -------...
Monday, September 22, 2014 by Matt

To Matt
What did you decide on for #10? 10. Which word is not derived from the Latin verb meaning "to place"? A. compound B. exposition C. extraneous D. imposter
Monday, September 8, 2014 by Writeacher

geography
The alternative for the Americas agreement of the early 2000s is primarily aimed at... A) excluding the US from Latin America B) creating a Latin America Union C) inviting foreign investment from Asia D) improving ties with the European Union Can't find this anywhere.. ...
Tuesday, September 2, 2014 by Hannah

Calc BC
When a chain hangs under its own weight, its shape is a catenary (from the Latin word for chain). The equation of a catenary with a vertex on the y-axis is . Find the length of the chain from . Then use the same technique from Problem #8 to find the length of the parabola with...
Sunday, August 3, 2014 by Anonymous

geography
The Alternative for the Americas agreement of the early 2000's is primarily aimed at A. creating a Latin American Union B. inviting foreign investment from Asia C. improving ties with the European Union D. excluding the United States from Latin America My answer is D, if ...
Friday, July 11, 2014 by Suzanne

social studies
How does earth climate change and tectonics plates impact Latin Americans inhabitats
Saturday, May 31, 2014 by Saige

language arts check
4. The Latin word alius means "other." Which of the following words contains this root? alien alight alike** alignment
Wednesday, May 21, 2014 by me

English
Choose the sentence that is punctuated correctly. Many people are afraid of bold futuristic inventions Why did you spend all your money on expensive trendy clothes that you'll only wear a month or so? Oh, no, Mom is watching that silly, musical comedy again. ---> The ...
Thursday, May 15, 2014 by Jessie

history
Which of the following languages did not appear on the rosetta stone Demotic, latin, greek, or egyptian heiroglyphics
Tuesday, May 13, 2014 by Anonymous

social studies
Latin America Unit 3 Test 1.Which is a key factor that affects the climate of mountainous Latin America? A.snow B.El nino C.elevation D.sea Breezes 2.which statement best describes the economies of central america? A.Central america's economy is dependent on the fishing ...
Friday, May 9, 2014 by Becky

Language arts plz help
1. The poet uses all of the following in "Annabel Lee" except (1 point)alliteration. simile. repetition. rhyme. 2. Which of the following best shows that the speaker is still deeply in love with Annabel Lee? (1 point)The speaker explains that he and Annabel Lee were...
Tuesday, April 29, 2014 by gabe

Social Studies
Can somebody please check my answers? Thank you :) 1. Which is a key factor that affects the climate of mountainous Latin America? a. snow b. El Niño c. elevation ** d. sea breezes 2. Which statement best describes the economies of Central America? a. Central America&#...
Thursday, April 24, 2014 by Nicole

World History
1. In 1964, a loose union of Palestine refugees led to the formation of the Palestine Liberation Organization (PLO) under Yasir Arafat. What was the aim of the PLO? A. Driving Israel from East Jerusalem B. Establishing a Pan-Arab League C. Evicting Israel from Palestine D. ...
Friday, April 11, 2014 by Rebecca

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...
Monday, March 31, 2014 by Cierra

Language Art (Please Check)
1.A 5.The word evacuate comes from the Latin root vac which means to empty. What word that contains this root means not occupied? A. vacuum B. vacation C. vacant D. evacuee
Thursday, March 20, 2014 by matt

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 by Kayla

English
The Latin prefix sub -means ? answers are under, secretive, above, none of the above thanks
Wednesday, March 5, 2014 by snow

social studies
In 1846, the population of San Francisco, California, was only 200. By 1852, the city's population was 36,000. Which contributed the most to San Francisco's population change? (5 points) The Gold Rush The Mexican-American War The Monroe Doctrine The Trail of Tears 2. ...
Tuesday, February 25, 2014 by Jenna

social studies
In 1846, the population of San Francisco, California, was only 200. By 1852, the city's population was 36,000. Which contributed the most to San Francisco's population change?  (5 points) The Gold Rush The Mexican-American War The Monroe Doctrine The Trail ...
Sunday, February 23, 2014 by Christian

geography
1-20 can you please check my answers marked with *** which of the following were the main proponents of NAFTA? a. labor unions b. human rights groups c. environmentalists ***d. large corporations in the 1950s 40 percent of the u.s workforce was engaged in manufacturing by the ...
Friday, February 14, 2014 by cali

History
1. Outside of Europe, the major scenes of battle in the Seven Years War were: A. North America and Africa. B. Central America and India. C. India and North America. D. Latin America and Africa. is it C 2. Which of the following statements is an accurate depiction of the nature...
Monday, February 10, 2014 by Any

Business-Need help!
1. Regarding Mexico's Porfirio Díaz, which statement is true? A. He enacted laws that favored wealthy elites. B. He overthrew the Mexican Revolution of 1910. C. He freed many peasant farmers from debt peonage. D. He reformed the hacienda system. 2. In the 1840s, the...
Wednesday, January 15, 2014 by Sarah

Latin
Can you translate these? Raeda ad urbem nunitius festinat. Pueri canibus puellas petunt. With the Ablative of Means or Instrument Practicce
Monday, January 13, 2014 by Lana Del Rey

history
6. The only country in Southeast Asia to maintain its independence was A. Cambodia. B. Siam. C. Vietnam. D. Java. 7. While imprisoned, Hitler wrote Mein Kampf. In this work, he laid out his views on all the following, except A. an alliance with Italy. B. Germany's need ...
Thursday, January 9, 2014 by Anonymous

health
help, check my answers pls!!! asap!! 1. The ability to perform a movement within a short period of time is known as (1 point) agility power reaction time speed 2. In order to do a backflip in the middle of his hip-hop dance routine, Terrance has to generate enough force for ...
Monday, January 6, 2014 by TTR+S<3

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. Next>>

Homework Help: Foreign Languages