Wednesday
September 2, 2015

Homework Help: Foreign Languages

Branches of Foreign Languages

Recent Foreign Language Questions

American Goverment
Which is an important function of county government? A. taxing imports B. overseeing tribal governments C. running elections D. hosting foreign leaders
Tuesday, March 18, 2014 by Nina

language arts -
Need to confirm if the verbs in the sentences are physical or mental actions: 1..Owens strong performance angered Adolf Hitler - Physical
Monday, March 17, 2014 by cee

language arts -
Need to confirm if the verbs in the sentences are physical or mental actions: 1. Other Americans in the Olympics challenged their opponents, too. --physics 2. Wilma dazzled the crowds in the track & field competition. --physical 3. Al Oerter, an American discus thrower, ...
Monday, March 17, 2014 by cee

language arts
Need to confirm if the verbs in the sentences are physical or mental actions: 1. Other Americans in the Olympics challenged their opponents, too. Mental 2. Wilma dazzled the crowds in the track & field competition. physical 3. Al Oerter, an American discus thrower, dominated ...
Monday, March 17, 2014 by cee

language arts
Need to confirm if the verbs in the sentences are physical or mental actions: 1. However he won only 2 medals --Physical 2. Spitz also teamed with three other Americans in 3 relay races - Physical 3. In total, Spitz won s7 gold medals in a single Olympics---physical 4. That ...
Monday, March 17, 2014 by cee

Language Art help
How does the great radio scare help you gain an understanding of past events? A.it tells why people are afraid of things they dont understand B.it tells of a radio broadcast that sounded so real people believed it was true C.it tells of an event that led to changes in what ...
Sunday, March 16, 2014 by Kayla

Language Art (Please Check)
1.C which of the following is a simple sentence? A.she lit a lantern and raced toward the bridge B.the lantern did not work,so she tossed it aside C.buck and minnie were the first horses out of the barn D.she was startled by a sound,which turned out to be thunder
Sunday, March 16, 2014 by matt

Language Arts
Place commas where needed. 7) While I was researching skate boards, I found an interesting, old newspaper story. 8) In the June 29, 1999, edition of the Mercury, there was an article on skateboarding. 9) Some scientists in San Francisco, California, filmed skateboarders in ...
Saturday, March 15, 2014 by Anonymous

Algebra/Language Arts
I have a 15 page paper due tomorrow. I finished the paper, and edited it and all, that's not my problem. My cover page is a work of art that I designed and I wanted to put a note on how it relates to my essay. How would I go about doing this? Do I add a page at the back ...
Thursday, March 13, 2014 by MathMat

Language arts: check my answers
For questions 7–15, rewrite each sentence, adding commas where needed. (7) While I was researching skateboards I found an interesting old newspaper story. (8) In the June 29 1999 edition of the Mercury there was an article on skateboarding. (9) Some scientists in San ...
Thursday, March 13, 2014 by anonymous

Language book
Hi i need help with this book called as for me and my house could you help me with this question When mrs. Bentley decides to plant a garden, the main problem is that according to propriety the mistress of the parsonage should not ___________ a.sow b.weed c.water d.dig Thanks ...
Thursday, March 13, 2014 by John

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.D 4.B 5.B 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions most stable democracy? A...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

S.S (DAMON)
please check these answer damon or anyone else 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 by dalia

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 by sabrina

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 by matt

ECE
Flannel board stories encourage the language arts skill of __________ more than other skills. A. listening B. writing C. speaking D. reading
Wednesday, March 12, 2014 by Mark

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1.B 2.C 3.B 4.B 5.C and D 1.How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 by Stacey

Language Arts
Can someone tell me what the simple subject and simple predicates are in this sentence? Thanks Sports fans trade baseball, football, or basketball cards. a. sport fans/trade b. fans/or c. baseball/or d. fans/trade
Wednesday, March 12, 2014 by Holly

Language Arts
What is the simple predicate in this sentence? Branches buried in the mud are food for the winter. a. are b. buried c. for I thought it was buried, but when I submitted the answer for a pre-test it said it was wrong and I'm a little confused.
Wednesday, March 12, 2014 by Jennifer

Language Arts
What is the simple subject in this sentence? These homes are built up from the bottom of the pond. a. these b. homes c. pond
Wednesday, March 12, 2014 by Maddie

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 by Please help!

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 by Please help!

Language Arts!
What kind of argument is used when an author compares water usage in the United States to water usage in poor countries. appeal to emotions appeal to ethics appeal to reason My answer: B
Tuesday, March 11, 2014 by Emily

History
You are secretary of state John Hay, what is a succinct but general statement of united states foreign policy at the time (late nineteenth/ early twentieth centuries.
Saturday, March 8, 2014 by anonymous

science
I'm instructed to wrtie a full lab raport for a lab I did a couple of months ago. My aim was to find the most efficient concentration of fertilizer to grow red lentils. I planned to do this by taking the average of the number of lentils sprouted each day for eight days and...
Saturday, March 8, 2014 by Anonymous

Language Arts
7) While I was researching skate boards, I found an interesting old newspaper story. 8) In the June 29, 1999 edition of the Mercury, there was an article on skateboarding. 9) Some scientists in San Francisco, California filmed skateboarders in action. 10) As they studied the ...
Friday, March 7, 2014 by #1Student

Language Art (Please Check)
please check me Consider the characters Doc rabbit,Bruh fox,and tar baby.Which do you think is a real hero? A.Doc rabbit is a real hero because he is smart and knows how to get out of work B.toad is a real hero because he uses his brains to outwit a boastful opponent C.bruh ...
Friday, March 7, 2014 by dalia

Language Art (Please Check)
please check 6.which of the following is a run-on sentence? A.terri had a hard time continuing the tour she was so tired from the day's events.(I PICK A) B.som students decided to rest,so they returned to their hotel. C.washington is a great place to visit because there ...
Thursday, March 6, 2014 by matt

Language Art (Please Check)
please check....i also put the deffinitons just in case... 1.which of the following might be considered a tedious job? A.designing video games(i PICK THIS A.) B.writing an advice column C.bagging groceries 2.A person who shows bigotry is likely to have feelings of A.pride B....
Thursday, March 6, 2014 by matt

Language arts: check my answers
1. Another word for buoyed is tired. bothered. lifted.*** 2. If someone is illiterate, he is unable to walk on his own. see without glasses. read and write.*** operate a car. 3. Something that is nutritious is hard to find. good for you.*** bad for you. expensive. 4. When ...
Thursday, March 6, 2014 by anonymous

Language Art (Please Check...again)
1)Resilient people usually a)complain when they have bad luck b) bring good luck to others c)are able to deal with others** 2)when the someone refers to pausing to " enjoy the view of the trees and the flowers below," he really is talking about a) looking down at the...
Wednesday, March 5, 2014 by #1Student

Language Arts (Please Check)
1)Resilient people usually a)complain when they have bad luck b) bring good luck to others c)are able to deal with others** 2)when the someone refers to pausing to " enjoy the view of the trees and the flowers below," he really is talking about a) looking down at the...
Wednesday, March 5, 2014 by #1Student

language arts (check answer)
please check this... which of the following shows a correctly punctuated compound sentence? A.As the miners,slept soundly,the thieves made off with all their supplies and gold. B.As the miners slept,soundly the thieves made off with all their supplies and gold. C.As the miners...
Wednesday, March 5, 2014 by bonn

math
in an album, the ratio of the number of local stamps to the number of foreign stamps was 7 : 4. When Lucy gave away 8 local stamps and 8 foreign stamps, there were 1.8 as many local stamps as foreign stamps in the album. find the total number of stamps Lucy had in the end.
Wednesday, March 5, 2014 by Vivian

Language
What's the easiest way to tell the difference between participles and gerund? Besides that one is a adjective and the other one is a noun and the type of questions they ask.
Tuesday, March 4, 2014 by Lily

English Answer Check (Writeacher)
These questions regard the poem "Jabberwocky." 1. One critic said that "Jabberwocky," despite its odd language, tells a story like many legends of knights and dragons. Do you agree? Why or why not? A: I agree with this critic’s opinion because, like ...
Monday, March 3, 2014 by Anonymous

English Answer Check
How should I revise my answer? These questions regard the poem "Jabberwocky." 1. One critic said that "Jabberwocky," despite its odd language, tells a story like many legends of knights and dragons. Do you agree? Why or why not? A: I agree with this critic...
Sunday, March 2, 2014 by Anonymous

Language Arts
Is the sentence below compound or compound complex? (I wasn't sure if "than I do" is a subordinate clause) Tanya drives better than I do, but I can swim faster? Thanks...
Sunday, March 2, 2014 by Brandi

Language Arts
In the sentence: You can wallpaper the room yourself. Would this sentence have 2 verbs -- can, wallpaper? Thanks...
Sunday, March 2, 2014 by Brandi

English Answer Check
Do my answers to these questions make sense? These questions regard the poem "Jabberwocky." 1. One critic said that "Jabberwocky," despite its odd language, tells a story like many legends of knights and dragons. Do you agree? Why or why not? A: I agree ...
Sunday, March 2, 2014 by Anonymous

English--Please, help me!
1. You can often tell the part of speech of a word even if you do not understand it. Identify the part of speech of three of the made-up words in this poem. Explain how you arrived at each answer. (Three made-up words are wade, gimble, gyre). 2. How can a poem like "...
Sunday, March 2, 2014 by Anonymous

English Language Arts--Please, help me!
I am struggling to find words or phrases for the other passages. Read each of the following passages and identify which carefully chosen words and phrases contribute to the humor of each passage. "Jabberwocky" 1. One, two! One, two! And through and through/The vorpal...
Saturday, March 1, 2014 by Anonymous

English Language Arts--Please, help me!
Read each of the following passages and identify which carefully chosen words and phrases contribute to the humor of each passage. "Jabberwocky" 1. One, two! One, two! And through and through/The vorpal blade went snicker-snack!/He left it dead, and with its head/He ...
Saturday, March 1, 2014 by Anonymous

AED
Read the following scenario: You are a second-grade teacher at Happy Valley Elementary School. You are teaching language arts and social studies. Your classroom of 21 students consists of 7 white students, 5 Latino students, 4 African American students, 3 Native American ...
Thursday, February 27, 2014 by Sarah

language arts
53. My mom went to the grocery store. She forgot her purse a. comma b. and c. or d. but e. because
Thursday, February 27, 2014 by tasnem

Theory of Computation- Math - Context free grammar
Write a context-free grammar for the following language. Start with an English statement of the language, and give five good strings. x1#x2# .. #xk, k ≥ 1, for some i and j: xi = xj^R, Σ = {a, b, #} (notes: xi’s contain a’s and b’s only, #’s ...
Wednesday, February 26, 2014 by Mikhail

English
True or Fasle: Try not to use formulaic language. Strive for originality in your commentary.
Tuesday, February 25, 2014 by Taylor Beach

English
True or false: Your main job as a peer reviewer is to imagine what your teacher would say and to imitate his or her language?
Tuesday, February 25, 2014 by Taylor Beach

Social Studies
Please help me with the following question: The American Revolutionary War could not have been won without foreign aid. True False I think it is True, but I am not sure it that is correct. Please help, and I will appreciate it. Thank you for any help.
Tuesday, February 25, 2014 by Brady

language
What type of sentence is this: "Skateboards are short, wide boards made of wood, plastic, or fiberglass." Would it be a simple sentence, compound sentence, complex sentance or a compound-complex? And what's the verb?
Tuesday, February 25, 2014 by makenzie

Language Arts - Maniac Magee
I need help finding Maniac Magee online. I need to be able to highlight parts of it with my mouse, but I can't find any sites that will work. If you don't find a site, please give me some words that I can use in the search bar to find a site. Please help, and I will ...
Monday, February 24, 2014 by Brady

language arts (check answer)
Which of the following words most likly comes for africa? A.boutique B.safari C.violin D.allegro i pick B.
Monday, February 24, 2014 by becky

Language Arts (Please Check!)
1. Based on what you have read so far, what is the one thing that always changes when a scene changes in The Diary of Anne Frank? (1 point) a. the Franks’ reason for hiding b. the passage of time ** c. the use of voiceover for Anne’s diary 2. When people are self-...
Monday, February 24, 2014 by #1Student

Language art
Though mAny people doubted that the new program would do any real good, it was a very wholesome development
Sunday, February 23, 2014 by Anonymous

help me with this language arts.
Multiple Choice Vocabulary 1. Another word for buoyed is (1 point) tired. bothered. lifted. 2. If someone is an optimist, he is generally (1 point) happy. distant. outgoing. disappointed. 3. Something that is nutritious is (1 point) hard to find. good for you. bad for you. ...
Sunday, February 23, 2014 by josh

foreign language
Mean of tute¨¤uaewr ibeifslh
Sunday, February 23, 2014 by vandana

Language Arts-check answer-
#1. What is one thing a strong introduction does NOT do? a.) capture the reader's interest b.) present evidence to explain the topic******* c.) provide background information d.) state the main idea of the report #2. Which is the correct MLA citation for a magazine article...
Friday, February 21, 2014 by Abby

Language Arts (Please check!)
Choose the type of punctuation that is missing from this sentence. The pet store shelves were filled with items I wanted for my pets. a. apostrophe b. semi-colon c. colon d. hyphen ** Choose the type of punctuation that is missing from this sentence. Were invited to the movies...
Friday, February 21, 2014 by #1Student

Language Arts ~CHECK MY ANSWERS~
Read the following passage to answer #1 and #2. April 15, Miss Kinnian says I'm learning fast. She read some of the Progress Reports and she looked at me kind of funny. She says I'm a fine person and I'll show them all. I asked her why. She said never mind but I ...
Thursday, February 20, 2014 by Abby

Language Arts-check answer-
The article is at the bottom for this question: Skim the article “Cruise Control” to find the name of the bumper sticker service found in Arlington, Texas. a) 1-866-2TELLMOM b) 800-4-MYTEEN ******** c) Big Mother d) Dad’s Eyes Anne Rekerdres likes to call "...
Thursday, February 20, 2014 by Destiny

Language Arts ~CHECK MY ANSWERS~
Which verb correctly completes the below sentence? The collection written by several of my favorite authors _____ research in the rain forest. Discuss <----- Discusses Skim the article “Cruise Control” to find the name of the bumper sticker service found in ...
Thursday, February 20, 2014 by Destiny

math
choose any 3 digit number. How you can add and substract 10 and 100 from that number. Explain your mental strategies for adding or substrating based on placevalue usring precise language and models correctly
Thursday, February 20, 2014 by queena

math
choose any 3 digit number. How you can add and substract 10 and 100 from that number. Explain your mental strategies for adding or substrating based on placevalue usring precise language and models correctly
Thursday, February 20, 2014 by Ak

SCIENCE HELP ASAP! :)
1. Which statement best explains why the Louisiana Purchase of 1803 was important to the development of the United States? It created new taxes on imported goods. It resulted in immigration from France to the United States. It doubled the size of the country. It encouraged ...
Wednesday, February 19, 2014 by Like_A_Boss

language arts
which of the sentences below is punctuated correctly? A.I opened the door and my cat ran outside. B.I opened the door, and my cat ran outside. C.I opened the door, my cat ran outside. I think its B
Wednesday, February 19, 2014 by lindsey

Language Arts
For question 9, choose the correct verb to complete each sentence. Which one of these doors _____ the most promising? (1 point) Seem Seems***
Wednesday, February 19, 2014 by Gabby

language arts(CHECK ANSWERS)
please check these answers there really quick. 11.the zoo has recently acquired pandas,giraffes and lions. were does a comma belong? A. After and B. After zoo C. After giraffes(I PICK THIS) D. After acquired 12.Hector would you please relax? where does a comma belong? A. After...
Tuesday, February 18, 2014 by zack

Language Arts
Directions: Read the poem and answer the questions that follow. Fossil Flitting, flickering, flashing black, white, and a note of red passes beneath trees that were already old at the end of the Civil War. The lovely departed species announces its fearless refusal to cease to ...
Tuesday, February 18, 2014 by Hannah

zulu home language,english,life orientation,math l
What course would I follow with these subjects
Tuesday, February 18, 2014 by Anonymous

Language arts
What is an indefinite pronoun?
Monday, February 17, 2014 by Tina

Language
Does anyone know any websites or iinfo about Jeremiah Jones? i have to write about him but i only found info about him on wkipedia. please help, thanks
Saturday, February 15, 2014 by Epic

geography
1-20 can you please check my answers marked with *** which of the following were the main proponents of NAFTA? a. labor unions b. human rights groups c. environmentalists ***d. large corporations in the 1950s 40 percent of the u.s workforce was engaged in manufacturing by the ...
Friday, February 14, 2014 by cali

Language arts
Over the course of the past two lessons, you have analyzed persuasive appeals in two selections to compare and contrast those two selections. Which of the two selections did you find to be more convincing? Why? To participate in this discussion, read and answer question 20 on ...
Thursday, February 13, 2014 by Anonymous

Language Arts
These Questions Are Relating To the Story "In Praise of Companion Animals" 14. Which of the following statements from the editorial uses reason to persuade the reader? A. First of all, a pet is good for your health. B. They give love without reservation. C. It needs ...
Thursday, February 13, 2014 by Najeeba

Language Arts
Because the story is written as a series of dated reports, we can see that the story is structured according to (1 point) Cause and effect Chronological order*** Comparison and contrast Problem and solution Choose the right form of the verb for the sentence below: At the end ...
Wednesday, February 12, 2014 by Gabby

LANGUAGE ARTS UGRENT!!! (Check Answers)
1. I was disgruntled by what you said, but I didn’t want to show my (1 point) happiness. **anger. jealousy. 2. When Peter tells everyone that Mr. Van Daan is going to sell Mrs. Van Daan’s coat, a stage direction reveals that Peter’s sympathy is with (1 point) ...
Wednesday, February 12, 2014 by Nina

english
In the metaphor of language as a layer cake given in your study unit, which of the following words could be considered to be a frosting word?
Wednesday, February 12, 2014 by kim

language
which of these ripened ? a) a peach that has become moldy b) a banana that is still a bit green c) a plum that is just soft to eat d) an apple that has just began to grow on the branch C ???
Wednesday, February 12, 2014 by Victoria

language
3. what is an example of something that is indelible ? a) a smear of dirt on a rug b) a tattoo of a tiger c) a painting of an ocean scene d) gum stuck to the bottom of a shoe
Wednesday, February 12, 2014 by Victoria

help me with this language arts.
Multiple Choice 1. The marathon runner floundered as a result of (1 point) his exhaustion. his endurance. his enthusiasm. 2. What is happening when Terry’s father’s eyes go away? (1 point) His father can’t bring himself to look at Terry. His father closes his ...
Monday, February 10, 2014 by josh

Social Studies
Which of these people is an example of an entrepreneur? Malia started selling jewelry she made in an online store. Liam found a summer job walking dogs in his neighborhood. Pavel worked hard to learn to speak a foreign language. Ophelia took classes in painting and drawing at ...
Monday, February 10, 2014 by Anonymous

Language arts help ms sue.
Multiple Choice 1. The marathon runner floundered as a result of (1 point) his exhaustion. his endurance. his enthusiasm. 2. What is happening when Terry’s father’s eyes go away? (1 point) His father can’t bring himself to look at Terry. His father closes his ...
Monday, February 10, 2014 by josh

English art
Please, critique this critique: Very dramatic interactions in a world novel to me, with canine preening for competitive exhibition, following the emotions of the lead characters is exciting. This is no "Dog story", and Lassie wouldn't be noticed in the wings. ...
Sunday, February 9, 2014 by Albert

The language of Art
Exam 250700RR
Friday, February 7, 2014 by Taunya

Research Project: Anatomy & Physiology 1
Could someone read this paper and tells me if this is good or do I need to change some stuff: Introduction: ALS is distinguish by insistent collapse of both upper motor neurons (UMN) and lower motor neurons (LMN) leading to progressive muscular paralysis and death usually ...
Friday, February 7, 2014 by Diana

language art
paragraph about homeless in kids words.
Thursday, February 6, 2014 by mariann

English Language Arts
Is the word Profane used correctly? The general's widow withheld from biographers information that she feared would profane his reputation.
Thursday, February 6, 2014 by Ayriana

English language arts
Is the word Profane used correctly in the following sentence? The relish profane gossip about their neighbors.
Thursday, February 6, 2014 by Aryiana

History
1. The legacy Louis XIV left to France was: A. control, finally, over the foreign trade of the Netherlands. B. a hugely expanded territorial domain. C. a nation that was financially destitute. D. the friendship of the rest of Europe. im confused between B and C 2. James I ...
Thursday, February 6, 2014 by Any

U.S History - can u help to check my answer :)
Document B “An insinuation had fallen from the gentleman from Tennessee (Mr. Grundy) that the late massacre of our brethren on the Wabash [at Tippecanoe] had been instigated by the British government. Has the President been given any such information? Has the gentleman [...
Thursday, February 6, 2014 by Cassidy

Language Arts ~CHECK MY WORK PLEASE~
1. What can you predict about the poem by previewing the title, subtitle, and first line of the poem "In response to executive order 9066"? a.) It will be a letter to the Japanese-American citizens in which they are told they must leave their homes. b) It will be a ...
Wednesday, February 5, 2014 by Jenny

Language arts(CHECK ANSWERS)
please help... Which of the following signal words could identify a problem-solution text structure? A.first B.i think C.therefore(I PICK THIS)
Wednesday, February 5, 2014 by taylor

language arts
please help... Which of the following signal words could identify a problem-solution text structure? A.first B.i think(I PICK THIS) C.therefore
Wednesday, February 5, 2014 by taylor

Language Arts~!
When finding out a person’s descent, it would be a good idea to identify his or her (1 point) friends. favorite food. parents. personality.***
Tuesday, February 4, 2014 by Gabby

reading
Stranger by Albert Camus considered a class book because of morality, effective language, truthfulness, universality, and/ or timelessness
Monday, February 3, 2014 by anonymous

Language Arts
Which is the correct MLA citation for a magazine article? A. Brian Carson. "The Real Story Behind Bigfoot." Myths and Legends Mar. 2010:20. Print. ****** B. Carson, Brian. "The Real Story Behind Bigfoot." Myths and Legends Mar. 2010:20. Print. C. Brian ...
Monday, February 3, 2014 by George

social studies (CHECK ASNWERS)
please check my answers and if there wrong maybe you could tell me the correct one.but thanks anyways. 1. How did the formation of the National Action Party change Mexican politics? A.It ended the one-party system. B.It consolidated power among a few key leaders. C.It ended ...
Monday, February 3, 2014 by Anonymous

Language arts(CHECK ANSWERS)
please check answers for my language arts. 1.which of the following sentences is punctuated correctly? A.i watched a movie with jane.(I PICK THIS) B.sasha,have you met tim? C.i thought you were going to be here at 6:00 celia. 2.which of the following sentences is punctuated ...
Sunday, February 2, 2014 by Anonymous

world history
I need to find out if Obama mentions any PERMS power in this section of the State of Union 2014 Speech. I'm stuck and it doesn't seem like he mentions any political power, military power, etc. --------------------------------------- As Prepared for Delivery – Mr. ...
Sunday, February 2, 2014 by lily

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  15. 15
  16. 16
  17. 17
  18. Next>>

Members