Posted by **Jessica** on Sunday, June 8, 2014 at 7:54pm.

Marc works in a dairy processing plant. He is paid 16.50/h. He is paid time-and-a-half if he works more than 40 hours in a week. Marc worked 54 hours this week. What is his gross pay?

1.5 x 16.50 = 24.75

24.75 x 40 = 990

Answer (what I got): 24.75 + 990 = $1014.75

The answer in the back of my textbook says $1006.50.

## Answer This Question

## Related Questions

- algebra - Joan is paid 11/2 hours for every hour she works on Saturday and 2 ...
- S.A.T Math - I do not understand This: Employee x is paid $12.50 an hour for the...
- Math - Brad is paid time-and-a-half if he works over 40 hours in a week. one ...
- math - Angelo is paid double time for each hour he works over 40 hours in a week...
- math - Angelo is paid double time for each hour he works over 40 hours in a week...
- math - Angelo is paid double time for each hour he works over 40 hours in a week...
- Math - Mike is paid at a rate of 950 per hour for the first 40 hours worked in a...
- Math (Basic) - "A woman earns 10.00 per hour at her job, but if she works more ...
- Math - Jim is paid overtime when he works more than 40 hours of per week. Write ...
- BUSINESS MATH - A worker is paid $9.80 per hour, with time and a half for any ...

More Related Questions