posted by shanise on .
Paul Curcio earns $8.25 per hour for regular time up to 40 hours, time-and-a-half for overtime, and double time for the midnight shift. Last week Paul worked 58 hours, including 6 on the midnight shift. What are his gross earnings?
day shift 40 * 8.25
overtime 58-6 -40 = 12 *1.5*8.25
midnight shift 6* 2 * 8.25
8.25 (40 + 18 + 12) = 67*8.25 = 552.75
pass higher minimum wage !!!!
When McDonald's tells its workers to apply for food stamps, there's something terribly wrong with the system.
8.25(40+18+12) = 70 * 8.25 = $577.50
Molly Ellen, bookkeeper for Keystone Company forgot to send in the payroll taxes due on April 15. She sent them in on November 8. The IRS sent her a penalty charge of 6.00% simple interest on the unpaid taxes of $1,000. Calculate the penalty. (Remember that the government uses exact interest.) (Use days in the year table.) (Do not round intermediate calulations. Round your answer to the nearest cent.)